Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Eφτιαξαν το νόμο και το ΥΠΕΚΑ απλώς υπάκουσε!

Η μεγάλη απάτη του "άει αρ αρ", βυθισμένη μέσα σε βαθυστόχαστες αναλύσεις και (σκοπίμως) πολύπλοκα νούμερα, έγινε η σημαία της "Ενεργειακής διαπλοκής", τους τελευταίους 11 μήνες.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, κατέχει 11 τιμολόγια και παραστατικά από παραγωγούς επιχειρηματίες, με περίοδο σύνδεσης το 2008 ως 2010
Η απλή και μόνο ανάγνωση, χωρίς καν να μπει κάποιος στη διαδικασία να πάρει κομπιουτεράκι στα χέρια του, δίνει εύγλωτα συμπεράσματα.887
Αυτά τα στοιχεία, με πραγματικά τιμολόγια και παραστατικά κατέχει ο Σύνδεσμος και θα παρουσιαστούν ...εκεί που πρέπει.


ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Το afo.gr σας παρουσιάζει σήμερα το κάτωθι non paper.

Είναι η πρόταση "συγκεκριμένου συνδέσμου" προς το ΥΠΕΚΑ για την αντιμετώπιση του ελείμματος.

Όποιος διαβάσει ενδελεχώς το non paper και το αντιπαραβάλει με το σχέδιο Νόμου, θα διαπιστώσει ότι ελάχιστα διαφέρουν!


Υιοθετήθηκε μια πρόταση, η οποία -όλως τυχαίως- βολεύει ένα συγκεκριμένο φορέα ΑΠΕ, που εκπροσωπεί τους μεγιστάνες της Ενέργειας και είναι ο μόνος που δεν διαφωνεί με το σχέδιο Νόμου!

Ε! πως να διαφωνήσει, αφού ...αυτός το διαμόρφωσε!

Το Υπουργείο, αντί να είναι υπηρέτης του λαού και της Νομοθεσίας, αποδεικνύεται υπάλληλος συγκεκριμένων καταστάσεων και εταιριών. 

πηγη afo.gr

27 σχόλια:

  1. εχεις δικιο.και εγω διαφωνω.αυτη ειναι η μιση αληθεια ομως.η αλλη μιση ειναι πως εσεις ειστε μια απο τα ιδια με αυτους που κατηγορειτε γιατι θελετε να ξεπερασετε αν μπορειτε τους προηγουμενους και μεχρι ενος σημειου τα καταφερνετε αφου θελετε να πληρωνοσαστε απο το ιδιο ταμειο,για το ιδιο προιον αλλα με αλλη μεταχειρηση.δε πα να πνιγειτε κοπριτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1ο πάρκο.100KW Τιμή υπογραφής 0.46, με τη μείωση με πάνε στο 0,305 (κόστος 300,000 και σύνδεση Γ τρίμ 2011) και αν δεν είχα αναπτυξιακό στο 0.43

    Δηλαδή 13 ολόκληρα λεπτά από αυτόν που δεν πήρε. Ο αναπτυξιακός για μένα ήταν 120,000, πήρα τα 110,000 μετά από δύο χρόνια με τόκους για δύο χρόνια συν τα έξοδα και τα λοιπά. 13 λεπτά χ 165000kwh=21000 καθ έτος. στα 20 χρόνια είναι 420,000. πλήρώνω δηλαδή 4 φορές πάνω τα χρήματα του αναπτυξιακού που είναι 40% εθνική συμμετοχή και 60% κονδύλια Ε.Ε. Είναι τελείως τρελοί;

    Συνολικά χαμένα από μείωση: 16 λεπτά χ 165,000 χ 20 έτη =528,000

    2ο Πάρκο. 100KW Τιμή σύνδεσης 0,3364. με τη μείωση πάει στο 0.205. (κόστος 200,000 σύνδεση Α τριμ 2013, ΔΕΗ Απρίλιος 2012 και ΛΑΓΗΕ Ιουνιος 2012 και δάνειο στην περίοδο του PSI). ενώ χωρίς επιδότηση επιτοκίου πάει στο 0,285. έχω επιτόκιο 4.15% που σημαίνει πως αυτός που δεν πήρε επιδοτούμενο είναι μεταξύ 7% και 8% μέσο όρο. Ποια είναι η διαφορά αυτή; μάξιμουμ 1500 ευρώ τον χρόνο και παρόλο που αυτό είναι μειούμενο στα χρόνια εγώ το λογίζω ως 10 χρόνια (που είναι ο δανεισμός) χ 1500 ευρώ καθ έτος=15,000.

    Μένα όμως μου μειώνει 8 λεπτά από στον αντίστοιχο χωρίς καλύτερο επιτόκιο 8χ165,000=13,200χ 20 έτη=264,000

    συνολική μείωση δεύτερου πάρκου=16 λεπτά χ 165,000 χ 20 έτη =528,000

    Είναι δυνατόν να πληρώνει κάποιος τον αναπτυξιακό 4 φορές πάνω και με τη μισή εθνική συμμετοχή; είναι δυνατόν κάποιος να κατασκεύασε πάρκο ένα εξάμην πριν από εμένα και να του κόστισε 400,000 παραπάνω από το δικό μου; Είναι δυνατόν να παρεμβαίνουν και να αλλάζουν τα excel του πίνακα όπως βολεύει τον καθέναν χωρίς στοιχεία;
    Που είναι τα στοιχεία που αποδεικνύεται ποιο είναι το έλλειμα και από ποιους δημιουργήθηκε; που είναι η απόδειξη πως δημιουργήθηκε αυτό το έλλειμα; επειδή το λέει το υπουργείο; Είναι δυνατόν να μου κόβουν 1,000,000 ενώ κάποιο δεν πληρώνουν καθόλου; Είναι αυτό δικαιοσύνη κύριοι;
    Και απορώ ένας Εισαγγελέας δεν θα φανεί; Στο εξωτερικό θα σταματούσε τα πάντα μέχρι να γίνει έρευνα. Εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα; Γιατί δεν παρεμβαίνει επιτέλους. τι άλλο περιμένει να δει να γίνεται; Τα βλέπετε τα οικονομικά εγκλήματα ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ρεζιλευτούμε διεθνώς. Ε΄γω πάντως ούτε πιστωτικό τιμολόγιο θα κόψω διότι δεν προκύπτει από τη σύμβασή μου να το κάνω (και αυτή βάσει νόμου βγήκε και φέρει υπογραφή δύο μελών) Δεν ε΄χω υπογράψει κάτι άλλο ) ,Κι έρχεται τώρα να με απειλεί το κράτος ότι αν δεν κόψω τιμολόγιο πιστωτικό θα μου ακυρώσει την σύμβαση; πάμε καλά; Δεν κόβω κανένα τιμόλόγιο πλην της σύμβασης μάλιστα θα κοινοποιήσω σε Υπουργείο Τράπεζες για αθέτηση σύμβασης από το Δημόσιο και πάμε όλοι μια ώρα νωρίτερα στα Δικαστήρια. Εγώ Δανειοδοτήθηκα με αυτή τη σύμβαση και ενεχύρασα. αλλιώς δεν θα έπαιρνα ούτε δάνειο ούτε θα έπραττα την επένδυση.

    Συνεπώς θα βρεθούμε σε διεθνές επίπεδο πλέον να το λύσουμε και πιστέψτε με δεν είναι μακριά.Με απειλεί ποιος; το δημόσιο που του έχω πληρώσει όλους τους φόρους μεχρι ευρώ και μου κόβει 1,000,000 και το δίνει σε άλλους που δεν κόβει τίποτα; Αλλά για παροχές έχουμε 500,000,000. τις οφειλές μας δεν θέλουμε να τις πληρώσουμε ως κράτος. Αθέτηση κύριοι και πιστωτικό γεγονός.

    Έχω κάθε δικαίωμα με 1,000,000 κούρεμα να διαμαρτύρομαι και να διαφυλάξω τα συμφέροντά μου που απορρέουν από την επένδυση ταύτη. επένδυσα 170,000 σε ρευστό και πληρώνω και δάνεια για τις επενδύσεις μου. Επενδύσαμε κύριοι πάνω από 3 δις για να είναι σήμερα φθηνή η κατασκευή
    Δεν γνωρίζετε προφανώς ότι στο κόσμο όταν εισάγεται μια νέα μορφή ενέργειας είναι ακριβή και για αυτό επιδοτείται για να μπορέσει να είναι φθηνή μετέπειτα όπως και έγινε από εμάς. Αλλιώς θα ήταν ακόμη σε επίπεδα 2009 το κόστος. Και τώρα ζητάτε πίσω τα χρήματα αυτά. Τώρα που έπεσε το κόστος. στο τέλος θα πληρωθεί πολλαπλάσιο το κούρεμα που κάνετε και δυστυχώς θα το ζητήσετε από τον κόσμο πάλι. Η μείωση του ενεργειακού κόστους δεν γίνεται από τον έναν χρόνο στον άλλο. Επενδύετε τώρα για να έχετε φθηνή άφθονη ενέργεια σε 10 χρόνια. Αυτό είναι το ρίσκο του κάθε κράτους. Εσείς αρνείστε να πάρετε τέτοιο ρίσκο και το μεταφέρετε όλο σε εμάς. Λάθος, είμαστε τρία συμβαλλόμενα μέρη ο καθένας με το ποσοστό συμμετοχής του (διαβάστε τα ποσοστά στον αναπτυξιακό). Εγώ εκπληρώνω το ρίσκο μου και το πληρώνω.
    Προσωπικά θα κινηθώ σε διεθνές επίπεδο και δεν θα χάσω τον χρόνο μου με εσάς.
    Ψηφίστε ότι θέλετε αλλά να ξέρετε τι επιπτώσεις θα έχετε και εσείς με την ψήφο σας.
    Γιατί αν νομίζετε ότι τις επενδύσεις τις έκανε αγράμματος λαός είστε γελασμένοι. Ξέρουμε περισσότερα από εσάς και θα έπρεπε να μας συμβουλεύεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζι σου και εγω. Θελω παραγωγούς να κάνουμε ομάδα να κινηθούμε μαζικά.
      Παντα μια ομάδα ειναι καλύτερα.

      Διαγραφή
  4. Εχω δει με τα μάτια μου τρεις προσφορές για αγροτικό τον Οκτώβριο του 2012.Η ακριβότερη 145.000 με Γερμανικά πάνελ και η φθηνότερη 125.000 με κινέζικα.Περίμενε να πεσουν κι άλλο και τελικα συνδέθηκε τον 3/2103 και τώρα χτυπιέται.
    Εκτός απο τους αγρότες που συνδέθηκαν από το 2011ως και τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2012 και μπορουν να μιλάνε με βάση, η πλειονότητα των υπόλοιπων απλά είδαν φως και μπήκαν παίρνοντας δάνειο το 80 - 90% της επένδυσης και τωρα με διάφορα τερτίπια στην ουσία ζητάνε από τους άλλους να πληρώσουν τα δανεικά τους.
    Ετσι είναι τα πράγματα κύριοι αγρότες και δεν αλλάζουν στοχοποιώντας τους άλλους. Δεν φθάνει που πήρατε επιπλέον 15% σε βάρος μας μιλάτε κι απο πάνω. Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το όνομά σου ποιο είναι αγαπητέ; τα εκοψαν απο εμένα αλλά τα εισπράτουν οι άλλοι. Αυτό υποστηρίζεις εσυ. Καποιοι να τα πλαρουν και κάποιοι όχι. Συνολικά αγαπητέ θα εχω δωσει 660,000 με τα δανεια. Ούτε μαθηματικά δεν ξερει αυτός ο τόπος. Οπότε πες μου το όνομά σου για να δούμε ποιος είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι μετα τον Ιούλιο του 2012 και θα δώσεις 660.000 σε βάθος 10ετίας ή μας δουλεύεις χοντρά, ή σε δούλεψαν ακόμη πιο χοντρά,γι αυτό κόψε το παραμύθι. Δεν πείθεις.

      Διαγραφή
  6. Καλημερα! Εχoυν λογαριασει οτι αυτες οι αποφασεις καταστρεφουν την επιχειρηματικοτητα στην Ελλαδα..επιχειρησεις δεν κανουν μονο 5 μεγαλοι αλλα τα πολλα χρηματα ερχονται απο χιλιαδες μικρες επενδυσεις..εχουν λογαριασει ποσα χρηματα θε χασει το Ελληνικο Κρατος τα επομενα 20 χρονια απο την παντελη ελλειψη επιχειρηματικοτητας για να κερδισει 500 εκατομμυρια ευρω με μονομερη αθετηση συμβασεων..

    Μπορουσε να το κανει εθελοντικα..οχι ετσι.αυτα τα κανουν μονο Εθνικοι Προδοτες και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ..οσον αφορα εμενα παρκο του 2011 στην βορεια Κρητη (ΙΔΙΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ) ΣΥΝΔΕΣΗ 3ο τριμηνο λογω καθυστερησης της ΔΕΗ, μου στοιχισε με Sanyo και trackers 400000 ευρω ολα μεσα..εχω παρει επιδοτηση 100000 ευρω ( 35000 ευρω εχω δωσει για τοκους στην τραπεζα απο τους τοκους του δανειο του αναπτυξιακου μεχρι να παρω την επιδοτηση και 8000 ευρω στο γραφειο για να φτιαξει από την αρχη τα χαρτια του αναπτυξιακου) .αρα με τιμωρει ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΕΠΕΙΔΕΙ ΠΗΡΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 57000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ)....μου ΜΕΙΩΝΕΙ την τιμη ΑΠΟ 0,5 σε 0,285 ΑΡΑ 47% μειωση!!!!! ένω αν δεν ειχα παρει αναπτυξιακο η τιμη θα ηταν 0,4!!!!!!..

    οπως καταλαβαινετε με 43% μειωση με εξαναγκαζει με φασιστικο τροπο να χρεωκοπησω και να κλεισω το σπιτι μου..η ιδια η Πατριδα μου με οδηγει με πρωτοφανες ΜΙΣΟΣ,στον αφανισμο..για ποιο λογο; Τι εφταιξα; Ειμαι εγκληματιας επειδη επενδυσα στο Ελληνικο Κρατος;; Πως μπορω να τους τιμωρησω και εγω για την καταστροφη της οικογενειας μου; Η ιστορια θα δειξει!! να ειστε ΟΛΟΙ καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η μειωσει που μου κανει είναι 43% και όχι 47% που εγραψα από λαθος στην δευτερη παραγραφο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προταση μομφης απο Τσιπρα.Σταματαει η συζητηση ως Τριτη βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομιζω να ισχυσει αυτο..Ο προεδρος της βουλης θα ζητησει ττην ληψη αποφασης απο το προεδρειο...Αρα χλωμοοο...Θα τ περασουν σημερα!!

      Διαγραφή
  9. Γιατί όλοι με αναπτυξιακό δεν μιλούν ; ή με επιδότηση επιτοκίου; είναι τραγικό που τα παίρνουν από εμάς στο πολλαπλάσιο εναντι των άλλων. Η διαφορά που ψηφίζουν στη μειωση μεταξυ ΧΕ και ΜΕ είναι τεραστια σε σύγκριση με την πραγματική οικονομική διαφορά που εχουμε λογω επιδότησης. Άλλωστε υπήρχε νόμος για όλους τότε. Και αποδείξαμε ότι εχουμε τα λεφτά να το υλοποιήσουμε στο κράτος κυρίως(ίδια κεφάλαια). Οι υπόλοιποι πόσα λεφτά έβαλαν αλήθεια; και που το απλεδειξαν στις τράπεζες;
    ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΥΡΙΟΙ. ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΤΗΜΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ. ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προσωπικη μου αποψη είναι ότι θα το ψηφισουν σημερα και δεν θα λαβουν υποψη καμια προταση μομφης! τα συμφεροντα εγχωρια και ξενα είναι μεγαλα σε αυτό το νομοσχεδιο και πιστευω ότι είναι πιασμενοι ολοι από τον πρωθυπουργο μεχρι τον τελευταιο υπαλληλο και δικαστικο ( νομικη υπηρεσια ) της βουλης,για να τελειωνουν σημερα..συνάδελφοι βλέπετε ότι το αρθρο για τα φωτοβολταικα που ξερουμε καλα είναι κατευθυνομενο για συγκεκριμενα μεγαλοσυμφεροντα,( στρεβλωσεις ενεργειας) και πεταει και ένα κοκκαλο στους δοσιλογους του δικου μας κλαδου (φωτοβολταικους)...αυτό που μας κανουν σε αυτό το νομοσχεδιο δεν θα το εκανε και η χειροτερη ΧΟΥΝΤΑ! δειχνει μισος στους Ελληνες!! 0,09 λεπτα βρε γελοίοι παραταση ??????????? τιμωρείτε οσους πηραν αναπτυξιακο να γυρισουν πολλαπλασια χρηματα πισω??? χωρις καμια συζητηση με τους παραγωγους τροποποιείτε μονομερως συμβασεις?? ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΕ 43%??? ποια επιχειρηση βρε γελοίοι επιβιωνει με 43% κοψιμο επι του τζιρου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντηστε ρε ανταρτες του - - - μη πω τι !!!!!!
    ¨Εχω δει με τα μάτια μου τρεις προσφορές για αγροτικό τον Οκτώβριο του 2012.Η ακριβότερη 145.000 με Γερμανικά πάνελ και η φθηνότερη 125.000 με κινέζικα.Περίμενε να πεσουν κι άλλο και τελικα συνδέθηκε τον 3/2103 και τώρα χτυπιέται.
    Εκτός απο τους αγρότες που συνδέθηκαν από το 2011ως και τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2012 και μπορουν να μιλάνε με βάση, η πλειονότητα των υπόλοιπων απλά είδαν φως και μπήκαν παίρνοντας δάνειο το 80 - 90% της επένδυσης και τωρα με διάφορα τερτίπια στην ουσία ζητάνε από τους άλλους να πληρώσουν τα δανεικά τους.
    Ετσι είναι τα πράγματα κύριοι αγρότες και δεν αλλάζουν στοχοποιώντας τους άλλους. Δεν φθάνει που πήρατε επιπλέον 15% σε βάρος μας μιλάτε κι απο πάνω. Ελεος!¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αιαντα είσαι λάθος εχω επαγγελματικό προσωπικά αλλά έχω μπροστά μου αγροτικό που συνδέθηκε 9 ιανουαριου του 13 και επίσης και άλλο ένα τις 12 ιανουαρίου ......που έγιναν με 178000 ευρώ γερμανικά πάνελ επίσης στη διάθεσή σου όλα έχω και με κινέζικα 147000 την ίδια περίοδο σύνδεση αρχες φεβρουαρίου του 2013 οι τιμές είναι απο 3 διαφορετικές εταιρείες και είναι τόσο για τον λόγο της χρηματοδότησης αφού ζητάνε το 20% εώς το 25% συμετοχής και με δανεισμό απο την πειραιώς 1000000 το υπόλοιπο ποσό το καλύπτουν αυτες με ένα λαμπρό επιτόκιο...........ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ......φάνηκε άλλωστε προχτες στη συγκέντρωση.....ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και τραπεζες αφού τα επιτόκια ειναι τουλάχιστον στα 3 που έχω μπροστά μου 9.37% σταθερά (προσεξε σταθερα -παίζει ρόλο) και επίσης αφού δεν είχαν την ίδια συμμετοχή εν μέρη ή ολοκληρη τη δανείστηκαν απο την κατασκευαστική ....με λίγα λόγια ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝ.....από όσο συζήτησα με τον έναν συνολικά το ΄΄εργο του πήγε 230000 ευρώ καί παραπάνω αφού τα προκαταρκτικα ήταν το υπόλοιπο και ειχε δίκιο αφού η διαμόρφωση και η περιφραξη δεν είναι κατ επιλογήν του οικοπέδου όπως σε ε΄μας αλλά αναγκαστηκή 4000 μετρων και σε δυσβατο μέρος και συνθηκες ...οπως μου εξήγησε ο ανθρωπος οι όροι συνδεσης του ήταν 38000 ευρώ λόγο απόστασης αλλά και η διαμόρφωση περίφραξη ήταν 10000 ευρώ δηλαδή τα τριπλά από εμένα......και δεν ειναι η εξαιρεση αλλά ο κανόνας από ότι μου άφησε να ενοηθεί.............νομίζω ότι έχουν θέμα και αυτοί σοβαρό οι μελέτες με έναν που μίλησα στη διαδήλωση στο ΥΠΕΚΑ από το αγρίνιο του στοίχησαν 5000 εύρω ενώ τα τοπογραφικά εκ νέου ψηφιακά κτλ.1000 ευρώ ....οι ενώσεις δηλαδή τους έβαλαν στο ΄χερι ....επειδή εγώ αμφέβαλα όπως εσύ του ζήτησα τα στοιχεια και μάλιστα ο ανθρωπος σήμερα το πρώι μου τα έστειλε με μαιλ και είναι στη διάθεση οποιου περίεργου τα θέλει........όπως και απο 2 συγκενικά του ακόμα πάρκα αγροτικά που οι τιμές είναι παρόμοιες...........ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΙΑΝΤΑ ........άλλο η προσφορές άλλο το τέλος της κατασκευής και άλλο το κόστος το τελικό........τα έχω μπροστά μου και κοντευω να τρελαθώ γιατί το δικό μου είναι 30% φτηνότερο και καλύτερη κατασκευη απο υλικά κτλ.....και ας έγινε 6 μηνες νωρίτερα απο τους συγκεκριμένους..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πρέπει να πληρώνουμε οι άλλοι επειδη τράπεζες και κατασκευαστές πηδήξαν τους αγρότες?
      Από πασάλια και φράχτες ξέρουν καλύτερα από σένα και μένα.
      Από τα 38.000 όρων σύνδεσης τα 30.000 είναι το κόστος της γραμμής μέσης τάσης με κόστος 60 ευρώ/μέτρο, μιλάμε για 500 μέτρα γραμμή !
      Που πάς ρε Καραμήτρο? δεν αγόραζες άλλο χωράφι πιο κοντα στα σύρματα, λιγότερο θα σου κόστιζε.

      Ασε που πήγαιναν μπουλούκι σε κατα τόπους γραφεία των ενώσεων που είχαν στήσει φάμπρικα μελετών και τους τα παίρναν χοντρα.Κι αυτά εμείς θα τα πληρώσουμε !

      Διαγραφή
  13. και κάτι άλλο με όλο αυτό το μπαχαλο της παραμετροποίησης αίαντα και κάθε αίαντα οι κυβέρνητικοί φασίστες έχουν καταφέρει να εναντιώνουν μία κοινωνική μερίδα απέναντι μιας άλλης......έχεις σκεφτεί ή έχετε σκεφτεί αν άυριο που ειμαι σίγουρος για το νέο έλλειμα του ΛΑΓΗΕ ,γυρίσει το ΥΠΕΚΑ και πεί ότι κύριε αίαντα σε πήγα χαλαρά μεχρι σήμερα και επειδή εχω γαμήσει τους άλλους τοσο καιρό τώρα ήρθε η σειρά σου.......για πές μου ποιος θα σε υποστιρίξει φίλε....με αυτό το ερώτημα πρέπει να κοιμόμαστε και να ξυπναμε .....θα σου φέρω ένα άλλο παράδειγμα......είμαστε γείτονες και μπήκαν κλέφτες στα σπίτια μας........εμένα μου έκλεψαν ότι είχα και δεν είχα στο σύνολο 100 ευρώ......και εσενα ότι είχες και δεν είχες στο σύνολο 80 ευρω.........ΘΑ ΤΣΑΚΟΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΊΜΑΣ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ 80 ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΗΝΑΝ 20 ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΧΩ Ή ΘΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΙΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΙΑΝΤΑ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλαρακι, εκει που παω να συμφωνησω μαζι σου, το γαμ. . . . ς !!!!!! ΜΗ ΛΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!!!!! ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ !!!!!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2012, ΤΡΕΧΩ ΜΕ IRR 4,95 δηλ αποσβεση 20 ετων !!!!!!! ΣΟΥ ΕΙΠΑ , Σ Ε Β Α Σ Μ Ο Σ, το λιγοτερο που εχεις να κανεις !!!!! ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΑΣ !!!!

      Διαγραφή
  14. Μόλις τώρα ο μανιατης καταθεσε αλλαγές στον πίνακα των περικοπών , γνωρίζει κανεις τις αλλαγές ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αναμενουμε...Καποια στιγμη θα βγει στη φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε που ζουμε ρε?????????
    Οτι και να βγαλουνε τους εχετε εμπιστοσυνη? Αυριο παλι θα τα αλλαξουνε οι γελιοι! Παντως ειμαστε β κατηγοριας πολιτες σε σχεση με τους αγροτες. Ντροπη πια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ, ΕΧΟΥΣΙΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΥ ΣΠΕΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ