Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ευχαριστω

Με αυτα και με τα αλλα....δεν προλαβα να γιορτασω!

Το blog ξεπερασε τις 100.000 προβολες και συνεχώς ανεβαίνει! . Ειναι αυτη τη στιγμη το  blog στη θεση 4,885 απο ολα τα σαιτ στην Ελλαδα και 1,105,820 σαιτ στον κοσμο!
Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ  οσους με διαβαζουν, και οσους συμμετεχουν στο blog με τα
σχολια τους, τις αποριες τους, τα αρθρα τους, τις γκρινιες τους, τις διορθωσεις , τις διευκρινήσεις, την εμπιστοσύνη τους ...

Οταν το ξεκίνησα απο αγανακτηση για αυτα που εβλεπα και ζουσα δεν περιμενα οτι θα καταλήξω να με διαβαζουνε χιλιαδες αναγνώστες καθε μήνα. Εχει ξεπερασει πολλα σαιτ και blog που υποστηρίζονται ακομα και απο ολόκληρη δημοσιογραφική ομάδα από πισω. Δεν ξερω και δεν μπορω να πω αν είναι το πρώτο blog στα φωτοβολταικα ή το δεύτερο ή κατα ποσο απεχει απο το καλυτερο blog στα φωτοβολταικα απο αυτο που εχει ο καθε ενας απο εσας στο μυαλό του. Μπορώ να πω ομως οτι είναι ενα blog για τα φωτοβολτταικα που εχει πλεον γινει μερος της καθημερινότητας μου και προσπαθω για το καλυτερο δυνατο. Δεν σας κρύβω οτι σκεφτηκα καποιες φορες να τα παρατησω, αλλα τσουπ ερχοταν ενα σχολιο, ενα εμαιλ, ενας συνδρομητής που με παροτρυνε να συνεχίσω την προσπαθεια ενημερωσης για τα φωτοβολταικα.

Μπορει καποιες φορες η πληροφορηση να μην ειναι πλήρης ή να υπαρχουν παρερμηνείες, ή να ειναι ραδιο αρβύλα ή ακομα και λαθος. Αλλα αυτο πιστεύω ειναι και ενας λογος υπαρξης του blog: Να υπαρξει αλληλεπίδραση. Eγω δεν ειμαι δημοσιογραφος, ουτε μηχανικος του χώρου.  Σας γραφω για αυτα που  μαθαίνω και καταλαβαίνω εγω  προσωπικά και πως αντιλαμβανομαι και ερμηνεύω εγω προσωπικα την αγορα.  Οποιος εχει διαφορετική γνώμη, αποψη, ενημέρωση παρακαλώ πολύ να την καταθέτει.

Και παλι, Ευχαριστω.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ