Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Τους χρωστάει 83 εκ. ευρώ η ΔΕΗ για τα φωτοβολταϊκά

Λύση στα προβλήματά τους ζητούν οι απλήρωτοι εδώ και επτά ολόκληρους μήνες, μικροί παραγωγοί φωτοβολταϊκών της Κρήτης, οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Παρασκευής, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι.

Με την οργή τους να ξεχειλίζει συγκεντρώθηκαν 100 μικροί παραγωγοί φωτοβολταϊκών κρατώντας πλακάτ στα γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι, κάνοντας λόγο για χρέος της ΔΕΗ και ΔΕΔΗΕ απέναντι τους, άνω των 83 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα που έχει εισπράξει η Επιχείρηση από τους καταναλωτές, αλλά δεν τα έχει αποδώσει στους ίδιους.

Όπως οι ίδιοι λένε έχουν φτάσει σε απόγνωση, αφού τα χρήματα που τους χρωστάει η ΔΕΗ και η ΔΕΔΔΗΕ από τον Απρίλιο είναι περισσότερα από 83 εκ. ευρώ στην Κρήτη και στα νησιά.  

Οι παραγωγοί φωτοβολταϊκών πραγματοποίησαν συνάντηση με τον διευθυντή της επιχείρησης κ. Αποστολάκη, όπου του εξέφρασαν το αίτημά τους και την αγανάκτησή τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «τα δάνεια τους έχουν γίνει "κόκκινα" γιατί δεν έχουν εισπράξει τα οφειλόμενα χρήματα από ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ».

Οι μικροί παραγωγοί φωτοβολταϊκών βρέθηκαν επίσης σε ανοικτή επικοινωνία με τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ ζητώντας συνάντηση με τον κ. Παναγιωτάκη.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη , 9/12/2016
πηγή http://mobile.neakriti.gr/fullarticle.php?docid=1371933

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ