Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ 12.00 .

Eμπρός λοιπον, ας κατέβουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Εφτασε  η  Ωρα .
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ     28/3   ΚΑΙ  ΩΡΑ  12.00  ΣΤΟ  ΥΠΕΚΑ  .
ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ  ΑΠΟ  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ     ΕΙΤΕ  ΕΧΟΥΝ  ΜΙΚΡΑ   ΕΙΤΕ  ΜΕΓΑΛΑ  ΠΑΡΚΑ   ΕΙΤΕ  ΕΙΝΑΙ  ΣΚΕΠΕΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  28/3  ΚΑΙ  ΩΡΑ  12.00  ΝΑ   ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ  ΜΠΡΟΣΤΑ  ΣΤΟ  ΥΠΕΚΑ  ΝΑ  ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΑΝΤΙΘΕΣΗ  ΜΑΣ  ΣΤΟ  ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ  ΠΟΥ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ  ΨΗΦΙΣΤΕΙ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ .

Με   τη  διαδικασία   του Κατεπείγοντος  και  σε  άρθρα  με  Μνημονιακές   Υποχρεώσεις ο  Κύριος  Ασημάκης  Παπαγεωργίου    βάζει ένα  ολόκληρο  Νομοσχέδιο  για  την  Εξυγίανση   του Ειδικού  Λογαριασμού  ΑΠΕ .

ΟΙ  Περισσοτεροι  Οργανωμένοι  Σύλλογοι      υποστηρίζουν  και  Συμμετέχουν .  Μέχρι  αυτήν  τη στιγμή  συμμετέχει  η  ΠΟΣΠΗΕΦ   ,  Ο ΠΑΣΥΦ  ,  Ο  ΘΕΣΙΦ  ,  Ο ΕΣΑΦ  ( ΕΑΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ )  και  αλλες  αυτόνομες    ομάδες Παραγωγών .   Τους  περιμένουμε  όλους  .

Εδώ  και  μία  ώρα  όλη η  Ελλάδα  ετοιμάζεται .  Ξέρουμε  ότι  τα  χρονικά Περιθώρια   είναι πολύ  στενά  αλλά   πρεπει  να  ανταποκριθούμε  όλοι .  Πρέπει  να  το πάρει  πίσω  .

Ετοιμάζονται  Λεωφορεία  απο όλη  την Ελλάδα  .

Συντονιστείτε  με  την Πλησιέστερη  πόλη .

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ  ΤΗΛ.  231 0 798 609  ,  231 0  798907   ΚΙΝ.  6944281 925  .
ΚΟΜΟΤΗΝΗ    ΤΗΛ.   6932573604   .
ΚΑΒΑΛΑ   ΤΗΛ.   6948067952
ΣΕΡΡΕΣ   ΤΗΛ.  6972217676
ΔΡΑΜΑ   ΤΗΛ .  6944474845
ΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΤΗΛ. 6970966366
ΚΟΖΑΝΗ  ΚΑΣΤΟΡΙΑ  ΦΛΩΡΙΝΑ  :  6942445160
ΛΑΡΙΣΣΑ :  6938324250
ΒΕΡΟΙΑ  :  6974642533
ΕΔΕΣΣΑ  :  6944335764
ΚΡΗΤΗ  :  6977486568   ,  6973038036

ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΟΛΟΙ  ΕΚΕΙ .    ΟΣΟΙ  ΔΕΝ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣΤΕ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΠΟΛΕΙΣ   ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ  ΝΑΥΛΩΣΤΕ  ΠΟΥΛΜΑΝ  ΚΑΙ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ  ΜΑΖΙ  ΜΑΣ .
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ  ΤΑ  ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ  ΣΑΣ   ,  ΤΑ  ΠΑΝΩ ΣΑΣ ,    ΤΙΣ  ΚΟΡΝΕΣ   ΣΑΣ  ,   ΤΙΣ  ΣΦΥΡΙΚΤΕΣ  ΣΑΣ  .

ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΣΤΟ  ΚΑΛΕΣΜΑ  ΤΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΩΝ  ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ .

πηγη  http://www.pospief.gr/%

67 σχόλια:

  1. Πως να χάσεις 250 χιλ
    Οδηγός.
    Επενδύεις στην ελλαδα.
    Κανεις συμβόλαιο.
    Σου παράκρατούν 30% με τσαμπουκά.
    Σε ζητούν πισω αλλα 35% πισω.
    Εχεις πληρώσει φόρο και ΦΠΑ για ολα τα παρακρατημενα.
    Σου σπάζουν την συμβαση μονομερως.
    Και βρίσκεσαι στον δρόμο.
    Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apla elpizw sth 8eia dikh pleon!!!! ola edw plhrwnontai...elpizw oloi tous na ypoferoun pollaplasia gia osas mas ekanan na zhsoume!!!! OLOI STHN A8HNA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ερθει σύντομα η μερα που θα τους παλουκωσουμε στην πλατεία Συντάγματος.
    Πολλοι έφυγαν με ελικόπτερα να σωθούν.
    Αυτοί δεν θα προλάβουν.
    Οι δικαιολογίες τέρμα.
    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DEITE TO PASOK!!! TROPOPOIHSEIS GIA NEW DEAL http://www.enikos.gr/politics/223563,Tropopoihsh_toy_sxedioy_nomoy_gia_ta_fwt.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Νομίζω ότι ούτε καν έχουν διαβάσει το σχέδιο νόμου. Ζητήσαν μερικές μονάδες μείωση τιμών και καθαρίσανε.Η ενεργειακή πολιτική της χώρας στα χέρια των φωστήρων του έθνους.Άξιος ο μισθός σας .Παλικαράδες μου.

      Διαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαινεται στο ΠΑΣΟΚ ειδαν οτι πλεον καρεκλα δε βλεπουν πουθενα και θα μας πεταξουν λιγα ψιχουλα μπας και σωθουν να μας το παιξουν και καλοι... ολα με προγραμμα βαδιζουν οπως τα εχουν μελετησει και μας φεραν στο αμην....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o venizelos kala 8a kanei na ta mazeuei siga siga...to PASOK teleiwnei,an den teleiwse akomh!! ti se kalo dromo einai file k papanikolaou??? 3eperasame thn antisuntagmatikothta tou nomou?? eleos!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι τελειως εκτος τοπου και χρονου αυτα που λεει το πασοκ θα παρουνε τον πουλο ουτε τον δικο τους δεν θα βρουν τελειως παραλογα καμια προταση για αρση στρεβλωσεων της χονδρεμπορικης τποτα για συμμετοχη φυσικου αεριου καμια συμμετοχη αυτων που δημιουργησαν τοσα χρονια το ελλειμμα και κυριως ο κυριος συνταγματολογος δεχετε το σπασιμο των συμβασεων σπιτακι σας και γρηγορα αληταμπουρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΜΑΚΑΡΙ. ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλιοτερα με ειρωνευτικαν καποιοι εδω για χρυσαυγιτη που καμια σχεση και ειμαι αντιθετος εντελως αλλα τωρα βλεπετε γιατι επρεπε να πεταξουν εξω απο τη βουλη τη χρυση αυγη....!! Θα εχουν απωλειες στη βουλη στη ψηφηση αφου πολλοι βουλευτες της ΝΔ ΠΑΣΟΚ αντιδρουνε λογω γαλατος και ΦΒ οποτε δε περνουσε τιποτα με τις αρνητικες ψηφους αυτων των βουλευτων οποτε με τη χρυση αυγη εξω τους παιρνει να εχουν και καποιες απωλειες απο δικα τους ατομα. Τα λογαριαζανε ολα στην εντελεια οι τυποι δε παιζονται χρησιμοποιουν τη δημοκρατια οπως τους βολευει και γινονται χειροτεροι και απο τη χουντα.

      Διαγραφή
  10. http://www.protothema.gr/politics/article/364930/pragmatiki-apeili-to-polunomoshedio-gia-tin-kuvernitiki-sunohi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι, να πάμε όλοι την Παρασκευή. Μπορούμε όμως να ρίξουμε και την νδ στα ποσοστά του 3% που είναι το πασοκ για να ησυχάσουμε οριστικά από τους επαγγελματίες καταπατητές της νομιμότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αυτό που γράφεις παραπάνω μάριε έγινε ήδη τα ποσοστά της ΝΔ σύμφωνα με πολύ εγκυρες πηγές για τις ευρωεκλογές δεν ξεπερνούν το 14% και είναι πτωτικά..........άρα θα ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και θα πάμε σε εθνικές εκλογές πολυ γρήγορα..........όσο για το πασοκ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ .......ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.......και απο όσο μαθαίνω θα γίνει σίγουρα απο όλη την ελλάδα είναι έτοιμοι περίμεναν αυτην τη στιγμή και έχουν ετοιμαστεί εδω και καρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαιρομαι να βλεπω επιτελους ολους τους επενδυτες μαζι!!!! Πρεπει τη Παρασκευη να γινουμε πρωτη ειδηση στα δελτια ειδησεων.
    Οσο για το ΣΠΕΦ ελπιζω καμια στιγμη να γυρισει ο τροχος και να πληρωσει για οτι εκανε στο χωρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φωστηρες της αντιδρασης και του ξεσηκωμου, που εισασταν τοσο καιρο που μας βιαζαν !!!!!! εχουμε ξεφτιλιστει στους παντες με τα δανεικα για να ζησουμε !!!! τωρα βλεπω και λεωφορεια και τηλεφωνα κλπ . Προσεξτε ομως φιλοι μου, αυτο που ηδη καποιοι γραψαν !!! μηπως αυτη η πιεση που ασκηθει, ριξει το μεσο irr των φωτοβολταικων απο το 14 στο 12, και για ψηφοθηρικους λογους, το πληρωσουν τα επαγγελματικα φωτοβολταικα εις οφελος των οικιακων και αγροτικων !!!!!!! Σας το λεω γιατι κατι τετοιο βλεπω στην ανακοινωση της ομαδας του ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!!!!!!!!! ηδη ο ΠΣΑΦ το ανακοινωνει κρυφα, το ιδιο και οι συλλογοι των οικιακων !!!!!!!!!!!!! Θα δειξει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΙΙΑΣ εχεις μεγαλο δικαιο επειδη γνωριζαν απο παλια οτι πρεπει να περασουν αυτα τα μετρα οχι μονο για τις Απε επρεπε να αλλαξουν την κοινοβουλευτικη αντιπρωσευση για αυτο βαλλαν την χρυση αυγη στην φυλακη για να μπορουν να το περασουν αργουσαν οι διαπραγματευσεις ωστε να καθαρισει το τοπιο γιατι γνωριζουν οτι θα εχουν διαροες απο τα κομματα τους αλλα υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο ΝΔ ΠΑΣΟΚ η ιδια λυκοσυμμαχια θα τους στειλουμε (τους προδοτες) στο διαολο εκει που τους αξιζει μαζι με τα ζαπεια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει Σπυρο αλλα βγαλε την Χρυση Αυγη απο την κουβεντα μας σε παρακαλω !!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Στο ΥΠΕΚΑ στη Λ. Μεσογείων ή στην Αμαλιάδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα .Βλέπω ότι δεν υπάρχει το θέμα μας σε καμία εφημερίδα, σε κανένα site, σε κανένα δελτίο ειδήσεων, σε κανένα ραδιόφωνο, πέραν των όσων είναι κατεξοχήν σχετικά με την ενέργεια.
    Μήπως κάποιος μπορεί να ασχοληθεί με το κομμάτι αυτό και να προσπαθήσει να ενημερώσει τα μέσα για το έκτρωμα.
    Να δούμε στη τελική ποιοι θα μας προβάλουν και ποιοι θα κρύψουν το θέμα κάτω από το χαλί.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εεεεεε!!!

    Παλικάρια τι γινετε??? μου φαίνεται τσάμπα τα λέμε ... από ότι βλέπω ειμαστε εμείς και εμείς και του γαμπρού το σόι εδώ μέσα!!!!

    Δεν βλέπω και μεγάλη ανάγκη για ενημέρωση... φυσικά θα δω και την παρουσία μας αύριο... γιατί εάν δεν ... τότε θα ειμαστε για πολλές κλωτσιές και καλα να μας κάνουν και να πηδήξουν ... καθίστε λοιπόν στον καναπέ και μην κουνιέστε ... οι υποτιθέμενοι μαλάκες που τρέχουν.... δεν εχουν την μεγάλη δύναμη χωρίς την παρουσία σας για να σας σώσουν...

    Μέχρι τώρα έχω στείλει πολλά SMS, emails και ανταπόκριση τίποτα!!!

    Για κουνηθείτε για να σωθούμε!!!

    Αλλιως Περαστικά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε οσους πολεμανε εναντιον των λοιπων παραγωγων θελω να θεσω καποιες απλες παρατηρησεις
    1.Θα υπαρχει αυξηση του Ετμεαρ 17,1 Ευρω αρθρο στο energypress σημερα ,βαση της μελετης του σπεφ αυτο αντστοιχει σε εσοδα 906,3 εκ σελ. (32 του σπεφ ) δηλ 280,24 εκ παραπανω απο οτι τωρα
    2.Τα εσοδα των ρυπων CO2 βαση της μελετης του σπεφ θα ειναι 217,75 εκ δηλ. 70,48 εκ περισσοτερο απο τωρα
    3.Τελη λιγνητη 10 εκ παραπανω
    4. Λογω προβλεψης ΟΤΣ στα 72 απο σπεφ 792,72 εκ απο 562,81 δηλ. 229,91 παραπανω αρα απο τα πιο πανω εχουμε οτι αν η μελετη του σπεφ ειναι σωστη θα εχουμε
    5.Τελη υδατων που δεν εχουν εφαρμοσθει (χωρις αυτο)
    6. Το αισχος της Δεη να αγοραζει την ενεργεια μας στην ΟΤΣ που πολλες φορες ειναι και μηδεν η κοντα στο μηδεν και να την χρεωνει κανονικα στο πελατη.(χωρις αυτο)
    280,24+70,48+10+229,91=590,63 εκ παραπανω εσοδα ετησιως δηλ. Καλυπτει το πρωτογεννες ελλειμμα και περισσευουν 100 εκ ετησιως και μα μια μικρη συνεισφορα (οχι εισφορες) θα κλειναμε οι ιδιοι οι παραγωγοι το ελλειμμα για πιο λογο γινονται αυτα απλουστατο μας εχουν πουλησει στους μεγαλους της αγορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μας τσιγκλας επιτηδες, αλλα δεν θα απαντησω !!!! ας μιλησουν οι ξερολες !!!!!!
    Εχε ρε τα ματια σου ανοιχτα σ΄αυτα που γραφω για την Παρασκευη, τα αγροτικα και οικιακα !!!! ασε τον ΣΠΕΦ, ειπαμε, δεν ξερει τι του γινετε, το Σαββατο ομως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μηπως λεω, μηπως και παλι επιβεβαιωθει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα ΜΜΕ έχουν ενημερωθεί με δελτία τύπου από τον Δεκέμβριο που είχε γίνει η πρώτη προσπάθεια να περάσει το new deal, καμία ανταπόκριση από τα ΜΜΕ.
    Τον Γενάρη ενημερώσαμε πάλι με emails τα ΜΜΕ για την ενημέρωση που έχουμε κάνει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ενέργειας για την προσπάθεια του ΥΠΕΚΑ για μονομερή αλλαγή των συμβάσεων (σε συνέχεια ανταλλαγής mail του κ. Δανίκα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή), πάλι τίποτα τα ΜΜΕ.
    Τον Μάρτη μόλις βγήκε το νομοσχέδιο για διαβούλευση επανήρθαμε επιβεβαιώνοντας τις φοβίες μας με γεγονότα πλέον και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στα ΜΜΕ για την αντισυνταγματικότητα και την αντίθεση του σχεδίου νόμου με την Κοινοτική νομοθεσία αλλά τα κανάλια ασχολιόντουσαν με το "χαμένο" αεροπλάνο!!!!
    Η Ευρωπαϊκοί θεσμοί (Ενέργειας και Ανταγωνισμού) όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές από τους Ευρωπαίους επιτρόπους εκδικάζουν τις καταγγελίες βάση του Κοινοτικού Δικαίου και όχι βάση του δικαίου του κάθε Κράτους - Μέλους.
    Αυτός ήταν και ο λόγος προσυπογραφής του κειμένου προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ενέργειας, να δημιουργηθεί έντονη πίεση και προβληματισμός για την εξέλιξη της υπόθεσης στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια ώστε οι "αναλυτές" τους που ασχολούνται με το θέμα να πιέσουν προς λύση σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία!! Αν οι δικοί μας οι φωστήρες κάνουν του κεφαλιού τους όπως φαίνεται μέχρι στιγμής τότε η καταδίκη της χώρας στην Επιτροπή Ανταγωνισμού έχει πάρα πολλές πιθανότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συνάδελφοι Κοινή συνέντευξη τύπου θα δώσουν εκπρόσωποι των Φαρμακοποιών, των Αρτοποιών, των Βιβλιοπωλών, των Εκδοτών και των Αγελαδοτρόφων την Παρασκευή 28/3/2014 στις 11:00 το πρωί στο ξενοδοχείο ATHENS PLAZA στο Σύνταγμα.
    Μήπως πρέπει να πάμε και εμείς??

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2164.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αιαντα πάλι παίζεις παιχνιδάκια....αυριο στην αθήνα θα είναι όλοι οι φωτοβολταικοί και αυτοί που καταριέσαι εσύ αγροτες και οικιακά.....Ο ΣΠΕΦ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ? ΑΛΗΘΕΙΑ?
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ......ασε λοιπόν τις διχώνιες και πήγενε στον τσιμπουκλά λουμακι να σε σώσει.......αλλαγή συμβασης δεν εξαιρείτε κανείς ........το κατάλαβες? όποτε θα έχει έλειμα ο ΛΑΓΗΕ θα σου αλλάζει τη σύμβαση φίλε γιαυτό άσε τις διχόνιες κατά μέρος και πές και του λουμάκη να συμετέχει με την περίφημη ΛΟΥΜΑΚΙΑΔΑ ΤΟΥ .....και τους 20-30 παρατρεχάμενους που έχουνε απο 10 πάρκα ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι πεστα οι ακολουθοι της λουμακιαδας με τα 30 παρκα ο καθενας. οι μιχαληδες οι μπαμπηδες του energypress κλπ

      Διαγραφή
    2. Ρε φουκαραδες, παλι τα ιδια !!! παλι λασπη !!!! ρε σεις, για μενα δεν αλλαζει τιποτε, δεν το καταλαβαινετε !!! δεν θα μιτσοκλαιτε ομως αυριο, γιατι σας καπελωσαν !!!!!!!! εδω θα΄μαστε !!!!!

      Διαγραφή
  25. Αυριο ελπιζω να ειναι και ο κ.Μιχαλος κατω...Ζηταει την παραιτηση των παπαγεωργιου και Μανιατη..κ Σαμαρα,τωρα θα φανει αν στηριζετε τις ελληνικες επιχειρησεις μικρες και μεσαιες,και δεν εξυπηρετειτε συμφεροντα ΜΕΓΑΛΩΝ!! http://www.pospief.gr/wp-content/uploads/2014/03/Επιστολή-ΜΙΧΑΛΟΥ-στον-Πρωθυπουργό-για-σχ-νόμου-ΑΠΕ.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mike οτι γινεται αυτες τις στιγμες υπερ μας ειναι θετικο αλλα δε νομιζω οι δυο τους κανουν εν λευκο οτι κανουν και οχι σε συννενοηση με το Σαμαρα!! Απλως ο Σαμαρας οταν προκειται για κατι καλο η παροχες βγαινει σε ολα τα καναλια αλλα οταν προκειται για κατι αρνητικο εξαφανιζεται για να μη χαλασει η εικονα του!! Δηλαδη μη τρελαθουμε κανουν οτι γουσταρουν οι υπουργοι... απο το Σαμαρα περνανε ολα και αυτος δινει τις γραμμες οποτε οσα και να του στελνουν για τους υπουργους του μας εχει γραμμενους αφου ειναι δικες του αποφασεις!!

      Διαγραφή
  26. ΣΕΛ 102 ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!! http://www.protothema.gr/files/1/2014/03/27/sxedionomou.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Περαιτέρω μείωση τιμών για Φ/Β του 2012 και 2013 υπέρ Φ/Β παλαιών, στεγών και αγροτικών!
    Προκλητικές "ποινές" για όσους δεν συμμορφωθούν.Το άκρων 'αωτο του Ν/Σ νομίζω είναι το εξής:
    "2. Μέχρι την έκδοση και παράδοση στο ΛΑΓΗΕ του πιστωτικού τιμολογίου που αναφέρεται στην περίπτωση αυτή, αναστέλλεται η υποχρέωση, του ΛΑΓΗΕ για το Διασυνδεδεμένο Σύστημα και του ΔΕΔΔΗΕ για το Δίκτυο των Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών, καταβολής τιμήματος για την ποσότητα ενέργειας που έχει παραδοθεί και δεν έχει εξοφληθεί. "
    Και γδαρμένοι και λουσμένοι και χρεωμένοι και γ....μένοι !!!!!!!
    Ευτυχώς το μοίρασαν σήμερα, ώστε α'υριο να πάρουν μάθημα καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ρε ψωνάρα αίαντα δεν έχεις πιάσει το νόημα ......και αυξηση των εγγυημένων "δήθεν " τιμών να προέβλεπε το νομοσχέδιο θα έπρεπε να αντιδράσουμε αυριο .......και ο λόγος είναι η μονομερής παρέμβαση των συμβάσεων ....τώρα τι μαλακίες είναι αυτές που λές τι να πώ ολοι σε σνομπάρουν απο όσο κατάλαβες......και ευνοικές ρυθμισεις να υπάρξουν για οικιακά και αγροτικά σε 2-3 μήνες θα αλλάξουν ξανά τις συμβάσεις τους αφού θα έχει διμιουργηθεί το "προηγούμενο" του νομοσχεδίου........ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.....ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ.............ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οργη...!!!! Οργη που θα αργησει να σβησει αν σβησει ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολοι κατω αυριο και αν μας αναγκασουν σε βια να ημαστε ετοιμοι αφου μονο ετσι τελικα ισως ακουστουμε στα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ακου, προσπαθω να κρατησω ενα επιπεδο, μη το εκμεταλευεσαι !!!!! λοιπον ξανα, λες να μην καταλαβαινω το αυτονοητο !!!! τι νομιζεις πως λες !!!! λες, ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, καλα ρε συ, ποιος δεν καταλαβαινει !! εγω ή εσυ !!! μιλας στην πλατη μιας χωρας που εχασε το 25% του εγχωριου προιοντος !!! 35% μειωση του μεσου βιοτικου επιπεδου !!! 1,5 εκκατομυρια ανεργους !! 1,2 δις οφειλες καταναλωτων στην ΔΕΗ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ !!!! ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΤΥΦΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΕ !!!!! ΛΕΣ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ !!!! ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ Η ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ 125% ΕΤΜΕΑΡ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ τους εχετε πιασμένους με τον ΣΠΕΦ αλλα καντε την προσευχή σας για την επόμενη των εκλογών ........ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ) ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Η ΣΥΡΙΖΑ Η" ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (σου φαινετε παράξενο?) θα καταλαβεις με τα αποτελέσματα που θα δέις στις ειδήσεις ...........αφού καταφέρατε να μας πηδηξετε τον μάρτιο με τους φίλους σας τους υπουργούς- θα φροντίσω και εγώ να συμετέχω στο πήδημα που θα σας ρίξει συνολικά ο ελληνικός λαός στις εκλογές.........και να φανταστείς ότι ήμουν φανατικός σαμαρικός φίλε..........ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ, σου ειπα, σταματα να βριζεις, μη τα παρω και δεν σε ξεπλενει ο πηνειος !!!!!! αιντε ρε στον ΣΥΡΙΖΑ, αιντε ρε μαζι με τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ, αιντε βαριδια του κερατα !!!!! Αρε, μακαρι να γινει ο ΣΥΡΙΖΑ Κυβερνηση, θα φας ενα irr 5% που θα νοσταλγεις αυτο που τωρα βριζεις !!!!!! αλλα βλεπεις, σε προστατευουμε για να μας βριζεις !!!!!!!! ασχετε !!!

      Διαγραφή
    2. Οσο βριζετε εσεις, τοσο ενισχυονται οι υγιεις δυναμεις της Χωρας, συνεχισε, καλο κανεις. Εχασε η βενετια βελονι !!!!! δειξε το κοινωνικο σου προσωπο !!! μιλα για το προσωπικο σου συμφερον μεσα στο κοινωνικο συνολο !!! δες λιγο εξω απο εσενα και τα στενα προσωπικα σου συμφεροντα !!!! βρες ενα Modus Vivendi, να σε χαρη και ο θεος !!!! να ακουστουν οι αποψεις σου, να τις παιξουν τα Media !!! τι να πουν τωρα, πληρωστε με, για την παρτη μου !!!!

      Διαγραφή
    3. Εσύ τον πέτυχες το στόχο σου να μοιραστούν οι άλλοι τη στήριξη στο κοινωνικό σύνολο.
      Τύποις, ακόμη δημοκρατία έχουμε και το τι είναι σωστό για μας δε θα το υποδείξεις εσύ.
      Έχεις διαρκώς και σταθερά τις περισσότερες δημοσιεύσεις, όλες στο ίδιο περίπου τέμπο.
      Αν αντειτείνεις 'οτι το κάνεις για το καλό του κλάδου να ρθεις αύριο στη συγκέντρωση να εκθέσεις τις απόψεις σου και γιατί όχι να σε ορίσουμε εκπρόσωπο, όχι ανέξοδες αερολογίες πίσω απ την οθόνη.
      Διαφορετικά μόνο αντίδραση προκαλείς και κάνεις χειρότερα τα πράγματα για αυτούς που μιλάς.

      Διαγραφή
    4. Φιλε, μονο την αληθεια γραφω, αν ενοχλει, προβληματισου !!! οσο για το ¨Εσύ τον πέτυχες το στόχο σου να μοιραστούν οι άλλοι τη στήριξη στο κοινωνικό σύνολο¨, σου θυμιζω πως εγω θα εχω irr 9,54, και εσυ 17 !!!!! δηλ σχεδον τον διπλασιο χρονο αποσβεσης απο εσενα !!!!! λοιπον !!!! εγω εδωσα στους αλλους να μοιραστουν την στηριξη στο κοινωνικο συνολο !!!!!!

      Διαγραφή
    5. ετσι απεναντι απο το πουλημενο τομαρι το σαμαρα. αυτο τους καει μονο ο συριζα και αυτον θα ψηφισουμε.

      Διαγραφή
  33. Ρε σεις δεν έχετε κάτι πιο σοβαρό να κάνετε ;;;;
    Καθόσαστε και απαντάτε σε κάποιους που "υπογράφουν" σαν αίας και παίζουν το παιχνίδι που πρέπει να παίξουν. Κοιτάξτε πως θα ξεμπλέξουμε με αυτό το αληταριό που μας κυβερνάει κι αφήστε τα τσιράκια τους να γαβγίζουν. Έλεος πια απλά αγνοήστε τον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ¨Καλή ‘ναι η δικαιοσύνη, μα για τους αγγέλους - ο άνθρωπος ο κακομοίρης δεν αντέχει, θέλει έλεος...
    Μπας και βρίσκεται στον πάτο της Κόλασης, Κύριε, η πόρτα της Παράδεισος;"

    Νίκος Καζαντζάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. " Το κεφάλαιο είναι νεκρή εργασία, που σαν βρικόλακας, ζει μόνο ρουφώντας το αίμα της ζωντανής εργασίας. Και όσο πιο πολύ ζει, τόσο πιο πολύ αίμα ρουφάει."

    Καρλ Μαρξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας το ειπα ενα Λαφαζανη χρειαζεστε, να σφυξουν λιγο οι κ . . .οι !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αλλο τι λεω !!! καλυτερα Χρυση Αυγη, να πλενεις τα πανελα σου καθε δεκαπεντε και να τρως και καμμια σφαλιαρα αμα ξεχασεις κανενα !!!!! τετοια ρε , ετσι να σηκωσουμε την Ελλαδα ψηλοτερα !!!!!!

      Διαγραφή
  36. Τι βρεγμένος τι μουσκεμένος;
    Οι μισοί εδώ μέσα θα κοιτάξουν να ξεφορτωθούν τα πάρκα τους.
    Ποιος αντέχει να δεί σε λίγο καιρό να εμφανίζονται ξανά ελλείματα και καθυστερήσεις;
    Οπότε θα τα μαζέψουν όλα οι μεγάλοι.
    Και το φαγοπότι θα συνεχίζεται για κάποιους γιατί το 2-3% που κάνει κουμάντο δε θα χάσει το ρόλο και τις απολαβές του.
    Οπότε άστα μεγάλε, βρωμιά και δυσοδία.
    Τουλάχιστο θα πέσουμε με την ικανοποίηση ότι πήραμε μαζί τους ψεύτες που μας έφτυναν κατάμουτρα τάζοντας δύο μήνες πληρωμή το Μάρτιο.
    Άντε τώρα γλείψε το κοκκαλάκι που σου πέταξαν και άμε για ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος αντεχει με επενδυση 300.000 να τζιραρει 55.000 τον χρονο !!!!!!!! ποσο βλακες μας θεωρουν !!!! συμβολαιο αγορας για 2Ο χρονια !!!!! 1.100.000 τζιρο !!!!! τετοια απατη !!!!! χαθηκαν τα 100 χρονια συμβολαιου !!!! τα 150.000 ευρω τον χρονο !!!!! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!!!!!!! που ζουμε !!!

      Διαγραφή
  37. έχεις δίκιο για χρυσή αυγή αφού το λές εσύ αίαντα εκεί θα ρίξω ....με τι διαφορά ότι ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ημουν είμαι και θα είμαι μάχημος και στραιτ.........άρα ο δικος μου ο κώλος είναι σφυκτος .........και ο που.....ος σκληρος ........
    εσύ με τον λουμάκη ετοιμάσου να αγοράσεις βαζελίνη ή λυπαντικό ...............ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ και αν θες κάνε γκάλοπ ή ρωτα τα κομματα σου να δείς πως τους βγάζουν τα κρυφά που κα΄νουν........11-12-9 % και ο κόσμος όλος..........ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ....ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γραφω εδω και τοσο καιρο με τιμιοτητα και ειλικρινια, σας μεταφερω στοιχεια και αριθμους που δεν επιδεχονται αμφισβητησης, σας μεταφερω την προσωπικη μου περιπτωση και σας λεω πως παρολες τις αλλαγες, η αποδοση των κεφαλαιουν μου , υπολειπεται κατα πολυ του μεσου ορου των irr !!! το προσπερναω, χωρις παραπονα και κραυγες, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ 40% ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ !!!!!!!! οι εντυπωσεις, στους αναγνωστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. http://www.energypress.gr/news/Dwra-se-steges-kai-agrotes-se-baros-twn-epaggelmatikwn-fwtoboltaikwn

    http://www.energypress.gr/news/Dekapente-allages-sto-New-Deal-gia-ta-fwtoboltaika-zhta-o-SPEF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το τριο της επιτυχίας ENERGYPRESS/ΣΠΕΦ/ΥΠΕΚΑ!!!!
    Μιλάμε για μεγάλα σουξέ!!!!

    Δίνει ψίχουλα το ΥΠΕΚΑ σε στέγες και αγρότες και μετά το σαιτ προβοκάρει ενόψει συγκέντρωσης, αγνοώντας ο αντικειμενικός δημοσιογράφος ότι το θέμα είναι η αντισυνταγματικότητα όχι ποιος θα πάρει μια φέτα ψωμί στο συσσίτιο παραπάνω.

    Καταφέρνει ο ΣΠΕΦ να μην ανοίξει ρουθούνι για σχεδόν κανένα από τα μέλη του και μετά εμφανίζεται σα τιμητης των πάντων, λάβρος κατά στεγών και αγροτών, ενώ θέλει και τη ''καλή'' τιμή στη πενταετή παράταση.
    Όχι μόνο δε βγαίνουν ζημιωμένοι, όπως όλοι μας, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ κιόλας.
    Σα να λέμε δηλαδή ότι αποκαθίσταται η αδικία γιατί οι φουκαράδες έκαναν την αρχή αφιλοκερδώς και θυσιάστηκαν.

    Όσο για τον ειλικρινή και τίμιο συνάδελφο με τα αδιαμφισβήτητα νούμερα, το σφίξιμο κ...ν και τη χρυσή αυγή θα τα λουστείς σύντομα και άντε μετά να εξηγήσεις πως υπολόγισες το irr σου στο δεύτερο δεκαδικό τρομάρα σου.
    Εγώ θα τό χω δώσει το παρκάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΕ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ?Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ 30% ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ, ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ, ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ, ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  42. Ρε το καταλαβαινετε οτι οι παλιοι εχουν κανει ηδη αποσβεση κ μιλανε? ειδατε αυτα που εβγαλε ο σπυρος σ για τον λουμακη? πουτανα χωρα. οτι εχει μεινει απο λεφτα ολα εξωωωωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα και παρε το υπολοιπο μου, απο το 2008, και γω το δικο σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ψωνια !!!!

      Διαγραφή
  43. Εδω λεμε για μονομερη τροποποιηση συμβασεων και σενα το θεμα σ ειναι ακομα οι παλιοι;;; Μηπως θες οι παλιοι να πανε 0.25 και του 2012 να παραμεινουν με 0,42 και μισο κοστος κατασκευης;;; Ξυπνατε επιτελους,αναλωνεστε στα νουμερα και οχι ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Και για να μη γκρινιάζετε για τους βολευτές μας......
    http://news.gr.msn.com/political/%CE%BF%CF%81%CE%BA%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B4-%CE%B7%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%85

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλησπερα! Εχω κουραστει πολυ να σχολιαζω.αλλα αυτο θα το πω..Χρυση Αυγη δαγκωτο!! Ντρεπομαι που το λεω ,αλλα οταν καταλαβουν οι βουλευτες τι ζημια τους εχει κανει ο Κυριος Ασημακης Παπαγεωργιου θα ειναι πια αργα.μαλιστα εχω ξεκινησει και προεκλογικο αγωνα υπερ της Χρυσης Αυγης..καταντια για μενα,αλλα ειναι η μονη τιμωρια που μπορω να κανω στον κυριο Ασημακη Παπαγεωργιου.εχω ενα προαισθημα οτι ειδικα το προστυχο παιχνιδι που παιζει ο Ασημακης Παπαγεωργιου με τα φωτοβολταικα θα στοιχισει πολυ στην κυβερνηση.την Δευτερα θα δουμε κοντα ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Οταν Πολιτης, φτανει να πουλησει τοσο φτηνα και με τοσο απροκαλυπτη ιδιοτελεια την ψηφο του, εξοστρακιζεται !!!!! και ψηφιζει εκει που επελεξε να ζεισει, στην Τουρκια πχ !!!!!! αιντε, καλο δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τι εγινε ρε παιδια !!!!! γεμισαμε φιδια !!!!! site για θεματα φωτοβολταικων δεν ειμαστε !!!! απο ποτε γιναμε φωλια της χρυσης αυγης !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ