Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ο ΛΑΓΗΕ δεν εχει λεφτα-αλλα ο Σαμαρας "φερνει" φωτοβολταικές επενδύσεις...

ΣΑΞΕΣ, ΣΑΞΕΣ!!
Θα υπογραψουν αραγε και αυτοι το new deal?

Η κινεζική εταιρία παραγωγής πανελ των επιχειρήσεων MiaSole και Global Solar Energy, Engensa στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανική Solibro, σχεδιάζουν να επενδύσουν 2 δισεκατομμύρια δολάρια για ανάπτυξη εργου απε 1 GW στην Ελλάδα.


Οπως λεει το pv magazine o Πρόεδρος της Hanergy και Διευθύνων Σύμβουλος Λι Hejun πρόσφατα συναντήθηκε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην Αθήνα για να συζητήσει τα επενδυτικά σχέδια του κινεζικού ομίλου στην ελληνική αγορά των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας . Ο διευθύνων σύμβουλος της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα προώθησης των επενδύσεων , του Invest in Greece , Στέφανος Ησαΐας , συμμετείχε επίσης στη συνάντηση .Σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο , Hejun είπε ο Σαμαράς ότι h Hanergy ενδιαφέρεται να επενδύσει μέχρι € 1.500.000.000 ( 2.040.000.000 δολάρια ) στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ελληνική να αναπτύξουν ένα χαρτοφυλάκιο της τάξης του 1 GW . Αυτό το χαρτοφυλάκιο σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο ,  θα προέρχεται τόσο από μεγάλα υδροηλεκτρικά έργα αλλα και φωτοβολταικά.  Περαιτέρω επενδύσεις που στοχεύουν στην ελληνική εθνική επιχείρηση ηλεκτρισμού , τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ( ΔΕΗ ) , καθώς και ένα νέο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης για τα ηλιακά φωτοβολταϊκά είναι επίσης υπό εξέταση , σύμφωνα με τις εκθέσεις .

Φωτοβολταικά 


Τα σχέδια της Hanergy για φωτοβολταικά στην Ελλάδα δεν είναι ένα νέο πράγμα . Το καλοκαίρι του 2012 , η Hanergy είχε παρουσιάσει ένα σχέδιο επενδύσεων στην ελληνική Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ( ΡΑΕ ) με στόχο την ανάπτυξη του 1 GW ηλιακών φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων μέσα στο χρονικό πλαίσιο 2012-2016 . Ένα τέτοιο χαρτοφυλάκιο θα απαιτούσε μια επένδυση 1,8 δις €.Ένας εκπρόσωπος της ΡΑΕ δήλωσε στο περιοδικό pv ότι η ρυθμιστική αρχή εξέτασε τα επενδυτικά σχέδια Hanergy πολύ προσεκτικά και αποφάσισε να τα προχωρήσει. Η Οικονομική βιωσιμότητα των έργων ήταν εγγυημένη μέσω της συμμετοχής της τραπεζας της Κίνας  , η οποία θα στηρίξει τα σχέδια.  Ο λόγος που αυτά τα σχέδια δεν προχώρησαν τοτε , ειπε ο εκπρόσωπος της ΡΑΕ, είναι ότι τον Αύγουστο του 2012, η ​​ελληνική κυβέρνηση ψήφισε ένα νέο νόμο που ανέστειλε την υποβολή νέων αιτήσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων και τη διαδικασία που εκκρεμούν .

Για το λόγο αυτό , o Hejun είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό οτι η Hanergy ενδιαφέρεται για την αγορά αδειών από επενδυτές  που δεν μπορούν να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου . Ο εκπρόσωπος της ΡΑΕ δήλωσε στο περιοδικό pv ότι «η ελληνική νομοθεσία καθιστά δυνατή την επιλογή αυτή . Ένας κάτοχος αδείας ο οποίος για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμεί ή δεν μπορεί να προχωρήσει με το επενδυτικό σχέδιο του επιτρέπεται να πωλεί την άδεια σε άλλον επενδυτή και η ΡΑΕ θα πρέπει να την εγκρίνει . " Αυτή ήταν η περίπτωση με την ιταλική ομάδα Enel , η οποία αγόρασε πρόσφατα άδεια για την ανάπτυξη 102,5 MW ηλιακών φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα .Το τρέχων δε φωτοβολταικό χαρτοφυλάκιο της Hanergy στην Ελλάδα περιλαμβάνει 5,5 MW με εργα επι εδάφους.


πηγη : http://www.pv-magazine.com/news/details/beitrag/hanergy-targets-greece_100013597/ # ixzz2ly2G4W7p

127 σχόλια:

  1. Κ εγώ μπορεί να σκέφτομαι να πέσω απο τον 6ο όροφο... Δεν σημαίνει οτι είμαι τόσο τρελός για να το κάνω! Άι στο διάολο που θα κάνουν κ επενδύσεις στην Ελλάδα! Όσοι μεγάλοι ξένοι ήρθαν ξόδευαν ενα σκασμό λεφτά για ανάπτυξη κ φύγαν νύχτα μόλις είδαν την ελληνική πραγματικότητα!,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή για να καταλάβω...Απο που (απο ποιό λογαριασμό) θα πληρωθεί η Hanergy για τη παραγωγή του ηλεκτρικού ρεύματος????
    Μήπως απο το ΛΑΓΗΕ...που δεν εξοφλεί εμάς ουτε μετά απο τη δολοφονική και σίγουρα παράνομη Εκτακτη Εισφορά??? Πώς η κυβέρνηση τολμά και συζητά για επιπλέον επενδύσεις φωτοβολταικών στην Ελλάδα και μάλιστα με ειδικό ευεργετικό καθεστώς και ταρίφες,,μια με το Κοπελούζο (με συμμετοχή Προβόπουλου) μια με τη Hanergy μια με Γερμανούς...και Κύριος οίδε με ποιον άλλο ! Καταλαβαίνετε που έχουμε πέσει?

    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ:Στείλτε μηνήματα οπου μπορείτε στην Ευρώπη σε οργανισμούς της Κομισσιόν σε εφημερίδες και σε Ευρωπαικούς συνδέσμους φωτοβολταικών περιγράφοντας με ακρίβεια αυτά που συμβαίνουν στους δύσμοιρους επενδυτές των φωτοβολταικών στην Ελλάδα και ύστερα θα δούμε κατά πόσο η Κομισσιόν θα συμπορευθεί με το έγκλημα του Ασημάκη Παπαγεωργίου.Κάντε το αμέσως,κάντε το όπως μπορείτε...για την αξιοπρέπειά σας και τα παιδιά σας.
    Ο Παπαγεωργίου γνωρίζει οτι πράτει ΑΤΙΜΙΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ για αυτό ψάχνει για συνεννόχους..!
    Προσωπική μου άποψη είναι οτι οι Ελληνικές αρχές (ΥΠΕΚΑ & Υπουργείο Οικονομικών) έχουν αποκρύψει απο τη Κομισσιόν τη πραγματική αλήθεια για το πώς έφτασαν σ'αυτή τη κατάσταση τα οικονομικά του ΛΑΓΗΕ.
    Πιέστε τη Κομισσιόν να διατάξει άμεσο λογιστικό έλεγχο 5ετίας στον ΛΑΓΗΕ απο πιστοποιημένο φορέα διεθνή με τη πραγματική συγκατάθεση και των επενδυτών...πριν αποφανθεί για οτιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσ` άκσες? τσ` άκσες???
    τσ` είδες? τσ` είδες???
    θα τσ` μάϊς ! θα τσ` μάϊς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας φτιάξει κάποιος πού μπορεί ένα κείμενο προς συλλογή υπογραφών και γνωστοποίηση σε Ευρώπη αλλά και προς τους βουλευτές, να φανεί το πλήθος του κόσμου που πλήττεται, γιατί μόνο με συγκέντρωσης και χωρίς μεγάλη συμμετοχή σαν την τελευταία δεν βλέπω φως. Δεν είμαι αντίθετος στις συγκεντρώσεις, συνάμα υπάρχει και μια επιστολή προς τον Συνήγορο του Πολίτη που πιστεύω ότι είναι καλό να στείλουμε όλοι, και ότι άλλο μπορεί να μας βοηθήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 10.39
    Ανήκεις σε κάποιον σύλλογο?Αν ναι, γιατί δεν απαιτείς από το προεδρείο να κινηθούν?Εγώ νομίζω ότι έτσι είναι καλύτερα. Αν πάλι δεν ανήκεις σε σύλλογο, ε, κάποια στιγμή πρέπει κι αυτοί να κάνουν κάτι. Δεν νομίζεις ότι αυτό είναι το σωστό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν το προεδρείο κινείται απο μόνο του, τοτε ‘πουλάει’ τους παραγωγους,
      οπως εκανε ο Λουμακης προτείνοντας περικοπες στις ταριφες εως 45% με το new deal, κατι το οποιο θα βρουμε μπροστά μας, και ηδη το επικαλέστηκε το ΥΠΕΚΑ οταν ζητησε την γνώμη της Επιτροπής Ανταγωνισμού

      Διαγραφή
    2. Ο Λουμάκης προτείνει απο μόνος του τη περικοπή των δικών μας επισήμων υπογεγραμένων συμβάσεων με το κράτος:
      Εχω λοιπόν να πώ οτι η Ελλάδα πάντα ηταν ενα σταυροδρόμι πουλημένων,δοσιλόγων,πρακτόρων και εγκαθέτων!!!
      Συνάδελφοι καταγράψτε στις μνήμες σας τα άτομα και τις εν λόγω συμπεριφορές και θα λογαριαστούμε μ'όλους αυτούς ΣΥΝΤΟΜΑ...

      Διαγραφή
    3. Με την πρωτη ευκαιρια ο καθενας απο μας ειναι υποχρεωμενος να αποδωσει την τιμωρια στους πουλημενους προεδρους και μελη ΔΣ
      Επισης σε υπαλληλους ΥΠΕΚΑ, ΛΑΓΗΕ, ΡΑΕ
      Επισης σε τυπους πρου προσπαθουν να εκμεταλευτουν την κατασταση μας
      Ολους αυτους που μας εχουν παραμυθιασει και αυτους που επιχυρουν

      Διαγραφή
  6. Ο 10:39 είμαι και όχι δεν ανήκω σε κάποιον σύλλογο αλλά βλέποντας παρόμοιες κινήσεις σαν αυτή της ΕΚΠΟΙΖΩ για την πρώτη κατοικία σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να το προσπαθήσουμε και για τα δικά μας προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαίνεται πως κάποιοι επένδυσαν πολλά στην θεωρία του ώριμου μήλου, δηλαδή με τις απανωτές οριζόντιες εισφορές επί του τζίρου, να ξεχάσουμε τι σημαίνει αναλογικότητα, ώστε έτσι οι καρχαρίες να συνεχίσουν ανενόχλητοι την υπερκερδοφορία τους σε βάρος της ζημιάς των πολλών. Μικροί - μεγάλοι, με επιχορήγηση αναπτυξιακού ή χωρίς, ψηλή ή χαμηλή ταρίφα όλοι στο ίδιο τσουβάλι... Και βέβαια το παραβάν για το έγκλημα αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από μερικούς αγράμματους που επειδή οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν, νομίζουν πως δεν καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι. Γιατί βέβαια τι να βγει να πει ο καρχαρίας??? Θέλω να σας πιω το αίμα επειδή είμαι μεγάλος ή fast track ή κινέζος ή έκανα πάρκο το 2013 με αναπτυξιακό και ταρίφα 400+??? Θα τον παίρνανε με τις πέτρες... Βρήκε λοιπόν τα τσιράκια του, και τα έβαλε αφενός να πολεμούν την αναλογικότητα και αφετέρου να τον καλωσορίσουν (fast track) και αφετρίτου να μην κάνουν και τίποτα για τις πληρωμές. Η' μάλλον αντί να κάνουν κάτι, να μοιράζουν ευχαριστώ που δεν θα πληρωνόμασταν ούτε Μάρτιο!! Και βέβαια είναι γνωστός ο λόγος και γιαυτό, αφού όσο δεν πληρωνόμαστε, τόσο πιο εύκολα θα ξεπουληθούμε στον καρχαρία αφεντικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξη να συμφωνήσουμε, ΟΧΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, αλλα με ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ! Τι λες ;

      Διαγραφή
  8. Επειδή όμως οι υπόλοιποι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αναλογικότητα, οριζόντια περικοπή δεν πρόκειται να ξαναυπάρξει. Καταλαβαίνουμε την πίκρα του καρχαρία που βάζει τα τσιράκια του να γαυγίζουν που του χαλάσανε κάποιοι το παιχνιδάκι, αλλά τι να κανουμε έτσι είναι η ζωή... και στην Ελλάδα μπορεί να αργούμε αλλά την διαπλοκή την ξεσκεπάζουμε...
    Τώρα για το ποιοί είναι τα σκυλιά του καρχαρία που καλωόρισαν τα φαστ τρακ και ευχαριστούσαν που δεν θα πληρωθούμε, προτείνω συνάδελφοι να το παίξουμε κουιζ ή καλύτερα κρεμάλα... Ο Φορέας και ο τσοπάνος του αρχίζουν από Π...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΣΠΗΕΦ, ΠΑΝΑΓΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΟΝΟΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε λιγο μπαινουν οι ΟΙΚΟΝΟΜΟΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΑΛΕΙΣ στον λαγηε και σε ολο το συστημα και εκει θα δουμε ποιοι ειναι αυτοι που τα μεγαλα εργα τα εσπασαν σε μικρα 100αρια, ποιοι εκαναν υπερτιμολογησεις, ποιοι πηραν αναπτυξιακο, ποιοι πηραν μαυρα χρηματα απο πουλησεις αδειων. Οταν γινουν ολα αυτα και πληρωσουν αυτοι που πρεπει να πληρωσουν, τοτε τα ξαναλεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να μπούνε και εισαγγελείς και ο θεός ο ίδιος!! Επειδή όμως οι καρχαρίες νόμιμα κερδοσκόπησαν και πήραν ταριφούλες 400+ το 2013, ο εισαγγελέας δεν θα τους κάνει τίποτα...

    Στο μεταξύ όμως το παρτάκι της οριζόντιας εισφοράς θα τελειώσει!! έτσι για να πληρώσουν από αύριο το πρωί τα σκυλόψαρα αυτό που τους αναλογεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΡΊΦΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ???

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!

    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΕΝΔΕΧΟΕΝΩΣ ΤΟ ΛΑΓΗΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΛΕΣ ΤΑΡΙΦΕς ΤΟΥ 2013 ΔΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΙΑ ΝΟΜΙΜΕΣ!!

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ Η ΕΙΣΦΟΕΑ Ως ΠΡΟς ΤΟΝ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΤΑΡΙΦΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ, ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΛΠ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και μετά ξύπνησες...

    Προφανώς δεν θέλεις να αλλάξει τίποτα ως προς την αναλογικότητα και προτείνεις πράγματα εξωπραγματικά ακριβώς για να μην αλλάξει τίποτα!!!

    Ρε τι σκαρφίζονται οι καρχαρίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εστω με μειωση μονο για οσους εχουν αναπτυξιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν αυτοι είναι καρχαριες, εσυ τι εισαι ; μπαρμπουνακι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι οικονομίες κλίμακας αφορούν το μέγεθος και το 90% των πάρκων που είμαστε 100ρηδες δεν το χαρίζουμε στους καρχαρίες των μεγαβάτ.

    Επιπλέον η προκλητικά ψηλές ταρίφες που έχουν καποιοι στο 2013 δεν μπορούν να τσουβαλιάζονται με τις χαμηλότερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραια, για να καταλάβω, οσοι δεν εχουν αναπτυξιακό, δεν το εφτιαξαν το 2013, και εχουν μονο 100 KW, θα εχουν την ιδια ταριφα ; και θα περικοπουν οι υπολοιποι ; αυτή είναι η προταση σου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ, Η ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΝΤΗΤΑΣ, ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝ.

    ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ!!ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραια, για να καταλάβω, οσοι δεν εχουν αναπτυξιακό, δεν το εφτιαξαν το 2013, και εχουν μονο 100 KW, θα εχουν την ιδια ταριφα ; και θα περικοπουν οι υπολοιποι ; αυτή είναι η προταση σου ;

      Διαγραφή
  19. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις την μελέτη του ΣΠΕΦ για την παραμετροποίηση μιας περικοπής 30%, όση δηλαδή είναι μεσοσταθμικά η εισφορά σήμερα. Εκεί υπάρχουν όλοι οι πίνακες και νομίζω είναι ένα καλό εργαλείο για το πως θα έπρεπε να λειτουργει η Πολιτεία. Δυστυχώς οι συμφεροντολόγοι πολιτικοί για τα δικά τους παιδά και θεωρόντας μας ανεγκέφαλους τα έκαναν όλα οριζόντια διότι έτσι βόλευε την πελατεία τους. Ακόμα περισσότερο δυστυχώς, μας είχαν και ανίκανους να κάνουμε εμείς τις αναλύσεις της παραμετροποίησης. Έλα όμως που δεν τους βγήκε και σωστά κάποιοι με τις αναλύσεις τους τους ξεμπρόστιασαν!!! Και τώρα έχουν οι καρχαρίες το πρόβλημα αφού αυτοί π΄ρέπει να πληρώσουν το παραπάνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να διαβάσεις τι σημαίνει αναλογικότητα δεν σημαίνει ότι αποδέχεσαι τίποτα. Άλλωστε την εισφορά στην επέβαλαν έστω και αν δεν σου άρεσε και να δεν την αποδέχεσαι. Για να μην προκαλείς όμως βρίζοντας αυτούς που η οριζόντια εισφορά τους καταστρέφει, καλα ΄θα κάνεις να προσπαθήσεις αν το μυαλό σου βέβαια στο επιτρέπει να δεις μερικά πράγματα. ..

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε βλακα ;;; Ακους τι λες ; επειδή μου επέβαλαν με το ετσι θελω εισφορά, να αποδεχτώ την περικοπή.
      Αυτές δεν είναι προτασεις από ΠΑραγωγούς,
      Αυτοί που τα λενε είναι εκπροσωποι του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

      Αυτό που επρεπε βλακα να προτείνεις είναι η αυξηση του ΕΤΜΕΑΡ

      Διαγραφή
  20. ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΛΗΤΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ.

    ΦΘΑΣΑΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΛΙΦΟ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΜΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΑΠΟΣΟΔΕΙΣ ΤΟΥΣ . ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΣΠΕΦ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΚΘΕΣΗ, ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΌΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΨΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΉ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.
    ΤΟ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον του νηπιαγωγείου είναι αυτοί που μόνο τα χρώματα μπορούν να αντιληφθούν από τους πίνακες... και ούτε μισό νούμερο τα νούμερα!!!

      Διαγραφή
    2. Του νηπιαγωγείου, με μυαλό αμοιβάδας
      Μια μαλακια με μιση ! Ποιο κριτήριο χρησιμοποιήθηκε για τις περικοπές εστω ;

      Διαγραφή
  22. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΓΝΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΝΤΑΡΑΝ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ Ως ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΤΟ 30% ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΧΑΖΕ
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΤΜΕΑΡ
      ΑΥΤΟ τΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ 'ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ'
      ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
  23. ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΑΝ ΤΑ ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΙΥΛΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.

    ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΥΓΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ Ο ΠΟΣΠΗΕΦ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟ ΑΠΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το επίπεδο της συζήτησης πάλι μειώνεται επικίνδυνα από τους γνωστούς τραμπούκους... η καραμέλα της αύξησης του ΕΤΜΕΑΡ που δεν έγινε μας οδήγησε στην εισφορά και πολύ χειρότερα στην οριζόντια εισφορα!!

    Ας γίνει με το ΕΤΜΕΑΡ ότι θέλει και μακάρι να το αυξήσουν και να καταργηθούν οι περικοπές που δεν το περιμένω. Στο μικρόκοσμο του ο καθένας μπορεί να λέιε εκ του πονηρού ότι θέλει, αλλά η μεγάλη εικόνα είναι αλλιώς... Μέχρι τότε όμως είναι πολύ σημαντικό το εργαλείο της παραμετροποίησης ώστε κάθε επιβάρυνση να μην μπαίνει οριζόντια. Ετσι γα να επιβιώσουμε όλοι, όσο και αν ενοχλεί τους γνωστούς ανεγκέφαλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΡΕΤΙΡΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΤΙΡΕ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    ΑΥΤΑ ΟΜΒΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ενώ εσυ μεγαλε διανοητη, προτείνεις κατακόρυφα μετρα ;
    Ουτε ξερεις τι προτείνεις, αλλα θα κανεις τα παντα για να χαντακώσεις τους παραγωγους προς οφελος του Υπουργείου.

    Αυξηση του ΕΤΜΕΑΡ βλαμενε, διοτι είναι υποχρεωση τους. Η συμβασεις να μεινουν ως τις υπογραψαμε ! Αυτά λειε ενας παραγωγος, μικρος, μεσαιος, μεγαλος

    Μονο ο Λουμακης λεει καποιες παπαριες, και προτεινει μειωσεις εως 45% στις ταριφες.

    Είναι δυνατον, ενας παρανοικός ή πουλημένος, να εκφραζει ένα συλλογο, εκτως και αν ο ΣΠΕΦ ξεμεινε από μελη.

    Είναι δυνατον λογικός ανθρωπος να προτεινει την ζημια του κλαδου που δηθεν εκπροσωπεί ;
    Ποσο ξεδιάντροπος είναι ;
    Και δεν φοβαται ;

    Για τον λογο αυτό καταλήγω ότι το ατομο είναι ηλίθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο γνωστός χαοτικός προεδρος Λουμακης, μας προτεινει παρτε μια περικοπή τωρα, και να αυξηθεί το ΕΤΜΕΑΡ μετά.

    Ελα όμως που το ΕΤΜΕΑΡ θα αυξηθεί αλλα όχι για μας. Εμεις θα εχουμε συμβασεις με τις μειωμένες τιμές χαρις την πολιτιμή συνδρομή του Λουμακη ο οποιος κρατώντας μια ψευτικη σφραγιδα, εδωσε αλλοθι στο εγκλημα του Υπουργειου.

    Το ζητημα είναι το εξής :
    Να αυξηθεί το ΕΤΜΕΑΡ για να καλυφθουν τις υποχρεώσεις του ΛΑΓΗΕ εναντι των παραγωγών.
    Και ΟΧΙ να μειωθουν οι απαιτησεις των παραγωγων για να κλεισει το ελλειμα του ΛΑΓΗΕ.

    Δεν καναμε φβ για χριστιανικούς λογους, το καναμε για να κερδίσουμε μερικα χρηματα, όχι να χαρισουμε στον ΛΑΓΗΕ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το γνωστό επίπεδο αλητείας της ποσπηεφ σε όλο του το μεγαλείο . Το μόνο παρήγορο για τον κλάδο είναι ότι δεν έχουν μέλη, πέρα βέβαια από τον γνωστό αληταρά Παναγή.

    Όσο για το ΕΤΜΕΑΡ τα ίδια πολύ έλεγαν και πέρυσι αλλά από 1/7/12 πληρώνουμε άδικα οριζόντια εισφορά!!

    Και οι βολεμένοι το τραγουδάκι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΙΜΕ ΑΓΡΟΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΤΟ ΠΑΝΑΓΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΧΟΥΜ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΙΣΟΦΡΑ ΤΑ 100ΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΒΑΓΗΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΕ ΚΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗ????

    ΑΛΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΜΕ ΑΠΟ ΠΛΑΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εσυ Λουμακη εχεις μέλη ;

    Η εισφορά που πληρωνουμε βλακα, είναι αδικη αλλα δεν είναι οριζοντια.
    Τι εννοεις οριζοντια ; Εχεις τικ με τη λεξη 'οριζοντια' ; κεκες εισαι ; κολησε η βελονα ;
    Οριζοντια και οριζοντια !

    Κλιμακωτη ηταν η εισφορά μαλακα.

    Αλητη Λουμακη εφρασεν η ωρα σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λουμακη τωρα το παίζεις και αγρότης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συνάδελφοι ψυχραιμία, δεν φταίει ο Παναγής που δεν έμαθε αριθμητική και δεν καταλαβαίνει τι του λέτε.
    Το κακό βέβαια είναι ότι θέλει να είναι Πρόεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τον Παναγή τον γνώρισα το φθινόπωρο σε μία συμμάζωξη στη Θεσσαλία στο επιμελητήριο. Ο τύπος είναι μεγάλος μαλάκας. Δεν ξέρει του γίνεται, άρχισε να δημιουργεί πολύ ένταση στη συμμάζωξη μέχρι που πλακωθήκαμε. Το μόνο που τον ενδιαφέρει με την ποσπηεφ νομίζω, είναι να μεταφέρει τον υπόκοσμο του ως επίπεδο συζήτησης γιατί μόνο εκεί μπορεί να ανταποκριθεί.

    Φύγαμε βρίζοντας θυμάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΑΓΗΣ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΒΛΑΚΙΑ ΟΛΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Λουμακη, το θεμα είναι ότι ζητας να μειωθουν οι ταριφες των φωτοβολταικων ! Αν ζητούσες αυξηση θα ηταν το φυσιολογικό.
    Επιμενεις σε μειωσεις κοπριτη και θα το φας το κεφαλι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Είμαι αγρότης από Ηπειρο και εμείς κατεβήκαμε τις προάλλες στο ΥΠΕΚΑ για τις πληρωμές μαζί με τον ΣΠΕΦ, γιατί το πρόβλημα των πληρωμών μας καίει το ίδιο. Εκπρόσωπος μας μάλιστα ανέβηκε τότε στον Παπαγεωργίου μαζί με τους άλλους.
    Επίσης μας ενοχλεί που πληρώνουμε ίδια εισφορά με τα μεγάλα πάρκα. Η αναλογικότητα πρέπει να επιβληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναλογικοτητα, καθετοτητα, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ
      Αρκει να μην εχει μειωσεις !!!
      Αγροτη τι δε καταλαβαίνεις ;
      Και να σε ρωτησω τι εχεις παθει με τα μεγαλα παρκα ; το κολο σου πιασανε και ειχες περιοδο ;

      Διαγραφή
    2. Σιγά μη σου δώσουνε αύξηση ταρίφας κιόλας για να γίνει αναλογικό.

      Και δεν γουστάρω τα μεγάλα πάρκα που ρουφάνε το ταμείο ΑΠΕ και στέλνουν τα λεφτά στις τσέπες λίγων και μάλιστα κινέζων .

      Διαγραφή
    3. Ρε πανηλίθιε το 90% είναι 100αρια. Τα πιο πολλα λεφτα εμεις τα παιρνουμε.
      Ρε κοπανε γιατι να μην γινει αυξηση στις ταριφες ; Αφου δε βγαινουμε ρε ζωο !

      Διαγραφή
  37. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΣΠΕΦ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΕΜΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ - ΕΙΣΦΟΡΑ Η΄ΟΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ.

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εχεις διαβασει ρε αγραμματατε ;

      Την κοίταξες στη μουρη και σου αρεσε ;

      Διαγραφή
  38. Ρε ΒΛΑΜΕΝΕ, επιμενεις ;
    Το πρόβλημα με τον Λουμακη είναι ο τι προσπαθει την μεγαλυτερη ανοησία των αιωνων να την τεκμηριωσει !!
    Αναισχηντος, γλοιωδης και μαλακας, ....
    Ο ηλίθιος προτείνει περικοπή στις ταριφες και πρεπει να πανηγυρίσουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλημέρα με λένε Γιώργο από Σέρρες. Συνάδελφοι μην τρώγεστε άλλο. Δυστυχώς ο Παναγής επειδή πλέον δεν στέκεται αφού εναντιώνεται ακόμα και να διεκδικούμε τις πληρωμες μας μετά τα ρεζιλίκια και τα ευχαριστώ, αποφάσισε απ' ότι βλέπω δυστυχώς βρίζοντας να αναλάβει ρόλο.

    Απλά αγνοήστε τον διότι δεν υπάρχει πλέον. Τουλάχιστον δεν εκπροσωπεί κανέναν αφού ούτε με τις ληρωμές δεν ασχολείται.

    Αυτή είναι η γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σάκης από Καβάλα καλησπέρα.

    Θλίβομαι που διαβάζω αυτό το επίπεδο εδώ μέσα. Μπορώ βέβαια να το ερμηνεύσω γνωρίζοντας την ΠΟΣΠΗΕΦ η οποία προσπάθησε να μας κουκουλώσει, αλλά ευτυχώς απέτυχε και τώρα γκρεμίζεται. Αυτά τα βρισίδια είναι οπωσδήποτε απόηχος της κατάρρευσης της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και μενα με λενε μιχαλη απο τριπολη.
    Ο Λουμακης και κάθε καραγκιοζης που ζητα περικοπή στις ταριφες είναι για πολλες φαπες.

    Θα ερθει όμως η ωρα, και συντομα που ολοι αυτοι που παίζουν στις πλατες μας το παιχνιδ τους, ο εξης ενας, ο Λουμακης, θα πληρωσει όπως του αξίζει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Με λενε μιχαλη και σε φτυνω Λουμακη μια χονρη ροχαλα στη μούρη, αναίσχυντο υποκειμενο

    Που επιασες σημερα απο το πρωι εργολαβια, να δικαιολογήσεις τις παπαριες θεωρειες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Είμαι από Τρίπολη και πήγαμε στο ΥΠΕΚΑ με τον ΣΠΕΦ για τις πληρωμές τέλη Οκτώβρη. Μας μίλησε ο Λουμάκης και είναι μια χαρά ο άνθρωπος.

    Απ' ότι μάλιστα διαβάζω, συμμετέχει σε πολλές δημόσιες ομιλίες και ημερίδες ανά την ελλάδα. Θα ήθελα και στην Τρίπολη η τοπική αυτοδιοίκηση ή κάποιος κρατικός φορέας να διοργανώσει κάτι ώστε να μας μιλήσει. Έχει εξαιρετικό μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. ρε κερατα Λουμακη εχεις προσλαβει και ομαδα για την προβολης σου,

      Διαγραφή
  44. Καλησπέρα είμαι από Κεφαλλονιά και χθες σε Συμπόσιο που διοργάνωσε το Ίδρυμα Κεφαλλονιάς Ιθάκης μίλησε και ο Λουμάκης. Ήταν πολύ καλή ημερίδα με συμμετοχή Πανεπιστημίων, ΚΑΠΕ κλπ.

    Η ομιλία του προέδρου του ΣΠΕΦ ήταν εξαιρετική και μας έμαθε πολλά σωστά πράγματα. ελπίζω να βγάλει δελτίο περίληψη ώστε να ενημερωθεί και ο υπόλοιπος κόσμος.

    Και πάλι συγχαρητήρια στους διοργανωτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ειμαι ο Μιχαλης από Τριπολη και θελω να δωσω συγχαρητήρια στο team επικοινωνίας του Λουμακη. Πραγματι προσπαθει να κανει την δουλεια του οσο καλυτερα μπορει.

    Μια γυναικούλα έγραψε τα δυο παραπάνω μνήματα, τοσο χαζη οσο χαζοι νομιζει ότι ειμαστε εμεις οι υπολοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός Μιχάλης από τους δύο?? που τον βρίζουν και είναι και οι δύο συμπτωματικά από Τρίπολη είσαι?? Παναγή σε μάθαμε!! Είσαι και βλάκας πανάθεμα σε... γιαυτό τάκανες σκατά και στις Σέρρες. Στο είχα πει εγώ ρε βλάκα, τι τα θες τα προεδριλίκια αφού δεν το χεις το ρημάδι!!!

      Διαγραφή
    2. Στο 2.56 είσαι τελείως ψεύτης. Χθες στην Κεφαλλονιά είχαμε μεγάλη εκδήλωση για την ενέργεια και εσύ τι κάνεις τώρα, προσβάλλεις την Κεφαλλονιά και την εκδήλωση μας μαζί με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που την διοργάνωσε??.

      Καλά μου έλεγαν ότι κυκλοφορούν πολλοί αγράμματοι στα φωτοβολταϊκά συνδικαλιστές.

      Ευτυχώς υπάρχει ο ΣΠΕΦ γιατί για τους υπόλοιπους ντρεπόμαστε για το ύφος τους που μας στοχοποιεί στην κοινωνία.

      Διαγραφή
    3. Οι εκδηλώσεις δεν μας λενε τιποτα ! Σε μας τους παραγωγους φβ. Αν καποιος θελει να γινει καθηγητής ή πολιτικός δεν εχει παρα να το δηλωσει και να προσπαθησει στον τομεα του.
      Από ότι καταλαβαινω η κριτική γινετε διοτι ο ΣΠΕΦ εχει προτιενει περικοπες 30% μεσοσταθμικά σε ολους όμως τους παραγωγούς. Κατι το οποίο δεν εχει κανει κανενας συνδηκαλιστής ποτέ.

      Διαγραφή
  46. Καλημέρα,

    διαβάζοντας τα σχόλια σήμερα πιστεύει πως όσοι βρίζουν εδώ μέσα τελικά δεν είναι του υπεκα ρουφιάνοι αλλά της ποσπηεφ ή ο Παναγής πως τον λένε αυτό τον τύπο!

    Απαράδεκτο, αλλά ας όψεται η ανωνυμία του blog που τους ανέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΤΥΧΕΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΣΠΗΕΦ ΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ Φ/Β ΠΑΡΚΩΝ (ΤΑ ΧΡΕΩΝΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ 230.000 ΤΟ 2013 ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ). ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΑΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ. ΑΠΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλησπέρα, είμαι από Θεσσαλονίκη και πήγα και άκουσα στο ΑΠΘ πριν 10 μέρες την παρουσίαση του Λουμάκη. Είναι εξαιρετικός γνώστης της ηλεκτροπαραγωγής, ελεικρινής και αν αυτός την διοικούσε αντί για υπουργούς λαμόγια, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα από αυτά που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Θα το πω με κάθε ειλικρίνεια διότι με θλίβουν αυτά τα αναίσχυντα που γράφονται εδώ. Ανθρώπους σαν το πρόεδρο του ΣΠΕΦ χρειαζόμαστε. Όλοι οι υπόλοιποι είναι για τα μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Από Θεσσαλονίκη και εγώ, είμαι τελειόφοιτος φοιτητής ηλεκτρολόγος μηχανικός και η οικογένεια μου έχει φ/β πάρκο. Ήμουνα στην ημερίδα του ΑΠΘ τις προάλλες )άλλωστε σπουδάζω εκεί) για το net metering και άκουσα τον πρόεδρο του ΣΠΕΦ στην παρουσίαση του. Πολύ καταρτισμένος τεχνικά λόγος, με επιχειρήματα, πίνακες και διαγράμματα. Εμένα με έπεισε. Ακολούθησαν μάλιστα ερωτήσεις και οι απαντήσεις ήταν τίμιες, ειλικρινείς και τεχνικά αποστομωτικές. Είδα μάλιστα και πολλούς καθηγητές να του δίνουν συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΛΟΣ Ο ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΕΛΕΙΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΡΚΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΗΕ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΩ???????? ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ Ο ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδερφοι ελεος, καποιος εσωμεσα μας δουλευει. Τετοιο γλυψιμο δεν θα εκανε ουτε η μανα του. Καλος, χρυσος, καταρτισμένος, να παει για υπουρτγος και αλλα πολλα !!!

      Παιδια με το μαλακο σας πηραμε χαμπαρι !

      Διαγραφή
    2. Προφανώς εσύ μόνο βρίζεις στη ζωή σου και ίσως γι' αυτό δεν βλέπεις καλό!
      Εγώ πάλι που με ενδιαφέρει η ουσία, χαίρομαι να βλέπω και να χειροκροτώ ανθρώπους που ξέρουν. Το θέμα βέβαια είναι αν μπορείς να τους καταλάβεις... Τίποτα απαραπάνω. Αν εσένα σε ικανοποιεί η ανυπαρξία και ο βόθρος των υπολοίπων σεβαστό.. Είναι θέμα γούστου!

      Διαγραφή
    3. 5.41 Μάλλον δεν έχεις διαβάσει αρκετά ή είσαι του 2019... για να μην έχεις ενημερωθεί για τις δράσεις που έχουν γίνει και τις ρωτάς τώρα.
      Πάρε το site του ΣΠΕΦ με τη σειρά και δες για παράδειγμα ανακοινώσεις από αρχές 2012 και μετά. Εκεί θα βρεις τις απαντήσεις σου!

      Διαγραφή
  51. η απάντηση στα παραπάνω μόνο ένας μπορεί να τη δώσει ο λούμακ.....
    ΠΟΣΑ MW ΈΧΕΙ? ποσες αιτήσεις για αιολικά έχει κάνει και ειναι προς εγκριση? λόγω φιλίας με τον ΥΦΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλησπέρα πήγα στην εφορία για να πάρω φορολογική ενημερώτητα με παρακράτηση φόρου και μου έδωσαν με ημερομηνία λήξης μετά απο επτά ημέρες...... Μέχρι να τα στείλω θα έχουν λήξη τη πρέπει να κάνω κάθε 10 ημερες να πέρνω καινούργια και να στέλνω???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. O Λουμακης για οσουςκανουν πως δεν γνωριζουν εδω μεσα εινε κολλητος με τον Παπαγεωργιου.....για τον 5.41..για αυτο και πεζει το παιχνιδι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δεν εχω καμμια σχεση με συλλογους, και δεν επιθυμω να εχω. Η υποθεση των φωτοβολταικών είναι θεμα όλων των παραγωγών και συμβουλευω όλους να μην αφησουν κανεναν να τους εκπροσωπησει. Ουτε ΣΠΕΦ ουτε ΠΟΣΠΗΕΦ ουτε ΠΑΣΗΦ. Κανεναν μα κανεναν.
    Μερικές φορές οι συλλογοι κανουν σωστές παρατηρήσεις και εχουν θίξει σοβαρά θεματα.
    Όμως όπως συμβαινει παντα, στην πολιτική, στο ποδοσφαιρο, στους συλλόγους κλπ οι εκπροσωποι την κρισιμη στιγμή πουλανε τον 'αγωνα'.
    Αυτά που κανουν λοιπόν οι συλλογοι φβ είναι θεατρινισμοί για να προσελκυσουν μέλη. Επισης ο ΣΠΕΦ εχει εκλογές συντομα και θελει να προβληθεί ο απερχόμενος προεδρος.
    Το ερωτημα είναι ποσά μελη εχουν οι διάφοροι σύλλογοι.

    Ειδικά ο ΣΠΕΦ, εκανε ενα μεγαλο ολισθημα, να προτεινει περικοπές στις ταριφες των φβ. Και συμβιβαστικέ με την προταση του υπουργειου να διατηρηθεί σταθερό το ΕΤΜΕΑΡ.

    Είναι νομιζω η μεγαλυτερη 'δολιοφθορά' εκ των εσω που θα μπορουσε να κανει καποιος.
    Είναι κατακριτεος και πρεπει να καταλαβει το σφαλμα του, και να επανορθώσει αμεσα.

    Το θρασος ομως που επιδυκνυει δε μου επιτρεπει να ελπιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πληρώνεται ο υπόλοιπος Απρίλιος (τιμολόγια μέχρι 9000 ευρώ) σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΛΑΓΗΕ.

    Η πίεση όσων κατεβαίνουμε στο ΥΠΕΚΑ πιάνει τόπο και αλίμονο στους τεμπέληδες που μας ρουφιανεύουν εδώ μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μια απορία που έχω εδώ και καιρό βλέποντας όλες αυτές τις μάχες ανάμεσα σε λουκουμακηκούς, παναγήδες κλπ κυρίους. Όλοι αυτοί που γράφουν εδώ μέσα βρίζοντας ο ένας τον άλλο πληρώνονται ή το κάνουν σαν γνήσιοι κάφροι οπαδοί του λουκουμάκη, του παναγή κι όποιου άλλου καρεκλοκένταυρου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Παναγή σταμάτα να βρίζεις γιατί εκθέτεις όσους τέλος παντων είμαστε στην ποσπηεφ και σπηεφ. Δεν μπορούμε να σταθούμε ούτε στις Σέρρες από την κακή εικόνα που δημιουργείς. Μας βρίζει όλος ο κλάδος που αντί να ασχολούμαστε με τις πληρωμές το ρίχνουμε στο βρισίδι. Δεν γίνεται έτσι ρε φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα μη γραφει ο ΠΑναγης εδωμεσα, και σιγα μην εισαι συ στην ΠΟΣΠΗΕΦ.
      Ο λουμακης εισαι.

      Διαγραφή
  58. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΓΗΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΝΤΕ ΗΛΙΘΙΕ!!!

      http://www.spef.gr/ Μεταφέρεται για τις 11 Δεκεμβρίου η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΚΑ για πληρωμές

      http://www.energypress.gr/news/fwtoboltaika/Nea-sygkentrwsh-diamartyrias-apo-SPEF-stis-3-12-sto-YPEKA-gia-tis-plhrwmes.

      ΚΑΡΑΚΙΟΖΗ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!!! ΤΡΟΛ!! Ε ΤΡΟΛ!!!

      Διαγραφή
    3. ο σπεφ το δεκεμβρίου λήγει η θητεία έχει προκηρύξει εκλογές .έχει πάρει προσωρινη διοίκηση πρωτοδικείου τι ακριβώς γίνεται ξέρει κανείς; κάνει έγγραφες νέων μελών τι σχέση μπορεί να έχει η αλλαγή της συγκεντρώσεις από 3/12 σε 11/12 μήπως προσπαθεί να καρπωθεί κάτι γιατί τόσο καιρό δεν κουνιόταν φύλλο αν πάνε πολλοί και γίνουν μέλη μήπως θα έχει νομιμότητα το υπουργείο να περάσει αυτα που λέει ο σπεφ μιας και θα είναι ένας σύλλογος με πολλά μέλη και αρετή διοίκηση που μόλις θα έχει εκλεγεί νομιμότητα το υπουργείο γιατί δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τίποτα για το τι θέλει να κάνει ήταν για 9/12 μετά για 10/12 μετά για 11/12 και ακόμα τίποτα γιατί;μήπως πληρωμές 2και 3 μηνών μαζί δίνει δύναμη στο σπεφ; γι αυτό συνάδελφοί προσοχή πριν πάρετε απόφαση να γραφτεις κάπου παίζονται πολλά και είμαστε σε κομβικό σημείο

      Διαγραφή
  59. ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΤΡΟΛ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!! ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΕΒΙΞΕ Ο ΣΠΕΦ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΔΙΧΟΝΙΑ. Ο ΣΠΕΦ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟς ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΓΗΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟΌ ΔΕΗ \, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΗΕ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
    Ο ΣΠΕΦ ΞΕΡΕΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑΑΑ!!!!!! ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΥ ΣΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ, και από ουσια τιποτα. Τωρα μας ζητα να πιστεψουμε ότι με 8 μηνες απληρωτους, μας πληρωνει κάθε μηνα, και οφείλεται στον ΣΠΕΦ.
      Αντε πνιξου πια,
      ΜΑς εχεις ζαλησει, γελοιε, ενώ κανεις το καθετι εναντιον των παραγωγών.

      Διαγραφή
    2. η λογική μου είναι να μη βριζω αλλά αν επιμενεις μου είναι πολύ εύκολο να το κάνω.επί της ουσίας τώρα εγώ εβαλα κάποιους προβληματισμούς που εχω και τους μετέφερα να τους μοιραστώ με συναδέλφους,εγώ αυτό μπορώ να κάνω.εσυ λες ότι ζητήσατε να γίνουν κάποιες νομικές ενέργειες παράβαση καθήκοντος κ.τ.λ και εγώ μαζί σας είναι σωστό γίνανε όμως; θα γίνουν και αν ναι πότε; γιατί άλλο τι ζητάει το μέλος και άλλο τι κάνει το προεδρείο

      Διαγραφή
  60. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΠΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΨΟΦΙΣΟΥΝ ΑΠΤΟ ΚΑΚΟ ΤΠΥ ΣΗ' ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.
    ΟΡΜΑΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προσοχή γιατί βλέπω οι γνωστοί ρουφιάνοι προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο. Η συγκέντρωση στο ΥΠΕΚΑ για τις πληρωμές είναι 11 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00 μμ. Aνακοίνωση υπάρχει στο www.spef.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Η πραγματικη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ είναι την Παρασκευή 11.
    Ενταξη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Η συγκέντρωση στο ΥΠΕΚΑ για τις πληρωμές είναι 11 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00 μμ. Aνακοίνωση υπάρχει στο www.spef.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά πήγαινε μόνος σου... να κάνεις Παρασκευοσαββατοκύριακο εσύ...

      Διαγραφή
    2. Μονο σου θα εισαι εσυ Λουμακη, και ποσο το φοβασε αυτό ;!!!!
      Αν δεν επανορθώσεις την προδοσια σου, θα εισαι παντα μονος.

      Διαγραφή
    3. μπερδεψες τα ραντεβου 3:42 τεταρτη 11 δεκεμβριου ειναι η συναντηση... την παρασκευη ειναι το ραντεβου που εχεις για χημειοθεραπεια

      Διαγραφή
    4. εσυ που το έγραψες είσαι λίαν επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και θα έπρεπε να ντρέπεσαι

      Διαγραφή
  64. απορω γιατι ακομη σας πληρωνουν???

    απο το σαλονι θελετε να κονοματε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΗΔΕΣ -ΠΑΝΑΓΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΓΕΛΛΙΑ..ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ .......ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ...ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μπορειτε να γραψετε ποσο ειναι το ετμεαρ στους λογαριασμους σας? Ακουμε οτι ειναι 15€/mhw στα σπιτια και οτι αν παει 20€/mwh δεν χρειαζεται κουρεμα. Εγω εχω λογαριασμο ΔΕΗ εκκαθαριστικο με παροχη Γ1 και γραφει 0,0208€/kwh και εκκαθαριστικο με παροχη Γ21 0,02148€/kwh. Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 18,6 € αν παει λυνεται το πρόβλημα.

    Τα 15€ που λενε είναι μεσή τιμη, τους οικιακούς καταναλωτες τους εχουν στα 20 με 21 €, ενώ του βιομηχανικούς σχεδόν στο 10 €

    Ισως η παρατηρησηη σου να δειχνει και μια λυση : Να αυξυθει το ΕΤΜΕΑΡ μονο στους βιμηχανικούς πελατες στα 15 €. Τοτε η μεσοσταθμικη τιμή θα είναι στα 18 με 19 €.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. http://www.energia.gr/article.asp?art_id=72220
    ετμεαρ €/mwh
    Υψηλη ταση 1,79
    αγροτικη μεση ταση 6,97
    λοιπες μεση ταση 8,87
    αγροτικη χαμηλη ταση 7,33
    οικιακη χαμηλη ταση 20,8
    Λοιπες μεση ταση π.χ φωτοβολταικα 100kw 21,77.
    Μεσος ορος 14,96.
    Η επιβαρυνση ενος νοικοκυριου με 2000kwh το τετραμηνο ειναι 41,6€ δηλαδη 124,8€τον χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι και να γίνει με το ΕΤΜΕΑΡ πολύ φοβούμαι οτι το πρόβλημα με το μακρύ χέρι των κυβερνώντων και των δήθεν παραγωγών απο φυσικό αέριο στο ταμείο μας του ΛΑΓΗΕ δεν λύνεται...
      Ξυπνήστε ΡΑΓΙΑΔΕΣ Φωτοβολταικοί...μας έχουν καταξεφτυλίσει επιβάλλοντας παράνομη εισφορά ΜΟΝΟΝ στα ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ...αν είναι ποτέ δυνατόν !

      Διαγραφή
  69. παιδια πηγα στον λογιστη και μου ειπε τα νεα. εχω ενα 100kw με τρακερ. θα κανω τζιρο μεχρι τελος του χρονου 64.000με τιμη 0.44 -30% στα 32 λεπτα. το κρατος ομως φορολογει και την εισφορα που ειναι 24000 αλλα μειον 20% του ποσου. θα πληρωσω δοσεις 40.000. θαπληρωσω και 14.000 εφορια θα πληρωσω στα 14.000 και αλλο ενα 55% + προκαταβολη για του χρονου αλλα 8000. 1300 η συντηρηση 1000 ασφαλεια παρκου και δικη μου. αρα με παρκο 100kw με τρακερ Megatrhon και χρεωση 280.000 θα βαλω στην τσεπη μου τελος της χρονιας ενα παπαρι και -10 χρονια απο την ζωη μου που με εφαγε το αγχος να το φτιαξω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε Ανώνυμε 10:35΄:
      Φυσικά και πρόκειται για πραγματική καταστροφή!
      Γράψε βαθειά στη μνήμη σου τα ονόματα των υπευθύνων στο ΥΠΕΚΑ και των υποστηρικτών τους ΣΠΕΦ...Που ξέρεις,μπορεί να συναντηθούμε κάποτε.Να είσαι βέβαιος οτι και ο Λουμάκης και ο Ασημάκης θα ανταμοιφθούν καλά απο τους πάτρονές τους για τις εγκληματικές τους ενέργειες με μεγαλύτερη αναρρίχηση στην κρατική εξουσία και φυσικά πολλαπλώς υλικά απο τους οφελημένους παραγωγούς ενέργειας απο Φυσικό αέριο (για να είναι σε ετοιμότητα λέι μήπως και κάποια στιγμή χρειαστεί να βοηθήσουν το σύστημα).
      Αλλά τότε που θα τους συναντήσεις πρέπει να είσαι έτοιμος για να κάνεις αυτό που τους αξίζει...καταλαβαίνουμε ολοι...
      Α...πάντως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σύσσωμα στηρίζουν τις ενέργειες Παπαγεωργίου.

      Διαγραφή
  70. Ο Λουκάκης γιατί δεν έχει φαει σκαμπιλια ακόμα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ποσο πληρωνετε συναδελφοι για συντηρηση σε 100kw σταθερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Οτι και να λέει ο Λουμάκης και οι δικοί του που παρουσιάζονται στο Blog ως δήθεν επενδυτές δεν ξεγελά κανέναν.Πώς μπορεί ένας συνδικαλιστής να προτείνει την αθέτηση της επίσημης σύμβασης απο το κράτος με την εκ των υστέρων μείωση της ταρίφας στην οποία στηριχθήκαμε και επενδύσαμε οτι είχαμε και δεν είχαμε...Δε χωρά αμφιβολία οτι ο Λουμάκης διαπράτει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ κατά ημών και των οικογενειών μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πεμπτοφαλαγγίτη του Λουμάκη...για πουλημένος καλά τα πας! Συνέχισε ετσι σε χρειάζεται η σημερινή κυβέρνηση επίσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ποσο πληρωνετε τισ συντηρησεισ?
    εγω 100kw me tracker 2500 το χρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. η συντηρηση εινε μια αλλη πονεμενη ιστορια.....πολυ παραμυθι απο τους κατασκευαστες για να συνεχιζουν να τα αρπαζουν..απο εμας τα κοροιδα [δεν μιλω για ολους τους κατασκευαστες..αλλα για την πλειοψηφια΄..και για παρκα χωρις tracker]..απλα πηρα αφορμη απο το ερωτημα του συναδελφου...και το αναφερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ας γινουν προσφορες για την συντηρηση των παρκων και να δουμε ποιος εχει τις καλυτερες τιμες. Οι κατασκευαστες μας μπρορουν να ζητουν οτι θελουν, Θα παρακαλουσα τον ΗΛΙΟ να δημιουργησει μια κατασταση με τις προσφορες για τις συντηρησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. καλησπέρα όχι απλα πονεμενη ιστορια αλλα και πολλυ ψεμα η συντηρηση δεναι ηρθα στο παρκο μια φορα και τελειωσα,
    είναι η συνεχεις παρακολουθηση του εργου για τυχον προβλήματα που θα εχει κοινως προληψη το κοστος για σταθερο 700 ευρο και για τρακερ αναλογα με την εταιρεια από 1200 και πανω. η τηλεμετρια είναι το βασικο κοματι του εργου παντα. γεμισαμε ειδικους όπως παντα στην ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ποιος ειναι αυτος με τα 700? Αλλοι ζητανε 1000- 1100 για σταθερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. αν θελεις δωσε τηλ η μαιλ να τα πουμε κριση εχουμε λογικες τιμες εχω και εγω φωτοβολταικα και ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ειμε ο 3.38 ρωτησα πριν πολυ καιρο τον κατασκευαστη μου..[μου εχει φτιαξει και οικιακο εδω και 3 χρονια εκτος απο το παρκο] αν χρειαζετε συντηρηση καθε χρονο...και εβαλε τα γελια!!!!!υπ οψιν οτι την τηλεμετρια την παρακολουθω κι εγω κι αυτος οπως εινε λογικο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. και βεβαια σε συνεχεια του 5.10 τα updayit sto firmewire tων ινβερτερ μου τα κανει αυτος χωρις χρεωση οπως και την τηλεμετρια την εχω χωρις χρεωση απο την power one

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. προς κυριο 5.24 αυτος εβαλε τα γελια εσυ μην βαλεις τα κλαματα φιλε με αυτά που βλεπω κάθε μερα. αυτος εκανε υην δουλεια του και στα πηρε οποτε αν γινει κατι ψαξε να τον βρεις..
    ασφαλεια εχεις? ρώτησες?
    ρωτα λιγο και μετα μιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Προς κύριο 11.45 μ.μ.
    Οταν λες, ρώτα λίγο και μετα μίλα, τι εννοείς? Ρωταω γιατι και εγώ εχω 100στάρι,με δικά μου χρήματα αλλά δεν εχω ασφάλεια. Τι ασφάλεια να κάνω, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ ή όποιος άλλος ξέρει?
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχερος εισαι που δε σου σηκωσαν ολο το παρκο να τραβας τα μαλλια σου!!!!!!!!!!!!!!!
      Εγκλημα να μη το εχεις ασφαλισμενο!! Οι ποιο πολλες ασφαλειες καλυπτουν και απωλειες δηλαδη πες οτι σου χαλανε οι ινβερτερ και περιμενεις 1 μηνα μεχρι να μπουν οι καινουργοι και τους εχεις πληρωσει απο τη τσεπη ξανα αν ειναι καλοκαιρι θα παρεις αποζημιωση και τη παραγωγη που εχασες εκεινο το μηνα και αν ειναι καλοκαιρι καταλαβαινεις οτι το ποσο θα ειναι καλο.

      Διαγραφή
    2. Οχι οτι εμπιστευομαι πλεον το κρατος αλλα απο ιδιωτικες εταιριες θα προτιμουσα την Εθνικη ασφαλιστικη αν και τσιμπαει λιγο στις τιμες.

      Διαγραφή
  84. ασφαλεια παρκου κανονικα όπως το αμαξι σου επεσε καραυνος υπερτασεις δεη κλοπη φωτια διαφορα

    εχει πολλα φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Παπακυριακού Γιάννης5 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:54 π.μ.

    Σε τέτοιο έργο είναι αδιανόητο να μην έχεις ασφάλεια κινδύνου-τζίρου-κλοπής.
    Ειδικά σε παλιούς που πληρώναμε μεγάλα ποσά σε ασφάλεια να κάνετε αίτημα αναπροσαρμογής.(όπως π.χ. γίνεται και στα αυτοκίνητα όταν πέφτει η αξία τους)
    Παράδειγμα...η αξία των δικών μου πάνελ ήταν 205.000 και για τόσα ήταν ασφαλισμένα.(δεν αναφέρω τον υπόλοιπο εξοπλισμό για να μην μπερδευτείτε) πλήρωνα συνολικά ασφάλεια 1400 το χρόνο.
    Τα πάνελ μου σήμερα μαζί με την τοποθέτηση έχουν περίπου 80.000 (ή και λιγότερο).
    Έκανα λοιπόν αίτημα στην ασφαλιστική μου-μέσω της τράπεζας που με υποχρέωσε να το κάνω γιατί υπάρχει δανεισμός-και πέτυχα μείωση της τιμής του ασφαλίστρου με ακριβώς τις ίδιες καλύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. προς 12,17 φυσικα κι εχω ασφαλεια. και το παρκο παρακολουθειτε σε καθημερινη βαση μεσω τηλεμετριας και οπτικα με επισκεψεις επι τοπου σχεδων καθε εβδομαδα.....δεν εχω σκοπο να δημιουργησω προβλημα σε μια επενδυση 230000 ευρω σχεδων και μαλιστα μετρητων για 500 η 800 ευρω.Το παρκο δεν μου το κατασκευασε καποια απροσωπη Α.Ε...αλλα μια μικρη σε μεγεθος εταιρια που μου ειχε κατασκευασει και σκεπη .που λειτουργουσε ιδη ενα χρονο χωρις κανενα προβλημα,ειχε κατασκευασει και πολλων γνωστων μου εργα..αρα υτπηρχε εμπιστωσυνη οσον αφορα την εργασια..και αλλο ενα συμαντικο στοιχειο εινε οτι υπηρχε και υπαρχει πρωσπικη επαφη με τον υπευθυνο κατασκευαστη...με οτι αυτο συνεπαγεται,.Απλα ακουγωντε διαφορα τερατα οσον αφορα την συντηρηση και η γνωμη μου εινε οτι τρομαζουν τους ιδιοκτητες παρκων με κοστολογια υπερογκα .για συντηρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφοι δε πάει άλλο.
      Διαδώστε παντού στο εξωτερικό οτι:ΠΡΟΣΟΧΗ η ελληνική κυβέρνηση καταπατά τις επίσημες συμβάσεις που υπογράφει και εξαπατά τους διάφορους επενδυτές...
      Γι'αυτό απο εδώ και στο εξής:
      ΑΤΤΕΝΤΙΟΝ...DO NOT INVEST in GREECE

      Διαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ