Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Μαζικές Αγωγές παραγωγών κατα ΛΑΓΗΕ -ΠΟΣΠΗΕΦ

Αναφέρονται και αμοιβές. Για δειτε λοιπον και συγκρίνεται με οσα γνωρίζεται και ενημερώστε μας ολους..ηλιος
Ενημερωτικό σημείωμα εστειλε το δικηγορικό γραφείο Παπακωνσταντίνου, στον ΠΟΣΠΕΦ ΜΕ κοινοποίηση συλλογους παραγωγών οτι προτίθενται να ξεκινήσουν ΑΓΩΓΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΑ ΛΑΓΗΕ Α.Ε. ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΜΕΡΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ
Πιό συγκεκριμένα

          Αξιότιμοι κύριοι.
          Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας για το υπόψη θέμα και κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος από μεγάλο αριθμό παραγωγών για τη διεκδίκηση σε βάρος της ΛΑΓΗΕ Α.Ε. των οφειλομένων ποσών για τα οποία έχει καταστεί αυτή υπερήμερη, σας ενημερώνουμε τα εξής:
1.     Όπως γνωρίζετε, η πληρωμή των παραγωγών εκ μέρους της ΛΑΓΗΕ Α.Ε. παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλες καθυστερήσεις. Το φαινόμενο αυτό εντείνεται μάλιστα ολοένα και περισσότερο, με αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις να υπερβαίνουν συχνά τους 8 μήνες. Η πρακτική αυτή της ΛΑΓΗΕ Α.Ε. έχει οδηγήσει τη συντριπτική πλειονότητα των παραγωγών σε πλήρη οικονομική αδυναμία, δεδομένου μάλιστα ότι υποχρεούνται στην καταβολή του ΦΠΑ αλλά και στην κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των Μονάδων τους. Πέραν τούτου, διαφαίνεται πλέον ορατός ο κίνδυνος να προταθεί εκ μέρους της ΛΑΓΗΕ Α.Ε. η διαπραγμάτευση με τους παραγωγούς των συσσωρευμένων οφειλών της, σε βάρος ασφαλώς των τελευταίων. Σε κάθε περίπτωση, η συνεχιζόμενη αύξηση των οφειλών της εταιρείας συνιστά, από τη δική της σκοπιά, διαπραγματευτικό όπλο υπέρ αυτής. Τέλος, δεν μπορεί πλέον να αποκλειστεί ο κίνδυνος πτώχευσης της εταιρείας.
2.     Ενόψει των ανωτέρω κρίνεται, κατά την άποψή μας, αναγκαία η συλλογική και οργανωμένη αντίδραση των Παραγωγών, προκειμένου να διασφαλιστούν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα συμφέροντά τους. Για τον λόγο αυτό, θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη, στο παρόν στάδιο, η έγερση αγωγών κατά της ΛΑΓΗΕ Α.Ε., με τις οποίες θα διεκδικούνται τα ποσά για τα οποία αυτή είναι υπερήμερη, σύμφωνα με τους ορισμούς του άρθρου 12 των συμβάσεων. Επισημαίνεται ότι ακόμη και στην περίπτωση που, όπως είναι πιθανόν, η ΛΑΓΗΕ Α.Ε. καταβάλει έως την ημερομηνία συζήτησης των αγωγών τα οφειλόμενα, οι ενάγοντες παραγωγοί θα διεκδικήσουν τους τόκους υπερημερίας και τους τόκους επιδικίας (οι πρώτοι εκκινούν από την πάροδο της προβλεπόμενης στο άρθρο 12 των συμβάσεων προθεσμίας, ενώ οι δεύτεροι από την επίδοση της αγωγής στην εταιρεία, «τρέχουν» δε έως την πλήρη εξόφληση). Επιπλέον, θα επιχειρηθεί, με τις ίδιες αγωγές, η αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί οι παραγωγοί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 των συμβάσεων.
3.     Κατά την άποψή μας, η έγερση των εν λόγω αγωγών συνιστά, στην παρούσα φάση, την πλέον ενδεδειγμένη νομική οδό, αφενός για τη διασφάλιση των ποσών που τους οφείλονται, αφετέρου δε ως δραστικός μηχανισμός πίεσης προς τη ΛΑΓΗΕ Α.Ε. και διαπραγματευτικό όπλο των παραγωγών.
4.     Η Δικηγορική Εταιρεία μας, ανταποκρινόμενη στην απόφαση των παραγωγών πελατών της να διεκδικήσουν κατά τρόπο αποτελεσματικό τα συμφέροντά τους, είναι έτοιμη να αναλάβει την έγερση των εν λόγω μαζικών αγωγών κατά της ΛΑΓΗΕ Α.Ε. Ως αμοιβή της Δικηγορικής Εταιρείας μας προτείνεται το ποσοστό του 3,6% επί των ποσών που θα επιδικασθούν στους παραγωγούς, είτε κατόπιν έκδοσης δικαστικής απόφασης είτε με εξωδικαστικό συμβιβασμό. Επισημαίνεται ότι το ανωτέρω ποσοστό αποτελεί μικρό τμήμα των τόκων που θα επιδικασθούν στους παραγωγούς. Οι παραγωγοί θα επιβαρυνθούν μόνον με τα αναγκαία δικαστικά έξοδα και το δικαστικό ένσημο (περίπου 11 τοις χιλίοις), το οποίο, σημειωτέον, καταβάλλεται έως τη συζήτηση της αγωγής και εφόσον δεν έχει στο μεταξύ υπάρξει εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς. Τα ποσά αυτά θα τους επιστραφούν εφόσον η αγωγή έχει θετική έκβαση.
5.     Σε περίπτωση που αποφασιστεί τούτο, παρακαλούμε κάθε παραγωγός να μας αποστείλει το συντομότερο δυνατόν, τα κάτωθι έγγραφα: α) Αντίγραφο της συμβάσεως, β) αντίγραφα των τιμολογίων για τα οποία η ΛΑΓΗΕ Α.Ε. έχει καταστεί υπερήμερη, γ) το Καταστατικό της εταιρείας και το πρακτικό συγκρότησης του Δ.Σ. αυτής, δ) υπογεγραμμένο εις τριπλούν το επισυναπτόμενο σχέδιο πληρεξουσίου – εργολαβικού με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής.     
                    Είμαι στη διάθεσή σας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΔΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

77 σχόλια:

  1. Δηλαδη θελει σε αγωγη 50000€ 550€ μπροστα για να αναλαβει την υποθεση και αν κερδισει το δικαστηριο τα επιστρεφει και περνει το 3,6% απο τα καταβληθεντα!! Αν δεν το κερδισει τα κραταει!!
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα 550 που τα ειδες ρε φιλε ;
      αν εννοεις το δκαστικο ενσημο, αυτο δεν ειναι αμοιβη.

      Διαγραφή
    2. Και θα πληρωθει ακατα την συζητηση.

      Διαγραφή
  2. Που το έιδες οτι μιλάει για λεφτά μπροστα, δεν λέει πουθενά κάτι τέτοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ 3,6 % ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναγκαια δικαστικα εξοδα και 11 τις χιλιοις μεχρι να συζητηθει η αγωγη οχι να εκδικαστει. Αρα για να αναλαβει την αγωγη θελει αυτα τα λεφτα μπροστα. Δεν θα διαφωνησω οτι ειναι μια καλη προσφορα.
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι ετσι ειναι θελει τα λεφτα μπροστα (500 ευρω) για αρχη για να ασχοληθει σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μαζι του. Σε απαντηση το αντιπροτεινα αφου για καποιους μηνες που θα ασχολειται με την υποθεση δε θα εχουμε κατι δικαστικο να του δινω 100 ευρω το μηνα και σε 5 μηνες που ουτε δικη δε θα εχει γινει να εχει εξοφληθει.
      Δεν δεχτηκε και μου ειπε ολα μπροστα! Δε ξερω αλλα αυτο το στυλακι δε μου αρεσε στους καιρους που ζουμε και ολα κινουνται σε δοσεις... Να ηταν το δικαστηριο σε 2 μηνες να πω ενταξει θα μπει ο ανθρωπος στη δικη με 200 ευρω και χωρις να ξερει αν θα παρει τα υπολοιπα αλλα σε 5 μηνες τιποτα δε προκειται να γινει που του προτεινα συν το οτι σε βαζει να υπογραψεις οτι αναλαμβανει την υποθεση... και σκεφτειται οτι εχει πολλα ατομα με πατητουρα υποθεση οποτε πολλα 500αρια με λιγη δουλεια. Δε ξερω απλα κοιταω πλεον αλλου.

      Διαγραφή
    2. Μαλλον ουτε το τηλεφωνο του δεν ξερεις ! Λεει ξεκαθαρα οτι αυτο το ποσο θα πληρωθει πριν την εκδικαση, ανωνυμε λασπολογε !
      Καποιος αλλος δικηγορος εισαι ;Δωσε προσφορά εδω !!

      Διαγραφή
    3. Λασπολογος εισαι και φενεσαι!!! Παρτον εσυ τηλεφωνο που το εχεις και πες τον αν τον πηρε πριν καιρο επενδυτης απο Βορεια Ελλαδα και του ειπε τη προταση που αναφερομαι και τι απαντησε!! Οσο για το τηλεφωνο του μου το εστειλε σε ι-μειλ σε ενημερωτικο για τις ενδεχομενες κινησεις που θα κανει αν αναλαβει την υποθεση.
      Τωρα αν ειδε να μπαινουν και αλλοι δικηγοροι στο παιχνιδι και αλαξε γραμμη παω πασο εγω αναφερομαι σε τι μου ειπε τοτε.

      Διαγραφή
    4. Για ρωτηστε κανενα επενδυτη απο Σερρες που εχουν ηδη στειλει τα 500 ευρω.....

      Διαγραφή
    5. Επενδυτης απο Σερρες ! Τι θες τωρα να σε πιστεψω ; Δωσε ονομα και στοιχεια παρκου ! Ο καθε ανωνυμος και ανωριμος γραψει την χαζομαρα του.
      Η προσφορά ειναι εδω ξκαι ειναι αυτη.
      Το δραμα του καθενος ειναι δικη του υποθεση.

      Διαγραφή
  5. Μαλλον απο τα συμφραζομενα η λεξη "συζητηθει" σημαινει να φτασει στα δικαστηρια!! Γιατι αναφερει σε αλλη παραγραφο "ημερομηνια συζητησης της αγωγης"!!! Αν μπορει καποιος να μας διαφωτισει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συζήτηση σημαίνει εκδίκαση. Δεν σημαίνει απόφαση αλλά ούτε και περαιτέρω εκδίκαση σε έφεση που πιθανόν να ασκήσει καθένας εκ των δύο αντιδίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνάδελφοι νομίζω ότι η πρόταση είναι εξαιρετική. Έχω ψάξει το ζήτημα σε αρκετούς δικηγόρους, αλλά νομίζω ότι είναι η πιο ενδιαφέρουσα λύση. Μεγάλο και γνωστό γραφείο, οι αμοιβές πράγματι λογικές και μάλιστα με το αποτέλεσμα! Νομίζω ότι πρέπει να αντιδράσουμε στον αργό θάνατο που μας έχουν βάλει από τον ΛΑΓΗΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι εντελως εξαιρετικη... Πρωτον βαζει υποχρεωτικα να υπογραψεις οτι αναλαμβανει την υποθεση δευτερον ζηταει τα λεφτα ολα με τη μια στην αρχη τριτον σου λεει οτι πρεπει αμεσα να κινηθεις γιατι μετα την αποφαση του ΣΤΕ θα ειναι αργα πραγμα που δεν αληθευει.. Με ολα αυτα μαλλον ουτε ο ιδιος πιστευει στην υποθεση και λεει οτι βγαλουμε κοινως αρπαχτη.. θα προτιμησω αλλο δικηγορο που βρηκαν οι ανεξαρτητοι και τα λεει πιο ντομπρα ο ανθρωπος πυ μιλησα μαζι του τηλεφωνικα. Ολα αυτα φυσικα ειναι προσωπικη μου αποψη και με οποιον δικηγορο θελει ο καθενας κινειται.

      Διαγραφή
    2. 8:29 λες και μαλιστα με αποτελεσμα!! Καλα ακομα εκδικαση δεν εγινε που το ειδες το αποτελεσμα...??????

      Διαγραφή
    3. Υπάρχουν μέσα στο Blog Κοπρόσκυλα που που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον δυσκολία μας, πρέπει να έχουμε όλοι τα μάτια μας ανοιχτά και να αντιλαμβανόμαστε ποια από τα σχόλια είναι κατευθυνόμενα. Βασικά όλη η ανάρτηση είναι μια διαφήμιση και δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει να υπάρχει στο Blog

      Διαγραφή
    4. Πρόθεση για διαφήμιση απο το blog δεν υπαρχει. Ειναι ομως μια καλη ευκαιρία να συζητήσουμε επιτέλους για τι αμοιβές παίζουν στην αγορά. Ελπιζω να αλληλοενημερωθουμε. Και θα ήθελα να προτρέψω και τους υπόλοιπους που εχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αγωγών να μας διαφωτίσουν περι αμοιβών είτε ανήκουν σε συλλόγους ειτε ειναι μονοι τους

      Διαγραφή
  8. Ποια λεφτά ζητά ρε φίλε; Που τα βλέπεις αυτά στο κείμενο του ανθρώπου; Σου λέει ότι καταβάλεις μόνον τα έξοδα, δηλαδή για την κατάθεση και μετά στη συζήτηση. Εγώ επισκέφθηκα τον ίδιο τον κ. Παπακωνσταντίνου και μου τα εξήγησε. Την αμοιβή το την πέρνει μόνον εφόσον κερδίσεις. Εσύ που τα βλέπεις αυτά που γράφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη τι θελεις να μας πεις οτι τα 500 ευρω τα θελει μετα..??? Τον πιεσα τηλεφωνικα για να του δωσω την υποθεση για 100 ευρω το μηνα και σε 5 μηνες να τα εχει παρει τα 500 ευρω και δε συμφωνουσε με καμια κυβερνηση τα ηθελε μπροστα.. Τωρα τι λες εσυ ποσος με ενδιαφερει εγω ξερω τι ακουσαν τα αυτια μου!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μηπως εχεις προβλημα και δεν ακους καλα ή μηπως μας γραφεις εσκεμενα ανακριβειες ;

      Διαγραφή
  9. Έχουν αναφέρει άλλοι συνάδελφοι πως έως ότου να εκδικαστεί η υπόθεση έχεις ήδη πληρωθεί το τιμολόγιο οπότε το κέρδος ποιο είναι ρε παιδιά ότι θα δώσουμε και νταβατζιλίκι στον Δικηγόρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε ρε γλεντια ..βρηκαμε παλι λογο να τσακωνομαστε.....Το πραγμα εινε απλο...τα βαζεις κατω και αποφασιζεις τι θα κανεις..τωρα το ποιος εινε ποιο εξυπνος απο τον αλλο εδω μεσα,δεν αφορα εμενα ...και νομιζω πολλους ακομα......ΕΛΕΟΣ ποια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχει ενα οργανωμενο σκυλολοι που προσπαθει να προωθησει "αλλους" δικηγορους. ΠΡΟΣΟΧΗ

      Διαγραφή
  11. Πάντως η επίμονη πολλοστή διαφήμιση του γραφείου Παπακωνσταντίνου από το ποσπηεφ μυρίζει μίζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χα χαχα, μάθανε ότι γ@μιομαστε πλάκωσαν και οι γύφτοι, από πρόσφατη προσωπική μου εμπειρία με τον κύριο, σας ενημερώνω ότι είναι ΒΑΜΠΊΡ, Δεν αναφέρω περισσότερα για την υπόθεση μου για να μην με αναγνωρίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε σε ξερω ποιος εισαι αλλα και εγω κατι τετοιο καταλαβα που μιλησα μαζι του!!! Οτι προλαβει να παρει ειναι τωρα για την υποθεση ποσο καλος ειναι δε το γνωριζω αλλα το μελλον θα δειξει αν κινειται καλα σα δικηγορος.

      Διαγραφή
    2. Ενω εσυ εχεις να προτινεις καποιον αλλο που ειναι καλος !! Ρε, σας εχουμε καταλαβει, ολοι υπογεια ψαχνεστε για ενα φιλοδωρημα απο καποιον δικηγορο. Αν ο παπακωσταντινου σας χαρτζιλικονε θα του γλυφατε τα παπουτσια.

      Διαγραφή
  13. καλησπερα δεν ξερω τον κυριο ουτε την δουλεια του μου μυριζη κατι συμβουλους το 2007 που ταζανε τον ουρανο με τα αστρα, αν νομιζει ο κυριος αυτος με το να διδιδει φημες περι φτωχευσεις και τετοια μονο σοβαρος δεν ειναι εκτος αν ξερει κατι το οποιο ειναι υποχεωμενος να μας το πει διαφορετικα πρεπει να προσφυγουμε στην δικαιοσυνη.
    με κινδυνιλογιες να μαζεψουμε πελατες ειναι κατι το οποιο δεν δεχομε και δεν ειναι σοβαρο ασ παρει θεση ο [ποσπηεφ επισημα παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα μου ειπε κοφτα και απολυτα αν δε κινηθω τωρα πριν την αποφαση, μετα την αποφαση απο το ΣΤΕ θα ειναι αργα θα εχω χασει τα χρηματα!! Δε ξερω δε μου αρεσει το στυλακι του... μαλλον 500αρια μαζευει.

      Διαγραφή
    2. Ενω οι αλλοι δεν μαζευουν !

      Διαγραφή
  14. προς καθε αδαη και ημαθη, αν κοιτεξετε τους νομους απο το 2006(νομος 3468) μεχρι το 2010 νομος (3851) θα δειτε την αληθεια γιατι βουλαξε το καραβι. γιατι ο λαγηε - δεσμηε υπογραφε συμβσεις πανω απο το οριο του νομου?? ξερανε οτι δεν σηκωνει το συστημα, τι παιχνιδια και ποιοι τα παιξανε? μην τρωτε χορτο απο κανενα σωτηρα που σας ταζει το ματς ητανε στημενο κυριοι και το παιξατε ξανα οπως το χρημαυηστηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα ειναι οτι τα ιδια γινονται και σε αλλα κρατη οποτε μαλλον οργανομενο απο τη παγκοσμια ελιτ ηταν και οχι απο τα δικα μας πουλημενα ατομα στυλ χρηματιστηριου.

      Διαγραφή
  15. δεν θα πω αλλα γιατι θα πω πολλες αλληθειες για πολλους παλι μπλεξανε ανθρωπους με δελεαρ τον τζογο γιατι ο ελληνας τον αγαπαει. εβλεπα ανθρωπους να προσπαθουνε χωρις λεφτα να επενδυσουν και οτν τους συμβουλευα να μην το κανουνε με λεγανε μαλκα και φευγανε για το ονειρο να κανουνε το παρκο και να κονομανε. ξεχασαμε την αυτοκτονια του σωκρατη μυλονογλου αγροτη απο μεσημβρια θεσσαλονικης, δεν προβληθηκε πουθενα!!!!!!!!!!!! ελπιζω να μην εχουμε αλλα. ασ γινουμε μια ομαδα ολοι μαζι ενωμενοι.. παντα οι ελληνες ενωμενοι νικουσανε ανατρεξτε πισω στην ιστορια. ολοι εχουμε δικιο με αυτα που περναμε αλλα αν διχαστουμε τελειωσαμε κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απαντηση λαγηε κ.Γκαρη για το θεμα γιατι υπογραφατε νεες συμβαδεις απο την στιγμη που ειχαμε υπερβει τους στοχους. Η νομοθεσια δεν αλλαξε ωστε να γινει απαγορευση συμβασεων παροτι ειχανε ενημερωσει το υπουργειο. Δεν ειχε δικαιωμα να αρνηθει την υπογραφη συμβασης.
    Απο οτι καταλαβαινεται θα συμφωνησω οτι μονο ενωμενοι μπορει να καταφερουμε κατι.
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ανοητες ερωτησεις θα λαμβανεις καταλληλες απαντησεις.

      Διαγραφή
  17. ναι γιατι ο τοτε υπουργος εκανε πολιτικα παιχνιδια (χαρες) ετσι το λενε και δεν εφαρμοσε τον νομο.... ω τι απιστευτο αυτο για μια χωρα σαν την ελλαδα που το μονο που κανουνε οι πολιτικοι εινα διαγωνισμο της καλυτερης ατακας και εξυπναδας,,,, μα ποσο μακακες ειμαστε τελικα και δεν ξεσηκωνομαστε..... νομιζω οτι και στον ποσπηεφ ψηφισανε καθοδο στην αθηνα και μετα ανακαλασενε!!!!!!!!!!!! γιατι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σήμερα συνάδελφος απο θεσ/νικη πήγε στο ΛΑΓΗΕ και όταν ρώτησε εαν θα ξεκινήσουν οι πληρωμές ΑΠΡΙΛΙΟΥ , τότε εισέπραξε γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μέχρι τέλος του 2013 η καθυστέρηση πληρωμών απο το ΛΑΓΗΕ θα είναι 9 μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε μας εκοψες τα ποδια.

      Διαγραφή
    2. Το ίδιο άκουσα απο το κατασκευαστή μου.
      Την γαμήσαμε.. . .

      Διαγραφή
  20. o καθενας το μακρι και το κοντο του εδω μεσα....ο ενας ερριξε τα χαρτια και και μας ανακοινωσε οτι μεχρι τελος του 13 ..9 μηνες καθυστεριση..ο αλλος ειδε στον υπνο του τον θειο του που εχει πεθανει εδω και 5 χρονια ..και του ειπε ποσο βλακας εινε που ερριξε χρηματα στα φωτ/κα..κ.λ.π....ο αλλος κυνηγα τον ΠΑΝΑΓΗ....εδω μεσα λες και δεν ξερει που θα τον βρει να του πει τ αγγλικα του......πρεπει να τον τρωμε στην μαπα εμεις.....τρομολαγνεια στο ζενιθ.....αλλα μετα φταινε οι αλλοι ..δικηγοροι -συνδεσμοι..συλλογοι..εργατοπατερες..κ.λ.π....αυτο το χαλι βλεπουν ολοι ..και πεζουν μαζι μας.....ο καθενας με τον τροπο του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριοι καμία ανοχή στα παιχνίδια της κυβέρνησης και των αφεντικών της... Μπόμπολας - Μυτιληναίος κοκ. Καμία σύμβαση να μην αλλάξει. Σπεφ πουλημένος, όλοι πουλημένοι... μα έχουν σπάσει σε δέκα κομμάτια και παίζον πίσω απο τις πλάτες μας. Καμία αλλαγή στις συμβάσεις. ΟΧΙ στο new deal. Είμαι 33 χρονών και δεν θέλω να πάω φυλακή. Πανηγύριζαν για τα αυτονόητα (ΣΠΕΦ) έξω από το υπουργείο και πάνω συζήταγαν για το NEW DEAL, και εμείς χειροκτροτάγαμε γιατί είπαν θα μας πληρώσουν. Είμαστε άηιοι της μοίρας μας. Το Διαίρει και Βασίλευε καλά κρατεί. Ενωμένοι μπορούμε; Όλα τα άλλα είναι παραμύθια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επένδυσα στα φωτοβολταίκα και τώρα δεν έχω μαντύλι να κλάψω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανεις δεν εχει μαντυλι μιας και δεν υπαρχει τετοια λεξη

      Διαγραφή
  23. Είμαι απλός παραγωγός και ανέβηκα στον υφυπουργό τότε στις 30/10 για τις πληρωμές. Καμία συζήτηση δεν έγινε για new deal και ο 8.26 είναι ψεύτης, πουλημένο καθίκι των αληταράδων της ΠΟΣΠΗΕΦ που είπαν ευχαριστώ που δεν θα πληρωνόμαστν και καλωόρισαν τα ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ του μίχαλου. Ντροπή σου ξευτιλισμένε, δεν αξίζεις ούτε να πληρώνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλε παραγωγε εισαι και λιγο αργοστροφος ! Δεν ειπε ο ανθρωπος οτι κειενη τη στιγμη μιλαγανε για new deal, ενω θα επρεπε, αλλα εννοουσε οτι σηζητιεται, και αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα μας.

      Διαγραφή
    2. 12:13 ξερω πολυ καλα ποιοι ανεβηκαν... ημουν απ εξω. Ανεβηκε ο λουμακης ενας πρωην συνδικαλιστης της δεη και κατι παρατρεχαμενοι. Απλος παραγωγος δεν ανεβηκε. Ανθρωποι του συστηματος ανεβηκαν. Εγω δεν ανηκα πουθενα στο συστημα και ουτε στον σπεφ ουτε στον ΠΟΣΠΗΕΦ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ανηκω στον εαυτο μου και αν χρειαστει θα κανω μονος μου διαδηλωση. Ανεξαρτητος απο κατι πουλημενα καθικια σαν και εσας. Παρε το χαμπαρι αν αλλαξεις την συμβαση σου εισαι ερμαιο μετα του καθε υπουργου. Και μετα ουτε ο σπεφ ουτε καμια ψευτοοργανωση δεν σε σωζει. Οσο για τους αγροτες που πισω κρυβουν επενδυτες υπαρχει ακομα χρονος να συνασπιστουν και να παμε ανεξαρτητα ειδαλως εγω προσωπικα θα ξεκινησω καταγγελιες για οσους ξερω οτι κρυβονται πισω αρπακτικτα. Τι παει να πει αγροτης και με ποιο δικαιωμα συνασπιζονται μονοι τους;

      Διαγραφή
  24. τα πράγματα είναι απλά για να μην σκάσει μεγάλος παίχτης (δεη).τα νοικοκυριά και μεγάλες εταιρίες χρωστάνε στη δεη πάνω από 1 δις ευρώ η δεη χρωστάει στο λαγηε και ο λαγηε σε εμάς που είμαστε μικροί παίκτες και ξέρουν ότι θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.στη δεη μεγάλωσαν τα φέσια όταν εισέπραξε το χαράτσι.πριν εισέλθουν τα πολλά φ/α ο παπακωσταντίνου έβαλε το αεριο στις απε και έφαγε τα αποθεματικά του λαγηε όπου πληρώνονται ακόμα και σήμερα(αεριο) το κράτος χρωστάει επιστροφή φπα στο λαγηε και πολλά αλλα μπορώ να γράψω.αυτό είναι το πρόβλημα και η λύση είναι απλή αλλα δεν θέλουν να τη δώσουν γιατί έχουν για συμβούλους και στο κύκλο τους λαμογια και αυτοί είναι λαμογια και εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις.μπήκαμε στο μνημόνιο για να μην χρεωκόπησε η χώρα και μας λέγανε ότιμε τις θυσίες αυτές θα τα καταφέρουμε τελικά πρώτα πτώχευσε ο λαός και τώρα λένε ότι πτώχευσε και η χώρα δηλαδή δεν τα κατάφεραν αλλα εξακολουθούν να θέλουν να μας σώσουν εγώ πάντως τους εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να τους βρει κακός καρκίνος να ησυχάσουμε από τα λαμογια σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανοητες ερωτησεις!!!!
    Αν εχεις κινηθει δικαστικα θα καταλαβεις το νοημα της ερωτησης. Αν οχι καιρος ειναι να το κανεις και μετα θα καταλαβεις τι σημαινει αυτη η ερωτηση.
    Οταν πας σε τετοια συναντηση οι ερωτησεις σου εχουν αξια ως συνολο και οχι μεμονομενα γιατι εξυπηρετουν την στρατηγικη που εχεις επιλεξει. Και απαντηση στην απαντηση πας την κουβεντα εκει που σε συμφερει.
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φίλε 10.23
    Κατ'αρχήν δεν είμαι αγρότης. Ένας απλός επενδυτής, όπως και εσύ, φαντάζομαι. Το δικαίωμα το έχουν όχι μόνο οι αγρότες αλλά και εμείς οι υπόλοιποι. Το ερώτημα είναι εάν μπορούμε και εμείς να συνασπισθούμε, όπως και αυτοί. Εγώ πάντως, όπως έχω διαπιστώσει μέχρι στιγμής, νομίζω ότι δεν μπορούμε, είμαστε τελείως άχρηστοι, όσο κι αν χτυπάει άσχημα αυτό. Ολο θεωρία και μεγάλα λόγια είναι πολλοί, εδώ μέσα. Πρέπει όλοι να το καταλάβουν ότι η μόνη λύση είναι η ΣΥΝΕΝΝΟΣΗ, η ΟΜΟΝΟΙΑ και μια κοινή γραμμή. Όλοι μαζί, αγρότες, επενδυτές, στεγαστικά, παλιοί, καινούργιοι κλπ. Όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα, καθυστέρηση πληρωμών και μεθόδευση για αλλαγή συμβάσεων. Γι' αυτό πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζι, διαφορετικά δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα. Και αφού οι αγρότες μπορούν και συνασπίζονται πιό εύκολα, δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σε πειράζει αυτό. Ο στόχος είναι ένας και δεν έχει σημασία ποιός είναι μπροστά και ποιός πίσω. Εκτός κι αν είσαι απ' αυτούς που τους ενδιαφέρει η προβολή μονάχα και τίποτε άλλο, πράγμα που δεν θέλω να το πιστέψω.
    ΟΧΙ σε τροποποίση συμβάσεων λοιπόν (να πα να κόψει το λαιμό του ο Μάκης και ο Μανιάτης και να βρούνε τη λύση του προβλήματος) και κοινός αγώνας για την όσο γίνεται μικρότερη καθυστέρηση πληρωμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συνάδελφε 10.23.
    Άσε τα μεγάλα λόγια και βγάλε στη φόρα τα αρπακτικά που λες. Θα μου πεις ότι κι αυτοί έχουν καλύψει τις βρωμιές τους και δεν φαινεται με την πρώτη ματιά τίποτα παράνομο. Ας τους πιάσει όμως αυτούς τους αγρότες
    μαιμού παραγωγούς ο έφορος, ας τους ξετινάξει τις φορολογικές τους δηλώσεις και τότε σου λέω εγώ τι γίνεται. Μπαίνει ή όχι ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. φίλε 6.54 μην ξαναπιάσεις τους αγρότες στο στόμα σου γιατί θα σου βουλώσω το μάτι. κατάλαβες ρε βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι παρεξηγηθηκες μεγαλε? Εσυ δεν το ξερεις οτι πισω απο τους αγροτες ειναι αφανεις εταιριες που χρηματοδοτησαν τα εργα? Θελεις μηπως να ξεκινησουμε τις καταγγελιες η να το παμε συλλογικα? Ειναι ευκολο πολυ αν γνωριζεις στοιχειωδη οικονομικα και νομικα να ξεμπροστιασεις τον οποιοδηποτε. Οι μισοι αγροτες και παραπανω εχουν επενδυτες πκυ απολαμβανουν τα προνομια των αγροτων. Που κατα την γνωμη μου καλα κανουν και υπαρχουν αυτα τα προνομια κανοντας μια καλη αναδιανομη του πλουτου... αλλα συνασπιστειτε μαζι μας... απο το ιδιο ταμειο πληρωνομαστε και τα ιδια σκατα θα φαμε. Οι αλλοι μισοι με τους επενδυτες απο πισω θα τους φαει η μαρμαγκα... μην ξεχναμε οτι ενα ποσοστο απο τους μεγαλυτερους κλεφτες στην ελλαδα ειναι κατι λαμογια τσιφλικαδες που το παιζουν αγροτες για να μην πουμε πως σας εστησαν ολο το παιχνιδι με τις αδειες και τα δηθεν δανεια με τις ευλογιες φυσικα του κυριου κυριου καραμιχα.... ειστε αδαης

      Διαγραφή
  29. 11 - 3 = 8 .ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ. Τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παπακυριακού Γιάννης16 Νοεμβρίου 2013 στις 10:43 μ.μ.

    Η πραγματική καθυστέρηση είναι όντως 8 μήνες.Σύμφωνα όμως με το πως πλήρωνε πάντα ο ΛΑΓΗΕ 4 νοεμβρίου θα έπρεπε να έχουμε εισπράξει τον Σεπτέμβριο.έχουμε πάρει τον Μάρτιο οπότε οι καθυστερήσεις είναι 6 μήνες και 14 μέρες.μέχρι και την σημερινή 16/11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ .............ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΕΣ .....ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΩΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ............................ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ . ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ενδιαφερει το θεμα, φιλε, αν θες επικοινωνησε μαζι μου στο 01.papadopoulos@gmail.com

      Διαγραφή
    2. Πάντως συνάδελφοι μπήκα στο site της δικηγορικής εταιρείας του κ. Παπακωνσταντίνου (www.publiclaw-lawfirm.gr) και κατάλαβα ότι οι άνθρωποι δεν είναι τυχαίοι... Τώρα βέβαια ο κάθε σχετικός και άσχετος μπορεί να λέει ότι θέλει ανώνυμα. Αλλά το τι είναι οι καθένας φαίνεται από το βιογραφηκό του... Τέσσερις καθηγητές πανεπιστημίου έχει η δικηγορική εταιρεία... Εγώ πάντως συνάντησα τον κ. Παπακωνσταντίνου και κατάλαβα τι μου λέει. ο άνθρωπος. Κάποιοι που γράφουν από πάνω μπερδεύουν το ζήτημα της έκτακτης εισφοράς με τις καθηστερήσεις του ΛΑΓΗΕ. Είναι άσχετοι ή βαλτοί (ή μήπως δικηγορίσκοι σε κάποια συνοικία κάποιας επαρχιακής πόλης);;;; Λέω τώρα εγώ, γιατί όλα έχουν τα όριά τους και η βλακεία επίσης...

      Διαγραφή
  32. Πριν από ένα μήνα ήμουνα στο ΣτΕ στο δικαστήριο για το χαράτσι στα πάρκα μας. Ο Παπακωνσταντίνου ήταν μακράν ο καλύτερος... Σε αυτό συμφωνούν όλοι οι συνάδελφοι που είμασταν εκεί. Εγώ είχα βάλει άλλον δικηγόρο αλλά μετά από αυτά που άκουσα από τον Παπακωνσταντίνου και τις πληροφορίες που ζήτησα, του ανέθεσα την υπόθεση του χαρατσιού. Τώρα, η πρότασή του στον ΠΟΣΠΗΕΦ για τις καθυστερήσεις είναι πολύ σοβαρή. Νομίζω γενικά ότι πρέπει να έχουμε σοβαρή και δυνατή νομική υποστήριξη και όχι ο καθένας τον δικηγόρο που έχει για όλα του τα θέματα. Πρέπει να είναι ειδικοί και με βαριά βιογραφικά... Κατάλαβες φίλε που έχεις το μονοπώλιο να βρίζεις όλους (αλήθεια μπορεί εύκολα κανείς να εντοπίσει αυτόν που στέλνει τέτοια μηνύματα; Αν ναι μάλλον κάποιοι την έχουν πατήσει χοντρά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω δεν τρεφω ιδιαιτερη συμπαθεια για τους δικηγορους του κολωνακιου. Ολοι τους (οι αποκαλουμενοι ειδικοί) προτεινουν λαθος για μενα λυσεις.
      α) Αγωγές που θα τελεσδικισουν σε 10 χρονια, με αμοιβες μεχρι τον Αρειο Παγο, αν θελει ο ΛΑΓΗΕ να το τραβηξει ως εκει.
      β) Προσφυγές στα διοικητικά για το χαρατσι, οι οποιες στην παρουσα ειναι περιτές καθως εκκρεμή η αποφαση του ΣΤΕ.

      Και τα δυο παραπανω ειναι λαθος εργαλεια για την απαιτηση των τιμολογιων και των τοκων. Αυτό που από παντα γινεται ειναι η διαταγή πληρωμής. Στην χειροτερη περιπτωση θα παρει τρια χρονια και οχι δεκα.

      Επισης οι αμοιβές τους !! Και του Παπακωσταντινου παρολο που φαινατεαι να μην ζητα από το κεφαλαιο αλλα τμημα των τοκων, ειναι και αυτή αρκετα υψηλη.
      Σε απαιτησεις απο τιμολογια οι αμοβές ειναι οι ελαχιστες που βγαζουν τα δικαστηρια για αμοιβη του δικηγορου και την παιρνει μετα την εισπραξη ολων απο τον πελατη.

      Διαγραφή
    2. Οι τοκοι δεν ειναι καθολου λιγα χρηματα. Με μεση καθηστερηση 6 μηνες, οι τοκοι για ενα 100αρι ειναι 3000€ ανά ετος .
      Αν ο ΛΑΓΗΕ καθηστερησει για 5 χρονια την πρηρωμη τους, και μονο οι "τοκοι των τόκων" ειναι ακόμα ενα 60% περιπου 1800€.

      Διαγραφή
  33. το θέμα ειναι η εκτακτη εισφορα αλλά με μία αγωγή που θα δικαστεί το 2015 δεν αντεχεις ρε φίλε αν δεν κάνεις κατι στο ενδιαμεσο .......αφου συνάντησες τον παπακοσταντίνου γιατί μας λές διάφορα για το site toy μήπως εσύ είσαι δηκιγοράκος απο εκει μεσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα μαλλον κατι τετοιο παιζει πολυ διαφημηση πεφτει μεχρι που θα ξερασω. Και ο αλλος πιο πανω που λεει 4 καθηγητες πανεπιστιμιου εχει η εταιρια.. ενταξει μπορει να ειναι καλοι δικηγοροι δε τους ξερω οποτε δε μπορω να εκφερω γνωμη αλλα πρεπει να εισαι πολυ μπουφος για να θεωρεις καποιον καλο απο το αν ειναι καθηγητης του πανεπιστημιου.. ξερω γιατρους αστερια που εχουν σωσει ζωες και ουτε με κυαλια δε βλεπουν το πανεπιστημιο και απο την αηδια τους για το συστημα εδω τους εκανε να ειναι στα καλυτερα νοσοκομεια στο εξωτερικο!! Οποιος ξερει απο πανεπιστημια ξερει οτι το βασικο προσον ειναι τα κοματικα κριτηρια..

      Διαγραφή
  34. Πιστευω οτι το θεμα μας ειναι το κοστος της προσφορας και οχι το εαν ειναι καλο δικηγορικο γραφειο! Αυτο θα το απαντησει ο καθενας στον εαυτο του οταν θα συναντηθει με τον κ. Παπακωσταντινου.
    Εχω συναντηθει μαζι του πριν πολυ λιγο καιρο και ειναι παρα πολυ σοβαρος ανθρωπος και εχει αναλαβει πολυ μεγαλες υποθεσεις.
    Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι τι ποσα και ποτε τα ζηταει σε αυτη τη νεα προσφορα του. Επισης δεν αναφερει το κοστος των νομικων ενεργειων για να επαναεκχωρηθουν τα νομικα δικαιωματα απο τις τραπεζες προς τους δανειοληπτες για να μπορουν να κανουν αγωγη οσοι εχουν τραπεζικο δανεισμο.
    Ας μας ενημερωσει καποιος το ποσο? Γιατι οποιος μιλησε μαζι του σιγουρα θα ξερει!!!
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://www.econews.gr/2013/11/18/fotovoltaika-comission-new-deal-108185/
    Ηρθε το τελος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΘΑ ΕΚΠΙΠΤΕΙ ΑΠ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ?ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 2012?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΠΙΠΤΕΙ TO 20% ΑΝΑ ΕΤΟΣ. ΑΝ ΕΊΧΕΣ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟ 2012 ΠΧ. 20.000€ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ΟΙ 4.000€. ΤΟ 2013 ΕΚΠΙΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 4.000 € ΣΥΝ ΤΟ 20% ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ...

      Διαγραφή
    2. OI π.χ 4000 € ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΑΝ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙΣ Η' ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΟ , δλδ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 15000€ ΦΟΡΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ , ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ 15000 - 4000 Η' ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

      Διαγραφή
    3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΙΛΟ..

      Διαγραφή
    4. Δυστηχώς μονο στις αποσβεσεις.

      Διαγραφή
  37. υπαρχει κατι απο πληρωμες μαρτιου σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μας κοροϊδεψε ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΗΣ.
    Πότε θα πληρωθούμε την παραγωγή του ΑΠΡΙΛΙΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Υπάρχουν ακόμα χαζοί που πιστεύουν στους υπουργούς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τελικα απο ολα τα σχολια που διαβασα ενα ειναι το σημειο που πρεπει να τονισω. Ολοι φ/β δεν εχουμε;; Ολοι εκτακτη εισφορα δεν πληρωνουμε καταχρηστικα με βασει την συμβαση;;; Ολοι καθυστερηση στις πληρωμες δεν εχουμε;;;; Τι ειναι αυτο που διαφοροποιει την σταση του καθενα μας;;;; Κυριοι ας αφησουμε τον κακο εαυτο μας και να δουμε πως πρεπει να απαιτησουμε την εφαρμογη της συμβασης με βασει τον Νομο με τον οποιο εβαλε ο καθε ενας απο εμας την ιδια συμμετοχη του και εκανε μια επιχειρηση με εναν πελατη και το τονιζω με εναν πελατη το Κρατος. Συνεπως ολοι πρεπει αν απαιτησουμε την εφαρμογη της συμβασης, τον συμψηφισμο απαιτησεων και υποχρεωσεων και ολα τα αλλα να τα αφησουμε στην ακρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σε συνεχεια των ως ανω σας ενημερωνω οτι εχω κανει εξωδικο προς τον ΔΕΣΜΗΕ και στον Υπογραφοντα την συμβαση, για οτιδηποτε συμβει στην περιουσιακη μου κατασταση και στην οικογενεια μου εξαυτου του γεγονοτος, λογω της μη τηρησης των ορων της συμβασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πανο,θα ηθελα σε παρακαλω ενα μπορεις να μου αποστειλεις τον τυπο του εξωδικου που εστειλες.
    Κρινεις οτι μπορουμε ατομικα να προβουμε σε αγωγη κατα του Λαγηε?Διοτι εχου ακουσει διαφορα απο δικηγορους?
    Υπαρχει καποιος τροπος ισως με ασφαλιστικα μετρα κατα του Λαγηε να προβουμε στην αναστολη πληρωμης του ΦΠΑ ισως?

    Ευχαριστω
    pgatzas@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ