Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Συμμετοχή σε διαμαρτυρίας ΣΗΜΕΡΑ στo YΠΕΚΑ - Προσυπογραφή ηλεκτρονικής διαμαρτυρίας

Με αφορμή την ενσωμάτωση του επονομαζόμενου New Deal στο νομοσχέδιο σκούπα του Υπουργείου Οικονομικών που θα κατατεθεί αύριο Παρασκευή 28/3/2014 στη Βουλή με σκοπό να ψηφισθεί την Κυριακή 30/3/2014, ο Σύνδεσμος ΗΛΙΟΣ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα συμμετέχουν και άλλοι Σύνδεσμοι.

Ώρα προσέλευσης: Παρασκευή 28/3/2014 και ώρα 12:00 το μεσημέρι
Τόπος: Υπουργείο ΠΕΚΑ - Μεσογείων 119 (δίπλα από το Νοσοκομείο Ντυνάν)
Τρόπος προσέλευσης: Μετρό - Σταθμός Κατεχάκη


Επίσης καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να προσυπογράψουν την ηλεκτρονική διαμαρτυρία που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα AVAAZ. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα διαμαρτυρίας κάνοντας κλικ εδώ.

Ο Σύνδεσμος βρίσκεται ήδη επαφή με διακεκριμένα δικηγορικά γραφεία για το σχεδιασμό νομικών δράσεων, με σκοπό την υπεράσπιση των συμβάσεων συμψηφισμού που έχουν υπογράψει όσοι έχουν εγκαταστήσει Οικιακά Φωτοβολταϊκά συστήματα σε Στέγες.

Εφόσον ψηφισθεί το νομοσχέδιο και μετά τη δημοσίευση του τελικού κειμένου στη Βουλή, θα ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους που έχουν εγγραφεί στη σχετική λίστα ιδιοκτητών Οικιακών Φωτοβολταϊκών του Συνδέσμου μέσω της ειδικής φόρμας εγγραφής, που μπορείτε να επισκεφθείτε κάνοντας κλικ εδώ.


Σύνδεσμος ΗΛΙΟΣΗ Διοικούσα Επιτροπή

Σύνδεσμος "ΗΛΙΟΣ"
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μελετητών - Εγκαταστατών Οικιακών & Κτιριακών Φωτοβολταϊκών

Αθήνα: Λ. Αλεξάνδρας 197 & Πανόρμου (4ος ορ.), 11522 Τηλ.: 210 64 53 806, Fax: 210 64 53 802
Site:    http://www.syndesmosilios.gr/
Blog:   http://syndesmosilios.blogspot.gr/
Email:  info@syndesmosilios.gr
Facebook:   https://www.facebook.com/SyndesmosElios

39 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. kalispera exo na protino se olous tous sinaderfous na katebasoume tin deutera 31.3.14 tus diakoptes apo tis 12 mexri tis 13 i ora gia endiksi diamartirias kai na to sinexisoume epanalambanontas oli tin evdomada se diaforetikes ores perimeno ti gnomi sas

      Διαγραφή
  2. Να προκαλέσουμε ξαφνική πτώση τάσης και διακοπή ρεύματος; Δε κλείνουμε κανα δρόμο καλύτερα, θα μας έρθει φθηνότερα.
    Δυστυχως είμαστε απόλυτα εξαρτημένοι από τη σύνδεση στο δίκτυο και τέτοιου τύπου τσαμπουκάδες δε περνάνε.
    (και αντιμετωπίζονται και εύκολα).
    Με τους συλόγους μας συντεταγμένα στη δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα ρε δεν ντρεπεστε !!!! επιτρεπεται να γινεται η διαμαρτυρια μας, κατωφλι κομματικων - προεκλογικων ρουσφετιων !!!!! δηλ τι περιμενατε να πει ο Συριζαιος πολιτευτης !!!!!! να πει, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ !!!!!!!!!!!!!!! και το ειπε ε !!!! κοιτα να δεις πρωτοτυπια !!!!!, ποσο θα ξεφτιλιστουμε ακομα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άσε ρε αίαντα μας τα έχεις πρήξει .....σου ειπανε πόσος κόσμος ήταν στο υπεκά σήμερα? 1000 ανακοίνωσαν εγώ σου λέω 2000 λείαν επιεικός .....ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ........(ο μόνος απο τα αγροτικα οι αλλοι παρέμειναν και προς τιμήν τους ) αυτούς τους 2000 απο όλη την ελλάδα μετάφρασε τους σε ψήφους...................και άσε τα συριζα και τα ξύριζα......ψήφους που σίγουρα δεν θα πάρουν οι κυβερνώντες.....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΗΣΥΧΟΣ......το ΜΑΙΟ ΤΕΛΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και κάτι άλλο είμαστε μιά γροθιά ΟΛΟΙ .......επαγγελματικά οικιακά αγροτικά( ηπέιρου και στερεάς ελλάδας ,,,,,πατρας κτλ) εκτός των ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ τύπου σπανούλη ......ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τις ανακοινώσεις του........ντροπή για τον κόσμο που εκπροσωπει .....ανακοίνωσε 400 άτομα και είχε φέρει 40 το πολύ......και ήθελε να κάνει επεισόδιο .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. fandasma αναγκάστηκα να φύγω στις 14:00. Τι έκανε ο Σπανούλης? Μέχρι που έφυγα δεν είχε βγει στο μικρόφωνο, απλά έπαιρνε κόσμο και πηγαίνανε στην οδό Ρούσου να συζητήσουν.

      Διαγραφή
  7. 2000 άτομα που ήταν εκεί ήταν παρόντες στη ΔΙΑΣΠΑΣΗ που προσπάθησε να κάνει.............πήρε το μικρόφονο και προέτρεψε τα ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ αποχωρήσουν απο το ΥΠΕΚΑ και να κατευθυνθούν πρός τη βουλή........χωρίς να έχει μιλίσει με κανέναν απο τους προέδρους των συλλόγων.......θεορώντας τον ευατό του εκφραστή ΟΛΩΝ.....παρόλα αυτά ΑΜΕΣΑ ο κ. Κουτσουπιάς αποστασιωποιήθηκε και τίρησε το συμφωνηθέν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.....ακολούθησε ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ Φ/Β ΗΠΕΙΡΟΥ -οι ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΊΑ ΕΠΊΣΗΣπου και αυτόι έμειναν μαζί με τους πολλούς και ακολούθησαν το πρόγραμμα(ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ).......όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος......ο σπανούλης πήρε τους 30-40 που είχε φέρει πήγε στη βουλή.....για του λόγου το αλληθές ότι πήρε 400(όπως λέει) άτομα μαζί του να μας δέιξει ένα πλάνο μία φωτογραφία με αυτους που τον ακολούθησαν......κανενας απο τους παρευρισκόμενους συναδέλφους αξίζει να σημειωθεί μέχρι την στιγμή που έφυγε ο σπανούλης ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΉ ΑΙΤΊΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ και αυτά που λέγονταν γράφονταν για ευνοιες κτλ.........ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ και των ΣΤΕΓΩΝ ειμασταν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και διεκδηκούσε ο καθένας αυτά που έχει καθορίσει.....................ας τα δούν αυτά κάποιοι αγρότες ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ φιλοκυβερνητικοι και να ξυπνήσουν.......εγώ δεν είμαι κατά άν ένας τομέας ευνοηθεί λίγο περισσότερα απο τον άλλον στη κατάσταση που μας κατακλεύουν στο ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ........σίγουρα δεν με επιβαρύνει ο αγρότης ή το δεκαράκι στις στέγες και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ....---.....Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ......αυτοί με μηδενική συνυσφορά στο έλειμα ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .....ΦΊΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός. Μεταξύ μας όσο μπορούμε ομόνοια. Αν νομίζουμε 'οτι το το λογαριασμό θα τον ρίξει έξω η μια κατηγορία ή η άλλη είμαστε για τα πανηγύρια. Οι λαμογιές και τα μεγαλοαφεντικά τον τρώνε.

      Διαγραφή
  8. έχω την εντύπωση επειδή εκπρωσωπεί αγρότες απο την θεσσαλία κατα πλοιοψηφία ότι πρέπει οι άνθρωποι να ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ για τα χτεσινά.........ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ απο άτομα που ήταν εκεί ΄και να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα -γραφόμενα μου...........έχουν να κάνουν απο όσο εγώ το ζύγησα με ΑΝΟΗΤΟ προεδρο αφού τον συμφερε να μείνει με τους πολλούς και να εκμεταλευτεί την αποσιώπηση της ευνοιας που θα εχουν τα αγροτικά........τί να πώ η ΄κρίση είναι του κόσμου που το σκεφτεται.......είναι η δεύτερη φορά αφού και πρίν μια εβδομάδα η ίδια " ομάδα" άδειασε πολλούς αγρότες με τις "προτάσεις\" που έκανε στο ΥΠΕΚΑ χωρίς κανείς να ξέρει γιαυτές....απο τα μέλη ..( ΈΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΟΣ) 0.38-0.36 ΛΕΠΤΑ ή kw παραμετροποιηση δηλαδή άσχετα τα νούμερα ο τύπος ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΛΟΥΜΑΚΗ και το απέκρυβε απο τα μέλη του ισχυριζόμενος ότι ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ....΄πως ρε καραμήτρο δεν πειράζεις σύμβαση ότα αποδέχεσε το πίνακα λουμακη που σε πάει σε συμπληρωματική σύμβαση ΜΟΝΟΜΕΡΟΣ .....Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ -------ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ............αν ήμουν στο σύλογότου θα έτρωγε ντομάτα ώριμη.....ευτυχώς ....φτου φτου φτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΚ, κατάλαβα.
      Ευχαριστώ fandasma
      Και φυσικά δεν πρόκειται να προβώ σε κανένα περαιτέρω σχόλιο.

      Διαγραφή
  9. Δηλ φιλε, περιμενες καποιο fandasma !!!!!! να σου πει!! και να καταλαβεις !!!! πως ο καθενας βλεπει την παρτη του !!!!!!!!!!
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ, ΚΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ !!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!! ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΗΔΗ ΤΟ ΕΤΜΕΑΡ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ είναι που είσαι λάθος... δε βλέπει οι καθένας τη πάρτη του, κάποιοι βλέπουν τη πάρτη τους και εξαιτίας αυτών διασπάται η ομόνοια. Αν το σύνολο των επενδυτών φωτοβολταϊκών είναι έξυπνοι, θα πρέπει να απομονώσουν όσους προσπαθούν να τους διασπάσουν και να μη τους δίνουν αξία. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε κάτι, αν ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, το χάσαμε το παιχνίδι. Είναι όπως τότε με το χαράτσι στη ΔΕΗ, αν δε πλήρωνε κανένας πολίτης, θα είχε καταργηθεί χωρίς καμία επίπτωση σε κανέναν. Όταν όμως ο καθένας κοιτάει τον κώλο του και όχι το σύνολο, θα βρεθούν κάποιοι που σιγά σιγά θα πληρώσουν ή θα δεχτούν να υποστούν μειώσεις και με τον φόβο των κυρώσεων, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Γνωστό το κόλπο, άλλα τόσο ζώα είμαστε που κάθε φορά τσιμπάμε! Ελπίζω κάποια φορά να ξυπνήσουμε.

      Διαγραφή
    2. Ακριβως !!!!!!!!!!!!!! ετσι ειναι , συμφωνω απολυτα μαζι σου. Εγω, υποχωρω των απαιτησεων του 13 μεσου irr του κλαδου, ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ 9,56, ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. αιαντα σε πήγα πολύ χαλαρά μέχρι τώρα....
    και νομίζω ότι θα σεβαστέίς αυτά που έγραψα ΄λοιπόν κόιτα που ειναι το ελλειμα.......

    "http://www.loumakisgroup.gr"
    "Σύντομα και πάλι κοντά σας"

    απο την ημέρα που υπονοήθηκε εδώ μεσα για ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ στις συμβασεις σας (ξέρεις τι εννοώ) οι ωραίες φωτογραφίες του προεδρου σας επαναεπεξεργάζονται.....ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛ αιαντα πολλά φιλε.........

    όσο για τα υπολοιπα νομίζω ότι εκει ειμαστα πάνω απο 2000 άτομα ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΑΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ με παιδακια μεσα στη διαδήλωση.........ΆΡΑ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΙΚΑ ΚΑΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ .......Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΗΚΗ ΠΛΟΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ...ΑΡΑ ΑΙΑΝΤΑ ΒΟΥΛΩΣΕΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντησε ομως στο δια ταυτα !!!
    ¨Ακριβως !!!!!!!!!!!!!! ετσι ειναι , συμφωνω απολυτα μαζι σου. Εγω, υποχωρω των απαιτησεων του 13 μεσου irr του κλαδου, ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ 9,56, ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρε κατι ειπες, αλλα δεν το ακουσα καθαρα, ΓΙΑ ΞΑΝΑ ΠΕΣ ΤΟ !!!!!!

      Διαγραφή
  12. http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/660593/pur-omadon-kata-asimaki-papageorgiou-gia-ta-fotovoltaika/

    http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/660619/na-giati-ta-fotovoltaika-plironoun-to-marmaro-tou-kourematos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αιαντα νομίζω ότι τέτοια δηλίματα δεν χωραν εδώ μεσα......που βάζεις εγώ όπως και όλοι εχουμε υπογράψει μία συμβαση με το ελληνικό κράτος ...οφείλουν να την τιρήσουν όπως κάνω και εγω...το irr κτλ.....δεν ειναι δικό μου θέμα φίλε είναι δικό τους....και δεν με νοίαζει πως θα τα μπαλώσουν ......πάνω στην πλάτη μου αλλά και στην πλάτη των συναδέλφων όμως ΟΧΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βλεπεις, δεν μιλω, σεβομαι τις στιγμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πάντως επειδή έζησα όλη τη κατάντια όλων των πολιτικών ΄έχω αποφασίσει που θα ρίξω πλέον τη ψηφο μου αλλά και όλη η οικογένειά μου και ξεκινάω απο σήμερα αγώνα πρός αυτή τη κατευθυνση .........100 μέτρα παραπάνω απο εκεί που μας έσμπροξαν τα ΜΑΤ εχτές........στην χρυσή αυγή ............και μόνο εκεί. τετραμελή οικογένεια σύν 48 άτομα το σόι μου που λέμε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ να τα αφαιρέσουν απο τη ευρύτερη δεξιά οι βουλευτάδες και να τα προσθέσει ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ Ο Κ. ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ και θα σας πώ τι λένε τα γκάλοπ αμέσως μετά τις ευρωεκλογές............και όχι για τα deal και τα ρεζιλίκια τους αλλά για τη " ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ " ΤΩΝ ΜΑΤ την χτεσινή .......θα πάω στους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ενσυνήδυτα μήπως βρώ ποιο πολύ δημοκρατία απο τη χτεσινή.....κοιτάξτε τα βίντεο και θα καταλάβεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ, τουλαχιστον κρατα τα προσχηματα !!!!! ντροπη, ντροπη, ντροπη, ντροπη !!!!! παμε σε εποχες Βαιμαρης !!! ντροπη!!! ειμαστε Ελληνες !!! ντροπη !!!! η Δημοκρατια ρεει στο αιμα μας, ειμαστε συμφυτο της εννοιας, μη με κανετε, πραγματικα, να πιστεψω, πως μιλω με ανθελληνες !!! θα θυμωσω, και θυμωνω ασχημα !!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αια η Ελλαδα εχει ξεχασει τα παιδια της εδω και χρονια για ποιο λογο πες μου να το παιζω Ελληναρας...?
      Αληθεια γιατι ειμαστε υπερηφανοι που ειμαστε Ελληνες οταν απο αρχαιοτητα τους σωστους Ελληνες τους στελναν εξορια η πιναν δηλητηριο και τα κοπροσκυλα αλωνιζαν. Τωρα διωχνουν τη νεολαια μας στο εξωτερικο η Ελλαδα σε λιγα χρονια θα ειμαστε μια μπασταρδεμενη φυλη αφου οι αλοδαποι θα ειναι περισσοτεροι απο τους Ελληνες!! Παιδεια υγεια απο που να πιασεις και χαριζουν εκατομυρια στο καζινο σε μυτηληναιους βαρδινογιαννηδες και βαζουν εμας να σκοτονωμαστε με τα irr και βγαινουν σημερα τα ΜΜΕ και λενε νεα δημοσκοπηση η ΝΔ λιγο πανω...? Πως γινεται αυτο ας μου εξηγησει καποιος!!! Και εγω θα πρεπει να λεω οτι ειμαι υπερηφανος ως Ελληνας..!! Να φυγουμε ολοι μας να στελουμε τα παιδια μας εξω να δουμε που θα τα χαρουνε τα λαμογια τα λεφτα τους σε μια αδεια Ελλαδα.

      Διαγραφή
    3. 18 μήνες φαντάρος τρίπολη και απολύθηκα στη σάμο φίλε........ΜΑΧΗΜΟΣ για την πατρίδα μου η οικογένειά μου εχει 2 ήρωες στο β παγκόσμιο πόλεμο..............που τούς εκτέλεσαν οι γερμανοί σε μία μέρα μεγάλωσα με αρχές ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ όλη η οικογένειά μου ήταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ κανέις χουντικός σήμερα όμως μετά τα χτεσινά που έδειξε ο alpha γύρισα σπίτι και βέβαια ανησύχησε όλη η οικογένεια μου για τα επεισόδια......και αφού τα συζητήσαμε στο μετά και νυφάλεια καταλάβαμε όλη ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ειναι η ΣΥΝΧΡΟΝΗ χουντα........και η αντιπολίτευση ΕΠΙΣΗΣ αφού το καταπίνει και την ώρα των ΜΑΤ εφυγαν απο μπροστά από τα μάτια μου με ελαφρά πηδηματάκια.......Ο ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝΕ.......αρα αίαντα (με το ενδοξο ελληνικό ονομα) εγώ που ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ,ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ σε αντιθεση με ολους τους αλλους βουλευτες και αρχηγούς κομμάτων......ΌΤΑΝ οι πολιτικοί της πατρίδας μου με γαμάνε με αυτόν τον τρόπο .........ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ........και άσε τις λογικες ποιος είσαι και τί είσαι ... υποψηφιος δεν ειμαι ...χρησαυγίτης ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ (ΤΩΡΑ ΟΜΩς ΑΛΛΑΖΕΙ) ΑΛΛΆ ΘΑ ΣΤΙΡΙΞΩ ατομα που και εχουν πάει στρατο και εχουν υπηρετησει την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και εχουν δουλεψει στη ζωή τους ............μεροκάματο......ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ.....λυπάμε που το λέω γιατί ιδεολογικά δεν ανήκω εκεί αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.....και μή μου πεις ότι κάνω προπαγάνδα.. όλοι βλέπουν τη βουλή να πλοιοψηφεί με 147 βουλευτές και να μας γαμάει αύριο ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 147 βουλευτες......... και σύντομα αμα φυλακίσει και άλλους απο την ΧΑ με ακόμη λιγότερους.........ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ φιλε αιαντα.....η οργή μου δεν μπορεί να φύγει ούτε σε 10 χρόνια ....και νομίζω πολλών εδώ μέσα.....

      Διαγραφή
    4. Φιλε μου Ηλια, καταλαβαινω απολυτα την πηγη του θυμου σου, διπλα σου ειμαι, ναι ! δεν ειμαστε η συλλογικοτερη ρατσα !!!!! εχουμε ομως, μεσα μας, εμφυτη την εννοια της Δημοκρατιας, οταν απειλειται το Εθνος, το αποδεικνυουμε εμπρακτα, μη με αναγκαζεις να λεω ανοητα παραδειγματα !!!! Ζουμε ακραιες καταστασεις, πρωτευοντως, η κοινωνικη συνοχη.

      Διαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και επειδή είπες ότι η δημοκρατία ρέει επάνω μας .....συμφωνώ αρκεί και εσύ να συμφωνείς.........ΔΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ και θα καταλάβεις πόση δημοκρατία ρέει σε αυτους που υποστιρίζαμε και εγώ και εσύ τόσα χρόνια...........
    τώρα θα τους κάνω εγώ μάθημα δημοκρατίας......ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ. γαμήσι και στρατιωτικό περίπατο θα τους πάω ...έφτασαν οι εκλογές .....άστους να μαλακιζονται με τα γκάλοπ όσο μπορούν και μετά θα τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ και όταν την ανοίξουν θα δούν τα γκάλοπ.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ουδεμία σχέση έχω φίλε με αυτούς .....΄τωρα θα αποκτήσω όμως .........και το εννοώ. !!!!!!!!
    ταμπού δεν έχω προσβολή δεν είναι να τον γνωρίσω....εδώ έχω γνωρίσει τον ΣΑΜΑΡΑ ο κασσιδιάρης μπροστά του ειναι άγγελος..............!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. To χειρότερο είναι ότι αν παρ' ελπίδα κάποια στιγμή κυβερνήσει η χρυσή αυγή ή κάτι άλλο τέτοιο, πάλι οι λουμάκηδες και οι σπεφίτες πρώτοι θα σουρθούν να πάνε να γλύψουν για να μη χάσουν τα irr και τη βόλεψή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To φοβερό ρε "μεγάλε" είναι ότι αυτή η ράτσα έχει φτιάξει τέτοιους ηρωικούς μύθους για την πάρτη της που τους έχει πιστέψει κιόλας. Πόσα χρόνια έχει ζήσει ήσυχα ήσυχα κάτω από απολυταρχίες, μοναρχίες και γίνεται αντιστασιακή αφού πέσουν αυτές. Πόσες φορές έχουν ξαναφέρει τη μοναρχία. Και πόσο γλύψιμο έχει ρίξει σε απολυταρχίες και μοναρχίες για μικροσυμφεροντάκια. Και μετά παίρνει και 5-10 πραγματικούς αντιστασιακούς, τους κάνει ήρωες, τους σκοτώνει ή τους παρατάει στην άκρη και κοιμάται ήσυχη ότι έκανε το καθήκον της. Και ταυτόχρονα δίνει αξιώματα στους μαυραγορήτες που έκλεβαν και πλούτιζαν σε βάρος του υπόλοιπου λαού μέσα στην όποια "κατοχή. Σου θυμίζει τίποτα σπεφίτη ;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Μακαρι να μπορουσα να διαφωνησω !!!! βλεπεις, γραφω τιμια, ποτε δεν θα υπερασπισω το ανυπερασπιστο, αλλα αυτη ειναι η Δημοκρατια φιλε μου, να μπορουν να μιλουν ολοι για ολα, εμεις την γεννησαμε, αυτη ομως μπορω να την υπερασπισω μεχρις εσχατων .

      Διαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ