Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Συλλογος Φωτοβολταικών Στέγης: ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ -ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης για ίδρυση ενός συλλογου αμιγώς στεγών, Ο Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης ανακοινώνει ότι πλέον έχει λόγο ύπαρξης.

Έχουμε πολλά να κάνουμε και πρέπει να συμμετέχουμε όσο περισσότεροι μπορούμε για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Ζητάμε προσωρινό 5μελές από Αθήνα, και αναπληρωματικούς τους, με όρεξη, και ομάδες οργανωτών στις μεγάλες πόλεις.



Οι θέσεις μας σχετικά με το νέο νομοσχέδιο, είναι οι εξής:

1.        Δεν δεχόμαστε καμία τροποποίηση στην Σύμβασή μας. Εάν μας είχαν ενημερώσει από πριν ότι θα έκαναν την σύμβαση κουρελόχαρτο, δεν θα προχωρούσαμε στην εγκατάσταση. Εάν ξεκινήσει αυτό, μεθαύριο θα έχουμε νέες μειώσεις.

2.        Θα κινηθούμε νομικά με ομάδες δικηγόρων και διακεκριμένων νομικών, κατά του νέου νομοσχεδίου και  κατά παντός υπευθύνου για την δημιουργία του ελλείμματος.


3.        Θα οργανώσουμε ειδική επιτροπή που θα γνωρίζει τα πάντα σχετικά με την διαχείριση του συστήματος της ΔΕΗ και των υπολοίπων εταιριών που εμπλέκονται, από τεχνικής και οικονομικής φύσεως.


4.        Θα οργανώσουμε ομάδα πληροφόρησης και διαχείρισης της επικοινωνίας του συλλόγου μας με την υπόλοιπη κοινωνία, και τους υπόλοιπους συλλόγους ή συνδέσμους, για την διόρθωση της διαστρέβλωσης της κοινής γνώμης σχετικά με τα οικιακά κυρίως φωτοβολταϊκά.


Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι έκτος από τα παραπάνω θα έχουμε και κινητοποιήσεις μαζί με άλλου κλάδους, που θα οργανωθούν από το νέο συμβούλιο του συλλόγου.

Επιτέλους να αποκτήσουμε φωνή, να μην φοβούμαστε το τι θα ξημερώσει αύριο…


Σας ευχαριστώ,
Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης.




Φιλοποίμενος 43 Πάτρα τηλ.2610.273.442 κιν.6974.436.031
Προσωρινός ιστότοπος https://www.facebook.com/archoncnc

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημασία έχει να είμαστε ενωμένοι!!!!
    Τότε θα μπορούμε να νικήσουμε Είμαστε χιλιάδες οικογένειες!!
    Να το καταλάβετε εσείς που θα μας εκπροσωπήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξεκινατε απο λαθος αφετηρια γιαυτο και η διαδρομη σας θα ειναι συντομη.το λογο υπαρξης σας που αναφερετε στην αρχη δε τον γραψατε.να μαντεψω?με καλυμα την εξαιρεση σας απο τα μετρα,η οικονομικη εκμεταλευση των απελπισμενων και το ιδιον οφελος.απο την αλλη ηζημια που θα προκαλεσετε μεγαλη.διασπαση του κλαδου των Φ/Β και βοηθεια στους κυβερνωντες να πετυχουν το στοχο τους,αρα και συννενοχοι.ειμαι υπερ του ενος ισχυρου σωματειου που να εκπροσωπει ολους τους παραγωγους.αν ειναι ανικανοι ή πουλημενοι υπαρχουν και εκλογες.οχι ομως σαραντα σωματεια.ελεγχος και συμμετοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την στιγμή που ήταν ένα σωματείο και κοιτούσε μόνο τα κέρδη των διοικούντων, τότε αυτοί προκάλεσαν την διάσπαση.
    Αυτό που δεν περίμεναν είναι ότι επειδή ο κόσμος ξύπνησε, θα μείνουν αυτοί 20 άτομα, και οι οι υπόλοιποι 40.000.
    Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό δεν είναι διάσπαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ