Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Το Ιταλικό πρότζεκτ είχε δείξει σημάδια απατης



Ακου να μαθαίνεις...
Σύμφωνα με το Reuters υπήρχαν αρκετές προειδοποιήσεις απο επιχειρηματικό συνεργάτη της  Suntech Power Holdings να αποφύγει τις εμπορικές σχέσεις με την φωτοβολταική αγορά της Ιταλίας, γιατί εχει πολλές απατες!

Μετα την ανακοίνωση 30 Ιουλίου για την απατη εις βαρος της, η εταιρία suntech εχασε ήδη 40% της αξίας της στην αγορά. Η εταιρία εχει προσφλάβει δικηγόρους να ερευνήσουν μια απο τις
μεγαλύτερες απάτες που εχει ποτέ επηρεάσει μια εισηγμένη Κινέζικη εταιρία.

Πριν 3 χρονια, μια εταιρία Μandarin Capital Partners είχε στείλει εμαιλ στην τραπεζα που συνεργαζόταν η suntech,  προειδοποιώντας οτι υπάρχει μεγάλο ρίσκο σε αυτή την περιοχή. Η ίδια μάλιστα ειχε αρνηθεί το 2009 να συμμετάσχει σε χρηματοδότηση Ιταλικών προτζεκτ γιατί ήταν πολύ μεγάλα για να ειναι βιώσιμα και επιπλέον ειχαν ρισκο της συνεργασίας με πιθανούς εγκληματίες. Δεν ειναι γνωστό αν η τραπεζα ενημέρωσε τη suntech.

O διευθυντής της Mandarin Capital , Alberto Forchielli, είπε οτι "ψιλιαστίκαμε τη δουλειά γιατι αναφέρονταν πολλά σημαντικά επιχειρηματικά, τραπεζικά και νομικά ονόματα που σχετίζονται με αυτό το προτζεκτ, μια τακτική που συνήθως υιοθετείτε απο τους απατεώνες, κατα την εμπειρία μου"


 πηγη http://in.reuters.com/article/2012/08/06/suntech-bonds-fraud-idINL4E8J309X20120806

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ