Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Kαμμένος: Αντισυνταγματικές οι ρυθμίσεις - Σκοπός τους να ελεγχουν την ενέργεια

Παράνομες, αντισυνταγματικές και άκυρες χαρακτήρισε τις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ζητώντας από τον κόσμο να συγκροτηθεί σε συντακτική εθνοσυνέλευση
«για να ανατραπούν τα νομοθετήματα που φέρνουν οι δανειστές». Ο κ. Καμμένος είπε πως το πρώτο κιόλας βράδυ που θα είναι στη Βουλή με εντολή του ελληνικού λαού θα καταργήσει όλα τα Μνημόνια και δεν θα αναγνωρίσει καμία δανειακή σύμβαση.

Ανέφερε ότι η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ έχει την υπογραφή του Οργανισμού αυτού, αλλά που τα συνέταξε ο ΙΟΒΕ ο οργανισμός δηλαδή στον οποίο προϊστάμενος ήταν ο κ. Στουρνάρας.

Αναφερόμενος στο θέμα του γάλακτος αφού επισήμανε πως οι κυβερνητικοί βουλευτές «ανέβασαν» το θέμα τεχνηέντως, τόνισε ότι στόχος με τις ρυθμίσεις αυτές είναι να αποκτήσουν τον έλεγχο των προϊόντων οι πολυεθνικές εταιρείες και εκτίμησε ότι έτσι θα περάσουν στον έλεγχο του λαού. Για την διάταξη σχετικώς με τα φωτοβολταϊκά ο κ. Καμμένος είπε πως ο σκοπός της είναι για να δημιουργηθούν τεράστιες μονάδες που θα ελέγχουν την ενέργεια.

« Το ίδιο γίνεται παντού, αλλά κυρίως για τις τράπεζες. Θα δούμε μέχρι τις εκλογές την κα Μέρκελ στην Ελλάδα που θα ανακοινώσει την μεγάλη επιτυχία της Ελλάδος που θα είναι η ρύθμιση των μακροχρόνιων δανείων με μικρότερο επιτόκιο. Εκεί θα παραδοθεί πλήρως η κυριαρχία της χώρας» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Όπως είπε οι ίδιοι οι τραπεζίτες με κομπίνες και απάτες δημιούργησαν τεράστιες τρύπες και απάτες στις τράπεζές τους και μετά έκαναν το τραπεζικό χρέος δημοσιονομικό. Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε πως σήμερα έρχονται να νομοθετήσουν για την μελλοντική απαλλαγή από ποινικά δικαστήρια αυτοί που σήμερα διαπράττουν τα εγκλήματα. Τέλος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι καλύπτεται ο διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος ενώ κατέθεσε στα πρακτικά απόρρητο έγγραφο που περιέχεται το σύνολο του αρχείου της διεύθυνσης του πιστωτικού συστήματος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταλήγοντας είπε: Εμείς για τις αρχές θα παλαίψουμε μέχρι τέλους. Αντέχουμε γιατί είμαστε μαζί με τον ελληνικό λαό.

πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ