Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΣΠΗΕΦ: Που ειναι η προσκληση απο το υπεκα;


Θα ερθει, δεν θα ερθει, θα ερθει, δεν θα ερθει...

Αποκλεισμό των εκπροσώπων των παραγωγών ενέργειας από φωτοβολταϊκά από το διάλογο για το “new deal” καταγγέλει η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (ΠΟΣΠΗΕΦ).

Όπως τονίζει η ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της, το υπουργείο διαβουλεύεται με την τρόικα αλλά και με τράπεζες επί του θέματος ενώ την ίδια στιγμή κανένας φορέας εκπροσώπησης των παραγωγών – πλην ενός, ο οποίος σύμφωνα με την ομοσπονδία δεν εκπροσωπεί το σύνολο των παραγωγών - δεν έχει κληθεί να συμμετάσχει στην εν λόγω διαβούλευση.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Δεν έχει περάσει ένας μήνας που ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής  Αλλαγής διακήρυττε στη Βουλή ότι για το θέμα του «Νew Deal» θα υπήρχε  συζήτηση  με  τους  οργανωμένους εκπροσώπους των παραγωγών.

Μέχρι σήμερα, ούτε η Ομοσπονδία μας, ο μεγαλύτερος φορέας εκπροσώπησης  των Παραγωγών, το μοναδικό  δευτεροβάθμιο σωματείο εκπροσώπησης παραγωγών  ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταικά της χώρας, ούτε άλλος φορέας, πλην ενός  του οποιου  η θεση  είναι  γνωστή και δεν  εκπροσωπεί  το σύνολο των Παραγωγών ,  έχουν κληθεί  να  καταθέσουν  τις προτάσεις τους.
Αντίθετα, διαβάζουμε στον ηλεκτρονικό τύπο ότι το υπουργείο διαβουλεύεται με εντατικούς ρυθμούς τόσο με την τρόικα όσο και με τις τράπεζες για να καταλήξουν σε συγκεκριμένη πρόταση. Δηλαδή συζητούν για μας χωρίς εμάς;

Περιμένουμε ακόμα  και  την ύστατη ώρα  την  πρόσκληση από το ΥΠΕΚΑ».

http://www.energypress.gr/news/fwtoboltaika/Apokleismo-apo-to-dialogo-gia-to-new-deal-kataggellei-h-POSPHEF

5 σχόλια:

  1. Είστε δευτεροβάθμιοι μαλάκες γιαυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε ρε γελοίοι που μας φλομώσατε στη μαλακία ότι δήθεν το new deal ήταν σο νομοσχέδιο ΑΠΕ για τη διακοψιμότητα. Μας πουλάγατε άσχετοι δήθεν αγώνα να αλλάξει το άρθρο 7 για τη δυνατότητα του υπουργού να αλλάζει τις ταρίφες με απόφαση του. Αυτό ηλίθιοι ίσχυε από το 2009 και αφορούσε ανέκαθεν τα νέα έργα. Αλλά εσείς κατασκευάσατε ένα δήθεν πρόβλημα για να θριαμβολογήσετε... ότι δήθεν το λύσατε... έλα όμως πυ δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ και δεν άλλαξε τίποτα!!! Και στο καπάκι βγαίνει το πραματικό new deal για 45% κούρεμα. Αλλά δε φταίει κανείς, αλλά εγώ που ήρθα στις γελοίες συμαζώξεις σας να ακούω τις μπούρδες αγράμματων συνδικαλιστών!!! ΑΙ σιχτίρ γελοίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΑ ΡΕ ΦΊΛΕ ΠΩΣ ΚΆΝΕΙΣ ΈΤΣΙ, ΑΓΑΜΜΑΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΆΛΛΑ ΔΕ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ ΔΎΟ ΤΡΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ. ΠΩΣ Α ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΕΙΣ ΈΤΣΙ!! ΕΛΕΟΣ!! ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΕΘΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΑ ΌΛΑ ΚΙΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ!!! ΠΟΥ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ??? ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΣ Α ΒΆΛΟΥΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω... Τι βόδια υπάρχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΟΣΠΗΕΦ μαζι με τον συλλογο απο την Κρητη αλλα και καθε αλλος ΠΛΗΝ του ΣΠΕΦ και καθε παραγωγός, αν ρωτηθει θα πει οτι ειναι συμφερον για τους παραγωγους !
    Μονο ο ΣΠΕΦ και ο Λουμακης πουλησανε τους παργωγους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ