Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Νέος Σύλλογος - Ένωση Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας

Καλή δύναμη στη νέα προσπάθεια - ηλιος

Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι,

Μετά από έντονες και επίπονες προσπάθειες και συνεχείς αγώνες χρόνων, για την υπεράσπιση των 
νόμιμων δικαιωμάτων όλων των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από Φωτοβολταϊκά, αντιμετωπίζοντας καθημερινά το εχθρικό προς εμάς επιχειρηματικό περιβάλλον, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα υπεράσπισης του κλάδου μας.

Ήρθαμε σε επαφή και σε στενή συνεργασία πολλοί ανεξάρτητοι παραγωγοί ενέργειας από Φ/Β και ιδρύσαμε την
Ένωση Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας – Ε.Π.Η.Ε.

Σας καλούμε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αντιστρέψουμε το στρεβλό, αρνητικό κλίμα όχι μόνο ενάντιά μας αλλά ενάντια γενικότερα στις Α.Π.Ε. Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας είναι μια πολλά υποσχόμενη μορφή ενέργειας, αποδεδειγμένα φιλική προς το περιβάλλον και τον πλανήτη αλλά και οικονομικά επωφελής για την χώρα.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι, οι 
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας εξασφαλίζουν ιδιαίτερα οφέλη στην χώρα μας και στους πολίτες της. Με δυναμικό τρόπο η Ένωση Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας θα αναδείξει την πραγματική αξία, την χρησιμότητα και την προσφορά των Φ/Β στο κοινωνικό σύνολο.

Σας αποστέλλουμε με αυτήν την επικοινωνία φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγραφής. Για τη φόρμα πατήστε εδώ.

Με τιμή


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Γιάννης Παπακυριακού,
Πρόεδρος
Σπύρος Μπογδάνης,
Αντιπρόεδρος
Λάμπης Κουμούσης,
Γραμματέας
Χρήστος Κολιάτσος,
Ταμίας
Μαρία Τόφα,
Μέλος
Μιχάλης Θεοδώρου ,
Αναπληρωματικό Μέλος
Βασίλης Μούλκας
Αναπληρωματικό Μέλος

24 σχόλια:

  1. Καλη αρχη. Θα εχετε/με δυκολο δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα. E-mail για να γραφτουμε στον συλλογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας.
    Η ιστοσελἰδα του συλλόγου είναι : www.ephe.gr και το
    e-mail : ephe@ephe.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή δύναμη κ. Παπακυριακού! Ειλικρινά εύχομαι να κάνετε την διαφορά. Επειδή όμως έχουμε καεί από άλλους συλλόγους καλό θα ήταν να "εξειδικευσετε" την κατηγορία επενδυτών που εκπροσωπείτε....είστε παλιοί, νέοι, ΜΔ, ΔΔ ....

    Πιστέψτε με δεν θέλω εγω να βάζω διαχωριστικές γραμμές αλλά όπως φάνηκε στην πράξη η ζωή τις βάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ειλικρινά αν θέλετε να εκπροσωπείτε και αγρότες ή και άλλους που ζητούν προνομιακή τιμολόγηση δεν θέλω να μάθω τίποτα περισσότερο για τον σύλλογό σας!
    Θέλω ισονομία και πολίτες μίας κατηγορίας σε αυτή τη χώρα.
    Είμαι παραγωγός στην Β. Ελλάδα με πολύ μικρότερη ηλιοφάνεια=τζίρο=απόδοση επένδυσης, δεν ζητάω προνομιακή μεταχείριση αλλά ίδιες τιμές με αγρότες κ άλλους παραγωγούς. Α! και ίδια φορολόγηση με τους αγρότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AN ανεβάσουμε πάλι την φορολογία των αγροτών στο 26%, μειώσουμε όλες τις τιμές στο επίπεδο των δικών σου,
      και μετακινήσουμε λίγο πιο κάτω το βόρειο ημισφαίριο για να σε βλέπει καλύτερα ο ήλιος... υπόσχεσαι ότι θα
      σταματήσεις την κλάψα??

      Διαγραφή
  6. Καλή αρχή στο σύλλογο, συμπλήρωσα και εγώ την φόρμα εγγραφής, ελπίζω να είναι ένας σύλλογος που να μπορέσει να μας ένωση όλους σε μια κατηγορία δηλαδή ως παραγωγούς ηλεκτρικής ενεργείας με την κοινοί σύμβαση που έχουμε υπογράψει με το δέσμιε, λαγηε και όχι σε δεκάδες κατηγορίες που μας χώρισαν για να μας διασπάσουν, μέχρι στιγμής μόνο οι αγρότες κερδίζουν πράγματα που είναι ενωμένοι.
    Πρέπει να ενωθούμε και να παλέψουμε για τα δικαιώματα μας και τις συμβάσεις μας γιατί ο δρόμος είναι μακρύς έχουμε σχεδόν 20 χρόνια μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητε νικο ελληνα, 27 χρονια + αρκετα ακομα με οτς.
    Πιστευω σαν μια ομαδα ειναι πολυ καλυτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Χρήστο, ο σύλλογος είναι πανελλαδικός και δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώσει τους παραγωγούς και όχι να τους διχάσει.Δεν θα δείτε πουθενά στο καταστατικό του διάκριση σε υπο-ομάδες.Τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ. έχουν στην κατοχή τους πάρκα που έχουν υποστεί μειώσεις τιμών,είτε μεγάλες είτε μικρές.Όσον αφορά εμένα, το new deal πέραν του πιστωτικού δεν μου στοίχισε καθόλου.Άλλοι έχουν δάνεια και άλλοι όχι.Ανάλογη κατανομή υπήρχε και τα μέλη που μας εξέλεξαν.Οι αποφάσεις δεν παίρνονται από εμένα,αλλά από όλους ισότιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνάδελφοι,
    τις ΅κατηγορίες ανθρώπων΅ κ.τ.λ. δεν της βάζει η ζωή ή ότι άλλο αυθαίρετο. Η νοοτροπία και η αντίληψη του καθενός είναι η αιτία που δημιουργεί τον διαχωρισμό του από τους υπόλοιπους. Η λογική αυτή μας οδήγησε ως χώρα στην καταστροφή, κάποιοι θεωρούσαν τους εαυτούς τους βασιλικότερούς του βασιλέως, κάποιοι άλλοι σε βάρος των πολιτών έγιναν άρχοντες άλλοι θεώρησαν ότι ¨τα πρόβατα¨ δεν καταλαβαίνουν!!!
    Πέρσι τέτοιο καιρό στο blog τσακώνονταν οι παλιοί με τους νέους, οι βόρειοι με τους νότιους, οι αγρότες με τους επαγγελματίες, το ΜΔΝ με το Διασυνδεδεμένο, φταίνε οι επενδυτές όχι φταίει το κράτος με την προχειρότητα του.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..Κύριοι όσο τσακωνόμασταν κάποιοι άλλοι τα έπαιρναν και τα φωτοβολταϊκά έχασαν τις συμβάσεις τους, αν ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Ο κάθε σύλλογος θα είναι επιτυχημένος μόνο εάν τα μέλη του είναι ενεργά, ενημερωμένα και ασχολούνται με τον τομέα που επιχειρούν. Δεν υπάρχουν σωτήρες, όπως αποδείχτηκε κατά το παρελθόν, μεταφορικά θα έλεγα ότι ο καθένας θα πρέπει να βάλει το λιθαράκι του και συλλογικά να χτιστεί ένα τείχος προστασίας συνολικά για τις ΑΠΕ.
    Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι η επιβίωση μας μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν δημιουργηθεί ένα ανάλογο μέγεθος (αντίπαλο δέος) εναντίον αυτών που τόσο καιρό έτρωγαν και έπιναν στην πλάτη μας και στην πλάτη του καταναλωτή, μέσω ¨ντροπολογιών¨, βουλευμάτων, και φωτογραφικών διατάξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο τοτε που περασε το new deal και δεν αντιδρασαμε μαζικα οπως θα επρεπε,να ειστε σιγουροι οτι θα ξαναερθει νεο κουρεμα..περασε το newdeal αρχισαν να πληρωνουν,και ξεχαστηκε απο πολλους το θεμα.. δεν ειναι τυχαιο που ο υφυπουργος της καταστροφης,ειπε πως το συστημα θα παραμεινει σταθερο μεχρι το 2020.μετα τι??μεχρι τοτε θα εχουν πληρωθει τα δανεια,και τσουπ νεο κουρεμα... η ιστορια θα δειξει...το οτι δεν αντιδρασαμε μαζικα,εστω για το πιστωτικο,παραμενουμε οι ελληνες που ο καθενας κοιταει τη παρτη του, και ετσι αφηνουμε στον καθε υπουργο με τις αστοχιες του να μας κουρευει αναλογως...ε ναι και μενα δε με πειραξαν την τιμη,αλλα θα λαβω την επιχορηγησει που μ εγκριθηκε και θα κατεβω σχεδον 0,10.. γτ βλεπετε οτι ακομα και οι τραπεζες πολλους παραγωγους τους εχουν βγαλει τη πιστη και κρατουν τα λεφτα τους... Απλα ηθελα να παραθεσω την αποψη μου.. Καλη επιτυχια στον κ.Παπακυριακου και στα υπολοιπα μελη,μηπως και φανει επιτελους μια ομαδα παραγωγων,που εστω και αν δε μπορεσει να φερει την κατασταση στην προ Newdeal κατασταση,να μπορεσει να επιδιωξει να μην γινουν τα πραγματα χειροτερα. Ελπιζω να επελθει ισονομια,βλεπε αγροτες με συντελεστη φορολογησης 13%, λες και παραγουν ρευμα ανωτερης κλασης..αυτα μονο στην ελλαδα γινονται... Ασ ελπισω,πως αυτος ο συλλογος θα πραξει τα αυτονοητα και να υπαρξει ΙΣΟΝΟΜΙΑ. ( μη προτρεξετε αγροτες και με πειτε γραφικο με το IRR και οτι σας κοροιδεψαν και βαλατε τα χωραφια σας και δανειστηκατε με επιτοκια κοντα στο 10%,αλλα πραξατε με επιχειρηματικο δαιμονιο σε αυτη τη περιπτωση και οχι ως αγροτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομιζω να μπορουσαμε να κανουμε κατι αλλο απο τι εγινε για το New Deal. Και εγω θα ηθελα να ειμασταν ολοι εννωμενοι αλλα σκεψου και ολοι να ειμασταν τι παραπανω θα καναμε..? Και βουλευτες ξεσηκωθηκαν αλλοι για τα προσχηματα και για ψηφους αλλοι απο δικαιοσυνη αλλα στη πορεια απο τη πιεση Σαμαρα οτι θα ριχναν τη κυβερνηση λουφαξαν και απο την αλλη η φασιστικη συμπεριφορα και νοοτροπια της κυβερνησης σε οτιδηποτε νομο κατεβαζουν στη βουλη.. εκει χρειαζεσαι να εχεις δικαστες που τελικα φαινεται οτι ειναι πολυ σκληροι μονο για τη παρτη τους και τους ενστολους. Και δικαστικως εχουμε κινηθει πολλοι απο εμας οπως και εγω και περιμενουμε αληθεια τι αλλο θα μπορουσαμε να κανουμε ακομα και να ειμασταν ολοι μαζι..? Σιγουρα ειναι καλυτερα αλλα πιστευω το αποτελεσμα θα ειναι ιδιο γιατι η κυβερνηση μας εχει κατεβασει τα κεφαλια και πλεων εχουμε γινει πισογλεντηδες ολοι μας. Εγω προσωπικα περιμενω τις εκλογες και θελω να ελπιζω οτι ολοι οι Ελληνες εκεινη τη στιγμη θα πραξουν τα δεοντα ολα αυτα που φωναζουν απο τους καναπεδες θα τα σκεφτουν εκεινη τη στιγμη!! Οχι γιατι θα μας σωσουν καποιοι αλλοι αλλα γιατι αυτοι που μας φεραν σε αυτο το χαλι θα πρεπει να πανε σπιτι τους και ισως καποια μερα να βρεθει καποιος πατριωτης να τους βαλει ολους μεσα. Αληθεια τα γεροντακια δεν εχουν να πληρωσουν τα εξοδα τους για να ζησουν και που δουλεψαν σαν τα σκιλια σε ολη τους τη ζωη δεν εχουμε καθηγητες στα σχολεια τα νοσοκομεια δεν εχουν γιατρους και φαρμακα και εμεις περιμενουμε να δουν καποιοι το προβλημα μας!! Οταν δεν εχεις παιδεια και υγεια σε ενα κρατος δεν εχεις κρατος. Δωσαν λεφτα απο τη ΕΕ μεσω ΕΣΠΑ να πληρωθουν οι αναπληρωτες οπως περσι και τα φαγαν το καλοκαιρι οποιος ψαξει θα θα βρει πως.. Κατεβαζουν νομοθετικες ρυθμισεις και χαριζουν εκατομυρια σε εφοπλιστες η αλαζουν συμβολαια για τα διοδια προς οφελος των κατασκευαστικων γιατι λεει λογω κρισης δεν βγαζουν τα αναμενωμενα αλλα τα δικα μας τα αλλαζουν τοσο ευκολα προς τα κατω. Μια νομοθετικη ρυθμιση για οφελος ορισμενων ειναι τα λεφτα των καθηγητων για ολο το ετος η τα φαρμακα στα νοσοκομεια. Εεε ναι λοιπον δεν μπορουμε να αντιδρασουμε τωρα και οτι ηταν να κανουμε εμεις το καναμε και εχει μεινει μονο ενα.. οταν θα ερθουν οι εκλογες. Τοτε θα παρουν την απαντηση τους και ελπιζω ολοι οι Ελληνες να τους στειλουμε στα σπιτια και τη βουλη να τη βλεπουν πλεων μονο απο τη τηλεοραση γιατι οπως καταντισαν εμας εχουν καταντησει ολη την κοινωνια εκτος των εκλεκτων!!!!

      Διαγραφή
  11. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ 18/11/2014
    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΑΕ ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ)

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ (Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας): είναι συνταγματικά κατοχυρωμένες. Λέω, λοιπόν, από εκεί και πέρα σε πάρα πολλά θέματα γνωμοδοτικά και θα ερθούμε και στο θέμα των Α.Π.Ε. που είπατε, είπαμε τις απόψεις μας και έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου πολλά χρόνια νωρίτερα από όταν έγινε. Δηλαδή στις Α.Π.Ε. εδώ είναι κύριε πρόεδρε, για να μη χάνουμε το χρόνο ότι ο κίνδυνος υπερθέρμανσης με τρομακτικές υψηλές τιμές και με υπεραδειοδοτήσεις θα οδηγούσε σε ελλείμματα, τα οποία δεν θα ήταν δεδομένα. Έχω επιστολές του πρώην Προέδρου από τον Μάρτιο του 2008 και αυτό συνεχίστηκε με επιστολές, με αναρτήσεις, με γνώμες της Ρ.Α.Ε. σε όλη αυτή τη διαδικασία.
    Θα σας θυμίσω το τελευταίο. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι εκ του νόμου να κάνουμε τις τέσσερις πράξεις, δηλαδή είναι το έλλειμμα τόσο, έχει περάσει ο νόμος 4111 του 2013, μνημονιακός νόμος, που λέει ότι η Ρ.Α.Ε. υποχρεώνεται κάθε εξάμηνο να αναπροσδιορίζει το τέλος Α.Π.Ε. κατά τέτοιο τρόπο ώστε στο τέλος του 2014 να μηδενιστεί το έλλειμμα.
    Οι πηγές εσόδων και τα έξοδα που είναι οι πληρωμές καθορίζονται αποκλειστικά όπως ξέρετε, κύριε Πρόεδρε διά νόμου. Οι τιμές, τα ποσά Μεγαβάτ θα αδειοδοτηθούν, με ποιους όρους και τα λοιπά καθορίζονται από νόμους. Άρα τι κάνουμε; Με βάση τις προβλέψεις του λειτουργού της αγοράς για το πως πάει η διείσδυση κάνουμε πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση και βγάζουμε το τέλος ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
    Γι' αυτό και αυτό το τέλος λόγω της υπέρ αδειοδότησης που ξεκίνησε την προηγούμενη δεκαετία, λόγω του ότι δεν μπήκε φρένο εγκαίρως ούτε στις τιμές, ούτε στα Μεγαβάτ και ιδιαίτερα για τις πολύ ακριβές τεχνολογίες που υπήρχαν τότε και η οποίες στα επόμενα χρόνια το κόστος του κατέρρευσε. Δεν κατέρρευσαν όμως αντίστοιχα και οι τιμές που έπαιρναν για είκοσι χρόνια. Ξαναλέω, όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα σε επιστολές προς αρμόδιους Υπουργούς, προς τη Βουλή, προς απαντήσεις σε ερωτήσεις κομμάτων, μιλάω για ερώτηση του Συνασπισμού του 2008 και απαντήσεις της Ρ. Α.Ε. σε ολόκληρο φάκελο.

    1) ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΕΛΕΙΜΜΑΤΑ
    2) ΔΕΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω..οταν επεσε το κοστος δραματικα μετα το 2010-11, επρεπε να πεσουν και οι ταριφες..αλλα αυτη ηταν η λογικη της αναπτυξης μεχρι προτινος!! Υπεραδειοδοτησεις,και εκ των υστερων αναζητηση λυσεων που στη τελικη δεν εφταιγε ο κοσμος που επενδυσε αλλα οι πολιτικοι...

      Διαγραφή
  12. Να αρχίσουμε να ¨κλείνουμε¨ αυτά που υποτίθεται ότι μας χωρίζουν για να τελειώνουμε με το διαίρει και βασίλευε των διοικούντων, που σφυρίζουν αδιάφορα. Αν συστηματικά και συντεταγμένα παρουσιάσουμε ποιοί με τις ενέργειες τους επιβάρυναν τους καταναλωτές, τους επενδυτές και το δημόσιο συμφέρον για χάρη ¨ειδικών συμφερόντων¨, έχουμε πιθανότητες να μπεί επιτέλους μια τάξη σε αυτό το χάος. Όσο για το μέλλον θα πρέπει να καταστεί σαφές προς όλους ότι δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι και ότι πλέον ¨ τα πρόβατα ξύπνησαν¨.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχω μπει στο ειδικό καθεστώς του ΦΠΑ. Στο τιμολόγιο όμως του Οκτωβρίου δεν έγραψα τίποτα, ούτε το σφράγισα αντίστοιχα. Διορθώνεται άραγε αυτο, και με ποιο τρόπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. PENNY επικοινώνησε μαζί μου στο i.papakyriacou@hotmail.com προκειμένου να σε ενημερώσω.

    Επι τη ευκαιρία να ενημερώσω οτι αν όχι σε αυτήν, στην επόμενη πληρωμή όσοι πληρώνονται στην Τράπεζα πειραιώς δεν θα χρεώνονται προμήθεια εμβάσματος καθώς ο ΛΑΓΗΕ θα πληρώνει απευθείας στην Πειραιώς όπως κάνει τόσο καιρό στην Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλέον άλλαξα Τράπεζα. Αρκετά μου πήρανε χωρίς καν να τους επιλέξω (από Κύπρου κατέληξα στους λωποδύτες)

      Διαγραφή
  15. Ήθελα να ρωτήσω αν ατομικά όσοι έχουν ασχοληθεί με το Σύλλογο, αλλά και οποιονδήποτε άλλο το έχει ψάξει:
    Έχει νόημα η διεκδίκηση τόκων από τις καθυστερήσεις στις πληρωμές του ΛΑΓΗΕ?
    Είναι κάτι που ως Σύλλογος το έχετε σκεφτεί και το έχετε συζητήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολλοί συνάδελφοι και τώρα μέλη της ΕΠΗΕ έχουν ήδη κινηθεί από τον Δεκέμβριο του 2013 με αγωγές εναντίον του ΛΑΓΗΕ για τόκους υπερημερίας. Η πρώτη δικάσιμος ήταν στις 15/10/2014 και ο ΛΑΓΗΕ ζήτησε και πήρε αναβολή για το 2015. Το θέμα των τόκων υπερημερίας και των τόκων επιδικίας έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι ίσως το πιο ¨εύλογο¨ που θα πρέπει να επιδικαστεί και να εισπράχθεί από τους παραγωγούς. Όπως καταλαβαίνετε και από το δημοσιευμένο εξώδικο το οποίο έχει αποστείλει η ΕΠΗΕ στον ΛΑΓΗΕ με κοινοποίηση στους ΑΔΜΗΕ, ΔΕΗ, ΡΑΕ, ΥΠΕΚΑ, το οποίο αφορά και τις υπερημερίες στις πληρωμές, ο στόχος είναι η προστασία των παραγωγών από νέες υπερημερίες ή την νομιμοποίηση αυτών που ήδη υφίστανται οι παραγωγοί (βλ. απόφαση ΡΑΕ 14-9-2014, τροποποίηση μεταβατικών διατάξεων του Κώδικα Διαχείρισης Συστήματος και ειδικότερα αρ.293).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κώστα Δημοπουλε εισαι μεγάλος κομπλεξικος τσατσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κε Παπακυριακού νομίζω μπορείς να καμαρώνεις για το κοινό (τύπου Chaos-7) που προσελκύεις για τρίτη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριοι η έρευνα μόλις ολοκληρώθηκε και τώρα θ' αρχίσουν οι καμπάνες!!

    1. Ο Σπύρος Μ. που φυσιολογικά είναι ο Σπύρος Μπογδάνης - οικοδόμος στο επάγγελμα και νεαρής ηλικίας, πέραν όλων των άλλων δεν κόλλαγε με τίποτα να γράφει σε λόγια γλώσσα και πολύ περισσότερο να διαβάζει και να πλασάρει εδώ όλη την ώρα αποσπάσματα Υπουργικών Αποφάσεων, νόμων κλπ.

    2. Το ψευδόνυμο Σπύρος Μ. πέραν του Σπύρου Μπογδάνη χρησιμοποιεί βεβαιωμένα και ο "εργοδότης" του δικηγόρος Ηλίας Κολλύρης, ο οποίος αφού συκοφάντησε χυδαία 10άδες συναδέλφους δικηγόρους μέσω του Μπογδάνη και της Μαρίας Τόφα με στόχο την αλίευση και εκμετάλλευση του πόνου των ΦΒ παραγωγών, έκανε και μοιραία λάθη και αποκαλύφθηκε. Βεβαίως έχασε και όλες τις υποθέσεις που ανέλαβε.

    3. Ο ΕΠΗΕ δεν είναι τίποτα άλλο από μαγαζάκι του Κολλύρη με ανδρείκελα αναλφάβητους σαν τον Μπογδάνη (οικοδόμος στο επάγγελμα) και τον Παπακυριακού που μυρίστηκαν χρήμα και προμήθεια και πουλάνε με ψέμματα Κολλύρη. Τον Παπακυριακού τον βάλανε βιτρίνα μπας και ξεγελάσουν την κατάσταση, αλλά μάταια...

    4. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στο "ντεμπούτο" του ο ΕΠΗΕ πρόβαλλε με το καλημέρα εξώδικο Κολλύρη, λες και δεν είχαν χαθεί 500+ υποθέσεις πριν. Δηλαδή τι άλλο είχε να πει ο χασοδίκης στο εξώδικο, που δεν το είπε στα δικαστήρια που έχασε σωρηδόν μπερδεύοντας ακόμη και την στοιχειώδη διάκριση μεταξύ αστικού και διοικητικού δικαίου?

    5. Και βέβαια το κορυφαίο ερώτημα: Τι σόι δικηγόρος είναι αυτός που κάθεται ολημερίς και γράφει στα blogs χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα οικοδόμου για να αλιεύει αμετανόητα πελάτες, την στιγμή μάλιστα που έχει χάσει κάθε δικαστήριο που έδωσε??

    Πολύ δικηγόροι που συκοφαντήθηκαν από τον Κολλύρη θα καταθέσουν σύντομα καταρχήν αγωγές πολλών χιλιάδων ευρώ σε βάρος του. Επιπλέον θα μηνύσουν και θα καταθέσουν αγωγές σε βάρος του Μπογδάνη και της Τόφα για συκοφαντική δυσφήμηση.

    Στο στόχαστρο της έρευνας των Αρχών έχει μπει και ο ΠΕΠΠΗΕ, που αποτελεί ακόμη μία αποτυχημένη προσπάθεια του Κολλύρη να ιδρύσει σύλλογο μόλις το περασμένο καλοκαίρι,πάλι βάζοντας μπροστά ανδρείκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ