Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Aυγουστος - Πληρωμή ΜΑΡΤΙΟΣ /Απριλιος 2017 ανάρτηση 2

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.




Για να μπορέσετε να σχολιάσετε 

δείτε ανάρτηση εδώ  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"
Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση εδώ. 

Απο εδώ και στο εξής, οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα θα κόβονται, παρόλο που μπορεί να περιέχουν και μία τοποθέτηση επί του θέματος.  

216 σχόλια:

  1. Παμε καρφι για καταστασεις Κοινωνικου Αυτοματισμου,,, οπως σκατα τα εκανε ο Παναγιωτακης και οι περιξ αυτου,,, Ή ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ !!!!,,, εκει παμε Συναδελφοι, η ΓΕΝΟΠ ετοιμασε ηδη το εδαφος,,, τι ειπε !!!! τον Ιουνιο του 2017 δεν θα πληρωθουμε,,, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2016 !!!!!,,, ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ !!!!!!,, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ε !!!! θελετε να το νιωσετε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στις τσεπες σας !!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,,, ακου πεντε Βουλευτες της Κυβερνησης υποστηριζουν τους 4.000 υπαλληλους της ΔΕΗ !!!! και συμπτωματικα και οι πεντε απο Κοζανη - Γρεβενα - Φλωρινα,,, ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ !!!!! ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ !!!! και καθομαστε 17.000 ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ,,, και τους βλεπουμε να παιζουν στα ζαρια,, τις ζωες των οικογενειων μας !!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Κυρου Κυριακος - Κυρου Κυριακος !!!! που να παρει, κατι μου θυμιζει !!!!!!!!! τι ομως !!!

      Διαγραφή
    4. ,,, μεχρι ομως να θυμηθω,,, πες μου σε παρακαλω, σε τι διαφωνεις απ΄αυτα που γραφω !!!

      Διαγραφή
  2. .....ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ;;;;;;;

    ....ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ 'Η ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,, εσενα Συναδελφε σ΄ενδιαφερει το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ή η ημερομηνια καταθεσης !!!!!!,,, για να καταλαβω δηλ,,, αλλωστε,, το αποτελεσμα ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ή κανω λαθος !!!,, ησυχια λοιπον και ολα θα γινουν στον χρονο ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

      Διαγραφή
    2. .....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΥΝΗΣΕΩΝ :;;;;;;;;;;;; AΠΟ ΤΙΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ.....ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ,,,,,,,,,,,,,,,,ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ.............ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ..............ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 7 ΜΗΝΕΣ................ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ 'Η ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΩ.....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΣΥ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΕΓΚΑΛΕΙΣ .....ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. .......14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ;;;;;;;................ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ..............ΚΑΙ ΟΧΙ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ............ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;;;;; ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ;;;;;;;; KAI AΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ,,, ποσο μαλλον απο Επωνυμους του copy - paste,,, ασε μας ρε φιλε !!!! μιλας εσυ για αναξιοπιστια !!! μιλα ΠΡΩΤΑ με τους Συναδελφους σου του ΜΔΝ,, μην αρχισω τωρα και λεω ονοματα πχ του 2014 !!!!,, σωπαινε σε λεω,, σε συμφαιρει. Πες μας τωρα για την ΔΕΗ και τις μακακιες που κανει,, για την απληρωσια μας,, για την ΓΕΝΟΠ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. .............ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ...........ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.............ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥ......................

      Διαγραφή
  5. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ .ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ(ΣΠΕΦ-ΠΣΑΦ)?ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ?Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ?ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΔΟΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ?ΑΕΡΓΟΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..........ΑΓΕΝΕΙΑ....ΑΜΕΤΡΟΠΡΕΠΕΙΑ......ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ................ΑΦΘΑΙΡΕΤΑ ΕΓΚΑΛΕΙΣ.........ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ.............Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΝΩΜΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΝΩΣΗ..............ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ.....ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ............ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΦΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.....ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ................ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ..............ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΕΞΕΤΕΣΤΟΥ..........ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;;; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ;;;;;;;; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΦΘΑΙΡΕΤΟΣ..............ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ..............

      ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ....ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ..............

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα. Σε περίπτωση πώλησης της ΔΕΗ, με τις συμβάσεις μας τι θα γίνει; έχει κάποιος άποψη πάνω στο θέμα; είμαστε εξασφαλισμένοι έναντι του μελλοντικού ιδιοκτησιακού καθεστώτος; το έχει ψάξει κανείς; ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ........ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΔΕΗ......Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΩΣ ΕΧΟΥΝ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πώληση της δεη δεν έχει καμία σχέση με τις συμβάσεις μας. Οι μόνες συμβάσεις που έχει η δεη είναι με τα οικιακά φβ. Ο νέος λοιπόν ιδιοκτήτης θα συνεχίζει να αγοράζει ρεύμα από τον ΗΕΠ αναλόγως των αναγκών των πελατών του και πάνω στους λογαριασμούς του όπως όλοι οι υπόλοιποι θα βάζει και το ΕΤΜΕΑΡ. Επειδή μάλιστα δεν θα είναι κρατικός, δεν θα το υπεξαιρεί κιόλας, όπως τώρα κάνει η δεη για να βουλώνει άλλες δικές της τρύπες.
    Σε οτι αφορά τις δικαστικές εξελίξεις, δημοσιες ανακοινώσεις πλέον δεν πρόκειται να υπάρχουν. Ως μέλος του ΣΠΕΦ που μίλησα μαζί τους, μου είπαν πως στην ποινική διαδικασία που ετοιμάζεται, οι δημοσιεύσεις μονο κακό κάνουν. Το μόνο που μπορώ να σας κω είναι πως ετοιμάζονται εισαγγελικές παραγγελίες για αναγκαστική παροχή στοιχείων για τις οφειλές στον ΛΑΓΗΕ και πολλά περισσότερα ακόμη, ώστε οι μηνύσεις να έχουν στέρεο υπόβαθρο όσον αφορά ακριβώς του τι και πόσο οφείλεται στον ΛΑΓΗΕ. Τα ψέμματα συνάδελφοι τελείωσαν, αντίστοιχα και το τσίρκο των των εντυπώσεων. Όσοι αισθάνονται και είναι παραγωγοί και θέλουν ενημέρωση για τον αγώνα αλλά και συμμετοχή, δεν έχουν παρά να εγγραφούν στον ΣΠΕΦ ή τον ΠΣΑΦ αναλόγως αν έχουν επαγγελματικό ή αγροτικό πάρκο.

    ΥΓ. Δεν πρόκειται να απαντήσω στους γνωστούς υβριστές ή αεριτζήδες ψευτοπαράγοντες του χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν ο ΣΠΕΦ και ο ΠΣΑΦ στείλανε το Εξώδικο είπα ότι είναι Παλικάρια με κάκαλα . Πραγματικά ενώ παρακολουθώ και δεν έχω γραφτεί πουθενά είπα ότι θα πάω στον ΣΠΕΦ . Σήμερα αρχίζω να αντιλαμβάνομαι ότι κάνανε το Εξώδικο χωρίς να έχουν στοιχεια . Πώς κατηγορείς τον Πρόεδρο της Μεγαλύτερης Ελληνικής Εταιρείας ώς απατεώνα ( Υπεξαίρεση ) χωρίς να έχεις στοιχεία ; Τώρα θα ετοιμάσουν εισαγγελικές Παραγγελίες για αναγκαστική Παροχή στοιχείων ; Αν είναι δυνατόν ; Αυτούς θα τους ξεσκίσουνε και η Μπάλλα θα πάρει και εμάς . Αν υπάρχουν τα στοιχεία Μπουμπουνίξτε τους τις Μηνύσεις να τελειώνουμε . Αν δεν έχουν τα στοιχεία καλυτερα να εξαφανιστούν .

      Διαγραφή
  9. Η ΔΕΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

    Τα βασανά μας τελειώνουν συνάδελφοι.
    Κανείς χειρότερος απ' τη Σταλινική ΓΕΝΟΠ.
    Αισθάνομαι όπως εκείνοι οι ταλαίπωροι Ανατολικογερμανοί όταν έπεφτε το τείχος.

    Στα τσακίδια καθάρματα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Από Πειραιώς έχει πληρωθεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπαρχει περιπτωση να πληρωσουν αυριο η μεθαυριο κοντα στα 8000 χιλ..????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  12. Πειραιώς πλήρωσε πριν από λίγο, ok.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ετσι ακριβως Συναδελφοι,, καμμια σχεση οι συμβασεις μας με την ΔΕΗ,, καμμια σχεση οι πληρωμες μας με την οικονομικη ή ιδιοκτησιακη κατασταση της ΔΕΗ,, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΑΠΕ, ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΤΜΕΑΡ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ν 4414, ΣΥΝ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ,, μπορει η ΔΕΗ να ¨παταει¨ ακομα για λιγο στην ΑΠΟΛΥΤΗ - ΕΠΙΣΗΜΗ τεκμηριωση των οφειλων της,,,τελειωνει συντομα και αυτο,,,, ο ΛΑΓΗΕ ομως στα ματια μας και στον Νόμο, ειναι τελειως εκθετος !!!!! ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ,,, και ξερετε, δεν ειναι δουλεια του ΣΠΕΦ, μεσω Εισαγγελικων παραγγελιων, (οπως γραφει ο Χρήστος28 Μαρτίου 2017 - 11:07 π.μ.),, να αποκαλυπτει ποιες ειναι οι οφειλες της ΔΕΗ στον ΕΛΑΠΕ,,,
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ !!! γι΄αυτο πληρωνονται,,,γι΄αυτο ομως και ειναι ΕΚΘΕΤΟΣ στον νόμο και στα ματια ολων των ΑΠΕ.

      Διαγραφή
  15. ,,, το γραφω για οποιους απορουν, απο που αντλει αυτο το απυθμενο θρασος του ο Παναγιωτακης και τα συνδικαλιστικα στελεχη της ΓΕΝΟΠ,,, απο το γεγονος πως μεγαλο μερος του δανεισμου της ΔΕΗ, καλυπτεται απο Κρατικες εγγυησεις !! μονο που αυτοι οι Κυριοι,,,που στηριζονται σ΄αυτο,,
    ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,,, και ηρθε η ωρα να το καταλαβουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κακως έγινε τέτοια προπαγάνδα απο τους δυο συλλογους σχετικά με την κατάθεση μηνύσεων και πως θα ερθει η ΔΕΗ σε δύσκολη θέση. Οι μηνύσεις οχι μόνο δεν ήρθαν αλλα ούτε γινεται αναφορά για τους λόγους που αυτές καθυστερούν.Τετοιες συμπεριφορές αφήνουν να εννοηθούν πράγματα που ίσως δεν ισχύουν οπως παρασκηνιακές συμφωνίες κτλ. Φυσικά και ο χρόνος κατάθεσης των μηνύσεων παίζει ρόλο.Εστω και συμβολικό.Οταν δίνεις τελεσίγραφα και δεν τα κρατάς τότε δεν μπορεις να έχεις και την απαίτηση να σε φοβουνται(ΔΕΗ) αλλα αντίθετα δίνεις την εντύπωση οτι μπορεις να συμβιβαστείς. Σε τυχών ανούσια ερώτηση για το εαν έχω εμπειρία σε τέτοια θέματα θα απαντήσω πως ναι έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν υπαρχει καμμια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ απο ΚΑΝΕΝΑ συλλογο,, το μονο που υπαρχει ειναι ενας κλαδος ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ επι εξι μηνες που καποιοι με την τεχνογνωσια και τα νομικα μεσα που υπαρχουν,,, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ για το συμφερον ολων, ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ. Αφου λοιπον ξερεις γραμματα,,, διαβασε ΠΑΡΑΠΑΝΩ, τον λογο που καθυστερουν οι μηνυσεις,,αν δεν μπορεις να το καταλαβεις,, ζητα να στο εξηγησει καποιος που μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παραπάνω αναγράφονται γενικότητες. Οταν ορίζω ημερομηνία κατάθεσης αγωγών έχω ήδη κάνει την προεργασία και δεν ψάχνομαι πως θα υποστηρίξω την αγωγή μου.
    Αιας περνιέσαι για έξυπνος ή για μορφωμένος; Βέβαια κάτι πρέπει να πεις για να δικαιολογήσεις το μισθό σου. Εμείς απο τα ΦΒ είμαστε απλήρωτοι, τουλαχιστον εσυ τσιμπάς κανά ευρουλακι απο τον ΣΠΕΦ οπως φαίνεται. Το τελευταίο δεν το λέω εγώ αλλα αυτοί που έδωσα να μου εξηγήσουν τα παραπάνω οπως εσυ με παροτρύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,, και προς επιρρωση των παραπανω,, ρωτα τους συμβουλους σου και γραψε εδω,,, γιατι αργουν κατα τι οι μηνυσεις !!!! τι πιστευουν οι συμβουλατορες σου !!!

      Διαγραφή
    2. :) :) Συναδελφε, σε παρακαλω, ειδικα εσυ, με με προκαλεις !!! ειναι σα να κλεβω εκκλησια,, κατ΄αρχας δεν ξερεις την διαφορα αγωγης και μηνυσης!!! και μια συμβουλη ,, ενταξει εσυ μιλας χωρις να εχεις ιδεα,, αλλαξε ομως αυτους ¨που έδωσα να μου εξηγήσουν τα παραπάνω¨ !!!
      Φιλε μου, οχι μονο δεν εισπραττω, αλλα πληρωνω την συνδρομη μου στον ΣΠΕΦ, οπως πρεπει να κανουν ΟΛΑ τα μελη των Συλλογων,, αυτο που εισπράττω ειναι η ικανοποιηση της σοβαρης εκπροσωπησης.

      Διαγραφή
  20. Εισαι πιο βλάκας απο όσο νόμιζα.Γιαυτο και όλοι στο blog σε χλευάζουν. Γνωρίζω πολυ καλύτερα απο σενα και απο πολλούς άλλους την διαφορά μεταξύ αγωγής και μήνυσης. Πράγμα που πολυ αμφιβάλλω για σενα.Μονο με υποβολέα μπορεις να μιλήσεις ή με κείμενο συνταγμένο απο το αφεντικό σου.Επειδη ομως οι ηλίθιοι ειναι ανίκητοι σταματώ να ασχολούμε μαζί σου και σε αφήνω στον βαρετό μονόλογο σου. Ξεκινά παλι να λες τα ίδια και τα ίδια μπας και μαζέψεις καμία συνδρομή και δικαιολογήσεις την ύπαρξη σου στο σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. ,,, ποια ειναι ρε χαιβανι η διαφορα μεταξυ μηνυσης και αγωγης !!!! λεγε !!! ποια ειναι σοβαροτερη !!! η μυνηση ή η αγωγη !!!

      Διαγραφή
    3. Πάλι προβοκάτσια. Εχω αναφέρει δυο φορές στο παρελθόν σε αυτό το blog τον κωδικό της έδρας μου.Επισης έχω το θάρρος της γνώμης μου γιαυτο και γράφω με ονοματεπώνυμο.Εσυ πως λέγεσαι;

      Διαγραφή
    4. Η αγωγή αφορά αστικό δικαστήριο και η μηνυση ποινικό.Με την αγωγή διεκδικώ χρήματα απο οφειλές ,καθυστερήσεις ενώ με την μήνυση Ουσιαστικά πιέζω για καταδίκη κάποιου.Με την μήνυση δεν απαιτώ αμεσα χρήματα παρά εκβιάζω καταστάσεις. Προς έκπληξη σου μάλλον γνωρίζω την διαφορά.

      Διαγραφή
    5. Τέλος είθιστε μια μήνυση να συνοδεύσετε και απο αγωγή.Αν και οχι πάντα.Το εαν μπει ο Παναγιωτάκης φυλακη( ποινικό δικαστήριο-μήνυση) δεν με ενδιαφέρει τόσο όσο το να παρω τα χρήματα μου( αγωγή-αστικό δικαστήριο). εαν λοιπόν ο Παναγιωτάκης ο Φιλιππου και ο κάθε εμπλεκόμενος καταδικαστεί σε 5-10 χρονια κάθειρξη με εξαγορά της ποινής του σε ημερήσια βάση 5 ευρώ που με τις προσαυξήσεις γίνονται 11 εγώ τι θα παρω; Τίποτα.Η ΔΕΗ θα συνεχίσει να με έχει απλήρωτο 7 και πλέον μήνες.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Ξανα λοιπον,, ποια δικονομικη διαδικασια εκ των δυο ειναι σοβαροτερη,, η μηνυση ή η αγωγη,, θα απαντησεις ή οχι !!!

      Διαγραφή
    8. Καλά είπα οτι εισαι χαζός.Τοση ώρα το εξηγώ. Ο Παναγιωτάκης σαφώς και φοβάται την μήνυση και οχι την αγωγή εναντίον της ΔΕΗ και όλων των άλλων. Θα σου πω κάτι που θα σε συνταράξει.Δεν μας πληρώνει ο Παναγιωτάκης αλλα ο ΛΑΓΗΕ. Η μήνυση ειναι μέσω πίεσης των διοικήσεων. Και να καταδικαστούν αυτοί παλι οι πληρωμές θα παραμείνουν στους 7 μηνες.

      Διαγραφή
    9. Αρα λοιπον εγω ο χαζος, σε αναγκασα εσενα τον εξυπνο, να πεις την αληθεια !!!
      και ειπες ¨ Παναγιωτάκης σαφώς και φοβάται την μήνυση και οχι την αγωγή εναντίον της ΔΕΗ και όλων των άλλων¨,,,!!!! γι΄αυτο σου ειπα στην αρχη,,, μαζι σου ειναι σα να κλεβω εκκλησια !!!!,,, οσο για το δευτερο επιχειρημα σου ¨Δεν μας πληρώνει ο Παναγιωτάκης αλλα ο ΛΑΓΗΕ¨,,, αφου τα ξερεις ολα,, τοτε ξερεις πως η ιδια προσφυγη υπαρχει και εναντιον του ΛΑΓΗΕ !!!!

      Διαγραφή
    10. Και εγώ που νόμιζα οτι ο Φιλιππου που αναφέρω ηταν πρόεδρος του ΟΠΑΠ.Λαιπς έκανα ε; Διάβαζε πρώτα και προσπάθησε να καταλαβαίνεις οταν σου μιλάνε.

      Διαγραφή
    11. Οταν λοιπόν μπει φυλακή ο Παναγιωτάκης ο Φιλιππου και όλοι εμπλεκόμενοι οπως αναφέρω παραπάνω, αλλα οι πληρωμές πάνε στους 10μηνες βγες να πανυγηρισεις για επιτυχια του ΣΠΕΦ.

      Διαγραφή
    12. Κανω υπομονη αλλα ολα εχουν τα ορια τους Συναδελφοι !!!!!!! καλα ρε χαιβανι, εσυ πριν εξι μηνες δεν ηξερες αν ο ΗΕΠ εινα χρηματιστηριακο αντικειμενο της αγορας ενεργειας,, και μαλιστα μιλουσες με το ιδιο θρασος !!! τα μαζεψες τοτε, προφανως μιλησες με τους συμβουλατορες σου και ερχεσαι τωρα και τι μου λες !!!!! ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ !!!! πως θα μπει στην φυλακη ο Παναγιωτακης και ο Φιλιππου,, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !!!!,, πως αυτο δεν ειναι μεσο πιεσης !!!! και τι αλλο προτεινεις ρε σαινι !!!! και πως μαλλιστα εμεις θα ειμαστε απληρωτοι 10 μηνες !!!! ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ !!! στην Βολιβια !!!

      Διαγραφή
    13. ,,, και απ΄οτι καταλαβαμε ολοι,, εσενα δεν σε ενδιαφερει και πολυ αν πληρωθουμε ή οχι,, αλλα αν αυτο ειναι επιτυχια η αποτυχια του ΣΠΕΦ !!!!!!,,,δεν ξερω σε ποιο Συλλογο ανηκεις, αλλα αν αυτο ειναι η επισημη γραμμη του, ειναι ο απολυτος Συνδικαλιστικος εξευτελισμος.

      Διαγραφή
    14. Περίμενες να σε ξεφτίλιςω για να αντιδράσεις; Όντως τον ΗΕΠ δεν ξέρω να τον διαβάζω γιατι δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το αντικείμενο εκτενώς και να το κατανοήσω.Οσον αφορά εαν έχω γνώσεις χρηματιστηριακές η οχι σε ενημερώνω οτι είχαμε ΑΕΛΔΕ οταν εσυ μαζεύες βελανίδια απο το δέντρο.Αλλα κανεις ανώνυμες επιθέσεις καθώς δεν έχεις επιχειρήματα να παραθέσεις. Εισαι απλως ένας υπάλληλος που παίρνει εντολές. Το επίθετο σου ειναι βλακεντιος;

      Διαγραφή
    15. ,,, να με ξεφτιλισεις !!!!,,στο μυαλο σου μπορεις να κανεις οτι θελεις,, βλεπεις μαλλον οραματα ε !!! οχι τον ΗΕΠ να διαβασεις, και ειχες ΑΕΛΔΕ, ΕΣΥ !!!!! και μετα μιλαμε για την φουσκα του χρηματηστηριου !!!!! γκαντεμι,,επεσες ομως στην περιπτωση !!! για πες μου λοιπον, για την παρουσα χρηματιστηριακη αξια της ΔΕΗ και τις προβλεψεις σου !!!! πως βλεπεις να παει η μετοχη της !!! ειναι σωστη η παρουσα αποτιμηση ή και αυτη χειραγωγειται οπως η ΟΤΣ !!!! και επειδη οταν ΕΣΥ ειχες ΑΕΛΔΕ εγω μαζευα βελανιδια,, ξερεις αληθεια ποσα Ευρω εχουν το κιλο τα βελανιδια !!!! αν εσυ ειχες ΑΕΛΔΕ και εμπιστευτηκαν επενδυτες τα λεφτα τους,, ή κρετινοι ηταν η συγγενεις !!!!
      Και επειδη μιλησες για επιχειρηματα !!!! για να ακουσω τα δικα σου,,, συμφωνεις με την επιθεση του Παναγιωτακη σε ΣΠΕΦ - ΠΣΑΦ,, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΕΗ,, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΠΕ !!!!! και πως αυτοι οι παλιοσυλλογοι κακως τον εγκαλουν !!!!!

      Διαγραφή
    16. ,,, και που εισαι ,, γατακι ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΙΑΚΑΣ, πηγαινε να ψαρεψεις στα ρηχα,,εκει υπαρχουν πολλα ¨ψαρακια¨ να ξεγελασεις,,εδω που μπηκες,,, ειναι βαθεια τα νερα για σενα !!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  21. Καλησπέρα συνάδελφοι εδω και μια εβδομάδα στέλνω συνεχώς φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα στο infoape@lagie.gr και ενώ εχουν γίνει τρεις ενημερώσεις στον πίνακα δεν τα περνάνε .Επικοινωνησα εχθές τηλεφωνικά και μου είπαν πως εχει προβλημα το emai τα ξανα έστειλα για Τρίτη φορά και με φαξ και σημερα που επικοινώνησα πάλι μου είπαν ότι δεν μπορούν να τα περάσουν στο σύστημα για κάποιο τεχνικό τους προβλημα και σε ερώτηση μου πως θα πληρωθώ την επόμενη πληρωμή μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τιποτα ειναι κάτι που υσχυει για όλους και αν θέλω να επικοινωνήσω με τον κύριο Μπότση .Εχει περαστεί κάποιου συναδέλφου ενημερότητα τις τελευταίες 4-5 ημέρες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ευαγγελος28 Μαρτίου 2017 - 4:55 μ.μ.
    Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ Ευάγγελε.
    Τρεις φορές έχω στείλει με mail την φορολογική ενημερότητα και ακόμη να μου την περάσουν... Αν και είναι δικό τους πρόβλημα δεν τους νοιάζει αν θα πληρωθούμε χωρίς φορολογική ενημερότητα
    Είναι άθλιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Ευάγγελος και bill 1 το παρακάτω ισχύει και για εσάς.


    Ενημέρωση μελών σχετικά με την καταχώρηση ενημερότητας (Λ.ΑΓ.Η.Ε.)

    Αξιότιμοι συνάδελφοι,
    σας ενημερώνουμε σχετικά με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την εμφάνιση της φορολογικής -ασφαλιστικής ενημερότητας στο portal του Λ.ΑΓ.Η.Ε.
    Εξαιτίας κάποιου τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες, αρκετές ενημερότητες - ενώ το λογιστήριο τις έχει λάβει - δεν έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα. Το πρόβλημα αναμένεται μέχρι σήμερα να έχει λυθεί.
    Κάποιοι παραγωγοί αν και δεν εμφανίζονται στο σύστημα ως ενήμεροι έχουν πληρωθεί, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τα μέλη μας που αντιμετωπίζουν το παραπάνω πρόβλημα, προτείνουμε :

    - Μετά της 8 το βράδυ, να ελέγξετε από το portal του Λ.ΑΓ.Η.Ε. αν έχουν περαστεί οι ενημερότητες σας.
    - Αν δεν έχουν περαστεί, θα αποστείλετε email στο : i.papakyriacou@hotmail.com με τα εξής στοιχεία:

    1. Επικεφαλίδα : ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ -ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ
    1. Συνημμένο αρχείο με την φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα - κατά προτίμηση σε pdf.
    2. Στο κείμενο του email θα αναγράψετε τον κωδικό ΕΔΡΕΘ και την ονομασία της επιχείρησης σας, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
    Προσοχή : όλα τα παραπάνω ισχύουν για τις ασφαλιστικές ενημερότητες όπως επίσης και για τις φορολογικές που παίρνετε από το TAXIS - όχι γι αυτές που παίρνετε από την εφορία.

    Με εκτίμηση,
    Παπακυριακού Γιάννης.
    κιν. 6939513778

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριε παπακυριαλου υπαρχουν επισημα στοιχεια για κοστη κατασκευης παρκων το καλοκαιρι του 2012;

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω για την ενημέρωση κύριε Παπακυριακού

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Γράφετε σαν σημείο αναφοράς του ενημερωτικού από...μεχρι σε όσους έχουν ηλεκτρονικη μέτρηση παραγωγής από την ΔΕΗ..

      Διαγραφή
  24. Κε Παπακυριακού ευχαριστώ για την ενημέρωση και για το ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτα ειναι Συναδελφοι,,, ερχονται απ΄το πουθενα, τυποι ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΙΑΚΑΣ,, σε βριζουν, δεν ξερουν τα στραβα τους, πετουν οσοι λασπη μπορουν μπας και μεινει στο τελος τιποτε,, τους ρωτας δυο απλα πραγματα και μετα ΤΟΥΜΠΕΚΙ !!!!
    Παρ΄ολα αυτα, σεβομαι αποιαδηποτε προσπαθεια εχει στοχο την μειωση της υπερημεριας και την αμεση πληρωμη μας,,, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ που γραφω εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εχετε πληρωθει ολοι απο πειραιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ειμαιενταξει απο ασφαλιστικη ενημερωτητα και απο φορολογικη ποσο λιγοτερο απο 6200 λεφτα δεν φανηκαν ακομη στην πειραιως εχει αλλος τετοιο προβλημα ξερει κανεις κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυριο το πρωι λεει ο Σκουρλετης,, θα μας πει στον ΣΚΑΙ για την ΔΕΗ !!!!!! θα λυσει τον γορδιο δεσμο,, ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΑΜΑ ,, ΟΥΤΕ Ο ΧΟΥΝΤΙΝΙ !!!! πως γινεται δηλ να χανεις το 40 % της παραγωγης σου ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΣΤΟ 100 % ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΟΥ,, οχι ρευμα,, ουτε χασις να πουλουσαν !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη η καραμελα τσιχλα την εκανες.. ποτε επιτελους θα λιωσει να βρουμε τη υγεια μας σουργελο!!!

      Διαγραφή
    2. ,,, οταν παψεις να υποστηριζεις εσυ και οι ομοιοι σου την ΔΕΗ,, πουλημενε !!!!
      τα νεα τα εμαθες !!!! τα φιλαρακια σου στην ΓΕΝΟΠ τρεμουν !!!!,,
      καταθετει αγωγη ο ΛΑΓΗΕ στον ΑΔΜΗΕ !!!! τι λε ρε φιλε,, καλως τους κι΄ας αργησαν !!!!
      Το γλεντι ξεκιναει Συναδελφοι,,, σας το ειπα εδω και καιρο !!!
      ΠΡΟΣΕΨΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ,, αυτο θα καψει τον Παναγιωτακη,,γι΄αυτο και το καθυστερουσαν οσο αντεξαν στις πιεσης του ΣΠΕΦ !!!!

      Διαγραφή
    3. Ποιο πανω ο Ζιακας προσπαθησε να σου εξηγησει καποια πραγματα αλλα τετοιος μακακας που εισαι δεν καταλαβαινεις τιποτα!!! Συνεχισε καλα το πας σε λιγο θα φυγουν και αυτοι οι λιγοι που σας εχουν μεινει στο λαμογιοσυλλογο σας!!!

      Διαγραφή
    4. Ποιος Ζιακας ρε χαιβανι !!! εσυ και ο εαυτος σου εισαι,, αιντε και δυο ψευτικα προφιλ,, λαμογιο της ΓΕΝΟΠ,, που εξι μηνες απληρωτοι,, και δεν βρηκες βρωμοφουστα να πεις κατι για την ΔΕΗ !!!!,,
      Πες ομως εδω και τωρα,, συμφωνεις με τον Παναγιωτακη πως η ΔΕΗ χρωσταει στον ΛΑΓΗΕ 120 εκατομ,,,ενω ο ΣΠΕΦ μιλα για 800 εκατομ,,, ΝΑΙ ή ΟΧΙ,,, χωρις πολλα λογια,,,

      Διαγραφή
    5. ,,,, ντουπεκι Συναδελφοι !!!!,, τσιμουδια,,, απαντηση καμμια,,, οχι πως την περιμενα !!! αλλα να΄χαμε να λεγαμε !!!!

      Διαγραφή
    6. χαχαχα εισαι καθυστερημενος εντελως!!!!!!!!!!!!!
      Στο συλλογο σας εκτος απο το να ειστε παλιοι στα απαραιτητα ειναι και χαρτι απο γιατρο..? Ελα τωρα πες μας Ι2 Ι3 με τι πηρες το απολυτηριο στρατου ρε σουργελο..?

      Διαγραφή
    7. Ι5 δεν θυμασαι,, μπροστα μου εισουν ρε χαιβανι !!!!
      Ελα ασε τωρα τα χαζα !!! δεν ξεφευγεις απο εμενα ευκολα,, ασε τα φουστικα και λεγε,,,συμφωνεις με τον Παναγιωτακη και 120 εκατομ, αρα 7 μηνες απληρωτοι ή με τον ΣΠΕΦ και πληρωμενοι,, θα στο πεταω στα μουτρα πουλημενε της ΓΕΝΟΠ,, μεχρι να απαντησεις.

      Διαγραφή
  29. Ερε τσιρλα το σύστημα

    http://energypress.gr/news/tin-agogi-kata-toy-admie-katathetei-o-lagie-anethese-kai-tin-agogi-kata-toy-deddie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ βαράτε τους αλύπητα γιατί έχουν χεσμένη τη φωλιά τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ....ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ....ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ....

    http://energypress.gr/news/skoyrletis-fovamai-oti-tha-poylisoyme-ti-dei-oso-oso-alla-tha-peitharhiso-kapoioi-einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  32. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ
    ================

    ΜΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    ----------------

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ......ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ............

    ΣΤΙΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΠΙΘΑΝΟΝ, ΝΑ ΛΑΒΕΙ Ο ΔΕΔΔΗΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ, ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Eξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ Αυγούστου 2016
    29.03.2017
    Με νέες εντολές προς τις τράπεζες, συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2016. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 2.190 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 7.187,02€ (59% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ,,,, τι 2.190 παρκα ρε παρταλια !!!! τι 7.187 ευρω !!!! που ειναι ρε λαμογια της ΔΕΗ τα 500 εκατ του ΕΤΜΕΑΡ !!!!,,, πουλατε καθρεφτακια σε ιθαγενεις !!!! και περιμενετε τι !!! να θαμπωθούμε !!! ηρθε η ωρα σας Λαμογια να λογοδοτησετε στην δικαιοσυνη,, ενωπιον ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ,,, να δω την σταση του ΑΔΜΗΕ στην αγωγη του ΛΑΓΗΕ !!!! τι σκατα θα βρει να δικαιολογησει την ΔΕΗ και τον Παναγιωτακη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 14:50 ΠΕΡΙΠΟΥ 5000€ ΑΠΟ 100ΣΤΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γνωρίζει κάποιος να μου πει πόσο μπορεί να πωλείται 20αρι πάρκο το οποίο λειτουργεί από το 2010 με 0,44
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τιμές πωλησης που ψάχνουν αυτοί που τα αγοράζουν είναι συνήθως 4-5 φορές ο τζίρος του πάρκου απ όσο έχω ακούσει Δανάη.

      Διαγραφή
    2. danai
      αν ενδιαφέρεσαι για επένδυση σε ένα εκπαιδευτικό project στην αττική στείλε μήνυμα στο theodore6@gmail.com

      Διαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΕΗ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 200.000.000 ΕΥΡΩ

    http://energypress.gr/news/kleidose-sto-58-epitokio-gia-daneio-ton-200-ekat-eyro-simera-i-egkrisi-ton-oron-apo-ds-tis-dei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απόσπασμα από την ενημέρωση μελών της Ε.Π.Η.Ε.

    Κατόπιν αρκετών προσπαθειών και συνεχούς επικοινωνίας μας τις τελευταίες μέρες με τον πρόεδρο της Δ.Ε.Η., είμαστε στην θέση να σας ενημερώσουμε ότι η δανειακή σύμβαση της ΔΕΗ βρίσκεται στο τελικό στάδιο, έγκρισης από το Δ.Σ της ΔΕΗ και αναμένεται η υπογραφή της εντός των επόμενων ημερών. Ο κ. Παναγιωτάκης, μας ενημέρωσε 29/3/2017 ότι θα υλοποιήσει και την δεύτερη δέσμευση προς τους συλλόγους μας, και ανέφερε συγκεκριμένα ότι : Εντός του Απριλίου θα έχει εξοφληθεί ο Αύγουστος και θα έχει καταβληθεί και μεγάλο μέρος του Σεπτεμβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο Γιαννη , απλα κραταει την καθυστερηση στα ιδια επιπεδα (+- 5 μερες). Δεν την μειωνει . Κανω λαθος?

      Διαγραφή
    2. Οχι φιλε μου,,, δυστυχως δεν κανεις λαθος,,,αυτοι οι τυποι Παναγιωτακης και το ασκερι του,, μια γλωσσα καταλαβαινουν,, αυτη που εμαθε με το ζορι ο Τσοχατζοπουλος με το δικο του ασκερι !!!!!!!

      Διαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ
    ================

    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ..........Ο ΔΕΔΔΗΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.......ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ........ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.........ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΙΣ 230 !!!!! ΜΕΡΕΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τι τον ρωτάς κι εσύ καημένε Dimitris k τώρα... τον Παπακυριακού. Δεν βλέπεις ότι μόνο κατόπιν τον ΑΟΚΝΩΝ... ενεργειων του που έχει λιώσει το παιδί στον ύπνο και στο γλείψιμο μήνες τώρα, έχει καταφέρει... και φέρνει πάνω του όλο το βάρος... της αγοράς και των πληρωμών μας..... και τον χτυπάς εσύ τώρα τον ήρωα μας....!!! Αυτός ο ήρωας κουμαντάρει όλη την αγορά από την κρεβατοκάμαρα του... και ακόμα και πρωθυπουργοί στέκονται σούζα μπροστά του.... γιαυτό και οι προπέρσινες δεσμεύσεις που του έδωσαν τηρούνται κατά γράμμα.... Μην ανησυχείς λοιπόν, ο Παπακυριακού έχει πάντα... δίκιο και δεν θα μπορούσες να έχεις τίποτα καλύτερο χωρίς αυτόν..... Αλίμονο αν ο κλάδος στηριζόταν στους άλλους... που κανουν τεχνικές αναλύσεις, νομικές ενέργειες, διαδηλώσεις, κλπ. Όταν ο Παπακυριακού χωρίς μέλη, χωρίς γνώσεις και χωρίς συνδρομές τα πετυχαίνει όλα μόνος του, σίγουρα μας συμφέρει...... αρκεί να κοιμόμαστε μαζί του βαθιά....!!! ή να βλακέψουμε!!!
    Και για να ξυπνήσουμε τώρα από τα αστεία, η ΔΕΗ μάλλον ΣΠΕΦ πάλι ακολουθεί αφού πουλάει Πτολεμαίδα 5, για τα μάτια της οποίας εμείς είμαστε απλήρωτοι!!!! αφού τα 500 εκατ που έδωσε κρατήθηκαν από δικες μας πκηρωμές. Πάλι καλά που στο απόλυτο σκοτάδι το περασμένο φθινόπωρο, ο ΣΠΕΦ με αναλύσεις, γνώση, πείρα και πολιτικό θάρρος έβαλε και πάλι στο κέντρο την ουσία του προβλήματος.

    http://energypress.gr/news/ta-varia-hartia-rihnei-sto-trapezi-i-dei-syzita-kai-tin-polisi-tis-ypo-kataskeyi-monadas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. κυριε παπακυριακου πειτε στον παναγιωτακη μιασ και μιλατε μαζι του οτι ουτε δανικα του ζητησαμε ουτε ελευμοσυνη απαιτουμε τα λεφτα μασ γιατη τα παρκα μασ τα πληρωσαμε με μετρητα καποιη οχι με δανεια και με αερα. τησ υποσχεσεισ του ασ τησ κρατηση για το δικαστηριο θα του χρειαστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Energy :
    Προσωπικά έχω 50% δανεισμό και 50% ιδία. Κάποιος άλλος έχει 75% δανεισμό και 25% ιδία.
    Εγώ έχω προτεραιότητα έναντι κάποιου άλλου; και αυτός που πήγε με 100% ιδία, έχει προτεραιότητα έναντι εμού; Αυτός που πήρε δάνειο και έκανε αυτήν την επένδυση δεν το χρεώθηκε; Δεν καταλαβαίνω το παράδειγμα σας. Θα μπορούσα μάλιστα να το αντιστρέψω και να σας πω, ότι αυτός που έχει δάνειο είναι με την πλάτη στον τοίχο και δεν αντέχει ούτε 4μηνη υπερημερία σε αντίθεση με εσάς. Προφανώς τέτοιου είδους διακρίσεις δεν βοηθάνε κανέναν.
    Επειδή όπως μας λέτε δεν έχετε δανεισμό, μπορείτε να περιμένετε το ΟΠΟΙΟ δικαστήριο γίνει, ΟΠΟΤΕ γίνει, ΟΠΟΤΕ βγει η απόφαση και ΑΝ είναι καταδικαστική να πληρωθείτε. Επειδή όμως το 90%+ του κλάδου έχει δανεισμό, και ο κόσμος είναι σε απόγνωση, κάνουμε όσες ενέργειες χρειάζονται προκειμένου να πληρωνόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κύριε Παπακυριακού το παράδειγμα μου έχει να κάνει όχι με αυτού που έχουν η δεν έχουν δανεισμό αλλά με την νοοτροπία του κάθε Παναγιωτάκη που λέει ότι θα τηρήσει την υπόσχεση του.Δε κατάλαβα πρόκειται για υποσχέσει αν θα πληρωθω; και μάλιστα από έναν Παναγιωτάκη εγώ άμα δεν πληρώσω το ρεύμα δεν θα μου το κόψουν; να κόψει το Λεμο του και να μην παρακρατήσει τα ξένα χρηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Παπακυριακού απλά ευθυγραμμίζεται και χορεύει με το πως χτυπάει το τουμπερλέκι ο Παναγιωτάκης. Μην περιμένεις τίποτα παραπάνω. Όσο για τις ενέργειες που λέει..., οι μόνες ενέργειες που κάνει είναι να κρέμεται από τα αχαμνά του Παναγιωτάκη ως κλασσικός συνδικαλιστής, ίσα για να αισθάνεται παράγοντας...!!;του χώρου και τίποτα παραπάνω!!

      Διαγραφή
  48. Δαναη29 Μαρτίου 2017 - 10:22 μ.μ.
    Σε ποιά περιοχή βρίσκεται το 20αράκι? Είναι με σταθερή βάση? Τι πάνελ και τι inverted έχει?
    Όλα αυτά έχουν σημασία για την τιμή πώλησης Δανάη.
    Πάντως επειδή ψάχνω για ένα 20άρακι στείλε μου ότι θέλεις στο kokvas67@gmail.com


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. bill 1 αν ενδιαφέρεσαι για επένδυση σε ένα εκπαιδευτικό project στην αττική στείλε μήνυμα στο theodore6@gmail.com

      Διαγραφή
  49. Energy :
    Μάλλον δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος. Στην αγορά υπάρχει φέσι και είναι τεράστιο.
    Θυμάστε την στάση πληρωμών που έκανε η ΔΕΗ τον 8-9/2016; Μας άνοιξε η υπερημερία + 2 μήνες αστραπιαία.
    Τον ίδιο κίνδυνο αντιμετωπίσαμε και τώρα. Ευτυχώς η διαπραγμάτευση θα κλείσει και οι τράπεζες υποχώρησαν στις προϋποθέσεις που έθεσαν στην ΔΕΗ προκειμένου να χορηγήσουν το κοινοπρακτικό. Αν δεν το έκαναν ο Παναγιωτάκης δεν θα υποχωρούσε.
    Aν η ΔΕΗ δεν υπέγραφε το κοινοπρακτικό θα τρώγαμε άλλον 1 μήνα υπερημερία στο κεφάλι.
    Εσείς θέλετε να πληρώνεστε στην ώρα σας όπως κι εγώ. Δυστυχώς για εμάς, θα πρέπει να αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος του προβλήματος και να κοιτάζουμε την αγορά συνολικά. Δεν μπορείς να μπεις σε ΥΠΕΝ, ΡΑΕ,ΛΑΓΗΕ, ΔΕΗ και να λες "να κόψετε όλοι τον λαιμό σας εγώ θέλω να πληρώνομαι". Αυτομάτως θα χαρακτηριστείς ως γραφικός και εκτός τραπεζιού.
    Δείτε το ως μια ζυγαριά. Από την μια πλευρά είναι οι φ/β. Διάσπαρτοι χωρίς ίχνος συλλογικότητας, με lobbying ελάχιστο έως καθόλου -(εδώ οι σύλλογοι δεν μπορούν να έχουν κοινό μέτωπο ακόμα και στο θέμα των υπερημεριών που θα έπρεπε να μας ενώνει όλους). Από την άλλη πλευρά η μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας με πάνω από 16.000 υπαλλήλους. Αν πτωχεύσει η Δ.Ε.Η. όποια κυβέρνηση και να είναι στην εξουσία θα υποστεί ασύλληπτο πλήγμα. Να προσθέσω την ασφάλεια της χώρας και τον κίνδυνο black out , όπως και τον αντίκτυπο που αυτό θα έχει; Αντιλαμβάνεστε η πολιτική ηγεσία της χώρας και ΟΛΟΙ οι βουλευτές σε πια πλευρά της ζυγαριάς θα πάνε; Η Ρ.Α.Ε.; ο Λ.ΑΓ.Η.Ε.;
    Ο ΣΠΕΦ και ο ΠΣΑΦ αποφάσισαν να κινηθούν με την νομική οδό θεωρώντας ότι θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τις ίδιες σκέψεις είχαμε και εμείς. Η νομική οδός δεν επιλέχθηκε καθώς δεν έχουμε τα επίσημα στοιχεία και χωρίς αυτά, όχι μόνο πετάς φωτοβολίδες που πέφτουν στο κενό, αλλά δημιουργείς και πρόβλημα. Υπόνοιες για υπεξαίρεση δεν ευσταθούν με φωτοβολίδες, ειδικότερα προς τον διοικητή της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας. Ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό στους παραπάνω συλλόγους τί απαντά με το εξώδικο της η Δ.Ε.Η.
    Εμείς φροντίσαμε όταν στο τραπέζι υπάρχουν χρήματα, να έχουμε καρέκλα και ένα μέρος να πηγαίνει σε εμάς. Κάποιοι άλλοι αποφάσισαν ότι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος είναι να απειλούν ότι θα ρίξουν την πόρτα.
    Για την ώρα τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
    1. Είχαμε πάρει δέσμευση πως όταν ο πρόεδρος της Δ.Ε.Η. πάρει τα χρήματα που του οφείλει το δημόσιο θα μας δώσει το μεγαλύτερο μέρος του, όπως και έγινε. Πήραμε 79 εκατομμύρια.
    2. Πήραμε δέσμευση ότι αφού υπογραφεί το κοινοπρακτικό θα κλείσει ο Αύγουστος και θα εξοφληθεί μεγάλο μέρος του Σεπτεμβρίου -- μένει να υλοποιηθεί.
    3. Ο ΣΠΕΦ και ο ΠΣΑΦ έκαναν την συγκέντρωση έξω από το ΥΠΕΝ , έριξαν την φωτοβολίδα πως την επόμενη μέρα θα πληρωθούν τιμολόγια έως 12.000 ευρώ και οι παραγωγοί έμπαιναν στους λογαριασμούς τους και έβλεπαν ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με λύπη μου βλέπω την κατάντια σου ως εξάρτημα πλέον της ΓΕΝΟΠ. Αυτό που θεωρείς εσύ χωρίς στοιχεία, δεν ειναι τίποτα άλλο από την τεχνική σου αδυναμία και ανεπάρκεια να διαβάσεις τα οποιαδήποτε στοιχεία επισημα οι εταιρειες αυτές δημοσιεύουν. Με χίλια ζωρια τσάτρα πάτρα ίσα που διαβάζεις το δελτίο ΕΛΑΠΕ και αυτό με χίλια λάθη. Πως θα μπορούσες άλλωστε να διαβάσεις οικονομικές καταστάσεις και ιςολογιςμούς εταιρειών βασισμένους στα διεθνή λογιστικα πρότυπα. Από όσο γνωριζω στις σχολές κομμωτικής δεν διδάσκουν οικονομικά. Γιαυτον ακριβως τον λογο ποτέ σου δεν πρόεβαλες την παραμικρή θέση. Πάντα ακολουθείς, κλέβεις, παραποιείς, γλείφεις, και γενικολογείς μόνο και μόνο για να έχεις οπως λες μια καρέκλα στο διάλογο και να υπάρχεις στη φαντασία σου και στο μπλογκ. Εδώ θα μου πεις πως η συγχρονη ελλάδα χωράει ακομα και φιγούρες σαν τον Σώρρα... Όπως πάντα γνωρίζεις ελλαχιστα για την δράση των ´αλλων, αφού δεν μπορείς καν να καταλαβεις ούτε τα μισά. Αν υπάρχεις σήμερα, υπάρχεις επειδή τα τελευταία χρόνια ο Λουμάκης και ο ΣΠΕΦ στην ουσία διαμορφώνουν ανεξαρτήτως κυβέρνησης την πολιτική στην χονδρεμπορική αγορά και τις ΑΠΕ. Όταν εκείνοι δείχνουν το φεγγάρι, εσυ κοιτάς το δάχτυλο. Τι να πρωτοθυμηθώ... Ευτυχως και πάλι πρωτοι έθεσαν επιτακτικά στο δημόσιο δίαλογο τις ανισορροπίες της ΔΕΗ, γιατί αν δεν το έκαναν η υδροκέφαλη ΔΕΗ θα έτρωγε το δικό μας το κεφάλι και κανεις δεν θα καταλάβαινε το λόγο! Όταν οι πραγματικοί εκπροσωποι των παραγωγών κάνουν πολυμηνο αγώνα για να κάμψουν τις υπερημεριες καταγγελλοντας με τεκμηριωμενο και ποσοτικό τρόπο τα αδιεξοδα, εσύ γλείφεις και σέρνεσαι με μοναδική σου υπηρεσία το ένα τηλεφώνημα τη βδομάδα στο Μπότση για να μάθεις αν θα πληρωθούμε ή όχι. Σε εποχές μάλιστα που δεν θα πληρωνόμασταν, εξαφανιζόςουνα ακόμα και από το blog. Είσαι αξιοθρήνητος γιατί δεν ζυγίζεις την αξία σου από το πόσοι πραγματικά σε ακολουθούν και είναι γύρω σου, δηλαδή ο κανένας. Εσύ αντίθετα πιστεύεις πως μια ψευτοκαρέκλα στη χάση και στην φέξει ίσα για να γλύφεις παραποιώντας και νοθεύοντας τις θέσεις και τον τεκμηριωμένο αγώνα των υπολοίπων, από τον οποίο ζεις και υπάρχεις, θα πετύχεις δήθεν κάτι... Δυστυχώς έχεις περάσει στη σφαίρα των εγκεφαλικών αλλοιώσεων! Μπες τώρα με τους ψευτολογαριασμούς σου να αυτόςυγχαρείς τον εαυτό σου για τις απαντήσεις που σου δίνει ο Μπότςης για το ένα τηλέφωνο την βδομάδα... Μεχρι εκεί καλός είσαι...

      Διαγραφή
    2. Και επειδή ανέφερες το εξώδικο της ΔΕΗ και επειδή πάλι ούτε από αυτο καταφερες να διαβάσεις τους δύο αριθμούς του όλους κιόλους, δεν παρατήρηςες πως ο Παναγιωτάκης κλέβει 180 εκατομ βαζοντας την κουβέντα άσχετα στο έλλειμμα του Δεκεμβρίου που ηλταν 250'εκατομ και οχι στου Μαρτίου που εφαγε το εξώδικο των ΣΠΕΦ ΠΣΑΦ και που το έλλειμα ηταν 70! Επίσης σου λέει πως τάχα πλήρωσε τις υποχρεωσεις του γιαντο 2016 στο 97% αλλά ηλιθιε σου κρύβει πως στο 2016 μπηκε με χρέη προς τον ΕΛΑΠΕ 500 εκατ.!!!
      Θα το πω ακόμα μια φορά πως ευτυχώς με τις αναλύσεις και τις ηχηρές θέσεις του ΣΠΕΦ στο δημόσιο δίαλογο καινστα συνέδρια, το τιμόνι της κυβέρνησης στρίβει και φεύγουμε από το αδιέξοδο μοντέλο της υδροκέφαλης ΔΕΗ. Η πώληση μονάδων και ισως και της Πτολεμαιδας 5, που μας κετεστρεψε ισα για να έχουν ψηφαλάκια οι Περιφερειαλρχες και οι τοπικοι δημαρχοι, μαζί με πελατολόγιο είναι η μόνη λύση για να προκύψουν υγιείς ανταγωνιστικές επιχειρήσεις που θα κυνηγούν τις εισπράξεις και τις πληρωμές τους. Από αυτά βέβαια εσύ έχεις μεσάνυχτα, αφού δεν τολμάς ούτε καν να τα αντιγράψεις...!!!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Και για να σου αποδείξω Παπακυριακού πόσο τυφλοπόντικάς και ποτάπός είσαι, ούτε μία φορά δεν τόλμησες ή μάλλον δεν σκέφτηκες να θίξεις το θέμα της υδροκέφαλης ΔΕΗ όλους τους προηγούμενους μηνες στις φλυαρες και κενές περιεχομένου ανακοινώςεις σου. Δυο οι λογοι: Πρώτον δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα και δεύτερον, κι αν αντιγραφές αυτά που έλεγε ο ΣΠΕΦ, φοβόσουν μη χάσεις την σαλιωμένη καρεκλίτσα διότι άνθρωπος χωρίς περιεχόμενο όπως είσαι, μόνο με το γλείψιμο μπορείς κάπως να υπάρχεις!! Αν το στραβό μοντέλο ΔΕΗ λοιπον αυτό συνέχιζε και του χρόνου ήμαςταν στους 20 μήνες υπερημερία, εσύ πάλι με το ίδιο στυλάκι του γλύφτη στην σαλιωμένη καρέκλα θα ησουν για να συζητάς το καλό της ΓΕΝΟΠ και των Φωτοπουλων!! Ευτυχώς δεν εκπροςωπεις κανεναν μας!!!!! όσο και να η ΓΕΝΟΠ θα το ήθελε αφού είσαι ευκολος αντιπαλος!!!!

      Διαγραφή
    5. Κύριε Κανάκη ο Παπακυριακού είναι υπολειπόμενος, τι συζητάμε τώρα... μόνο να σου πω τι δεν έκανε τον τελευταίο καιρό: πρώτον έκανε γαργάρα τους παρανομουσ συμψηφισμούς ΔΕΗ-ΑΔΜΗΕ το περασμένο φθινόπωρο, αν τους κατάλαβε καν, δεύτερον δεν πρότεινε ποτέ και τίποτα για το πως θα μειωθούν οι υπερημερίες, τρίτον πιπίλα και αναπαρήγαγε την καραμέλα τον ανεισπρακτων λογαριασμών της καημένης... της ΔΕΗ ενώ οι ρυθμίσεις ετρεχαν στο φουλ, τέταρτον χαμπάρι δεν πήρε πως το μοντέλο του ΣυΡιζΑ για μισή ΔΕΗ με ολόκληρα τα κόστη όπως χαρακτηριστικά τους ξεφώνιζαν από τον Οκτώβριο ο ΣΠΕΦ είναι ένα μοντέλο που θα μας πάει στον πάτο και σε υπερημερία 50 μηνών!!! Λοιπόν τι συζητάμε τώρα ;;;; ο τύπος είναι για τον ασβέστη!!

      Διαγραφή
    6. Αν ο Παπακυριακου γλυφει οπως λετε και οι δυο τοτε εσεις και ο βαψομαλλιας το 14 τι κανατε στον Ασημακη εις βαρος μας...??? Τον μελωσατε απο πανω ως κατω, κοντεψε να πνιγει απο τα σαλια σας κοπριες. Και τωρα το ιδιο θα κανατε αλλα η κυβερνηση σας καταλαβε τι ρουφιανοι ειστε και σας εκανε περα με συνεπεια τωρα να φορεσετε την μασκα του αντιδραστικου για να υπαρχετε και να μη χαθειται απο το γραψιμο που τρωτε!!! χαχαχα κοθωνια
      ειστε για πολλες φαπες!!!!

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  50. 45 λεπτά σου πήρε να γράψεις όλα τα παραπάνω; Τόσες σειρές γραμμένες με μόνο σκοπό να με κατηγορήσεις; Κάτι ουσίας έχεις να πεις;

    Μέχρι τώρα με έχεις κατηγορήσει για :
    1. Τσιράκι του ΠΣΑΦ
    2. Παπαγάλο της ΠΟΣΠΗΕΦ
    3. Συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ
    4. για μοντάζ στην συνάντηση με τον Παναγιωτάκη (παλαιότερα...τώρα τι λές; ακόμα μοντάζ κάνω;;)
    Διάλεξε τι επιτέλους είμαι, όλα δεν μπορεί. Όταν πρώτος είπα σε συγκέντρωση ότι υφίστανται σαν κατηγορία τα αγροτικά φ/β με βρίζατε. Τώρα γίνατε και φιλαράκια!!
    Προφανώς ότι και όποτε σου κατέβει ...γράφεις.

    Δεν έκρινα το εξώδικο που έστειλαν οι σύλλογοι, γιατί δεν το έχω διαβάσει, όχι όπως κάνετε εσείς και ξεφτιλίζεστε, με νοθείες και ασταμάτητο τρολάρισμα. Τι να θυμηθώ τις λαδόκολλες, ότι παρουσιάστηκε η ΔΕΗ ως θύμα, τον κομματικό συνδικαλισμό, τις κατηγορίες προς την ΡΑΕ!! Άστα αυτά στην άκρη, δεν είναι πρώτη φορά ούτε θα είναι η τελευταία που τρολάρετε ασταμάτητα. Κρίνω από τις αναρτήσεις κάποιων που υποστηρίζουν ότι είναι μέλη του ΣΠΕΦ και ενημερώνονται καθημερινά από τον πρόεδρο του όπως λένε, οι οποίοι είπαν ότι τώρα θα πάνε, οι σύλλογοι, να πάρουν τα επίσημα στοιχεία από τον ΛΑΓΗΕ και εφόσον κατά την διαδικασία των ανακρίσεων προκύψουν στοιχεία για τον Παναγιωτάκη τότε θα καθίσει στο σκαμνί. Οπότε η παραδοχή μου ότι δεν υπάρχουν τα αποδεικτικά στοιχεία για την υπεξαίρεση - αυτήν την στιγμή τουλάχιστον - για τον Παναγιωτάκη είναι γεγονός το οποίο δεν αμφισβητείται. Εκτός εάν οι σύλλογοι έχουν τις απαιτούμενες αποδείξεις και για κάποιοι άγνωστο λόγο δεν τον στέλνουν στα δικαστήρια να δικαστεί με την κατηγορία της υπεξαίρεσης.
    Τα υπόλοιπα περί Πτολεμαΐδας είναι αστεία γιατί η ΔΕΗ θέλει να γλυτώσει τα υδροηλεκτρικά της. Εάν στο staff level agreement για την αξιολόγηση υπάρξει αναφορά/διατύπωση για τα υδροηλεκτρικά και το market test για τα λιγνιτικά δεν πάει καλά, τότε θα μπουν απευθείας για πώληση τα υδροηλεκτρικά. Καταλαβαίνουν μέχρι και οι πέτρες αυτήν την κίνηση της ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το ότι η ΔΕΗ λέει άλλα νούμερα για το λογιστικό έλλειμμα είναι γεγονός, επίσης γεγονός είναι ότι αναφέρει 1.54δις για το 2016 το οποίο αντιστοιχεί στο 97% των υποχρεώσεων της για το 2016. Δεν λέει πουθενά ότι έχει πληρώσει το 97% των υποχρεώσεων της για το 2016 αλλά αντιστοιχεί οπότε δεν ανακάλυψες την Αμερική.

    Το θέμα που συζητάμε είναι τα επικοινωνιακά τρυκ περί υπεξαίρεσης, σε αυτό να απαντήσεις τα άλλα για τις πληρωμές άστα στην άκρη. Με βάση τους ισολογισμούς της ΔΕΗ μπορούν οι σύλλογοι να κάτσουν στο σκαμνί τον Παναγιωτάκη για υπεξαίρεση ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Μην αναλωνόμαστε τώρα σε κουβέντες χωρίς ουσία τα πράγματα είναι απλά, όταν οι σύλλογοι έστειλαν το εξώδικο στην ΔΕΗ είχαν τα απαιτούμενα στοιχεία για να στοιχειοθετήσουν την κατηγορία της υπεξαίρεσης ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Εάν τα είχαν και τα έχουν θα έπρεπε να κάνουν αυτό που έχουν πει, δεν νομίζω ότι οι συγκεκριμένοι σύλλογοι και όχι μόνο έχουν κανένα λόγο να μην πάνε τον Παναγιωτάκη στα δικαστήρια εφόσον έχουν τις αποδείξεις για υπεξαίρεση!! Εάν δεν τα έχουν όμως τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή, η οποία δεν είναι της στιγμής!!

    Εκ του αποτελέσματος οι δεσμεύσεις που λαμβάνουμε από τον πρόεδρο της ΔΕΗ, μέχρι στιγμής, υλοποιούνται, οπότε καλά θα κάνεις να χαίρεσαι που μπαίνουν στον λογαριασμό σου χρήματα και στους υπόλοιπους παραγωγούς από φ/β. Τα 100εκατ στης 15/2/2017 ακόμα έρχονται και έχεις το θράσος να μιλήσεις κιόλας.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :

    1. Είχαμε πάρει δέσμευση πως όταν ο πρόεδρος της Δ.Ε.Η. πάρει τα χρήματα που του οφείλει το δημόσιο θα μας δώσει το μεγαλύτερο μέρος του, όπως και έγινε. Πήραμε 79 εκατομμύρια.
    2. Πήραμε δέσμευση ότι αφού υπογραφεί το κοινοπρακτικό θα κλείσει ο Αύγουστος και θα εξοφληθεί μεγάλο μέρος του Σεπτεμβρίου -- μένει να υλοποιηθεί.
    3. Ο ΣΠΕΦ και ο ΠΣΑΦ έκαναν την συγκέντρωση έξω από το ΥΠΕΝ , έριξαν την φωτοβολίδα πως την επόμενη μέρα θα πληρωθούν τιμολόγια έως 12.000 ευρώ και οι παραγωγοί έμπαιναν στους λογαριασμούς τους και έβλεπαν ΜΗΔΕΝ
    Τέτοια είναι η κατάντια και η απόγνωση σου που έχεις φτάσει να γράφεις πως επειδή έστειλες ένα εξώδικο, τα κάνανε όλοι πάνω τους και πληρωνόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παπακυριακού εγώ δεν μπορώ τεχνικά και όμορφα να στα πω όπως τα είπε ο κος Κανάκης, θα στα πω όμως λαϊκά έτσι που θα τα καταλάβεις καλύτερα. Λοιπόν επειδή όλοι οι παραγωγοί από φωτοβολταϊκά σε έχουνε φτυσμένο, εσύ τώρα ψάχνεις καταφύγιο κάτω από τα αχαμνά του Παναγιωτάκη- ΓΕΝΟΠ. Για το ρόλο γενοπ που ανέλαβες και ο πιο βλάκας στον κόσμο, δεν θα σου αποκαλύπτε το παραμικρό από το νομικό αγώνα και τις ενεργειεσ που γίνονται για να υποχρεωθεί η δεη να μας πληρώνει αυτά τουλάχιστον που εισπράττει. Η ΓΕΝΟΠ επίσης θα ήθελε να ξεβρακωθούμε εδώ μαζί σου, ώστε να έχει άπειρα στοιχεία στη διάθεσή της για να κάνει παιχνίδι... Αν είσαι τόσο βλάκας που πιστεύεις ότι θα πέςουμε στην παγίδα αυτή, είσαι μόνος σου αγόρι μου. Στα υπόλοιπα βλέπω συνεχίζεις την παράδοση να χαμπαριάζεις τα δύο όλα κιόλας νούμερα της δεη μόνο αφού στα χώσουν !!! Πάλι καλά τουλάχιστον που σου απαντήςε ο Κανάκης αν και δεν περίμενα να ασχοληθεί άλλο μαζί σου μετά την ξεφτίλα σας με την ΠΧΠΕΛ. Τέλος θα ήθελα και πάλι να ποστάρω την λαδόκολλα επηε ποσπηεφ στη διαβούλευση της ΡΑΕ για την χρέωση προμηθευτή, έτσι για να γελάσουμε αλλά βαριέμαι και είμαι πάνω στο σανίδι και δουλεύω οικοδομή. Αντε κοπρε φιλάκια !!!!

      Διαγραφή
    2. Και κάτι τελευταίο Κόπρε, αλήθεια με ποιο τρόπο τους καταφέρνεις...... να μας πληρώνουνε....... πως τους πιέζεις..... για πες μας λίγα για να καταλάβουμε κι εμείς την τεχνη σου....... Μου μυρίζει Απολλώνια η τεχνολογία....... σου σαν του Σώρρα..... χαχαχα

      Διαγραφή
  52. Ενδιαφέρομαι για την αγορά φωτοβολταϊκού 20 kwp στο νομό Αχαΐας,Ηλείας και περιοχή Ναυπάκτου.
    Όποιος έχει κάποια πρόταση ας μου γράψει στο e-mail : kokvas67@gmail.com
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πωλείται Φ/Π στη Β.Ελλάδα (νομός Σερρών) ονομαστικής ισχύς 20KWp και τιμή πώλησης ενέργειας 0.45058 €/KWh. Το πάρκο συνδέθηκε τον Μάρτιο του 2011 και η σύμβαση με τη ΔΕΗ είναι για 20 χρόνια.
    Εάν υπάρχει ενδιαφέρον παρακαλώ επικονωνήστε στο email:
    face2605@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ...ΡΑΕ: Τροποποίηση υπολογισμού και καθορισμός τιμών για το έσοδο του Υπολογαριασμού Αγοράς του ΕΛΑΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://energypress.gr/news/rae-tropopoiisi-ypologismoy-kai-kathorismos-timon-gia-esodo-toy-ypologariasmoy-agoras-toy-elape

      Διαγραφή
  55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Λοιπον,, θα μπορουσα να γραψω πολλα ,, με πολλους αριθμους και πολλες αγνωστες λεξεις για τους πολλους,, λιγα και σταρατα,,, γνωριζεται Συναδελφοι το Βιογραφικο του κ Φιλιππου (ΛΑΓΗΕ),, υπαρχει στο διαδικτιο,, γκουγκλαρεις και το βρισκεις,,, του Παναγιωτακη !!!!!! οταν το κανετε, θα καταλαβετε αρκετα για τις ολιγοριες του ΛΑΓΗΕ και τις βρωμικες κινησεις της ΔΕΗ,,

    Συναδελφοι, το γραφω,,το καταθετω και το πιστευω,,, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΕΦ - ΠΣΑΦ ΠΡΟΣ ΛΑΓΗΕ - ΑΔΜΗΕ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ,,, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΔΗ ΣΕ 230 ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ !!!! και η αποδειξη αυτου !!!!!! τον Αυγουστο του 2016 ξεκινησε μια 2μηνη σταση πληρωμων απο ΔΕΗ,,, ΜΕ ΤΟ 20% ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!!
    ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!! ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ !!!!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,,, θα εβγαινε η ΓΕΝΟΠ με ¨ανεπισημη¨ και καλα ανακοινωση " ,,, τον Ιουνιο, η ΔΕΗ δεν θα μπορει να πληρωσει τους υπαλληλους της¨ !!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΙΝΕ,, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ,, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ 79 ΕΚΑΤΟΜ ΣΤΟΝ ΕΛΑΠΕ !!!!!! ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ !!!!!! Καλα,, οποιος το πιστευει αυτο και το υπερασπιζει,,, ΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!!! Τον παραπεμπω στον Αυγουστο του 2016.
      Και να υποθεσω, οπως ολοι καταλαβαινουμε, πως ¨πιεσεις¨για τον Παναγιωτακη,, δεν ειναι ο σκληρος διαλογος !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  57. Αία αυτά τα περίεργα που λες περί βιογραφικού πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω.
    Παρακάτω το βιογραφικό του Παναγιωτάκη, εξήγησε μου σε παρακαλώ τι εννοείς γιατί αφήνεις υπονοούμενα.
    https://www.dei.gr/el/i-dei/enimerwsi-ependutwn/organwsi-etaireias/dioikitiko-sumvoulio-dei-ae

    Επίσης εξήγησε μου, με λίγα λόγια και σταράτα ποιές είναι για την ώρα οι νομικές επιθέσεις που κάνατε ως σύλλογοι και πιέστηκε η ΔΕΗ να μας πληρώσει.
    Τα εξώδικα;
    Αν με ένα εξώδικο καταφέρατε και πήραμε τα 79 να σας τα πληρώνουμε να στέλνετε κάθε μέρα και 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννη χωρις πολλα λογια,, Φιλιππου και ΑΔΜΗΕ,,, Παναγιωτακης και ΓΕΝΟΠ,,,εγω δεν ειπα πως ειναι κακο !!!! ,,, οι ανθρωποι την δουλεια τους καναν,, τους ¨χνωτι-σμους¨ μεταξυ των προσπαθω να αναδειξω ,,, ~!!!! και να σου πω,,,μπορει στα εξωδικα, να επαθε ανωσια η ΔΕΗ,, στην επαπειλουμενη ομως μηνυτηρια αναφορα, εναντιον φυσικου προσωπου !!! με Εισαγγελικη Παραγγελια για την επισημοποιηση των οφειλων της ΔΕΗ,,, ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ,,, και αυτο πρεπει να το παραδεχτεις .

      Διαγραφή
    2. ,,, ειμαστε ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ,,, ποτε επιτελους ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ !!!!!

      Διαγραφή
    3. Εσυ εισαι με τη μερια των ρουφιανων που καταλυστεψαν τις τσεπες μας για ιδιο ωφελος!!!!
      Κοπρια εχεις και μουτρα και μιλας!!! Ουστ απο εδω γρηγορα!!!

      Διαγραφή
    4. :) :) :) αρε φουκαρα !! τοσο σε κοβει, τοσο μπορεις !!!! απο την πολι ερχομαι και στην κορφη κανελα :),,

      Διαγραφή
  58. Τον Αύγουστο του 2016 η κίνηση της ΔΕΗ με το ΕΤΜΕΑΡ και τα 87εκατ ειπώθηκε από τον πρόεδρο του ΛΑΓΗΕ μέσα στην βουλή, στην συζήτηση του ν.4414. Λες να μην το άκουσε ο μοναδικός εκπρόσωπος των φ/β του Διασυνδεδεμένου; Που τυγχάνει να είναι ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Η.Ε. (εκτός εάν και αυτό ήτανε μοντάζ);;;
    Τότε τι κάνατε για να μαζευτεί το πράγμα, μήπως συναντήσατε τον Υπουργό, μήπως συναντήσατε τον Παναγιωτάκη , μήπως συναντήσατε τον Πρόεδρο της ΡΑΕ!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ, απλά λέγατε ότι η φωτογραφία από την συνάντηση της ΠΟΣΠΗΕΦ-ΕΠΗΕ με τον Παναγιωτάκη δεν έγινε ποτέ και ήταν μοντάζ!! Εμείς τους συναντήσαμε και τα δελτία τύπου γράφουν ακριβώς τι είπαμε και στο Υπουργείο και στον Παναγιωτάκη!!
    Μην ξεκινήσουμε πάλι τα Μ και 3 και τα Μ και Χ, εκείνες τις μέρες του Οκτωβρίου, μαζί με την επερώτηση των βουλευτών της ΝΔ και την αναγγελία πληρωμών που κάνατε (η οποία δεν έγινε ποτέ)!!
    Εκτός εάν μόνο με τα δελτία τύπου καταφέρνετε τα πάντα, οπότε να σας πληρώνουμε ένα μεροκάματο να βγάζετε κάθε μέρα!! Αφήστε στην άκρη την ΠΑΠΑΤΖΑ και τα κατόπιν των ενεργειών μου, περιμένετε και εσείς όπως όλοι να καταθέσει αγωγή ο ΛΑΓΗΕ και μετά βλέπουμε τι θα γίνει!
    Πήρατε τα στοιχεία από τον ΛΑΓΗΕ με εισαγγελική παραγγελιά; Μήπως σκοπεύετε να ζητήσετε εισαγγελική παραγγελία για να πάρετε τα επίσημα στοιχεία;;
    Μηνυτήρια αναφορά θα γίνει για τον Παναγιωτάκη ή μήνυση για να ξέρουμε τι λέμε;; Γιατί μηνυτήρια αναφορά έχουν καταθέσει και άλλοι από το 2014 εναντίον φυσικού προσώπου και Υφυπουργού!! Εσύ κατάλαβες από την απάντηση της ΔΕΗ ότι τα έκανε πάνω του ο Παναγιωτάκης;; Προσέξτε καλά γιατί και προχθές στις δηλώσεις του ο Παναγιωτάκης κάτι είπε που ίσως δεν το πήρατε είδηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δεν είμαστε όλοι από την μεριά των απλήρωτων, κάποιοι που λένε ότι είναι μέλη του ΣΠΕΦ, γράφουν ότι οι άλλοι σύλλογοι είναι βολικοί συνομιλητές, τσιράκια του Παναγιωτάκη και της ΓΕΝΟΠ και γλύφουν για να πιάσουν στασίδι στα γραφεία των αρμόδιων φορέων κοροϊδεύοντας του παραγωγούς!! Κάποιοι που λένε ότι είναι μέλη του ΣΠΕΦ ξεκίνησαν το γαϊτανάκι κατά συναδέλφων και συλλόγων σπέρνοντας την πόλωση και την διάσπαση του κλάδου, με επιχειρήματα του τρολαρίσματος!! Μόλις καταλάβουν ότι όλοι είμαστε απλήρωτοι και σταματήσουν το τρολάρισμα και την προπαγάνδα, προς όφελος όλου του κλάδου, τότε θα είμαστε όλοι μια χαρά!! Που είναι η συναδελφικότητα που λες, συναδελφικότητα είναι το ασταμάτητο βρίσιμο σε προσωπικό επίπεδο που επιδίδονται κάποιοι που δηλώνουν μέλη του ΣΠΕΦ και μιλάνε κιόλας απευθείας ανά πάσα στιγμή με τον πρόεδρο του;;; Ποια είναι η συναδελφικότητα, να τρολάρουν;; Ας σταματήσουν επιτέλους, δεν είναι ζήτημα ποιος είναι ο καλύτερος σύλλογος, το πρόβλημα μας είναι άλλο και το ξέρουν όλοι;; Τώρα γιατί κάποιοι θέλουν να μεταφέρουν την κουβέντα αλλού καλό είναι να τους ρωτήσεις εσύ, γιατί εγώ που τους ρώτησα με έβρισαν και από πάνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Λιτα και απλα,,, ξερεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως ειμαι εναντιον της οποιας μορφης ασχημων επιθετικων προσδιορισμων - τρολαρισματος και υβριστικων σχολιων ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΥΠΟΥΣ Ilias !!!! δεν αντεχεται !!! ,, η Εισαγγελικη παραγγελια αφορα στην επισημοποιηση των οφειλων της ΔΕΗ,, ο ΛΑΓΗΕ ειναι η ισχυροτερη πιστοποιηση,, και μιλαμε παντα για ΜΗΝΥΣΗ εναντιον του Παναγιωτακη και Φιλιππου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Παπακυριακού ο ιδανικός ΓΕΝΟΠΙΤΗΣ, καλύτερος και από το Φωτόπουλο για τα συμφέροντα της Δ.Ε.Η. !!!! Καμαρώστε και φτύστε τους μαζί με την λαδόκολλα τους !!!

    Χωρίς καμία ενέργεια, καμιά ανάλυση, κανένα επιχείρημα, καμία πίεση, τα κάνει όλα για σας πριν από σας !!! Το super μαντζούνι έχει ο άνθρωπος !!!

    http://www.rae.gr/site/file/categories_new/about_rae/activity/global_consultation/history_new/2017/1503_lix_0802?p=file&i=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γνωριζει καποιος αν εχουν γινει αλλαγες στους λογαριασμους της ΔΕΗ για την καταναλωση της οικιας..?
    Μου ηρθε διαφορετικος απο τις αλλες φορρες..... και μιλω για τις προσθετες χρεωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαυτο εχει ενα τηλ.πανω δεξια ρε λιακο..τι περημενεις..απο δω ν σου πουμε..?..παρε και ρωτα..τοσο πια..?

      Διαγραφή
  63. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Συναδελφοι συγνωμη για την ασχετη ερωτηση αλλα τις τελευταιες εβδομαδες που μπαίνω στο sunnyportal στο Βιβλιο ιστορικου εγκαταστάσεων δεν βλέπω το μήνυμα "Επιτυχής αποστολή ???? Byte σε ? δευτερόλεπτα" κάθε 15 λεπτα οπως παλια, αλλα μόνο όλα τα αλλα συμβαντα. Σημειωνω ότι το εχω να δείχνει τα παντα (πληροφοριες, προειδοποίηση, βλαβη, σφαλμα).

    Εχει αλλαξει κατι η SMA ως προς αυτό στο sunnyportal? Το εχει παρατηρησει αλλος συναδελφος? Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρηστος το ιδιο και σε μενα αλλα στο τελος βραδυ δηλ. δειχνειμ οτι εστειλε πχ τοσες χιλ.bytes αλλα μηδεν παραλαβη δεν ξερω αλλα εγω αγορασα το analisys pro και εχω τα δεδομενα σε καθε πεντα λεπτα και χωρις να χρειαζεται να μπαινω τοσο συχνα sunny webbox για online παρακουλουθηση και ετσι εχω σε πληρη εικονα με ολες τις αναλυσεις του παρκου μου 166 ευρω με φπα κανει το προγραμμα κοιταξετο...!!

      Διαγραφή
  65. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ KΑΝΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΓΙΑ PLC ΑΠΟ TRACKER RESOS SF40(PAIRAN) ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Θα ηθελα να ρωτήσω αν οι παραπάνω κύριοι που γράφουν ολα αυτα τα κειμενα...εχουν καποια εργασία, εαν δουλεύουν εκτος απο να καταναλώνουν τοσες ωρες ωστε να απαντουν ο ενας στον αλλον και να εχουν κανει το μπλοκ αυτο αρενα παπαρολογιας και ηλιθιοτητας. Τι να πω....ειστε απλα για λυπηση. Το μονο που εχετε καταφερει ειναι , καποιος που θελει να ενημερωθει και μπαινει να διαβάσει, απλα αηδιαζει και λεει ουστ απο εδω κοπροσκυλα. Ετσι απλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Και το πιο αστειο ειναι που καποιοι αναφέρονται στους υπόλοιπους ως "συναδελφοι"...ε ειναι τουλάχιστον αστειο να εχεις τετοιους συναδέλφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ετσι ακριβως !!!! ετσι ακριβως ¨ανθιζει¨ η αντιδημοκρατικη πολιτικη ιδεολογια !!!!! ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ !!!! η μεγαλυτερη προπαγανδιστικη παπαρια,,τυπου Sanas !!!!
    Πες εδω και τωρα ,, με copy - pasty,, απο που αντλεις αυτη την ηλιθια διαπιστωση ¨ αρενα παπαρολογιας και ηλιθιοτητας¨ ,,, ανεβασε εδω κειμενα μου,, γραπτα μου που μπορουν να αποδειξουν τις παπαριες που γραφεις !!!! και απαντω εγω,, γιατι ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!!!
    Περιμενω να ανεβασεις ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,,, ξερετε τι θα ανεβασει Συναδελφοι !!!!! ΤΙΠΟΤΑ,,, ειναι τα γνωστα θρασιμια του δυαδικτυου που πετουν λασπη,, μπας και κολλησει σε κανενα !!!!

      Διαγραφή
  69. .........Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ......ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ......ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.......ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ.............ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ......ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ......ΣΤΟ ΜΔΝ......Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ.....ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ........Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ...ΣΤΙΣ 16:00......ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ......ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.......ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εγω μια ερωτηση εκανα αρχικα Αιας, αλλα εσυ κολλησες στην διαπίστωση μου. Οπως απλα αποκαλυπτεσαι και δείχνεις ποσο σε ενοχλουν αυτες του ειδους οι διαπιστωσεις, ετσι απλα απαντησε και στο αρχικο ερωτημα μου, με τι ασχολησε? Δουλευεις καπου? Οχι δε θελω λεπτομέρειες, αλλα μου κανει τρομερη εντυπωση ο χρονος που καταναλώνεται ολοι εσεις που γράφεται αυτα τα κείμενα και σε καθημερινη συχνότητα. Εμενα δεν θα με ξαναδεις σε σχόλιο μεχρι το επομενο σκ. Απλα γιατι εργαζομαι. Αγωνιζομαι οπως πολλοί συμπολίτες, συναδελφοι, συναγωνιστες οπως σκατα θελετε να ονομαζομαστε. Εσεις ομως εδω μεσα το εχετε καταντησει αηδεια κυριε Αιας. Και για το κλεισιμο, να σου πω οτι εσυ που το παιζεις ο Ξανθόπουλος των παραγώγων, εισαι απλα ενας βλακουλης και μισος , γιατι αν ησουν καποιος αξιόλογος και πραγματικα αγωνιστης θα μιλουσες επωνυμα. Καταλαβες κυριε ( λεμε τωρα). Αιντε και καλη εβδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ,,, καταλαβατε Συναδελφοι, γιατι μιλω για κοινους λασπολογους !!!!!!! με εγκαλει ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ sanas ¨Κωσταντινος¨ του ,,, του (μονο στο ¨του¨ δεν απαντησε),,, εμενα για ανωνυμια !!!!!,, τωρα τι να πω!!! τετοιες στιγμες πραγματικα βαριεμαι !!! αν οι Γενοπιτες φτασαν σ΄αυτο το σημειο,, να γραφουν τετοιοι τυποι για την παρτη τους,, μαλλον η ΔΕΗ εχει σοβαρο προβλημα εκπροσωπησης !!!!
    Με κατηγορησε πως ειμαι μερος ¨ αρενα παπαρολογιας και ηλιθιοτητας¨,,, του ζητησα γραπτα μου που το αποδεικνυουν,,, εσεις ειδατε κατι τετοιο !!!! ανεβασε κατι τετοιο !!!! οχι ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ,,, τι ειπε !!! γενικολογες παπαριες !!!,, οπως ακριβως συνηθιζουν να μιλουν οι παπαρολογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,,, και για οποιον γνωριζει τον ΕΠΩΝΥΜΟ sanas,, ας του πει πως προσφερω πολιτιμο προσωπικο χρονο,,οποια στιγμη και αν αυτο απαιτειται, για να βοηθησω στην ενημερωση των Συναδελφων με μονο σκοπο την μειωση της υπερημεριας,, οταν με το καλο συμβει,, θα εξαφανιστω.

      Διαγραφή
    2. χαχαχα το σχολιο σου αργησε να μπει μια ημερα!!!
      Για 1 Απριλιου το ετοιμασες ως Πρωταπριλιατικο και μπηκε στις 2...
      Ακου εσυ να εξαφανιστεις!!! Αυτα δεν γινονται οσο πληρωνεσαι απο το λαμογιοσυλλογο σου... θα εισαι εδω να μας θυμιζεις την υπαρξη σας αφου ειστε αποξηραμενοι εντελως!!!

      Διαγραφή
    3. ,,, αιντε ρε σουργελο,, κανε τα μαγικα σου να μειωθει η υπερημερια,, ΓΕΝΟΠΙΤΗ,, και θα δεις αν εγω συνεχισω να γραφω εδω ή οχι,,, εσυ μαλλον πληρωνεσαι απ΄την ΓΕΝΟΠ, γι΄αυτο και εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια !!!

      Διαγραφή
    4. Χαχαχα κατι δικο σου εχεις να πεις η απλα αντιγραφεις αποξηραμενε!!! Αυτα που σου λενε δε τα λες ξανα.... Αλλα θα μου πεις και αυτα που μας λες ο βαψομαλλιας σου τα δινει.. οποτε με λιγα λογια εισαι ο πατιτουρας!!!! χαχαχα

      Διαγραφή
  74. .....ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ......ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.....ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ....ΒΕΒΑΙΑ.....ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ....ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.....ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ......ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ.....ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ;;;;;; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ.......ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΤΕΙΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Καλημέρα, μήπως ξέρετε αν μπορούμε να στέλνουμε τα τιμολόγια μόνο ηλεκτρονικά και αν ναι σε ποιόν και με ποιό τρόπο πρέπει να απευθυνθώ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλεκτρονικα....!!!! Πρωτη φορρα το ακουω και δε πιστευω να γινεται.

      Διαγραφή
    2. Ελλαδάρα. Στις αναπτυγμένες χώρες αυτά είναι λυμένα εδώ και χρόνια....

      Διαγραφή
    3. Χριστίνα γίνεται αλλά θα πρέπει να έχεις θεώρηση φορολογικού μηχανισμού που δεν ξέρω αν σε συμφέρει για ένα τιμολόγιο το μήνα. Υπάρχει εταιρεία που δίνει δωρεάν έως 3 τιμολόγια το μήνα αλλά δε σε αφήνει να σημειώσεις κάτι πάνω στο τιμολόγιο.
      Δες πληροφοριές λογιστηρίου:
      http://www.lagie.gr/systima-eggyimenon-timon/ape-sithya/plirofories-logistirioy/
      "Εναλλακτικά εάν τα παραστατικά έχουν εκδοθεί με μηχανογραφικό τρόπο και δεν φέρουν χειρόγραφη υπογραφή ή σφραγίδα μπορούν να αποσταλούν με μορφή pdf στο email: info@lagie.gr "

      Διαγραφή
    4. Επίσης με βάση τον κώδικα φορολογία εισοδήματος πρέπει να αποδέχονται ηλεκτρονικά και αυτά με σφραγίδα και υπογραφή, αλλά δεν τους συμφέρει...

      Διαγραφή
    5. Ευχαριστώ πολύ!
      Γιατί λες δεν τους συμφέρει τί πρόβλημα τους δημιουργεί ;

      Διαγραφή
  76. Χριστίνα Κ.3 Απριλίου 2017 - 11:05 π.μ....Οχι δε γινεται αλλα υπαρχει στη σκεψη του ΛΑΓΗΕ να γινει στο μελλον οπως και το τηλεφωνικο κεντρο για τις πληρωμες.. υποσχεση Μποτση απο τοτε που ανελαβε μεχρι τοτε ..ονειρο θερινης νυχτος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος μήπως την διαδικασια μεταβίβασης απο φυσικό πρόσωπο σε ΕΕ και πως και απο ποιον θα εισπραχθούν οι μήνες σε καθυστέρηση που εχουν κοπεί ήδη τιμολόγια και ποσό χρόνο διαρκεί μέχρι να μπορεί η ΕΕ να τιμολογήσει πάλι και να εισπράξει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χρήματα τα εισπράτει αυτός που έχει κόψει το τιμολόγιο.
      Η ΕΕ τιμολογεί από τη στιγμή που θα ενημερώσεις το ΛΑΓΗΕ για το πάρκο και θα σου βγάλει το νέο ενημερωτικό στο ΑΦΜ της ΕΕ. Για τη μεταβίβαση παίζει ρόλο αν το φυσικό πρόσωπο έχει και άλλη δραστηριότητα και θέλει να παραμέινει ενεργός επαγγελματίας, αν έχει πάγια, αν έχει δάνειο, αν έχει πάρει απαλλαγή ΦΠΑ κλπ.
      Επίσης αυτοί που θα μπουν μέτοχοι στην ΕΕ δικαιολογούν τα χρήματα για την αγορά πάρκου;
      Αυτά τα ξέρει καλύτερα ο λογιστής σου που έχει και όλα τα δεδομένα. Πάντως χοντρικά υπάρχουν λύσεις:
      1 Μεταβίβαση υποκαταστήματος
      2. Μεταβιβαση παγίων
      3. Μετατροπή ατομική σε ΕΕ

      Διαγραφή
    2. Costas ευχαριστω για την απάντηση ήσουν κατατοπιστικός .

      Διαγραφή
  78. Κε Παπακυριακού καλημέρα
    Μήπως γνωρίζετε για ποσά έως 18.000 πότε έχουν σκοπό να πληρώσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Τελικα τι γινετε με εκεινες τις μυνησεις...?

    Μου θυμιζουν το λεφτα υπαρχουν το ζαπειο 1 και 2 και το σκισιμο του μνημονιου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρεπει να εισαι πολυ καθυστερημενος για να εισαι φαν του λαμογιου βαψομαλλια!!!

      Γι αυτο καιο λαμογιοσυλλογος του παραπεει και βρισκεται σε αποξυρανση!!!!

      Διαγραφή
  80. Eξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ Αυγούστου 2016
    05.04.2017

    Συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2016 με νέες εντολές προς τις τράπεζες, με τις οποίες θα εξοφληθούν 1.530 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 8.191,87€ (70% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Μας κοροιδευουν τι πληρωμες ειναι αυτες για να μας πουν οτι πληρωσαν 1000€ πιο πανω απο την τελευταια πληρωμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Τελικα τι γινετε με τους λογαριασμους της ΔΕΗ για την οικιακη καταναλωση γνωριζει κανεις..? Μου ηρθε εναντι χωρις τις χρεωσεις!!! Οποτε η θα ερθουν μαζεμενες στον εκαθαριστικο και θα τα δουμε ολα η δεν θα ερθουν καθολου οποτε ποιος θα μαζεψει το ετμεαρ για να πληρωθουμε μελλοντικα!!! Η επιθεση με μηνυσεις στο Παναγιωτακη εχει αντιδραση που τη δεδομενη στιγμη δε μας βγαινει σε καλο.. αντε να δουμε μελλοντικα!!!
    Σε δυο μεγαλες κινησεις ο λαμογιοσυλλογος μια με το New Deal και μια τωρα με τις μηνυσεις μας εχει ξεσκισει!!! Αντε να δουμε ποτε θα αποχωρησει απο το χωρο να βρουμε την υγεια μας!!! Ρε φιλε δε σε θελουμε σηκω και φυγε σα το Τσιπρα εχεις καταντησει.. εχεις αρπαξει τη καρεκλα και δεν την αφηνεις με τιποτα ενω εισαι απο μαλ....α σε μαλ...α και μας καταστρεφεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Το παρακάτω δελτίο τύπου του ΕΒΕΑ προέκυψε μετά την συνάντηση που είχε ο κ. Μπογδάνης κι εγώ με τον πρόεδρο του εμπορικού επιμελητηρίου, κ. Μίχαλο.
    Ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό που οι δημοσιογράφοι σε πολλά κανάλια βάλλουν εναντίον μας, είναι καλό να γίνονται τέτοιες κινήσεις.

    http://www.acci.gr/acci/articles/article.jsp?context=103&categoryid=202&articleid=10034

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΦΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ !!! ΓΙΑ ΜΑΣ !!

      Διαγραφή
  85. Επαναλαμβανω εχει ασχοληθει κανεις απο τους συλλογους με την ενεργεια της ΔΕΗ να μη χρεωνει πλεον στους καταναλωτες ΕΤΜΕΑΡ..? Η τρυπα που θα δημιουργηθει πως θα αναπληρωθει..? Θα πουνε στους καταναλωτες ξερετε πρεπει να δωσετε 1000 η 2000 ευρω γιατι μαζευτηκαν επειδη η ΔΕΗ δε τα χρεωνε!!! Μηπως εκει εκτος του βρισιματος που θα τρωμε απο ολους τους Ελληνες θα εχουμε καταρευση και πιθανον η τρυπα καλυφθει με ενα νεο New Deal..? Ο βαψομαλλιας παλι τα καταφερε αναγκαζοντας τη ΔΕΗ να μας τη φορεσει.... τωρα τρεχατε ποδαρακια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ......ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΜΕΑΡ ;;;;;

    Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ( ΛΗΞΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ).....ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ................ΕΧΕΙ ΕΤΜΕΑΡ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Στους εναντι λογαριασμους δεν εχει ετμεαρ κτλ εχει στους εκκαθαριστικους τις λοιπες χρεωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Οταν σας λεω πως ειναι σοβαρα αρρωστος,,,Ilias6 Απριλίου 2017 - 11:09 π.μ., ε! χαρειτε τον!!!!!,, αν αυτος δεν δυσφημει τον κλαδο,, ποιος !!!!!!!!!!

    Ειναι δυνατον Συναδελφοι,, να εγειρεται τετοιο θεμα !!!! δηλ να ειμαστε σοβαροι,,, Η ΚΑΘΕ ΔΕΗ,, Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ,, ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ή ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΜΕΑΡ !!!!!!! ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ 'Η ΟΧΙ !!!!,,, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ !!!!! ΗΡΕΜΗΣΤΕ,,
    Ακομα και η ΔΕΗ,, ποτε δεν ειπε ¨ΕΠΙΣΗΜΑ¨ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΤΜΕΑΡ,,, υποστηριζει ΛΕΕΙ !!!!!!,, πως το αποδιδει κανονικα !!!! με την δικη της δημιουργικη λογιστικη !!!! ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ,, νομιζουν πως εχουν να κανουν με αμόρφωτους !!!! κοντος ο δρομος του ψευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αίας μην τσιμπάς!! ο Ilias είναι δρομολογημένος και σε διατεταγμένη υπηρεσία τώρα που το ΓΕΝΟΠιτικο μαγαζί γκρεμίζεται... Και βέβαια ποιον άλλον θα χτυπάει;;; το ΣΠΕΦ και τον Λουμάκη που είναι ο βασικός πυλώνας του κλάδου των ΑΠΕ και αυτός που τους ξεμπρόςτιασε για τις καρικατούρες τους για υδροκέφαλη και προβληματική ΔΕΗ με μισό τζίρο και ολόκληρα τα κόστη !! όπως τους κατήγγειλε ο πρόεδρος μας !!

      Διαγραφή
  90. Στους έναντι λογαριασμούς το έναντι ποσό που πληρώνουμε αφορά όλες τις χρεώσεις δηλαδή και χρέωση συστήματος και δικτύου και ΕΤΜΕΑΡ και τα πάντα. Το έχω ρωτήσει στην Δ.Ε.Η. και μου χουν πει ότι τα ποσά που πληρώνονται πάνε αναλογικά σε όλες χρεώσεις αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Εγω ξερω οτι ενω εναντι επρεπε να πληρωσω κανενα 300αρι ευρω μου ηρθε 126 ευρω... μεσα υπηρχε χαρτι της δεη που ελεγε δεστε τι επρεπε να πληρωνετε για την καταναλωση σας!! Και λεω τα 150 περιπου που δεν βαλαν στον εναντι εαν ερθουν μαζεμενα στον εκαθαριστικο ποιος θα πληρωσει ρευμα 1000 ευρω..? Ειναι σαν να σου ερχονται ολα στο 4μηνο. Και σκεφτειται καποιους με μεγαλυτερους λογαριασμους!! Αλλα εσεις οι δυο ως ανοητοι γλυφτηδες του βαψομαλλια δε βλεπετε προβλημα πουθενα!!! Αλλα τι να λεω αφου φροντισατε να τα περνετε απο τις τσεπες μας εχετε προβλημα να δωσετε και κανενα 1000ακι για λογαριασμο Δεη εκαθαριστικο...!!! Στην ακρη εχετε αλλοι καταστραφηκαν απο ενεργειες του λαμογιοσυλλογου σας και τωρα το αποτελειωνετε το εργο σας κοπριες!!! Εξοργισατε με ταχα μου μυνησεις και φυλακες και τωρα τα εισπρατουμε ολοι μας τις μαλακιες σας κοπριες!!! Που ειναι ρε κοθωνια οι μυνησεις και τα κακουργηματα που λεγατε..? Θα περιμενουμνε κι αλλο..? Ο Αιας στην γωνια τη περιμενε τη ΔΕΗ παλιοτρομαρα του!!! Να δω οταν θα ερχονται τα μπιλετακια του εκκαθαριστικου αυξημενα ποιος καταναλωτης θα τα πληρωνει!! Μας εχετε καταστρεψει οσο ποιο νωρις φυγετε τοσο το καλυτερο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. :) :) :) :) ,, ΕΜΕΙΣ δηλ ο Συλλογος μου, ακουσον - ακουσον,, ΕΚΝΕΥΡΙΣΑΜΕ τον Παναγιωτακη, και τι εκανε λετε Συναδελφοι !!!!!! ΕΚΟΨΕ το ΕΤΜΕΑΡ απ΄τους λογαριασμους (στα 300 ευρω που λεει ο φουκαρας, τα 45 ειναι ΕΤΜΕΑΡ) και θα το βαλει λεει,, ΟΛΟ στον επομενο λογαριασμο, ωστε κανεις να μην μπορει να το πληρωσει !!!!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!! ρε τι εκανε ο ανθρωπος !!!!
    ΑΥΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥ !!!!!!!,, Τι να λεμε,,, μεχρι που μπορει αυριο να κανει και να χιονισει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,, ρε σας το λεω εδω και χρονια,,, δεν παταει ο ανθρωπος λεμε :) :) :)

      Διαγραφή
    2. Ανοητε εναντι ειναι γι αυτο φερνω παραδειγμα 126 ευρω και υπολογισες κατευθειαν το ΕΤΜΕΑΡ..
      Επισης δεν ειναι μονο το ΕΤΜΕΑΡ αλλα ολα τα αλλα που αφαιρεσαν και διπλασιαζουν το λογαριασμο!!!
      Αλλα που μυαλο να το καταλαβεις!!!
      Κατσε να δεις γελια οταν θα ερχεται στα νοικοκυρια λογαριασμοι 1000ρικα να δεις τι πιστολια εχουν να πεσουν!! Και μαντεψε ποιος θα τη πληρωσει!! Αλλα εγω τι φταιω που εσυ ηθελες να βαλεις φυλακη το Παναγιωτακη καθυστερημενε.. εεε? Κοπριες μας εχετε καταστραψει!!!

      Διαγραφή
    3. ,,, α! μαλιστα,, ΕΓΩ δεν καταλαβα πως ηταν και οι υπολοιπες χρεωσεις !!!! :) :) :),,, δηλ ρε φουκαρα, αποφασισε ο Παναγιωτακης,, ΕΜΜΕΣΩΣ,, να κοψει το ρευμα στις Κυκλαδες, στα Δωδεκανησα κλπ,, επισης το δικτυο να μεινει στο ελεος του θεου κλπ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΕ !!! και τον επομενο μηνα, που θα στειλει τον λαγαριασμο,, τι θα γινει ρε χαιβανι !!! το κοστος της ΔΕΗ δεν θα υπαρχει στον λογαριασμο ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ !!1

      Ρε φιλαρακι,,, παρε τα φαρμακα σου και τελειωνε !!!!!

      Διαγραφή
    4. ,,, αν παλι,, μεσ΄στην χαμαρα σου,, μας λες πως η ΔΕΗ αποφασισε να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ !!! και παλι θα σου θυμησω, πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΤΜΕΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ !!!! η ΔΕΗ μεσολαβει, τιποτε λιγοτερο ή περισσοτερο ,,, αποδειξη αυτου , η σχεση του ΕΕΤΗΔΕ με την ENERGA.

      Διαγραφή
    5. ,,, και μιας και με τσιγκλαει αυτο το ψωνιο Συναδελφοι,,, ουτε τα ληξιπροθεσμα της ΔΕΗ μας αφορουν,,, πουθενα στις συμβασεις δεν γραφει ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΤΜΕΑΡ !!!!,, μονο το ελλειμμα του ΕΛΑΠΕ μας αφορα,, και αυτο στην ΡΑΕ.
      Και μιας και εχουμε ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ και στις ΥΚΩ,, ας κοψουν και το ρευμα στα Νησια μας !!! αιντε να σας δουμε !!!!!! βρηκαμε ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΑΠΕ !!!!

      Διαγραφή
    6. Τελικα εισαι ποιο καθυστερημενος απο τι δειχνεις!!! Αλλα σου λεω αλλα λες εισαι στο κοσμο σου!!! Χαχαχα φιλους εχεις..? Ετσι απο περιεργεια για πες μας....!!! Καλα οικογενειαρχης δεν εισαι με τιποτα εκτος και αν ειστε και οι δυο για δεσιμο!!!
      Οποτε εξαιτιας ολων αυτων δεν συνεχιζω να σου εξηγω γιατι θα πεσω στο επιπεδο σου και δε το θελω.

      Διαγραφή
    7. ,,, το ενδεχομενο ρε χαιβανι, να μην μπορεις να καταλαβεις γρι απ΄αυτα που γραφω δεν σου περναει απ΄το μυαλο ε !! τωρα εδω που τα λεμε, με IQ 50 και αυτα που να νομιζεις πως αντιλαμβανεσαι,,για σενα ειναι πολλα. Λοιπον μην το συνεχιζεις,, τα φαρμακακια και νανακια

      Διαγραφή
  94. Αγαπητέ Αίας

    Μην δίνεις αξία, σε παρακαλώ, στα τρόλια της ΔΕΗ. Κάθεσαι κι ασχολείσαι τώρα με τον κάθε εγκάθετο, λες και δεν καταλάβαμε όλοι τι ρόλο παίζουν.
    Οντως ο ΣΠΕΦ ειναι η κολώνα των ΑΠΕ. Αυτό το 'χουμε καταλαβει όλοι.
    Ασ' τον δηθεν Ilias, και το άλλον (δεν τον θυμάμαι). Καλύτερα να κάνουμε εποικοδομητικό διάλογο, παρά να ασχολούμαστε με τα σκουπίδια και τρώμε την ώρα μας, κι εσύ να τα γράφεις κι εμείς να τα διαβάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ειστε γελειοι εντελως μα παντελως!!!! Λοιπον εγω περιμενω τη μηνυση για κακουργημα (υπεξαιρεση λογαριασμου) του ΣΠΕΦ στον Παναγιωτακη που διαφημιζε εδω ο Αιας 2 εβδομαδες και οτι τη ΔΕΗ τη περιμενει στη γωνια!! Τρολια ειναι η αληθεια οι απειλες για τη μηνυση που στο τελος δεν ειχαν ουτε και στοιχεια και ζητουσαν μετα τα στοιχεια οι καθυστερημενοι με το βαψομαλλια!!! Ειστε για τα μπαζα και μονο καταστραφη φερατε στο χωρο!! Ξεκουμπιδια και δωστε και κανενα ραντεβου μεταξυ σας να γνωριστειται γιατι τα σαλια σας ο ενας στον αλλον εδω μας εχουν πλυμηρισει μουχριτσες!!!

      Ακου τι ειπε : κι εσύ να τα γράφεις κι εμείς να τα διαβάζουμε

      Καλα ρε αφου εχετε τοσο αναγκη να τα πειτε γιατι δεν δινετε κανενα ραντεβου στο συλλογο σας.. η εστω ανταλαξτε κανενα τηλεφωνο!!! Αλλα ξεχασα ο συλλογος σας λογω λιγων μελων και μηδαμινων εσοδων επικοινωνει μονο μεσω του σαιτ!! ΗΛΙΟΣ προτεινω να ζητησεις ποσοστα για την τσαμπα επικοινωνια των μελων του ΣΠΕΦ!!!
      Τα καυμενα ειναι για λυπηση ουτε για τηλεφωνο δεν εχουν!! Χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Συναδελφοι, ζητω συγνωμη εκ των προτερων γι΄αυτα που θα ακολουθησουν, αλλα θα προσπαθησω να κανω μαζι του, ενα ΛΟΓΙΚΟ διαλογο,, θα καταλαβετε τι εννοω !!!

      Συναδελφε Ilias,,συμφωνεις πως η ΔΕΗ παρακρατα ΠΑΡΑΝΟΜΑ 550 εκατομ του ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΟΣ ΕΤΜΕΑΡ,, αρα εμεις ειμαστε ΠΑΡΑΝΟΜΑ απληρωτοι ; ,,, υποθετω πως σε μια τοσο απλη ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ερωτηση,, μπορεις να απαντησεις !!!!!!

      Διαγραφή
    3. Τι εκανε λεει η ΔΕΗ!!! 550 εκατομυρια!!!! Τι λες ρε παιδι μου!!!!! Μη στεναχωριεσαι κανε υπομονη ο ΣΠΕΦ θα τους χωσει ολους φυλακη!!!
      Εχω ενα φιλο γλυφτη του βαψομαλλια και μου ειπε οτι τη ΔΕΗ τη περιμενει στη γωνια!!
      Μαλιστα το αφεντικο του του ειπε οτι θα χωσει ολη τη ΔΕΗ στη φυλακη!!!
      Τωρα αν θα παρουμε εμεις λεφτα απο τους φυλακισμενους δε ξερω αλλα θα κοιμομαστε ησυχοι οτι τους χωσαμε μεσα!!! Χαχαχαχα ποιο βλακας πεθαινεις!!
      Και τωρα ηρθε η ωρα του ldv να σε σιροπιασει!!!

      Διαγραφή
    4. ,,, ετσι μπραβο, για να ξερουν ολοι οι Συναδελφοι, ποιες ειναι οι θεσεις ολων μας,, που σημαινει ΠΩΣ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ,,και εδω κανω copy - paste τα λογια σου, ¨Τι εκανε λεει η ΔΕΗ!!! 550 εκατομυρια!!!!¨,,, αρα διαφωνεις με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ του κλαδου,, διαφωνεις ακομα και με τις θεσεις του ΛΑΓΗΕ ,, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΗ !!!!!!,,, και εσυ τωρα ΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ !!!!!!

      Οι εντυπωσεις,, για οσους ειχαν πιθανες αμφιβολιες,, δικες σας Συναδελφοι !!!!

      Διαγραφή
  95. Ρε δεν πάτε να κάνετε καμιά δουλειά λέω εγώ... Άντε γιατί μας τα πρήξατε μακάκες.
    Κι εσύ ρε Αία αφού βλέπεις ότι δεν προσφέρει τίποτα το καλό, άστον να κουρεύεται.. Μην του απαντάς.
    Το ποιος προσφέρει δεν θα μου το πει ούτε ο Αίας ούτε ο Ilias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι μπραβο μπιλακο που περιμενεις και πληρωμη 18.000 ευρω!!!! καταλαβαμε τι κουμασι εισαι και του λογου σου!!!! Αντε τωρα στο βαψομαλλια να σου δωσει πληροφοριες ποτε θα πληρωθεις τετοιο τιμολογιο!!! Καποια στιγμη θα ερθει και η ωρα σου και θα κλαις.. και μετα να σε δω ποσο μαγκας θα εισαι.

      Διαγραφή
    2. Ακου ρε επενδυση με τιμολογιο 18.000 ευρω και μπαινει εδω να μαθει ποτε θα πληρωθει!! χαχαχα καλα ρε τιποτα δεν περισευει να γραφτεις σε κανενα συλλογο μπας και τα μαθαινεις κατευθειαν απο το να μπαινεις εδω μεσα!! Ποιο τσιγκουνης πεθαινεις!!!!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ