Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Αρνείται ενοχή ο 54χρονος για κλοπή μεγάλου ποσού για φωτοβολταϊκά

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα ο 54χρονος μηχανολόγος από την Πάφο για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και κλοπή από αντιπρόσωπο. Κατά τη δικάσιμο της Πέμπτη ο 54χρονος απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ορίστηκε για τις 27.6.2017.

Η καταγγελία για την σύλληψη του 54χρονου είχε γίνει από δύο δίδυμα αδέρφια ηλικίας 58 ετών από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, που ισχυρίζονται ότι του έδωσαν το χρηματικό ποσό των 406 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να αναλάβουν από κοινού εργασίες φωτοβολταϊκών και μηχανολογικών βελτιώσεων σε κτίρια του δημοσίου, και ιδιωτικά έργα στην Επαρχία Πάφου.
 
Οι παραπονούμενοι κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι τα χρήματα τα έδωσαν σε διαφορετικές περιπτώσεις κατά τα έτη 2008 με 2011, όταν είχαν αποφασίσει να συνεργαστούν για ανάληψη από κοινού διαφόρων έργων.
 
Ο 54χρονος διέθεσε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των παραπονουμένων ελάχιστα χρήματα από το ποσό των 406 χιλιάδων ευρώ και ότι οικειοποιήθηκε το υπόλοιπο ποσό.
 
πηγή:
http://offsite.com.cy/arnite-enochi-o-54chronos-gia-klopi-megalou-posou-gia-fotovoltaika/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ