Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 2012!

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΠΗΕΦ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ

Μετά την απόφαση του ΣτΕ με την οποία απορίφΘηκε  η Προσφυγή μελών του ΣΠΗΕΦ  Ν. ΣΕΡΡΩΝ κατά της έκτακτης εισφοράς επί του τζίρου  που επιβλήθηκε στα Φ/Β με το Ν.4093/2012, κατατέθηκε στις 15/12/2014
από τη ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ   "ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ¨ για λογαριασμό των παραπάνω μελών μας και άλλων Παραγωγών (σύνολο 108 μελών )  στο Ευρωπαϊκό  Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ)  προσφυγή  κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  για την ως άνω υπόθεση.
   Συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωσε ο κ. ΑΠ.  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: "  έχουν αποσταλεί η φόρμα της προσφυγής, συνοδευόμενη από πολυσέλιδο  δικόγραφο προσφυγής, μαζί με τα αναγκαία συνημμένα έγγραφα. Εντός του Ιανουαρίου αναμένεται η  λήψη εγγράφου επιστολής του ΕΔΑΔ, που θα επιβεβαιώνει την άσκηση της προσφυγής  και θα μας παρέχει κωδικό προσφυγής, τον οποίο θα σας κοινοποιήσουμε."
Τα μέλη μας που έχουν ασκήσει προσφυγή θα ενημερωθούν αναλυτικότερα με e-mails ή  μέσω του κωδικού τους πρόσβασης στη κατηγορία "ΝΕΑ ΓΙΑ ΜΕΛΗ" της ιστοσελίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ