Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η συνάντηση Τρόικας αύριο με ΣΕΦ, ΣΠΕΦ, ΠΑΣΥΦ!


Ξέρει ποιους βλέπει η Τροικα!
Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί και οι εκκρεμότητες που πρέπει να επιλυθούν στον ενεργειακό τομέα, σχετικά πάντα με τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας, αποτέλεσαν το αντικείμενο της χθεσινής συνάντησης που είχε η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τους «πολιτικούς»
εκπροσώπους της τρόικας.
Στη συνάντηση δεν ήταν παρόντες οι υπόλοιποι επικεφαλής της τρόικας, πέραν του κ. Μορς. Τα βασικά θέματα ήταν η τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της αγοράς ηλεκτρισμού (βλέπε σχετικό ρεπορτάζ), τα μέτρα μείωσης και μηδενισμού του ταμειακού ελλείμματος του λογαριασμού ΑΠΕ του ΛΑΓΗΕ, και οι βασικές αρχές της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.

Όσον αφορά την ΔΕΗ, το ΥΠΕΚΑ παρουσίασε εκ νέου το σχέδιο που έχει δημοσιοποιήσει για τον πλήρη διαχωρισμό της ιδιοκτησίας του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ, τη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης ηλεκτρισμού η οποία θα βασίζεται σε κάποια από τα περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ και την ιδιωτικοποίηση της ίδιας της ΔΕΗ με στόχο την έναρξη της διαδικασίας μέσα στο 2013 και την ολοκλήρωσής της μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2016.

 Επιβεβαιώθηκε επίσης η απόφαση που έχει ήδη ληφθεί για πλήρη απελευθέρωση των τιμολογίων χαμηλής τάσης από την 1η Ιουλίου.

Για τις ΑΠΕ, κεντρικό θέμα συζήτησης, μετά τα μέτρα που έχει ήδη λάβει το ΥΠΕΚΑ, είναι η «δέσμη» μέτρων για το μηδενισμό του ελλείμματος ΑΠΕ του ΛΑΓΗΕ έως το τέλος του 2014. Βασικές πολιτικές για το σκοπό αυτό είναι, αφενός μεν η «λελογισμένη» αύξηση του ΕΤΜΕΑΡ από τον Ιούλιο, αφετέρου δε η εθελοντική αλλαγή των παλαιών συμβάσεων με χρονική επέκταση και μείωση των εγγυημένων τιμών. Στο θέμα αυτό η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ δεν είναι έτοιμη και δεν παρουσίασε στην τρόικα ολοκληρωμένο σχέδιο, πέραν των βασικών κατευθύνσεων.

Συνάντηση με «φωτοβολταϊκούς»
Πρέπει να σημειωθεί ότι η τρόικα, μετά τις επαφές με το ΥΠΕΚΑ τόσο σε τεχνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, θα δεί τις επόμενες ημέρες και τους φορείς του ενεργειακού κλάδου. Ιδιαίτερη σημασία αποδίδεται στην πρόσκληση που απεύθυνε η τρόικα προς τους φορείς του φωτοβολταϊκού τομέα (ΣΕΦ, ΣΠΕΦ, ΠΑΣΥΦ) για την Πέμπτη. Σκοπός της συνάντησης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να ακούσει τις προτάσεις τους για την αγορά, και κυρίως να διαπιστώσει  κατά πόσον είναι ρεαλιστική η πρόθεση του υπουργείου για το new deal. Από αυτό εξαρτάται προφανώς το αν θα αρκεστεί στα όσα προτίθεται να κάνει ο κ. Παπαγεωργίου ή θα ζητήσει και άλλα μέτρα.


http://www.energypress.gr/news/Troika:-Eide-Papagewrgioy-blepei-toys-foreis-fwtoboltaikwn

48 σχόλια:

  1. Κι από πού κι ως πού θα μας εκπροσωπήσουν αυτοί οι 3 σύλλογοι; Δεν είμαι μέλος τους και πέραν του να υπερασπίζονται μόνο τα συμφέροντα των αφεντικών τους, δεν είναι άξιοι να κάνουν τίποτα άλλο. Άσε που πάλι μου βρωμάει για μαλακία άρθρο από το πιο εμετικό site για τα φωτοβολταικά, το energypress.
    Καμία σύμβαση δεν αλλάζει αν δεν το δεχτούμε εμείς. Παρακαλείτε ο σύλλογος αγροτικών φωτοβολταικών να ενημέρώσει για τις ενέργειες του, ας βγάλει μία ανακοίνωση για όλα αυτά τα ραντεβουδάκια του ΥΠΕΚΑ με τις τράπεζες και την ΤΡΟΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ,ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ
    ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ 1600 ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ Φ/Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ.
    ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΠΑΥΤΑ ΤΗΣ.
    Www.afο.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μεγάλε κόψε την διαφήμιση για το site. Το ξέρουμε. Μια ανακοίνωση δεν μπορείτε να βγάλετε εκεί μεσα για όλες αυτές τις ύπουλες συναντήσεις που κάνει το υπεκα με την τροικα, τις φούσκες τράπεζες και τα λαμόγια των συγκεκριμένων συλλόγων. Μια καθδήγηση να δώσετε στους αγρότες; Βγείτε μπροστά και απαιτείστε συνάντηση τώρα με το ΥΠΕΚΑ, πολύ πριν μας φέρουν την κοινή υπουργική απόφαση για το τσεκούρεμα των τιμών. Η διαφήμιση σε μάρανε εσένα.

      Διαγραφή
  4. Ο ΠΑΣΑΦ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ?
    Ο ΠΑΣΑΦ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ 1800 ΑΓΡΟΤΙΚΑ Φ/Β ΠΑΡΚΑ.
    ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΑΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΟΙΚΑΣ ΜΕ ΠΑΣΑΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΓΡΟΤΕΣ .
    Ο ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΟΥΛΑ.
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΕΦ ΠΡΩΤΑ ....... ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ Ο ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έγινε στην συνάντηση με την ΤΡΟΙΚΑ ?
    Ξέρει κανείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγινε η συνάντηση ή οχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζεστη ζεστη την εχω την πληροφορία... Συζητάνε για κλεισιμο του ΛΑΓΗΕ οπως της ΕΡΤ. Μετα θα κάνουν νέα εταιρεία με νέες συμβάσεις... Αν δεν θες μην υπογραφεις την νεα συμβαση και χαρισε το ρεύμα. Καλη μας τυχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φυσικα για το ΥΠΕΚΑ μιλαω... Ο ΣΠΕΦ προσπαθει να σώσει τον ΛΑΓΗΕ με υποχωρήσεις στις συμβάσεις μας, γιαυτο και οι συζητήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ ΥΣΤΕΡΑ................ΞΥΠΝΗΣΕΣ..............ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μακαρι να βγω ψεφτης... και να κοιμαμαι οπως λες!!! Δεν το κατεβασα απο το μυαλό μου. ούτε το διαβασα σε κανενα site... φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ Σ ΑΠΑΝΤΩ ..ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!.....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ..ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΛΑΓΗΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ 2ΔΙΣ. "ΚΟΚΚΙΝΑ" ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ Α.Π.Ε.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΣΟΝΤΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ "ΒΓΑΙΝΕΙ" Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.
    ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με αυτά που βλέπω όλα ειναι πιθανα. Εγω το έμαθα από έγκυρη πηγη και δεν είναι ραδιο αρβυλα. Ο ΣΠΕΦ μαλάκωσε στις διαπραγματεύσεις γιαυτο και μονο το λόγο. Επειτα ο "Νέος ΛΑΓΗΕ" μπορει πολυ έυκολα να αφήσει ίδιες ταρίφες στις υπόλοιπες ΑΠΕ και να τσεκουρώσει τα Φωτοβολταϊκά... και πως μετα θα διεκδικήσεις χρήματα από εταιρεία που έκλεισε με τόσα χρέη. Θα παρακαλάμε να μας αφήσουν να υπογράψουμε στο τέλος τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. διακρίνω από τα σχόλια των συνάδελφων ( αν είναι συνάδελφοι ) ότι δεν περιορίζονται μόνο στην πληροφορία που λάβανε να μας την μεταφέρουν αλλά υιοθετούν και αυτήν την άποψη και κατ επέκταση σπέρνουν τον τρόμο με σκοπό να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για τις απόψεις του σπεφ κάποιων λίγων , είμαι σίγουρος πως πρέπει να το διακρίνουν και άλλοι αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ Α.Π.Ε Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤ/ΚΑ-ΝΕΑ-ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Κ.Τ.Λ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΘΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ Σ.Τ.Ε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε που έβγαλες την καυτή "είδηση" με το κλείσιμο του ΛΑΓΗΕ να σου κάνω 3 ερωτησούλες
    1. Τι ομοιότητα πραγματικά μπορεί να έχει ένα κανάλι και η τύχη του με έναν οργανισμό που για λογαριασμο του κράτους πληρώνει ιδιώτες επενδυτές του πιο αναπτυσσόμενου παγκοσμίως κλάδου, αυτού των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Θα αστειέυεσαι έτσι;
    2. Αφού τους είναι τόσο εύκολο να κλείσουν έναν οργανισμό και χωρίς να ανοίξει μύτη να διαγράψουν χιλιάδες συμβάσεις, για ποιό λόγο μετά να μπουν καν στην διαδικασία να σου προτείνουν νέα σύμβαση με άλλη τιμή; Τι θα το κάνουν, από ανθρωπιά;
    3. Με ποιό χέρι βαράς μαλακία, το αριστερό ή το δεξί. Πρόσεξε γιατι αν συνεχίσεις έτσι θα πάθεις καμιά εξάρθρωση ωμοπλάτης.

    Ααα και ασχολήσου με κανένα άλλο παιχνιδάκι γιατί εδώ μέσα το τρολάρισμα δεν πιάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κυριοι δεν υπαρχει καμια τετοια σκεψη στο ΥΠΕΚΑ,,,εινε ραδιο αρβυλα πιθανα αξιων τεκνων του ΣΠΕΦ .ΟΧΙ να γινουν και ηρωες ..τα λαμογια του ΛΟΥΜΑΚΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΕΨΗ.... και εν τελει ..ας μας φανερωσει την πηγη του ......ο συναδελφος...τι φοβατε!εινε μηπως ο μονος που το γνωριζει και θα εχει προβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ειμαι στον ΣΠΕΦ και ουτε θα ηθελα να ειμαι. Την πηγη μου οπως κ κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν την αποκαλυπτω. Εχω 600kw σε διαφορες ταριφες, επισης ειμαι μηχανικος κ οχι κανενας που εχω χρονο για χασιμο για να μαλωνω εδω μεσα. Οποιος θελει διαβαζει κ κρινει αυτα που γραφω, αν κ το να με κρινει καποιος του επιπεδου του κυριου που βριζει δεν με απασχολει... Να μην βγω αληθινος μονο ευχομαι. Οσο για το αν κλεινει τοσο ευκολα μια εταιρεια θα σου απαντησω πως ναι τοσο ευκολα. Και μετα οποιος προλαβει μετα τις τραπεζες που εχουν δανισει τον ΛΑΓΗΕ διεκδικει τα λεφτα του απο τα κατασχεμενα της αν μεινει σαλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.
      ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ.
      ΤΑ Φ/Β ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.
      ΤΑ Φ/Β ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , ΕΝΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε 11.11 μπορεί να μην είσαι του ΣΠΕΦ , αλλά μιλάς σαν αυτους.

      Διαγραφή
  22. Δεν υποφέρεσαι, είσαι μεγάλος καραγκιόζης. Σε περιμένω να βγεις και να γράφεις 100 post ζητώντας συγγνώμη όταν θα περάσει ο καιρός και δεν θα έχει γίνει τίποτα από αυτές τις αστειότητες που γράφεις. Δεν μου είπες, τελικά πήγες σε ορθοπεδικό; Θα τον σώσεις τον ώμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελικα εμαθε καποιος τι εγινε στην συναντηση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ναι, διάβασε 14/6 στις 5.25μμ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΚΑ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ.

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕRΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ .
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.
    ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΕ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΤΑ Φ/Β ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΠΩΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ, ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟΣ Κ.Τ.Λ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.0

    ΑΥΤΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ.

    ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕ ΤΑ 100 ΚW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Υ.Γ. ΕΙΜΑΙ Ο 12.43 ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ.
    ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 €.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αφηνεις τα σχολεια του καραγκιοζη που τα ξερει ολα ...απο πηγες αγνωστες....πιθανα απο εξωγηινους....,,,,και αφερεις των αλλων που τον κραζουν,,,αυτος ο αλητης εινε πιο φεδρος και απο τον αντιφωτοβολταικο,,ελεος...διεγραψε κι αυτον αν θες να μιλαμε σοβαρα εδω μεσα,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εδω διαβάζω απίστευτα νέα .
    Δεν ξέρω εαν βγουν αληθινα αλλα τουλάχιστον έχω πληροφόριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φίλε 12.43 οι μεγάλοι θα κοιτάξουν μόνο την πάρτυ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Για το Δόγμα του σοκ μιλάει ο Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ εδώ και 3 χρόνια . Εσυ τώρα το άκουσές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΙΜΑΣΤΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΑΙΣΧΟΣ . ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΦΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΛΗΡΩΤΗ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΗΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιατί ρε ξευτιλισμένοι σβήνετε τα σχόλια? Αν να χαθείτε άχρηστοι. Πολύ πιθανόν κάποιος από εσάς στο site κρύβεται πίσω από τα σχόλια αυτού του αλήτη με την τραγική ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ?
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μήπως πληρώθηκε κάποιος την παραγωγή του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ