Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Πολεμος για ανδρομικές μειώσεις και Φόρους!

Mα ποσο ηλιθιοι μπορεί
να ειναι στο ΥΠΕΚΑ;
Σύμφωνα με πηγες η νεα κυβέρνηση σκεφτεται να βαλει αναδρομικες μειώσεις στα κίνητρα των φωτοβολταικών! Επιπλέον σκεφτεται να επιβαλει φορους στο εισοδημα που
προκύπτει απο φωτοβολταικά (φανταζομαι οτι αυτο το λενε για τα σπιτια). Παρ'ολ'αυτα ο υπουργος ΥΠΕΚΑ είπε στο photon oτι κατι τετοιο δεν ισχύει.

Ο πασυφ μεσω των νομικών συναργατών του ειπε οτι οι φήμες αυτές μοιαζουν να ειναι παρανομες και μονο αυξάνουν την αβεβαιότητα στις επενδύσεις στην Ελλαδα. Αν συμβει κατι τετοι θα ειναι οικονομ ική καταστροφή για τους ήδη παραγωγούς και θα κάνει τις μελλοντικές επενδυσεις σχεδόν αδύνατες. Ο ΣΠΕΦ στο photon είπε οτι αν συμβεί κατι τετοιο αυο θα σημαίνει "πολεμος μεταξύ παραγωγών και κυβέρνησης" 

πηγη photon-international.com

5 σχόλια:

  1. Αυτό θεωρείται απατεωνιά!
    Δεν μπορεί το κράτος να σου δίνει κίνητρα για εγκατάσταση φωτοβολταικών και μετά να σου τα αναιρεί!
    Να πεις, στην Ελλάδα βρισκόμαστε!
    Τίποτα πλέον δεν αποτελεί έκπληξη στη χώρα μας!
    Εδώ, όλα είναι πιθανά και ρευστά!
    Άλλωστε, δεν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε τυχαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΗ άντε πήγαινε δούλεψε λίγο, όλο κάθεσαι τεμπελιάζεις όλη μέρα, σύνδεσε κανένα πάρκο. Τεμπέληδες, αυτοκτονούν ψυχές και σώματα όσο καθυστερείς να συνδέσεις ή και να πληρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα φωτοβολταικα ειναι η νεα φουσκα! Πριν καλά καλά ξεκινήσει η παραγωγή υπάρχουν ήδη "άδειες" και μου θυμίζει την 'αδεια ταξί, τη μισή άδεια ταξή "πωλείται μισή άδεια ταξί". Ήδη πωλούνται "άδειες" φωτοβολταικών. Τα κίνητρα αυτά ήδη κάποιοι τα τσέπωσαν και δεν θέλουν να επενδύσουν στην παραγωγή, αλλά πουλάνε αυτά που εσείς λέτε κίνητρα. Εγω ως καταναλωτης του ρευματος που δεν εχω ταρατσα και χρηματα να κανω παρκο γιατι να θελω "κινητρα"; Εννοειται οτι πρεπει να καταργηθουν. Οσο για τη ΔΕΗ δεν το συζητω οτι κοπλοσκυλιάζει ολη μέρα. Πρεπει η μιση να παολυθει για να μη πω οτι όλη πρεπει να απολυθεί και να αντικατασταθεί με εργατικούς νέους.
    Παρεπιπτόντως είμαι εργαζόμενος στον κλάδο των φωτοβολταικών και επειδή βλέπω να μη βάζουμε μυαλό σε αυτή τη χωρα έχω ηδη βρει δουλειά στην Αυστραλία που ΔΕΝ πουλάνε τα κίνητρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο καλό και να προσέχεις τα καγκουρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai tis araxnes kai tous karxaries....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ