Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΠΠΗΕΦ : «NEW DEAL» – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ


Αξιότιμοι κύριοι. Αξιότιμες κυρίες.

          Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει, κατά τη διάρκεια του περασμένου Καλοκαιριού κατατέθηκε από τη Δικηγορική Εταιρεία μας σειρά ομαδικών αγωγών στα αρμόδια Διοικητικά Δικαστήρια εκ μέρους εκατοντάδων παραγωγών. Με τις αγωγές αυτές ζητούνται αφενός τα ποσά που αντιστοιχούν στο πιστωτικό τιμολόγιο για την παραχθείσα ηλεκτρική ενέργεια του έτους 2013 και, αφετέρου, η αποκατάσταση
της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί οι παραγωγοί από τις διατάξεις του ν. 4254/2014.

          Εξάλλου, όπως έχουμε συμφωνήσει με τους παραγωγούς, εντός του Ιανουαρίου θα κατατεθούν νέες αγωγές στα αρμόδια Διοικητικά Δικαστήρια, με τις οποίες θα ζητούνται τα ποσά που αντιστοιχούν στις μειώσεις των τιμών που προκύπτουν από την εφαρμογή των ανωτέρω διατάξεων του ν. 4254/2014, προκειμένου για τους μήνες Απρίλιο 2014 έως και Νοέμβριο 2014. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται οι παραγωγοί που συμμετείχαν ήδηστις προαναφερόμενες αγωγές να μας αποστείλουν έως την 19ηΙανουαρίου 2015 τα κάτωθι στοιχεία: 1. Τιμολόγια μηνών Απριλίου 2014 έως και Νοεμβρίου 2014. 2. Ενημερωτικά σημειώματα πληρωμής για τους ίδιους μήνες. 3. Ακριβή υπολογισμό των μειώσεων της τιμής πώλησης για κάθε μήνα (από Απρίλιο 2014 έως και Νοέμβριο 2014). 4. Υπογεγραμμένο εις τριπλούν πληρεξούσιο (με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής), το οποίο θα αποσταλεί από τη Δικηγορική Εταιρεία μας στους ενδιαφερομένους παραγωγούς. Οι ως άνω παραγωγοί (που συμμετέχουν ήδη στις αγωγές) δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση.

          Περαιτέρω, ενημερώνουμε τους παραγωγούς που ΔΕΝσυμμετείχαν έως σήμερα στις ως άνω αγωγές ότι η Δικηγορική Εταιρεία μας θα καταθέσει ενώπιον των αρμοδίων Διοικητικών Δικαστηρίων εντός του Φεβρουαρίου 2015 καινούργιες ομαδικές αγωγές, με τις οποίες θα ζητούνται τα ποσά που αντιστοιχούν αφενός στο εκπτωτικό τιμολόγιο του έτους 2013 και, αφετέρου, στις μειώσεις των τιμών κατά τους μήνες από Απρίλιο 2014 έως και Νοέμβριο 2014, καθώς και η αποκατάσταση της ηθικής βλάβηςτων παραγωγών. Οι ενδιαφερόμενοι  παρακαλούνται για τον λόγο αυτό να μας αποστείλουν έως την 19η Ιανουαρίου 2015 τα κάτωθι στοιχεία: 1. Σύμβαση πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας. 2. Καταστατικό εταιρείας (εφόσον πρόκειται για εταιρεία). 3. Πιστωτικό τιμολόγιο για το έτος 2013. 4. Τιμολόγια μηνών Απριλίου 2014 έως και Νοεμβρίου 2014. 5. Ενημερωτικά σημειώματα πληρωμής για τους ίδιους μήνες. 6. Ακριβή υπολογισμό των μειώσεων της τιμής πώλησης για κάθε μήνα (από Απρίλιο 2014 έως και Νοέμβριο 2014). 5. Υπογεγραμμένο εις τριπλούν πληρεξούσιο (με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής), το οποίο θα αποσταλεί από τη Δικηγορική Εταιρεία μας στους ενδιαφερομένους παραγωγούς κατόπιν επικοινωνίας τους.

          Επισημαίνεται ότι για το σύνολο των ανωτέρω αγωγών θα επιδιωχθει η οριστικη επιλυση των υποθεσεων απευθειας από το Συμβουλιο της Επικρατειας τον συντομοτερο, κατα το δυνατον, χρονο.

          Για πρόσθετες πληροφορίες περί της διαδικασίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δικηγορική Εταιρεία μας στο τηλ. 210-7222007 (υπεύθυνες κ.κ. Μ. Γαλάνη, Φ. Μαρούτσου, Π. Μαυροειδή).

          Με την ευκαιρία, σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ένα ελπιδοφόρο νέο έτος!


Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΔΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ