Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Κινητοποίηση

Όλοι μας πλέον έχουμε φτάσει στα όρια μας.Η εξαγγελίες του ΥΠΕΚΑ αποδεικνύονται για άλλη μια φορά ψεύτικες.Το έλλειμα δεν αυξήθηκε αλλά εμείς έχουμε να πληρωθούμε 51 μέρες.Με αυτά που ακούγονται θα ξεπεράσουμε τις 60!
 Επιτέλους που πάνε τα χρήματα μας;

Όχι μόνο έχουμε φτάσει τα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης (κάποιοι ήδη τα έχουν ξεπεράσει),σχεδιάζουν και το νόμο που θα επιφέρει την καταστροφή μας. Αναφέρομαι φυσικά στο λεγόμενο new deal που...από το καλοκαίρι το περιμένουμε!


 Είναι βέβαιο πως αν δεν αντιδράσουμε και αυτή τη φορά καταστραφήκαμε.
Είναι δεδομένο οτι με την εξαγγελία αυτού του νομοσχεδίου-εκτρώματος -θα υπάρξουν κινητοποιήσεις από πλευράς συλλόγων.Θα πρέπει και κάθε ανεξάρτητος παραγωγός να συμμετάσχει σε αυτές.Στις προηγούμενες συγκεντρώσεις πολλοί από εμάς δεν συμμετείχαν.

Οι αγροτικοί σύλλογοι έχουν οργάνωση,και θα προασπίσουν,ίσως επιτυχέστερα από όλους τα δικαιώματα των αγροτικών συμβάσεων.

Ο ΣΠΕΦ κατά το πως δείχνει θα κάνει το ίδιο με έμφαση τα παλιότερα πάρκα.

Όλους τους υπόλοιπους, που είμαστε η πλειοψηφία ποιός θα μας εκπροσωπήσει;
Στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν χρειάζεται πολυφωνία.Ούτε άλλος ένας σύλλογος. Δεν υπάρχει και χρόνος άλλωστε. Χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι. Κάποιοι κοιτάζουν μόνο το δικό τους συμφέρον και έχουν αποδείξει οτι δεν θέλουν αυτή την ενότητα.
Αυτό το διάστημα όμως,κάποιοι αυτοκτόνησαν,κάποιοι χάνουν τα σπίτια τους.Εδώ μας οδήγησε αυτή η διάσπαση. Καιρός να βάλουμε ένα ΤΕΛΟΣ!
 Στην όποια συγκέντρωση γίνει δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι.Όλοι οι ανεξάρτητοι από συλλόγους παραγωγοί θα πρέπει να ορθώσουν φωνή και ανάστημα.

  Δεν τρέφω φιλοδοξίες και το μόνο που επιθυμώ είναι να υπερασπίσω την περιουσία μου και κατά προέκταση την οικογένεια μου.Ούτε θέλω να ηγηθώ κάποιας πρωτοβουλίας.Θα προσφέρω όμως όσο μπορώ προκειμένου να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.Ξέρω οτι δεν είμαι μόνος.
 Όποιος μπορεί να βοηθήσει στη συλλογική αυτή προσπάθεια ας επικοινωνήσει μαζι μου,

Στοιχεία επικοινωνίας : i.papakyriacou@hotmail.com
Tηλεφωνο:           6939513778                  
        
Ευχαριστώ.
IOANNIS PAPAKYRIACOU

540 σχόλια:

  1. μαζι σου γιαννη ηδη σου εχω στειλει e-mail με τα στοιχεια μου η τωρα η πεθαινουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ:

      1. ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
      2. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ (ΡΗΤΡΕΣ Ή ΤΙΤΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ, ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ NEW DEAL ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ!
      3. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ NEW DEAL, ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

      Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΦΟΒΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΙ ΤΟ NEW DEAL, ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ). Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΡΟΜΟΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ "ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ", Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΔΗΛΑΔΗ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

      ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ!
      ΑΚΟΥ NEW DEAL!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, "ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Σ$%#Α, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΕΣΥ Μ%^&*#Α".

      Διαγραφή
  2. Επιτελους μια φωνη λογικης

    Θα κατεβουμε ολοι Αθηνα για την ιδια μας την υπαρξη

    Δεν παει αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι έκαναν οι Γερμανοί με τους Εβραίους το ιδιο η κυβέρνηση με τους φωτοβολταικους.
    Στοχευμένη επίθεση για να μείνουν λίγοι.
    Θα τα πούμε στην πορεία διαμαρτυρίας και στα δικαστήρια. Πιάστε τους βουλευτές σας αυριο και μεθαύριο και ενημερώστε οτι δικαιολογίες δεν ήξερα τι ψήφιζαν δεν υπάρχουν. Θα τα πληρώσουν ολα μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΑΠΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΤΟ ΕΓΧΕΙΗΜΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ. Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΔΥΝΑΤΩΝ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννη δωσε ενα γενικο πλαισιο για τα αιτηματα της κινητοποιησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Παπακυριακού,
    όπως σας ανέφερα και στο e-mail μου, είμαι στη διάθεση σας.
    Αντώνης Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιαννη δωσε ενα γενικο πλαισιο για τα αιτηματα της κινητοποιησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλώνω παρόν και στη διάθεση των συναδέλφων στην κίνηση ανεξάρτητων παραγωγών για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους. Διαπραγμάτευση κάνεις όταν σε καλούν να βρείτε απο κοινού λύση όχι όταν έρχεσαι προ τετελεσμένου γεγονότος.Η υποχρέωση του ΥΠΕΚΑ είναι να βρεθεί λύση με την συνένεση των παραγωγών και όχι μόνο των τραπεζών.
    Σπύρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΣΕΙΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ NEW DEAL ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΝΑ NEW DEAL, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΩΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑ, ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ! Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ NEW DEAL, ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΜΗΝΑ - ΜΗΝΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ! ΟΚ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ , ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΨΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ, ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω πως δεν εχουν κανει το new deal οχι για το λογο που λες αλλα γιατι δε θελουν να τα παρουν οι τραπεζες... οχι φυσικα γιατι μας λυπουνται αλλα γιατι δε συμφερει τις τραπεζες... ξερω πολλους, και μενα μαζι, που εχουμε κανει παρκα σταθερα κοντα στα 200.000 με δανειο σχεδον ολοκληρο το ποσο... το να το παρει η τραπεζα δεν τους συμφερει... γι αυτο περιμεναν να γινει πρωτα η συμφωνια με τις τραπεζες ωστε μετα το new deal να ειναι οριακα βιωσιμα και να περνουν ολα τα κερδη οι τραπεζες... με αυτον τον τροπο θα εχουν τα μεγιστα δυνατα εσοδα η τραπεζες χωρις να χρειαστει να παρουν πισω τα αχρηστα γι αυτους πανελα...

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΦΙΛΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ . ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ . NEW DEAL = ΝΕΑ ΣΥΦΩΝΙΑ . ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΛΑΓΗΕ ΥΠΕΚΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ .

      Διαγραφή
    3. Οχι φιλε, 7:16, εγραψα πριν δυο ωρες : φοβερο το σχεδιο, ακομα τεσσερις μηνες υπερημερια δηλ 12 συνολικα, μας κατασχουν το 70% των παρκων μας, γιατι μη μου πειτε πως θα αντεξουμε αλλους τεσσερις μηνες, ερχεται στην συνεχεια το νεο - νεο περιβοητο NEW DEAL, φυσικα περναει μετα τυμπανων και χορων, δινει επιμηκυνση η Τροικα αντι τελος 2014, στον 6/2015, δεν επιβαρυνονται τα νοικοκυρια, παιρνουν τα λεφτα τους, ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ Π . . . ΣΤΟ ΧΕΡΙ. Φοβερο σχεδιο. Αντε να δω αν ειμαι και προφητης Ασημακη

      Διαγραφή
  10. Ρε φιλε λες τα ιδια και τα ιδια τι σε εξασφαλιζει οτι σε ενα χρονο δε σου πουν παλι new deal και παλι new deal παλι new deal an σου σπασουν την συμβαση χωρις ρητρες τελειωσες και παλι τι θα ειναι αυτο αν σου πει χαριζεις και τους 8 μηνες και σου δινω ταριφα -60% δεν το εχασες το παρκο για αυτο σοβαρεψου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ .....ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.....!!!!! ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ....ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΨΕΜΑΤΑ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω ότι οι περιστάσεις απαιτούν ενότητα όλων των συλλόγων χωρίς αποκλεισμούς, με συνενόηση για τον κοινό αγώνα. Όποιος δεν συμμετάσχει στον γενικό ξεσηκωμό θα φανεί πια σκοτεινά συμφέροντα εξυπηρετεί και θα εξοβελιστεί απ' όλους μας. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά τον ξεσηκωμό, ετοιμάσου να μην ξανά πληρωθείς ποτέ και να παραδόσεις το παρκο στην τράπεζα!! Αλλά ξέχασα πως εσύ δεν έχεις δάνειο και πως έχεις και άλλη δουλιά για να ζεις. Και τώρα που το καλό σκέφτομαι πρέπει να είσαι και από αυτούς που θα επιβαρυνθούν απ´ το new deal ως προς την εισφορα. Εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο απο σένα, οπότε γιατί να σε στηρίξω??? Δεν θα σε στηρίξω λοιπόν!! Και μη μου πεις για συμβάσεις και κουραφελξαλα γιατί δεν ισχύουν ήδη. Απλά εσένα σε βολεύει όπως έχει το πράγμα σε σύγκριση με το new deal και εχεις και αντοχές να το παίξεις κιάλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ . ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ . ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ .

      Διαγραφή
    2. Οπως τα λες. Διασπαστηκαμε. Εσυ εναντιον μας αλλα και μεις μωρη κουφαλα δεν θα σου χαριστουμε! 20 χρονια μπροστα σου θα μας εχεις

      Διαγραφή
    3. Ρε μπαζο 9:47, που εχεις το θρασσος και βριζεις κιολας, χαζιοβιολης γεννηθηκες φτωχος θε να πεθανεις, μυαλο κουκουβαγιας κουβαλας ! τα στραβα σου δεν βλεπεις, και εχεις και αποψη! τωρα ειναι που σε εχω μπροστα μου !! αυριο μακρυα, μακρυα κι΄αγαπημενοι !!

      Διαγραφή
    4. α ρε ηλιθιε σιγα μην περιμενα να κανω φβ για να κονομησω απο τον λαγηε. δανειστικες βλακα και εβαλες υποθηκη το μελλον των παιδιων σου. σιγουρα εκανες παρκο με 500.000 Νομιζες οτι θα γινεις μπιζνεσμαν δημοσιε υπαλληλε. εγω εκανα παρκα βλακα μου μονο οταν ημουν σιγουρος οτι και με 50% κουρεμα περνω μια μικρη αποδοση. γκε γκε αστειε?

      Διαγραφή
  14. κυριε παπακυριακου και εγω μαζι σου
    σου στελνω το mail moy
    μην μασατε ολοι μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΡΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ. ΜΗ ΨΑΧΒΕΤΕ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ. ΣΤΟ ΝΙΟΥ ΝΤΗΛ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Παπακυριακού με τη νέα λίστα του... Θα πείξετε πάλι στις μπούρδες και θα φύγετε απ´ τα παράθυρα όπως πέρυσι... Δεν βαρεθήκατε?? Κινήματα χωρίς προτάσεις και ρεαλιστικές εναλλακτικές δεν υπαρχουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε Παπακυριακού από λίστα ξέρεις. Στο μόνο που θα καταλήξετε είναι να ψηθυρισετε " να τηρηθούν οι συμβαςεις". Επειδή όμως δεν τηρούνται εδώ κσι δύο χρόνια, πρακτικά είναι σαν να λέτε στον Ασημάκη να κάνει οτι θέλει... Εσείς κάτι άλλο δεν μπορείτε να φωνάξετε γιατί ο όχλιος τρέφεται από συνθήματα και ας πεινάει η κοιλιά του... Όποιος δεν μιλάει με συνθήματα, είναι προδότης για τον όχλο!! Αυτή είναι η αρχή της καταστροφής του όχλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kαλησπέρα
    Συμφωνώ με τις σκέψεις του κ. Παπακυριακού.
    Είναι απολύτως απαραίτητο να έχετε έτοιμες τις θέσεις μας και τα ζητούμενα μας , με σκοπό να τα προβάλλουμε και να τα απαιτήσουμε.Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος να ενημερωθούν όλοι οι παραγωγοί για συμμετοχή στις διεκδικήσεις.
    Δώστε το γενικό πλαίσιο και αποκτήστε επαφή με τα ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά ξύπνησες... Ο κάθε Παπακυριακού δεν έχει θέσεις!! Θελει μόνο να τηρηθεί η σύμβαση του και μάλιστα να την πληρώνεται κιόλας. Αυτό δυστυχώς μας τελείωσε... Υπάρχει κάτι άλλοι παρακαλώ? Προφανως όχι, γιατί αν υπήρχε θα το είχε πει ο ποιητής... Οπότε τι έχεις Γιάννη τι είχα πάντα.!

      Διαγραφή
    2. ελα λουμακη κοψε την πλακα και αιντε στα τσακιδια. παλιοι εσεις με τον σπεφ, εμεις απεναντι οπως το θελησατε

      Διαγραφή
    3. Ποιος Λουμακης και μακακιες λες μωρε, αν δεν σε κουβαλουσα βαριδι στην πλατη μου, θα ασχολουμουν τωρα μαζι σου, αν δεν ειμασταν στην ιδια βαρκα, θα μ΄ενοιαζε τι σκατα κανεις με τα λεφτα σου, αν η δικη σου καταστροφη δεν ηταν και δικη μου, θα καθομουν να γραφω εδω τσικνοπεμπτη, ανοητε, Αιντε Κουφιοκεφαλοι

      Διαγραφή
  19. Παπακυριακού Γιάννης20 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:26 μ.μ.

    Ο λόγος που δεν έχω απαντήσει μέχρι τώρα σε σχόλια,είναι επειδή από το πρωι μιλάω με παραγωγούς που έχουν σχεδόν ίδιες απόψεις με εμένα.
    20/12 8:13 Σου έχω ξεκαθαρίσει τι έγινε τότε με τη λίστα,αλλά περιέργως σου αρέσει να επαναλαμβάνεσαι.Το ονοματεπώνυμο σου κύριε..και σε ποιόν σύλλογο ανήκεις.Από εκεί και έπειτα δεν σε υποχρεώνει κανείς να ασχοληθείς μαζί μας.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανήκα στον ΠΑΣΥΦ, θυμάσαι τότε που διαλύθηκε με τη μακακία του Καλογεράκη να ζητάει από το ΣτΕ και άλλες άδειες, ίσα για να κάνει δουλειές οΜέχατρον με τους τρακερς του. Θέσεις δεν υπήρχαν τότε, όπως και τώρα. Οι απογοητευμένοι που μαζεύονται σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, είναι μωσαϊκό σαν τους άλλοτε αγανακτισμένους. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ´ΕΧΟΥΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ γιατί δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει!

      Διαγραφή
  20. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ. ΟΣΟΙ ΑΠΛΩΣ ΓΚΑΡΙΖΑΝ Ή ΜΟΥΓΓΡΙΖΑΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΡΕΨΟΥΝ ΑΧΥΡΑ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙΣ, ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε μπραβο μας
    ειμαστε αξιοι της τυχης μας
    δεν μπορουμε να αποφασισουμε τιποτα
    το ενα μας βρωμαει το αλλο μας ξυνιζει
    αραγε ξερουμε τι θελουμε
    εγω ξερω
    να τρεχουν οι αλλοι οι μ@λ@κες και εγω ο πονηρος να επωφελουμαι αλλα το χειροτερο να κριτικαρω
    μπραβο μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    κυριε παπακυριακου εγω ειμαι μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παπακυριακού Γιάννης20 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:32 μ.μ.

    20/2 6:43 Eσεις προφανώς εμπιστεύεστε τις εξαγγελίες του υπουργείου.Θεωρείτε οτι τον επόμενο χρόνο δεν θα έχουμε έλλειμα στον ειδικό λογαριασμό.Το ίδιο μας είπαν και με την έκτακτη εισφορά;Tι έγινε το έλλειμα;αυξήθηκε.
    Θεωρείτε οτι έχουμε κάποια διαβεβαίωση από πλευράς τους,οτι θα πληρωνόμαστε στην ώρα μας;Οτι σε 1-2 χρόνια δεν θα ισχυριστούν οτι έπεσαν λάθος στους υπολογισμούς τους και θα κλειθούμε πάλι να πληρώσουμε το μάρμαρο;με ένα νέο new new deal;
    Προσωπικά είτε εμπιστεύεστε οτι θα είμαστε εξασφαλισμένοι,είτε δεν θέλετε να αποδεχτείτε οτι υπάρχουν και άλλοι τρόποι προκειμένου να τηρηθούν οι συμβάσεις μας.Θέλετε να χαρίσουμε τιμολόγια,να μην κουρευτούν δάνεια,να μην μειωθούν επιτόκια δανεισμού.ΜΗΠΩΣ γνωρίζετε οτι θα υπάρξει παραμετροποίηση,έχετε πάρκο του 2008 και έχετε πληροφορίες οτι εσείς δεν κουρεύεστε καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε Γιαννη !!! το 6/12 δεν φαγαμε ΟΛΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ την ειδικη εισφορα !! μετρα ποσα Gw μπηκαν μετα με ΔΙΟΜΥΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΒΕΣΗ !!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ !!!!!!! Πως θα πας και τι θα υπερασπισεις !!! Ειδες σημερα ουρες στην Βαρβακειο για ενα σουβλακι, και συ θα πας με irr 25 να πεις τι Γιαννη !!!!!! Πληρωστε μας να υπερκαρδιζουν καποιοι και οι αλλοι ας πεινανε !!!! Για το θεο !!!

      Διαγραφή
    2. Να τηρηθεί ότι υπέγραψα όπως κάνεις με όλους τους άλλους το ελληνικό κράτος.

      Διαγραφή
  23. Παπακυριακού Γιάννης20 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:37 μ.μ.

    Ευχαριστώ όλους όσους έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί μου.Με κάποιους ανταλλάξαμε απόψεις,με άλλους απλά κάποια πιο τυπικά.Ζητώ συγγνώμη σε όσους ακόμα δεν έχω απαντήσει.Για την ώρα δεν έχω κάποια βοήθεια,συνεπώς εκτός από το χρόνο σε τηλεφωνικές συνομιλίες,e-mail καταγράφω και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
    Σε ποιά βάση θα κινηθούμε δεν είναι κάτι που θα ορίσω εγώ,είμαι ένας απλός παραγωγός.Με άποψη αλλά πρέπει να ακουστούν και οι δικές σας.Επ' ουδενί δεν θέλω να κατηγορηθώ οτι αποφάσισα κάτι αυταρχικά.
    Σαν μια πρώτη συνάντηση υπάρχει το ενδεχόμενο να μαζευτούμε κάποιοι παραγωγοί τη δευτέρα προκειμένου να συζητήσουμε περαιτέρω κινήσεις.(Εκτός από την πασιφανέστερη που είναι μαζική συμμετοχή σε μια συγκέντρωση).
    Θα σας ενημερώσω το συντομότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί σου και με κάθε ανεξάρτητο παραγωγό που δεν υπόκειται σε σωματεία και συνδικάτα και ενώσεις και δεν είναι διαπλεκόμενος να μιλάει καθημερινά με τα υπουργεία .
      Να δεις που θα χουμε περισσότερο κόσμο από το ΣΠΕΦ??
      Θα σου στείλω το μειλ μου.

      Διαγραφή
  24. Διαφωνω με τις περισσοτερες αποψεις που εχω διαβασει ως τωρα.Αρνουμαι καταρχας να παιξω το ρολο του θυματος.Γιατι να μπω στη λογικη του "αμαν καταστρεφομαι φερτε μου να υπογραψω ο,τι θελετε ".1)Συζητω μονο με αυτον που υπογραψα συμβολαιο και οχι με τοκογλυφους και απατεωνες.Αν θελουν οι τραπεζες να εκφερουν γνωμη να μιλαν για αυτες, .να μειωσουν το επιτοκιο τους στο 6%και να μη χαριζουν δικα μου λεφτα.Αν οχι τοτε να τις αναγκασει το κρατος,αν υπαρχει.2)Να γινει συμψηφισμος οφειλομενα-οφειλες.3)Η φορολογια να πεσει σε λογικα επιπεδα π.χ 15% χωρις αλλους εκτακτους η μη φορους.Πληρωνουμε φορους για λεφτα που δε πηραμε.Τι αλλο θα δουμε?4)Καμμια αναδρομικοτητα.Οχι σε χαρισμα οφειλομενων.Πιστευει κανεις πως το κρατος υπολογισε λαθος και εδωσε υπερβολικες τιμες η οτι δεν εχει τα χρηματα για να καλυψει την τρυπα?Που βρηκε τοσα δις για την ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων και για να κλεισει τις τρυπες απο τις μιζες?ΜΕΤΑαπο αυτα τα λιγα και αυτονοητα να κατσω να συζητησω για new deal με ρητρες και ορο να μη αλλαξει ξανα η συμβαση για κανενα λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλε !!! σε ποια χωρα ζεις ε!! που ζεις !!! εισαι σε μια χωρα ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΕ, δεν μπορει να πληρωσει υπεραποδοσεις !!! ζεις σε μια χωρα με 1,5 εκκατομυρια ανεργους, με 40% μειωση του μεσου βιοτικου επιπεδου, με αστεγους, με ανθρωπους που αυτοκτονουν καθε μερα ΚΑΙ ΖΕΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙΣ 2,5 ΕΤΩΝ !!!

      Διαγραφή
    2. Aπίθανε στην ίδια χώρα που οι βουλευτές έχουν απολαβές σε χρήμα και είδος σχεδον 10000 το μήνα. Που οι υπάλληλοι της βουλής συνεχίζουν απτόητοι με μισθούς ελβετίας και διπλά εφάπαξ. Που οι εργολάβοι απτόητοι και παίρνουν αύξηση στα διόδια και εγγύηση του κράτους για τα εγγυημένα κέρδη τους. Κι εσύ έχεις την καραμέλα των 2,5 ετών. πρόσεχε μη σε πνίξει UFO ΠΑΛΙΕ.

      Διαγραφή
    3. Δυστυχως για σενα , απτοητε, οι βουλευτες στη Ελλαδα ΔΕΝ παιρνουν 10000, οι υπαλληλοι της βουλης, δεν παιρνουν μισθους Ελβετιας, οι εργολαβοι δεν κρατουν τις παλιες συμβασεις τους, και ο ΣΥΡΙΖΑ , δεν θα γινει ποτε κυβερνηση. (και η καραμελα δεν ειναι δικια μου, εσεις την γλυφετε)

      Διαγραφή
  25. ΚΕ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΟΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Ο ΟΧΛΟΣ ΟΜΩΣ Θ´ΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ... ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΠΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΕΙ... ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΣΑΝ ΤΟ ΝΟΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΟΙΚΙ 1000 ΕΥΡ´Ω, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΜΕ 500 ΕΥΡ´Ω. ΠΡΟΤΙΜΑΣ 1000 ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΖΟΣ . ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ . ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ ΜΑΣ . παραγωγος 100kw από ΒΟΛΟ

      Διαγραφή
  26. Η συνήθης θεωρία των τελευταίων χρόνων "μην κάνετε τους μάγκες γιατί θα πτωχεύσουμε" τα αποτελέσματα τα είδατε εκτός αν εθελοτυφλείτε! Στον κ. Λαυρεντιάδη χάρισαν μέσα σε μια νύκτα 600εκ., στη ΔΕΗ που παραδέχεται ξεδιάντροπα ότι σας έκλεβα τόσο καιρό μέσο της εικονική ΟΤΣ, στην ENERGA - HELLAS POWER που τρωγανε τα λεφτα του καταναλωτή στα μπουζούκια, στους κ. των ΜΚΟ που ξεθάβανε νάρκες στο Ασπεν της Ελβετίας, στις τράπεζες που έβγαζαν καταναλωτικά δάνεια στα δέντρα για να πάρουν τα bonus τα golden boys, στους κατασκευαστές των δρόμων που τους εδωσαν μεσο εσπα 1.8δις και εκτελούν τις υπογεγραμμένες συμβάσεις τους χωρίς κουβέντα.....Επιτέλους μόνο αν αλλαχτούν και όλες οι άλλες αμαρτωλές συμβάσεις του δημοσίου προς όφελος του πολίτη αυτής της χώρας θα δεχτώ και εγω το μερίδιο που μου αναλογεί, αλλιώς ας υπογράψει ο Βενιζέλος όπως ξέρει μια λογιστική ντρίμπλα και τελειώσαμε.
    Σπύρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι η διαφορα μας ειναι πως εσυ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ γιατι εμεις φιλε, που κανεις αλαφρους συμψιφισμους ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ !! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ !! Και επιτελους, θα΄θελα να γνωριζω απο τους γραφοντες, ποιοι εχουν φορολογικη με παρακρατηση !!!!!! για να καταλαβουμε δηλ με ποιον μιλαμε.

      Διαγραφή
    2. 9¨46 άμα θες να πας να υπογράψεις ...τράβα......και άσε και μας ήσυχους.

      Διαγραφή
  27. Παρατηρω οτι καποιοι φωναζουν ναπαμε για το new deal και αυτη ειναι η μονη μας ελπιδα και οτι δεν εχουμε λογικες προτασεις κτλ εδω η συγκεκριμενη αναρτηση αναφερεται σε αυτους που εχουν σκοπο να κανουν κατι οσο περναει απο το χερι τους γιατι δεν δεχονται να πανε αμαχητι για τα δικαια αιτηματα τους και ναι θα κατεβασουμε και προτασεις και λυσεις οποιος απο σας δεν θελει μην μπαινετε και μας σκοτιζετε εισεις εχετε αποφασισει να στησετε κολο στον ασημακη δικαιωμα σας αλλα μην ερχοσαστε εδω και μας τα πρηζετε ειναι ακριβως οπως στον Β παγκοσμιο καποιοι πολεμουσαν εναν ανισο πολεμο και αλλη κανανε συμφωνιες με τους γερμανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΗΜΑΚΗ

      Διαγραφή
  28. Δεν σκιζω την συμβαση μου για κανενα κουρελοχαρτο! Του χρονου θα εχουμε τα ιδια. Ξυπνατε. Οχι σε κανενα ντιλ. Λεφτα αν θελουν βρισκουν! Αμφιβαλετε ρε? Δεν βλεπετε τι γινετε? Οσοι κλαψουριζουν δικαιως ή στημενα να πανε να υπογραψουν. Οι υπολοιποι στα δικαστηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. IRR στο 40! Τι ζορι τραβατε? Αυτο υπεγραψα με το κρατος και θα το υπερασπιστω! Το δικο μου ειναι χωρις πλακα στο 12 αλλα κατανοω οτι αν φταιει καποιος ειναι οι υπουργοι! κατανοω οτι αν τωρα τους δωσω το χαρτι μετα θα μου δινουν οτι γουσταρουν και καθε χρονο τα ιδια. το ειπε σημερα ο ασημακης....μεχρι το2020...μετα? ποιος? ο αεριτζης....αυτος που δεν κανει προγραμματισμο ουτε για τον επομενο μηνα....μας τρομοκρατησαν και τωρα μας περιμενουν στη γωνια. γιατι δεν το κανουν εθελοντικο οπως λεγαν στην αρχη? γιατι αργησαν τωρα? γιατι γνωριζουν πολυ καλα τα νομικα προβληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι φιλε, αργουν την λυση, για να αρπαξουν οσα προλαβουν οι τραπεζες, ειμαστε ολοι οριακοι, πολλοι δεν θα βγαλουν με τιποτε φορολογικη, ουτε με παρακρατηση, στο τελος του μηνα. Πεθαινουν τωρα που μιλαμε, εγω αντεχω λιγο ακομα !!!

      Διαγραφή
  30. 1)Ξερω πολυ καλα που ζω αλλα δε δεχομαι οτι μου σερβιρουν.2)Δεν υπαρχει καμμια αποσβεση σε 2,5 χρονια με δανειο 2200000 με 10.5%, με προσημειωση ακινητων και 5000 εξοδα δανειου και φορολογια26% και εκτακτη εισφορα αλλο 30% σε παρκο 2 ετων3)Υπαρχει η δικαια λυση να παρει το κρατος το παρκο μου και να μου πληρωσει οτι εχω δωσει βασει τιμολογιων αλλα οχι τζαμπα οπως τωρα.3)Δεν ειπα πως δε συζηταω τιποτα αλλα να συμβαλλουν ολοι οπως οι τραπεζες ,η εφορια .Πρεπει επιτελους να αναλαβουν ολοι τις ευθυνες τους και να εχουμε και λιγη σοβαροτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως φιλε, μου εμεινε μονο η σοβαροτητα !!! ναι !!! οπως το θετεις, δεν υπαρχει ετσι αποσβεση 2,5 ετων, μονο αν τα βαλουμε αναλογικα, η δικη μου πηγε στα 11 χρονια !!!!

      Διαγραφή
  31. Να γίνει μόνιμη σύνδεση της ταρίφας μας με την μέση ευρωπαϊκή και την διαφορά από τις εγγυημένες μας ταρίφες να την καλύπτει αντίστοιχη αυξομείωση του ετμεαρ. Σε περίπτωση που αυτό είναι αδύνατο, τότε να μας ζητήσουν να φιλοξενήσουμε στα πάρκα μας ανάλογη αύξηση σε κιλοβατώρες με επιπλέον Φ/Β πλαίσια η και μέσω άλλων μορφών ΑΠΕ που θα χρηματοδοτηθούν από άλλους πόρους πχ ΕΣΠΑ, μέσω αυτής της αύξησης στις παραγόμενες κιλοβατώρες, ενώ εμείς θα εισπράξουμε τα ίδια καθ έτος ποσά, η παραγόμενη ενέργεια να έχει χαμηλό κόστος για το δίκτυο. Βέβαια αυτό χρειάζεται οργάνωση και φιλοκαλία όπου και τα δυο είναι σπάνια στους κρατιστές μας. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ΄αρεσαν οι προτασεις σου !!! πραγματι !! και γιατι ομως να μην δωσουν τα χρηματα του ΕΣΠΑ σε χαμηλοσυνταξιουχους, σε απορους, στους ανεργους, στην υγεια, στην εκπαιδευση κλπ γιατι να καλυψουν μεσω του ΕΜΕΑΡ εμας, βαρυνοντας τους καταναλωτες !!

      Διαγραφή
    2. Ας τα δώσουν όπου θέλουν, αλλά να μου κρατήσουν και την δικιά μου σύμβαση αμετάβλητη όπως κάνουν με τους εργολάβους των εθνικών οδών. Για να μη σου αναφέρω και τα υπόλοιπα. Αυτοί οι 5 φωταεριοδάδες το ξέρουν ότι η τεχνολογία εξελίσσετε και εύκολα ποια αποθηκεύεται η ενέργεια και εκχωρείτε σταθερά στο δίκτυο; ή θα εμποδίσουν την εξέλιξη; ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ.

      Διαγραφή
    3. Αν δεν γνωρίζουν από γλαροσουπα τότε να πα να το μάθουν απλά γκουγκλάροντας το το τι τους περιμένει. Εμείς μονάχα φως από τον Ήλιο χαλάμε, να δούμε τι θα πουν στις επόμενες γενιές για την κατασπατάληση των περιζήτητων και πανάκριβων στο μέλλον υδρογονανθράκων τους. Ε ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ. Λειτουργούν αδιαφορώντας για τους αυριανούς Ιστορικούς, να! Ένα πράγμα σαν τους πολιτικούς μας. Δεν τους ενδιαφέρει που τα παιδιά τους δεν θα μπορούν ούτε ως τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
    4. Ρε σεις, αφου δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει , γιατι μιλατε, 10:53 ! ποιοι εργολαβοι των Εθνικων οδων μειναν με τις ιδιες συμβασεις !!! ειστε με τα καλα σας !! ποιοι 5 φωταεραδες μειναν με τις ιδιες συμβασεις τους !!! πως υποχωρησε η ΟΤΣ !! διαβαστε παρακαλω, ενημερωθητε και μετα τα ξαναλεμε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ

      Διαγραφή
  32. Ξέρεις προφανώς γιατί έχεις φορολογική ενημερότητα με παρακράτηση και εγω δανείζομαι για να πληρώσω 200 ευρω φόρο εισόδηματος του φωτοβολταϊκου απο πέρσι... γιατι το 2012 οι υπεύθυνοι μοίρασαν υποσχέσεις ότι με την έκτακτη εισφορά θα λυθούν τα ζητήματα ενώ είχαν φροντίσει τους πρώτους μήνες του 2013 να γίνει πανικός στις συνδέσεις των πάρκων. Όταν ο Μανίατης έχει υπογράψει μέσα σε 4μήνες 1000mw αιολικά εσύ περιμένεις ότι του χρόνου θα έχεις κανονικη φορολογική ενημερότητα και ότι θα έχεις σωθεί μες την νέα σύμβαση?? Δεν έχεις καταλάβει ότι σου φορτώνουν το έλλειμμα για να έρθουν οι " fast track" και να είναι όλα κομπλέ?? Επειδή ήδη έχω πτωχεύση απο την στιγμή που δεν έχω να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου δεν έχω να φοβηθώ τίποτα άλλο. Θα κατασχέσουν οι τράπεζες τα πανέλα και τους inverter και το ανείσπρακτο δάνειο ποιός θα το πληρώσει ή θα λειτουργήσουν τα πάρκα οι τράπεζες και θα βρεθούν χρήματα στον ΛΑΓΗΕ για να πληρώνονται?? Δεν έχω λόγο να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί προφανώς δεν μου φταίς σε τίποτα αλλά θα πρέπει να δεχτείς ότι όση ελευθερία έχεις εσύ άλλη τόση έχουμε και εμείς οπότε απο την στιγμή που η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν σε εκφράζει μην ασχολείσαι!!
    Σπύρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Σπυρο, αφου ξερεις πως ειμαστε στα ιδια σκατα! αφου ξερεις πως ζουμε με δανεικα των φιλων μας, αφου ξερεις πως μας σκοτωνει η αδρανεια και η μη οριστικη λυση των προβληματων του κλαδου, αφου ξερεις πως η χειροτερη λυση για μας ειναι η μη λυση, εχεις μεστο και σοβαρο λογο , ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΣΕ σε μια λυση που ουτε καν ειδες !! Αφου ξερεις πως δεν θελουν να δωσουν λυση, πιεζονται να δωσουν λυση, ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ, μια λυση την πουτ. . .ου μου! μας σκοτωνει η καθυστερηση, βολευει τους εχοντες και τις τραπεζες. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ !!!

      Διαγραφή
    2. Για να μην παρεξηγηθω , ξεκαθαριζω οτι εχω 100αρι Φ/Β παρκο. αυτο που ανεφερεται για τα 1000mw αιολικων δεν το βλεπω παρανομο η παραξενο καθως οι στοχοι τους δεν εχουν επιτευχθει ακομη. Αυτο που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΠΑΡΑΞΕΝΟ ειναι το γεγονος οτι μπηκαν στο συστημα 1000mw σχεδον φωτοβολταικα παραπανω απο τον στοχο του 2014 ! ! ! υπερκαλυπτωντας ακομη και το στοχο του 2020! ! !! ! !! ! ! !!.
      Ας βρεθει λοιπον ΠΟΙΟΙ ειναι πισω απο αυτα τα παρκα και ΠΩΣ καταφεραν να μπουν στο συστημα και να καταλογιστουν οι ευθυνες εκει που πρεπει και να βγουν εκτος συστηματος τα συγκεκριμενα παρκα, ΚΑΙ αν δημιουργειται ακομη ελλειμα τοτε ισως να μιλησουμε για new deal.
      Οχι ποδι ποναει, κοψει ποδι.

      Διαγραφή
    3. :) αρε Φιλε !! εδω δεν μπορουμε να συμφωνησουμε πως ενα συν ενα κανει δυο, και συ μιλας για την αλλη οπτικη της γεωμετριας Ριμαν !!!

      Διαγραφή
  33. Γιατι τρελλενεστε καλοπαιδα..με την πρωτοβουλια που πηρε ο Παπακυριακου!Δεν συμφωνειτε....ειστε τοσο εξυπνοι ....και εμεις τοσο ηλιθιοι!!!!!!Ενταξει ..υπογραψτε οτι νομιζετε.....οτι θα σωσει τον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.......αλλα δεν πειθετε οτι μιλατε με την λογικη ενος σοβαρου επενδυτη..αλλα σαν παπαγαλλακια καποιου συλλογου .....που νομιζει οτι απαρτιζετε απο ανωτερα οντα......και ολοι οι υπολοιποι εινε υποτακτικοι τους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μην υπογράφετε....μην τσιμπάτε...... στρώνετε το χαλί σε νέους ( fast track) που περιμένουν ε΄ξω απ' την πόρτα. Πρέπει να τους περισσέψουν λεφτά για να τους βάλουν μέσα. Αν τα δίνουν σε μας δεν τους βγαίνει ο λογαριασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε! θα τρελαθουμε !! οι ποιο μαχητικοι κατα του NEW DEAL , στην ΠΟΣΠΗΕΘ αναφερομαι, ειναι υπερ των fast track, ο ΣΠΕΦ ειναι κατα των fast track !!!! αλλα ο ΣΠΕΦ ειναι υπερ του NEW DEAL !! αρα ο 10:41 ειναι του ΣΠΕΦ !!! ή ειναι της ΠΟΣΠΗΕΦ !! ή δεν ξερει τι του γινεται !!! ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

      Διαγραφή
  35. ΄10΄38 Εσύ πάλι αμα θες υπέγραψε ..ή ξαναφόρεσε τα βρακιά σου και φύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγώ δεν συντάσσομαι με κανέναν επενδυταρά με IRR 40%. Αυτοί μας βούλιαξαν που τους βάλανε οι βουλευτάδες και υπουργάρες μας με ταρίφες 350+ το 2013!!! και τους χαιδεψανε στην εισφορα, ενώ τους παλιότερους τους έσφαζαν. Ως εδώ όμως, η μαζοποίηση τέλος!!! Ψάξτε αλλόυ για κορόιδα ή αγράμματους ρομαντικούς που θα φωνάζουν πτωχεύοντας για να σωστε τις αποδόσεις σας εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. εγω μπήκα 3/2013 με ταρίφα 0,33. Λες να γίνω εκατομμυριούχος ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δουμε !!! κοστος 160,000, ταριφα 0,33, αρα σε τρισημιση χρονια καθαρισες ! και μη μου πεις για τιποτε αλλο! τα εχω και γω ε! Αρα σου μενουν 16,5 χρονια με 47000 δηλ 775000 ευρω . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, και εισε και ψηλο εκατομμυριουχος ! Γατακι, Λοιπον ψαξτε αλλου για μακακες, δεν βγαινει με τιποτε

      Διαγραφή
    2. με160.000 το Ιούνιο του 2012 ούτε για 50άρι δεν έπαιρνες. Μην μπερδεύεις την σύνδεση (3/2013) με την υλοποιηση.

      Διαγραφή
    3. Δηλαδη μου λες πως πληρωσες 100 αρι τον 6/12 350.000 ευρω !!! Ε ! τοτε ειμαστε σχεδον μαζι ρε !!! Ελα μαζι μου !! ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΟΥ, ΧΑΖΟΥΛΙ !! ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ !!

      Διαγραφή
  38. αα ...ξέχασακαι εισφορα34%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 10:53 εσύ τι ταρίφα και τι εισφορά έχεις ΟΟΕΕΟΟΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ΟΟΕΕΟΟΟ ρε παπαρα, γραψε εδω τελικο κοστος κατασκευεις και ταριφα

      Διαγραφή
    2. 80 Kw/p 190.000ευρώ ταρίφα 0,3357 εισφορα αλλυλ -34%
      ο εκατομμυριούχος ΟΟΟΕΕΕΟΟΟ

      Διαγραφή
    3. Ε! ενταξει! αλλαζει τωρα, τι εγραψα 775000, μειον 30000, 745000 χιλιαδες, ε! οχι ρε, μακακα σε πιασαν !!!

      Διαγραφή
  40. οποιος μου πει ΜΕ η ΧΩΡΙΣ new deal σε ποσο καιρο θα ειμαστε στα ιδια σκ@τ@ κερδιζει χρυσουν ωρολογιο...!!!
    γιατι ρε παιδια δεν μου κολαει στο μυαλο και εκτατη εισφορα για την καλυψη του ελειματος και το ελειμα σχεδον αλλο τοσο και σχεδον 2 χρονια μετα...!!!!! δηλ. ειναι σαν να σου λενε συγνωμη καναμε λαθος υπολογισμους..??
    αυτο μου μοιαζει με κεινο το συγνωμη της ευρωπης ..... πριν μερικα χρονια..... ρε κατι μου θυμηζει.. κατι μου θυμηζει...
    ΠΡΟΣ ΣΠΥΡΟ. Μ ( παντα φιλικα)...Αυτο το θα λειτουργήσουν τα πάρκα οι τράπεζες και θα βρεθούν χρήματα στον ΛΑΓΗΕ για να πληρώνονται..? το σκεφτηκες καλα...? η μηπως ειναι τυχαιο που αποσυρθηκαν ... απο οτι εμαθα ... τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ παρκα του ομιλου κοπελουζου ( δεν το εχω επιβεβαιωση ακομα..) και μαλλον εχουν σειρα και τα εξισου τεραστια παρκα της ΔΕΗ στη βορειο ελλαδα... ?? ενας συσχετισμος ειναι για να δω αν το συνολο των mw ειναι τυχαιο η πολυ κοντα σ αυτα που ορεγονται οι τραπεζες...??????? ................. απλα μια σκεψη εκανα...........giannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι γραφεις, ειναι εκτος πραγματικοτητας, οσο για τον Κοπελουζο, ψαξτον, καπου πανω σου ειναι

      Διαγραφή
  41. Προς 10:47
    Συνάδελφε ξέρεις τι με σκοτώνει, έχουμε βάλει πλάτη για να σωθεί το σύστημα με έκτακτες εισφορές, με πανωτόκια στις τράπεζες, με 8μηνη καθυστέρηση, με προπληρωμή στο ΦΠΑ, με φορολογία της έκτακτης εισφοράς και αυτοι το χαβα τους συνεχίζουν και φορτώνουν το γαϊδουρι με βάρος. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτοί που με φέρανε ως εδώ, χωρίς να αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για τις παρανομίες τους και την ζημιά που έχουν προκαλέσει στο σύστημα, έχουν την λύση του προβλήματος έτοιμη!! Οι πιο αποτυχημένοι "χαρακτήρες" στην σημερινή κατάσταση ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ βρήκαν τον τρόπο να σωθούμε?? Δεν ξέρω τι θα φέρουν ως λύση γιατί θεωρούν ότι δεν έχω λόγο στο μαγαζί μου αρα δεν πρέπει να συμμετάσχω στις διαπραγματεύσεις τους? Δεν έχω όμως ακούσει ούτε μια κουβέντα για τα λάθη που έκαναν αρά προφανώς πιστεύουν ότι δεν έκαναν λάθη και ότι για το χάλι του λογαριασμού φταίει ο φωτοβολταϊκος που τήρησε τον νόμο. Ξέρεις δεν είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω την εκπλήρωση των στόχων αυτό είναι υποχρέωση του Διαχειριστή και του ΥΠΕΚΑ τώρα όποιος απο αυτούς δεν έκανε καλά τη δουλεία του να πληρώσει και να πάει σπίτι του. Δεν σου δίνει κανένας εγγύηση ότι το σύστημα θα λειτουργήσει οπότε γιατί ανθυποβάλεις τον εαυτό σου??? Παλιά μας πουλαγανε ελπίδα και την "τρώγαμε" τώρα μας πουλάνε τρομοκρατία και την "καταπίνουμε"???
    Σπύρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπυρο, συμφωνω με την πλειοψηφια των επιχειρηματων σου, θα ημουν αδικος αν τωρα αρχισα να αντιλεγω για να αντιλεγω, αυτα μας φαγαν !! αλλα, θελω να σκεφτεις και ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ, σε βαθος, το ενδεχομενο να μην κανουν λαθη απο αγνωσια ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΟ,θελω να λαβεις υποψη σου, τις αποδωσεις των φωτοβολταικων, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, (οχι χρηματορροες, αποδωσεις λεω), επισης, θελω να μου βρεις, ενα τραπεζικο προιον, που αφου πεσει στα χερια τους, θα εχει τουλαχιστον το μισο της αποδοσης των φωτοβολταικων, με συμβασεις εικοσαετιας ε!!! (σου θυμιζω πως η αγορα ακινητων, κατερρευσε !!!) . ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ

      Διαγραφή
  42. Κορίτσια στο IRR θα κριθούν οι συμμαχίες. Αν το IRR μετά το new deal είναι το ιδιο σε όλους, τότε θα τα βρούμε. Αν όχι και έχουμε προνομιούχους αλλά οριζόντια εισφορα θα γίνει της πουτ@ν@ς!!!!

    Εννοείται πως οι αγρότες θα φάνε τις κλωτσές που τους αναλογούν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 10 44 εισε ηλιθιος....Εγω δεν υπογραφω......αλλου οι εξυπναδες σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει μωρε, θα τα βρουμε με την τραπεζα αφου θα σου κατασχεσει το παρκο σου,

      Διαγραφή
    2. αααα!!! τώρα δεν υπογραφεις....Εξυπνούλη!!!!!

      Διαγραφή
  44. Συμφωνώ πως το IRR είναι ο μόνος τρόπος να τα βρούμε. Τα περί συμβάσεων κλπ μας τελείωσαν ήδη από το 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ειστε σοβαροι;;;; IRR τ ιδιο για ολους με διαφορα κοστη κατασκευης των εργων;;;; Πιο εξυπνος απο τον Ασημακη εισαι εσυ μ φαινεται!! Εφοσον δεν εχετε προτασεις τι ασχολειστε με το θεμα και δεν αφηνετε ατομα που θελουν να εργαστουν να βρουν λυση!!;;; Ημαρτον δηλαδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΣΥ, ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ IRR, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  46. Προς giannis
    αν η τράπεζα μπορεί να λειτουργήσει το πάρκο θα πρέπει ο καθένας μας να το διαβάσει στην σύμβαση ενεχυρίασης απαίτησης που έχει υπόγραψει με την τράπεζε όπως και την σύσταση ενεχύρου για να ξέρει τι μπορεί να του κατασχέση η τράπεζα. Εγώ διαβάζοντας τα δικά μου χαρτιά μπορώ να σου απαντήσω πως όχι δεν μπορεί να λειτουργήσει το πάρκο μου η τράπεζα.
    Όσο για τις αποσύρσεις που λες δεν γνωρίζω κάτι και θα ήθελα αν μπορείς να με πληροφορήσεις.
    Σπύρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιδιοκτήτες των πάρκων καλησπέρα σας,
      1) Οι Τράπεζες ΔΕΝ θέλουν να κατάσχουν κανένα πάρκο.
      Γιατί: ΔΕΝ θέλουν να έχουν στο χαρτοφυλάκιο τους κόκκινα Δάνεια. (έσοδα από ΛΑΓΗΕ με καθυστέρηση Ο.Κ.)
      2) Ίδιο IRR για όλους ΑΔΥΝΑΤΟΝ
      Γιατί; Κανένας μας δεν θα αποδεχθεί τα οικονομικά δεδομένα που θα παρουσιάσουν οι υπόλοιποι
      ( Δημήτρης θα λέει κόστος 100kw=160.000€ το 2012, Γιάννης θα λέει 200.000 € το 2012 με την ίδια ταρίφα)

      Διαγραφή
    2. Ιδιοκτητη 12:00, 1) σε παρακαλω, πηγαινε και βρες ενα φιλο σου τραπεζο- υπαλληλο να σου εξηγησει , τι ειναι κοκκινα δανεια. 2) ο δεικτης irr δεν αποτυπωνετε με στοιχεια που ο καθενας, κατα το δοκουν, εμφανιζει !!! αλλα και παλι βραχος η αγνωσια !!!!. δηλαδη ειναι σα να μου λες, πως εμφανιζεσαι στην τραπεζα, παρουσιαζεις ενα επιχειρηματικο πλανο με κουφες τιμες και αποδοσεις, καταληγεις σε ενα irr 7, και σου λεει η τραπεζα, ΕΛΑ ΜΕΓΑΛΕ, ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!! Ρε τι λεμε ρε, τι λεμε. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΗΜΑΚΗ !!!! ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΛΕΣ !!

      Διαγραφή
    3. Καλή η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων θίγοντας τον συνομιλητή σου, δεν γνωρίζεις ίσως ότι έχουν χορηγηθεί Δάνεια από τράπεζες της Ευρώπης με irr 7 και ότι έχουν επενδυθεί κεφάλαια από ασφαλιστικά ταμεία του εξωτερικού με καθαρή απόδοση μικρότερη του 7% σε πάρκα στην Ελλάδα. Όπως επίσης ότι αυτό το διάστημα αναζητούν έκταση πολλών στερεμάτων στην Πελοπόννησο για δημιουργία νέων πάρκων με τις τρέχουσες ταρίφες, άραγε με τι irr;

      Διαγραφή
    4. Ξερεις και παλι καλα πως δεν ειναι δημιουργια εντυπωσεων, αλλα η ξεκαθαρη αληθεια, εσυ, δεν ξερεις πως βαλαν στο ματι τα προς κατασχεση παρκα ! τι λες ! επενδυουν με irr κατω του 7 και πανω του 5 , και θα αφησουν τα δικα σας με 20 !!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ! , ΚΛΑΨΤΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ , ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ, ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ

      Διαγραφή
  47. 11.26 Α ν δε καταλλαβενεις τι διαβαζεις προβλημα σου ..11.24 εγω δεν εχω σχεση με τα λαμογια που παρακαλουσες για να παρεις δανειο εσυ......οποτε θα παρουν τα παπαρια μου ...εξυπνακια....Ουτε απ εξω δεν περναω απο αυτα τα ευαγει....ιδρυματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Όσοι αγράμματοι δεν ξέρουν τι είναι το IRR να το βουλώσουν και να μην ψάχνουν αλλού λύσεις από μάγους και τσαρλατάνους. Έχουν καταντήσει γελοίοι με τα ερωτηματικά τους όλη την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡ´ΑΓΜΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΛΕΜΠΑ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ!

      Διαγραφή
  49. Κύριοι το IRR είναι εργαλείο του επιχειρηματία και ΟΧΙ του ΥΠΕΚΑ ή του συλλόγου
    Το δάνειο είναι εργαλείο μεταξύ του επιχειρηματία και της τράπεζας και ΟΧΙ του ΥΠΕΚΑ και της τράπεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ !!! αλλα, σε ποιο οικονομικο περιβαλλον !! σας της πτωχευμενης Ελλαδας ας πουμε !! που πηγε τα εφαπαξ απο 300000 σε 30000 !! μα αμα δεν μας πληρωνε το Κρατος, και δεν συνδεομασταν με το Κρατος, τοτε γιατι μιλαμε μαζι του !! γιατι παρακαλαμε το Κρατος και δεν παμε να πουμε στην Τραπεζα, δωσε το irr που συμφωνησαμε !!

      Διαγραφή
    2. Μιλάμε μαζί του γιατί έχουμε υπογράψει μια συμφωνία. Δεν παρακαλάμε το Κράτος. Δεν έχουμε υπογράψει για IRR με τις τράπεζες. ΕΠΙΧΕΙΡΙΝ = Ανάληψη Σταθμισμένου Ρίσκου.

      Διαγραφή
    3. Μόνο που για την αποπληρωμή του επιβαρύνεται το σύνολο της κοινωνίας, γιατί θα πρέπει να με φορολογούνται άγρια οι οικιακοί καταναλωτές για να θησαυρίζουν κάποιοι επενδυτές "από την τσέπη μου" και οι τράπεζες ;

      Γιατί θα πρέπει να να πληρώνουν οι πολίτες τους δήθεν πράσινους ραντιέρηδες ;

      Διαγραφή
  50. Παπακυριακού Γιάννης21 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:29 π.μ.

    Είναι τραγικό να βλέπεις ανθρώπους που επειδή διαφωνούν,να προσπαθούν να μειώσουν τον συνομιλητή τους.Δεν θα σχολιάσω όπως κάνω άλλες φορές στο blog.Δεν είναι της ώρας και δεν εξυπηρετεί πουθενά.Επειδή πάντως πάλι γίνεται λόγος για το εσωτερικό βαθμό απόδοσης,(φαντάζομαι όσοι ξέρετε τι σημαίνει το interal rate of return,μπορείτε να μας το πείτε και στα ελληνικά,ε;) θα πω ένα πράγμα μόνο.Δεν ζούμε σε κουμμουνιστικό καθεστώς.Στο σύνταγμα αυτής της χώρας,όπως και στους νόμους που έχουν θεσπιστεί δεν γίνεται πουθενά λόγος για ίδιο ποσοστό κέρδους όλων των επιχειρήσεων,ακόμα και αν αυτά προέρχονται από την ίδια παραγωγική διαδικασία.
    Είναι σαν να θέλετε να εξισώσετε τα κέρδη προς το επενδυμένο κεφάλαιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ με την JP ΑΒΑΞ,της SHELL με την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ,το περίπτερο το δικό μου με της απέναντι γειτονιάς.
    Στον λεγόμενο,(που είναι και της μόδας),δείκτη irr πρέπει να γνωρίζετε το ποσό κερδών ΜΕΤΑ ΦΟΡΩΝ.Κάθε επιχείρηση έχει όμως και διαφορετικά λειτουργικά έξοδα,πχ,εγώ πληρώνω λογιστή 62 ευρώ με ΦΠΑ το μήνα,κάποιος μπορεί να πληρώνει 130.Εγώ έχω κόστος μεταφορικών για το πάρκο μου 470 χιλιόμετρα,ο άλλος το έχει στο δίπλα χωράφι και κάποιος σε νησί.Εγώ έχω Χ ποσό το χρόνο σε φθορές και κάποιος άλλος Ψ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παπακυριακού Γιάννης21 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:37 π.μ.

    Το χειρότερο όμως όλων είναι να προσπαθώ να κοστολογήσω κάθε πάρκο με βάση την ημερομηνία σύνδεσης.Κάθε πάρκο έχει ιδαιτερότητες,άλλος περίμενε μήνες να τον συνδέσουν,άλλος επωφελήθηκε για το πότε θα κλειδώσει τιμή εξοπλισμούεξάντλησώντας όλα τα περιθώρια που του έδινε ο νόμος και κάποιος άλλος(ανήκω σε αυτήν την περίπτωση) αποφάσισε με το που πήρε όλες τις άδειες να το κάνει άμεσα.Άλλος είχε ιδιατερότητες στην κατασκευή,πχ. tracker,χειμώνας,άλλος σταθερές βάσεις και άλλος καλοκαίρι.Δεν μπορείς να με βάζεις στο καλούπι που βολεύει εσένα για να σου βγούνε τα νούμερα που επιθυμείς.Ούτε να μου πιπιλάς την καραμέλα οτι αν ο λογαριασμός έχει 0,0 και θα μοιράσει.
    Όπως και να έχει αυτό το σχόλιο δεν μπήκε στο BLOG για να κάνουμε τις ίδες συζητήσεις που κάνουμε επί μήνες.
    ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας

      Διαγραφή
    2. Μα δεν πληρωνομαστε ΟΛΟΙ, γιατι δεν βγαινουν οι αποδοσεις ρε Γιαννη, γιατι αρνεισαι να το καταλαβεις !! Αν εγω πληρωνομουν, θα μιλουσα τωρα για irr και τα συναφη !! Βρες μου φορμουλα να πληρωνομαστε και κρατα οπου τραβα η ψυχη σου τις αποδοσεις σας.

      Διαγραφή
  52. πολυ σωστα κυριε γιαννη
    οποιος διαφωνει δεν ειναι αναγκη να συμετασχει ο καθενας εχει τις αποψεις ττου τις ιδεες του ις προτεραιοτητες του και φυσικα τα προβληματα του
    ο καθενας μας σιγουρα θα θελει το καλυτερο και γιαυτο καλα ειναι να προτεινει κατι και αν δεν συμφωνει μην προσπαθει να απροσανατολησει μια προσπαθεια ισως την τελευταια να μπορεσουμε να σωσουμε οτι ειναι δυνατον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Σωστά όποιος δεν θέλει ας μην συμμετάσχει, μην μας τα σκοτίζετε πάτε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Λοιπόν στις εκλογές που έρχονται ΔΕΝ ψηφίζουμε τους μνημονικούς-προδότες. Ψηφίστε ότι άλλο γουστάρετε όχι όμως αυτούς τους ξεβράκωτους δοσίλογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πάρτε της μαμάδες σας, τα ξαδέλφια σας, τις γιαγιάδες σας, τα παιδία σας και ακόμα και τους κολλητούς σας και εξηγήστε τους για αυτήν την απάτη. Τα λεφτά μας που χάσαμε λείπουν και θα λείψουν από όλους αυτούς. Μαζέψτε ΨΗΦΟΥΣ και μαυρίστε τα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. . . μπατζανακια, εραστες γκεη, τρανς, κουμπαρους, συμπεθερες, ολοι μαζι ψηφιστε ΣΥΡΙΖΑ, γιατι αυτοι ξερουν, πως θα παμε γρηγοροτερα στο διαολο

      Διαγραφή
  56. μαυρίστε τα λαμογια τους προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΔΕΝ ψηφίζουμε τους μνημονικούς-προδότες. Ψηφίστε ότι άλλο γουστάρετε όχι όμως αυτούς τους δοσίλογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Οποιος ψηφισει αυτους τους Πουλημένους Γλειψιματιες ειναι αξιος της τυχης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οποιος πιστευει αυτους που ταζουν λαγους με πατραχιλια, ηλιθιος

      Διαγραφή
  59. Kαλημέρα σας Κύριοι, άλλη μια μέρα για να φαγωθούμε μεταξύ μας, και να λύσουμε πάσα πρόβλημα μας απασχολεί.
    Όπως στην Ουκρανία θα 'λεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μη τρωγεστε μεταξυ σας ρε παιδια!! Ολοι στην ιδια κατασταση βρισκομαστε!! Προς τι να τρωγομαστε μεταξυ μας;; Μπορει με ´´εντολη σαμαρά´´ τελευταια στιγμη να γινει κανα θαυματακι!! Στην ελλαδα ολα να τα περιμενεις!!! Και τα περι πολιτικων,ο καθενας εχει κριση και βουληση να ψηφισει οτι πιστευει..Ειδαμε και αντιμνημονιακους του ΥΠΕΚΑ και αλλους με εκατομμυρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τρεις επιλογές βλέπω
    Α) Κινητοποιήσεις – Λίγες οι δυνατότητες πίεσης και μάλλον ελάχιστα τα οφέλη
    Β) Δικαστήρια – Μακροχρόνια και αμφίβολα αποτελέσματα, μεγάλα κόστη
    Γ) Εκλογές-Ψήφοι κατά των Λαμογιων- Άμεσα αποτελέσματα, κανένα κόστος, Πολλά τα Οφέλη, Μεγαλη Πιεση


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. καλημερα
    εμεις θα τους τιμωρησουμε εκει που τουε ποναει
    αυτοι καταστρεφουν εμας και εμαις θα ανταποδωσουμε στις εκλογες
    αυτη ειναι η δυναμη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η δικη μας, να αναγνωριζουμε ποιοι μας δουλευουν, καλη ωρα , ,

      Διαγραφή
  63. Προτείνω και τις τρεις επιλογές με αιχμή του δόρατος την Γ) Μαύρο στους απατεώνες στις επόμενες εκλογές. Φηφιστε οποιον θελετε αλλα οχι αυτους τους ψευτες. Μια φηφος δεν κανει την διαφορα αλλα μερικεσ δεκαδες χιλιαδες μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Θέλετε να κάνετε κάτι ουσιαστικό Μαζέψτε από τώρα ψήφους. Κάθε οικογένεια που εξαπατήθηκε μπορεί να μαζέψει 3-5-15 ψήφους αντίδρασης προς οποίο άλλο κόμμα θέλει ο καθένας. Πόσες οικογένειες είμαστε 20.000 – 40.000. Μπορούμε να κάνουμε διάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

      Διαγραφή
    2. 1:00 Βρε κοτούλα τι δουλειά έχεις και βοσκάς στα δικά μας τα blogs???

      Διαγραφή
    3. :) βρηκα μυαλο κουκουτσια ???

      Διαγραφή
  65. Μερικοι καθονται και αχολουντε με τα πολιτικα εδω μεσα και δεν θα εχουν καν Φ/Β. Δεν ειναι ο χωρος για πολιτικες συζητησεις , ουτε θα λυσει το προβλημα μας ο μνημονιακος ή αντιμνημονιακος. Ας επικεντρωθουμε στις κινησεις που μπορουμε να κανουμε για τον κλαδο μας. Οταν ερθουν εκλογες , ο καθενας σκευτετε και ψηφιζει το λιγοτερο κακο. Αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με τον δικη μας μαχη που ειναι τωρα! ΔΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τα παπαγαλάκια που εκτελούν διατεταλμενη υπηρεσία όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλα μπλογκ πιάσανε την πρωινή έμμισθη δουλειά (9¨30) ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ και μας λένε να μην μιλάμε πολιτικά. Είναι βέβαια επαγγελματίες. Λοιπόν το πρόβλημα είναι πολιτικό. ΟΛΟΙ Ψηφίζουμε ενάντια τις σημερινής χούντας που μας κατέστρεψε. Μην τους αφηνετε να σας δουλεύουν αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για παπαγαλακια κοιτα στον καθρεφτη. Τι σχεση εχει αυτη τη στιγμη το προβλημα μας και ο αγωνας που προσπαθουμε να γινει με το να μας γραφεις ( γραφετε ) τι να ψηφησουμε σε εκλογες μετα απο Χ χρονια ( δεν αναφερομε καν στις Δημοτικες-Ευροεκλογες ) . Δεν αποπροσανατολιζω εγω , αλλα εσυ . Αυτο το blog ειναι για να οργανωθουμε οσο το δυνατον καλυτερα για αγωνα ΤΩΡΑ! ( και εκτος των αλλων τουλαχιστων αναφερω τα αρχικα μου και μπορεις να με βρεις οποτε θες στις συγκεντρωσεις του ΥΠΕΚΑ!) ΔΚ.

      Διαγραφή
    2. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ , ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ :) ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΙΡΗ

      Διαγραφή
  67. Κείμενο από επιστολή του συνήγορου του πολίτη προς συναδέλφους που έχουν κάνει αναφορές
    "Καταλήγοντας, ο Συνήγορος του Πολίτη αναγνωρίζει ότι η τιμολόγηση και ποσόστωση μεταξύ των διαφορετικών τρόπων παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ αποτελούν κυρίως πολιτική απόφαση. Εντούτοις, οι καθυστερήσεις πληρωμών των παραγωγών, συνεπεία της ύπαρξης ελλείμματος στον Ειδικό Λογαριασμό ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ οφείλονται στις λανθασμένες εκτιμήσεις και στρεβλώσεις του παρελθόντος. Επομένως, προκύπτει εν προκειμένω ότι οι πολιτικές επιλογές κάμπτουν βασικές αρχές του κράτους δικαίου, όπως τις αρχές της χρηστής διοίκησης, της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του διοικούμενου προς τη Διοίκηση, μετακυλώντας μέρος του κόστους στον καταναλωτή και θέτοντας σε κίνδυνο τις επενδύσεις.
    Ενόψει όλων των ανωτέρω, παρακαλούμε για την αποστολή των έγγραφων απόψεων και θέσεών σας επί των προεκτεθέντων ζητημάτων, καθώς και για την κατάθεση ενός πιο ακριβούς χρονοδιαγράμματος ενεργειών ως προς τον επικείμενο ενεργειακό σχεδιασμό. Παρακαλούμε επίσης, για την παροχή ενημέρωσης σχετικά με τις πρωτοβουλίες ρύθμισης του επίμαχου ζητήματος της πολύμηνης καθυστέρησης πληρωμής των παραγωγών, καθώς και του τρόπου και του χρόνου καταβολής των οφειλόμενων ποσών.
    Τέλος, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι άξονας διαμεσολάβησης του Συνηγόρου του Πολίτη για την επίλυση υποθέσεων που αφορούν Φ/Β συστήματα, αποτελεί η θέση ότι η αποτελεσματική παρουσία της Πολιτείας μέσω ενός ορθού ενεργειακού σχεδιασμού και έγκαιρων διορθώσεων των παρατηρούμενων στρεβλώσεων, θα πρέπει όχι μόνο να υπηρετεί τη συνεπή τήρηση των δεσμεύσεων της χώρα αλλά και να στοχεύει στην ενδυνάμωση της ασφάλειας δικαίου και της σχέσης εμπιστοσύνης που θα πρέπει να διέπει το τριμερές σχήμα Κράτος-επενδυτές-πολίτες."
    Πιέζουμε το πόρισμα τους να εκδοθεί άμεσα λόγω των εξελιξεων.
    Τα συμπεράσματα δικά σας
    Σπύρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καποιοι εδω μεσα, μας θεωρουν πολυ ανοητους ομως , μεχρι και την κυβερνηση θελουν να ριξουμε. Φαντασου που φτασαμε, να γινει ο πονος μας, προεκλογικο μπαλακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλο ενα παπαγαλακι σε υπηρεσια. Ριχνουμε μαυρο στα λαμογια

      Διαγραφή
    2. Παντως οχι καρακαξα, ξεφτιλα, που βρηκες εδω βημα να μιλας, μας πριξατε με τα λεφτα υπαρχουν, θρασυδειλα ανθρωπακια, που εχετε το θρασσος και μιλατε !!! οποιος να ρθει στην πορτα σας , ναι θα πειτε, λαικιστες του κερατα, Καλα να μιμειται την φωνη, αλλα και την πολιτικη ! μπαναλ ειστε ρε, αιντε να βρειτε τον Αδωνη να σας τα χωσει, και η Κανελη, καλη ειναι, παρταλια, ΛΑΜΟΓΙΑ της κακιας ωρας, ουτε σ΄αυτο δεν ειστε original.

      Διαγραφή
    3. Νατο παλι το παπαγαλακι. Τα παπαγαλακια εχουν σαν κυρια λειτουργια να μας αποπροσανατολιζουν.... Απουσια επιχειρηματων απλως βριζουνε και λενε αρλουμπες. Αποδεικνυουν ποσο καλο σχεδιασμενη απατη ειναι αυτη που ζουμε. Στις επομενες εκλογες μαυρο στα λαμογια στους κλεφτες και στα παπαγαλακια. ψηφιστε οτι γουσταρετε εκτος απο τους απατεωνες δοσιλογους. Καντε την ψηφο σας να μετραει και μην σας κοροιδευουν οι ξεφτιλες.

      Διαγραφή
    4. Στις επομενες εκλογες μαυρο στα λαμογια στους κλεφτες και στα παπαγαλακια. ψηφιστε οτι γουσταρετε εκτος απο τους απατεωνες δοσιλογους. Καντε την ψηφο σας να μετραει και μην σας κοροιδευουν οι ξεφτιλες.

      Διαγραφή
    5. Παντως οχι καρακαξα, ξεφτιλα, που βρηκες εδω βημα να μιλας, μας πριξατε με τα λεφτα υπαρχουν, θρασυδειλα ανθρωπακια, που εχετε το θρασσος και μιλατε !!! οποιος να ρθει στην πορτα σας , ναι θα πειτε, λαικιστες του κερατα, Καλα να μιμειται την φωνη, αλλα και την πολιτικη ! μπαναλ ειστε ρε, αιντε να βρειτε τον Αδωνη να σας τα χωσει, και η Κανελη, καλη ειναι, παρταλια, ΛΑΜΟΓΙΑ της κακιας ωρας, ουτε σ΄αυτο δεν ειστε original.

      Διαγραφή
    6. ¨Τα παπαγαλακια εχουν σαν κυρια λειτουργια να μας αποπροσανατολιζουν.... Απουσια επιχειρηματων απλως βριζουνε και λενε αρλουμπες¨, ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ !!! ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ !!!! γιατι εγω, και επιχειρηματα εχω και με στοιχεια μιλαω ¨μας πριξατε με τα λεφτα υπαρχουν, θρασυδειλα ανθρωπακια, που εχετε το θρασσος και μιλατε !!! οποιος να ρθει στην πορτα σας , ναι θα πειτε, λαικιστες . . . . . ¨

      Διαγραφή
  69. Ψηφιστε οτι γουσταρετε απο Ανταρσια μεχρι Χρυση Αυγη. Αλλα ριξτε μαυρο ολοι στους απατεωνες που μας φαγανε τις περιουσιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΕΙΠΑΜΕ

      Διαγραφή
    2. Μας μπερδευει, τελικα ο 10:31, ΣΥΡΙΖΑ ειναι ή χρυση αυγη, αλλα παλι, ο Κουφοντινας μεσα , ο Τσοχατζοπουλος μεσα, οι πυρηνες μεσα, Ο ΞΗΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΞΩ, αρε γλεντια :)

      Διαγραφή
  70. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΗΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΙΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ Ο ΛΑΓΗΕ????ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Π.Χ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ,ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω την εντυπωση οτι οι ιδιωτικοι σταθμοι κερδισαν πολλα μετα την επιτυχια τους στο ΣΤΕ.

      Διαγραφή
  71. με πληρωμες τι γινεται;μαλλον τις ξεχασατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Κείμενο απο επιστολή του Συνήγορου του Πολίτη προς συναδέλφους μας που έχουν κάνει αναφορές:

    Πιέζουμε όλοι να συντάξουν το πρισμά τους άμεσα λόγω των εξελίξεων.
    Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Σπύρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καταλήγοντας, ο Συνήγορος του Πολίτη αναγνωρίζει ότι η τιμολόγηση και ποσόστωση μεταξύ των διαφορετικών τρόπων παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ αποτελούν κυρίως πολιτική απόφαση. Εντούτοις, οι καθυστερήσεις πληρωμών των παραγωγών, συνεπεία της ύπαρξης ελλείμματος στον Ειδικό Λογαριασμό ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ οφείλονται στις λανθασμένες εκτιμήσεις και στρεβλώσεις του παρελθόντος. Επομένως, προκύπτει εν προκειμένω ότι οι πολιτικές επιλογές κάμπτουν βασικές αρχές του κράτους δικαίου, όπως τις αρχές της χρηστής διοίκησης, της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του διοικούμενου προς τη Διοίκηση, μετακυλώντας μέρος του κόστους στον καταναλωτή και θέτοντας σε κίνδυνο τις επενδύσεις.
    Ενόψει όλων των ανωτέρω, παρακαλούμε για την αποστολή των έγγραφων απόψεων και θέσεών σας επί των προεκτεθέντων ζητημάτων, καθώς και για την κατάθεση ενός πιο ακριβούς χρονοδιαγράμματος ενεργειών ως προς τον επικείμενο ενεργειακό σχεδιασμό. Παρακαλούμε επίσης, για την παροχή ενημέρωσης σχετικά με τις πρωτοβουλίες ρύθμισης του επίμαχου ζητήματος της πολύμηνης καθυστέρησης πληρωμής των παραγωγών, καθώς και του τρόπου και του χρόνου καταβολής των οφειλόμενων ποσών.
    Τέλος, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι άξονας διαμεσολάβησης του Συνηγόρου του Πολίτη για την επίλυση υποθέσεων που αφορούν Φ/Β συστήματα, αποτελεί η θέση ότι η αποτελεσματική παρουσία της Πολιτείας μέσω ενός ορθού ενεργειακού σχεδιασμού και έγκαιρων διορθώσεων των παρατηρούμενων στρεβλώσεων, θα πρέπει όχι μόνο να υπηρετεί τη συνεπή τήρηση των δεσμεύσεων της χώρα αλλά και να στοχεύει στην ενδυνάμωση της ασφάλειας δικαίου και της σχέσης εμπιστοσύνης που θα πρέπει να διέπει το τριμερές σχήμα Κράτος-επενδυτές-πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε 10:32 π.μ. οσον αφορα τον ΦΠΑ
    ειναι να μην ξανακοψουμε τιμολογια απο εδω και μπρος.Αυτο και μονο θα αρχισει να ποναει τις τραπεζες και το υπουργειο οικονομικων. Τις μεν τραπεζες για περαιτερω κοκινισμα το δε υπουργειο υστερα απο 3 μηνες για το ΦΠΑ.και βλεπουμε.
    Στο κατω κατω ουτως η αλλως ετσι οπως ειναι η κατασταση ευρω δεν βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μονο εγω και εσυ ΚΑΚ12:54 μ.μ. δεν κανουμε τιποτε και το κακο εδω ειναι οτι δεν βλεπω και καμια προταση οσον αφορα τον τροπο αντιδρασης.
    Καντε προτασεις.
    Εγω το παω και παραπέρα νατο γνωστοποιησουμε στο υπ. οικονομικων.
    Ακομη - ακομη κατεβαζουμε διακοπτες και παει η ΟΤΣ στο θεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Οι συλλογοι...πουεινε χαμενοι.....κατι .........Ναπολεωντες.-Λουμακηδες..Παναγηδες.....κ.λ.π.που εινε!!Πινουν χαλαρα το καφεδακι τους,δεν τρεχει τιποτα!!!Τελειωσε η παρασταση τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε, ο ΣΠΕΦ έχει συγκεκριμένη και ξεκάθαρη θέση, εδώ και μήνες. Εξορθολογισμός του συστήματος και βιώσιμη λύση για όλους. Μάνο που ο ΣΠΕΦ, δεν μένει σε ευχολόγια και παρακλήσεις, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις, κάνει συνεχείς παρεμβάσεις, οργανώνει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (που επωφελούνται όλοι) , και αναλαμβάνει την ευθύνη των θέσεων του. Οι άλλοι τι κάνουν φίλε μου !!

      Διαγραφή
  77. Συνάδελφε Βασίλη είναι σωστό αυτό που λες ως πρόταση και ως γεγονός και έχει ήδη γνωστοποιηθεί στο Υπ. Οικονομικών αλλά η άποψη μου είναι ότι δεν το έκαναν γιατί έτσι θα παραδέχονταν ότι οι οφειλές του ΛΑΓΗΕ είναι οφειλές του Δημοσίου. Τι θα σου πει μετά το Δημόσιο ότι δηλώνω αδυναμία πληρωμής???
    Επίσης δεν τον χαλάει καθόλου τον Στουρνάρα να εισπράτει ΦΠΑ απο τους παραγωγούς χωρίς αυτοί να πληρώνονται!!
    Απο τον συνήγορο του πολίτη σας αναφέρω τα παρακάτω τα οποία βρίσκονται σε επιστολές προς παραγωγούς που έχουν κάνει αναφορές για τα θεματά μας
    Καταλήγοντας, ο Συνήγορος του Πολίτη αναγνωρίζει ότι η τιμολόγηση και ποσόστωση μεταξύ των διαφορετικών τρόπων παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ αποτελούν κυρίως πολιτική απόφαση. Εντούτοις, οι καθυστερήσεις πληρωμών των παραγωγών, συνεπεία της ύπαρξης ελλείμματος στον Ειδικό Λογαριασμό ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ οφείλονται στις λανθασμένες εκτιμήσεις και στρεβλώσεις του παρελθόντος. Επομένως, προκύπτει εν προκειμένω ότι οι πολιτικές επιλογές κάμπτουν βασικές αρχές του κράτους δικαίου, όπως τις αρχές της χρηστής διοίκησης, της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του διοικούμενου προς τη Διοίκηση, μετακυλώντας μέρος του κόστους στον καταναλωτή και θέτοντας σε κίνδυνο τις επενδύσεις.
    Ενόψει όλων των ανωτέρω, παρακαλούμε για την αποστολή των έγγραφων απόψεων και θέσεών σας επί των προεκτεθέντων ζητημάτων, καθώς και για την κατάθεση ενός πιο ακριβούς χρονοδιαγράμματος ενεργειών ως προς τον επικείμενο ενεργειακό σχεδιασμό. Παρακαλούμε επίσης, για την παροχή ενημέρωσης σχετικά με τις πρωτοβουλίες ρύθμισης του επίμαχου ζητήματος της πολύμηνης καθυστέρησης πληρωμής των παραγωγών, καθώς και του τρόπου και του χρόνου καταβολής των οφειλόμενων ποσών.
    Τέλος, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι άξονας διαμεσολάβησης του Συνηγόρου του Πολίτη για την επίλυση υποθέσεων που αφορούν Φ/Β συστήματα, αποτελεί η θέση ότι η αποτελεσματική παρουσία της Πολιτείας μέσω ενός ορθού ενεργειακού σχεδιασμού και έγκαιρων διορθώσεων των παρατηρούμενων στρεβλώσεων, θα πρέπει όχι μόνο να υπηρετεί τη συνεπή τήρηση των δεσμεύσεων της χώρα αλλά και να στοχεύει στην ενδυνάμωση της ασφάλειας δικαίου και της σχέσης εμπιστοσύνης που θα πρέπει να διέπει το τριμερές σχήμα Κράτος-επενδυτές-πολίτες.

    Πιέζουμε για να βγάλουν άμεσα το πορισμά τους λόγω των εξελίξεων
    Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Σπύρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. τελικα ουτε σημερα βλεπω να εχουμε νεα . Ουτε απο πληρωμες , ουτε απο new deal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Σπυρο Μ αυτο που προτεινω εγω χαλαει και τον Στουρναρα και τις τραπεζες. Μπορει να μην εχει αμεσο αποτελεσμα αλλα σε 2-3 μηνες
    θα αρχισει να φαινεται.
    Οσο για το συνηγορο του πολιτη θα πεζει για πολυ καιρο ακομη.
    Χρειαζονται ενεργειες που να πιεζουν πραγματικα το συστημα και οχι
    στην θεωρια.
    Το κατεβασμα του διακοπτη π.χ. ανεβαζει σιγουρα την ΟΤΣ και το αποτελεσμα ειναι αμεσο, ο ΑΔΜΗΕ τρεμει και ο ΛΑΓΗΕ χερεται.
    Δεν εχουμε πολα οπλα αλλα με οτι εχουμε πρεπει να τους πολεμησουμε οπως κανουν και αυτοι μεχρι τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. 'Αποψη μου είναι ότι η λύση θα βρεθεί όταν καταλάβουμε όλοι τι έγινε και θα είναι κοινά αποδεκτή όταν ο καθένας αναλάβει τις ευθύνες του. Έγω τόσο καιρό εκφράζω τις δικαιολογημένες αμφιβολίες μου αν έχουμε όλοι καταλάβει τι έχει συμβεί, έχω αναφέρει και σε επιστολή μου στους αρμοδίους για την εξοντωσή μας, και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχουμε επιχειρηματολογήσει για τις πολιτικές ευθύνες. Τώρα δεν γίνεται να μην συμφωνήσουν όλοι οι σύλλογοι ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και για να λυθεί το ζητημά μας θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις υποχρεώσεις του.
    Να βγούνε και να πούνε στον κόσμο ποιός φταίει για αυτό το χάλι να εξηγήσουν τι αποσκοπούσε η προπαγάνδα εναντίον των φωτοβολταϊκών, είναι ευκαιρία έστω και την ύστατη στιγμή όλοι οι σύλλογοι να συμπάξουν κάτω απο την πραγματικότητα......ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ στην καλύτερη περίπτωση γιατί όπως έχω αναφέρει, καθαρά προσωπική μου άποψη είναι ότι υπαρχει σχέδιο και δόλος στις αποφάσεις τους.!!
    Σπύρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που θα κανουν αυτοι Σπυρο ειναι οτι θα ανακοινωσουν το NEW DEAL και θα το κανουν με τετοιο τροπο ουτως ωστε να μας διαιρεσουν ακομη περισσοτερο και επιπλεον να μας διαβαλουν και στον κοσμο.
      Εγω και εσυ π.χ συμφωνα με τα γραφομενά σου εχουμε εκ διαμετρου ανιθετα συμφεροντα σε σχεση με το new deal.
      Το ιδιο συμβαινει και με τους συλογους, αυτοι δεν προκειται ποτε να συμφωησουν, εγω ομως προτεινω κατι και θελω να ξερω αν αυτο που προτεινω υπαρχουν ανθρωποι εδω μεσα που να θελουν να το κανουν. Ο Παπακυριακου π.χ που ξεκινησε την αναρτηση δεν βλεπω να παιρνει θεση ή να προτεινει κατι ουσιαστικο.
      Περιμενω αποψεις.

      Διαγραφή
  81. Eιναι σιγουρο πλεον οτι θα πλασαρουν το new deal με ταυτοχρονες πληρωμες για να υπαρχει το γλυκοπικρο της υποθεσης.Εχουν αποκτησει ειδικοτητα οι κυβερνωντες στις ψυχολογικες επιχειρησεις και ειδικα σε μας που ειμαστε ενα ετεροκλητο πληθος επενδυτων που δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε μεταξυ μας ουτε καν για τα ελαχιστα αυτονοητα που μας ενωνουν.Ειναι παραλογο να μπλεκουμε πολιτικα,ατομικα και αλλα συμφεροντα σε αυτην την σελιδα που ο κ.Παπακυριακου διμιουργησε για να γινει μια προσπαθεια να κινηθουμε καπως οργανωμενα ολοι εμεις που δεν ανηκουμε η δεν μας εκφραζουν οι υπαρχοντες συλλογοι.Ειμαστε μαζι σας κ.Παπακυριακου τρεις παραγωγοι απο την β.Ελλαδα και σας ευχαριστουμε για την πρωτοβουλια που αναλαμβανετε.Περιμενουμε νεωτερες εξελιξεις και προτασεις,ΒΑΣΙΛΗΣ Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 2.14 μ εκανες και γελασα πολυ......σ ευχαριστω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Συμφωνω με τον φιλο πιο πανω πρωτον φτιαχνουμε μια επιστολη προς Τραπεζες Εφορια Λαγηε και αναφερουμε οτι κατεβαζουμε τους διακοπτες εως νεοτερας ουτε Φπα θα πληρωσουμε και φορους για ανεισπρακτα ουτε δοσεις θα δωσουμε σε Τραπεζες μεχρι τακτοποιησης των οφειλων μας και θα κανουμε ασφλιστικα μετρα για τις οφειλες στο Λαγηε
    και να τον ενημερωσουμε οτι μεχρι διευθετησης να μην κανουμε καμμια τιμολογηση ωστε να μην εχουμε επιπλοεν εξοδα και προς ασφλιστικα ταμεια με εξωδικα για ακυρωση της υποχρεωσης μας προσ πληρωμες οταν οργανωθουμε θα κλασουνε μαλλι και επισης με δικαστικα μεσα να μην επιτραπει η εισοδος καμμιας Απε στο συστημα μηπως βρουν την ευκαιρια να μας βγαλουν απο το συστηνα Να φανουν και τα πραγματικα κοστη της ενεργειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ακριβως αυτο ενοω 2:47 μ.μ.συμφωνουμε απολυτως.
    Να δουμε ποσοι ακομη συμφωνουν και αν αξιζει το κοπο το προχωραμε.
    Καντε αναρτησεις με καποιο χαρακτηριστικο για να μπορεσουμε να αξιολογησουμε τον αριθμο οσων συμφωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτό τον τρόπο οι τράπεζες θα αποκτήσουν πολλά πάρκα συνάδερφοι. Δεν τους καίγεται καρφί αν κατεβάσουμε τους διακόπτες. Ο μόνος τρόπος είναι να διαπραγματευτούμε όταν ανακοινωθεί to new deal…αλλα για να διαπραγματευτείς πρέπει να μιλάς από θέση ισχύος και δυστυχώς οι σύλλογοι δεν είναι ενωμένοι λόγω συμφερόντων. Μόνο με ενοποίηση των συλλόγων θα μπρορούσαμε να έχουμε διαπραγματευτική ισχύ….

      Διαγραφή
    2. Οι τραπεζες θελουν ζεστο χρημα antonis δεν θελουν παρκα,
      και δεν θα το εχουν αν γινει αυτο που λεω.
      Οι διακοπτες αφορουν τον ΑΔΜΗΕ γιατι ετσι ανεβαινει η ΟΤΣ που μπορει να προκαλεσει ντομινο.Σκεψου λιγο και μην μπερδευεις τα πραγματα,το new deal ειναι αλλο πραγμα,
      ακομη δεν το ειδαμε και αν ποτε το δουμε δεν προκειται να μας δωσει διαπραγματευτικη ισχυ.

      Διαγραφή
  85. Αφου οι τραπεζες θελουν να κανουν το κουμαντο για τις επιχειρησεις μας και δουμε το μαργαρταρι τους επειδη η καθε τραπεζα εχει το μπιζνες πλαν μας που τους εχουμε δωσει με τα κοστη και την ιδια συμμετοχη να τα βαλουμε σε ενα φορτηγο( πανελ,ινβερτερ βασεις πινακες καλωδια)να τα αφησουμε μπροστα στην τραπεζα να εξαλειξουν τα δανεια μας και να μας δωσουν μετρητα)την συμμετοχη μας και να πανε στο καθε Λαγηε να ζητησουνε αδειες να πληρωσουν για να βρουν εγκαταστασιες για να τα βαλουνε η να τα βαλουνε στο κολο τους να κινηθουμε και κατα της Δεη μας δωσει τα χρηματα μας για τους ορους συνδεσης και να πανε να ξεπατωθουν ολοι οι αλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΕΦΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗ Η Η Η, ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΑΝΤΑΜΑ. Αναλογισου τι ευθυνες αναλαμβανεις !!!! οι ιδιοι θα σε κρεμασουν, σφαχτο, στα καγκελα Γιανη η η η η !!! Δεν ξερουν τι τους γινεται, και συ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ . Θα σε κατασπαραξουν Γιαννη η η η , μολις, μεσ΄στην ασχετοσυνη τους πνιγμενοι απ΄το ιδιο ωφελος, ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑΧΑ, ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. Φιλικα , ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΑΣ ΚΑΕΙ

      Διαγραφή
  87. ΑΓΡΟΤΑΚΟΣ

    Ο ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΛΟΓΟ-CLUB OΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ 0.44 ΕΩΣ 0.46 .
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΜΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΑΓΩΓΑΚΟΣ


      ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΕΙΣ, ΜΕ ΚΟΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΙΣ 95000 ΜΕΧΡΙ 170000 ΑΙΝΤΕ ΒΙΑ 190000, ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΕΣ 0,33 , ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΠΑΝΑΓΗ

      Διαγραφή
  88. Αντε ρε κάνε μας τη χάρη και ξεκουμπίδια απο δω, που σε πήρε ο πονος για το ΓΙΑΝΝΗ.

    Χαμένε έ χαμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Πιστευω το καλυτερο για εμας απο τη στιγμη που ο Μανιατης δινει αδειες MW σε ανεμογενητριες να της σταματησει και μεσω ΕΕ και ΕΣΠΑ να μας επιδοτησουν (οπως κανουν στην εξοικονομηση κατ οικον) με νεες αδειες σε οποιοδηποτε μερος και οποιαδηποτε τεχνολογια (ΦΒ, ανεμογενητριες κα) οσο η χασουρα απο το New Deal που θα εχουμε. Δηλαδη στο κατοσταρι που εχω και κανει 60.000 ευρω τζιρο με το New Deal αν παω στις 40.000 να μου δωσουν αδεια και επιχορηγηση απο τα ΕΣΠΑ να φτιαξω οπου θελω εγω ενα μικρο παρκο που θα μου αποφερει τζιρο τις 20.000 ευρω που θα εχω χασει απο το New Deal.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκει να μην χασεις τιποτε ε! γατονι

      Διαγραφή
    2. Και γιατι να χασω δε καταλαβα εξυπνακια... Ουτε ελκεψα ουτε στα μπουζουκια τα εφαγα αντιθετα απο μενα φαγαν ψωμι πολλοι ειμαι χρεωμενος μεχρι το λαιμο και τωρα πρεπει να χασω κι ολας.
      Ετσι με αυτο εξυπνακια πετυχαινουμε τα εξεις:
      Αποροφουμε ολα τα κονδυλια απο ΕΕ αφου πολλες φορρες τα γυριζουμε πισω.
      Δε καταστρεφετε μια υγιει ομαδα επενδυτων και ξοδευεται χρημα της ΕΕ.
      Ξανακυκλοφορει το χρημα αφου με νεα μικρα παρκα ξανανοιγουν οι δουλειες σε πολλους.
      Τα λεφτα απο τις Kw αντι να τα καρπιζονται ξενοι κολλοσοι τα περνουν Ελληνες που με τη σειρα τους τα ξοδευουν εσωτερικα τις Ελλαδας.
      Το Υπεκα λυνει το προβλημα και γινονται πρωτοι μαγκες.
      Η Ελλαδα γινεται πιο πρασινη.
      Οι μοναδικοι χαμενοι καποιοι σα του λογου σου που δε θελουν να ζει η κατσικα του γειτονα ασχετα αν ο γειτονας μιραζει το γαλα στη γειτονια.

      Διαγραφή
    3. 4:48 έχεις την ποιο λογική πρόταση μέχρι στιγμής. το κακό είναι ότι αυτά γίνονται μόνο σε ευρωπαϊκά κράτη που τηρούν την συνθήκη της Λισσαβόνα. Εδώ μας την κρύβουν επιμελώς μη τυχόν και την μάθουμε.

      Διαγραφή
  90. Γιαννη δεν εισαι μονος!
    Ολοι μαζι εναντια στη σφαγη που μαγειρευουν χωρις εμας...
    Θα κανουμε οτι περνα απο το χερι μας με οποιονδηποτε τροπο ειτε τωρα ειτε "ετεροχρονισμενα" !!
    Αυτοι που διαβαζουν παιρνουν μηνυματα που θα ερθουν την καταλληλη στιγμη που θα μας ζητησουν την ψηφο μας, το μονο δικαιωμα μας που δεν εχουν καταργησει ακομα...

    Σπυρος Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομη Σπυρο, αυριο θα δουμε, ολοι παροικουμε την Ιερουσαλημ

      Διαγραφή
  91. Ειναι άμεση ανάγκη να αλλάξει στις ρυθμίσεις του blog το οποίο σχόλιο γινεται απο τον οποιοδήποτε να γινεται μονο με χρήση του email. Ήλιος ειναι στις ρυθμίσεις. Κανε το άμεσα.
    Μετα και με ψεύτικα στοιχεία οποίος εχει μπορεις άμεσα να εχεις γνώση της ip.
    Έτσι θα δούμε ποιοι ειμαστε οι σοβαροί.
    Πολλοί έχουνε σταματήσει να μπαίνουν επειδή δεν υπάρχει επίπεδο.
    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. πολυ ζορι τραβανε καποιοι εδω να σε προστατευσουν ΓΙΑΝΝΗ.......γιατι αραγε... σ αγαπουν τοσο πολυ ξαφνικα!!η φοβουντε....κατι!...λεω εγω..ο ανοητος!!!!....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγνωστε 4:08, εγω θα ειμαι εδω οταν εσυ θα τον κρεμας ??

      Διαγραφή
  93. Καταρχάς θα ήθελα να πω ότι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι τόσο εύκολο για την τράπεζα να μας πάρει τα πάρκα είναι ή παραπλανημένοι ή χαζοί ή εξυπηρετούν συμφέροντα. Στις τράπεζες έχουμε εκχωρήσει τα έσοδα από την σύμβαση, εγγύηση το οικόπεδο, ενέχυρο των εξοπλισμό και πολλοί προσωπικές εγγυήσεις. Η τράπεζα δεν μπορεί να σου κατασχέσει την σύμβαση ούτε να τιμολογήσει εκ μέρους σου. Εαν φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και εμείς και η τράπεζα θα είμαστε μαζί η αλλιώς θα χάσουμε και οι δυο. Δεν νομίζω ότι την πήρε ο πόνος την Πειραιώς και υπερασπίστηκε έως έναν βαθμό τα δικαιώματα μας ζητώντας λιγότερο κούρεμα εννοείτε για το δικό της συμφέρων και μόνο. Το θέμα είναι όμως να μην φτάσουμε να είμαστε υπάλληλοι στις ίδιες μας τις επιχειρήσεις και μάλιστα χαμηλόμισθοι. Οπότε θα παρακαλέσω να σταματήσει η καραμέλα του εκφοβισμού ότι θα μας πάρουν οι τράπεζες τα πάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος 4:13 μ.μ.Αυτη ειναι η ουσια:

      "Η τράπεζα δεν μπορεί να σου κατασχέσει την σύμβαση ούτε να τιμολογήσει εκ μέρους σου."

      Διαγραφή
    2. καλησπέρα μπορει όμως να σου κατασχει το σπιτι και την περιουσια του εγγητη οποτε προσεχετε τι κανετε.

      Διαγραφή
    3. Δωστε σε δικηγορο να διαβασει την συμβαση που υπογραψατε, θα καταλαβετε καλυτερα ??

      Διαγραφή
  94. ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ:

    1. ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
    2. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ (ΡΗΤΡΕΣ Ή ΤΙΤΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ, ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ NEW DEAL ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ!
    3. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ NEW DEAL, ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΦΟΒΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΙ ΤΟ NEW DEAL, ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ). Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΡΟΜΟΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ "ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ", Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΔΗΛΑΔΗ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ!
    ΑΚΟΥ NEW DEAL!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, "ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Σ$%#Α, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΕΣΥ Μ%^&*#Α".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ρε μεγαλε, καλυτερα να τα πληρωσουν οι συνταξιουχοι !!! Α! και προσεχε, τα ματια στην περιουσια σου !!

      Διαγραφή
  95. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα σχόλια σας που συνιστούν αποδεικτικά στοιχεία (και από τις προηγούμενες αναρτήσεις) πηγαίνουν Κομισιόν-Ανταγωνισμός, OLAF και Εισαγγελία Α.Π. επειδή λόγω των υπεραντοσταθμίσεων και φόρος το ΕΤΜΕΑΡ τεκμηριώνεται τι κακούργημα της απιστίας σε βάρος του δημοσίου.

    Ήδη έχει ξεκινήσει η έρευνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας το κάνεις πιο λιανά αυτό.

      Διαγραφή
    2. Να μας πεις αντκαν και καποιον τροπο που να τεκμηριωνεται το κακουργημα του δημοσιου εις βαρος μας.

      Ευχαριστουμε εκ των προτερων.

      Διαγραφή
  96. αντκαν ρουφεν μιαν μπαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Παπακυριακού Γιάννης21 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:56 μ.μ.

    Πρίν λίγο επέστρεψα από τις δουλειές που έλειπα σήμερα,γι αυτό και δεν απάντησα σε κανέναν.
    Σε σχόλια για τις κομματικές πεποιθήσεις του καθενός δεν απαντώ καθώς είναι κάτι που μας διχάζει.
    Η νομική οδός είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί αλλά δεν είναι του παρόντος.Έχει αποδειχθεί οτι είναι μια διαδικασία που έχει και κόστος και το κυριότερο είναι χρονοβόρα.Φυσικά και δεν είμαι κατά αλλά δεν πρόκειται να λύσει άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα μας.Αποδείχθηκε άλλωστε και με την έκτακτη εισφορά.11/12 μπήκε με ανδρομική ισχύ,2/14 έχουμε και ακόμα να συνεδριάσει η ολομέλεια του ΣΤΕ για κάτι που καίει τόσο πολύ.Αν είναι αρνητική,η λύση είναι το ευρωπαικό δικαστήριο το οποίο σίγουρα θα μας φάει 1 χρόνο.Ακόμα και αν το ευρωπαικό απαντήση θετικά,θα πρέπει να ξανακάνουμε δικαστήριο εδώ,οπότε ΑΛΛΟΣ 1 χρόνος.
    Στην Ελλάδα οτι περάσει,δύσκολα παίρνεται πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Παπακυριακού Γιάννης21 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:02 μ.μ.

    Η εκτίμηση που έχω,και που συμμερίζονται αρκετοί από τους επενδυτές που έχω μιλήσει είναι οτι θα μας το ανακοινώσουν δευτέρα έτσι ώστε να μειωθούν ακόμα περισσότερο τα περιθώρια αντίθεσης.
    Πιθανότερη ημερομηνία που θα πάνε να το περάσουν θα είναι στις 27/2 μαζί με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
    ΣΥΝΕΠΩΣ έμειναν 5 ΜΕΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. αφού γουστάρουν έτσι τα λαμόγια του ΥΠΕΚΑ θα γουστάρουμε και εμείς deal θέλουν οι αδερφούλες των ξένων πανεπιστημίων ε τότε θα το έχουν .......αλλά θα βρούμε τρόπο να ΚΟΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΑΣΗΜΑΚΗ να είσαι σίγουρος ....και πάρε φόρα και έλα κλάσε μας τα αρχίδια εσύ ο Μανιάτης και οι τραπεζικοι σας ......εχεις ιδέα από ΕΛΛΗΝΑ κύριε havard? βαριά η πούτσα του τσολια θα την δοκιμάσεις μην ανχώνεσε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Γιάννη, απάντησε σε παρακαλώ στον συνάδελφο και συμπαραστάτη σου 8:02, Περιμένω ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ , ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ¨ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ¨ , ΕΠΙΠΕΔΟ! ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ! ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΟΜΟΨΥΧΙΑ! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ! ΜΕΤΡΟ!, Ο ¨ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  101. σκατοκρατος

    Στην 144η θέση, επί 148 χωρών, κατατάσσεται η Ελλάδα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του World Economic Forum, με κριτήριο τη γραφειοκρατία και το κρατικό βάρος προς τις επιχειρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ