Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Στείλε μήνυμα στον Πρωθυπουργό για τα φωτοβολταικα!

Κάνεις κλικ, και βγαινει η
επιστολη, Πιο εύκολο δεν γίνεται!

- Μία πρωτοβουλία του ΣEΦ και όσων πιστεύουν ότι οι προοπτικές που μας προσφέρει ο ήλιος της χώρας μας ανήκουν σε όλους.
- Στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό ( πατα εδώ)
- Ομαδα μας αφορα, πρεπει να προσθέσετε και για την αδικία της εκτακτης εισφοράς στο γραμμαααα! 

Τον περασμένο Αύγουστο αντίθετα σε επιστημονικές εισηγήσεις αλλά και σε κάθε έννοια λογικής, αποφασίσθηκε να σταματήσει η αναπτυξιακή πορεία της αγοράς των φωτοβολταϊκών.
Στην αγορά αυτή δραστηριοποιούνται σήμερα περισσότερες από 2000 εταιρείες, που συντηρούν άμεσα 20.000 και έμμεσα 30.000 εργαζομένους. Ο μόνος ίσως αναπτυσσόμενος κλάδος της οικονομίας στις

μέρες μας, παράγει περισσότερο από 0,5% του ΑΕΠ της χώρας μας, προσφέροντας πολύπλευρο
κοινωνικό, περιβαλλοντικό και δημοσιοοικονομικό όφελος αξιοποιώντας με την πλέον καθαρή τεχνολογία το εθνικό καύσιμο της χώρας μας, τον ήλιο.

Σε μία στιγμή όπου καλούμαστε όλοι να αφήσουμε πίσω λάθη, αστοχίες, κεκτημένα και περιοριστικές αγκυλώσεις, και να ξαναβάλουμε την Ελλάδα μας σε δρόμους συλλογικής ανάπτυξης και προόδου, πιστεύουμε ότι ΜΑΣ αφορά να διαφυλάξουμε τις προοπτικές που μας προσφέρει ο ήλιος, σε προσωπικό, τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Η συλλογική πρωτοβουλία “Μας Αφορά” δεν έχει στόχο να αποδώσει ευθύνες ή να καταγγείλει πρακτικές και αποφάσεις. Αντίθετα, στόχο έχει να αναδείξει τα πολύπλευρα οφέλη που χάνονται από τέτοιου είδους περιορισμούς, και τα οποία αναμφίβολα επηρεάζουν όχι μόνο τους χιλιάδες εργαζομένους στον κλάδο, την ευρύτερη κοινωνία ή το περιβάλλον μας, αλλά και τα δημόσια έσοδα που τόσο πολύ χρειαζόμαστε.

Πρέπει όλοι μαζί να πετύχουμε να επανεξετάσουν οι υπεύθυνοι τις αποφάσεις τους και να άρουν τα εμπόδια και τους περιορισμούς που έχουν επιβάλει στις προοπτικές που μας προσφέρει ο ήλιος.
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ
Σε μία στιγμή όπου καλούμαστε όλοι να αφήσουμε πίσω λάθη, αστοχίες, συμφέροντα και περιοριστικές αγκυλώσεις, και να ξαναβάλουμε την Ελλάδα μας σε δρόμους συλλογικής ανάπτυξης και προόδου, πιστεύουμε ότι ΜΑΣ αφορά να διαφυλάξουμε τα πολύπλευρα κοινωνικό-οικονομικά οφέλη που μας προσφέρει το εθνικό καύσιμο της χώρας μας, ο ήλιος. 

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε να επανεξετάσουν οι υπεύθυνοι τις αποφάσεις τους και να άρουν τα εμπόδια και τους περιορισμούς που έχουν επιβάλει στις προοπτικές που μας προσφέρει η περαιτέρω ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα.



Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ζητήσω την άμεση παρέμβασή σας για ένα σημαντικό θέμα που αφορά όλους μας, αυτό των προοπτικών και των σημαντικών ωφελημάτων που χάνονται μέσα από τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί και συνεχίζουν να επιβάλλονται από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι σήμερα στην αγορά των φωτοβολταϊκών και απειλούν την ίδια τη βιωσιμότητα του κλάδου.
Σε μία στιγμή κατά την οποία καλούμαστε όλοι να αφήσουμε πίσω λάθη, αστοχίες, κεκτημένα και περιοριστικές αγκυλώσεις και να ξαναβάλουμε την Ελλάδα μας σε δρόμους συλλογικής ανάπτυξης και προόδου, πιστεύουμε ότι ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ να διαφυλάξουμε τις προοπτικές που μας προσφέρει ο ήλιος.
Για τους λόγους αυτούς, σας παρακαλώ να διασφαλίσετε ότι θα αρθεί άμεσα η αναστολή αδειοδότησης νέων έργων φωτοβολταϊκών που ισχύει από τον περασμένο Αύγουστο και ότι θα υπάρξει γενναία αναθεώρηση του εθνικού στόχου για τα φωτοβολταϊκά, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αξιοποιούμε με την πλέον καθαρή τεχνολογία το εθνικό καύσιμο της χώρας μας, τον ήλιο.
Με ειλικρινή εκτίμηση,







Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στην συλλογική μας προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ