Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ?? TΣΕΚΑΡΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ EUROBANK

ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟ 50% ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ! ΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ......



Την πρώτη θέση στις χρηματοδοτήσεις οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων έχει κατακτήσει η Τράπεζα Eurobank EFG, δανειοδοτώντας το 50% περίπου των ελληνικών νοικοκυριών τα οποία μέσω τραπεζικής χρηματοδότησης εγκατέστησαν οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα.


Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση μόνο για την εγκατάσταση οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων η Eurobank έχει ενισχύσει την αγορά με περισσότερα από 50 εκ. ευρώ.


Συγκεκριμένα, η Τράπεζα ανταποκρινόμενη άμεσα στα προγράμματα της πολιτείας παρουσίασε πρώτη τον Ιούλιο του 2009 το Πράσινο Δάνειο Κατοικίας - Φωτοβολταϊκά, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε πολίτη που πληροί τις προϋποθέσεις, να αξιοποιήσει τα κίνητρα του Ειδικού Προγράμματος Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και να εγκαταστήσει ένα Φ/Σ στην ταράτσα ή τη στέγη του σπιτιού του με 100% χρηματοδότηση.


Τον Ιανουάριο του 2010 η Τράπεζα παρείχε τη δυνατότητα χρηματοδότησης με εκχώρηση της σύμβασης της ΔΕΗ.


2.500 κατοικίες με φωτοβολταϊκά
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία (Απρίλιος 2011) της ΔΕΗ, περίπου 2.500 κατοικίες είχαν εγκαταστήσει οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα διασυνδεδεμένα με το δίκτυο της ΔΕΗ, εκ των οποίων ποσοστό άνω του 80% έχει κάνει χρήση τραπεζικού δανεισμού.


Από το σύνολο των κατοικιών που χρηματοδοτήθηκαν με τραπεζικό δανεισμό για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, το 50% έχει χρηματοδοτηθεί από την Eurobank EFG, φέρνοντας έτσι την τράπεζα στην πρώτη θέση των χρηματοδοτήσεων της συγκεκριμένης κατηγορίας δανείων.


Παράλληλα, η Τράπεζα συμμετέχει επίσης στη διαχείριση του επιδοτούμενου Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ'οίκον», παρέχοντας μέσω των καταστημάτων της, την κατάλληλη ενημέρωση και υποστήριξη προς τους ενδιαφερόμενους.


Στο πλαίσιο του Προγράμματος, έχει εγκρίνει για δανειοδότηση το 68% των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στην Τράπεζα, ποσοστό που αντιστοιχεί σε περισσότερες από 3.700 αιτήσεις υπαγωγής, καθιστώντάς τη βασικό αρωγό του προγράμματος.
Με την ευρεία γκάμα των Πράσινων Δανείων Κατοικίας, ο όμιλος της Eurobank EFG με τον ισχυρό οικολογικό προσανατολισμό, συμβάλλει στην προσπάθεια αναβάθμισης αφενός της ποιότητας ζωής των ελληνικών νοικοκυριών και παράλληλα στην εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους και αφετέρου στην προστασία του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ