Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Πανελ νανοτεχνολογιας με απόσβεση εως 5 χρονια λιγότερα


Οι Ελληνικες εταιριες ας περιμένουν το bonus!
IRVINE, CA, Jul 24, 2012 (MARKETWIRE via COMTEX) -- 

Η εταιρια ecoSolargy Inc., ανακοίνωσε εχθες οτι θα βγαλει 3 νεες σειρές πανελ ( Lotus, Apollo και Zeus). Οι νεες σειρές εχουν σχεδιαστεί ώστε να αυξάνουν την αποδοτικότητα και να μειώνουν το χρόνο αποσβεσης μεχρι και 5 χρονια!


Οπως λενε τα Lotus εχουν κατασκευαστή ετσι ώστε χρησιμοποιούν σε μοριακό επιπεδο την πιο εξελιγμένη μορφή νανοτεχνολογίας.   Αντίθετα από τα απλά φωτοβολταικά πανελ, τα πανελ με  νανοτεχνολογία έχουν μια ομαλή επιφάνεια που εμποδίζει το νερό, τη σκόνη και τη συσσώρευση βρωμιάς, καθιστώντας τα αυτοκαθαριζόμενα, κατα του ξεθωριάσματος και της θαμπάδας και  αντι-βακτηριακά! 

Επίσης τα πανελ αυτα «βελτιώνουν την απορρόφηση της ηλιακής ενέργειας έως και 6% και αυξάνουν την ενεργειακή απόδοσης κατά 35 τοις εκατό σε 20-ετή περίοδο

Αυτή η δυνατότητα εξαλείφει την ανάγκη για περιοδική συντήρηση και καθαρισμό και εξασφαλίζει ότι τα πανελ αποδίδουν παντα σε μέγιστη απόδοση, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση κόστους που ισοδυναμεί με μείωση τριών έως πέντε ετών στο χρόνο αποπληρωμής.





πηγη http://www.marketwatch.com/story/ecosolargy-launches-top-efficiency-solar-


module-lines-that-reduce-payback-time-by-up-to-five-years-2012-07-24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ