Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ Η ΟΧΙ? ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ/ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ/ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ, ΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΥΠΕΡ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
Γράφει ένας αγρότης στα βουνά της Ελλάδας.
Αυτή την στιγμή υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 3000 Έλληνες ( Αγρότες και ιδιώτες) που έχοντας ΑΓΟΝΑ χωράφια θα μπορούσαν να τοποθετήσουν φωτοβολταϊκά και να βάζουν στην τσέπη 20 000 € / χρόνο πουλώντας στην ΔΕΗ;;; στο Εξωτερικό;;;; τον ήλιο της Ελλάδας. Λαμβάνοντας όμως υπ όψη το γενικότερο σχέδιο που εφαρμόζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 35 χρόνια και που σεκοντάρονται από τα υπόλοιπα κόμματα που βρίσκονται τώρα μέσα στην Βουλή και είναι : ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ (βλέπε εφορίες, περαιώσεις, φορολογία ακινήτων κλπ) και βέβαια δεν θα προχωρούσε το σχέδιο εξυγίανσης της οικονομικής κατάστασης 3000 αγροτών και ιδιωτών, θα τους μάλωναν τα αφεντικά τους για το τι κακό πάνε να κάνουν στο σχέδιό τους.

 Έφτασαν λοιπόν οι όροι σύνδεσης του φ/β από την ΔΕΗ – δηλαδή οι στήλες που πρέπει να φέρει η ΔΕΗ και ο μετασχηματιστής κλπ, άσχετα αν οι στήλες περνάνε μέσα από το χωράφι που πρόκειται να μπει το φ/β. Το ποσό που πρέπει να πληρώσει κάθε αγρότης ιδιώτης είναι από 6000€ – 33000€ περίπου. Οι 3000 που προαναφέραμε έχουν δυσκολία να βρουν αυτό το ποσό.

Έτσι, η ΔΕΗ θα ακυρώσει το όνειρο των τελευταίων Ελλήνων που πίστευαν ότι θα καλυτερεύσει η ζωή τους. κ. Παπανδρέου, κ. Βενιζέλο, κ. Σαμαρά αλήθεια θέλετε ανάπτυξη; ή μας δουλεύετε; Αν θέλατε ανάπτυξη θα τα δανείζατε αυτά τα χρήματα με 1% στους αγρότες, από ποιό προϋπολογισμό; από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Τελικά και τον ήλιο της Ελλάδας θα τον δώσει ο παπανδρέου και ο σαμαράς γιατί μία από τα ίδια είναι εκεί που τον έχουν υποσχεθεί βασικά στην Γερμανία Απαντώ, αν και από τα βουνά της Ηπείρου σε όποιον έχει οποιαδήποτε απορία για τα φ/β. οι μισοί Έλληνες φοβήθηκαν ότι οι άλλοι μισοί θα κάθονται και θα εισπράτουν λεφτά από τον ήλιο της Ελλάδας δεν έχετε πάρει είδηση ότι αν εισπράτουν λεφτά οι μισοί Έλληνες, θα τρώνε και οι άλλοι μισοί;;;;;;;; στην διάθεσή σας

ΠΗΓΗ¨: http://www.axortagos.gr/ellada/fotovoltaika-miloun-anaptiksi-ellada.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ