Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγραφής σε Ε.Π.Η.Ε.

Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι,


Μετά από έντονες και επίπονες προσπάθειες και συνεχείς αγώνες χρόνων, για την υπεράσπιση των
νόμιμων δικαιωμάτων όλων των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από Φωτοβολταϊκά, αντιμετωπίζοντας καθημερινά το εχθρικό προς εμάς επιχειρηματικό περιβάλλον, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα υπεράσπισης του κλάδου μας.

Ήρθαμε σε επαφή και σε στενή συνεργασία πολλοί ανεξάρτητοι παραγωγοί ενέργειας από Φ/Β και ιδρύσαμε την
Ένωση Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας – Ε.Π.Η.Ε.

Σας καλούμε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αντιστρέψουμε το στρεβλό, αρνητικό κλίμα όχι μόνο ενάντιά μας αλλά ενάντια γενικότερα στις Α.Π.Ε. Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας είναι μια πολλά υποσχόμενη μορφή ενέργειας, αποδεδειγμένα φιλική προς το περιβάλλον και τον πλανήτη αλλά και οικονομικά επωφελής για την χώρα.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι, οι
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας εξασφαλίζουν ιδιαίτερα οφέλη στην χώρα μας και στους πολίτες της. Με δυναμικό τρόπο η Ένωση Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας θα αναδείξει την πραγματική αξία, την χρησιμότητα και την προσφορά των Φ/Β στο κοινωνικό σύνολο.
Σας αποστέλλουμε με αυτήν την επικοινωνία φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγραφής.
Eπισυνάπτεται αρχείο με καλεσμα ΕΠΗΕ

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Γιάννης Παπακυριακού,
Πρόεδρος
Σπύρος Μπογδάνης,
Αντιπρόεδρος
Λάμπης Κουμούσης,
Γραμματέας
Χρήστος Κολιάτσος,
Ταμίας
Μαρία Τόφα,
Μέλος
Μιχάλης Θεοδώρου,
Αναπληρωματικό Μέλος
Βασίλης Μούλκας
Αναπληρωματικό Μέλος
Tel  : +30 210 981 1346
Fax : +30 210 988 2402
Web : www . ephe . gr

2 σχόλια:

  1. Κύριοι η έρευνα μόλις ολοκληρώθηκε και τώρα θ' αρχίσουν οι καμπάνες!!

    1. Ο Σπύρος Μ. που φυσιολογικά είναι ο Σπύρος Μπογδάνης - οικοδόμος στο επάγγελμα και νεαρής ηλικίας, πέραν όλων των άλλων δεν κόλλαγε με τίποτα να γράφει σε λόγια γλώσσα και πολύ περισσότερο να διαβάζει και να πλασάρει εδώ όλη την ώρα αποσπάσματα Υπουργικών Αποφάσεων, νόμων κλπ.

    2. Το ψευδόνυμο Σπύρος Μ. πέραν του Σπύρου Μπογδάνη χρησιμοποιεί βεβαιωμένα και ο "εργοδότης" του δικηγόρος Ηλίας Κολλύρης, ο οποίος αφού συκοφάντησε χυδαία 10άδες συναδέλφους δικηγόρους μέσω του Μπογδάνη και της Μαρίας Τόφα με στόχο την αλίευση και εκμετάλλευση του πόνου των ΦΒ παραγωγών, έκανε και μοιραία λάθη και αποκαλύφθηκε. Βεβαίως έχασε και όλες τις υποθέσεις που ανέλαβε.

    3. Ο ΕΠΗΕ δεν είναι τίποτα άλλο από μαγαζάκι του Κολλύρη με ανδρείκελα αναλφάβητους σαν τον Μπογδάνη (οικοδόμος στο επάγγελμα) και τον Παπακυριακού που μυρίστηκαν χρήμα και προμήθεια και πουλάνε με ψέμματα Κολλύρη. Τον Παπακυριακού τον βάλανε βιτρίνα μπας και ξεγελάσουν την κατάσταση, αλλά μάταια...

    4. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στο "ντεμπούτο" του ο ΕΠΗΕ πρόβαλλε με το καλημέρα εξώδικο Κολλύρη, λες και δεν είχαν χαθεί 500+ υποθέσεις πριν. Δηλαδή τι άλλο είχε να πει ο χασοδίκης στο εξώδικο, που δεν το είπε στα δικαστήρια που έχασε σωρηδόν μπερδεύοντας ακόμη και την στοιχειώδη διάκριση μεταξύ αστικού και διοικητικού δικαίου?

    5. Και βέβαια το κορυφαίο ερώτημα: Τι σόι δικηγόρος είναι αυτός που κάθεται ολημερίς και γράφει στα blogs χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα οικοδόμου για να αλιεύει αμετανόητα πελάτες, την στιγμή μάλιστα που έχει χάσει κάθε δικαστήριο που έδωσε??

    Πολύ δικηγόροι που συκοφαντήθηκαν από τον Κολλύρη θα καταθέσουν σύντομα καταρχήν αγωγές πολλών χιλιάδων ευρώ σε βάρος του. Επιπλέον θα μηνύσουν και θα καταθέσουν αγωγές σε βάρος του Μπογδάνη και της Τόφα για συκοφαντική δυσφήμηση.

    Στο στόχαστρο της έρευνας των Αρχών έχει μπει και ο ΠΕΠΠΗΕ, που αποτελεί ακόμη μία αποτυχημένη προσπάθεια του Κολλύρη να ιδρύσει σύλλογο μόλις το περασμένο καλοκαίρι,πάλι βάζοντας μπροστά ανδρείκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε σε οποιεσδήποτε οικονομικές δυσκολίες; Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση ή να πληρώσουν τους λογαριασμούς σας; Δίνουμε έξω δανείου στους ανθρώπους που χρειάζεται βοήθεια. Εφαρμόστε τώρα μέσω email: elenanino07@gmail.com

    Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
    κυρία Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ