Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Πληρωμές φωτοβολταικών ΛΑΓΗΕ παραγωγή Αύγουστο 2014 - πληρωμή Ιανουαριο 2015


Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής, και μην ξεχνατε το ποσο.


Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση εδώ. 


Για να μπορέσετε να σχολιάσετε 
δείτε ανάρτηση εδώ - εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"

 Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής, και μην ξεχνατε το ποσο.

Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση εδώ. 

 Τα σχολια δεν χανονται. Λόγω των πολλών σχολιων πρεπει να πατήστε το "φόρτωση
περισσότερων" που υπαρχει κατω απο τον πινακα για πληκτρολογηση του σχολιου σας.  Αν δεν δουλευει αυτό δοκιμάστε να μπειτε με διαφορετικό προγραμμα πλοήγησης -browser e.g. explorer, mozila κτλ

220 σχόλια:

  1. Ηλιος μπράβο σου που μας ενημερωσες.Ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέα δικαστικά μέτρα ΛΑΓΗΕ κατά ΑΔΜΗΕ για πληρωμές

    http://www.energia.gr/article.asp?art_id=89434

    Μετά τη ΔΕΗ, ο ΛΑΓΗΕ στρέφεται δικαστικά και κατά του ΑΔΜΗΕ, σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει τους οφειλόμενους πόρους του Ειδικού Λογαριασμού για τις ΑΠΕ.
    Ο Λειτουργός της Αγοράς κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ασφαλιστικά μέτρα για συντηρητική κατάσχεση κατά του ΑΔΜΗΕ, καθώς οι οφειλές του τελευταίου που προορίζονται για τον Ειδικό Λογαριασμό υπερβαίνουν τα 200 εκατ. ευρώ. Υπέρ του ΛΑΓΗΕ παρεμβαίνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του energia. gr, ο ΣΠΕΦ, όπως έκανε και με την αγωγή κατά της ΔΕΗ.
    Ο ΛΑΓΗΕ δικαιώθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο για την προσφυγή του κατά των συμψηφισμών που έκανε η ΔΕΗ με τα οικιακά φωτοβολταϊκά στις στέγες, με συνέπεια η Δημόσια Επιχείρηση να προβαίνει σήμερα στην παρακράτηση μόνον του 50% από τις πληρωμές αυτές και τα υπόλοιπα να τα αποδίδει για τον Ειδικό Λογαριασμό. Πρόκειται για ένα συνολικό ποσό περί τα 200 εκατ. ευρώ ετησίως, που υπολογίζονται σε περίπου 17 εκατ. ευρώ μηνιαίως. Από αυτά η ΔΕΗ συμψηφίζει σήμερα μόνον τα 8,5 εκατ. ευρώ.
    Η δικαστική δικαίωση του ΛΑΓΗΕ αποτέλεσε μια μικρή «ανάσα» για τη ρευστότητα του Ειδικού Λογαριασμού, ο οποίος, όμως, εξακολουθεί και παραμένει ελλειμματικός, με συνέπεια οι πληρωμές προς τους παραγωγούς ΑΠΕ να φθάνουν στο πεντάμηνο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακόμη ορισμένοι παραγωγοί που δεν έχουν πληρωθεί για τον περασμένο Ιούλιο, ενώ μέσα στον Ιανουάριο προσδοκάται να ξεκινήσουν οι πληρωμές για τον Αύγουστο.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του energia. gr, ο Ειδικός Λογαριασμός για τις ΑΠΕ εκτιμάται ότι θα κλείσει στα τέλη του 2014 με σωρευτικό έλλειμμα περίπου 170 εκατ. ευρώ, από 220 εκατ. ευρώ που ήταν τον Οκτώβριο και 552 εκατ. ευρώ στα τέλη του 2013.
    «Αγκάθι» στην προσπάθεια μηδενισμού του ελλείμματος του Ειδικού Λογαριασμού έχει αναδειχθεί επί της ουσίας η ίδια η ΔΕΗ, αφού από αυτήν προέρχονται οι μεγαλύτερες χρηματοροές στην αλυσίδα της ενέργειας. Η Επιχείρηση αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα στην είσπραξη των τιμολογίων της, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ωστόσο, ανάμεσα στους κακοπληρωτές συγκαταλέγεται το ίδιο το δημόσιο - που είναι και ο βασικός μέτοχος -, το οποίο οφείλει περί τα 180 εκατ. ευρώ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος του ΛΑΓΗΕ Τάσος Γκαρής, μιλώντας στη γενική συνέλευση του ΣΠΕΦ, δεν δίστασε να προειδοποιήσει προς κάθε κατεύθυνση ότι «στην περίπτωση που δεν ομαλοποιηθούν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές των παραγωγών ΑΠΕ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος κατάρρευσης όλης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, με αδιανόητες συνέπειες».
    Με βάση τις προβλέψεις του ΛΑΓΗΕ για την εξέλιξη του ελλείμματος του Ειδικού Λογαριασμού, υπέρ του μηδενισμού του στα τέλη του 2015 εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει η αύξηση του ΕΤΜΕΑΡ, από 1/4/2014. Για το σύνολο του 2014 τα έσοδα από το ΕΤΜΕΑΡ υπολογίζονται στα 972 εκατ. ευρώ και για το 2015 στο 1,048 δισ. ευρώ. Ωστόσο, στις προβλέψεις αυτές έχει συνυπολογισθεί η μειωμένη κατά 5% κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, όπως παρατηρήθηκε το 2013 και στο πρώτο εξάμηνο του 2014.
    Αντίθετα, τα έσοδα από τη δημοπράτηση δικαιωμάτων εκπομπών φέτος αναμένεται να είναι περιορισμένα, καθώς πρόκειται να αποσυρθούν μόνον 300 εκατ. και άλλα 200 εκατ. το 2016. Ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας έχει ανακοινωθεί μια μείωση 38% στα δικαιώματα του 2014, τα οποία ανέρχονται σε 22.014.500 tCO2 και εκτιμάται μια μείωση γύρω στο 30% στα δικαιώματα του 2015. Μετά το 2015 ο Ν. 4062/2012 δεν προβλέπει την πίστωση του Ειδικού Λογαριασμού με έσοδα από την δημοπράτηση δικαιωμάτων CO2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.avgi.gr/article/5209137/i-augi-diorganonei-tin-tetarti-anoikti-sunenteuxi-tou-alexi-tsipra-meso-twitter Να μια καλή ευκαιρία να τον ρωτήσουμε για τις θέσεις του για τα φωτοβολταϊκά. Αν στείλουμε ομαδικά πιστεύω θα απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα ,
    αυτή την εβδομάδα κλείνει ο Ιούλιος και πληρώνονται τα 20kw για τον Αύγουστο και την επόμενη(Τρίτη) τα 100kw. Καλό βραδάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερώτηση προς niksunpower:Καταρχήν το afo γράφει για Τετάρτη 21 του μηνός.Μηπως ξερεις να μας πεις αν θα πληρώνει με πλαφόν όπως τις άλλες φορές η ολα τα 100 στάρια ανεξάρτητου ποσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίνεται προσπάθεια για όλα τα 100 στάρια , θα ξέρουμε απο Δευτέρα ...

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εφαρμογή για τον καιρό που ειναι πολύ καλή.

    http://www.meteoearth.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H πιθανότητα να ανοίξει αυτή την εβδομάδα ο Αύγουστος είναι μικρή και αν γίνει τα ποσά πληρωμής θα είναι για κάποια 20kw/p. (καθώς έφτασαν στον ΛΑΓΗΕ αρκετές ενημερότητες παραγωγών που τον ΙΟΥΛΙΟ δεν είχαν πληρωθεί.)
    Είναι σχεδόν βέβαιο πως τουλάχιστον ΟΛΑ τα 100kw/p θα έχουν πληρωθεί αρχές τις επόμενης εβδομάδας,όπως και κάποια μεγαλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα! επειδή ξεκίνησα να καταχωρώ τις συγκεντρωτικές καταστάσεις υπάρχει κάποιο link που μπορεί να είναι χρήσιμο; Και σε περίπτωση ένταξης στο 39β πως γίνεται η υποβολή περιοδικής; ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριοι μηπως εχει ασχοληθει καποιος απο εσας με την βιομαζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επισης αν καποιος ενδιαφερεται για ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΟΥ στην περιοχη της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, εννοω (πλυσιμο πανελ - κοψιμο χορταρια - ψεκασμα με φυτοφαρμακο - γενικοτερη επιβλεψη) ας επικοινωνησει μαζι μοu. Y.Γ.Ιδιοκτητης παρκου ειμαι και γω. email: kpaulos52@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. zerkat πολύ δύσκολη η βιομάζα, έκανα τα χαρτιά για αδεια στη θεσσαλία αλλα ναυαγησε το σχχέδιο και έχοντας και όλη την τεχνική υποστήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ Ιουλίου 2014
    15.01.2015

    Ο ΛΑΓΗΕ έδωσε σήμερα εντολή στην Τράπεζα για εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων για παραγωγή Ιουλίου 2014 συγχρόνως με την εξόφληση των συμπληρωματικών τιμολογίων Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου, για όσους παραγωγούς είχαν υποβάλει Υπεύθυνες Δηλώσεις ότι δεν έχουν λάβει επιχορήγηση έως τις 15.08.2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. bookgeneral απο ποιας αποψης εννοεις οτι ειναι δυσκολα? απο θεμα γραφειοκρατιας η΄ απο το τεχνικο κ λειτουργικο κομματι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να ρωτησω και εγω γιατι ναυαγισε..?
      Απο τι ξερω μονο στα περιβαντολογικα μπορει να δημιουργηθει προβλημα σε σενε ετυχε κατι αλλο..?

      Διαγραφή
    2. ΖΕΡΚΑΤ 500 EXEIS ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ DOS ENERGY??

      Διαγραφή
    3. Ααα ενταξει δε μπορει να χαρακτηριζεις μια τεχνολογια απο μια εταιρια...!!
      Αλλο βιομαζα και τα ωφελη της και αλλο το πως κινειται η DOS ENERGY!!

      Διαγραφή
  15. Είχαν πει για προγραμμα πληρωμών 8-12/01/15 Αύγουστος 29/01/15 Σεπτέμβριος και 27/02/15 Οκτωμβριος τι γίνεται ξέρει κανείς ;
    Να υπενθυμίσω ότι όσοι επένδυσαν το 2010,11 και 12 είχαν την δυνατότητα να βγάλουν τα χρήματα έξω αλλά στήριξαν την ελληνική οικονομία με την επένδυση τους σε φ/β για αυτό και χρήζουν καλύτερης μεταχείρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. PRASINIS κοιτα κατι εχω ακουσει αλλα μην κολας σε μια εταιρια. πρεπει να ψαχτεις αρκετα.Οπως κ στα Φ/Β υπηρξαν πολλες απατεωνιες κ πολλες τρελες χρεωσεις.Εμεις το παρκο μας στην ουσια το κατασκευασαμε μονοι μας χωρις να βαλουμε καποια εταιρια να μας το κατασκευασει κ μας βγηκε πολυ φθηνωτερα.Θελει ψαξιμο η δουλεια κ σταθερες κινησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βγήκαν τα ενημερωτικά ΔΕΚΈΜΒΡΗ. .ευτυχώς σε μένα από. . Sma.και τηλεμετρίση. ..διαφορά. .18 kwh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα,
      το ζητούμενο είναι όμως το ποσοστό, δηλ σε πόσες kwh έχεις απώλειες 18 ;

      Διαγραφή
    2. Έως 1% είναι λογικό και αποδεκτό.

      Διαγραφή
    3. Σε μενα οι sma γραψαν 5.880 Kwh για Δεκεμβριο και μου ηρθε 2.112 Kwh. Οι μηνες εκκαθαριστικοι απο τον Οκτωβριο που μπηκε τηλεμετρηση... !! Απο Δευτερα τρεχατε ποδαρακια μου!!!!

      Διαγραφή
  18. Εμένα sma 7132.77 για Δεκέμβρη το ενημερωτικό τηλεμετρίση 7114.00 από 1/12/14 έως 31/12/14 πάρκο στην Αχαΐα. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kalispera themis gia katoustari stathero, i traker sou egrapse toso kilovatora?

      Διαγραφή
    2. .....Ivan. ..Καλησπέρα. .100 σταθερό. .Γερμανικα. .πάνελ ALEO. .230...

      Διαγραφή
    3. Themis, ίσως πρέπει να διερευνήσεις λεπτομερέστερα την απόδοση του πάρκου σου. Σε πάρκα που συντηρούμε στην Αρκαδία, αλλά και σε δικά μας εδώ, οι αποδόσεις το μήνα που αναφέρεσαι κυμαίνονται από 7550 έως 8020kWh

      Διαγραφή
    4. Vasilis. .δεν νομίζω να έχω θέμα απόδοσης. .το 2012 μου έδωσε 7900 και το 2013.. 10560 kwh.. και μέχρι σήμερα ο Γενάρης 7000 kwh

      Διαγραφή
    5. Ξέχασα τον Δεκέμβρη 2011. 8560 kwh είμαι μέσα ορια μου...

      Διαγραφή
    6. Εντάξει φίλε..εύχομαι πάντα μέγιστες παραγωγές σε όλους τους φίλους του φορουμ!

      Διαγραφή
  19. ΠΛΗΡΩΜΕΣ
    ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

    themis η διαφορά σου είναι απειροελάχιστη,δεν την λαμβάνεις καν υπ΄ όψην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω φίλε. .Γιάννη. ..θα τα πούμε. ..

      Διαγραφή
    2. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ολοι εχουμε στη χελωνα της ΔΕΗ μια μικρη αποκλιση προς τα κατω σε σχεση με τους ινβερτερ και ειναι λογικο απο τις απωλειες των καλωδιων. Η ΔΕΗ οταν βαζει τη χελωνα στους ορους λεει για αποκλιση απο -5 εως +5 αν θυμαμαι καλα τα νουμερα. Αν οι απωλειες των καλωδιων ειναι 1% με 2% σε εναν δεν εχει τυχει να εχει χελωνα που να γραφει θετικα +5 οποτε να εχει καποιο μικρο κερδος? Δηλαδη ολες οι χελωνες στην Ελλαδα ειναι στο 0 ενω η ΔΕΗ μιλαει απο +5 εως -5...?

      Διαγραφή
  20. Ο ΛΑΓΗΕ συνεχιζει να μην απαντα σε τηλεφωνικες κλησεις? Εμεις συνεχιζουμε να ανεχομαστε?
    Οταν ο Γκαρης εργαζονταν στο Λονδινο ετσι επρατε?
    Εννεα μερες πριν τις εκλογες και με πεντε μηνες καθυστερηση πληρωμων, πρεπει να αισθανομαστε ευτυχεις που θα πληρωθουμε τον μηνα Αυγουστο και τα χρηματα θα δεσμευθουν απο τις τραπεζες για την τρεχουσα δοση ?
    Θα πρεπεινα ειμαστε ευτυχεις ,που για την πληρωμη του Φ.Π.Α (για ανεξοφλητα τιμολογια) ,του ΟΑΕΕ,της ασφαλιστικης εταιριας για την ασφαλιση του παρκου,της ΣΜΑ (για επεκταση εγγυησης) θα παρακαλουμε τις τραπεζες να αποδεσμευσουν σχεδον
    ολοκληρη την καταθεση του Αυγουστου απο τον δεσμευμενο λογαριασμο?
    Μηπως θα πρεπει να αισθανομαστε ιδιαιτερα ευτυχεις που ο ΤΑΜΠΟΥ εξηγγειλε αυξησεις 60% για τα οικιακα φ/β μεχρι τελος του 2016?
    Βαρατε αλυπητα εφθασε η δικη μας ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα δεν ειναι να βαραμε αλλα οι καινουργιοι που θα ερθουν να δουν οτι υπαρχει προβλημα και οι επιχειρησεις μας ειναι ζημιογονες!! Δε ξερω τι γινεται στην υπολοιπη Ελλαδα αλλα στη Βορεια εχουμε προβλημα. Δεκεβριο εγραψα 5880 Kwh εχοντας πολυ καλα panel. Σκεφτειται καποιοι που εχουν εργα με οχι τοσο καλα panel.
      Φανταστειτε τι διαφορες μειον υπαρχουν το καλοκαιρι με τις πολλες KWh παραγωγη σε σχεση με παρκα προς τα κατω (Νοτια)!!!

      Διαγραφή
    2. Elias στα ιδια ειμαστε για να καταλαβουν καποιοι όταν μιλανε για IRR ότι εμεις ειμαστε ηδη -30% από αυτους! Και κανενας κωλοσυλλογος δεν το λαμβανει υποψη του. Ακομη και η ρημαδα η ΠΟΣΠΗΕΦ (που στην αρχη σαν βλαξ τους πιστεψα) είναι παιδικη χαρα. Παροτι όλα τα μελη της είναι κυριως από Β Ελλαδα αποπου κ ξεκινησε το μονο που εκανε είναι να διαμαρτυρηθεί για τα νησια. Όταν τους το εθεσα σε σε συγκεντρωσε που διοργανωσε οι εκπροσωποι της μου λεγανε αρλούμπες ότι δηλ ολοι πρεπει να ειμαστε ενωμενοι κ τετοια. Εμεις τα καλα παιδια δηλ καθόμαστε ησυχοι ενώ αγροτες, νησια κλπ μάχονται για τα δικα τους δικαιώματα.

      Εντυπωση μου κανει επισης φιλε πως κανενας άλλος, ουτε εδώ αλλα ουτε κ σε συγκεντρώσεις δεν αναφερει το θεμα που εχουμε στην Β Ελλαδα! Κοιμομαστε κ δεν διεκδικούμε! Αν διαβαζει καποιος από την ΠΟΣΠΗΕΦ εδώ (Νικας, Παναγης νομιζω κλπ) ας σχολιασει!

      Διαγραφή
    3. Χρήστος. ..είναι γνωστό από την αρχή..Όσο πιο νότια το καλύτερα. .υπαρχαν. .μελέτες για αυτό. ..και εγώ είμαι από Τρίκαλα και έκανα πάρκο. .στην Αχαΐα. ..άλλος έκανε στην Λακωνία ακόμη καλύτερα. .από την Αχαΐα τι να κάνουμε. .?? Δεν μπορούμε να γυρίσουμε την Ελλάδα ανάποδα. ..

      Διαγραφή
    4. Δεν χρειαζεται Θεμη να την γυρισουμε αναποδα. Απλα όπως και το κουρεμα δεν εγινε με μεγαλη ακριβεια (για να μην πω τιποτα παραπανω) ετσι θα μπορουσε να ληφθεί υποψη και η γεωγραφια. Δεν είναι δυνατον να κουρευόμαστε τοσο πολύ, ενώ πριν το κουρεμα είμασταν όπως εσεις μετα το κουρεμα μεσες ακρες....

      Διαγραφή
    5. ..φίλε δεν ξέρω που έχεις το πάρκο. ..σου αλλά όλοι την ζημιά την πάθαμε. .λίγο λιγότερο. .λίγο περισσότερο. . Στο ίδιο κουβά είμαστε. .. ολοι ..Εγώ θέλω να βγαίνει ο ήλιος. .τίποτα ..αλλο. ..βαρέθηκα. ..!!!

      Διαγραφή
    6. Επισης Θεμη εγω θα ελεγα οταν υπαρχει καποιο προβλημα να μη λεμε τη ευκολη απαντηση ας το εκανες νοτια το παρκο τι να κανουμε γιατι και εγω με τη σειρα μου μπορω να πω ας το εκανες 2 χρονια μετα τη με νοιαζει που το εκανες παλια και σε στοιχησε παραπανω η σε καποιον αλλον ας το εκανες σταθερο τι με νοιαζει που το εκανες με τρακερ και σου στοιχησε παραπανω η ας το εκανες με κινεζικα τι με νοιαζει.... και παει λεγοντας!! Το θεμα ειναι οταν αποφασισαν για το New Deal δεν επρεπε να παρουν καποια δεδομενα σαν στανταρ οταν κατεβαζαν τις ταριφες!! Αν θελεις ολα γινονται απλα οταν δεν θελεις βρισκεις πολλες προφασεις.

      Διαγραφή
  21. http://energypress.gr/news/Ayxhmenes-apozhmiwseis-gia-ta-oikiaka-fwtoboltaika-proanhggeile-o-M.-Papagewrgioy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα τωρα που ειναι παρελθον οτι θελει λεει σαμπως θα ειναι εκει να τα κανει πραξη..!!

      Διαγραφή
  22. Φιλοι μου μην ¨τσιμπατε¨ οταν μιλα ο ¨Χρήστος16 Ιανουαρίου 2015 - 9:59 μ.μ.¨ στον ¨Elias16 Ιανουαρίου 2015 - 10:10 μ.μ.¨ εκτος αν σας αρεσει να μιλατε με τον εαυτο σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δηλ δεν εχει !!!! μετα παμε στην παρανοια !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσα προφιλ και ν΄αλλαξει, με οσα προφιλ και να εμφανιστει ,,,η περπατησια του παντα θα φαινεται !!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Που ειναι τωρα ,, ολοι αυτοι οι καραγκιοζιδες,,, που μονο σε μενα λενε ,,, πως αυτο το το topic ,, ειναι μονο για πληρωμες !!!!!!! κανω τοσο καορο υπομονη και περιμενω !!!! που ειναι ολα αυτα τα παρταλια,, που υπαινισονται πως εγω . .. .. κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γιατι εισαι τετοιος ανθρωπος ρε? κριμα για σενα! δεν παλευεσε! Τωρα για να πω την αληθεια ο Χρηστος (εγω δηλ) δεν ειμαι και ο Ηλιας. Ειμαι ο Αιας! Διπολικη διαταραχη!

      Απορω παντως που διαφωνουμε τωρα. Εσυ και οι αλλοι στον σπεφ λετε να το παμε με IRR. Δυο επενδυσεις με το ιδιο κουρεμα στο ιδιο 3μηνο εχουν διαφορα 30% παραγωγη λογω γεωγραφικης θεσης. Για σενα που θελεις IRR εχουν το ιδιο?

      Δεν σε νοιαζει θα μου πεις. Ας τοκανα στην Λακωνια. Ε με αυτη την λογικη κ μενα δεν με νοιαζει που το κανες με τρακερ και το 2008! Εισαι πολυ περιεργη περιπτωση!

      Διαγραφή
    2. Καλα ρε φιλε !!!! τι δεν καταλαβαινεις !!! εγω ειμαι Βορ Ελλαδα,, ας πουμε πως αυτο που λες με συμφερει ,, που τελειωνει ρε φιλε αυτο !!!!!! σε λιγο θα βγει ενας αλλος να μας πει πως εχει φωτοσκιασεις λογο του απεναντι βουνου και πρεπει η ταριφα του απο 0,30 να ειναι 0,35 !!!! που τελειωνει αυτο !!!! αντι να μιλας για τις διαφορες μεταξυ διασυνδεμενου και μη δικτυου,, πηγαμε αντε στον γεωγραφικο προσδιορισμο,, ειρησθω εν παροδω, που με βολευει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  24. Οι περισσότεροι που διαβάζουμε αυτό το thread το κάνουμε για να ενημερωθούμε για τις πληρωμές. Όσοι λοιπόν κάθεστε και γράφετε άσχετα πράγματα και πλακώνεστε μεταξύ σας, απλά γίνεστε αντιπαθείς σε όλους μας. Δεν θα καθήσει κάποιος εδώ να πει ο τάδε έχει δίκιο, ο άλλος είναι βλ@κας κλπ. Είστε σε όλους μας το ίδιο αντιπαθείς.
    Σταματήστε επιτέλους να σπαμάρετε το θέμα πληρωμών. Πρέπει να ψάχνουμε σε 80 ηλίθια ποστ τα 3-4 που μας ενημερώνουν.
    Τουλάχιστον εκτιμήστε την προσπάθεια του δημιουργού του blogspot αν δεν σέβεστε κανέναν αναγνώστη του site

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη αλλα εχεις μπερδεψει καποια πραγματα να στα πω με τη σειρα..
      Ενημερωσεις σε ενα σαιτ περνεις απο τα αρθρα του δημιουργου. Στα blog στα γραφονται σχολια που πολλες φορρες δεν εχουν σχεση με τα αρθρα γι αυτο και λεγεται blog οπου καθενας εκφραζει οτι νομιζει σημαντικο κατα τη κριση του. Επισης οσο ασχετα για σενα πιστευεις οτι ειναι αυτα που γραφεις καποιος το ιδιο ασχετα μπορει να ειναι αυτα που γραφει καποιος για τις πληρωμες!! Δηλαδη αν βγω εδω και πω Δευτερα περνουμε 2 μηνες ολα τα 100 Kw εσυ θα εισαι καλα οτι ενημερωθηκες και Δευτερα πρωι θα κανεις τα κουμαντα σου σε κατι αναξιοπιστο..?
      Αν αφαιρεσεις τον κ Παπακυριακου που πολλες φορρες ειχε δικαιο για πληρωμες τα αλλα ειναι αρλουμπες!!
      Δε νομιζω να εχεις κανει μια επιχειρηση αρκετων χιλιαδων ευρω και να κινεισαι οικονομικα συμφωνα με τα σχολια ενος blog που οτι θελει γραφει ο καθενας, καθως για οτι τον απασχολει τον καθενα δε μπορει να ανοιγει νεο αρθρο εδω γιατι καθε μερα θα ειχαμε 10 νεα αρθρα και θα εψαχνες πολυ ωρα μεχρι να βρεις αυτο που σε ενδιεφερει. Επισης οσο σημαντικο ειναι για σενα να μαθεις ποτε θα πληρωθεις για να εκπληρωσεις τις υποχρεωσεις σου το ιδιο σημαντικο ειναι για μενα να θεσω το θεμα της παραγωγης στη Βορεια Ελλαδα γιατι αν εσενα σε φτανουν αυτα που θα παρεις εμενα δε φτανουν καθως τα εξοδα εινα περισσοτερα απο αυτα που παιρνω λογω New Deal.
      Εδω να πω γι αυτους που λενε ας το εκανες Νοτια να τους πω οτι ολοι καναμε τα κουμαντα μας στην αρχη αλλος ηθελε πολλα και το εκανε Νοτια και με τρακερ αλλος οπως εγω βολευοταν και με τα λιγα και το εκανε Βορεια... δεν ηξερε οτι καποια μερα ενας προεδρος συλλογου θα παει στο υπουργειο και θα κανει προτασεις με τα IRR της Κρητης και εγω ο νοικοκυρης που εκανα τα κουμαντα μου να με βαλει μεσα!! Και γιατι τοσο ευκολα προτεινε να υπαρχει διαφορα σε αυτους που καναν παλια τα παρκα και εκει εξηγουσε τα χαμηλοτερα IRR αλλα σημασια σε αυτους που τα εχουν Βορεια και εχουν χαμηλοτερα ΙRR απο κατασκευης..!! . Οτι μας βολευε δηλαδη οι αλλοι στα α....α μας

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Φαγωθηκες ρε με τους παλιους!!!!! τωρα με τους Νοτιοελλαδιτες,,, αυριο με τους κατω τον τριαντα ετων,, μεθαυριο με τους ομορφους,,, φτανει ρε φιλε !!!!!!!!!!!!!!!!! και το ταμαχι εχει τα ορια του !!!!!! Οσο δεν μας λες τα οικονομικα μεγεθη της επενδυση σου,, για μενα εχεις minimum 46.000 ευρω το χρονο παραγωγη, χρηματοοικονομικα εξοδα συν συντηρηση κλπ max 11.000 ευρω το χρονο ,, και σου μενουν 35.000 ευρω για τα 120.000 που εβαλες απ΄την τσεπη σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα τα αλλα ειναι απλως πα . . .ριες !!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Λοιπον ατομα απο το ΣΠΕΦ εστειλαν σε φιλο ενα ε-μαιλ που αυτος με τη σειρα του το εστειλε σε μενα και λεει τα εξεις:
      Οι μεγάλες Αγάπες δεν κρύβονται !!!!
      κι έτσι ο "κος" Παπαγεωργίου αμοίβει τον συνεργάτη του "κο" Λουμάκη για τις πολυδιάστατες υπηρεσίες του στον "υπουργό" του. Απλά να μνημονεύσω την συμβολή του Λουμάκη στη πολιτική του υπουργείου απέναντι στους παραγωγούς ΑΠΕ & κυρίως τους φωτοβολταικούς με πολλές παρεμβάσεις τα 3 τελευταία χρόνια , αλλά & την "αξιόλογη" συμβολή του στη σύνταξη των βασικών άρθρων & πινάκων του Ν 4254 που "έσωσε" την ενεργειακή Αγορά από την κατάρευση των μεγάλων Ομίλων-παικτών που υπηρετούν οι δύο καλοί φίλοι-συνεργάτες!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Απολάυστε την επιστολή, με κάποιες προσθήκες ή επισημάνσεις μου

      Παπαγεωργίου: Μηδενίζεται φέτος το έλλειμμα του ΛΑΓΗΕ
      Γραπτό χαιρετισμό απέστειλε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ κος Ασημάκης Παπαγεωργίου. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού:

      Κυρίες και κύριοι,

      Η πατρίδα μας, και φυσικά ο ενεργειακός κλάδος, βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή.(όλο το φταίξιμο ΔΙΚΟ ΣΑΣ, εσεις "κυβερνάτε")
      Γνωρίζετε πολύ καλά τις μάχες που δώσαμε αυτά τα δυόμιση χρόνια για να κρατήσουμε όρθια την αγορά ενέργειας, απέναντι στον κίνδυνο συνολικής κατάρρευσης με τον οποίο βρέθηκε αντιμέτωπη.(για να πριμοδοτείτε απρόσκοπτα τους μεγάλους Ομίλους-Παίκτες της ενέργειας που υπηρετείτε ομολογουμένως χωρίς παραγκλίσεις με σθένος!! είς βάρος των μικρών παραγωγών ΑΠΕ)

      Ήταν δέσμευση και καθήκον μας να αποτρέψουμε την χρεοκοπία του κλάδου που θα έφερνε πολύ μεγάλα δεινά για την οικονομία και τις ζωές του συνόλου των Ελλήνων πολιτών.
      Και πράγματι κρατήσαμε την υπόσχεσή μας.

      Με δύσκολες αποφάσεις(??), με μεγάλες θυσίες των χιλιάδων παραγωγών ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές, αλλά και με τη στήριξη του Έλληνα καταναλωτή, κερδίσαμε αυτόν τον αγώνα.
      Τα ελλείμματα δισεκατομμυρίων που κληρονομήσαμε (σεις τα δημιουργήσατε & τα διογκώσατε εσκεμένα για να εκβιάζετε τους μικροπαραγωγούς ΑΠΕ) στον κλάδο των ΑΠΕ συγκρατήθηκαν με τη θεσμοθέτηση του new deal αλλά και τη συνολική εξυγίανση της αγοράς.

      Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΛΑΓΗΕ, μέσα στο τρέχον έτος τα ελλείμματα αυτά πρόκειται να εκμηδενιστούν με οριστικό και βιώσιμο τρόπο.
      Παράλληλα προωθήσαμε επενδύσεις δισεκατομμυρίων στα δίκτυα Υψηλής και Χαμηλής Τάσης που παρέμεναν για χρόνια στο συρτάρι, ώστε να γίνει στο μέλλον βιώσιμη η περαιτέρω ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών. (τα ψεύτικα τα λόγια τά μεγάλα)
      Με νέες εφαρμογές που θεσμοθετήσαμε, ανοίξαμε νέες δυνατότητες για την ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών με μεγάλο όφελος και σταθερούς κανόνες, χωρίς όμως να επιβαρύνονται οι υπόλοιποι καταναλωτές.

      Και αυτό αποτελεί ένα μήνυμα με ισχυρή σημασία και για τη συνολική εικόνα του κλάδου, που επλήγη από τα προβλήματα των προηγούμενων ετών.(για το ποιος δημιούργησε εσκεμένα τα προβλήματα δεν λέμε τίποτα!!!!)
      Αυτό το σταθερό πλαίσιο, θεσμοθετήθηκε ακριβώς για να μην επιτρέπει να γίνονται οι αγωνίες των παραγωγών και των καταναλωτών αντικείμενο δημαγωγίας και λαϊκισμού.(ποιος μιλάει για λαικισμό!!!!!!)

      Και εδώ αξίζει (?) να σημειώσουμε την υπεύθυνη και εποικοδομητική συμβολή του ΣΠΕΦ που δείχνει πως, όταν υπάρχει κοινή βούληση να ξεπεραστεί ένα πρόβλημα που απειλεί το δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό σύνολο, οι αξίες του διαλόγου και της συνεννόησης, που μέσα από αυτές αναδεικνύονται λύσεις, έρχονται πέρα και πάνω από τα συντεχνιακά και ατομικά συμφέροντα.(????)

      Εμείς από την πλευρά μας λέμε ξεκάθαρα:
      Οι μεγαλύτερες δυσκολίες για τους παραγωγούς ενέργειας από ΑΠΕ πέρασαν οριστικά! (έτσι έ ???)
      Μαζί τις αποφύγαμε.(τον Λουμάκη εννοεί μάλλον)
      Στόχος μας είναι τώρα να βελτιώσουμε τη ρευστότητα και τους χρόνους πληρωμών.(με την επόμενη νέα μείωση "εγγυημένων" τιμών, ερχεται σύντομα μην ανησυχείτε, μετά τις εκλογές με την απαραίτητη & χρήσιμη άνοχη σας, τα ξαναλέμε παντα στην ίδια κατεύθυνση)
      Κυρίως όμως είμαστε πλέον σε θέση να εγγυηθούμε για το μέλλον του κλάδου.
      Γιατί περνάμε στην επόμενη μέρα με ομαλό και σταδιακό τρόπο, με σταθερότητα(καταστροφής), με ασφάλεια.
      Με μάχες καθημερινές που δίνουμε και μία προς μία τις κερδίζουμε.(για το συμφέρον των μεγάλων αφεντικών μας)

      Τώρα ήρθε πλέον η ώρα να δώσουμε την πιο μεγάλη μάχη, να δώσουμε την πιο αποφασιστική απάντηση.(ο σώζων εαυτό σωθήτω)
      Πως ναι, θέλουμε μιαν Ελλάδα ευρωπαϊκή και σταθερή. Μια Ελλάδα της ανάπτυξης(βλέπε Ε.Ο.Ζ.) και των επενδύσεων.
      Για αυτή την Ελλάδα(του μεγάλου κεφαλαίου των γνωστών Ομίλων Τραπεζιτών-ΜΜΕ-Προμηθευτών & κλεπτοκρατίας) δεν υποχωρούμε, δεν συμβιβαζόμαστε!
      Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες της Συνέλευσης.

      Διαγραφή
    7. είστε σε ένα post που έχει τίτλο "Πληρωμές φωτοβολταικών ΛΑΓΗΕ παραγωγή Αύγουστο 2014 - πληρωμή Ιανουαριο 2015 " και λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Είστε δυστυχώς άξιοι της μοίρας σας. Το κακό είναι ότι στον κλάδο υπάρχει πληθώρα ατόμων σας εσάς που το μόνο που κοιτάνε είναι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και να φάει η δική τους και έτσι μας σπάνε σε κομμάτια και μας κυβερνούν άτομα τις δικής σας μόρφωσης και νοημοσύνης.

      Διαγραφή
  25. Λοιπον φιλε Hlios !!!! για διαβασε, Elias17 Ιανουαρίου 2015 - 10:25 μ.μ. δυο μετρα και δυο σταθμα !!!! οταν εγραψα απαντωντας στο ιδιο υφος αυτο το αγραμματο σκουπιδι,, μου τα εσβησες σε μιση ωρα !!!!! αυτα ανεβηκαν χθες 23:25 !!! της λουγκρας λεμε !!! αυτου του Χρηστος , , Θανασης , ,παναγιωτης ,,, Elias ,,, Λενιν , ,και ποιος ξερει με ποσα ψευδωνυμα εμφανιζεται εδω η . . τανιτσα !!!!!!!!!!! λοιπον !!!!! εχω το δικαιωμα να απαντησω ή θα τα φαει η μαρμαγκα και θα μεινουν της . . τανιτσας !!!!!! που με λεει η βρωμοπ , , ,στα ¨προσεχε σε βλεπω¨ !!!! εμενα !!!! μαλλον τ΄αχ . . δια μου βλεπει αλλα συγκρατουμε !!!!! απαντα ρε παρταλι σ΄αυτα που σε ρωταω , , ,βρομιαρι , ,και ασε τις πουστιες !!!! λουγκρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Hlios κανε ένα μπλοκ για να μαλώνουν οι τραχανάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητε stergios p
    To σχολιο μου της 16/1 9:22 δεν σε καλυψε? μηπως σε ενοχλησε?
    Αγαπητε εαν ενα blog ασχολουνταν με το ποτε θα πληρωθουμε τοτε θα ηταν ενα blog φτιαγμενο για διανοητικα καθυστερημενους την στιγμη μαλιστα που αρμοδιος γι αυτο το θεμα ειναι ο ΛΑΓΗΕ ενα νομικο προσωπο δημοσιου δικαιου το οποιο εχει υποχρεωση να μας ενημερωνει και φυσικα οι υπαληλοι του να ανταποκρινονται στις τηλεφ.κλησεις.
    Θα συμφωνησω μαζι σου μονο για καποιους φιλους που αναλισκονται σε υβρεις μεταξυ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  31. Γιατι δεν μπαινετε σε ενα αλλο θεμα του blog να βριζεστε και πρεπει μεσα στις πληρωμες παντα? Δεν εχετε καταντησει απλα κουραστικοι , αλλα γελοιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου, ειμαστε μορφωμενοι και σοβαροι ανθρωποι.. με ολες τις τυπικες πιστοποιησεις,,, εδω μπαινω για το φλεγον θεμα των πληρωμων,, οταν ομως βλεπω αναρτησεις απο ροζ λουγκρες,,, αγριευομαι , , δεν αντεχω τους κατα κοσμο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ !!!!!! οταν μαλιστα,, νομιζουν πως απευθυνονται σε ηλιθιους ή αντε ,,,ανυπερασπιστους , ,

      Διαγραφή
    2. Βρε ηλιθιε εδω και ενα χρονο αν ανατρεξεις σε ολα τα αρθρα που εχουν γραφτει θα δεις σε ολα τα αρθρα απαντησεις σου σε αλλους επενδυτες ειτε πετωντας εξυπναδες ειτε βριζοντας!! Μιλας για τυπικη πιστοποιηση οταν η μοναδικη πιστοποιηση που εχεις εσυ ειναι του πανιβλακα των 800.000 ευρω. Σιγουρα αν δεν εγραφες εδω το Blog θα ηταν πολυ ποιο ηρεμο...
      Λοιπον κανε υπομονη και μη γραψεις εδω για ενα μηνα να δεις τι ωραια που θα ειναι!! Αλλα καθυστερημενος δεν εισαι παλι θα γραψεις δε θα αντεξεις!!
      Γιατι δε πας να γραφεις στο Energypress...?
      Αα και που εισαι οταν γραφω εδω στον μοναδικο ηλιθιο που απευθυνομαι εισαι εσυ!! Καραγκιοζη που σε απασχολουν και οι πληρωμες αυτα αλλου. Εδω αρχισες να γραφεις παλι σε συνεχη βαση μολις ακουστηκε για νεο New deal και απο τοτε δεν σταματησες οπως και τοτε πριν το New Deal!!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλοι μου,, ενα αλλο ερπετοειδες του κλαδου μας,,, Chaos !!!!! το λεει και το ονομα του !!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αίας 18 Ιανουαρίου - 8:17 μ.μ .Με όλο τον σεβασμό , δεν νομίζω να έχεις κανένα φίλο εδώ μέσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστω για την αντικειμενικη σου γνωμη , , ,αντε και πρωιναδικα,, ψαχνουν για μεντιουμ , ,

      Διαγραφή
  35. Εμένα μου προκαλεί εμετό ο Elias και αηδία ο Chaos. Ο Αίας απλά με κουράζει γιατί μάταια επαναλαμβάνει τα ίδια (λογικά) πράγματα προσπαθώντας να διαφωτίσει κούτσουρα. Αίας νομίζω δεν έχει νόημα να συνεχίσεις... Χάνεις περισσότερα από όσα κερδίζεις ασχολούμενος μαζί τους. Το blog αυτό, όπως και κάθε blog, είναι εκ της φύσης του εναντίον των επιπέδου συζητήσεων αφού ο κάθε αγράμματος μπορεί να μπαίνει και να αφοδεύει οπουδήποτε... οπότε και να καταστρέφει τον οποιοδήποτε λογικό συνειρμό. Γιαυτό ας περιοριστούμε στην ανταλλαγή πληροφοριών που ο καθένας έχει για τις πληρωμέs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλ φιλε μου, μου προτεινεις να ανεχομαι ως συναδελφους τετοια ερπετα !!!!!!! μου λες να τους αφησω ανενοχλητους να οργωνουν εδω μεσα !!!!!!!!!!!! να μπει δηλ ο οποιοσδηποτε και να νομισει πως αυτοι οι χαμερπεις μας εκφραζουν !!!!!!!!!!!!! θα νομισει πως μεσα στους οικισκους των παρκων μας κρυβουμε και . . . τανες !!!!!!!!!!!!!!!!!! καποιος πρεπει να κανει φιλε μου, και την ¨βρωμικη¨ δουλεια , , , αλλιως μυαλο δεν βαζουν !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  36. Αυτα ειναι... υπερμαχοι τωρα του Νο New Deal. -καμμια αλλαγη σε κανενα,, κατω τα χερια απο τις ΑΠΕ- Δηλαδη δεν μειωθειακαν οι τιμες τους οι δικες μας πηγαν στα ταρταρα στις πλατες μας και στις τσεπες μας πληρωνονται 2 μηνες ποιο νωρις στις τσεπες μας σε λιγο καιρο ισως να πληρωνονται στην ωρα τους οπως και εμεις φυσικα αλλα ψιχουλα ενω αυτοι αφεντες θα απολαμβανουν τις αρχικες τους τιμες και ερχονται τωρα και λενε κατω τα χερια απο τις ΑΠΕ...!! Που εισασταν ρε λαμογια πριν το New Deal γιατι δε λεγατε τοτε κατω τα χερια απο τις ΑΠΕ. Γελοιοτητες και λαικισμοι!! Τωρα μετατραπηκαν σε υπερμαχοι του κλαδου πριν κατω απο τα τραπεζια τι κανατε για ολο τον κλαδο... ? Κοιτουσατε τη παρτη σας τωρα δε σας συμφερει να αλαξει τιποτα. Γι αυτο και εμφανιστεικατε παλι οταν ακουστηκε ενα νεο New Deal.. εσφιξαν τα κολαρακια και βγηκατε σεργιανι με το προσωπειου του No New Deal κατω τα χερια απο τις ΑΠΕ... Ποσο γελιοι ειστε!!!
    Καζακο αγορι μου το εμετο σου θα ειναι βρε απο κρυωμα σερνεται γριπη ντυσου λιγο καλυτεερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτοι ειναι οι αργυρωνητοι φιλοι μου,,,τυπου Elias με οσα αλλα ψευδωνυμα,, που στειλαν εκατονταδες συναδελφων σε χαμενες δικαστικες διεκδικησεις,,, εν γνωση τους, , ,με ενα σωρο χρηματα απο το υστερημα,,,,,,,,,,,,, λαικισμοι και ευχολογια , ,πατε εσεις και αν , , , , θα παρω κατι και γω <<<<<,,, και τωρα εχουν το θρασσος και πολιτικολογουν !!!! θαρρεις και ειμαστε αρνια !!!!!! οχι !! κανενα ψηφο σε οποιονδηποτε απειλει τον κλαδο !!!! καθαρα πραματα,, οχι να χυνουμε μελανι συσκοτισης σα τις σουπιες και μετα θα δουμε !!!! τωρα, , ,ποιες ειναι οι θεσεις τους , , ,σημερα , , ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ "ΑΥΤΗ" ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ... Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ....ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ... ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ...Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Βαδιζουμε στον 6ο μηνα στασης πληρωμων 6μερες πριν τις εκλογες.
    Μετα απο τοσα που εχουμε υποστει δεν μπορει κανεις να μας φοβιζει. Υπαρχουμε κυριολεκτικα για να τους τιμωρησουμε
    Οσο πλησιαζει η ωρα τους παρανοουν.Ακουσατε/διαβασατε ? ....κανενα ψηφο σε οποιονδηποτε απειλει τον κλαδο...
    Απειλουν τον κλαδο ? Αληθεια ποιος μπορει να σας απειλησει οταν αυτοι που κυβερνουν σας τσακισαν και σας ρουφηξαν το αιμα ?
    ΒΑΡΑΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρατε ποιους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πχ αυτους που λενε ¨. . .καμμια αλλαγη σε κανενα,, κατω τα χερια απο τις ΑΠΕ,, ο ειδικος λογαριασμος ειναι σε ρυθμους απολυτης εξομαλυνσης ,,, σημερα ειναι στις 35 ημερες,, και δεν διακαιολογειται με τιποτε η καθυστερηση πληρωμων 120 ημερες !!!!!!! ειναι απαραδεκτο οι ποροι των ΑΠΕ , να οδηγουνται σε αλλοτριες υποχρεωσεις του συστηματος !!! " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  41. Eνδιαφερομαι για αγορα φ/β παρκου 50kw, θα εξετααστουν ολες οι περιπτωσεις αλλα προτιμαται η Ν.Ελλαδα
    οποιος ενδιαφερεται η γνωριζει κατι ας επικοινωνησει μαζι μου στο e-mail Sc0rpion@freemail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Βαρεθηκα !!!!! βαρεθηκα τις μπουρδολογιες τυπου Dimer Gas19 Ιανουαρίου 2015 - 9:23 π.μ, , , ,και μαλιστα να καταληγουν σε απειλες , ,¨ΒΑΡΑΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ!!!!!!¨,,, σε εξαρσεις θυμου ,,, ¨ , , , ,οταν αυτοι που κυβερνουν σας τσακισαν και σας ρουφηξαν το αιμα ? ¨,,, ποιανου μωρε το αιμα ρουφηξαν !!!!!!! αυτου που τα τρια χρονια αποσβεσης γιναν τεσσερα !!!!!!!!!!!!!!!,,, δηλ δεν ντρεπομαστε τιποτε !!!!!!!!!!!!!!!,,, αν ρε συ τα δικα μου 740.000 ευρω του 2007, , τα επενδυα το 2013,, αντι 100 kW θα ειχα 400 !!!! διαιρεσε τωρα το 0,45 τις ταριφας με το 4 !!!!,,, ποιος απο σας εχει ταριφα 0,1125 !!!!!!!,,, μας ρουφηξαν το αιμα !!!!!!! το δικο μας αιμα ρουφηξαν ,,και εμεις οι μη πω , , συνεχιζουμε να υπαρασπιζουμε τον κλαδο !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ενδιαφέρομαι για αγορά φ/β πάρκου 100 KW ή και περισσότερο στην περιοχή Ξάνθης και Κομοτηνής.
    Οποιος ενδιαφέρεται το e-mail μου είναι: kraxtos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. η τιμή που έκανα 20 Kwp το 2011 θα μπορούσα το 2013 να κάνω 60 Kwp αν με ρωτάτε τι θα προτιμούσα σαφώς τα 60 Kwp οπότε μην μιλάτε κάποιοι εδω μέσα εμείς είμαστε σε χειρότερη θέση και πληρώνουμε και 1600 ευρώ τέλος επιτηδεύματος 1.000 για την έδρα + 600 το υποκατάστημα με το εικοσαράκι όσο και τα μεγαβάτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Εγω φιλε μου,δεν εθεσα ρητορικο ερωτημα !!!! και φυσικα ολοι θα θελαμε να εχουμε αποδοσεις με IRR 55 !!!! δηλ αποσβεσεις 1,9 ετων !!!!! αυτο για την δικη μου επενδυση θα σημαινε ταριφα 2 ευρω !!! για να σου το κανω πιο λιανο,, αν επενδυα τα χρηματα μου για 100 Kwp το 2013,, επρεπε να εχω ταριφα 2 ευρω με τα standars της κεφαλαιακης αποδοσης των υπολοιπων του 2013 !!!!!!!!!!!!!! , , ,ερωτημα ειναι, , , ποιος θα μας πληρωνε μωρε !!!!!!! ε!!!!!! που θα επρεπε να ειναι το ΕΤΜΕΑΡ !!!!!!!!!!!!!!!! 50 ευρω για το ρευμα που εκαψες και 50 υπερ ΑΠΕ !!!!!!!!!! θα ορμωσουν,, και με το δικιο τους,, θα τα σπαγαν ολα σε μια νυχτα !!!!!! αν γινομαι αντιληπτος φιλε μου !!!!!

      Διαγραφή
  45. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν όντως αύριο ξεκινούν οι πληρωμές για τον Αύγουστο παρακαλώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε σημερινή επικοινωνία με τον κύριο Μπότση, επιβεβαιώθηκε οτι σήμερα θα ξεκινήσουν οι πληρωμές του Αυγούστου. Σήμερα ή αύριο το αργότερο θα βγει ανακοίνωση στο ΛΑΓΗΕ και είπε οτι θα πληρωθούν όλα τα 100ρια μέχρι και αρκετά 500ρια. Ας μας πουν όσοι πληρώνονται από ΕΤΕ το απόγευμα αν δουν χρήματα στους λογαριασμούς του.

      Διαγραφή
  46. Αγαπητε Elias μεχρι τωρα πιστευα οτι κακως παρασυρεσαι απο τον Αias διοτι εσυ δεν εισαι της ιδιας παστας.
    Εδω ομως προκειται για ενα ελεεινο υποκειμενο και ρουφιανοπροβοκατορικο χυδαιολαγνο που βρισκεται πραγματικα στον προθαλαμο του ψυχιατρειου.
    Αγαπητε Elias προκειμενου να μη υποβαθμισουμε περισσοτερο το blog και να μη απομακρυνουμε/κουραζουμε τους επενδυτες ,να κανουμε κατι απλο : καμια απαντηση σ αυτο το υποκειμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ..Αντε να δούμε πότε θα πληρωθούμε. ..το 2013 τζίρος. Τα 100 kw : Σταθερό. . (72900 μας πήραν ένα κάρο λεφτά ...φέτος 68560..)και μας έχουν δώσει τα μισά. ..και πήγαν ολα στην τράπεζα ελεος...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Διαβαστε φιλοι μου επιπεδο ,,Dimer Gas19 Ιανουαρίου 2015 - 1:50 μ.μ.,,, δηλ ο τυπος σας δουλευει τοσο καιρο γραφοντας ως Elias , ,Dimer Gas,, Χρηστος 7,, chaos,,Λενιν , , και ποιος ξερει με τι αλλο εμφανιζεται εδω !!!!
    Τελικα ¨ολοι αυτοι¨!!!! τι λενε !!!!!!!!!!!! ποιος ειναι ο στοχος του !!!! για ποιο πραγμα προσπαθει να μας πεισει !!!!! ρε μπας και ειναι εργαλειο πολιτικης προπαγανδας !!!!!! λες !!!!!!!!! μηπως προσπαθει να διοχετευσει θυμο σε λαθος κατευθυνση !!!! ας πουμε να αλιευσει σε θολα νερα !!!! α μπα,, η ιδεα μου ειναι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθει ο ανοητος να με φιμωσει !!!! πχ ειπε ο Αιας τον Αιας,, μηπως δεν πρεπει να απανταμε κλπ δηλ να παψετε να ακουτε !!!!! φανταστειτε το μεγεθος της εκτιμησης που εχει για εσας στο κρετινικο μυαλο του !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Εχουν δικιο οι συναδελφοι εδω μεσα. Εγω σκαω. Βγαλε τον σκασμο κ εσυ μουρλε! Αλλωστε εισαι ψευτης ή ο πιο χαζος "επενδυτης" εδω μεσα! Δεν νομιζω αλλος να εβαλε 740χιλ και να μην πηρε αναπτυξιακο. Αξιζεις την λυπηση μας και οχι τον χλευασμο!

      Διαγραφή
    3. Εγω,, αν ειμαι χαζος,, ειμαι γιατι δεν προβλεψα το 2006 που ξεκινησα την επενδυση μου,, πως θα ειχα συναδελφους σα και σενα ,, ,εγω ο ¨χαζος¨εμπιστευτηκα το Ελληνικο Κρατος το 2007 και προχωρησα μια επενδυση ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ !!! με οκτω χρονια αποσβεση και συμβολαιο 20 ετιας,, δηλ εγω ο ¨χαζος¨,,το 2007 υπολογισα να αποσβεσω την επενδυση μου και να κερδισω 1.000.000 ευρω σε βαθος 20 ετιας !!!!!!!! που να φανταστω ,,πως θα ερχοταν παρταλια του λογου σου,, που να ζηταν με ελαχιστα κεφαλαια , ,1.500.000 ευρω !!!!!!! και το κωλοκρατος μαλιστα θα τους το επετρεπε,,,μεσα στον ιδιο ειδικο λογαριασμο !!!!!

      Διαγραφή
  49. Ρε παπαρολόγε Αίας..Σταμάτα επιτέλους να μιλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 1 ευρώ να ζητάτε για κάθε καρπαζια που θα τρώτε τότε θα βγάλετε πολλά φράγκα, αλλά σοβαρά τώρα Ήλιος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με αυτούς τους δύο τρεις εδώ μέσα και την προσωπική τους διαμάχη που μας έχει κουράσει όλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ¨προσωπικη τους διαμαχη¨ρε καρπαζοεισπρακτορα !!!!!!!! ενας υγιης ειδικος λογαριασμος ειναι προσωπικη μου υποθεση !!!!!!!!!!!!!!!! την αγωνια των συναδελφων εδω μεσα, για την πληρωμη τους,, δεν την λαμβανεις υποψη σου !!!!!! ολες μου οι παρεμβασεις εδω μεσα αυτο τον χαρακτηρα ειχαν,,, πως στο διαολο θα σταθεροποιηθει η κατασταση για να πληρωνομαστε στην ωρα μας και σε βαθος χρονου,,,, τι δεν καταλαβαινεις !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ρε μάστορα μας ζάλισες με τα ψυχοκοινωνικα σου

      Διαγραφή
    3. :) :) σε μπαμπουινους μιλω ,, που να παρει !!!!!!!!!!!!!!! ποια ψυχοκοινωνικα !!!!!!!

      Διαγραφή
  51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Λεφτά στην εθνική σήμερα δεν μπήκαν. Βασικά απο τη στιγμή που ο ΛΑΓΗΕ δεν έβγαλε ανακοίνωση, σιγά μην έμπαιναν....αντε να δούμε αυριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. :) απαντωντας στον Elias ,,, χρηστος , ,Σπυρος , ,Chaos-7 , , ,κλπ και σε ολα τα προφιλ που εμφανιζεται, , , εγω το 2007 μπηκα στον χωρο της ενεργειας γιατι πιστεψα,, πιστεψα πως ειναι ενας συμπαγης και σταθερος χωρος επενδυσης, πιστεψα δηλ πως ειναι λουλουδι που ελκυει μελισσες , ,,, οχι σκατα που τραβα σκατομυγες ,, σα τα σαπροφυτα που προανεφερα !!!! και απορειτε ακομα,, ολοι εσεις οι σοβαροι επενδυτες,, γιατι πτωχευσαμε,, για τα χαλια του ειδικου λογαριασμου μας !!!!! τους ξεμπροστιαζω καθε μερα εδω !!!!!!! δεν το βλεπετε !!!!!! παψτε λοιπον να ειστε αδιαφοροι !!! πεταξτε αυτα τα σκουπιδια απο πανω σας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... αφηστε αυτους τους χαμερπεις που ταχα μου την πεφτουν !!!! ουτε μια τριχα απ΄τα α . . .γενια μου δεν κανουν, το καταλαβατε ολοι , ,αναφερομαι στα λογια του κ. Σαμαρα για νεες τιμες δεκαετιας !!!! αναφερομαι στα λογια του κ. Πετρακου για ενα ΑΦΜ ανα επενδυση !!!!! δηλ τι θα κανουν με τα υπολοιπα !!!!!!!! αναφερομαι στην συγκρουση του ΛΑΓΗΕ με ΑΔΜΗΕ !!! των ΑΔΙ !!!!! του πλαισιου διακοψιμοτητας !!!!! της εναρμονισης στα Ευρωπαικα δεδομενα ενεργειας !!!!!!! για ολα αυτα θελουμε απαντησεις,,, εδω και τωρα φιλοι μου,,,, ποιο επιτελους ειναι ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. . . . και οσοι πιστευουν πως οσα γραφω, δεν εχουν σχεση με τις πληρωμες τους , , πλανωνται πλανην οικτρα !!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Οργανωτής της ομάδας των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο νέος Πρόεδρος της νεολαία που έφτιαξε ο Τσίπρας. Ο άπλυτος και ακούρευτος ΣΥΡΙΖΑίος εμφανίζεται σε βίντεο να παραδέχεται με άλλους ότι τους αρέσουν οι διαδικτυακοί τσακωμοί. Μάλιστα σε τυχαία λήψη της κάμερας της εκπομπής "Πρωταγωνιστές" φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι αλληλοενημερώνονται με...
      email προκειμένου να αποδομήσουν διαφημιστικό σποτ της ΝΔ. Ενημερώνουν ποιο είναι το hashtag (δυνατότητα του twitter που λειτουργεί σαν λέξη κλειδί για να σου βρει αναφορές στο συγκεκριμένο θέμα) για τον αρνητικό σχολιασμό του βίντεο προκειμένου κάποιος να βρίσκει τις αρνητικές αναφορές τους στο twitter (Δείτε το βίντεο στο τέλος)
      Ο νεαρός σε αρθρογραφία του στο Red NoteBook ανέφερε επίσης:"Όλα αυτά δείχνουν ότι απέχουμε αρκετά ακόμα από τη συγκρότηση ενός δημοκρατικού κόμματος, από μια ουσιαστική ιδεολογικοπολιτική συζήτηση που θα αναδείξει νέα εργαλεία, νέες συγκλίσεις και αποκλίσεις και φυσικά από μια σε βάθος, ουσιαστική συζήτηση για μια κυβέρνηση της αριστεράς και τις προγραμματικές και πολιτικές μας αιχμές."

      Αίας με αυτούς μιλάς !!

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Σ΄ευχαριστω φιλε μου για την ενημερωση !!!!!!, δεν το φανταζομουν τοσο οργανωμενο , ,αλλα πιστεψε με, , δεν απεχει και πολυ απο αυτο που και γω ¨ψυχανεμιστηκα¨ !!!!!!! μικρη αποδειξη αυτου ειναι πως σε επανειλημμενες προκλησεις μου, κανεις δεν μου απαντησε ποτε για το επενδυτικο του mix !!!!! Τελος παντων , ,οπως και να ειναι ..εγω ειμαι εδω , , ,τον κλαδο υπερασπιζομαι,, χωρις πολιτικες ταμπελες,, πχ αν δεν πληρωθει αμεσα ο Αυγουστος,, δεν θα εχω φορολογικη σε λιγες ημερες !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  55. Το έχετε κάνει βόθρο εδώ μέσα μερικοί με την παρουσία σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ήλιος κόψε σε παρακαλώ αν μπορείς τα άσχετα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Επιτέλους:
    Eξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ Αυγούστου 2014
    20.01.2015
    Ο ΛΑΓΗΕ έδωσε σήμερα εντολή στις Τράπεζες για εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2014 συγχρόνως με την εξόφληση των συμπληρωματικών τιμολογίων Απριλίου, Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου, για όσους παραγωγούς είχαν υποβάλει έως τις 02.09.2014, Υπεύθυνες Δηλώσεις ότι δεν έχουν λάβει επιχορήγηση.
    Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 9.700 πάρκα συνολικού πληρωτέου ποσού (άθροισμα 5 τιμολογίων) έως 14.445€ (75% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. να και ένα καλο που κανουν οι οι εκλογες !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Συνάδελφοι SOS!Επειδη μου κάνει μαγκιές η τραπεζα Πειραιώς και Αν μου απο δεσμεύσει τα χρήματα θα το κάνει Ελπιζω την άλλη εβδομαδα!Σας παρακαλω τι να κανω;Πως να το χειριστω;Όλο μου λένε οτι περιμένουμε να εγκριθεί το αίτημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε το δάνειο σε άλλη τράπεζα. .Μπορείς. .ρώτα τον συνήγορο του πολίτη. ...για της μάγκες. .

      Διαγραφή
    2. Μη τσιμπας φιλε μου,,, ειναι δυνατον ενας τοσο συνειδητοποιημενος και γνωστης της αγορας μας,, να μην ξερει τι να κανει με τα δανεια του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!με την τραπεζα του !!!!!!!!!!!! ο επι παντος επιστητου,, γνωστης !!!!!!

      Διαγραφή
  60. ε! οχι !!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο ειναι εμπαιγμος της κοινης λογικης !!!!!!!!!!!!!! προπαγανδα αισχιστου ειδους !!!!! διαβαστε δυο γραπτα του ιδιου ,, και βγαλτε τα συμπερασματα σας , , ,
    ¨Chaos-719 Ιανουαρίου 2015 - 10:49 μ.μ.
    απο εδω ρε κωλοπαιδο Αιας.Please κανε μας τη χάρη και τσακίσου απο αυτο το site!Περιμενουμε όλοι μας πως και πως να μάθουμε καποιο νεο για πληρωμές και ξαφνικά διαβάζουμε τις μαλακιες τις δικές σου για το πόσο μαλακας πιαστηκες κτλ.Δε μας νοιάζει ρε φιλαρακι!Αει Σαπερα και γαργαλησου παλιό άγαμητε!,,,,,,
    σημερα , ,
    Chaos-720 Ιανουαρίου 2015 - 2:41 μ.μ.
    Συνάδελφοι SOS!Επειδη μου κάνει μαγκιές η τραπεζα Πειραιώς και Αν μου απο δεσμεύσει τα χρήματα θα το κάνει Ελπιζω την άλλη εβδομαδα!Σας παρακαλω τι να κανω;Πως να το χειριστω;Όλο μου λένε οτι περιμένουμε να εγκριθεί το αίτημα! , , , ,
    τωρα το ¨του ιδιου¨ παιζεται !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως φιλοι μου, οι τραπεζες μας βγαλαν πολλες φορες την Παναγια , ,αλλα απο το να φυτευεις μαιντανους και να ελπιζεις να μαζεψεις καστανα,,, απεχει !!!!!!!!!!,,,, οπως παντα,,, η αληθεια βρισκετε στην μεση !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  61. πληρωμή διορθωτικά τιμολόγια και τιμολόγια Αυγούστου
    εθνική τράπεζα σήμερα 20/1/2015 και ώρα 17:02

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. To κακό είναι ότι ακόμη και στην προεκλογική περίοδο δεν έγινε κάτι θεαματικό στο θέμα των πληρωμών και παρά τα αλλεπάληλα κουρέματα πηγαίνουμε στις εκλογές με πέντε μήνες καθυστέρηση στις πληρωμές και με πολύ άσχημες προοπτικές για το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Θα βγουν και άλλες εντολές πληρωμής μέσα στην εβδομάδα.


    Chaos αν θες επικοινώνησε μαζί μου. i.papakyriacou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Παπακυριακου και εγώ θέλω βοήθεια τα καργιολια θέλουν φασαρίες

      Διαγραφή
  64. καλησπέρα συναδεφοι,αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει,εχω μεγαλο πλεονασμα φπα και ταυτόχρονα χρωσταω στην εφορια,μπορει να συμσηφιστη; η να παρω το φπα πισω;,ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Kύριε Αριστοτέλη,
    ασχέτως αν οι ανακοινώσεις του κράτους λένε πως η επιστροφή Φ.Π.Α. γίνεται γρηγορότερα,θα σας καθυστερήσουν απίστευτα.Περισσότερο από 1 χρόνο.Η συνηθισμένη πρακτική είναι να πάτε σε κάποιο μεγάλο λογιστικό γραφείο που έχουν "γνωριμίες" έτσι ώστε να το επισπέυσουν.Στην περίπτωση μου είχα φτάσει στο σημείο να πρέπει να κάνουν έλενχο,τους παρακαλούσα κάντε τον και η απάντηση που λάμβανα ήταν : "δεν έχουμε ελεγκτές! "
    Μια έξυπνη πρακτική είναι η εξής :Ας πούμε πως έχετε πιστωτικό 20.000.Θα υπολογίσετε το ύψος του ΦΠΑ των τιμολογίων που θα εκδόσετε για τουλάχιστον ένα χρόνο,π.χ.8000 και θα το αφαιρέσετε από το ποσό που ζητάτε προς επιστροφή.Δηλαδή στην παραπάνω περίπτωση θα ζητούσατε 12.000. Ο λόγος είναι πως αν ζητήσετε όλο το ποσό,δηλαδή και τις 20.000 ,στην επόμενη περιοδική δήλωση που θα κάνετε θα έχετε χρεωστικό Φ.Π.Α. και θα πρέπει να το αποδώσετε στην εφορία.Προσωπικά δεν θα σας πρότεινα να προβείτε σε όλη την παραπάνω διαδικασία καθώς είναι ικανοί να το επιστρέψουν μετά από 3 χρόνια και μέχρι τότε το πιθανότερο είναι να έχει πλέον μηδενίσει.

    Για συμψηφισμό δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής, καθώς έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ασχολήθηκα.
    Σε κάθε περίπτωση θα σας πρότεινα να απευθυνθείτε σε λογιστικό γραφείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω κυριε γιαννη, εχουν τους νομους με το μερος τους και κανουν ότι θελουν

      Διαγραφή
  66. Μιας που με τη σημερινή εντολή πληρώθηκε το 75% των τιμολογίων και δεδομένου ότι μέσα στην εβδομάδα θα δωθούν και άλλες εντολές, υπάρχει καμιά πρόβλεψη για τον Σεπτεμβριο μήπως ξεκινήσει σχετικά νωρίς; ....Βέβαια δεν ξέρουμε πώς θα επιρεαστούν οι πληρωμές από τις εκλογές,...αλλά μήπως έχει κάποιος κάποια ενημέρωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομα δεν πληρωθηκαν ολα τα κατοσταρια γιατι ειχε πολλα με τιμολογια πανω απο 15 χιλιαδες..οποτε για μενα μην ελπιζουμε πολλα δυστιχως...Κατσε να δουμε τι θα γινει και την κυριακη...Αν ειναι καποιος εδω μεσα μελος του αφο ας με ενημερωσει πηρα ενα e-mail χτες

      Διαγραφή
  67. το υπολοιπο 25% των εγκαταστασεων εχει τιμολογια 2πλασια-3πλασια απο αυτα που πληρωσαν χτες. Οποτε δεν ελπιζω και πολλα. Εχουν στειλει απο χτες στα μελη του afo καποιο email με εκτιμηση πληρωμων σεπτ-οκτ. Εαν καποιος ξερει ας μας γραψει τι πληροφορηση τους εχουν στειλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πειραιώς Αργολίδος για Αύγουστο 7200 οκ μόλις τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ειναι αλλος που πληρωθηκε πειραιως ? Δεν μου εχουν φανει ακομα και συνηθως ερχοντε σε ολους μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Kαλή σας μέρα !!Γνωρίζει κανείς πότε θα πληρώσει η ALPHA ή πληρώθηκε κανείς απο ALPHA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πληρώθηκε ΕΤΕ, πάρκο 100αρι Κέρκυρα, τιμολόγιο Αυγούστου 20/01/2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Στην alpha τα χρήματα θα τα δεις μετα τις 1.30 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Με συνάδελφο που μίλησα απο αργολιδα στην Πειραιώς και με οκ ενημεροτητες ούτε σε αυτόν έχουν μπει τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πειρεως Σερρεσ ολα οκ με ενημεροτητες αλλα λεφτα δεν φανηκαν ακομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Πειραιώς καθυστερούν αρκετές φορές. εμένα μπαίνουν από 9:30πμ το νωρίτερο μέχρι και 3:30μμ το αργότερο...
      Υπομονή

      Διαγραφή
  75. Πληρωμη ΕΤΕ Θεσ\νικης παρκο 100κw ποσο ανω των 12000 ο.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Για πάρκο 20Kw, Τράπεζα Πειραιώς Καλαμαριά Θεσ/νίκη, OK!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Πληρωμή σε Πειραιώς σήμερα οκ. Εκκαθαριστικός αυγούστου 13.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καλημέρα, οκ και από νομό Εύβοιας Τράπεζα Αττικής για 2 πάρκα 100kW έκαστο.
    Καλή ψήφο παιδιά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, γιατί τα πράγματα είναι κρίσιμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καλημέρα,
    Eurobank Θεσσαλονίκη ο.κ.
    Το afo.gr έχει ανακοινώσει στα μέλη του πρόγραμμα πληρωμών Σεπτεμβρίου, γνωρίζει κάποιος κάτι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 20 ΚW ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ALPHA Τράπεζα πλήρωσε πάρκο 60kw για μήνα Αύγουστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Κυριε Γιαννη υπαρχει καποια πρωτη εκτιμηση για τις πληρωμες Σεπτεμβριου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Κακησπέρα σε όλους.
    Σύμφωνα με το afo πληρωμές ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ .
    Σε ότι αφορά τις πληρωμές της παραγωγής Σεπτεμβρίου, η εκτίμηση που μπορούμε να κάνουμε σήμερα, είναι ότι πιθανότατα θα γίνουν σε πιο σύντομο διάστημα, από όσο συνηθίσαμε να αναμένουμε.
    Το ενδεχόμενο να πληρωθούμε για τον Σεπτέμβριο, μεταξύ των ημερομηνιών 11 ως 13 Φεβρουαρίου, υπάρχει. Όσο περνούν οι ημέρες, η ημερομηνία θα προσδιοριστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Σήμερα στην εκπομπή της Πόπη Τσαπανίδου.

    Δρίτσας : Τα λεφτά της ENERGA και HELLAS POWER θα πάνε στις 300.000 οικογένειες για δωρεάν ρεύμα. Επίσης θα κόψει τις επιδοτήσεις στις μονάδες που δεν παράγουν ρεύμα!!!

    Δείτε το video από 1:27- 1:30 http://www.star.gr/tv/el/Pages/Show.aspx?artId=39

    Φωτοβολταικοί ετοιμαστείτε... Είμαστε οι επόμενοι... Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας ξεσκίσουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. καλημερα σε ολους ,Γιαννη Παπακυριακη τι εχει γινει σχετικα με τη κινηση σας σχετικα με τις δεσμευσεις των κομματων σχετικα με τις Απε και ιδιαιτερα τα ΦΒ εχουμε τιποτα νεωτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ολοι ακουσατε το διαφημιστικο spot της Ν.Δ οπου καταφερονται εναντιον της Αντιπολιτευσης διοτι θα επιβαλει χαρατσι
    1% επι του τζιρου. Αληθεια σε ποιους αναφερεται? σ' εμας δεν επεβαλε για δυο συναπτα ετη εισφορα 25% ?
    25% αν εναι δυνατον 25% απιστευτο αυτο δεν ειναι το ακρον αωτον της αλητειας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Eξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ Αυγούστου 2014
    22.01.2015

    Συνεχίζεται, με τις νέες εντολές που έδωσε σήμερα ο ΛΑΓΗΕ στις Τράπεζες, η εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2014 και συμπληρωματικών τιμολογίων Απριλίου, Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου, για όσους παραγωγούς είχαν υποβάλει έως τις 02.09.2014, Υπεύθυνες Δηλώσεις ότι δεν έχουν λάβει επιχορήγηση.
    Με τις σημερινές εντολές έχουν συνολικά εξοφληθεί 10.900 πάρκα (84% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο), συνολικού πληρωτέου ποσού (άθροισμα 5 τιμολογίων) έως 42.240€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Καλησπερα φιλοι μου ,,, ελειψα για λιγο,,, τωρα που πληρωθηκαμε κιολας,, γλεντια !!!!, ειδα τις παπαριες που εγραψε ο μικροφουτσος,, γνωστος ως chaos !!!!!! ειναι που λενε ¨ολα τα ειχε η μακακια ,η chaoτητα της μαρανε !!!¨ ,,επανερχομαστε ο΄μως,, μην αυταπαταστε φιλοι μου,,, και τα σχολια του φιλου ¨Αναγνωστης21 Ιανουαρίου 2015 - 8:22 μ.μ¨ και του ετερου ,,Dimer Gas22 Ιανουαρίου 2015 - 12:01 μ.μ¨. , , , ,ειναι αλητειες και παπαριες !!!!!!!!!!!!!! ή και τα δυο ειναι σωστα !!!!!!!!!!!!!!! καποια στιγμη ομως,, συντομα,,,,,,πρεπει να αποφασισετε ,,, και οχι να καθεστε σα χανοι μπροστα στα PC ,,, ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ , , να σας ενημερωσει ποτε θα πληρωθειτε,, πιθηκια !!!!!! ή καποιος σας δουλευει !!!!!!!!!!!!!! αλλιως ειστε αξιοι της μοιρας ΜΑΣ !!!! Δυστυχως !!!!!!!!!!!
    Ευχομαι,, τα λεχθεντα του Δριτσα ,, και τα σημερινα του Σκουρλετη,, να αφορουν μονο τα ΑΔΙ !!!!! γιατι αλλιως ,,, θα ακουτε για NEWDEAL ,, και θα κανετε τον σταυρο σας !!!!! οπως φυσικα και στα χαζα περι ¨νεων τιμων δεκαετιας/΄του κ. Σαμαρα !!!!!!!!!!!! Ας σοβαρευτουμε επιτελους,,, δεν ειμαστε επαιτες,, επενδυτες ειμαστε ,,,, μην παιζουν με την φωτια,,, εδω πεινανε ανθρωποι !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μη τολμησει καμμια απ΄τις γνωστες σκατομυγες να μου την πει,, γιατι η υπομονη μου,,, εξαντληθηκε να γλιστρω σε σκατα, ,

      Διαγραφή
  90. Χαράτσια,αλλαγές στα συμβόλαια, κουρέματα , αρμέγματα μιας και είμαστε πρόβατα και ξανά καθυστερησεις (τωρα) και μετα μια απο τα ιδια (Χαράτσια,αλλαγές στα συμβόλαια, κουρέματα , αρμέγματα) Και ξαφνικα .....μια ομορφη και πρόωρη πληρωμή Αύγουστος και μολις μας ψηφίσεις ΘΑ πληρωθείς και Σεπτέμβριο σε χρόνο ρεκορ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ..ΙΠΠΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα ειναι τα καθαρα Troll !!!!!!!! σου λεει !! εδω μπορει να πληρωθει και ο Σεπτεμβριος ,,,,, και θα τα αφησουμε ετσι !!!! ρε μιλαμε για δουλεμα της αρκουδας ,,,,,,, ακου ομως ΠΥΡΙΝΟ ΑΛΟΓΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!1 δηλ εχουν και φαντασια !!!!!!!

      Διαγραφή
  91. Η πληρωμή Αυγούστου Σεπτεμβρίου ποιος μου λεει οτι δεν εγινε απο την πίεση του τραπεζικού συστήματος , με διπλό όφελος 1) Για εντυπωσιασμό, λογου εκλογών, δηλαδη ειμαστε σε καλο δρομο 2) Ο άμεσος κερδισμένος οπως πάντα οι τράπεζες . για αμμεση ρευστοτητα λογου έλλειψης. Και εμεις να παρακαλάμε τις τραπεζες να μας δωσει κατι απο τα δικα μας λεφτα. ΑΡΑ=0.01

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπον συναδελφοι !!!!!!! ΠΥΡΙΝΟ ΑΛΟΓΟ, , ,ποσο σχεση νιωθετε πως εχει μαζι μας !!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτο ακριβως ελεγα και γω,,,, τι ακριβως εννοεις !!!

      Διαγραφή
    3. Λοιπον,, προφανως μας θεωρεις ανοητους , ,υπονοεις πως θα εξαγορασουν εμας τους αφελεις, πληρωνοντας, και τον Σεπτεμβριο !!!!! Ακουω λοιπον ποτε ¨θα μας πληρωσεις εσυ¨, Οκτωβριο, Νοεμβριο και Δεκεμβριο !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Δηλαδη δεν εγινα κατανοητός ; πως αλλιώς να το πω ( Μεσα σ αυτη την επένδυση που λεγετε ΑΠΕ μας εβαλαν ολους μαζι -νοικοκύρηδες, σοβαρούς επενδυτές, λαμογια πολιτικούς, στομπανους,περιπτεράδες, εργατο πατερες με μαυρο χρημα,κτλ δηλαδη ΟΛΟΙ σε ενα τσουβαλι με αποτελεσμα ο ενας να μας ξινιζει και ο αλλος να μας μυρίζει ΔΕΝ πρόκειται να βγαλουμε ακρη ΠΟΤΕ και θα ειμαστε παντα ΠΡΟΒΑΤΑ .

      Διαγραφή
    5. Και εγω ως προβατο που ειμαι θελω ΑΛΛΟΝ ΒΟΣΚΟ γιατι εδω που βρισκομαι δεν εχει χορταρι

      Διαγραφή
    6. Απο την πολι ερχεσαι , , ,, , , και τα χερια σου χαλας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  92. Τι με νοιαζει ρε αν ο ενας φοβαται και πληρωνει ή ο αλλος φοβαται γιατι πληρωνομαι !!!!!!!!!!!! εγω δεν φοβαμαι , , δεν τα εκλεψα , , , ,ΕΠΕΝΔΥΣΑ , , , εισπραττω δουλεμενα λεφτα !!!! επενδυτης ειμαι τσουτσεκια !!!!!! ολοι μαζι με αυτον που ειναι μαζι μας <<<<<<<<<< και ολοι εναντια σ΄αυτον που μας απειλει , , , αυριο θα ειναι αργα , , τωρα , ,εδω , ,ποιες ειναι οι θεσεις τους για τα Φωτοβολταικα !!!!!!!!! εστω και την υστατη , ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο δεν σιγη ιχθυος !!!!!!! ειναι η σιγη του Σολωμωντος !!!!!!!!

      Διαγραφή
  93. Από τις πληροφορίες που έχω, ο ΛΑΓΗΕ αύριο θα βγάλει εντολή μέχρι 144.000 ευρώ.Ταμειακά ο Αύγουστος θεωρώ πως έχει κλείσει,μένει να γίνει η επεξεργασία των πληρωμών από τον ΛΑΓΗΕ.
    Καθώς πολλοί ρωτάνε για τον Σεπτέμβριο,κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά.Αν η ΔΕΗ πληρώσει ένα καλό ποσό για το ΕΤΜΕΑΡ την επόμενη εβδομάδα,τότε σίγουρα θα ανοίξει ο Σεπτέμβριος,τουλάχιστον για τα μικρά πάρκα.
    Πιο εφικτό όμως θεωρώ να γίνει κάτι τέτοιο την μεθεπόμενη εβδομάδα.

    Υ.Γ. Αν τα πολιτικά κόμματα είχαν απαντήσει γραπτώς και όχι λέγοντας αερολογίες θα τις είχαμε ανακοινώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      ΥΓ,,, ρε Γιαννη ( εκτιμω ομως την ειλικρινεια σου)

      Διαγραφή
    2. Λοιπον φιλοι μου !!!!!!! ειμαστε σαν τον Ηρακλη μπροστα στο σταυροδρομι !!!! εδω μας φτασαν !!!! οσοι προφητες,, εσσεται ημαρ! !!!!!!!!!

      Διαγραφή
  94. Ωραία Γιάννη. Μακάρι εστω και με την πιεση των εκλογων να παρουμε κατι. Γιατι μεχρι τωρα περνουμε τα γνωστά.....
    Καλή ψήφο σε ολους και ας πρυτανεύσει η λογική, καλα τα ονειρα αλλα μετά ξυπνας...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Αγαπητε pilot 22-01-2015
    Η εκτακτη ειδικη εισφορα αλληλεγγυης επιβληθηκε με τον ν4093/12-11-2012. Η εισφορα δεν σχετιζεται με το μεγεθος
    του παρκου αλλα με το ποτε τεθηκε σε δοκιμαστικη λειτουργια η ενεργοποιηθηκε η συνδεση του.Συγκεκριμενα αν συνδεθηκε μεχρι 31-12-2011 (οπως το δικο μου) επιβληθηκε 25%.Αυτο ειναι γνωστο σε ολους τους επενδυτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Καλησπέρα σε όλους.Αν και παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σπάνια γράφω.
    Θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα 100KW πληρώνουν όπως εγώ για ΝΕΡΙΤ μέσω της ΔΕΗ.
    Υπάρχει κάποιος νόμος στον οποίο να αναφέρεται κάτι σχετικό;
    Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή ψήφο αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Αγαπητε panos
    Συμφωνα με την Υπουργικη αποφαση 46/31-12-2013 του Υπουργειου Οικονομικων το υψος του ανταποδοτικου τελους
    υπερ ΝΕΡΙΤ ειναι 3ευρω μηνιαιως.Απαλασονται μετρητες που αφορουν : κοινοχρηστους χωρους πολυατοικιας,Ελληνικο
    Δημοσιο,Ο.Τ.Α,ιερους ναους,χωρους λατρειας,παροχες για αρδευτικες κτηνοπτηνοτροφικες μοναδες και οσες παροχες
    καταναλωνουν λιγοτερο απο 10 ευρω μηνιαιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ