Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Γερουσιαστής μπλεγμένος στα φ/β παρκα!!

Λετε να γινονται και εδώ τετοια;; ΑΠΑ ΠΑΠΑ!
Ο γερουσιαστής των  ΗΠΑ Harry Reid αναγνώρισε πριν από εννέα χρόνια ότι οι συνδέσεις μεταξύ των επίσημων καθηκόντων του και τις δραστηριότητες των ομάδων συμφερόντων των συγγενών του, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ηθικά ζητήματα!

Το 2003 λοιπον βγήκε στις εφημερίδες οτι οι βιομήχανοι πήγαιναν στους γιους τους ή στον γαμπρό του για να τους εκπροσωπήσει

(ρουσφετια δηλαδή). Σήμερα το 2012 βγαίνει οτι υπαρχουν αρκετά ερωτηματικά και δεσμοί της οικογένειας με τον κινέζικο ενεργειακό γίγαντα ΕΝΝ Εenergy group, για την οικοδόμηση ενος φωτοβολταικού παρκου αξίας 5 δις δολλάρια.



Ο γερουσιαστής Reid ήταν ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές του έργου, βοηθώντας  να μπει η ΕΝΝ στο παιχνίδι και βάζοντας τα πολιτικά του μέσα για να υλοποιηθεί το προτζεκτ. 
Ο γιος του , δικηγόρος βοήθησε να βρεί καταρχήν την εκταση 9000 στρεμματων για το εργο στη Νεβάδα. Αγόρασαν το χωράφι σε χαμηλότερα απο την αξία του. Η αρχική προταση ήταν να  ενοικιάσουν τη γη και οχι να την πουλήσουν. "Κατα τύχη" ο κύριος γερουσιαστής ήταν στην επιτροπή που επόπτευε την πώληση πρόεδρος ! Τελικα την πούλησαν. Απο  $29.6 - $38.6 εκ δολλάρια , επωλήθει στην ENN για  $4.5 εκ !!


Και το εργο δεν εχει γίνει ακομα! 


Πηγη http://www.reuters.com/article/2012/08/31/us-usa-china-reid-solar-idUSBRE87U06D20120831?feedType=RSS&feedName=businessNews&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&dlvrit=56943

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ