Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Δηλωση ετοιμοτητας για τα νεα παρκα- Νεα ημερομηνία

Η στρέβλωση , της στρέβλωσης,
ΩΩΩΩ στρέβλωση!
Κυκλοφορεί στην αγορα οτι αν δεν κάνεις δηλωση ετοιμοτητας μια συγκεκριμένη ημερομηνία θα παει το εργο με νεα ταριφα!!!!
Αυτο ειναι κατι που βεβαια δεν εχει υπαρξει επίσημη ενημέρωση ....και δεν θελω να δημιουργήσω αναστάτωση αλλα συζητιέται οτι η ημερομηνία αυτή ειναι πολύ νωρίτερα απο Μαρτιο!
Ρεεε, πατε καλα;

Θελω να πιστεύω οτι ειναι ολα ραδιο αρβύλα...

6 σχόλια:

  1. Σαφώς και ΔΕΝ είναι ράδιο αρβύλα!!

    Περιγράφεται αναλυτικά στον πρόσφατο νόμο, η εκδήλωση ετοιμότητας πρέπει να γίνει ένα μήνα νωρίτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφέρεσαι στο αρθρο 10 , 5α ;
      "Ο αρμόδιος διαχειριστής υποχρεούται στη θέση του φωτοβολταϊκού σταθμού σε δοκιμαστική λειτουργία ή, εάν δεν προβλέπεται περίοδος δοκιμαστικής λειτουργίας, στην ενεργοποίηση της σύνδεσής του, εντός προθεσμίας ενός μήνα από τότε που ο ενδιαφερόμενος θα δηλώσει την ετοιμότητα του σταθμού για έναρξη της δοκιμαστικής λειτουργίας ή για ενεργοποίηση της σύνδεσης, εφόσον, κατά την ημερομηνία υποβολής του σχετικού αιτήματος, έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα προβλεπόμενα στην οικεία σύμβαση σύνδεσης έργα επέκτασης για σύνδεση ή έχει παρέλθει ο συνομολογημένος στην σύμβαση σύνδεσης χρόνος υλοποίησης των εν λόγω έργων."

      Υπαρχει καπου αλλου; Αντε να μιλήσω πιο συγκεκριμένα: Αυτο που ακουσα δεν λεει για 1 μήνα νωρίτερα ...αλλα για πολλαπλάσιο του 1 μηνος ....για εργα που λήγουν Μαρτιο!! Ξερεις κατι γι'αυτο;

      Διαγραφή
    2. Εγώ ξέρω ότι πρέπει να έχεις δώσει φάκελο ετοιμότητας ένα μήνα πριν δηλαδή μέσα Φεβρουαρίου αλλιώς πας με καινούργιες τιμές. Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο ας μας ενημερώσει.

      Διαγραφή
  2. Δεν υπάρχει κάτι άλλο!! Ό,τι αναφερεται πιο πάνω ισχύει από τον HLIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά, ξέρει κανείς ποιά είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ ημερομηνία λήξης του τετραμήνου; Εχω ακούσει την 7 Μαρτίου, 16 Μαρτίου, κλπ. Τί ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ