Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

H ΕuroProsan πίσω απο την αιτηση για Ευρωπαικους Δασμους στα Κινεζικα


  • ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ!!!!
  • Αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατι τοσο στα μουλωχτα!
Αντιγράφοντας την Αμερική οπου ιδρύθηκε η CASM, (Coalition of American Solar Manufacturers), 20 περίπου Ευρωπαικές εταιριες κατασκευαστών πανελ δημιουργησαν την ΕU ProSun .
Αυτή κρύβεται πίσω απο την επίσημη αίτηση στην Ευρωπαική αίτηση να διευρευνήσει πιθανή ζημία που υφίστανται οι Ευρωπαικοί κατασκευαστές φωτοβολταικών πανελ απο τις Κινέζικες εταιρίες.

Οπως λέει άν η Ευρωπαική ενωση δράσει γρήγορα ισως εχουν πιθανότητες να επιβιώσουν και να κρατήσουν τις θεσεις εργασίες στην Ευρώπη. Αν δεν γίνει τιποτα, θα σταματήσει και η παραγωγή και η έρευνα. Δεν θελουν να αυξήσουν τις τιμές, απλά να τις διατηρήσουν στα τωρινά επίπεδα.
 
Απο την άλλη εχουμε από τον Μαρτιο την ιδρυση της ΑΦΑΣΕ (Alliance For Affordable Solar Energy (AFASE) που στοχο εχει να προστατεύσει το ελευθερο εμπόριο στην Ευρώπη. Πανω απο 70 εταιρίες διεθνώς ειναι μεσα. Θα πονέσει πολύ τους Κινέζους αν μπουν και στην Ευρώπη δασμοί. Εχουμε να δουμε πολλα...


Πηγη στοιχειων: http://www.pv-magazine.com/news/details/beitrag/eu-prosun-launched-to-spearhead-pv-trade-case_100007890/#ixzz21rMA8M30, Περίληψη, γενικευση ΗΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ