Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Δικηγορικό γραφείο Κολλύρης : Συμβουλες για την εκτακτη εισφορα - δικαιωματα φ/β απεναντι σε ΛΑΓΗΕ - Αμοιβές


Ηρθε μια δεύτερη προταση συνεργασίες απο το δικηγορικό γραφείο Κολλυρης που εχουν προσφύγει δεκαδες παραγωγοί, σύμφωνα με δήλωση τους, για την ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΗΕ.  Δειτε το και αυτό, προς ενημέρωση σας και σύγκριση και στο σκεπτικό περι αγωγών αλλα και στις προτεινόμενες αμοιβές επίσης. Εγω το μόνο που εχω να πω ειναι οτι χαιρομαι για την κινητικότητα γενικότερα . Και χαίρομαι ιδιαιτερα που επιτέλους ακουμπήσαμε και μπαίνουμε και στα ενδότερα των προσφυγών με λεπτομέρειες περι αμοιβών.  Κριμα μονο που δεν μπορουσε σε αυτό να ειναι ενωμένη ολη η αγορα των φωτοβολταικών. ΗΛΙΟς 
                   
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
Σας παραθέτουμε την ακόλουθη πρόταση συνεργασίας, αποφεύγοντας σκοπίμως να χρησιμοποιήσουμε τεχνοκρατική νομική γλώσσα, έτσι ώστε να είμαστε σαφείς και ξεκάθαροι για τις κατά τη γνώμη μας ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες προς υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων σας απέναντι στον ΛΑΓΗΕ. Σας ενημερώνουμε ότι με την παρούσα πρόταση έχουν ήδη συμφωνήσει δεκάδες παραγωγοί και έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία νομικών διαδικασιών όπως περιγράφονται κατωτέρω.


Ι. Δεν προτείνουμε στην παρούσα φάση να καταθέσετε προσφυγές / αγωγές κατά των «εκκαθαριστικών σημειωμάτων» για την επιβολή της «έκτακτης εισφοράς» στο Διοικητικό Πρωτοδικείο.
Και τούτο διότι, όποιος δεν έχει ήδη προσφύγει (ως φυσικά είχε κάθε δικαίωμα) καλύτερα θα ήταν να «φυλάξει» τα χρήματά του για το μέλλον, ώστε όταν εκδοθεί η απόφαση από το ΣτΕ να πράξει αναλόγως της εκβάσεως της δίκης που εκκρεμεί.
 Ειδικότερα, αν μεν η απόφαση είναι θετική και η έκτακτη εισφορά κηρυχθεί αντισυνταγματική, τότε προφανώς και η Διοίκηση και ο ΛΑΓΗΕ θα συμμορφωθούν για το μέλλον, οπότε τότε μπορείτε να διεκδικήσετε τις παρακρατήσεις για τα παρελθόντα τιμολόγια.
 Αν δε η απόφαση του ΣτΕ είναι αρνητική, τότε θα έχετε και πάλι το δικαίωμα να προσφύγετε, έχοντας και το πλεονέκτημα να γνωρίζετε τι θα πρέπει να προσέξετε σε νομικό επίπεδο ισχυρισμών, ανάλογα με το αιτιολογικό της απόφασης.
Εξάλλου με το δεδομένο ότι η απόφαση του ΣτΕ θα εκδοθεί μέσα στο επόμενο ημερολογιακό έτος δεν τίθεται ζήτημα παραγραφής απαιτήσεων.

ΙΙ. Αυτό που επιβάλλεται να γίνει οπωσδήποτε για λόγους προστασίας των δικαιωμάτων σας (τρίτη λύση είναι μόνο…η αδράνεια) είναι να προσφύγετε στα πολιτικά δικαστήρια και τούτο διότι ο ΛΑΓΗΕ φέρει την μορφή ΑΕ. Κρατούν στην Ελλάδα είναι το λεγόμενο «οργανικό κριτήριο», οπότε αρμόδια είναι κατεξοχήν τα πολιτικά δικαστήρια. Η προσφυγή αυτή στα πολικά δικαστήρια μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.
Είτε με μία ομαδική αγωγή στην οποία θα εξατομικεύεται η περίπτωση εκάστου. Η λύση αυτή έχει το αυτονόητα θετικό γεγονός επιμερισμού του κόστους, ενώ είναι σαφές από τα πορίσματα της νομολογίας ότι η ομαδική αγωγή επιτρέπεται δικονομικά στην περίπτωσή σας.
Για τη σύνταξη της αγωγής αυτής θα χρειαστεί, όπως αντιλαμβάνεστε σημαντικός χρόνος απασχόλησης, γιατί ουσιαστικά θα πρόκειται για σύνταξη περισσότερων αγωγών σε μια.
 Αυτονόητα θα χρειαστούμε πλήρη φάκελο με την  αποστολή στοιχείων που θα σας ζητήσουμε αναλυτικά με επόμενο μήνυμά μας, εφόσον συμφωνήσετε με την παρούσα πρόταση.
Από πλευράς μας θα ανταποκριθούμε άμεσα για να καταθέσουμε την αγωγή το συντομότερο δυνατόν.
Σημειωτέον ότι με την αγωγή μας μπορούμε να διεκδικήσουμε άπαντα τα οφειλόμενα, συμπεριλαμβανομένων δηλαδή των απαιτήσεών σας, των τόκων υπερημερίας και επιδικίας, της παρακρατούμενης έκτακτης εισφοράς του Ν. 4093 και κάθε άλλη νόμιμη απαίτησή.
Εναλλακτικά προς την αγωγή, μπορείτε να διεκδικήσετε τα οφειλόμενα με την έκδοση μιας διαταγής πληρωμής για όλα τα οφειλόμενα τιμολόγια.
 Εξάλλου οι δύο λύσεις μπορούν ακόμα και να συνδυαστούν ως εξής: με την αίτηση για έκδοση διαταγής πληρωμής για την καταβολή π.χ. ενός μεγάλου τιμολόγιου που εκδίδεται «μετά το καλοκαίρι» και με την κατάθεση αγωγής για τα λοιπά ποσά που οφείλονται.
Απλώς καθένας πρέπει να καταθέσει ατομική διαταγή πληρωμής για λόγους ασφάλειας υπό την έννοια ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συντρέχουν οι προϋποθέσεις ομοδικίας (ενημερώνουμε ότι και ομαδική διαταγή πληρωμής επιτρέπεται δικονομικά, κάτι που ως γραφείο έχουμε κάνει σε άλλες περιπτώσεις που υπήρχε καθαρή ομοδικία).  

ΙΙΙ. Εκ τρίτου το γραφείο μας έχοντας πλούσια σχετική εμπειρία δεσμεύεται να αναλάβει ανά τράπεζα και ανά άτομο όπου χρειαστεί την εκπροσώπησή σας έναντι των τραπεζών, προκειμένου να εκτονωθεί η πίεση στην αποπληρωμή των οφειλομένων, για όσο χρόνο ο ΛΑΓΗΕ δεν ανταποκρίνεται προσηκόντως στις υποχρεώσεις έναντι των παραγωγών. Για το σκέλος αυτό θα υπάρξει ατομική συνεννόηση και οικονομική συμφωνία με έκαστο εξ υμών, εφόσον το δηλώσει σχετικώς.

ΙV. Τέλος αξιοποιώντας τη σχετική ρήτρα της σύμβασής σας, θα επιδιώξουμε τον φιλικό διακανονισμό με τον ΛΑΓΗΕ με την αποστολή εξωδίκου δηλώσεως, εφόσον απαιτηθεί, κάτι που θα γίνει αφού προηγηθούν οι δικαστικές ενέργειες μεταξύ άλλων και για λόγους άσκησης πίεσης.  

V. Το κόστος συμμετοχής εκάστου ανέρχεται στο ποσό των 300,- ευρώ καταβλητέο εφάπαξ.
Για τυχόν επόμενες αγωγές πλην της πρώτης δεν θα χρειαστεί επιπλέον κόστος (300 ευρώ) πλην των δικαστικών εξόδων.
Πέραν του ως άνω ποσού έκαστος βαρύνεται με τα πάγια ανελαστικά καταβλητέα δικαστικά έξοδα:
 για την έκδοση της διαταγής πληρωμής (246 ευρώ: «παράβολο» + 40 ευρώ: δικαστικός επιμελητής + δικαστικό ένσημο: 1,10% επί του ποσού + τέλος απογράφου: 3% επί των κεφαλαίων και τόκων). Επίσης αν χρειαστεί εξώδικο (σε περίπτωση μη υπογραφής / αποδοχής τιμολογίων από ΛΑΓΗΕ) υπολογίστε το έξοδο του δικαστικού επιμελητή, περί τα 40 ευρώ.
για την αγωγή (κατά τη συζήτηση) το αναλογούν εις έκαστο δικαστικό ένσημο.
Το ως άνω ποσό των 300 ευρω καλύπτει ουσιαστικά τον χρόνο απασχόλησης για την εξατομικευμένη μελέτη και την οργάνωση του φακέλου καθώς και την ενημέρωσή εκάστου για τυχόν ιδιαιτερότητες της περίπτωσής του.
Η αμοιβή για τις δικαστικές και εξώδικες ενέργειες έναντι τρίτων, που θα συμφωνηθεί γραπτώς με κάθε ενδιαφερόμενο, θα εξαρτάται από το αποτέλεσμα των ανωτέρω διαδικασιών και θα ανέρχεται σε ποσοστό 6% επί του ποσού που θα επιδικασθεί τελεσίδικα σε κάθε ενδιαφερόμενο (εργολαβικό δίκης).
Όσοι συμφωνούν με την ως άνω πρόταση, η οποία κατά την γνώμη μας συνιστά την ενδεδειγμένη δικαστική προστασία λαμβανομένων υπ’ όψιν των σημερινών δεδομένων και δυσχερών οικονομικών συνθηκών παρακαλούμε για την αποστολή στο email kolliris@hotmail.com, της ακόλουθης βασικής φόρμας επικοινωνίας προκειμένου στη συνέχεια να οργανώσουμε τις περαιτέρω κινήσεις (αποστολή φακέλων, χρονοδιάγραμμα ενεργειών κλπ).
ΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΝΟΜΑ:
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ:
Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΕΜΑΙL:
ΑΦΜ - ΔΟΥ:

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση, προκειμένου να συζητήσουμε και να οριστικοποιήσουμε κάθε σκέλος της παρούσας πρότασης.

Με εκτίμηση,
Η Λ Ι Α Σ  Δ.  Κ Ο Λ Λ Υ Ρ Η Σ
Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ Ο Σ (ΑΜ/ΔΣΑ 25296)

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 32, ΑΘΗΝΑ 10673
ΤΗΛ.: 2103608504, 2103643637 ▪ FAX: 2103608509 ▪ Web: www.syrothanasi.gr

59 σχόλια:

  1. EYTYXΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ "ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ./........ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΝΟΜΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.........ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ.........ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ..............................ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ. τι λετε κυριοι δικηγοροι δεν ειναι καλύτερα απο αγωγές και διάφορα τερτιπια? αλλα μια συνολική κινηση στη χαγη σε συνενοηση με ολους τους συλογους και τα μελη τους ώστε να γινει μαζικο? ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΓΩ ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ?ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΤΡΩΓΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕ.........................

    ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΧΑΣΟΔΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΜΕΣΙΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφε 8.23 π.μ
    Άσε το δούλεμα. Καλά είναι αυτά που λες, αλλά το ότι είσαι αγρότης δεν λέει τίποτε. Λίγοι πτυχιούχοι κάνουν και τον αγρότη ή μόνο τον αγρότη?
    Σκοπός είναι να συνεννοηθούμε κάποτε και να κινηθούμε όλοι μαζι. Με το να πηγαίνουν 5 από 'δω 10 από κει (εννοω τους δικηγόρους), δεν γίνεται τίποτα. Αν αυτοί που είναι στα προεδρεία των διαφόρων συλλόγων δεν συμφωνήσουν να κάνουμε συλλογικές κινήσεις, το παιχνίδι είναι χαμένο.Γι' αυτό, όσοι είναι γραμμένοι σε κάποιο σύλλογο, νομίζω ότι θα πρέπει να απαιτήσουν απο τα προεδρεία ή να συμφωνήσουν σε κοινές ενέργειες ή να ζητήσουν να διαγραφούν από όποιο σωματείο κι αν είναι και να δούμε πως θα το οργανώσουμε για να είμαστε όλοι είτε σε ένα σωματείο είτε ανεξάρτητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ο δηκηγόρος αυτός ποιον εκπρωσοπεί; Ψάχνω να βρω αλλά δεν βρίσκω τίποτε γι' αυτόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκπροσωπει την ομαδα ανεξαρτητων παραγωγων φωτοβολταικων. Αν μπεις στο internet θα βρεις αρκετα στοιχεια για το συγκεκριμενο δικ. γραφειο.
    Αλλα καλο θα ητανε να παρεις τηλ. να μιλησεις απευθειας για να εχεις προσωπικη αποψη.
    Συναδελφος μας προσφοτα πηρε αρνητικη αποφαση δικαστηριου για διαταγη πληρωμης για τους εξης λογους:
    1) τα τιμολογια του δεν ειχαν παραληφθει απο τον αρμοδιο του λαγηε βαση Φεκ και αυτος ο υπευθυνος δεν ειναι ο κ. Μποτσης αλλα ο κ. Γκαρης.
    2) εαν επιδικαστουν τα χρηματα της διαταγης θα επιφερουν ανεπανορθωτη ζημια στον Λαγηε.
    Ενα ειναι το σιγουρο μιληστε με δικηγορους για να διασφαλισετε τα οφειλομενα γιατι τα πραγματα εχουν "χοντρυνει" πολυ.
    Mail Eπικοινωνιας
    mssolarfactory@yahoo.com
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάπα ο δικηγορος.
    Αυτα που λεει ο Αγροτης ειναι πολυ σωστά.

    Μερικοι τυποι το παιζουν ειδικοί και στελνουν κοσμο σε δικηγορικά γραφεια, με σκοπό να αποκομίσουν οφελη.
    Στον ΣΠΕΦ δικηγορος ειναι η γυναικα του Λουμακη,
    Και στους αλλους συλλογους ο καθενας εχει τον δικό του δικηγόρο,
    Βγηκε συλλογος και ζητουσε 500 ευρω για δικαστικούς αγωνες
    Τωρα ετουτος ζητά 300 μπροστά και 6% από οτι επιδικαστεί, και θελει να μαζεψει ποοοολους, θα παρει οτι του αξιζει !

    Η λυση ειναι μια ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και αγνοειστε τους δικηγορισκούς και διαφορους δηθεν εδωμεσα που στελνουν κοσμο σε δαυτους για προσωπικά οφελη.

    ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΟΝΟ

    Οποιος σου πει για ΑΓΩΓΗ, στειλτον στο διαολο. Εμπλεξες και δεν θα ξεμπλεξεις ευκολα.
    Θα σε βαλει σε μια διαδικασία αναβολών, και συνδιαλαγης με τον ΛΑΓΗΕ που θα βλαστημισεις την ωρα,
    Επισης μην υπογραφετε κανενα χαρτι με τους δικηγορους. Τα λενε συμφωνητικά "εργολαβικά δικής" ... Στο τελος θα σε παει και σενα στα δικαστηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συναδελφε καλα τα λες ο καθενας θα παρει οτι του αξιζει και αυτο ισχυει για ολους μας.
    Παντως δεν ειναι σωφρον να λες για διαταγες πληρωμης χωρις να λαμβανεις υποψιν τις αποφασεις δικαστηριων. Ειναι σαν να στελνεις του συναδελφους σου στο χαμο. Πριν παρετε αποφασεις ψαχτε το καλα γιατι στο τελος οι οποιες κινησεις σας θα εχουν προσωπικη ευθυνη και οχι τι σας ειπε ο καθενας στο block.
    Καντε ερευνα και μετα αποφασιστε τι θα κανετε!
    Παντως και εσυ χωρις να ξερεις μας στελνεις στους δικηγορους για διαταγες, εκτος εαν εισαι δικηγορος και ξερεις οποτε εχεις συμφερον.
    Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του αλλα καλο για ολους ειναι να μην πεταμε λασπη στον ανεμιστηρα.
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ειναι το μονο που πρεπει να κανει ενας παραγωγός. Τα αλλα που προτεινουν και οσοι τα προτεινουν ειναι διοτι θα εχουν προσωπικά οικονομικά οφελη.
    Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ στην χειροτερη περιπτωση σε 2 χρονια ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ενω η ΑΓΩΓΗ σε 2 χρονια ΞΕΚΙΝΑ.

    Με ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ κανενας δικηγορος δεν μπορει να σε κρεμασει. Αν κατατεθει απο μονη της θα παρει τον δρομο της. Ενω με την ΑΓΩΓΗ εχει ενα σωρο ΑΝΑΒΟΛΕΣ μεχρι να εκδικαστεί σε πρωτο βαθμό σε 5 ΧΡΟΝΙΑ, και μετα εφεση αλλο τόσο.

    Τα υπολοιπα του Σπυρου Μ, ο οποιος εχει γραψει δεκαδες σχολια εδω μεσα , αφηνοντας και mail του, ειναι παπαριες.
    Εσχατως προωθει με αλλους και το συγκεκριμενο δικηγορικο γραφειο του Κολωνακιου, που παιρνει 300 μπροστα και 6%.
    Πως αλλιως θα πληρωθουν ολοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεις να μου υπενθυμισης πως προωθω το συγκεκριμενο δικηγορικο γραφειο. Απο την στιγμη που εχεις παρακολουθησει τα σχολια μου θα ξερεις οτι αυτο που παντα γραφω ειναι οι συναδελφοι να ψαχνουν και να ρωτησουν οσους περισσοτερους. δικηγορους μπορουν για να εχουν αποψη δικη τους. Αλλα. συνεχιζεις να μην λαμβανεις υποψιν τις αποφασεις των δικαστηριων περι διαταγων. Γιατι δεν λες στους συναδελφους οτι μεχρι να τελεσιδικησει η διαταγη ο Λαγηε εχει τη δυνατοτητα να τους μπλοκαρει την πληρωμη των εν λογο τιμολογιων.
    Σε καθε περιπτωση αν εχεις αποδειξεις των λεγομενων σου να τις δειξεις στους συναδελφους αλλιως η ανωνυμια σου δεν σε γλυτωνει απο τα χαρακτηριστεις κοινος συκοφαντης.
    Συναδελφοι επαναλαμβανω ψαχτειτε γιατι η ανεχεια μας εφερε ως εδω. Παρτε αποφασεις οι οποιες θα διασφαλιζουν τα συμφεροντα σας οποιες και αν ειναι αυτες.
    Να ξερεις φιλε οτι εγω τις νομικες ενεργειες που εχω κανει ειναι με το γραφειο του κ. Μεταξα, και το εχω αναφερει και παλιοτερα αστειε τυπε.
    Σπυρος. Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επωνυμε Σπυρο Μ. με ενα mail πωλησεων,

    Ολοι οι παραγωγοι θα σε αγνοησουν, και αν καποιους τους ξεγελασεις, με τις παπαριες που λες, θα βρεθει ενας απο αυτους και θα σε πιασει απο το αυτι και θα σου πει : Σπυρο για ποσο μαλακα με περασες ;

    ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ειναι το καταλληλο εργαλειο για τα Τιμολογια του ΛΑΓΗΕ, και οποιος λεει το αντιθετο το κανει διοτι θελει να μπλεξεις σε Αγωγές, Αναβολές και πολλα πολλα χρονια καθυστερηση.

    ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ διοτι ο δικηγορος δεν μπορει να σε πουλησει

    ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και η αμοιβη του δικηγορου να ειναι οτι βγαλει το δικαστηριο. Το κεφαλαιο, οι τοκοι και τα δικαστηκα εξοδα δικα σου, και η αμοιβη δικηγορου στον δικηγορο οταν εισπραχθει απο τον ΛΑΓΗΕ.

    ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ σε εναν απλο δικηγορο,

    ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ διοτι ο ΛΑΓΗΕ δεν θα σταματησει να σε πληρωνει, καθως δε το χει κανει σε κανεναν. Και γιατι να μην πληρωνει εσενα ενω αυτον με την ΑΓΩΓΗ να τον πληρωνει.

    ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ διοτι ο Σπυρος Μ. ειναι ενας εμπορακος δικηγορων και θελει να βγαλει την προμηθεια του.

    ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ διοτι ο ΛΑΓΗΕ θα πληρωσει ενα καρο δικαστηκα εξοδα, τους τοκου σου και τον δικηγορο σου, διοτι το μονο που μπορει να κανει ειναι να παρει αναστολή μεχρι 2 χρονια, οποτε θα σε πληρωσει τοτε εντοκα 11%.

    ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ διοτι ετσι δεν επιτρεπεις στον δικηγορο και τον ΛΑΓΗΕ να κανουν παιχνιδι με τις αναβολές.

    Σπυρο Μ. δεν προκειται να ασχοληθω αλλο μαζι σου, εχω και δουλειες να κανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ηθελα να με ενημερωσεις αν εχεις κανει διαταγη πληρωμης και εχεις παρει τα χρηματα σου. Επισης αν εχεις δανειο;

      Ευχαριστω

      Διαγραφή
  11. Να σε ρωτησω κατι καποιοι λενε εδω και δε νομιζω να λενε ψεματα οτι στις διαταγες πληρωμης κερδιζεις μονο αν το εχεις κανει το παρκο χωρις δανειο αφου ο Λαγηε λεει οτι δεν ειναι δικοσ σου λογαριασμος για να εχεις αξιωσεις αλλα της τραπαζας..? Δε ξερω ρωταω τη γνωμε σου..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανε μου τι χαρη να αναρτησεις το mail των πληρωμων μου που λες οτι εχεις απο τους κ. Μεταξα-Παπακωνσταντινου-Κολλυρη γιατι τις αποψεις αυτων εχω μεταφερει στους συναδελφους.
    Τα υπολοιπα να πας στον κ. Γκαρη να τα πεις να δουμε τι θα σου πει ασχετε.
    Διαταγη πληρωμης μονο ο κ. Κολλυρης αναφερει στην προσφορα τους οι αλλοι οπως ο κ. Παπακωνσταντινου και ο κ. Μεταξας δεν προτεινουν τετοια λυση αρα προφανως συμφωνεις με τον κ. Κολλυρη.
    Αρα εσυ εμμεσος σπρωχνεις δικ. γραφειο. Μηπως τα περνεις??
    Να εισαι καλα και καλη επιτυχια σε οποιες ενεργειες κανεις για να διασφαλισεις τα συμφεροντα σου.
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εκτός της διαταγής πληρωμής εγραψα και την προσφυγή στο δικαστηριο της ΄χάγης για ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ του ελληνικού κράτους (εαν φυσικα μας πιέσουν με το νεο deal) πάλι εγώ θα τα λέω!!!!? και αγρότης είμαι απλός όχι δικηγόρος φίλοι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλοι μου διαβαζω αυτα που γραφετε,και εχω χασει τη μπαλα..που πηγαμε ρε γαμωτο και μπλεξαμε;;; Ειναι ολοι στο κολπο να φανε τα χρηματα μας ;;;; ολα τα λαμογια που πρεπει να σφαχτουν οχι να πανε φυλακη..μεγαλοεπιχειρηματιες,πολιτικοι,δικηγοροι,τραπεζιτες..πως νομιζω οτι ολοι αυτοι κρυβονται πισω απο το κολπο να φανε τα λεφτα μας που ΤΙΜΙΑ επενδυσαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οσον αφορα εμενα δεν θα τους περασει,θα χρεωκοπησω την εταιρια και ας παω φυλακη..η περουσια μου εχει μεταβιβαστει αρα δεν εχουν τιποτα να παρουν..επισης τα παρκα δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναλειτουργησουν αν τα παρει η τραπεζα με τον ενα η τον αλλο τροπο δεν θα το αφησω..θα χασω αλλα αυτοι θα χασουν περισσοτερα..εχουμε πολεμο αν εχετε καταλαβει και δυστηχως πρεπει να πολεμησουμε με διαφορους τροπους..εγω ισως λεω τον χειροτερο τροπο..αν μπορουσε μονο ενωμενοι θα πετυχαιναμε κατι γιατι ειμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ που ειμαστε γυρω απο τα φωτοβολταικα,αν ειναι 15000 οι εταιριες φανταστειτε ποσα ατομα μπορει να ειναι σε μια εταιρια που μπορει να εχουν και οικογενεια αρα μπορει να μιλαμε για 100000-150000 χιλιαδες κοσμο ειμαστε παρα πολλοι..και στις εκλογες το νου σας οι μασκες επεσαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεχρι τις εκλογες θα εχουν καταστρεψει τα παντα, και αυτοι που θα ρθουν θα αποτελειωσουν την δουλεια.
      Φιλε κανε προταση !

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου ότι αν υπάρξουν κατασχέσεις κλπ τότε θα δουν τι σημαίνει καμένη γη. Ούτε ρεύμα για να ανάψουν φακό δεν θα μπορούν να παράξουν. Σκουπίδια και μπάζα θα κατάσχουν. Σαν το παλικάρι από την Πάτρα. Πέταξε το αυτοκίνητο στο γκρεμό κι έκαψε το σπίτι. Και η τράπεζα τώρα θα κατάσχει τα @@ του.

      Διαγραφή
  16. Κυριε Σαμαρα ( εχω διαβασει οτι εχει δεξι χερι τον παπαγεωργιου) γιατι εξωθειτε με τις πραξεις σας την χωρα στο χαος..νομιζω ουτε εσας συμφερει το χαος..την αδικια δεν τη βλεπετε εδω; Γιατι εξοντωνετε χωρις λογο Ελληνικες οικογενειες; Γιατι;; Για να κανει ο πλουσιος την περουσια του απο 100000000 εκατ 100100000;;; Γιατι παιζετε αυτα τα παιχνιδια στις πλατες μας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν καταλαβενετε οτι με εισφορες και περικοπες της ταξης των 30-35-40-45% στον τζιρο εταιριων οι εταιριες δεν ειναι βιωσιμες;;; Απλα πραγματα ειναι δεν ειναι πυρηνικη φυσικη..αν προσθεσουμε και τις καθυστερησεις στις πληρωμες που φτανουν τους 8 μηνες στο ηπειρωτικο δικτυο και παραλληλα πρεπει να εχουμε πληρωσει το ΦΠΑ αυτης της απληρωτης περιοδου για να παρουμε φορολογικη ενημερωτητα για να μπορεσουμε να πληρωθουμε οταν θυμηθητε να πληρωσετε κανενα μηνα,μιλαμε για κανονικη και σκοπιμη εξοντωση Ελληνικων οικογενειων..Ελληνες ειμαστε κυριε Σαμαρα δεν ειμαστε εχθροι σας..γιατι θελετε επιτηδες και με οργανωμενο σχεδιο να μας εξοντωσετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΤΙΚΑΟΤΙ: ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΖΕΣ ΔΙΝΩ Ή ΠΑΙΡΝΩ ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΡΤΗΣΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ. ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΚΑΣΤΟΥ. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΑΝΤΩΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΞΑΔΕΡΦΟ. ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΛΑΓΗΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΟΛΛΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ !
      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ;
      ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ !!
      ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΚΙΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΕΦΙΟΥ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΟΜΙΖΩ !


      Διαγραφή
  19. Κυριε Ηλια σας ζητω πραγματικα και ειλικρινα συγνωμη που σας εθιξα.σιγουρα υπαρχουν και τιμιοι ανθρωποι που εχουν αξιοπρεπεια σε ολους τους κλαδους.απλα ας με συνχωρεσετε γιατι ξερω οτι ξερετε την κατασταση πως εχει,ξερετε οτι η οργη μας ειναι μεγαλη και ειμαστε εξοντωνενοι εμεις και ειδικα τα παιδια μας που καταλαβαινουν οτι κατι δεν καλα..και τι να τους εξηγησεις οταν δεν μπορεις να αγορασεις τα απαραιτητα για το σπιτι σου.συγνωμη και παλι απο καρδιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ τι λες ; ουτε ζητιανος δεν κανει ετσι !

      Διαγραφή
    2. Ρε μεγαλε εισαι και απο την ΚΡΗΤΗ ; Ε οχι ρε φιλε ! Μας ντροπιαζεις !

      Διαγραφή
  20. Οι αγωγές είναι μαλακίες. Ειδικά οι ομαδικές που λόγω υψηλού ποσού θα πάνε στο πολυμελές Πρωτοδικείο και άρα θα έχουν πρώτη δικάσιμο σ 4 χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε γενικά οι αγωγές και οποιος τις προτεινει, το κανει εκ του πονηρου, και σιγουρα ειναι μια ιστορια για γερα νευρα, και ατελειωτη υπομονη, αναβολές κλπ

      Διαγραφή
  21. Και καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο το παιχνιδακι. Ο καθε καημενος συμβουλος, μηχανικος, δικηγορος, συμβολαιογραφος, ιδιοκτιτης οικοπεδου, ηλεκτρολογος, Να προσπαθει να μας αρμεξει, ενω δεν μας εχει μεινει σταγονα.

    Ολοι αυτοι με στρατηγους τους ΥΠΕΚΑ-ΣΠΕΦ-ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΛΑΓΗΕ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ προσπαθουν να μας εξοντωσουν ! Δεν μπορουμε να ειμαστε με τα μελια ουτε να τους υπομενουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φιλικα προς ολους τους συναδελφους που θελουν να κρατησουν την περιουσια τους.
    Προσπαθηστε να μην επηρεαζεστε απο τον καθενα με αποτελεσμα να σας κοιμιζουν νομιζωντας οτι δεν μπορειτε να κανετε τιποτα γιατι ολα ειναι ματαια! Παρτε στα χερια σας τη μοιρα σας κανοντας ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ επωνυμο, ανωνυμο φθηνο η ακριβο δικηγορο και μετα την οποιαδηποτε νομικη κινηση ας βρουμε απο κοινου επιπλεον τροπους διαμαρτυριας!
    Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν κοιμομαστε γινεται πιο ευκολο το εργο των φωτισμενων πολιτικων που μας εφεραν εδω!
    Μακαρι ο ΚΑΘΕ παραγωγος να εκανε καποια κινηση νομικη, τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα για τον τροπο που μας βλεπει ο καθε υπουργος και η κυβερνηση.
    Φιλικα Σπυρος Τ.
    Καντε την δικια σας ερευνα και μην εμπιστευεστε τα λεγομενα του οποιουδηποτε, εχετε κριση και βλεπετε πραγματα και καταστασεις, καλο σας βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μα σκοπος τους αυτος είναι. να μη κανει ο καθενας ότι θελει. θελουν ολοι να μπουν κατω από μια ομαδικη αγωγη, με έναν πλασιαρικο δικηγορο, ο οποιος θα τρεχει την δουλεια χωρις τρομερες απαιτησεις. ετσι ολοι θα νομιζουν ότι κανουν αντισταση και τελικα δε θα κανουν τιποτα. απλα τα πραγματα. κανεις δεν ερχεται να σε σωσει χωρις σκοπο. νομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρε σεις για το διεθνές δικαστήριο οι "παρακολουθούντες" δικηγόροι έχουν να μας πουν κάτι ? αν φυσικά ισχύσουν οι φίμες του "παπαγεωργίου-λουμακη deal?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.youtube.com/watch?v=LeCuH4dXoHI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ VIDEO ΜΕ ΝΟΗΜΑ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!

      Διαγραφή
  26. Συναδελφοι, απο την στιγμη που αρκετοι το θεωρουν ασκοπο, ας αφησουμε εκτος τους δικηγορους και τις νομικες ενεργειες. Οποιος θελει θα τις κανει τις νομικες ενεργειες αυτοι που δεν θα τις κανουμε ποιες λυσεις προτεινετε? Ποιες κινησεις πιστευετε οτι θα μας δωσουν λυση? Μοιραστειτε τις αποψεις σας για να μαθουμε ολοι.
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν υπαρχουν νομικες ενεργειες ΜΟΝΟ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ. Οποιος θελει να παει στο δικηγορο της γειτονιας του και να κανει ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ για τα τιμολογια που του χρωστά ο ΛΑΓΗΕ, τους τοκους υπερημερίας πρηλωμενων και απληρωτων.
    Εχεις 5 ΧΡΟΝΙΑ προθεσμία μεχρι τη παραγραφή. 5 χρονια δηλαδή απο οταν αρχισε ο ΛΑΓΗΕ να καθυστερει τις πληρωμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Σπύρος Μ. είναι μεγάλος μαλάκας, το ΄διο και η πααρέα του. Ο ηλίθιος ούτε τον εθνικό στόχο για τα φβ δεν ξέρει. άκου λοιπόν προμηθειάκια των δικηγόρων για να μαθαίνεις ποιοι είναι οι εθνικοί στόχοι:

    - 1500 MW επαγγελματικά ΦΒ μαζί με τα αγροτικά το 2014
    - 2200 MW επαγγελματικά ΦΒ μαζί με τα αγροτικά το 2020

    έτσι για να μην γράφεις για δήθεν 2950 πανόβλακα παπαγαλάκι του Κολλύρη!! που θες ηλίθιε να τον παίζεις και μέντορας, βλάκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μεγαλε 4:40

      Εδω κοσμος αυτοκτονεί απο την ανεχεια και την καταντια μας, και συ εχεις ορεξη να βριζεις τον Σπυρο Μ.

      Μαλλον εισαι αμαμητος εντελως ρε φιλε, και γουσταρεις να ζεις για να ιντριγκαρεις επι του πληξτρολογιου.Αυθτη ειναι η μονη ζωη που εχεις... Μα ειλικρινα, ΠΟΣΟ ΜΑΛ..ΑΣ εισαι ρε, ειναι αδιανοητο!

      Ασχολησου με το πως θα προστατεψεις την επενδυση σου και ασε τον Σπυρο Μ. και τον καθε μαλακα Σπυρο Μ. να κανει ο,τι νομιζει.

      ΕΛΕΟΣ πια!!!!!

      Διαγραφή
    2. κι εσύ ρε μεγάλε που δεν είσαι βέβαια μαλάκας, κατά δήλωσή σου, απλά περιφέρεσαι στο blog βρίζοντας κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία σου, τι κατάφερες μέχρι τώρα με τις "καταπληκτικές" νομικές γνώσεις σου ? Ο κάθε καταπιεσμένος που μπορεί στο σπίτι του να τρώει παντόφλα βγαίνει, όταν είναι ανώνυμος και βρίζει δεξιά κι αριστερά και νομίζει ότι έγινε άντρας. Θρασύδειλα, φοβισμένα ανθρωπάκια......

      Διαγραφή
    3. Εδω γινετε χαμός. Ο ανωνυμος βριζει τον ανωνυμο, και ο β ανωνυμός αποκαλει τον α νωνυμο ανωνυμο,

      Διαγραφή
    4. Σ[υρο Μ & 6:15 & Γιωργο Μ θα ηθελα πραγματικά να δω τη μαπα σας.
      Ισως ο Σπυρος Μ ειναι τριχασμενος

      Διαγραφή
    5. κι εγω θέλω να δω τη φάτσα σου. Πες που και πότε.

      Διαγραφή
  29. Προς 4:40
    Πρεπει να διαβασεις ακριβως κατω απο τον πινακα, τα ορια εγκατεστημενης ισχυης αναθεωρουνται συμφωνα με τις διαταξεις. περιπτωση β) της παρ 3 του αρθρου ......1 του ν. 3851/2010. Που οριοθετει 20% της ακαθαριστης τελικης καταναλωσης απο ΑΠΕ με μια αναγωγη στα νουμερα θα δεις ποσο ειναι!!!.
    Αλλες λυσεις υπαρχουν εχει σκεφτει κανενας κατι???
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεφτυλιζεσαιι άλλο. Οι στόχοι ειναι δεδομένοι. 2200 MW Φβ το 2020. Τελεία και παύλα, εκτός και αν τραβάει το βρισίδι ο οργανισμός σου...

      Διαγραφή
    2. Και επειδή η κατανάλωση μειώθηκε ως προς τις προβλέψεις, οι στόχοι θα μειωθούν κιόλας.

      Διαγραφή
    3. Το μπινελικι το τραβαει ο οργανισμός σου τελικά. Δεν εξηγειται αλλιως.
      Η αναγωγή που λες (διχως να διαβασω το αρθρο) αφορά την εγκατεστημενη ισχύ, και οχι την καταναλωση, που μεταβάλεται συνεχώς
      Και αν ο νομος λεει αλλιως ειναι λαθος ο νομος, θα τον εγραψε καποιος μικρονοηκός και ειδικός σε θεματα φβ σαν σενα,
      Εισαι για γελια,

      Διαγραφή
    4. Εδω γινετε χαμός. Ο ανωνυμος βριζει τον ανωνυμο, και ο β ανωνυμός αποκαλει τον α νωνυμο ανωνυμο,

      Διαγραφή
  30. ΒΑΒΥΛΟΝΙΑ.........διαβαστε το εργο του Βυζαντιου........ειμαστε ολοι εδω μεσα ....καλλα που πεθανε κι ο Σουρης...θα εγραφε πολλα χρονογραφηματα αν διαβαζε το blog....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θα πρεπει να μαθεις οπως αναγκαστηκα εμαθα και εγω οτι ο ενας νομος εξαρταται απο αλλον και ο αλλος απο αλλον και παει λεγοντας και μετα απο αυτους ερχονται και οι ακρογωνιες διαταξεις. Διαβασε τους.
    Η αναλογια ΑΠΕ στην καταναλισκομενη ενεργεια ειναι 10,5% για το 2012 βαση ΔΕΗ.
    Με την δεδομενη εμπροσθοβαρη επιλογη πολιτικης απο τις κυβερνησεις οπως φαινεται απο τις ταριφες που υιοθετησαν για τα πρωτα χρονια ανεβαζουν τους στοχοους για το 2014.
    Οποτε πριν καν μπεις στη διαδικασια να βριζεις καλο ειναι να ρωτας με ποια δεδομενα βγαινουν καποια νουμερα 'η να ξεκινησεις να κανεις μια ερευνα που αφορα την επενδυση σου.
    Εκτος αν δεν σε ενδιαφερουν ολα αυτα και συμφωνεις με μια τελευταια ιδεα που καποιος ψελλισε " να δημιουργηθει ενα fund που θα χρηματοδοτησει εμμεσα τον εκαστοτε υπουργο για να κανει ρουσφετι και να ευνοηθουν τα φωτοβολταικα"????!
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρεις λαλουν και δυο χορευουν, δεν εχεις καμμια λογική
      απο οσα διαβαζω και αλλοι εχουν καταλαβει το ρολο του Σπυρου Μ.

      Διαγραφή
  32. Πάλι λάθος τα λες... Ξέρις ΑΠΕ είναι και τα μεγάλα υδροηλεκτρικά!!! Σε κάθε περίπτωση στόχος των ΦΒ είναι τα 2200 MW το 2020". Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες, ίσως όχι τα τούβλα. Αν τώρα εσύ θες να λες κουταμάρες ή πέρα από δικηγόρους έχεις προμήθειες και από εκαταστάτες συέχιζε να λες μόνο σου μπούρδες. Με τις βλακείες που έχεις αραδιάσει δεν με εκπλήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε γεια, εισαι ο 4:40 ; παντως ο Σπυρος Μ., εχει ενα θετικό, υπογραφει τις μαλακιες του, και αν δεις αυτα που γραφει δεν ειναι ιβρθστικά, και ισως να μην πληρωνεται απο τους δικηγορους ή τους κατασκευαστές, αλλα να κανει οτι κανει για την δοξα, ισως το ονειρο του ειναι να γινει δικηγορος ή προεδρος ή συμβουλος, κανεις δεν ξερει.

      Διαγραφή
    2. γιωργο μ, ειμαι ο τασος χ. ειμαι ο ανωνυμος που ειπα ολους τους αλλους μαλακες, αλλα εγω δεν ειμαι. Βεβαια τρωω παντοφλα και ειμαι και θρασυδειλος, μην ξεχνιομαστε....

      χαχα

      Ρε που μπλεξαμε, μας παιρνουν τα παρκα ρε ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ

      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    3. τασος χ εννοουσα, τωρα ειμαι και επωνυμος παντοφλακιας, και θρασυδειλος και φοβισμενος

      Διαγραφή
    4. και βέβαια ακόμα περιμένω να μάθω εσύ με τις απίθανες γνώσεις τι κατάφερες μέχρι τώρα.

      Διαγραφή
    5. Να ξυπνήσουμε και να κάνουμε τι ακριβώς ; Να αρχίσουμε να βριζόμαστε ματαξύ μας μέσα από ένα υπολογιστή για το πιο κωλόχαρτο έχει μεγαλύτερη αξία ; Δεν βλέπω και κανένα να προτείνει κάτι περισσότερο ή πιο αξιόπιστο από δικόγραφα. Εκτός αν εννοείς το διαγωνισμό : εσείς είστε μαλάκες και δεν ξέρετε ενώ εγώ ξέρω που ξεκίνησες πιο πάνω.

      Διαγραφή
    6. Οταν λεω ξυπνηστε, εννοω καντε κατι. Προφανως και δεν εννοω να βριζομαστε. Για παραδειγμα, μια ομαδα ανθρωπων, κατοχυρωνει νομικα δικαιωματα, απεναντι σε καποιον που καταστρατηγει μια συμβαση. Ειναι η αρχη που οφειλεις κατ' εμε να κανεις. Τουλαχιστον αυτοι το κανανε. Και ας πουμε οτι μεχρι εκει τους κοβει, ή μεχρι εκει αντεχουν να κανουνε ή εν τελει εκει σταματαει η δραση τους. Εσυ, τι προτεινεις? Σε ακουω φιλε....

      Με επιχειρηματα ομως...

      Διαγραφή
    7. Μας τρελλανες στο βρισιδι τοσες μερες. Τους εβρισες ολους και διεκδικησες την απολυτη αληθεια. Αλλα απο αποτελεσματα απο οτι βλεπω ........
      Κριμα τοσες "γνωσεις" να τις καταναλωνεις μονο σε βρισιες. Τα μισα σχολια παραπανω ειναι δικα σου βριζοντας και διακηρυσσοντας οτι μονο εσυ ξερεις τι πρεπει να γινει και οι αλλοι ειναι ή βαλτοι ή προβατα κι αγραμματοι. Στο δια ταυτα ομως, μαλλον τα βαζεις με τους αλλους δυστυχους εδω επειδη ο μακης και οι αλλοι σου πηρανε τα πασα και παιζεις με το πληκτρολογιο.

      Διαγραφή
  33. Το παιδι εχει ενα παραπονο, που τον βριζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ