Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ποσο χρόνο θέλει η ΔΕΗ για να βάλει μετρητή;

Η κατασταση ειναι απαραδεκτη. Από οτι μαθαίνω συνεχίζει και σήμερα Νοεμβριο 2011 να υπάρχει έλλειψη μετρητών ΔΕΗ !

ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΠΡΙΝ 

ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!
Ιδιώτης εχει εγκαταστήσει το φωτοβολταικό σύστημα εδώ και δύο μήνες (από Σεπτέμβριο 2011) στο σπίτι του, έχει πληρώσει βεβαια το κόστος στη Δεη εξαρχής για να γίνει η σύνδεση και να φέρουν το μετρητη ΚΑΙ ακόμα ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ δεν το έχουν συνδέσει στο σύστημα. Με πρόσφατη ενημέρωση μαλιστα του είπαν οτι θα πρέπει να περιμένει άλλο ένα μήνα! Σύνολο 3 μήνες για μετρητη!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Ο λόγος πάλι για τη ΔΕΗ Πατρών που προμηθεύει όλες τις γύρω περιοχές και νομούς. Το πρόβλημα ελειψης μετρητών για φωτοβολταικά είχε παρατηρηθεί και είχε γίνει σχετική ανάρτηση παλαιότερα. Μου φαίνεται αδιανόητο σε ενα πρόβλημα που έχει εντοπισθεί πριν από 7 μήνες να μην εχει βρεθεί λυση.

Δεν δικαιολογείται μετά από τόσο καιρό να μην έχουν φροντίσει να βρούν μια λύση και να χρειάζονται 3 μήνες για να το βάλουν!
Και άντε να δεχθώ οτι δεν εχουν μετρητές στη ΔΕΗ και η ζήτηση για τα φωτοβολταικά στα σπίτια είναι τρελή - που δεν είναι-, πόσο καιρό κάνει να γίνει νέα παραδοση; 2 εβδομάδες, 6 εβδομάδες; 2 ΜΗΝΕΣ Παντως ΟΧΙ! Και σίγουρα ΟΥΤΕ 3 ΜΗΝΕΣ.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ
Ο άνθρωπος αυτός εχει χάσει δηλαδή τα έσοδα για δυο καλούς μήνες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και του είπαν οτι πρέπει να περιμένει άλλον ένα μήνα! Δηλαδή θα πρέπει αυτός ο άνθρωπος να χάσει, σε περίπτωση που έχει εγκαταστήσει 10kw στο σπίτι του 1800 ευρώ έσοδα!

Ασε που άν υπάρχει δάνειο θα πρέπει επιπλέον να βρεί και τα χρήματα για να πληρώνει το δάνειο στην τράπεζα!!

Μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά; Θα είχε άδικο άν τους έκανε μια ωραιότατη μηνυσούλα για διαφυγόντα κέρδη;

Ή μηπως θέλει λίγο "σμπρώξιμο" η δουλειά για να προχωρήσει;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ