Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Iούλιος - Πληρωμή ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 - ανάρτηση 3

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.



Για να μπορέσετε να σχολιάσετε 

δείτε ανάρτηση εδώ  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"
Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση εδώ. 

Απο εδώ και στο εξής, οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα θα κόβονται, παρόλο που μπορεί να περιέχουν και μία τοποθέτηση επί του θέματος.  

290 σχόλια:

  1. Καλα ειμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!! για ποια 132 εκατομ μιλα αυτος ο κυριος Παναγιωτακης !!!! που μαλιστα ¨Ο Υπουργός υπεραμύνθηκε των προαναφερόμενων οικονομικών στοιχείων, τα οποία παρουσιάζει η Δ.Ε.Η. και στους ισολογισμούς της.¨ !!!!!!!
    Μπακαλικσ να το παρουμε,, max τα ληξιπροθεσμα της ΔΕΗ (2,7 δις που μειωθηκαν), συν το ελλειμμα του ΕΛΑΠΕ,, μας κανουν 400 εκατομ !!!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 400 εκατομ !!!!!!!!!!!!!!

    Συναδελφοι, το ξαναεγραψα,, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ παντελως !!!!!! τα 400 εκατομ ή τα εχει η ΔΕΗ,,και δεν τα αποδιδει (ετσι ειναι),,ή τα εχει ο ΑΔΜΗΕ - ΛΑΓΗΕ (και δεν τα αποδιδει),,, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,,, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ min ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑ 120 ΗΜΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,, γιατι Συναδελφοι,, συντομα το λογιστικο ελλειμμα του ΕΛΑΠΕ θα εχει μηδενιστει,,τα ν+3 και αλλα τετοια κερατιατικα δεν ισχυουν,, τα ληξιπροθεσμα της ΔΕΗ, δικαιολογουν υπερημερια 60 ημερων,,, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΡΑΕ, Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ !!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ενα μικρο δείγμα,κατά φαντασία. Αν επιμένεις να σου παρουσιάσω ...περισσότερα απο 400 εκ
      http://frapedoypoli.blogspot.gr/2015/04/blog-post_170.html
      http://www.eglimatikotita.gr/2011/01/blog-post_4189.html
      http://indobserver.blogspot.gr/2013/11/5-golden-boys.html
      http://www.nonpapernews.gr/module-styles/2012-08-14-15-12-36/item/7732-meta-to-skandalo-me-tin-metka-skliros-polemos-tis-dioikisis-tis-dei-me-ton-omilo-mytilinaiou-gia-ton-pelati-alouminion-tis-ellados-dei-xanoume-109-ekat-evro-den-tous-theloume-gia-pelates-tha-prosfygoume-stin-e-e
      http://www.neaptolemaidas.gr/2014/06/dei-synaitairismos.html
      http://www.aetos-apokalypsis.com/2013/03/blog-post_7943.html
      Για χορηγίες δεν το συζητάμε, ατελείωτες, και ειδικά αδυναμία στα ''αρχαιολογικά τους''
      http://www.zougla.gr/greece/article/xorigia-se-omada-fantasma
      http://kafeneio-megalopolis.gr/?page_id=4737
      Θελω μια απαντηση, ειναι γριφος '' Ζουν ανάμεσα μας, που είναι ;''

      Διαγραφή
  2. Να παρακαλάμε να κλείσει η αξιολόγηση.Οσο για τα δικαστικά που θα αρχίσουν να τρέχουν σύντομα καιρός ήταν να επιληφθεί η δικαιοσύνη αν και αυτό έπρεπε να έχει ήδη γίνει αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ......ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΦΑΛΑΓΓΙ...... Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ......ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...... ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ.....ΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ......ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ......ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ !!!!!!!!....ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΥΠΟΜΟΝΗ 12 ΜΗΝΩΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για όλους τους συναδέλφους πληροφοριακά έχει τεθεί σε λειτουργία το portal PV-LOG για τους Refusol , Siemens . Στην διεύθυνση www.pv-log.gr με κωδικούς User: demo και Pass: demo123 έχει ένα πάρκο 100kw demo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://energypress.gr/news/halyvoyrgoi-horis-diakopsimotita-diakyveyetai-mellon-kai-mpainei-se-risko-i-anadiarthrosi-toy

    Κάτι έχουν μπερδέψει εκεί στην χαλυβουργία. Η διακοψιμότητα δεν έχει σκοπό να μειώσει το ενεργειακό κόστος αλλά να ενεργοποιείται, όταν το σύστημα την έχει ανάγκη, έτσι ώστε ο τελικός καταναλωτής να έχει οποιαδήποτε στιγμή ρεύμα.Βέβαια κάποιος εξυπνάκιας φρόντισε να γράψει στην Υ.Α. ότι ανεξάρτητα αν ο διαχειριστής δώσει εντολή διακοπής ή περικοπής φορτίου στον βιομήχανο,ο τελευταίος αποζημιώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θελετε να δειτε Συναδελφοι, πως χειραγωγειται η ΟΤΣ !!!
    Διαβαστε,,,

    ¨ Τροποποίηση του Κώδικα

    Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των χαμηλών τιμών του συντελεστή χρήσης, η ΡΑΕ, με τη σύμφωνη γνώμη του ΛΑΓΗΕ, αποφάσισε την τροποποίηση του Κώδικα Συναλλαγών Δημοπρασιών Προθεσμιακών Προϊόντων Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΚΣΔΠΠΗΕ).

    Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε χθες, η ΡΑΕ αποφάσισε την εισαγωγή σχετικών ρυθμίσεων στους υπολογισμούς χρεοπιστώσεων της συμπληρωματικής εκκαθάρισης ΗΕΠ.

    Δεδομένου ότι το φορτίο βάσης μπορεί να μεταβάλλεται για διάφορους λόγους που έχουν αντικειμενική βάση και δε συνιστούν παραβίαση της λογικής των ΝΟΜΕ, όπως για παράδειγμα η εποχικότητας της ζήτησης ή ενδεχόμενη μεταβολή του μεριδίου πελατών ενός προμηθευτή μέσα στο μήνα, η ΡΑΕ αποφάσισε επίσης την πρόβλεψη ενός αποδεκτού περιθωρίου ανοχής.

    Τέλος, η ΡΑΕ αποφάσισε επίσης την εισαγωγή στους υπολογισμούς χρεοπιστώσεων της συμπληρωματικής εκκαθάρισης ΗΕΠ μιας παραμέτρου για την ελάχιστη συνολική ποσότητα δηλώσεων χρήσης προθεσμιακών μηνιαίων υποπροϊόντων.

    Στόχος των ρυθμίσεων αυτών είναι η αποθάρρυνση της υποβολής «υπερδήλωσης» για την κάλυψη φορτίων αιχμής.

    Η ΡΑΕ ευελπιστεί ότι με τις ρυθμίσεις αυτές θα αποκατασταθεί η ορθή χρήση των προθεσμιακών προϊόντων ως προϊόντα βάσης, προκειμένου έτσι να ενισχυθεί ο σκοπός των ΝΟΜΕ. ¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε καραγκιοζακο πανε λιγο προς τα πανω να δεις που γραφεις....

      Ο τιτλος λεει: Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Iούλιος - Πληρωμή ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 - ανάρτηση 3

      Κανενα νεο για νεες πληρωμες Ιουλιου εχεις η εχει κολησει η βελονα στα ιδια και στα ιδια που μας λες εδω και 2 μηνες... Ξεκολα πλατιαζεις!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ρε Βλαμενε, τα παντα που γραφω αφορουν τις πληρωμες μας, και δυστυχως και την δικη σου,, μυαλο θελει, αλλα που να το βρεις φουκαρα !!!!! πανε ομως μια ανακοινωση πανω απο την δικη μου,,, εχεις να πεις τιποτε σε καποιον αλλο !!!!!

      Διαγραφή
    3. Τις πληρωμες οπως λες.. ΟΧΙ τη πληρωμη Ιουλιου!!!! Για Ιουλιο εχεις κανενα νεο αλλιως ανοιξε νεο topic γενικα για τις πληρωμες και τα προβληματα του κλαδου αλλα οχι στη πληρωμη Ιουλιου..... Αλλα ακομα και να ανοιξεις παλι τα ιδια θα γραφεις για ενα πραγμα σελιδες ολοκληρες!!!

      Διαγραφή

  7. Αγαπητοί Συνάδερφοι ,

    Εχουμε αποφασίσει να πραγματοποιήσουμε Νομικές Ενέργειες σχετικά με τις Καθυστερήσεις των πληρωμών μας .

    Η Πρώτη κίνηση που έχουμε αποφασίσει να προηγηθεί των Νομικών Ενεργειών μας είναι η Ηλεκτρονική Καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή σχετικά με το Γεγονός ότι η ΔΕΗ εισπράττει ΕΤΜΕΑΡ και δεν το αποδίδει .

    Θεωρούμε ότι η Διαμαρτυρία αυτή είναι αρκετά εύκολη για τον Καθένα από τα μέλη μας και για αυτό καλούμε όλα τα μέλη των Συλλόγων να υποβάλλουν Ηλεκτρονική Διαμαρτυρία εναντίον της ΔΕΗ .

    Στο συνημμένο αρχείο δίνονται ολες οι οδηγίες καθώς και το κείμενο που πρέπει να γραφτεί .


    Κρίνουμε πολύ σημαντικό να έχουμε μαζική συμμετοχή .

    Προτιμούμε η Διαμαρτυρία να γίνει Επώνυμη αλλά αν κάποιος δεν το επιθυμεί μπορεί να γίνει και Ανώνυμη .

    Από τη Μεριά της ΠΟΣΠΗΕΦ και της ΕΠΗΕ και του ΕΣΑΦ θα αναλειφτεί συγκεκριμένη δραστηριόητα αμέσως μόλις κατατεθούν οι Αιτήσεις .

    Η Επιτυχία του όλου εγχειρήματος έχει να κάνει και με το πόσες καταγγελίες θα κατατεθούν .

    Όποιος καταθέτει την καταγγελια ηλεκτρονικά τότε παρακαλείται να το κοινοποιεί και στο info@pospief.gr . Επίσης μόλις πάρει την Επιβεβαίωση από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή .

    Συνάδερφοι αξίζει να χάσουμε 5 λεφτά από το χρόνο μας .

    Τσικούρας Πέτρος
    Γενικός Γραμματέας ΠΟΣΠΗΕΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριοι, μπλέξατε τα μπούτια σας.
      Αρμοδιότητα του συνηγόρου του καταναλωτή είναι η εξωδικαστική επίλυση ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ διαφορών μεταξύ καταναλωτών και προμηθευτών τους.
      Ποιός σας είπε ότι ασχολείται με διαφορές μεταξύ εταιρειών;
      Η είσπραξη του ΕΤΜΕΑΡ από την ΔΕΗ και η μη απόδοσή του σε ΑΔΜΗΕ - ΛΑΓΗΕ δεν συνιστά καταναλωτική διαφορά προμηθευτή / καταναλωτή αλλά διαφορά μεταξύ εταιρειών.
      Ως εκ τούτου δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητά του και θα εισπράξετε μεγαλοπρεπώς ανάλογη απάντηση ....
      Για μια ακόμη φορά εκτείθεστε με την ανεπάρκειά σας (όπως και οι υπόλοιποι πλην του Λουμάκη). "Άνθρακες ο θησαυρός"!!!...

      Διαγραφή
  8. Aυριο θα βγει η αποφαση του δικαστηριου για το πως θα μειραστουν τα δεσμευμενα 83 εκατομυρια ευρω απο το σκανδαλο της ENERGA HELLAS POWER. Παρακαλω πολλυ οποιος εχει νεα για την αποφαση του δικαστηριου ας μας ενημερωσει να δουμε ποτε και ποσα ευρω θα παρει ο ΛΑΜΟΓΙΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
    ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ .

    ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΜΕ :

    « ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ »

    ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ .

    ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ ΕΝΤΕR ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ .

    ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ 210 5230301 ΑΝΩΝΥΜΗ Η ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ . (ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΗ )
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ

    ……………………………………………………………………………………………………………………………………
    ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ( ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ .

    ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΔΕΗ ΑΕ

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 30 10432 Αθήνα

    Τηλέφωνο :

    Φαξ :

    Ε-mail : info@dei.com.gr

    Aρμόδιος : Πρόεδρος Κος Παναγιωτάκης .

    Αντικείμενο : Εμπορία Ηλεκτρικού Ρεύματος .

    Χώρα Εμπόρου : Ελλάδα .

    Περιγραφή του Προβληματος :

    H Δ.Ε.Η. Α.Ε ενώ εισπράττει το Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (Ε.Τ.Μ.Ε.Α.Ρ.), από τους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, δεν το αποδίδει, στο σύνολο του, ως οφείλει στον Ειδικό Λογαριασμό Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Ε.Λ.Α.Π.Ε.). Το Ε.Τ.Μ.Ε.Α.Ρ., παρότι είναι διακριτή χρέωση βάσει της κείμενης νομοθεσίας και έχει συγκεκριμένους αποδέκτες (παραγωγοί Α.Π.Ε.), χρησιμοποιείται από την Δ.Ε.Η. Α.Ε. για την κάλυψη δικών της επιχειρησιακών αναγκών και για προκαταβολές των επενδυτικών προγραμμάτων της.


    ΤΟΜΕΑΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

    ( Από το κυλιόμενο μενού διαλέγουμε Ενέργεια και Υδρευση . )

    ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΕΥΣΗ : Επιλέγουμε 7.2 Ηλεκτρικο Ρεύμα .

    Είδος καταγγελίας : Επιλέγουμε Τιμολόγηση / Χρέωση Είσπραξη .

    Τιμολόγηση /Χρέωση & Είσπραξη χρεών : Επιλέγουμε 4.6 άλλα ζητήματα σχετικά
    με την τιμολόγηση και είσπραξη χρεών .

    Μέθοδος Πώλησης : ( Αδιάφορο )

    Συμπληρώστε τα στοιχεία που βλέπετε για την ασφάλεια .

    Κάντε Υποβολή .

    Στο μαιλ θα σας έρθει επιβεβαίωση . Παρακαλούμε κάντε την προώθηση στο
    info@pospief.gr .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριοι, μπλέξατε τα μπούτια σας.
      Αρμοδιότητα του συνηγόρου του καταναλωτή είναι η εξωδικαστική επίλυση ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ διαφορών μεταξύ καταναλωτών και προμηθευτών τους.
      Ποιός σας είπε ότι ασχολείται με διαφορές μεταξύ εταιρειών;
      Η είσπραξη του ΕΤΜΕΑΡ από την ΔΕΗ και η μη απόδοσή του σε ΑΔΜΗΕ - ΛΑΓΗΕ δεν συνιστά καταναλωτική διαφορά προμηθευτή / καταναλωτή αλλά διαφορά μεταξύ εταιρειών.
      Ως εκ τούτου δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητά του και θα εισπράξετε μεγαλοπρεπώς ανάλογη απάντηση ....
      Για μια ακόμη φορά εκτείθεστε με την ανεπάρκειά σας (όπως και οι υπόλοιποι πλην του Λουμάκη). "Άνθρακες ο θησαυρός"!!!...

      Διαγραφή
  10. ΚΥΡΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΦΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΔΕΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ:

    ΥΠ.ΟΙΚ. 2/16456/ΔΛΔ/17 : Χορήγηση χρηματικών προκαταβολών σε προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας έναντι των ληξιπρόθεσμων οφειλών ή και λοιπών οφειλών της εκάστοτε τρέχουσας χρήσης των Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης
    ΥΠ.ΟΙΚ. 2/16459/ΔΛΔ/17 : Χορήγηση χρηματικής προκαταβολής στη ΔΕΗ ΑΕ έναντι των συνολικών ετήσιων υποχρεώσεων, οικονομικού έτους 2017, για δαπάνη εξόφλησης λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος φορέων της Κεντρικής Διοίκησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ..!!!??? ΚΑΙ Ο ΛΑΓΗΕ..???? Η ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ..???

      Διαγραφή
    2. 7. Το αριθ. ΓρΔ/570/24-02-2017 έγγραφο της ΔΕΗ ΑΕ.
      8. Την ανάγκη χορήγησης προκαταβολής στη ΔΕΗ
      ΑΕ, έναντι συνολικών ετήσιων υποχρεώσεων, οικο-
      νομικού έτους 2017, για δαπάνη εξόφλησης λογαρια-
      σμών ηλεκτρικού ρεύματος των φορέων της Κεντρικής
      Διοίκησης.
      9. Το γεγονός ότι, η συνολική δαπάνη ηλεκτρικής
      ενέργειας για τους φορείς της Κεντρικής Διοίκησης το
      οικονομικό έτος 2016 ανήλθε στα 102.703.067,17 ευρώ.
      10. Το γεγονός ότι, από την εφαρμογή της παρούσας,
      δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋ-
      πολογισμού, αποφασίζουμε:
      1. Εγκρίνεται η χορήγηση χρηματικής προκαταβολής
      στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ ΑΕ), πο-
      σού ογδόντα εκατομμυρίων ευρώ (€ 80.000.000,00) ένα-
      ντι των συνολικών ετήσιων υποχρεώσεων των φορέων
      της Κεντρικής Διοίκησης για δαπάνη εξόφλησης λογα-
      ριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, οικονομικού έτους 2017.
      2. Η ανωτέρω προκαταβολή χορηγείται με εντολή του
      Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Λογαριασμών Δημοσίου
      ή του νόμιμου εξουσιοδοτημένου οργάνου αυτού.
      3. Η ανωτέρω προκαταβολή επιστρέφεται, από τη ΔΕΗ
      ΑΕ, στο Ελληνικό Δημόσιο ύστερα από την εξόφληση
      των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος των φορέων
      της Κεντρικής Διοίκησης και σε κάθε περίπτωση μέχρι
      την 29η/12/2017.
      Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της
      στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
      Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της
      Κυβερνήσεως.
      Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2017
      Ο Αναπληρωτής Υπουργός
      Γ

      Διαγραφή
    3. ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΦΕΚ
      http://www.nomotelia.gr/article_detail.asp?m=1&e_cat_id=220&e_article_id=216

      Διαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θεωρώ αρκετά υποτιμητικό να ακολουθήσω αυτή την καταγγελία, με προσβάλει. Διότι όταν , η ιδία η ΔΕΗ παραδέχεται το σκάνδαλο τις απολογούμενη στον υπουργείο. Τι θες ; περισσότερο . Ο Τσικούρας και η παρέα του προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους ; η τεστάρουν την μάζα ; αναπτύσσοντας την δουλικότητα με τα παρακάλια ; Αν θέλουν πράγματι, να κάνουν κάτι ας προσπαθήσουν να φέρουν την ‘’αλήθεια’’ μέσα από την διαπλοκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα έπρεπε να το θεωρείς υποτιμητικό.
      Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι είπε ο Παναγιωτάκης. Η ΔΕΗ βγήκε και είπε ότι χρωστάει 133 εκατομμύρια - με βάση αυτά που έχει εισπράξει. Κοινώς τα γράφει όλα στα παλαιότερα των υποδημάτων της. Και το κακό είναι ότι το παραπάνω το υπεραμύνθηκε εκτός από την ΔΕΗ και άλλος....φορέας!

      Κάνοντας καταγγελία αναπτύσσεις δουλικότητα και παρακαλάς; Μάλλον έχεις...άλλη λογική.

      Αν θεωρείς ότι με μια παρέα όπως λες μπορείς να φέρεις την αλήθεια, πάρε την παρέα σου και ξεκίνα τiς συναντήσεις.

      Υ.Γ. 1. Το υπουργείο δεν δέχεται συμψηφισμό, ούτε να μην ζητάει ο ΛΑΓΗΕ φορολογική ενημερότητα. Το ζήτησα 2 φορές στο παρελθόν, το ζήτησαν και στην τελευταία συνάντηση με τον κ. Σταθάκη.
      Υ.Γ.2. Όσο για την "παρέα" αφού τα λες τόσο ωραία πάρε την δική σου παρέα και πήγαινε στο υπουργείο να πεις αυτά που γράφεις......καθώς έχεις και blog δεν θα έπρεπε να τηρείς κάπως πιο ουδέτερη στάση;
      πέρυσι 2 φορές. Το έθειξαν και πρόσφατα στις συναντήσεις με τον κ. Σταθάκη.

      Διαγραφή
    2. Το (..άλλη λογική, ) Μετά από πόσες διαμαρτυρίες ; έχουν ισχύς τα αυτονόητα ; Όλα αυτά τα γνωρίζει … ακόμη και ο πρωθυπουργός ; Τι πιστεύεις ; έχουν κάποιο νόημα ;
      (Υ.Γ. 1. Το υπουργείο δεν δέχεται συμψηφισμό) είναι πιο εύκολο να λες όχι. Το γιατί ; σου απάντησαν ;
      (Υ.Γ.2 πιο ουδέτερη στάση;) γιατί να υποκρίνομαι ; πελατεία δεν ψάχνω, και στο κάτω κάτω ο καθένας γράφει με τον τρόπο του, και αν κάνω λάθη, διορθώστε με
      Πιο επάνω ανέβασα ένα δείγμα σκανδάλων, θαρρείς ; με το ‘’χαλαρό’’ θα διεκδικήσεις ;
      Γράφω και κάτι παρακάτω ρίξε μια ματιά.

      Διαγραφή
  13. Η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης των παραγωγών ενέργειας λόγω τις συνεχόμενης και αυξητικής τάσης, πίστωσης, από πλευράς ΛΑΓΗΕ, ΔΕΗ και γενικά μ΄ευθύνη τις κυβέρνησης, και σε συνδυασμό, με την πίεση των δανείων, που ασκούν οι τράπεζες με την τυπική, σκληρή τους στάση, αδιαφορώντας για όσα συμβαίνουν. Και το παράδοξο με όλα όσα γίνονται, η κυβέρνηση να συνεχίζει να φορά τις παρωπίδες τις, με μοναδικό στόχο το ‘’κέρδος’’ τις, επιβάλλοντας φόρους και εισφορές που βαραίνουν, και δημιουργούν άδικα αδιέξοδα, και μάλιστα απαιτητά , εκβιάζοντας μέσα από ένα σύστημα άνισο, απρόσωπο, μπλοκάροντας φορολογικά μια επιχείρηση. Θα έλεγες κάποιος, ότι είναι ένα μεθοδευμένο σχέδιο ισοπέδωσης από μια παλιά βεντέτα, η τους ενδιαφέρει μόνο η επιβίωση τον δημοσίων υπαλλήλων αδιαφορώντας για τον ιδιωτικό τομέα. Ίσως θέλει να ‘’ξεχνά’’ η κυβέρνηση, ότι είναι στο πολλαπλάσιο υπόχρεη προς τους παραγωγούς ενέργειας για τους εξής λόγους. Πρώτον . Όπως σε κάθε επιχείρηση στον Ελλαδικό χώρο, πλέον το έχουν εγκαταστήσει ως ‘’φυσιολογικό’’ μέτρο να προπληρώνει το 100% των φόρων ένα χρόνο νωρίτερα, ας πούμε είναι δανεικά, χωρίς την συγκατάθεση μας. Δεύτερων. Τ΄ απλήρωτα τιμολόγια από την πλευρά τις κυβέρνησης είναι πολλά, σχεδόν έξι μήνες. Που μεταφράζετε σε, 250% και επάνω, επιβάρυνση σε μια επιχείρηση, για τους παραπάνω λόγους που αναφέραμε, συν την συντήρηση που είναι αυξημένη λόγου αδιάκοπης λειτουργίας αρκετών χρόνων και φυσικά να μην ξεχνάμε και τα ΄΄λογικα΄΄ πρόστιμα και τις προσαυξήσεις. Ενώ οι οφειλές τις κυβέρνησης είναι ‘’άοσμες, άχρωμες, αόρατες ’’ ενώ των υπολοίπων, επιβλητικές.
    Κατά πιθανότητα θα απαντήσουν κάποιοι ΄΄ αυλικοί του πριγκιπάτου ΄΄ μετά από διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια για όσα συμβαίνουν, σαφώς και θα υποδείξουν να εξ-ακολουθήσουμε την ΄΄ νόμιμοι οδό ΄΄ για να βρούμε ποιος φταίει . Λες και είναι ένα μικρό μεμονωμένο γεγονός που ξέφυγε από την αντίληψη τους. Μια πάγια ΄΄ τακτική ΄΄ αντιπερισπασμού με στόχο την καθυστέρηση, γιατί ο ΄΄ χρόνος όλα τα γιατρεύει ΄΄ , μεεεχρι να βρεθεί ένα εξιλαστήριο θύμα, και θα… δούμε. Μέχρι τότε η ζημιά στην αγορά , θα γίνει. Το πολύ πολύ θ΄ αλλάξει επικεφαλή το υπουργείο, οπού θα πάρει μαζί του την ΄΄ ευθύνη ΄΄ και ο νεότερος υπουργός (θα) προσπαθήσει για το καλύτερο. Το ίδιο θα ισχύει και με μια καινούργια κυβέρνηση. Άλλαξε, ο Μανωλιος και έβαλε τα ρούχα αλλιώς.
    Ας υποθέσουμε ότι υπερβάλω και γράφω φαντασιώσεις, για να δούμε και μια άλλη πρόταση, που κατά πιθανότητα την γνωρίζουν. Έναν ουσιαστικό συμψηφισμό, εφόσον ακόμη οφείλουν, να μην απαιτούν , μέσα από εκκαθαριστικά και ασφαλιστικά. Είναι ότι πιο δίκαιο και λογικό. Δεν γίνετε, σ΄ έναν που έχουμε δανείσει, να εχει το θράσος να ζητά και χρωστούμενα. Είναι παράλογη και απαγορευτική αυτή η απαίτηση. Είναι ένα μέτρο που θα δώσει ανάσα οικονομική στην κάθε επιχείρηση και θα καθησύχαση τον νου. Πρόσφατα αρκετοί βουλευτές φανήκαν να είναι πρόθυμοι να διορθώσουν κάποιες αδικίες. Άρα έτσι είναι ;.
    Πρέπει όλοι , να το απαιτήσουν από την κυβέρνηση, μέσω των τοπικών βουλευτών η των συλλόγων η με κάποιο άλλο τρόπο . Είναι μια καθαρή και δίκαιη απαίτηση προς την κυβέρνηση που δεν έχει δικαιολογία να την αρνηθεί.
    Και φυσικά όλες τις νομικές προσπάθειες για την ομαλοποίηση του κλάδου πρέπει να τις επισπεύσουμε να λυθούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απο energa, απο το δημοσιο κτλ κτλ θα δουμε κανενα φραγκο αραγε:Δεν ξερω πια τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το χρωμα του ευρω τι θα γινει? θα το δουμε? Μετα απο τοσες χρηματοροες προς στην ΔΕΗ εμεις ποτε θα δουμε να κλεινει ο ιουλιος και να αρχιζει ο αυγουστος?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ως προς το πρώτο μέρος. Ναι, να προσφέρουμε την βοήθεια μας στην χώρα μας, με κάποιες εφικτές επιβαρύνσεις, είναι κάπως αποδεκτό. Και λέω κάπως διότι ο κλάδος εδώ και πολλά χρόνια έχει υποστεί κουρέματα, και παρακρατήσεις με την δικαιολογία να πάμε προς το καλύτερο. Αλλά αποδείχθηκε η θυσία μας άκαρπη, διότι η κυβέρνηση ανίκανη να διαχειριστή σωστά αυτή και άλλες τόσες θυσίες του λαού, σπαταλώντας ασυστόλως και πολλές φορές αδικαιολόγητα, χρήμα και χρόνο.
    Μια χώρα χωρισμένη στα δυο, στην Α΄ κατηγορία πολίτες , στο δημόσιο με την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά των υποχρεώσεων τις, ξεσπαθώνοντας στην οικονομική τους άνθηση, αδιαφορώντας ότι τα κουκιά είναι μετρημένα . Με την στήριξη των πολιτικών κομμάτων , δημιουργώντας πελατειακή σχέση ως νέο εισερχόμενη στην εξουσία. Αδιαφορώντας την Β΄ Κατηγορία πολίτες , που έχουν ξεχάσει , ότι αυτοί τους έχουν προσλάβει να προσέχουν την περιουσία τους.
    Εύκολα λοιπόν μπορεί να καταλάβει κανείς αν σκαλίσει την μνήμη του, αν θέλει, ποιο κράτος και ποια πολιτική εξουσία διαμορφώθηκε από την μεταπολίτευση και μετά. Ένα εκκολαπτήριο πεινασμένων, με το σύνδρομο τις στέρησης, από την εποχή τις κατοχής, που εγκεφαλικά έχει εμπλοκή στο, ‘’Ν΄αρπάξουμε να ζήσουμε’’ . Όπως και οι υπόλοιποι μάζα έχει κάποιο θέμα ‘’σώπασε μην βρεις τον μπελά σου’’. Η ‘’Βρήκες να φας; Άσε τους άλλους’’ . Φανταστείτε τί προσπάθεια απαιτείται σήμερα για να ξεφύγει η χώρα από ένα απόλυτα διεφθαρμένο και συνάμα τρομαγμένο σύστημα. Κατά πιθανότητα η ωοτοκία του εκκολαπτηρίου των διεφθαρμένων, σίγουρα δεν έχει σταματήσει, ‘’σοι πάει το βασίλειο’’ . Από το Βασίλειο περάσαμε στην Δημοκρατία, τουλάχιστο στα χαρτιά, η νοοτροπία παραμένει σχεδόν ίδια, με μια μικρή παραλλαγή, σου επιτρέπουν να εκφράζεσαι αλλά αυτοί είναι κωφοί, ’’στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα ’’ και αυτοί σκεπτόμενοι βλέποντας αυτήν την αντίδραση , λεν ‘’ why not ; όσο πάει’’.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενα παρταλι,, ονοματι ilias, διαβαζει τα παραπανω ή παλι χαπακωθηκε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ''Κάνοντας καταγγελία αναπτύσσεις δουλικότητα και παρακαλάς; Μάλλον έχεις...άλλη λογική.''
    ‘’Λες και είναι ένα μικρό μεμονωμένο γεγονός που ξέφυγε από την αντίληψη τους’’
    !!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΛΑΔΟΣ !!!!
    Αλλά ετσι είναι , αυτά που τρώνε δεν τα βλέπουν, άλλοι θα την πληρώσουν .
    https://www.youtube.com/watch?v=jvoqfddpuu8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριοι, μπλέξατε τα μπούτια σας.
    Αρμοδιότητα του συνηγόρου του καταναλωτή είναι η εξωδικαστική επίλυση ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ διαφορών μεταξύ καταναλωτών και προμηθευτών τους.
    Ποιός σας είπε ότι ασχολείται με διαφορές μεταξύ εταιρειών;
    Η είσπραξη του ΕΤΜΕΑΡ από την ΔΕΗ και η μη απόδοσή του σε ΑΔΜΗΕ - ΛΑΓΗΕ δεν συνιστά καταναλωτική διαφορά προμηθευτή / καταναλωτή αλλά διαφορά μεταξύ εταιρειών.
    Ως εκ τούτου δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητά του και θα εισπράξετε μεγαλοπρεπώς ανάλογη απάντηση ....
    Για μια ακόμη φορά εκτείθεστε με την ανεπάρκειά σας (όπως και οι υπόλοιποι πλην του Λουμάκη). "Άνθρακες ο θησαυρός"!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω εξαρχής, κάτι δεν πάει καλά !!

      Διαγραφή
    2. Μάλλον τα ...μπούτια θέλετε να τα βλέπετε μπλεγμένα. Η καταγγελία γίνεται από εμάς ως καταναλωτές, όχι από τις εταιρείες μας. Εκτός αν στα σπίτια σας δεν πληρώνετε ΕΤΜΕΑΡ ως καταναλωτές και δεν το ξέρουμε.

      Διαγραφή
    3. Πριν απαντήσω στο νέο σου ατόπημα, σου θυμίζω πως χρωστάς απάντηση στο παρακάτω σχόλιο της 5 Ιανουαρίου 2017 - 9:25 π.μ.
      Τότε "πουλούσες" σε αδαείς μετατροπές σταθερών πάρκων σε κινητά μοιράζοντας τηλεφωνικές οδηγίες!!!...:

      Filippos5 Ιανουαρίου 2017 - 9:25 π.μ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ,thomas
      Οι άδειες των πάρκων σας εκδόθηκαν για σταθερές βάσεις. Οι φάκελοι που υποβάλατε στις υπηρεσίες αδειοδότησης ( ΔΕΗ, Πολεοδομία, κ.λ.π. ) περιέχουν σχέδια ( ηλεκτρολογικά, χωροταξικά, κατόψεις, κ.λ.π. ) που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις εγκατάστασης Τράκερς. Για να προχωρήσετε πρέπει να υποβάλετε νέα σειρά αιτήσεων - δικαιολογητικών και να εξασφαλίσετε τις εγκρίσεις τους. Το έχετε κάνει αυτό; Υπάρχει νομοθεσία για μετατροπή της άδειας; Ποιά είναι αυτή και τι προβλέπει;
      Στα της νομοθεσίας ας βοηθήσει και ο "ειδικός;" του χώρου κ. Παπακυριακού που προφανώς για να συμβουλεύει πρέπει να γνωρίζει. Να μας πει και αν υπάρχει κάποιο προηγούμενο μετατροπής.

      ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
      Σαν φυσικό πρόσωπο / καταναλωτής πλήρωσες στην ΔΕΗ τον λογαριασμό σου, όπως όλοι οι καταναλωτές.
      Στην καταγγελία σου καταγγέλεις:
      << H Δ.Ε.Η. Α.Ε ενώ εισπράττει το Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (Ε.Τ.Μ.Ε.Α.Ρ.), από τους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, δεν το αποδίδει, στο σύνολο του, ως οφείλει στον Ειδικό Λογαριασμό Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Ε.Λ.Α.Π.Ε.). >>
      Θεματοφύλακας του ΕΛΑΠΕ εκ του νόμου είναι ο ΛΑΓΗΕ. Η μη απόδοσή του ΕΤΜΕΑΡ από την ΔΕΗ στον ΕΛΑΠΕ συνιστά διαφορά μεταξύ ΔΕΗ - ΛΑΓΗΕ / ΑΔΜΗΕ ).
      Εάν αυτό το απλό δεν μπορείς να το καταλάβεις πρέπει να ...ψάξεις την αιτία!!...
      Σαν φυσικό πρόσωπο / καταναλωτής τι ακριβώς ζητάς απ' τον συνήγορο;
      -Να σου επιστρέψει η ΔΕΗ το ΕΤΜΕΑΡ επειδή δεν το απέδωσε στον ΛΑΓΗΕ;
      -H ως πληρεξούσιος του ΛΑΓΗΕ ζητάς την απόδοσή του στον ΕΛΑΠΕ.
      Αν αυτοδιορίστηκες πληρεξούσιος τότε εκπροσωπείς Α.Ε και δεν επιλαμβάνεται ο συνήγορος.
      Αν ζητάς ως φυσικό πρόσωπο / καταναλωτής επιστροφή του ΕΤΜΕΑΡ, τότε το αίτημά σου είναι τουλάχιστον αστείο!!
      Κοντός ψαλμός αλληλούϊα...
      Αν η απάντηση είναι διαφορετική από αυτήν που προανέφερα, δεν θα ξαναγράψω στο blog.
      Aν όμως είναι αυτή δεσμεύεσαι να κάνεις το ίδιο;

      Διαγραφή
  20. Βλέπω έχεις κέφια....άρχισε πάλι η ΠΑΠΑΤΖΑ.
    Πάμε λοιπόν...Επί προσωπικού (κάτι που σου αρέσει να κάνεις εδώ και χρόνια)

    1. Δεν έχω καμία υποχρέωση να απαντάω στον οποιονδήποτε. Συνεπώς δεν οφείλω τίποτα και ειδικότερα σε εσένα, που λάθος σημείο στίξης να βάλω θα βγεις να το κάνεις βούκινο. Κάποιοι ρώτησαν για το θέμα της μετατροπής σταθερού σε τράκερ. Τους απάντησα και τους απάντησες. Στα δικά σου σχόλια τότε πέταξες και την μπηχτή σου και νομίζεις πως εγώ ΟΦΕΙΛΩ να ασχοληθώ; Αν κάτι ήταν λάθος από αυτά που έγραψα ας με διόρθωνες.Τα σχόλια που γράφτηκαν μετά, αν παρατηρήσεις ήταν θετικά. Για το αν υπάρχει προηγούμενο μετατροπής,σαφώς και υπάρχει. Τώρα τι να κάνουμε, να δώσουμε τα στοιχεία του ανθρώπου που το έκανε σε έναν ανώνυμο και σε ένα blog; Πως το βλέπεις;
    2. Επίσης δεν πούλησα τίποτα, τους παρέπεμψα σε 2 γνωστούς μου που θεωρώ ότι είναι αστέρια και κάνουν εκπληκτική δουλειά.
    3. Για να τρως τέτοιο ζόρι τα τεινά είναι 2. Είτε είσαι κατασκευαστής, είτε απλώς ψάχνεις το σημείο στίξης..λυπάμαι που στο χαλάω, καθαρός ουρανός δεν φοβάται και στο έχω ξαναπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ και άσε τα προσωπικά :
    1. Το κείμενο που δημοσίευσε ο κ. Παπαδάκης δεν είναι δικό μου. Αυτό που θα σταλεί στα μέλη της ΕΠΗΕ κλείνει ως εξής:
    H Δ.Ε.Η. Α.Ε ενώ εισπράττει το Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (Ε.Τ.Μ.Ε.Α.Ρ.), από τους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, δεν το αποδίδει, στο σύνολο του, ως οφείλει στον Ειδικό Λογαριασμό Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Ε.Λ.Α.Π.Ε.). Το Ε.Τ.Μ.Ε.Α.Ρ., παρότι είναι διακριτή χρέωση βάσει της κείμενης νομοθεσίας και έχει συγκεκριμένους αποδέκτες (παραγωγοί Α.Π.Ε.), χρησιμοποιείται από την Δ.Ε.Η. Α.Ε. για την κάλυψη δικών της επιχειρησιακών αναγκών και για προκαταβολές των επενδυτικών προγραμμάτων της.

    2.Ευτυχώς που παρουσιάστηκες εσύ να μου μάθεις την πορεία του ΕΤΜΕΑΡ. Βλέπεις δεν την ήξερα και όταν πιέσαμε τον πρόεδρο του ΛΑΓΗΕ να ασκήσει ασφαλιστικά κατά ΑΔΜΗΕ, το κάναμε....ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ! Το παρακάτω είναι από δημοσιευμένο δελτίο τύπου της ΕΠΗΕ στις 14//1/2015 (απόσπασμα)
    "Η Ένωση Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας, κατόπιν επικοινωνίας της με τον πρόεδρο του Λ.Α.Γ.Η.Ε κ.Γκαρή, επιβεβαίωσε την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων του Λ.Α.Γ.Η.Ε για την διεκδίκηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Α.Δ.Μ.Η.Ε στον Ε.Λ.Α.Π.Ε.

    Είναι θετικό γεγονός ότι η πίεση που ασκήθηκε μέσω και των ενεργειών μας, με συγκεκριμένη σκοπιμότητα, σε συνδυασμό με την εκρηκτική ταμιακή κατάσταση του ΕΛΑΠΕ, απέφερε καρπούς.Η Ε.Π.Η.Ε συνεχίζοντας........θα ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση στα εν λόγω ασφαλιστικά μέτρα υπέρ του Λ.Α.Γ.Η.Ε.

    Από το δελτίο τύπου της ΕΠΗΕ 28/01/2015
    Στις 28/1/2015, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση της Ένωσης Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας , εκπροσωπούμενη από τον κ. Μπογδάνη Σπύρο Αντιπρόεδρο, τον κ. Κουμούση Χαράλαμπο Γραμματέα και την κα. Τόφα Μαρία Μέλος Δ.Σ, με τον Προέδρο του Λ.Α.Γ.Η.Ε κ. Γκαρή.

    Τα θέματα τα οποία βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν:

    Η πρόβλεψη εκ μέρους του Λ.Α.Γ.Η.Ε της πορείας των πληρωμών.
    Η διαφάνεια στον Ε.Λ.Α.Π.Ε και ειδικότερα ζητήθηκε, για άλλη μια φορά, η διακριτή απεικόνιση της ταμειακής κατάστασης του Ε.Λ.Α.Π.Ε στα Ενημερωτικά Δελτία που εκδίδει ο Λ.Α.Γ.Η.Ε.
    Η νόμιμη και εμπρόθεσμη καταβολή του συνόλου των νομοθετημένων εσόδων του Ε.Λ.Α.Π.Ε από τους πιστωτές του.
    Ασφαλιστικά μέτρα Λ.Α.Γ.Η.Ε κατά Α.Δ.Μ.Η.Ε.
    ....Κατ΄ επανάληψη έχει ζητηθεί από την Ε.Π.Η.Ε η διακριτή αναφορά των ταμειακών εσόδων του Ε.Λ.Α.Π.Ε στον οικείο Πίνακα του Ενημερωτικού Δελτίου, το οποίο δημοσιεύεται κάθε μήνα από τον Λ.Α.Γ.Η.Ε, ώστε να μπορεί έκαστος να λαμβάνει διαφανώς γνώση και των εισροών του Ε.Τ.Μ.Ε.Α.Ρ στον Ειδικό Λογαριασμό των Α.Π.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όταν λοιπόν εμείς τότε κάναμε την παραπάνω κίνηση δεν βγάλαμε ΝΤΕΛΑΛΗ όπως εσείς τύπου "γραφτείτε στον σύλλογο και στηρίξτε την προσπάθεια".
    Σύλλογος με 3 μήνες λειτουργίας το έκανε και....δεν ζήτησε έκτακτη εισφορά για το δικαστήριο. Τότε εσείς λέγατε για ανούσια δικαστήρια.

    Επειδή έχω και απάντηση της ΔΕΗ παλαιότερη (2014) σχετικά με το ΕΤΜΕΑΡ που στην ουσία ρίχνει το θέμα της υπεξαίρεσης σε ΑΔΜΗΕ και ΛΑΓΗΕ κάτι ξέρω παραπάνω.
    Επειδή επίσης κάποιοι καλοθελητές πάνε να το παίξουν ότι η ΔΕΗ οφείλει ΕΤΜΕΑΡ μόνο των τιμολογίων που έχει εισπράξει,γράφοντας τον νόμο στα παλιά της τα παπούτσια, πάλι κάτι παραπάνω ξέρω.
    Επειδή επίσης εγώ δεν έβγαλα δελτίο τύπου νομιμοποιόντας το φέσι του ΕΤΜΕΑΡ (μ+3), πάλι κάτι παραπάνω θα ξέρω.
    Επειδή το να κάνεις την παραπάνω καταγγελία δεν στοιχίζει τίποτα, αλλά ενδεχομένως να αποτελεί ένα μέτρο πίεσης, άσε όποιον καταναλωτή θέλει να το κάνει, να το κάνει και μην τρώγεσε χωρίς λόγο. Πάλι κάτι παραπάνω θα ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ κ. Παπακυριακού
    Δεν θα σε ακολουθήσω στην φλυαρία σου. Θα επισημάνω μόνο τα παρακάτω:
    -Κάνεις κατάχρηση -και σε προηγούμενα σχόλια- των λέξεων << κάτι παραπάνω ξέρω >>.
    Είναι εγωϊστικό, προκλητικό και αηδιαστικό....
    -Είμαι γεωτεχνικός και συνεργαζόμενος με μηχανικό ασχολήθηκα με την αδειοδότηση 12 αγροτικών πάρκων. Δέν έχω σχέση με κατασκευές και συντηρήσεις και δεν ψάχνω πελάτες η μέλη (όπως εσύ με την VOLTALIA και την ΕΠΗΕ).
    Έθεσα δύο (κατά την ταπεινή μου γνώμη) ΟΥΣΙΩΔΗ ερωτήματα που αντί απάντησης κατέφυγες σε γενικότητες και ...παπατζιλίκια.
    Α. Ποιά νομοθεσία προβλέπει την μετατροπή των σταθερών σε TRACKERS?
    Το προηγούμενο που επικαλείσαι έγινε νόμιμα η παρασύρατε τον ιδιοκτήτη σε παρανομία που ενδεχομένως θα του στοιχίσει ακριβά?
    Β. Ο συνήγορος έχει αρμοδιότητα να ασχοληθεί με την καταγγελία σας η προβήκατε σε μια περιττή και άστοχη ενέργεια που σας εκθέτει?
    Έχεις απαντήσεις σ' αυτά? Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι πλεονασμοί και υπεκφυγές...

    ΥΓ.
    Το στοίχιμα συνεχίζει να ισχύει.
    Το αποδέχεσαι?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προφανώς επειδή με αναγκάζεις να γράφω τα αυτονόητα (σχετικά με το ΕΤΜΕΑΡ,ΔΕΗ,ΑΔΜΗΕ,ΛΑΓΗΕ, κ.τλ.) και επειδή προσπαθείς να με εκθέσεις καθώς έχεις την πολυτέλεια να γράφεις ανώνυμα ενώ εγώ επώνυμα, διαρκώς πρέπει να αποδεικνύω αυτά που λέω.
    - Το ότι δεν ψάχνεις πελάτες ή δεν κυνηγάς την δουλειά σου είναι δικαίωμα σου. Επίσης αν εγώ το κάνω είναι δικό μου και δεν είναι μεμπτό.
    - Σχετικά με τον σύλλογο, γνωρίζω ότι οικονομικές απολαβές δεν έχω, αν και με τον χρόνο που αφιερώνω ίσως και θα έπρεπε. Κάποιοι άλλοι δεν ξέρω τι κάνουν....Οπότε μην μου λες εμένα ότι ψάχνω μέλη.
    Α. Όσον αφορά το θέμα της μετατροπής. Έγραψα αυτά που γνωρίζω, όχι αυτά που δεν γνωρίζω. Βρήκες κάποιο λάθος σε εκείνο το σχόλιο μου τον Ιανουάριο; Προφανώς και όχι. Αν το είχα κάνει θα το είχες ήδη αναφέρει. Καθώς λοιπόν δεν γνωρίζω την νομοθεσία, τους πρότεινα ανθρώπους που ασχολούνται με τις μετατροπές και τις γνωρίζουν. Ο πληθυντικός αριθμός (παρασύρατε) είναι τουλάχιστον άστοχος όπως βλέπεις.
    Β. Αν η ενέργεια είναι περιττή ας μας καταλογίσει ο παραγωγός τα 5 λεπτά που θα αφιερώσει προκειμένου να κάνει μια ΑΝΕΞΟΔΗ καταγγελία. Δεν μπορείς να γνωρίζεις την εξέλιξη. Αν αποβεί άκαρπη δεν σημαίνει πως ήταν και άστοχη. Έστω ότι έχεις μια πιθανότητα να σου πάει καλά και να αποτελέσει ένα μέτρο πίεσης την κάνεις.

    Προκλητικό και αηδιαστικό θα χαρακτήριζα αυτόν που νομίζει ότι έχει το αλάθητο του πάπα. Αυτόν που νομίζει πως όλα τα κάνει σωστά και πως όποια κίνηση κάνει οποιοσδήποτε άλλος είναι λάθος (πολύ απλά γιατί αυτός δεν την έκανε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να στέλνεις ατεκμηρίωτες καταγγελίες μαζικά, είναι σίγουρο πως θα απορριφθούν επίσης μαζικά και πάλι θα ζημιώσεις με εύκολες για την ΔΕΗ ήττες τον κλάδο. Όσο για το χρόνο που λες πως αφιερώνεις, σταμάτα να ασχολείσαι!!! Δεν στο ζήτησε κανένας !!!! Τα τεχνικά ειναι πράγματα που δεν έχεις την στοιχειώδη εκπαίδευση και δεν γνωριζεις, κομμωτής άνθρωπος!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό που σε ενοχλεί είναι ότι έπαιζες μόνος σου στο γήπεδο χωρίς αντίπαλο.
      Δυστυχώς τώρα που κάποιος σε τσακώνει όταν ρίχνεις την μπάλα εκτός γηπέδου βγάζεις σπυριά.
      Ως κομμωτής όπως λες είχα την στοιχειώδη νοημοσύνη να μην πατήσω στον 4203 αλλά στην έγκριση της κομισιόν η οποία δεν αναγνώριζε την οικονομική επίπτωση του μέτρου (που με βάση αυτήν πήγες να γλυτώσεις την μονάδα σου, αλλά όχι των υπολοίπων μελών που εκπροσωπείς) αλλά μόνο τον τεχνολογικό συντελεστή.
      1. Βγάλε την πρώτη παραμετροποίηση που κατέθεσες στον γενικό γραμματέα ενέργειας, μην ντρέπεσαι. 3,6% όλοι με εξαίρεση ο εαυτούλης μας με 1,8% ΕΕΕ;;; Και καλά εσύ προστατεύεις την μονάδα σου. Ήθελα να ήξερα τα υπόλοιπα μέλη που σας στηρίζουν δεν σας πήρανε ακόμα είδηση;
      Όταν πήγαμε όλοι μαζί με ίδια γραμμή το μέτρο το σταματήσαμε για 6 μήνες. Όταν άρχισες τα ...παλαβά σου την φάγαμε όλοι στο κεφάλι. Αλήθεια τί σε έκανε να αλλάξεις γνώμη και στο ΣτΕ επιχειρηματολογείς σωστά αυτή τη φορά και δεν σκούζεις για την οικονομική επίπτωση του μέτρου;; Τώρα έχουμε δίκιο,;
      2. Βγες να μας ξαναπείς για το μ+3 επειδή στα τεχνικά είσαι...τσακάλι!
      3. Στην αγωγή που θα καταθέσετε συμφωνείς για το μ+3 ; Ποιό μήνα ΕΤΜΕΑΡ χρωστάνε στον ΛΑΓΗΕ επιτέλους το μάθατε;
      3. Φυσικά μπορείς να μας ξαναρίξεις το πυροτέχνημα ότι μετά την συνάντηση σου με τον υπουργό θα πληρωθούμε και ντούκου την επόμενη μέρα.
      4. Αλήθεια τί έγινε στην συνάντηση σου με τον Παναγιωτάκη; Μήπως ακυρώθηκε; Πήρες μαζί και τα χαρτιά του ΠΣΑΦ; Γιατί ο ΠΣΑΦ του κάνει νάζια και δεν θέλει να τον δει ενώ ο Παναγιωτάκης τους παρακαλάει.
      Υ.Γ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο, πάω στην τράπεζα να εισπράξω το τιμολόγιο Αυγούστου. Αν δεν κάνω λάθος με βάση αυτά που είπατε πρέπει να μου το έχουν βάλει από αρχές του μήνα.

      Προς Filipos :
      Kάνε μου σε παρακαλώ την χάρη! Αν δεν έχεις την στοιχειώδη νοημοσύνη να κατανοήσεις τί σου γράφω μην ασχολείσαι. Με το μόνο που ασχολείσαι είναι να πάρεις πίσω την αδικία που έχεις υποστεί ως αγρότης που έφτιαξε το πάρκο ακριβότερα από αυτά του 2012 +2013.
      Όλα τα υπόλοιπα δεν σε ενοχλούν, δεν σε αφορούν, δεν δίνεις δεκάρα.

      Διαγραφή
    3. Ζεις σε παράλληλο σύμπαν με φιγούρες σκιές που νομιζεις ή μάλλον θα ήθελες να συνομιλείς, αλλά σε φτύνουν. Το γιατί σε φτύνουν, μας το δείχνεις κάθε μέρα...

      Διαγραφή
  25. Η αοριστία και "μπουρδολογία" σου αρχίζει να γίνετε ανταγωνιστική των Σπανουλογιωτάκων....
    Το σταματάω εδώ για να ασχοληθώ και με τους ....πελάτες μου (αγρότες)...
    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βρισκω πολύ έξυπνη ιδέα την Καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή . Πραγματικά δεν κοστίζει και βάζεις μία υπηρεσία του Κράτους να κυνηγάει άλλη υπηρεσια του Κράτους . Φαντάζομαι ότι δεν θεωρείται ότι η ΔΕΗ είναι ιδιωτική . Αφού τους πληρώνουμε που τους πληρώνουμαι αστους να δουλέψουν και για μάς λιγο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ.......... ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΑ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑ ΤΑ CASH FLOW ΤΗΣ ΔΕΗ? Η ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΗΕΠ? ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΕ? ΜΕΓΑΛΗ ΗΣΥΧΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ SAIT ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ............ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωτα τον Αια θα σου απαντησει ακριβως ποτε θα κλεισει ο Ιουλιος και θα αρχισει ο Αυγουστος... χαχα

      Διαγραφή
  28. Κυρα Γιώργαινα, σ’ το λέω υπευθύνως:
    ο Γιωργάκης (Σταθ.) σου είν’ ένας θεατρίνος!
    Για δουλειά σού μίλησε,
    πονηρά σε φίλησε,
    η αυγούλα μύρισε
    και δε γύρισε.
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eqYiR4c1t4i4tRQHhid4ZuIRyN77W4CfnVaGfEypZT8/edit#gid=1971387697

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υπερημερίες μου αρεσουν , σαν λατέρνα ειναι, εχει μια ομοιομορφία λες και την έπλασε ο.... κάποιος.

      Διαγραφή
    2. Σαν να ειπε ....κάποιος,- εχεις δεν εχεις χρήματα , μονο στις συγκεκριμενες ημερομηνίες θα πληρώσεις ΛΑΓΗΕ , anladın mı?

      Διαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε δεν το πιστευω !!!! διαβαζω ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ !!!!!,,, κλεινω σε λιγο, εννια χρονια παραγωγης ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ !!!!,,, δειτε ρε λιγο την ημερομηνια ,,, 7/3/17 ωρα 15¨30 !!!! βλεπετε πουθενα αναρτηση του ΛΑΓΗΕ για πληρωμες !!!!!!!!!!!!!!!!,,, φτασαμε στις 200 ημερες,, και ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΝ ΓΙΑΔΑΡΟΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΜΑΜΑΕΙ ΕΧΕΙ ΟΠΛΕΣ Ή ΔΑΧΤΥΛΑ !!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ !!!! Ας κανει ο καθενας αυτο που που του κοβει,,, ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑ,,, και θα΄χουμε τον χρονο,, ΜΕΤΑ,, να τα ζυγιασουμε !!!!! ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ,, ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΦΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ !!!! ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,,εκανε Συναδελφοι ο Χ Συλλογος λαθος εκτιμηση και εισηγηθηκε λαθος κινητοποιηση,, κοντος ψαλμος αλληλουια , συντομα θα το ξερουμε και θα το χρεωθει,, εκανε ο Ψ Συλλογος, σωστη εκτιμηση,, θα το πιστωθει,,, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ,, ΣΗΜΕΡΑ,,, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ 200 ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ !!!! ,,, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,,, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,,, ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑ !!!!!!

      Διαγραφή
    2. Τελικά ένας Κούκος (Αιας) και ενας Μπούφος (εγω) δεν φέρνουν .. την άνοιξη.(με ότι και γράψεις) Χωρίς τους υπόλοιπους , μόνο τάβλι μπορούμε να παίξουμε. (το λέω μιας και είμαστε γειτονιά )

      Διαγραφή
    3. ,,,ζουμε στους πυκνους χρονους Φιλε μου,, αλλαζουν οι καιροι,,θα περιμενες ποτε κομμα του 2,7 να παει στο 35,, και αλλο απο το 45 στο 4,5 !!!!!!,, γιατι αν το ηξερες, να παιζεις Τζοκερ,,,

      Διαγραφή
  31. Σήμερα πλήρωσε ποσά μεγαλύτερα από 7479,09 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις ανακοινωσεις δεν υπαρχει αυτο που λες.. Που το ειδες η που το εμαθες..?

      Διαγραφή
    2. Είδα τα χρήματα πιστωμένα στο λογαριασμό μου στην Εθνική από internet banking

      Διαγραφή
  32. Ilias7 Μαρτίου 2017 - 12:37 μ.μ.
    Ρωτα τον Αια θα σου απαντησει ακριβως ποτε θα κλεισει ο Ιουλιος και θα αρχισει ο Αυγουστος... χαχα Αια πότε θα αρχίσει η πληρωμή για τον Άυγουστο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε σεις........... τι εγινε με το δικαστηριο της energa? εγινε? βγηκε αποφαση? η θα το κανουν μουχτι και θα τα φανε τα λευτα ???? καποιος απο αθηνα δεν μπορει να μαθει και να μας πει? Ενα κονε δεν εχει κανεις? Και δευτερον............ πριν καθε τεταρτη που πλησιαζε υπηρχαν 3 με 4 ατομα που μπορουσαν και μαθαιναν μεχρι τι ποσο θα πληρωνε την επομενη μερα ο λαμογιε....... τι εγινε και αυτοι χασανε τα κονε τους στο λαμογιε για να μας ενημερωσουν? Tο αμιλητο νερο εχουν πιει? Η εχουν καταφερει με την σταση τους καποιοι να μην μιλαμε μεταξυ μας και να μην μεταφερουνε πληρωφοριες ο ενας προς τον αλλον? Η ολοι ειναι βολεμενοι και τους ειναι αδιαφοπες οι υπεριμεριες γιατι δεν εχουν προβληματα οικονομικα...και τα εχουν ολα γραμμενα στα παπα...α τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τελικά υπάρχει κάποιος σοβαρός συνάδελφος που να ξέρει για να μας ενημερώσει μέχρι ποιο ποσό πλήρωσε σήμερα;Παναγιώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://www.capital.gr/epikairotita/3196126/upothesi-energa-hellas-power-52-ekat-gia-to-xaratsi-tis-dei-pairnei-to-dimosio .................. αυτη ειναι η αποφαση τελικα του δικαστηριου για το σκανδαλο τησ energa........... ο λαμογιε θα παρει περιπου 30 μυρια μαζι με τον αδμηε οταν τελεσιδικησει το δικαστηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. me ton anaptixiako ti ginete gnorizei kapoios na mas enimerosi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. θα βγει σημερα εντολη πληρωμης εχει κανενας κανενα νεο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. THEMIS ΤΣΕΚΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ 7576

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Απάντηση Α.Α.Δ.Ε για την επιβολή 2ου τέλους επιτηδεύματος
    http://psaaf.blogspot.gr/2017/03/blog-post_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περισσότερες Ανακοινώσεις
      Είστε εδώ: Αρχική Περισσότερες Ανακοινώσεις Ανακοίνωση
      Eξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ Ιουλίου 2016
      08.03.2017
      Με διαδοχικές εντολές, χθες και σήμερα, προς τις τράπεζες συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Ιουλίου 2016 οπότε και θα εξοφληθούν 1.825 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 9.276,68€ (77% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιούλιο).

      Διαγραφή
  42. Μας βγάλανε το λάδι μέχρι να το κάνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ε !!! Γιώργο δεν περισσεύει τίποτα και για εμάς ;
    http://www.protothema.gr/politics/article/533220/o-stathakis-xehase-na-dilosei-38-akinita-kai-18-ekateuro/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ :

    Απόσπασμα από το δελτίο τύπου 15.02.2017 :
    http://ephe.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%ce%bf-%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85-1522017/

    "Όπως είχαμε αναφέρει σε δελτίο τύπου μας από 6/2/2017, ο Υπουργός Π.ΕΝ. είχε δεσμευθεί στην συνάντηση μας στης 3/2/2017 για την άμεση καταβολή στην Δ.Ε.Η. των ποσών τα οποία αφορούν την ηλεκτρική ενέργεια (ληξιπρόθεσμες οφειλές και προπληρωμή καταναλώσεων του 2017). Ο Προέδρος της Δ.Ε.Η. μας επιβεβαίωσε ότι τα εν λόγω ποσά δεν έχουν δοθεί ακόμα στην Δ.Ε.Η., ενώ επανέλαβε την δέσμευση του ότι εφόσον δοθούν, θα υπάρξει άμεση απόδοση του μεγαλύτερου ποσοστού στον Ε.Λ.Α.Π.Ε."


    Η Δ.Ε.Η. θα αποδώσει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 79 εκατομμύρια στον Λ.ΑΓ.Η.Ε.
    Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο πρόεδρος της ΔΕΗ θα τηρήσει την δέσμευση που μας έδωσε στην συνάντηση που είχαμε μαζί του.
    Αναμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση των 79 εκατομμυρίων. Αν το νούμερο επιβεβαιωθεί, οι πληρωμές τιμολογίων Αυγούστου θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Το φεκ για την Προκαταβολή το εργαψα προχθές 6 /3 το πρωί μάλλον κανενας δεν το έδωσε.σημασια ..όλα κι όλα αν το διάβασες Γιάννη είναι 80 εκατομμύρια. .από τα 102 που είναι ολος ο λογαριασμός του δημόσιου. .χλωμό αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! !

      Διαγραφή
    3. Γιάννη μου ‘χρωστάς’ (σχετικό) μια απάντηση, τι ειπώθηκε ως λόγος άρνησης του συμψηφισμού ; (μου απαντάς όπου θέλεις)
      ΥΓ. Δεν έχω κάτι μαζί σου, η επιθετικότητα του γραπτού λόγου , ‘βγαίνει’ καμιά φορά στραβά. Προσωπικά πιστεύω ότι προσφέρεις στο σύνολο μας, καμιά φορά λάθος και κάποιες σωστά, αλλά προσπαθείς.

      Διαγραφή
    4. Τhemis πίστεψε με του δώσαμε σημασία. Στην Ελλάδα όμως έχει αποδειχθεί πως άλλο ο νόμος άλλο η πράξη.

      Pyrino, δεν νομίζω να έχει ποτέ κανείς άλλος γράψει σε ένα blog τί έγινε σε μια συνάντηση με κάποιον υπουργό. Αν κάπου θεωρείς ότι έχω κάνει λάθος, μπορείς να μου στείλεις email ή να με καλέσεις, έτσι ώστε να το συζητήσουμε.
      i.papakyriacou@hotmail.com
      6939513778

      Διαγραφή
  45. Στατιστικά δεν πάμε καλά .. βάση δηλώσεων προέδρων κτλ.
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eqYiR4c1t4i4tRQHhid4ZuIRyN77W4CfnVaGfEypZT8/edit#gid=1971387697
    Αναρωτιέμαι .. οι απλήρωτοι λογαριασμοί ανά μήνα σε τι ποσοστό αντιστοιχούν από το σύνολο των εισροών στην ΔΕΗ, και το οικονομικό κενό που αν δημιουργείτε, σε τι ποσοστό βαραίνει τα ΑΠΕ ; Άραγε ένας στου τρεις δεν πληρώνει τον λογαριασμό του ; η κάνω λάθος
    ΥΓ. Θέμη το διαβάσαμε, τέτοια θαύματα … μόνο η Μπαρτσελόνα κάνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. http://energypress.gr/news/prothesmia-10-imeron-dinoyn-oi-fotovoltaikoi-sti-dei-prin-katathesoyn-minyseis-gia-ypexairesi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εξώδικο με το οποίο καλούν τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Μανόλη Παναγιωτάκη να προχωρήσει εντός 10 ημερών το αργότερο στην καταβολή των ποσών που οφείλει από είσπραξη ΕΤΜΕΑΡ στον ΛΑΓΗΕ (μέσω ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ) έχουν ήδη επιδώσει, σύμφωνα με πληροφορίες του energypress οι σύνδεσμοι ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ των επενδυτών φωτοβολταϊκών.

    Στο εξώδικο το οποίο απευθύνεται προσωπικά στον κ. Παναγιωτάκη, προειδοποιούν ότι σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσονται να καταθέσουν μηνύσεις για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

    Με μια σειρά υπολογισμών και στοιχείων που παραθέτουν οι δύο σύλλογοι, υποστηρίζουν ότι τα χρήματα που έχει ήδη εισπράξει η ΔΕΗ από τους καταναλωτές για το ΕΤΜΕΑΡ και δεν τα έχει αποδώσει στους ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ (ώστε να καταλήξουν στον ΛΑΓΗΕ και από εκεί στους ίδιους τους παραγωγούς ΑΠΕ) είναι της τάξης των 350 – 400 εκατ. ευρώ.

    Πως προκύπτει αυτό τα νούμερο; Με βάση τα ανείσπρακτα υπόλοιπα από λογαριασμούς καταναλωτών που έχει η ΔΕΗ συνολικού μέγιστου ύψους 2,7 δις ευρώ, το αναλογούν εκεί ΕΤΜΕΑΡ δεν υπερβαίνει τα 340 εκατ. ευρώ. Δηλαδή αν υποτεθεί ως ακραίο υποθετικό σενάριο πως τίποτα από αυτά τα 2,7 δις δεν είχε μέχρι σήμερα ρυθμιστεί, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση οφειλή ΕΤΜΕΑΡ προς τον Ειδικό Λογαριασμό παραπάνω από 340 εκατ. ευρώ.

    Όπως ωστόσο δείχνουν οι αγωγές του ΛΑΓΗΕ, τα ληξιπρόθεσμα οφειλόμενα στον Ειδικό Λογαριασμό ΑΠΕ ποσά φθάνουν τα 700 εκατ. ευρώ, δηλαδή προκύπτει τεράστιο άνοιγμα οφειλών 360 εκατ. ευρώ εν τέλει της ΔΕΗ προς τον ΕΛΑΠΕ (μέσω των ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ), το οποίο στο συντριπτικό του μέρος αφορά ΕΤΜΕΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  49. Όπως είναι γνωστό, το ΕΤΜΕΑΡ είναι διακριτή και ρυθμιζόμενη χρέωση στους λογαριασμούς των καταναλωτών με σκοπό την λειτουργική ενίσχυση και αποπληρωμή της παραγωγής των ΑΠΕ. Επειδή ακριβώς είναι Τέλος, η ΔΕΗ οφείλει να το αποδίδει απευθείας στον Ειδικό Λογαριασμό ΑΠΕ και δεν δικαιούται σε καμιά περίπτωση να το χρησιμοποιεί για άλλους εταιρικούς σκοπούς.

    «Η ιδιοποίηση των ξένων αυτών χρηματικών ποσών αποτελεί υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος» επισημαίνουν οι δύο φορείς και στρέφονται προσωπικά εναντίον του κ. Παναγιωτάκη ως έχοντος «την εξουσία διαχείρισης» των ποσών αυτών.

    Σύμφωνα με πηγές του κλάδου, η καταβολή των παρακρατούμενων αυτών ποσών (350 – 400 εκατ. ευρώ) από τη ΔΕΗ στον Ειδικό Λογαριασμό του ΛΑΓΗΕ, όπως οφείλει, είναι πολύ σημαντική για τους παραγωγούς φωτοβολταϊκών, καθώς θα οδηγήσει σε πληρωμή των τιμολογίων τουλάχιστον δύο μηνών και συνεπώς θα μειώσει την υπερημερία στην καθυστέρηση πληρωμών τους στους 4 μήνες από τους 6 μήνες σήμερα.

    Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η διεκδίκηση των οφειλομένων εκ μέρους των παραγωγών παίρνει ποινική μορφή, ενώ νομικοί κύκλοι με τους οποίους συζήτησε το θέμα το energypress αναγνωρίζουν ότι η πίεση πλέον προς τη ΔΕΗ και προσωπικά προς τον κ. Παναγιωτάκη είναι πολύ έντονη.

    Την ίδια στιγμή το θέμα διερευνάται από τη ΡΑΕ η οποία είχε καλέσει πρόσφατα τη διοίκηση της ΔΕΗ να παράσχει εξηγήσεις, και τώρα η επιχείρηση θα πρέπει μέχρι τις 15 του μήνα να καταθέσει υπόμνημα με όλα τα στοιχεία «υπεράσπισής» της.

    Από την άλλη ο ΛΑΓΗΕ έχει ήδη λάβει απόφαση να προχωρήσει σε αγωγές εναντίον του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρήσουν σε αγωγές εναντίον της ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Συναδελφε Νίκος Κανάκης,, με σημερινη ανακοινωση, σε πρωινη εκπομπη του ΣΚΑΙ, δια στοματος Υπουργου Σταθακη, τα ληξιπροθεσμα της ΔΕΗ ειναι 2,3 Δις και απο αυτα, ειναι στην προσφατη ρυμθιση τα 1,3,, συνεπως το ανοιγμα οφειλων της ΔΕΗ στον ΕΛΑΠΕ λογω παρανομης παρακρατησης του ΕΤΜΕΑΡ, ειναι πολυ μεγαλυτερο !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αία, η ΔΕΗ έχει την "τάση" να προσθέτει στα ληξιπρόθεσμα και τους λογαριασμούς που έχει εκδόσει αλλά δεν είναι ληξιπρόθεσμοι. Το ότι έχει 1,3 δις σε ρύθμιση 36 δόσεων δεν σημαίνει πως η ΔΕΗ έχει εισπράξει το σύνολο (1,3δις).
    Το κείμενο που δημοσιεύει ο Κανάκης σχετικά με τα νούμερα είναι ολόσωστο.
    Ακόμα και να υπολογίσεις μεσοσταθμικά το ΕΤΜΕΑΡ στο 15% (καθώς οι οφειλές της ΧΤ και ΜΤ είναι περισσότερες από την Υ.Τ.) το ποσό που προκύπτει είναι 405 εκατομμύρια.
    Σωστά γράφει 350-400

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  52. Προθεσμία 10 ημερών δίνουν οι «φωτοβολταϊκοί» στη ΔΕΗ πριν καταθέσουν μηνύσεις για υπεξαίρεση του ΕΤΜΕΑΡ!





    Θοδωρής Παναγούλης

    09 03 2017 | 08:00




    Εξώδικο με το οποίο καλούν τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Μανόλη Παναγιωτάκη να προχωρήσει εντός 10 ημερών το αργότερο στην καταβολή των ποσών που οφείλει από είσπραξη ΕΤΜΕΑΡ στον ΛΑΓΗΕ (μέσω ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ) έχουν ήδη επιδώσει, σύμφωνα με πληροφορίες του energypress οι σύνδεσμοι ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ των επενδυτών φωτοβολταϊκών.

    Στο εξώδικο το οποίο απευθύνεται προσωπικά στον κ. Παναγιωτάκη, προειδοποιούν ότι σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσονται να καταθέσουν μηνύσεις για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

    Με μια σειρά υπολογισμών και στοιχείων που παραθέτουν οι δύο σύλλογοι, υποστηρίζουν ότι τα χρήματα που έχει ήδη εισπράξει η ΔΕΗ από τους καταναλωτές για το ΕΤΜΕΑΡ και δεν τα έχει αποδώσει στους ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ (ώστε να καταλήξουν στον ΛΑΓΗΕ και από εκεί στους ίδιους τους παραγωγούς ΑΠΕ) είναι της τάξης των 350 – 400 εκατ. ευρώ.

    Πως προκύπτει αυτό τα νούμερο; Με βάση τα ανείσπρακτα υπόλοιπα από λογαριασμούς καταναλωτών που έχει η ΔΕΗ συνολικού μέγιστου ύψους 2,7 δις ευρώ, το αναλογούν εκεί ΕΤΜΕΑΡ δεν υπερβαίνει τα 340 εκατ. ευρώ. Δηλαδή αν υποτεθεί ως ακραίο υποθετικό σενάριο πως τίποτα από αυτά τα 2,7 δις δεν είχε μέχρι σήμερα ρυθμιστεί, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση οφειλή ΕΤΜΕΑΡ προς τον Ειδικό Λογαριασμό παραπάνω από 340 εκατ. ευρώ.

    Όπως ωστόσο δείχνουν οι αγωγές του ΛΑΓΗΕ, τα ληξιπρόθεσμα οφειλόμενα στον Ειδικό Λογαριασμό ΑΠΕ ποσά φθάνουν τα 700 εκατ. ευρώ, δηλαδή προκύπτει τεράστιο άνοιγμα οφειλών 360 εκατ. ευρώ εν τέλει της ΔΕΗ προς τον ΕΛΑΠΕ (μέσω των ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ), το οποίο στο συντριπτικό του μέρος αφορά ΕΤΜΕΑΡ.

    Όπως είναι γνωστό, το ΕΤΜΕΑΡ είναι διακριτή και ρυθμιζόμενη χρέωση στους λογαριασμούς των καταναλωτών με σκοπό την λειτουργική ενίσχυση και αποπληρωμή της παραγωγής των ΑΠΕ. Επειδή ακριβώς είναι Τέλος, η ΔΕΗ οφείλει να το αποδίδει απευθείας στον Ειδικό Λογαριασμό ΑΠΕ και δεν δικαιούται σε καμιά περίπτωση να το χρησιμοποιεί για άλλους εταιρικούς σκοπούς.

    «Η ιδιοποίηση των ξένων αυτών χρηματικών ποσών αποτελεί υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος» επισημαίνουν οι δύο φορείς και στρέφονται προσωπικά εναντίον του κ. Παναγιωτάκη ως έχοντος «την εξουσία διαχείρισης» των ποσών αυτών.

    Σύμφωνα με πηγές του κλάδου, η καταβολή των παρακρατούμενων αυτών ποσών (350 – 400 εκατ. ευρώ) από τη ΔΕΗ στον Ειδικό Λογαριασμό του ΛΑΓΗΕ, όπως οφείλει, είναι πολύ σημαντική για τους παραγωγούς φωτοβολταϊκών, καθώς θα οδηγήσει σε πληρωμή των τιμολογίων τουλάχιστον δύο μηνών και συνεπώς θα μειώσει την υπερημερία στην καθυστέρηση πληρωμών τους στους 4 μήνες από τους 6 μήνες σήμερα.

    Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η διεκδίκηση των οφειλομένων εκ μέρους των παραγωγών παίρνει ποινική μορφή, ενώ νομικοί κύκλοι με τους οποίους συζήτησε το θέμα το energypress αναγνωρίζουν ότι η πίεση πλέον προς τη ΔΕΗ και προσωπικά προς τον κ. Παναγιωτάκη είναι πολύ έντονη.

    Την ίδια στιγμή το θέμα διερευνάται από τη ΡΑΕ η οποία είχε καλέσει πρόσφατα τη διοίκηση της ΔΕΗ να παράσχει εξηγήσεις, και τώρα η επιχείρηση θα πρέπει μέχρι τις 15 του μήνα να καταθέσει υπόμνημα με όλα τα στοιχεία «υπεράσπισής» της.

    Από την άλλη ο ΛΑΓΗΕ έχει ήδη λάβει απόφαση να προχωρήσει σε αγωγές εναντίον του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρήσουν σε αγωγές εναντίον της ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ημεδαπή εταιρεία ενδιαφέρεται για αγορά λειτουργόντων ΦΒ πάρκων αρχικά στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πέλλας και Χαλκιδικής ανεξαρτήτου ισχύος. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν στο gchryss00@gmail.com σχετικές πληροφορίες (ισχύς, ακριβής τοποθεσία, χρόνος σύνδεσης, ταρίφα, τηλ επικοινωνίας). Αποκλείονται οι μεσάζοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εταιρεία ενδιαφέρεται για την αγορά φωτοβολταϊκού πάρκου 20KW έως 50 KW στον νόμο ΑΧΑΐΑΣ
    Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν στο email kokvas67@gmail.com σχετικές πληροφορίες (ισχύς, ακριβής τοποθεσία, χρόνος σύνδεσης, ταρίφα, τηλ επικοινωνίας). Αποκλείονται οι μεσάζοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Πειραιώς Αθήνα πλήρωσε τις χθεσινές εντολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Και τελος,, με τους δικους μου προχειρους υπολογισμους, καταληγω πως οι οφειλες της ΔΕΗ στον ΛΑΓΗΕ ειναι 450 εκατομ,, το θεμα Συναδελφοι, δεν ειναι η διαφορα των 45 εκατομ στους δικους μου ή σε αλλους υπολογισμους των Συναδελφων,, ΑΛΛΑ ΠΩΣ Η ΔΕΗ ΚΑΤΑΧΡΑΤΑΙ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,,, και δεν καταλαβα !!! επειδη η ΔΕΗ εχει ληξιπροθεσμα, ή και καλα εκτελει κοινωνικο εργο,, βαζει χερι στο ΕΤΜΕΑΡ,,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ Σ΄ΑΥΤΟ !!! ε! τοτε και εμεις ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΠΟ ΔΕΗ,,, ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΠΑ !!!!!! εμεις δεν στηριζουμε το κοινωνικο εργο της Κυβερνησης !!!! δεν ειμαστε 7 μηνες απληρωτοι !!! ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΠΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΜΗΝΩΝ και να επιστραφει οτι οποδοθηκε,, ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΔΕΗ !!!!! ας βαλει λοιπον πλατη ο Υπουργος και για΄μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,, και εννοειται, να καταβαλει η ΔΕΗ αμεσα τα 450 εκατομ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΑΠΕ !!!!! αλλιως την περιμενει ο ΣΠΕΦ , στην γωνια,,,αλητες - ψευτες !!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αφου πετας τη μακακια και σε διορθωνουν ασχετε (πολυξερε) μετα λες (το θεμα Συναδελφοι, δεν ειναι η διαφορα των 45 εκατομ στους δικους μου ή σε αλλους υπολογισμους) Το Θεμα ειναι να σταματησεις να ασχολησαι με πραγματα που εισαι ασχετος εκτος και αν και σενα σε κανει τηλεφωνικα ιδιαιτερα ο βαψομαλλιας!!!

      Και φυσικα για τελος στις μακακιες που πατας το κερασακι στη τουρτα παλι ο λαμογιοσυλλογος σου και σε συμπληρωματικο σχολιο γιατι απο τη μακακια ξεχαστηκες επαθες ταραχη και ο σουλτανος θα σε μαλωσει.....
      Το μονον που περιμενει στη γωνια ειναι η πισω σου πλευρα για τις υπηρεσιες που του προσφερεις!!!!

      Διαγραφή
    3. Ετσι μπραβο :),,, ποιος με διορθωσε ρε ¨χαχαχα¨,,, παρταλι, εμενα !!!!,,, τι ελεγες ρε χαιβανι οταν ο ΣΠΕΦ εδωσε 10ημερη διορια στον ΛΑΓΗΕ !!!!! την εφαγες και σου αρεσε,,, τι ελεγες ρε ψωναρα για την συναντηση του ΣΠΕΦ 1/3 με τον Υπουργο,,, την ξαναεφαγες,, τι λες τωρα ρε φουκαρα με την 10ημερη διορια του ΣΠΕΦ στην ΔΕΗ, πριν κινηθει ποινικα εναντιον του Παναγιωτακη δηλ της ΔΕΗ !!!! θα την ξαναφας,,, ρε συ, μπας τελικα και σου αρεσει !!!!! αυτους εμεις τους λεμε πισωγλεντηδες,,, παντως απ΄οτι βλεπεις,, η ΔΕΗ βιαζεται να πληρωσει,, γιατι αραγε !!!!!!!

      Διαγραφή
  58. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΟ.....................:: (Σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Η. έχει αυτή την ώρα ο Σύνδεσμος.............) ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Όπως έγραψα και στο προηγούμενο σχόλιο μου το ποσό έχει επιβεβαιωθεί. Τα 79 ισχύουν.
    Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα τα 24 από τα 79 να μην δοθούν αύριο αλλά στις αρχές τις επόμενης εβδομάδος.
    Εντολή πληρωμής θα βγει από τον ΛΑΓΗΕ αύριο. Το ποσό αναμένεται να ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ.

    Βασικό σημείο η εκδίκαση των ασφαλιστικών που έχουν κάποιοι προμηθευτές αύριο. Αν η απόφαση είναι θετική για εμάς, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να ανοίξει ο Αύγουστος την ερχόμενη εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ κε Παπακυριακού για την ενημέρωση.

      Διαγραφή
  61. Και εγώ με τη σειρά μου να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ κύριε Γιάννη Παπακυριακού όχι μόνο γιατί τρέχετε άμεσα να μας ενημερώσετε εδώ μέσα αλλά και γιατί τρέχετε για τον κλάδο χωρίς υστεροβουλίες.Τωρα λέγοντας αυτά τα καλά λόγια για σας θα βγουν Πολλοι να πετάξουν λάσπη αλλά ο,τι και να πουν δε μπορούν να μειώσουν το αληθινό ενδιαφέρον σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προσυπογραφο για τον κυριο Παπακυριακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ευχαριστούμε κύριε Παπακυριακού για την ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. k.k ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ σας ευχαριστούμε για την συνεχή και απρόσκοπτη ενημέρωση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΕΥΧΑΡΣΤΟΥΜΕ Κ. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ευχαριστούμε κ Παπακυριακού , που χάρη σε σας μαθαίνουμε τι γίνεται σχετικά με τον κλάδο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. το ευχαριστω ειναι σπουδαιο να λεγεται για αυτους που μας ενημερωνουν και τρεχουν για μας αλλα μια εμπρακτη αποδειξη (αυτων που μας βοηθουν )θα ηταν να γινουμε μελη και να στηριξουμε τις προπαθειες τους και να τους δωσουμε δυναμη μεγαλυτερη να υποστηριξουν τα συμφεροντα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μακαρι μετα απο τοσες κοινιτοποιησεις και καταγγελιες να αλλαξει κατι στο θεμα των πληρωμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Όσοι συνάδελφοι έχουν inverter REFUSOL ή SIEMENS να μπουν στο www.pv-log.gr για την τηλεμετρία του πάρκου τους. Εγώ μόλις ολοκλήρωσα την διαδικασία με τα μισά λεφτά από ότι μου ζητούσαν οι Γερμανοί, μόνο 80€/έτος για 100kw. Το πόρταλ έχει πολύ ωραίο και φιλικό περιβάλλον και το βασικότερο είναι ότι είναι Ελληνική εταιρεία και μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα και άμεσα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως ισχύει , εγώ περιμένω να μου στείλουν το μόντεμ για να συνδεθούν απο απόσταση στα inverter μου !

      Διαγραφή
  70. Μετά την συνάντηση της 1 Μαρ. με Σταθάκη

    Συνάντηση 9 Μαρ.με Παναγιωτάκη = Ουδέν νεώτερον / Ο σανός συνεχίζεται με ενημερωτικά:

    Απόσπασμα ενημερωτικού 3/3:
    1. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Σύνδεσμος δέχθηκε αίτημα από τη ΔΕΗ για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εταιρίας κ. Παναγιωτάκη.
    2. Τα Μέλη του Δ.Σ. Σπανούλης Κώστας, Γιωτάκος Κώστας και Σχινάς Δημήτρης πήραν την απόφαση να απορρίψουν το αίτημα.
    Βασικό αίτημα του Συνδέσμου είναι η καταβολή 200 εκ. ευρώ μέσα στις επόμενες 75 ώρες, προς τον Λ.ΑΓ.Η.Ε.

    Απόσπασμα από ενημερωτικό 10/3 (σημερινό):
    Σύσκεψη στα γραφεία της Δ.Ε.Η. με τη συμμετοχή του προέδρου κ. Παναγιωτάκη και υπηρεσιακών συμβούλων της Εταιρίας, πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Σύνδεσμος.
    Τον Π.Σ.Α.Φ. εκπροσώπησαν 5 Μέλη του Δ.Σ., οι κύριοι:
    Σπανούλης, Γιωτάκος, Δημογιάννης, Συλαίος και Αρχοντάκης.

    1. Διατυπώθηκαν με ειλικρίνια οι θέσεις της ΔΕΗ που αφορούν τη δύσκολη οικονομική της κατάσταση
    2. Τις επόμενες ημέρες θα εισρέουν χρήματα προς τον Λ.ΑΓ.Η.Ε. αρχής γενομένης από την Δευτέρα, όπου αναμένονται πληρωμές που θα φτάσουν και τις 100.000 ευρώ (παραγωγή Ιουλίου). Αποφεύγουμε να αναφέρουμε εκτίμηση για επόμενες εισροές, δεδομένου ότι δεν υπήρχε κάποια σοβαρή δέσμευση σε αυτό το σημείο.

    Αφού τάϊσαν τα μέλη με 200 εκ. ευρώ εντός 75 ωρών, ενημερώνουν τώρα για την δύσκολη θέση της ΔΕΗ και συμβιβάζονται με την ...κατόπιν ενεργειών τους (ΜΟΝΑΔΙΚΗ) δέσμευση Παναγιωτάκη!!! για πληρωμή ως την Δευτέρα (εκτίμιση) τιμολογίων Ιουλίου έως 100.000 ευρώ (που ούτως η άλλως θα συνέβαινε)!!!
    Μετά την ...νιτρορύπανση ακόμη ένας (προαγγελθείς από μέρες) ΘΡΙΑΜΒΟΣ των Σπανούλη - Γιωτάκου!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή το θα πέσουν μηνύσεις η το αρε μηνύσεις που θα πέσουν (βλέπε παρά πέντε)!!!Το πήραν πίσω οι αγρότες??? μετα απτον καφέ με τον διευθύνοντα??

      Διαγραφή
  71. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ....?????ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Στις 3/3 δεν δέχτηκαν κανένα αίτημα....αλλά το απέρριψαν.
    Στις 10/3 αποφάσισαν να σταματήσουν τα....νάζια και τον συνάντησαν.

    Από την συνάντηση κατάλαβαν ότι τα χρήματα ο ΛΑΓΗΕ δεν τα έχει πάρει. Πως εμείς καταλάβαμε άλλα και έβγαλα ανακοίνωση ότι θα βγει εντολή πληρωμής σήμερα;
    Ή εγώ είμαι η... ΠΥΘΕΙΑ ή κάποιος στις συναντήσεις που πάει δεν καταλαβαίνει τί του λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προσπαθώντας να βγει από τα αδιέξοδα του πουλάει ελπίδα και σανο κατ" επάγγελμα. Σήμερα μετέφερε την αναχρηματοδοτηση για την 5/5. Πρόσθεσε και πίτουρα στον σανο....

      Διαγραφή
  74. ΛΑΓΗΕ
    Ελλ ΕλληνικάEn English
    Sitemap|Επικοινωνία
    Υποβολή
    Συχνές Ερωτήσεις
    Εταιρεία
    Αγορά
    Σύστημα Εγγυημένων Τιμών
    Εγγυήσεις Προέλευσης (GO)
    Ρυθμιστικό Πλαίσιο
    Δικαιώματα Εκπομπών
    REMIT

    Περισσότερες Ανακοινώσεις
    Είστε εδώ: Αρχική Περισσότερες Ανακοινώσεις Ανακοίνωση
    Eξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ Ιουλίου 2016
    10.03.2017
    Με νέες εντολές προς τις τράπεζες συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Ιουλίου 2016 οπότε και θα εξοφληθούν 2.345 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 139.846,36€ (95% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιούλιο).
    Πάλι σωστός σε όλα ο Κος Γιάννης Παπακυριακού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  75. 41 ημέρες σε καθυστέρηση και βλέπουμε!! από την τελευταία πληρωμή, αναρωτιέμαι αν δεν γίνονταν όλες αυτές οι συναντήσεις η καταλυτική ημερομηνία ποια θα ήταν ; η όλες αυτές τις συναντήσεις (τις έχουν γραμμένες ); .
    Αν κάποιος έχει την διάθεση να συμπληρώσει τις δικες του ημερομηνίες πληρωμής από ένα μικρό πάρκο , (50-100) για στατιστικούς λόγους, ευχαριστώ
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eqYiR4c1t4i4tRQHhid4ZuIRyN77W4CfnVaGfEypZT8/edit#gid=1971387697

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καλησπέρα,

    εχω φωτοβολταικό δάνειο στην Πειραιώς και ενώ δεν έχει ληξιπρόθεσμο,σημερα πήγα στο κατάστημα για αποδεύσμευση της χτεσινής πληρωμής και ζήτησαν έλεγχο απο τα κεντρικά. Σε απάντηση τους είπαν λοιπόν ότι δεν μπορούν να αποδεσμεύσουν το ποσό επειδή σε 20 μέρες θα υπάρχει η δόση του Δανείου και επίσης υπάρχει και εντολή ότι αποδεσμεύουν χρήματα μόνο αν δεν χρωστάς τις επόμενες 50 μερές! Καινούργιο είναι αυτό;
    Τι μπορώ να κάνω με τους ηλίθιους; Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα με την Πειραιώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. κ. Θεοχάρη, το θέμα που θίγετε είναι μεγάλο και υπάρχουν πολλές υποπεριπτώσεις.
    1. Γεγονός όμως είναι ότι αν σε 20 μέρες έχετε να πληρώσετε δόση, στον λογαριασμό δεν υπάρχει υπόλοιπο και ζητήσατε αποδέσμευση του ποσού 20 ημέρες πριν την πληρωμή της δόσης, λογικό να μην σας το αποδεσμεύουν.

    2.Εντολή να μην αποδεσμεύουν ποσά, αν εκκρεμεί δόση δανείου νωρίτερα από 50 ημέρες πρώτη φορά το ακούω. Δεν νομίζω ότι ισχύει, εκτός αν κάτι άλλαξε από την τελευταία φορά που πληρώθηκα (30.01.2017). Θα το ρωτήσω όμως είτε την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.

    3. Σας συμβουλέυω να διαβάσετε την δανειακή σας σύμβαση.Η Πειραιώς κάποια στιγμή, αν δεν κάνω λάθος το 2012 την άλλαξε. Η παλαιά έγραφε το εξής (στο άρθρο 4) :
    "η Τράπεζα δικαιούται ανεξάρτητα αν το χρέος είναι ή όχι ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, να διενεργεί οτιδήποτε είναι κατά την κρίση της αναγκαίο για την διαχείριση και την είσπραξη της"

    Το παραπάνω είναι παράνομο και καταχρηστικό. Υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις γι΄αυτό.

    Σε άλλες συμβάσεις ορίζεται ρητά ότι παρακρατούν συγκεκριμένες δόσεις.

    Σε κάθε περίπτωση θα σας συμβούλευα να μην στραφείτε εναντίον της τράπεζας που έχετε συνάψει το δάνειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σύμβαση μου είναι του 2011 και θα την κοιτάξω ωσ προς αυτόν τον όρο. Αλλαγή Τράπεζας ως προς την κατάθεση των πληρωμών του ΛΑΓΗΕ γίνεται; (πχ να έχω κατάθεση σε λογαριασμό εθνικής).

      Διαγραφή
  78. Αν οι περισσότεροι είστε … ετσι ..ενημερωμένοι .. θα το κάψω, … έμπλεξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. κ. Θεοχάρη, προκειμένου να σας δώσει η τράπεζα το δάνειο σας ζήτησε να της εκχωρήσετε την σύμβαση με τον ΛΑΓΗΕ. Συνεπώς τα χρήματα που πληρώνεστε από τον ΛΑΓΗΕ θα μπαίνουν πάντα σε λογαριασμό ναι μεν δικό σας (δεσμευμένο - δεν έχετε την ικανότητα διαχείρισης του, αλλά η τράπεζα).
    Σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να αλλάξετε λογαριασμό.

    Υ.Γ. Pyrino, θα πρέπει να δεχτείς ότι στον κλάδο μας μπήκε κόσμος που δεν ξέρει κάποια βασικά πράγματα. Από το να τον αποπάρεις είναι καλύτερο να τον ενημερώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ κ. παπακυριακού για την ενημέρωση σας. ΘΑ μιλήσω με δικηγόρο την Δευτέρα για την σύμβαση ενεχυρίασης με τον ΛΑΓΗΕ και αν μπορεί να ενεχυριαστεί κάτι άλλο και όχι οι πληρωμές του ΛΑΓΗΕ γιατί από εδώ και πέρα θα είναι πολύ δύσκολες οι πληρωμές οπότε δεν θα μπορούμε να βλέπουμε και χρήματα στα χέρια μας.

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΧ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ....ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΝ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΟΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!

      Διαγραφή
  80. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη Γιάννη , έτος 2017 , μετά ..από τόσα χρόνια. (διόρθωση) Είναι και ηλίθιοι .. γράφει, είναι τυχερός που δεν του πήραν και το σπίτι. (Να το παραδώσει το δίπλωμα) αν δε το κατέχει , τι το έχει ; Έχω άδικο που γράφω υπερβολές ;
      http://pyrino.blogspot.gr/2016/12/blog-post_15.html

      Διαγραφή
  81. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. pyrino....δεν έχεις καθόλου άδικο ....τέτοιοι καμμένοι εγκέφαλοι είναι πολλοί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Καλημερα σας συναδελφοι............ μηπως εμαθε κανεις τι εγινε με την εκδικαση της χρεωσης προμηθευτων την παρασκευη? εχει καποιος μαθει τι εγινε και κατα ποσο ειναι εφικτο να ξεκινησει ο αυγουστος την επομενη εβδομαδα...... ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ
    ================
    ....ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ......ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ........Ο ΔΕΔΔΗΕ ΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ........ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ......ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ....ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ......ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ ( ΔΟΛ )......ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Νίκο , ευελπιστώ να μην παρεξηγήθηκες που σχολίασα αρνητικά ‘’την μεταφέρον ανακοίνωση’’

      Διαγραφή
    2. ....ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ......ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.......ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.......ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.......ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΓΗΕ.........ΧΘΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ......ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ !!!!!!!! ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ........ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ 'Η ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ;;;;;;;

      Διαγραφή
  85. Άλλο εξοφλήθηκε και άλλο θα εξοφληθούν , προς Μιστερ - energypress
    http://energypress.gr/news/lagie-exoflithike-95-tis-paragogis-ape-ioylioy-2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ......ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.....ΤΟΥ ΜΔΝ....ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. κ. Παπαδάκη,
    η ΔΕΗ εκτός από τα 79 που είχα αναφέρει σε προηγούμενο σχόλιο, έδωσε στον ΔΕΔΔΗΕ 22 εκατομμύρια με εντολή να αποδωθούν στους παραγωγούς του ΜΔΝ. Συνεπώς θα προχωρήσουν και οι πληρωμές στο ΜΔΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.... ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ .......ΠΙΘΑΝΟΝ.....ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ....

      Διαγραφή
  88. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ......ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.....ΤΟΥ ΜΔΝ....ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1213180/oles-oi-allages-sti-forologia

    "Ένα νέο σύστημα υπολογισμού των φορολογικών επιβαρύνσεων στα εισοδήματα των φυσικών προσώπων, εξαιτίας του οποίου εκατομμύρια μισθωτοί, συνταξιούχοι, αγρότες και ιδιοκτήτες εκμισθούμενων ακινήτων θα κληθούν να καταβάλουν σημαντικά αυξημένα ποσά φόρου εισοδήματος και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης αναμένεται να ισχύσει φέτος κατά την εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος που θα υποβληθούν μετά το Πάσχα."

    "Με το νέο σύστημα φορολόγησης, το οποίο καθιερώθηκε με το άρθρο 112 του ν. 4387/ 2016"

    Με μια γρήγορη ανάγνωση του άρθρου 112 του ν.4387/2016 προκύπτει ότι τα εισοδήματα από μισθώματα ΔΕΝ αθροίζονται στον πίνακα και συνεχίζουν να φορολογούνται αυτοτελώς.
    Τι στο καλό γράφουν στην ναυτεμπορική, δεν μπορώ να καταλάβω. Εκτός αν έχει βγει και κάτι άλλο σχετικά με τον φόρο εισοδήματος που δεν γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Για τους συναδέλφους με Refusol-Siemens έκανα την προηγούμενη εβδομάδα εγγραφή στην τηλεμετρία PV-LOG.gr και εκτός από το πολύ μικρό κόστος συνδρομής 80€ για 100kw το χρόνο με ενημέρωσαν ότι στο ίδιο πόρταλ θα μπορώ να βλέπω και τις κάμερες του πάρκου μου. Πολύ καλό……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι ισχύει και εγώ έκανα εγγραφή στο pv-log.gr και μου το είπαν. Ανεξάρτητα από την χαμηλή τιμή και μόνο που είναι μία Ελληνική εταιρεία φτάνει.

      Αφιερωμένο σε όλους για να χαλαρώσουμε και λίγο
      https://www.youtube.com/watch?v=w0Qzj4SE1mM

      Διαγραφή
  92. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ Φ/Β ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ (ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΑΝΕΛ, ΚΟΨΙΜΟ ΧΟΡΤΩΝ, ΨΕΚΑΣΜΑ ΧΟΡΤΩΝ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ (ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΑ, ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ I-V ΚΑΙ RISO, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ INVERTER) ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ: 6988676330 ΚΑΙ ΣΤΟ MAIL: solarcleaner500@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. τελικα Κ παπακυριακου (που σας ευχριστουμε για την εγκυρη ενημερωση)ξερετε τι εγινε με το δικαστηριο??? και θα ξεκινησει ο αυγουστος την τεταρτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ
    ================

    ΜΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    ----------------

    .....ΑΣΑΦΕΙΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ......ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..................ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ΄ ΑΠ' ΑΥΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  97. Στους ηλεκτροπαραγωγούς ΑΠΕ μέρος από τα 100 εκατ. ευρώ των οφειλών του δημοσίου που εισέπραξε η ΔΕΗ

    Στους ηλεκτροπαραγωγούς ΑΠΕ μέρος από τα 100 εκατ. ευρώ των οφειλών του δημοσίου που εισέπραξε η ΔΕΗ

    Oι συνολικές οφειλές της ΔΕΗ προς ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ ανέρχονται στα 700 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων περίπου τα 300 εκατ. ευρώ αφορούν το τέλος υπέρ των ΑΠΕ

    «Ανάσα» για τους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές αποτέλεσε η καταβολή από το δημόσιο προς τη ΔΕΗ ληξιπρόθεσμων οφειλών ύψους 100 εκατ. ευρώ.

    Πρόκειται για τις οφειλές του λεγόμενου «στενού» δημόσιου τομέα οι οποίες καταβλήθηκαν στη ΔΕΗ την περασμένη Πέμπτη 9/3.

    Η ΔΕΗ με τη σειρά της προχωρά στην αποπληρωμή των οφειλών της προς τον ΑΔΜΗΕ και τον ΔΕΔΔΗΕ.

    Από το σύνολο των 100 εκατ. ευρώ, τα 79 κατευθύνονται προς τον ΑΔΜΗΕ και τα 21 εκατ. ευρώ προς τον ΔΕΔΔΗΕ.

    Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΔΜΗΕ έχει ήδη λάβει τα 56 από τα συνολικά 79 εκατ. ευρώ και εντός της εβδομάδας θα λάβει και τα υπόλοιπα.
    Σημειώνεται ότι οι συνολικές οφειλές της ΔΕΗ προς τον ΑΔΜΗΕ ανέρχονται σε 575 εκατ. ευρώ και προς τον ΔΕΔΔΗΕ σε 125 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων περίπου τα 300 εκατ. ευρώ αφορούν το τέλος υπέρ των ΑΠΕ (ΕΤΜΕΑΡ).

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω των χρημάτων που εισέπραξε από το δημόσιο η ΔΕΗ επέλεξε να καλύψει τις οφειλές της προς τους δυο διαχειριστές των δικτύων που αφορούν το κυρίως το ΕΤΜΕΑΡ, προκειμένου να μετακυληθεί ρευστότητα προς την αγορά και συγκεκριμένα προς τους παραγωγούς ΑΠΕ, οι οποίοι διαμαρτύρονται διότι οι καθυστερήσεις των πληρωμών τους φθάνουν και τους επτά μήνες.

    Άλλωστε αυτό είχε υποσχεθεί και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης σε συνάντηση που είχε με τους παραγωγούς ενέργειας από φωτοβολταϊκά.

    Μάλιστα ο κ. Σταθάκης είχε δεσμευθεί ότι η καταβολή των 100 εκατ. ευρώ θα γινόταν προς τη ΔΕΗ έως το τέλος Φεβρουαρίου.

    Εξώδικα και αγωγές

    Ο Σύνδεσμος των παραγωγών ενέργειας από φωτοβολταικά (ΣΠΕΦ) προχώρησε στην αποστολή εξωδίκου προς τη ΔΕΗ ζητώντας την καταβολή του ΕΤΜΕΑΡ στον ειδικό λογαριασμό ΑΠΕ που τηρεί ο ΛΑΓΗΕ, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε συνάντηση της διοίκησης του Συνδέσμου με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Μανόλη Παναγιωτάκη για το θέμα αυτό.

    Ο ΣΠΕΦ έχει απειλήσει με την κατάθεση μηνύσεων σε βάρος της διοίκησης της ΔΕΗ ενώ ο ΛΑΓΗΕ έχει ήδη ετοιμάσει σχετική αγωγή σε βάρος της ΔΕΗ, η οποία θα κατατεθεί σύντομα και ο ΣΠΕΦ σχεδιάζει να καταθέσει «πρόσθετη παρέμβαση» υπέρ της αγωγής του ΛΑΓΗΕ.

    Πρέπει να σημειωθεί τέλος ότι τα 100 εκατ. ευρώ που έλαβε η ΔΕΗ από το δημόσιο δεν καλύπτουν το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

    Οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα προς τη ΔΕΗ ανέρχονται σε επιπλέον 200 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ένα μισή μήνα έκαναν να πληρώσουν από την τελευταία πληρωμή !!!! Μήπως οι εκπρόσωποι συλλόγων , δεν κατάλαβαν καλά στην συνάντηση ; οι ΟΛΟΙ μας δουλεύουν ;
    Μήπως επιβάλετε η κυβέρνηση να προχωρήσει , σε συμψηφισμό τις οφειλές τις ;
    Γιατί αν δεν γίνει ΑΥΤΟ σαν ασφάλεια, Θα κλάψουν μανούλες σε λίγο.
    Το επιμένω να το λέω γιατί οι περισσότεροι είσαστε μούχλες και αδιάφοροι (τα έχω μαζί σας γιατί οι περισσότεροι μόνο διαβάζετε, δεν συμμετέχετε ούτε με ναι/όχι, μόνο να πάρετε .)
    Καλά , κανένας φιλότιμος με μικρό πάρκο δεν υπάρχει ; να γράψει στατιστικά τις ημερ. Πληρωμής ; . Μάλλον όλοι έχετε μεγάλα πάρκα ; η είσαστε αφιλότιμοι ;
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eqYiR4c1t4i4tRQHhid4ZuIRyN77W4CfnVaGfEypZT8/edit#gid=2035891558

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπ !!! κατσε φιλε,, δεν μιλαμε- δεν μιλαμε αλλα ολα εχουν ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!! τι βλακειες ειναι αυτες !!! συμψηφισμος στις οφειλες μας !!!!!! τι ΧΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ !!!! ενω το δεκαημερο του ΣΠΕΦ για ποινικη διωξη του Παναγιωτακη ληγει ,,, ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΜΞΗΦΙΣΜΟΥΣ !!!! ρε σεις πατατε !!!!! ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ¨ΘΟΡΥΒΟ¨ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ,,,, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,,,, ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ !!!! ΑΚΟΥ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ !!!!!

      Διαγραφή
    2. Αλλά τι γράφω ; αφού κανένας δεν διαβάζει, τώρα όλοι πληρώθηκαν !! Βουρ στα τσιπουράδικα. Νασε καλά βρε Γιωργάκη (πονηρέ) .

      Διαγραφή
    3. Αια, κανένας δεν είπε να σταματήσουμε να ζητάμε τα χρήματα μας, αλλά και μια πισινή χρειάζεται. Αυτό που έγραψες τις προάλλες με το ΦΠΑ δεν γίνετε αν δεν το ξέρεις

      Διαγραφή
    4. θυμισε μου φιλε μου,,, ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΗ Η ΔΕΗ ΑΠ΄ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!! την Τεταρτη θα καταθεσει τα στοιχεια της στην ΡΑΕ,, θα κλαψουν μανουλες !!!!!! βαρεθηκα να βλογαω τα γενια μου,,, αλλα ολοι ξερουν πια,, ποιοι την οδηγησαν σε αυτη την δεινη θεση !!!!!!

      Διαγραφή
    5. Τα όφελος τους είναι μεγάλο, δεν μπορούν να το καλύψουν στα εμπρός τρέχων , σε πειράζει ; και κάτι να τρέχει από πίσω προς την μέση ; Ώστε να έχουμε κάποια ρευστότητα και εμείς ;

      Διαγραφή
    6. ,,,, και φυσικα το ξερω πως δεν γινεται με το ΦΠΑ !!!!! τιμολογω 10 χρονια,,, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΗ,,,,, ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!,,, απαντησα //////΄παραλογα¨ ,, στο παραλογο ,,,

      Διαγραφή
    7. ,,,, ποια πισινη φιλε μου !!!!! με τον κλεφτη δεν συναλλασσεσαι ,,, τον οδηγεις στον φυσικο του δικαστη !!!!!

      Διαγραφή
    8. Τα είπαμε !!! ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ αλλά….δεν είμαι βέβαιος για το αποτέλεσμα

      Διαγραφή
    9. ,,, να εισαι βεβαιος,, δεν ειμαστε χθεσινη !!!!,, ειπαμε,, εχουσιν γνωσιν οι φυλακες.

      Διαγραφή
    10. Πρόσεχε !! οταν γράφεις , τέτοια εμφανίζετε ... ο lias

      Διαγραφή
    11. :) :) :) :) ,,, μαθημενα τα βουνα απ΄τα ψωνια,,

      Διαγραφή
    12. Μάλλον δεν είναι εδώ … , είναι και αυτός στο τσιπουράδικο .

      Διαγραφή


    13. 03/03/16 9ος 15
      06/04/16 10ος 15
      09/05/16 κλπ
      01/06/16
      06/07/16
      27/07/16
      21/09/16
      15/11/16
      20/12/16
      25/01/17
      08/03/17

      Διαγραφή
    14. Ευχαριστώ ...φιλότιμος. ΥΓ Μπορούσες και εσυ να συμπληρώσεις , κατι δεν λειτούργησε ;

      Διαγραφή
    15. ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΟΥ
      ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΣΤΟ
      ilionenergy@gmail.com

      Διαγραφή
    16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    17. Κανε αντιγραφή τον σύνδεσμο και μετα μετάβαση η επικόλληση σε νεα καρτέλα
      https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eqYiR4c1t4i4tRQHhid4ZuIRyN77W4CfnVaGfEypZT8/edit#gid=2035891558

      ΥΓ δεν ειναι εφαρνογη

      Διαγραφή
  99. Συνάδελφε Fanis Toskas και Eirini Kalinderi θα ήθελα αν μπορούσατε να μου πείτε τον τρόπο εγγραφής και επικοινωνίας με www.pv-log.gr ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. υπαρχει κανεις να ξερει εαν αρχισει ο αυγουστος αυτην την τεταρτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Το Ημερολόγιο του afo.gr : ΠΛΗΡΩΜΕΣ Α.Π.Ε.
    Αυτή την ώρα είναι σε εκκρεμότητα η πληρωμή της παραγωγής Αυγούστου, η οποία θα έπρεπε να πληρωθεί στις 20/9/2016 και σήμερα 13/03/2017 είναι σε καθυστέρηση: 174 ημέρες!
    Πέμπτη Αναμένεται η πληρωμή Α.Π.Ε. Ιουλίου
    άνω των 139.846,36 € Πέμπτη 05/10/2017 Αναμένεται να πληρωθεί η παρ. ΑΠΕ Απριλίου 2017, με καθυστέρηση 138 ημέρες
    (σε 3 μέρες)
    Πέμπτη 30/03/2017 Αναμένεται να πληρωθεί η παρ. ΑΠΕ του Αυγούστου (σε 16 ημέρες), με καθυστέρηση 191 ημέρες Παρασκ. 17/11/2017 Αναμένεται να πληρωθεί η παρ. ΑΠΕ Μαϊου με καθυστέρηση 150 ημέρες.
    Πέμπτη 20/04/2017 Αναμένεται να πληρωθεί η παρ. ΑΠΕ Σεπτεμβρίου με καθυστέρηση 182 ημέρες. Πέμπτη 07/12/2017 Αναμένεται να πληρωθεί η παρ. ΑΠΕ Ιουνίου με καθυστέρηση 140 ημέρες.
    Πέμπτη 18/05/2017 Αναμένεται να πληρωθεί η παρ. ΑΠΕ Οκτωβρίου 2016 (σε 65 ημέρες), με καθυστέρηση 179 ημέρες Τρίτη 12/12/2017
    Πέμπτη 15/06/2017 Αναμένεται να πληρωθεί η παρ. ΑΠΕ Νοεμβρίου με καθυστέρηση 177 ημέρες. Κυριακή 07/01/2018 Αναμένεται να πληρωθεί η παρ. ΑΠΕ Ιουλίου με καθυστέρηση 140 ημέρες.
    Τετάρτη 12/07/2017 Αναμένεται να πληρωθεί η παρ. ΑΠΕ Δεκεμβρίου με καθυστέρηση 173 ημέρες. Τετάρτη 10/01/2018
    Δευτέρα 17/07/2017 Αναμένεται να πληρωθεί η παρ. ΑΠΕ Ιανουαρίου με καθυστέρηση 147 ημέρες. Κυριακή 14/01/2018
    Τετάρτη 16/08/2017 Αναμένεται να πληρωθεί η παρ. ΑΠΕ Φεβρουαρίου 2017, με καθυστέρηση 149 ημέρες Σάββατο 20/01/2018
    Πέμπτη 14/09/2017 Αναμένεται να πληρωθεί η παρ. ΑΠΕ Μαρτίου 2017, με καθυστέρηση 147 ημέρες Τρίτη 30/01/2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ........ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ???ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ........ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. H εκδίκαση των ασφαλιστικών πήρε αναβολή.
    Επίσης ακόμα η απόφαση της ΡΑΕ για τη χρέωση προμηθευτών δεν έχει πάρει ΦΕΚ, ενώ έχει αποφασισθεί εδώ και μέρες. Λογικά εντός λίγων ημερών θα πάρει ΦΕΚ.

    Όσο για της υπερημερίες: Είτε εγώ έχω μπει στον κόπο να διαβάσω την σύμβαση μου με τον Λ.ΑΓ.Η.Ε και δεν είμαι ΠΥΘΕΙΑ, είτε κάποιοι ΠΑΛΙ δεν ξέρουν τι γράφουν....αλλά θέλουν να κάνουν και αγωγή για τους τόκους σαν παραγωγοί!

    Απόσπασμα από την σύμβαση που όλοι έχουμε υπογράψει : (ΣΕΛ 5, άρθρο 1)
    Για την τιμολόγηση, αποστέλλεται στον παραγωγό σχετικό (ενημερωτικό) σημείωμα.Ο παραγωγός βάσει του πιο πάνω σημειώματος εκδίδει τιμολόγιο.Το τιμολόγιο αποστέλλεται στον ΔΕΣΜΜΗΕ-ΛΑΓΗΕ για εξόφληση και είναι ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ από την ΚΑΤΑΘΕΣΗ του στον Λ.ΑΓ.Η.Ε.

    Μετάφραση : Ο Λ.ΑΓ.Η.Ε. εκδίδει το ενημερωτικό 13-17 του μήνα. Σπάνια στις 18-19.
    Νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι στις 20 του μήνα ο Λ.ΑΓ.Η.Ε. το έχει παραλάβει.
    Με βάσει την παραπάνω παράγραφο πότε αυτό είναι ληξιπρόθεσμο; Μέσα σε 20 ημέρες.

    Παράδειγμα : Έστω ότι ο ΛΑΓΗΕ έβγαλε το ενημερωτικό 18/8/2016. Το εκδώσαμε, φωνάξαμε το κούριερ και ο ΛΑΓΗΕ το παρέλαβε το πολύ στις 20/8/2016.
    20/8/2016 + 20 ημέρες = ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!
    10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ έως 13/3/2017 = 184 ημέρες ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟ και ΟΧΙ 174.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υ.Γ. Ειδικότερα για το new deal και συγκεκριμένα για την περίπτωση του πιστωτικού, κάποιος σύλλογος προέτρεπε τα μέλη του να εκδώσουν το πιστωτικό με ημερομηνία 31/12/2013, αντί για την ορθή 4/2014. Τους πληροφορώ ότι κάψανε τα μέλη τους γιατί δεν θα ταιριάζουν οι ημερομηνίες της καρτέλας πελατών τους με αυτήν της καρτέλας προμηθευτών που τηρεί ο Λ.ΑΓ.Η.Ε.

      Διαγραφή
  105. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ?ΕΧΕΙΣ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. το διόρθωσα, έκανα λάθός στην ημερομηνία..ευτυχώς που το είδες! Εικόνα για τον Αύγουστο θα έχω ίσως αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. αρα αφου πηραν αναβολη τα ασφαλιστικα μετρα και δεν ξερουμε και για ποτε θα εκδικαστουν.............χλομο το βλεπω να ξεκιναει ο αυγουστοσ απο τεταρτη...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΗΣΕΙ Η ΔΕΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Δεν μας νοιαζει τι σκατα κανει η ΔΕΗ,,, το θεμα της υπερημεριας ειναι στα χερια μας,,αν εμεις κανουμε πως πληρωνομαστε, οι βρωμιαριδες θα κανουν πως μας πληρωνουν,, τα ψεματα τελειωσαν,, ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΤΑ ΤΡΕΜΟΥΝ,,, εδω Φιλοι μου μιλαμε για υπεξαιρεση (κλοπη),, ο Παναγιωτακης εχει μπλεξει ασχημα,, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,, τι ειπε !!!!!! χρωστα στον ΛΑΓΗΕ 132 εκατομ !!!!!!,,, να δω την μεθοδο της προσθεσης και αφαιρεσης που θα σκαρφιστει να το δικαιολογησει !!!!!,,, αλητες, πατε φουντο για μεσα,,,

      Διαγραφή
  111. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΧΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΕΣ ΑΙΑ????ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕΙΟΝΟΝΤΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,, φαγαμε στην μαπα 180 ημερες,,, λιγη υπομονη φιλε μου !!!! το ξερει ο καθε Παναγιωτακης,, ειναι να μην μπλεξεις με τα ποινικα και οι δεκα ημερες εξαντλουνται συντομα !!!

      Διαγραφή
  112. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΑ ΝΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ......ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ