Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Η SMA ενισχύει τις υπηρεσίες συντήρησης στην Ευρώπη μέσω Αγοράς

Καλά το σκέφτηκε ο CEO. Σταθερές πωλήσεις και κέρδη. Αδικο έχει; ηλιος

Η κορυφαία γερμανική εταιρεία κατασκευής μετατροπέων, SMA,  επεκτείνει τις υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης (O & M)  στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική μέσω αγορών.

Ο Γερμανικός ομιλος Phoenix Solar με προβλέψεις για  μειωμένα έσοδα και λειτουργικά κέρδη για φέτος προέβη σε πώληση των δραστηριοτήτων της λειτουργίας και συντήρησης (O & M) στην SMA Solar Technology AG.
Η εταιρία Phoenix είπε ότι θα χρησιμοποιήσει τα έσοδα από την πώληση, η οποία έκλεισε την Τετάρτη, για την αποπληρωμή του χρέους και την ενίσχυση των κύρων δραστηριοτήτων της και τον εστιασμό της στην Ασία και την Αμερική.  Η πωληση αυτη δεν περιλαμβάνει την πώληση δραστηριοτήτων από διάφορες θυγατρικές της, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία, όπου οι O & M οι επιχειρήσεις λειτουργούν ανεξάρτητα, αλλά ούτε και πρόκειται να επηρεαστούν από την πώληση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Pierre-Pascal Urbon της SMAπρόσθεσε ότι οι υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας των φωτοβολταϊκών ήταν «μια σημαντική κινητήρια δύναμη της στρατηγικής μας ανάπτυξης στον τομέα των υπηρεσιών. Μετά τον επιτυχή πορεία στη Βόρεια Αμερική με 200 MW, κοιτάζουμε τώρα να αναπτύξουμε υψηλή ζήτηση στην Ευρωπαική αγορά. Η εταιρία SMA θα συνεχίσει να επεκτείνει O & M τις υπηρεσίες της στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Ο κορυφαίος κατασκευαστής μετατροπέων επεσήμανε ότι, εφόσον ο μετατροπέας ήταν ένα βασικό συστατικό σε κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα, πολλοί ιδιοκτήτες και διαχειριστές του δικτύου ήδη θεωρούν την SMA ως ένα «φυσικό εταίρο για την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης." Πρόσθεσε ότι οι υπηρεσίες O & M αποτελούν μια «βιώσιμες και σταθερές πωλήσεις και αποδόσεις για την SMA."

Οι εταιρείες αρνήθηκαν να αποκαλύψουν οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.


Η SMA την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι αναμένει είωση των πωλήσεων και κερδών για το 2014 και ανακοίνωσε τα σχέδιά της να απολύσει περίπου 600 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος του 2015!


Πηγή pvmagazine

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ