Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Στημένο παιχνίδι τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ για τα φωτοβολταικα

Προβατα προς σφαγή!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!!

Ανακάλυψαν οτι η εκτακτη αναδρομική εισφορα δεν τους φθανει. Και σήμερα, θυμήθηκαν παλι τον ΛΑΓΗΕ και το ελλειμα!

Με λογική του ηλίθιου, και του κλέφτη, τη λογικη του να τα αρπαξουμε τώρα με μαστίγιο και καρότο , θα προχωρήσουνε
σε ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ! Και δημοσιεύουν διαφορες Ιδεες που πεφτουν στο τραπεζι! Και φανταζομαι την συζήτηση να γινεται σε μακροστενο τραπέζι, χαλαρή κουβεντουλα , με φραπεδιά , ε συγνώμη φρεντο καπουτσινο , κουστουμακι γραβατουλα,  i-phone και i-pad στα δυο χέρια, να κατεβάζουν ιδέες! Και τον επενδυτή που τρεχει στο χωραφι και βαζει τα εξελ κατω και μιλα με τον λογιστή αλαφιαζμένος αν βγαινει η δεν βγαινει με τη φορολογηση και το φπα και τη δόση δανειου και την ασφαλιση και το χαρατσι και  προσφατη ζημια που επαθε, ουτε που τον ειδαν ουτε που τον ξερουν. Και βεβαια γιατι να τον μαθουν; Δεν τους νοιαζει!

Ολα αυτα, αγαπητέ φιλε/η οπως καταλαβαίνεις εντάσονται στο πλαισιο της δημιουργίας ενος σταθερου επιχειρηματικου περιβάλλοντος. Εχουν ιδεες οι ανθρωποι! Τι να κανουν δηλαδή ; να μην τις πουν? Και την ιδεα της εκτακτης αναδρομικής εισφοράς ποιος την ειχε; Πως την πουλησε στους αλλους; με εναν μακροπροθεσμο οριζοντα, οτι θα σωθούν και θα μπουν σε ταξη τα οικονομικα για τον επομενο............ μήνα;;

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΑΔΙΚΕΣ, ΑΝΙΣΕΣ, ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΛΑΓΗΕ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ,  ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ, ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΜΕΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΗ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ... ΟΜΩΣ.

Καλα να παθουμε αφού τους ψηφίζουμε. Νομίζεις οτι εσυ , εκει κατω στη γωνία, θα γλυτώσεις;;;; Ακόμα πιστεύεις οτι φταινε οι εργατες του μετρο για την παρακώληση των  συγκοινωνίων και οι ναυτεργάτες με τις απεργίες τους για την πτώση του τουρισμού;  οι μικρομεσαίοι αγρότες με τα δις επιχορηγήσεων (!)  για την καταντια της αγροτικής παραγωγής;

Την τύφλα σου! Το παιχνίδι ειναι στημένο και εσύ ανήκεις στους χαμένους.

ΗΛΙΟΣ



6 σχόλια:

  1. την τυφλα μας μεγαλε πολυ σωστος, στα επικοινωνιακα τους κολπα και στις διαροες στα μεσα ενημερωσης ειναι πρωτοι στο να πληρωνουν ομως... αν υπαρξουν νεα μετρα προτεινω πιο δυναμικες αντιδρασεις και οχι πολιτισμενες τυπου προσφυγες στα ευρωπαικα δικαστηρια, σε ενα βαρβαρο κρατος δεν αρμοζει χαλαρη αντιμετωπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην παμε μακρυα....ας ειναι καλα οι προεδροι μας ο Καλογέρακης και ο Λουμάκης ...... οι οποιοι δεν μιλιουντε μεταξυ τους.......για ποιο λογο? υπαρχουν διαφορετικα συμφεροντα στον κλαδο και δεν τα γνωριζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγουρα υπαρχουν διαφορετικα συμφεροντα και φαίνεται απο το πως μιλαει ο ΣΠΕΦ,o ΣΕΦ Ο ΠΑΣΥΦ, Ο ΗΛΙΟΣ στις ανακοινώσεις τους και τι κυνηγάει ο καθενας. Το οτι δεν μιλανε και μεταξύ τους δεν το ηξερα! Να μας ζήσουνε ολοι τους

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΚΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΔΕΗ Η ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπακυριακού Γιάννης7 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:09 μ.μ.

    Αν το κάνεις μια μέρα που η ζήτηση θα είναι πολύ μεγάλη,η χώρα έχει ηλιοφάνεια( δηλαδή εκχέουμε στο σύστημα μεγάλες ποσότητες) και ξαφνικά και οργανωμένα,χωρίς να μαθευτεί τους κατεβάσουμε την ίδια στιγμή δεν θα προλάβουν ούτε εντολή να δώσουν στους γκαζάδες (υποθέτω).
    Και μετά,μόλις ανάψουν οι γκαζάδες να δώσουμε και εμείς?Στην ΔΕΗ δεν δουλεύω αλλά υποθέτω τους αλλάξαμε τα φώτα!
    Το θέμα αυτό όμως απαιτεί τεράστιο οργάνωση,να μην μαθευτεί και να υπάρχει τεράστια διάθεση από τους παραγωγούς για κάτι τέτοιο.
    Παίρνοντας σαν δεδομένο οτι η ράτσα μας έχει πολλά κοκκόρια το θεωρώ δυστυχώς ανέφικτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα ας συνεχίσουν οι μαλάκες εκτακτες εισφορες και τέτοιες μαλακίες και τραπεζικά επιτόκια 10% και θα σου πώ εγώ αν κλείνει ο διακόπτης.μας βάλανε στο λούκι και τι να λέει? χάσαμε χάσαμε ας χάσουν και αυτοί. αν οργανωθούν οι φ/β σταθμοί με ένα σοβαρο σύλογο τουλάχιστον στα 5-100 kw και όχι οι μεγάλες εταιρείες τότε είναι απόλυτα εφυκτό ίσως και αναγκαίο .τωρα δικαστήρια κτλ. εγώ δεν έχω μια τι να πληρωσω τώρα μαλακίες λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ