Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Καθυστέρηση στο new Deal - συζήτηση με Κομισιόν για οοολες τις λεπτομέρειες...

-Το μονο που καταλαβαίνω ειναι οτι ετοιμαζουν κατι....που φοβουνται να παρουσιάσουν! 

-Να μην ξεχασω τα συγχαρητήρια στους συλλόγους για την έξοχη πρόταση τους για τη στεγες!!  Αυτές μας έφταιγαν και αυτές θα μας σώσουν! 
- Τίποτα αλλο εχουν να πουν ή να κανουν οι σύλλογοι ενόψει ολων αυτών που διαρρέουν; ηλιος

Νέα καθυστέρηση στην ανακοίνωση των κυβερνητικών παρεμβάσεων για την εξάλειψη του ελλείμματος του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ του ΛΑΓΗΕ. Παρότι το σχέδιο του ΥΠΕΚΑ, μετά τη συμφωνία με τις τράπεζες και τη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου Οικονομικών ήταν έτοιμο προς ανακοίνωση (ο υφυπουργός κ. Παπαγεωργίου είχε προαναγγείλει ότι σήμερα θα έβγαινε το νομοσχέδιο σε διαβούλευση), τελικά επιλέγεται η ολιγοήμερη καθυστέρηση προκειμένου να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες με το κλιμάκιο της Κομισιόν που βρίσκεται από
σήμερα στο ΥΠΕΚΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του energypress ο υφυπουργός ΠΕΚΑ έστειλε στη ΡΑΕ επιστολή με την οποία την ενημερώνει για την κατάληξη των συζητήσεων και την πρόθεση του να νομοθετηθούν οι σχετικές παρεμβάσεις.  Ζητάει ωστόσο ένα μήνα αναβολή εφαρμογής των αποφάσεων της ΡΑΕ (η Ρυθμιστική Αρχή έχει ως γνωστόν αποφασίσει την αύξηση από 1ης Μαρτίου του ΕΤΜΕΑΡ σε ποσοστό 98% μεσοσταθμικά) λόγω του ότι δεν επαρκεί ο χρόνος μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου για να βγεί σε διαβούλευση και στη συνέχεια να ψηφιστεί από τη Βουλή το νομοσχέδιο. Το αίτημα του ΥΠΕΚΑ θα απασχολήσει προφανώς την ολομέλεια της ΡΑΕ όπου και θα αποφασιστεί εάν θα γίνει δεκτό ή αν θα εφαρμοστούν από 1ης Μαρτίου οι αυξήσεις του ΕΤΜΕΑΡ.

Όπως προαναφέρθηκε, σήμερα φτάνουν στο ΥΠΕΚΑ οι εκπρόσωποι (σε τεχνικό επίπεδο) της Κομισιόν, και συγκεκριμένα των Γενικών Διευθύνσεων Ενέργειας και Ανταγωνισμού, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της διακοψιμότητας, το νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ και, τέλος, το νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ. Η Κομισιόν, η οποία ήταν ενήμερη σε όλες τις φάσεις διερεύνησης του θέματος, έχει δώσει το πράσινο φως για τις παρεμβάσεις του ΥΠΕΚΑ. Ωστόσο η πολιτική ηγεσία του θεώρησε  ασφαλέστερο να συζητήσει δια ζώσης με τους κοινοτικούς όλες τις λεπτομέρειες, πράγμα που θα κάνει αυτή την εβδομάδα, ξεκινώντας από σήμερα.

Το σχέδιο
Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το energypress, τα βασικά στοιχεία του λεγόμενου new deal, μέσω του οποίου οι υφιστάμενοι σταθμοί ΑΠΕ θα κληθούν, παρά τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει, να συνεισφέρουν στην κάλυψη της «τρύπας» που έχει δημιουργηθεί και να προσαρμόσουν τα μελλοντικά έσοδά τους σε επίπεδα τέτοια που να μην δημιουργείται νέο έλλειμμα, είναι τα εξής:
Προκρίνεται η φιλοσοφία αντιμετώπισης που εισήγαγε αρχικά στο τραπέζι των συζητήσεων η τράπεζα Πειραιώς και είχε αποκαλύψει από τις 24 Σεπτεμβρίου το energypress . Σύμφωνα με αυτήν, οι παραγωγοί ΑΠΕ θα χαρίσουν τα έσοδα κάποιων μηνών (από αυτούς που ούτως ή άλλως τους οφείλονται)  ώστε να καλυφθεί το παλιό συσσωρευμένο έλλειμμα και στη συνέχεια θα υπάρξει ένα κούρεμα στις ταρίφες τέτοιο που να μην δημιουργείται καινούργιο έλλειμμα. Το πόσους μήνες θα χαρίζουν οι παραγωγοί θα εξαρτάται από το είδος της τεχνολογίας ΑΠΕ και το βαθμό συμμετοχής της τεχνολογίας αυτής στην τρύπα του ΛΑΓΗΕ. Για τα φωτοβολταϊκά για παράδειγμα θα χρειαστεί να χαρίσουν 4 μήνες, αλλά για τα αιολικά και τις άλλες τεχνολογίες όχι περισσότερα από 1 – 1,5 μήνα.

Κούρεμα
Μετά από αυτή την παρέμβαση, το ύψος του κουρέματος που θα απαιτηθεί στις ταρίφες θα είναι μικρότερο από εκείνο που είχε αρχικά αποφασίσει το ΥΠΕΚΑ (μεσοσταθμικά 43% για τα φωτοβολταϊκά και 10% για τις άλλες ΑΠΕ).
Υπολογίζεται ότι, για παράδειγμα, το μεσοσταθμικό κούρεμα για τα φωτοβολταϊκά δεν θα ξεπεράσει το ύψος της εισφοράς που πληρώνουν σήμερα, δηλαδή το 30%. Μιλάμε για μεσοσταθμικό κούρεμα καθώς η παραμετροποίηση είναι βασικό στοιχείο του σχεδίου. Δηλαδή το κούρεμα θα είναι ανάλογο με τα χαρακτηριστικά της κάθε επένδυσης (χρόνος κατασκευής, ταρίφα, επιδότηση αναπτυξιακού κ.λπ.). Το νομοσχέδιο θα έχει και πίνακες με αναλυτική περιγραφή των διαφορετικών περιπτώσεων επένδυσης. Σε κάθε περίπτωση θα εξασφαλίζει βιωσιμότητα για τις επενδύσεις δηλώνεται από αρμόδια στελέχη του ΥΠΕΚΑ και το IRR κάθε πάρκου θα κυμαίνεται σε επίπεδα 13 – 14%.
Το κούρεμα στις ταρίφες θα συνοδευθεί με επιμήκυνση των συμβάσεων των επενδυτών από την πολιτεία κατά πέντε χρόνια, και η διάρκειά τους από τα 20 χρόνια που είναι σήμερα θα επεκταθεί στα 25.

Στέγες
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών στις στέγες (οι οποίες μέχρι σήμερα δεν επιβαρύνθηκαν σε καμία φάση των παρεμβάσεων ενώ είναι ως γνωστόν και αφορολόγητες) αυτή τη φορά δεν θα εξαιρεθούν από τα μέτρα αλλά θα κληθούν κι εκείνες να συμμετάσχουν, όπως άλλωστε ζητούν οι φορείς του φωτοβολταϊκού κλάδου.

Δάνεια
Οι τράπεζες, τέλος,  από την πλευρά τους θα «προσφέρουν» μεγαλύτερη ευελιξία στην αντιμετώπιση των δανειοληπτών παραγωγών ΑΠΕ, με γνώμονα να παραμένει κάθε επένδυση βιώσιμη ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί το δανεισμό της. Αυτό πρακτικά σημαίνει ένα μίγμα ευνοϊκότερων ρυθμίσεων  όπως περίοδο χάριτος και παράταση στον χρόνο εξόφλησης των δανείων, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και «κούρεμα» επιτοκίου. Πάντως η αντιμετώπιση των δανειοληπτών θα γίνεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του δανείου τους. Οι εκτιμήσεις των τραπεζιτών είναι ότι πάνω από το 80% των επενδυτών θα ωφεληθούν από τις νέες ρυθμίσεις.

 πηγη http://www.energypress.gr/news/Anabolh-twn-anakoinwsewn-gia-new-deal-syzhthsh-me-thn-Komision

329 σχόλια:

  1. Ανατρίχιασα!!! με την ευαισθησία των τραπεζών να «προσφέρουν» ευελιξία στην αντιμετώπιση των δανειοληπτών παραγωγών ΑΠΕ, ξέρουν αυτοί είναι ευαίσθητοι να τρώνε δις από κράτος (εμάς) και από τους δανειολήπτες (εμάς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μας έφταιγαν οι στέγες και κακώς δεν πληρώνουν τόσον καιρό!!!.
    300 εκατ. τραβάνε από το ταμείο. Με 30% εισφορά θα πλήρωναν 90 εκατ. το χρόνο τα οποία και θα γλυτώναμε εμείς οι επαγγελματίες Φ/Β που πληρώνουμε και εφορία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να πας να πληρωσεις και το φπα που δεν πληρωσες κουβαρντά που πληρωνεις και εφορια

      Διαγραφή
  3. ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΣΤΕΓΕΣ ΕΙΣΦΟΡΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΙΣΦΟΡΑ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ!!!

    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΟΙ ΣΤΕΓΕΣ ΟΣΑ ΓΛΥΤΩΣΑΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

      Διαγραφή
    2. ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΒΛΑΞ ΑΥΤΟΣ. ΑΣ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Κ´ΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ...

      Διαγραφή
    3. εδω δεν ξεκολας εσυ ρε κεφαλα που σε χτηπησε το υπεκα στο κεφαλι και βλεπεις αστερακια αλλοι σε πειραξανε. σου πεφτει βαρυς ο φπα εεεεεε

      Διαγραφή
  4. Τα μανάρια του φωτοβολταϊκού συστήματος κατά σειρά προτεραιότητας και νταβατζιλικιού:

    - Τράπεζες, τα παίρνουν σε κάθε περίπτωση, κούρεμα επιτοκίων τώρα !!!!
    - Οικιακά φβ, τα παίρνουν κολλαριστά και μαύρα, συμμετοχή στο κούρεμα τώρα !!!!
    - Αγροτικά φβ, θέλουν να γίνουν μανάρια, αλλά δεν θα τους περάσει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις που τα βάλατε με τα οικιακα Φ/Β δεν πάτε καθολου καλά.
      Συνεχίζετε να εφαρμόζετε το αφου ψόφισε η κατσίκα μου ας ψοφίσε αι του γείτονα. Μορέ καλή είστε!

      Διαγραφή
    2. Η κατσίκα μου ψώφισε επειδή πάχυνε η δική σου που τρώει το φαί της δικιας μου!

      Διαγραφή
    3. ας βάζατε φ/β στα κεραμίδια και όχι στο χώμα.

      Διαγραφή
    4. για σένα που θες να πεθάνει και η δική μου η κατσίκα (επειδή πεθανε πρώτα η δική σου) ρίξε τις ευθύνες σ' αυτόν που ανέλαβε το catering !!
      Δ.Γ.

      Διαγραφή
    5. ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!! ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΣΑΣ Κ´ΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24 Φεβρουαρίου 2014 - 10:08 μ.μ.
      σιγα μην σχισεις το pretty colan εσυ

      Διαγραφή
    7. Οι στέγες δεν θα πληρώσουν. Όσο για εσάς τους "επαγγελματίες" με δανεικά λεφτά, οι οποίοι τα βάζετε με τις στέγες, είστε τύπου "Αρτέμης Μάτσας". Αυτό σας χαρακτηρίζει.

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  5. Τι ωρεα τα λετε ρε μαγκες,,,,,δηλαδη αν βαλουν τις στεγες δεν εχετε προβλημα?Υπογραφετε το NEW DEAL?καλα μυαλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μειωθεί το πρόβλημα μας κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες και ΔΕΝ σας τις χαρίζουμε!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24 Φεβρουαρίου 2014 - 9:24 μ.μ. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  6. Σε ρωτησα αν θα υπογραψεις,,,,,την καταδικη σου,,ασε τις παροιμιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  7. Στέγες

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών στις στέγες (οι οποίες μέχρι σήμερα δεν επιβαρύνθηκαν σε καμία φάση των παρεμβάσεων ενώ είναι ως γνωστόν και αφορολόγητες) αυτή τη φορά δεν θα εξαιρεθούν από τα μέτρα αλλά θα κληθούν κι εκείνες να συμμετάσχουν, όπως άλλωστε ζητούν οι φορείς του φωτοβολταϊκού κλάδου.


    όπως άλλωστε ζητούν οι φορείς του φωτοβολταϊκού κλάδου
    όπως άλλωστε ζητούν οι φορείς του φωτοβολταϊκού κλάδου
    όπως άλλωστε ζητούν οι φορείς του φωτοβολταϊκού κλάδου

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ! ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ ΠΕΣΤΑ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24 Φεβρουαρίου 2014 - 9:53 μ.μ
      εσυ πηγαινε να πληρωσεις το φπα που δεν πληρωσες και την επιδοτηση που πηρες και μετα να μιλας

      Διαγραφή
  8. Και λίγα Μαθηματικά...
    1.20άρι σε άριστη περιοχή τυπικού κόστους 100000 ευρώ.
    30Mwh ανά έτος * 450 ευρώ = 13500 ευρώ.
    μείον 25% κούρεμα =10125 ευρώ.
    με 5000 αποσβέσεων ανά έτος για 20 έτη και μείον κάποια έξοδα, άλλα 2000 ευρώ ανά έτος φόρος μαζί με το τέλος επιτηδεύματος και (26% από το πρώτο ευρώ).
    Έχουμε στην καλύτερη περίπτωση 8000 ανά έτος.
    2.10αρι στέγη στην ακριβότερη εκδοχή 40000 ευρώ.
    15Mwh παραγωγή * 550 = 8250 ευρώ αφορολόγητα
    και μάλιστα πληρωμένα στην ώρα τους.
    Τα δύο παραπάνω σενάρια είναι πραγματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι 8250 λες? δεν ξερεις οτι τα οικιακα εχουν συμψηφισμο με αυτο που καινε. αλλα εσυ ηθελες να παραγεις και να πληρωνεσαι αρα επαγγελματιας. οτι ναναι γιατι ετσι σε συμφερει.

      Διαγραφή
    2. Άσε τα παραμύθια, πουλάτε 5 φορές ακριβότερα απο οτι αγοράζετε!! Άσε που οι περισσότεροι τα οικιακ´α φβ τοχετε σε εγκαταλελημμένους στάβλους!!!

      Διαγραφή
    3. τα παραμυθια τα δικα σου να αφησεις και να πληρωσεις φπα και την επιδοτηση που πηρες πισω.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24 Φεβρουαρίου 2014 - 9:41 μ.μ. ολο αυτο το σκεφτηκες μονο σου η σε βοηθησε κανεις?

      Διαγραφή
    5. Έρχεται η ώρα σου ποπολάρε των κεραμυδιών...

      Διαγραφή
    6. Αλλα μαθηματικά : οικία 200000+οικιακό 40000 σύνολο 240000 πληρωμένο ΦΠΑ για την κατασκευή οικίας και φωτοβολταϊκού 50000€ το μισό κοστος απο το πάρκο σου και δεν πρόκειται να το εισπράξει ποτε .Απο οτι κατάλαβα απο το κοστος του παρκου σου και την έκτακτη εισφορά που πληρώνεις πρέπει να το έχεις χρόνια οπότε έχεις αποσβέσει κάποιο πόσο και χωρις έκτακτη εισφορά και χωρις φόρο 26% γιατί μεχρι πέρυσι στις 13000 δεν πληρωμες φόρο .Αυτο που θέλω να πω φίλε μου ειναι οτι και αυτός με το οικιακό εχει επενδύσει εκτός του φωτοβολταϊκού του στο ελληνικό δημόσιο και ενα σπιτάκι το οποίο το εχει χρησολπηρωσει σε φόρους και το πληρώνει ακόμα

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος24 Φεβρουαρίου 2014 - 10:28 μ.μ.
      καλα πηγαινε για υπνο εσυ και θα φας καλα.

      Διαγραφή
    8. Μπόυρδες λες! Μπερδεύεις το σόβρακο με τη γραβάτα

      Διαγραφή
    9. Εγώ είμαι νυχτοφυλακας, οπότε πήγαινε καλύτερα εσύ για ύπνο για να μην ξενυχτάω μαζί μου!!! Θα λιώσεις!!

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος24 Φεβρουαρίου 2014 - 10:33 μ.μ.
      την πατησες εχω πατσατζιδικο

      Διαγραφή
    11. Έχει κεσάτια το μαγαζάκι σου για να φλυαρείς εδώ!!! Παντού αποτυχημένος είσαι... Αφού δεν έχεις πελάτες, καλύτερα πήγαινε για ύπνο.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος24 Φεβρουαρίου 2014 - 10:39 μ.μ.εισαι και ασχετος οι πελατες μετα τις 2 ερχονται αλλα με αυτο το μυαλο θα σου παρουν και το παρκο και εσυ θασαι εδω να κλαις γιατι δεν πληρωνουν οι στεγες

      Διαγραφή
    13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    14. Εσύ επαγγελματία με το 100άρι και σύ φωτοβολταικέ της στέγης...βουλώστε το και οι δύο,είναι ντροπή η συμπεριφορά σας.
      Δηλαδή θα έπρεπε να φταίνε οι ιδιοκτήτες των οικιακών σε κάτι επειδή το κράτος κρατά την υπόσχεσή του ως όφειλε και πληρώνει κανονικά?
      Απο την άλλη εσύ οικιακέ τί κόμπλεξ και μένος βγάζεις για τους επαγγελματίες....Αντί να τους συμμεριστείς γι'αυτό το απαράδεκτο και καταστροφικό που τους συμβαίνει τους κατηγορείς κι'απο πάνω..?
      Αυτή η έλλειψη στοιχειώδους αλληλεγγύης είναι που οπλίζει τους διάφορους Ασημάκηδες να συνεχίζουν και να επεκτείνουν τη τεράστια κλοπή διαλύοντας και την επιχειρηματική εμπιστοσύνη στη χώρα.

      Διαγραφή
  9. ΟΙ 100ΣΤΑΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΟ 50 ΩΣ 80 %
    ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 -3 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ - ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ !

    ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΦΙΛΕ !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή υπάρχουν 100άρια στην Ελλάδα που έχουν κάνει ήδη απόσβεση??? εκτός βέβαια απο μερικά επιδοτούμενα με σύνδεση απο το 2008-2009 και με γενναία επιδότηση 50% ???

      Διαγραφή
  10. Κοστος αποσβεσης + Λοιπα εξοδα + Ρωσιδες + Jeep = κατι απο ΜΚΟ μου θυμιζει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα 100 αρι (κατασκευής 2012 με τις υπάρχουσες συνθήκες - χαράτσι 34%) έχει απόδοση κάτω απο 8% με απόσβεση σε 20 χρόνια για κόστος εγκατάστασης 150000-160000 ευρώ και ιδια κεφάλαια 100% (όχι δάνεια).
      Το 35-40 % που το βρήκατε δεν μπορώ να καταλάβω.
      Δεν έχουν υπολογιστεί μέσα έξοδα ασφαλιστικών ταμείων, κόστος ασφάλειας πάρκου, επιμελητήρια, πληθωρισμός).
      Άν έχεις κάτι χειροπιαστό με νούμερα το συζητάμε....

      Διαγραφή
  11. IRR για όσους σκαμπάζουν τι σημαίνει είναι η απάντηση! Όσοι πάλι δεν σκαμπάζουν, απλά θα σκάσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σας ειπαν για το IRR και το κανατε καραμελα ! καραβλαχοι του Κολωνακιου !

      Διαγραφή
    2. Ολταν θα το νιώσεις... θυμίσου τις μακακιες που κελάιδαγες!!!! καρδερίνα μου

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Έχεις να κελαιδισεις, που δεν φαντάζεσαι πόσο κσι μάλιστα απο τα κεραμυδια!!!

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. παλουκάρι !!! εσύ με το φ/β στο χωράφι, αν στραβώσω, ότι βγάζει το οικιακό μου θα το καίω στο σπίτι μου.
      Εσύ να δω τι θα το κάνεις , ή μάλλον που θα το ΒΆΛΕΙΣ????

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος24 Φεβρουαρίου 2014 - 10:28 μ.μ.
      χαχα ωραιος.

      Διαγραφή
    9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  12. Συνεχιστε την διασπαση παπαγαλακια ,,,,,,,δεν υπογραφουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα οικιακά πρέπει στην διαγραφή χρέους πέρα από την παραγωγή τεσσάρων μηνών που θα φάμε κσι οι υπόλοιποι, να πληρώσουν και οςα γλύτωσαν 1,5 χρόνο που δεν έχουν εισφορά! Περίπου 250 εκατ. Ευρώ τα υπολογίζω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μην γράφετε παπαριές !!!!!! θα τελειώσει η σελίδα και μετά θα βαρεθείτε να πατάτε ''' φόρτωση περισσοτέρων'''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εαν γινει μειωση στην τιμη πωλησης ενεργειας απο φβ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ.
    Για λογους τους οποιους τους γνωριζουμε πολυ καλα ολοι.
    Τωρα εαν οι πολιτια θελει να προστατέψει οπως οφειλει τα σπιτια και τους αγροτες ας το κανει με φορολογικα κινητρα οπως αλωστε ξεκίνησε και το προγραμμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκανα ενα λογαριασμο αν εφαρμοσθει το σεναριο των τεσσαρων μηνων ΚΛΟΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!και η εκτακτη εισφορα αυτο σημαινει οτι μας πηραν το 63% της παραγωγης αν υπολογισουμε τωρα δανεια τοκους λογιστες οαεε λογιστες διαχειρηση αξιογραφου σερβις ασφαλεια βυτιο για πλησιμο πιεστικο και σπουπες με μπεκ τελος επιτηδευματος (και σιγουρα θα υπαρχει κατι που εχω ξεχασει που δεν εχει υπολογισθει ) για την χρηση του 2013 -2000 και γαμω τις επενδυσεις δηλ 100kw ζημια αυτο τα λεει ολα ολα τα αλλα για προτασεις κατηγοριων ειναι εκ του πονηρου 10αρακι 8250 100αρι ζημια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 30% και 35% δεν κάνει 65% γιατι η εισφορά στους χαρισμένους μήνες θα πιστωθεί. Η επιβάρυνση δεν είναι 65% αλλά 54% λοιπόν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπολογιζω βαση τιμολογιων την εισφορα και το ποσο των 4μηνων και βγαινει 63% εισφορα 37%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το οικιακο φωτοβολταικο ειναι αλλης ταξης και αλλου μεγεθους επενδυση
    και δεν εχει καμια σχεση με την επενδυση σε μεγαλα φωτοβολταικα παρκα ,
    δεν μπορει ουτε και πρεπει να συγκρινονται !
    ειναι ανοητο να το κανει καποιος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24 Φεβρουαρίου 2014 - 10:35 μ.μ. με τον τοτο θα το δεις εσυ σε λιγες μερες

      Διαγραφή
    3. Πέστα Χρισόστωμε 10.33

      Διαγραφή
  20. Μανακες τζαπα επιχειρηματιες με δανεικα και κοντρα επιδοτηση και επιστροφη φπα ξυπνιοιτου χωριου με τα ψοφοεκατοσταρια σας γυφτοπροξενοι της νεονομενκλατουρας της ψωλης λιγδιαριδες λιγουρευεστε τις στεγες που μεχρι τωρα τις χλευαζατε ως τον πτωχο συγγενη που προσπαθει να αγγιξει λιγο απο την μεγαλοσυνη σας. Αν κλασουν οι στεγες μπουχεσες της επιχειρηματοσυνης θα σας μαμηθει η μανουλα η γυναικα και η κορη ανδρεικελα του τεως νεοπλουτισμου. Βολευταδες της συγκυβερνησης αν σας βολευει χαστε 100000 ψηφους σε Χα,συριζα κτλ και μετα ψαξτε να πληρωνεστε ολοι σε ρουβλια ,λεκ, νεοδραχμεςκτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μόνο που σε διαβάζουμε, θα σου βάλουμε διπλή μερίδα χαράτσι!!!

      Με τιμή

      Η Βουληλ των Ελλήνων

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24 Φεβρουαρίου 2014 - 10:34 μ.μ.
      ετσι χωστα

      Διαγραφή
    3. μανακες τζαπα... δε διαβαζω αλλο...

      Διαγραφή
    4. Δεν χρειάζεται να διαβάζεις εσύ, αφού χαμπάρι δεν παίρνεις...

      Διαγραφή
    5. Ξερεις και να διαβαζεις τσοπανε. Βουληλ των ελληνων. Ειχα τη εντυπωση πως μονο αναλυση των επιχειρηματικων κινδυνων ηξερες να κανεις...τομαχοκ της ανοησιας

      Διαγραφή
  21. Μαλακες κοφτε το επιτελους ολοι Κατινες του κερατα?Η ηλιθιοτητα σας δεν εχει οριο,,Το προβλημα εινε αναμεσα στις κατηγοριες φωτ/κων ..η στο αν θα δεχτουμε το deal?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΠ´ΟΤΕ ΜΗ ΣΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!

      Διαγραφή
    2. Ας ερθουν να το επιβαλλουν και τα λεμε...

      Διαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ NET METERING ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΙΥΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Έμαθα πως πέρα από χαράτσι, θα βάλουν και φόρο εισοδήματος στα οικιακ´α!!! Με τις υγειές σας...

      Διαγραφή
  23. Παπακυριακού Γιάννης24 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:42 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
    Με πολύ αγάπη...Υ-Π-Ε-Κ-Α.
    Να μας χαιρόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡ´ ΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ!!!

      Διαγραφή
  24. Θα φανε χοντρο πουλο τα 100αρια να ευχαριστηθουν !

    Το 10ρακι εγω δεν το χρωσταω !

    Θα μου κλασουνε τον γκιόνη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να και ο γελοίος ο Παπακυριακού για τις πρώτες βοήθειες... Ρε δεν πας να δουλέψεις τεμπέλη καλώ εγώ που ξημεριβραδιαζεσαι εδώ περ´α γελοίε

      Διαγραφή
    2. 10.43 ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ INVERTER

      Διαγραφή
    3. εγω ρε εχω Γκιονη .... εσυ ομως εχεις Χαιδω ! χα χα χα χα

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  25. Γραφικοι...μαλακες τσακωνεστε σαν ζωα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 10.46. Υστερα ξυπνησες?Βλαχαδερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙΝΑΡΙ

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  28. Ελα ρε συ,,,,,ναυτεργατη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κανένας οικιακός , ποτέ μα ποτέ δεν ασχολήθηκε στο να βλάψει κανέναν 100αρι !
    ΠΑΝΤΑ το αντίθετο συμβαίνει και τώρα ζητάνε και τα ρέστα ... ντροπή τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24 Φεβρουαρίου 2014 - 10:54 μ.μ. ΠΕΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

      Διαγραφή
    2. Καλά εσύ δεν κουράζεσαι να γράφεις στα μηνύματα που μας αραδιασες και την ώρα του μηνύματος που λίγο πριν εσύ πάλι έγραψες??

      Διαγραφή
    3. εγω απαντησα στο μυνημα Ανώνυμος24 Φεβρουαρίου 2014 - 10:54 μ.μ.που μαλλον σβηστηκε. τι δεν καταολαβαινεις?

      Διαγραφή
    4. Ειλσαι πολυ βλάκας!! Τουλάχιστον άλλαζε γραφικό χαρακτήρα ηλίθιε!!!

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    9. αντε ρε γελοιε για υπνο μπας και ξελεμπικαρει η κεφαλα σου αν και το βλεπω δυσκολο.

      Διαγραφή
    10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    11. μαθε να γραφεις οχι μπαιζεις παιζεις. εδω τον παιζεις εσυ ολη μερα και δεν καταλαβαινεις την διαφορα 2 διαφορετικων μηνηματων αρα δεν πιανει η θεραπεια που προτεινεις.

      Διαγραφή
    12. Μπαίζεις, μπαίζεις καλά το λέω από το ρήμα μπάζω!!!! Χαχαχα

      Διαγραφή
    13. καλα οτι μπαζεις απο παντου ειναι γνωστο

      Διαγραφή
    14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    19. σου σηκωθηκε απο πισω?. κουνα τον κωλο σου να πεσουν οι καποτες κοπελαρα μου που θα μας το παιξεις και αντρας φλωρε

      Διαγραφή
    20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΛΙΕ??? ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΘΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  32. .... όπως άλλωστε ζητούν οι φορείς του φωτοβολταϊκού κλάδου !

    ειναι μηπως οι οικιακοι που την ζητουν αυτην την νεα συμφωνια ή οι μεγαλοι παραγωγοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Χα. χα. χα αβανταδόρε κερατά του ΣΠΕΦ 11.00 . Την πέμπτη θα δείτε την κινητοποίηση δεν μας διασπάτε.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  33. Ειστε απαραδεκτοι εδω μεσα!!!! Η φτωχεια και η φημολογια σας εχουν κανει αρπαχτικα!! Ναι ρε ηλιθιε,τα 100αρια ξεχρεωσαν σε 2-3 χρονια..Μηπως εχουν βγαλει και εκατομμυρια;; Ή εισαι βαλτος ή απλα αξιος της μοιρας σ!! Φατε ολοι ενα κουρεμα ολο δικο σας,και συζητατε για τα οικιακα και οτι αυτα φταινε..Ειστε τοσο χαζοι;;;Τα fast track των mw με τιμες 2010-2011 δε τα βλεπετε..τα οικιακα και τα 100αρια σας φταινε!!! Πουληστε τα και ησυχαστε και εσεις και εμεις απο τις μαλακιες που γραφετε εδω περα!! Το επιπεδο πολλων ειναι χειροτερο και απο αμορφωτους εδω μεσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ...

      Διαγραφή
    2. ρε φιλε εσενα περιμεναμε να μας το πεις ..
      Ποιος θελει το κακο του αλλου κανεις πως δεν το βλεπεις ομως.
      Ποιος οικιακος θελησε το κακο του 100ριου ;
      Κανενας ποτε !
      Αυτοι ομως θελουν να βλαψουν εμας !! Ε δεν θα το καταφερουν και ας καλοχτυπιουνται !!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Αντε και Γ@@@@@ου αβανταδόρε!!! δεν μας διασπάς!

      Διαγραφή
  34. Αμοιβαδες της νοησης το προγραμμα φ/β στις στεγες ειναι οτι αποδοτικοτερο εχει υπαρξει ως τωρα για την εκμεταλλευση της ηλ ενεργειας διχως απωλειες μεταφορας,αναγκες για υποδομες με αμμεση καταναλωση και υποστηριξη των δικτυων των πολεων αλλα πανω απο ολα ενα ευρωπαικο προγραμμα στα πλαισια εξοικονομισης ενεργειας που καμια σχεση δν εχει με την εναρξη επιτηδευματος που επιχειρησατε ολοι οι νεοκοποι "επιχειρηματιες" λαμβανοντας και το επιχειρηματικο ρισκο που σας εγγραψα και προηγουμενα...για τπ λογο αυτο ατυχεστατοι μην προαλοιφεσται με την κατσικα την δικη μας γιατι εμας δν ειναι κατσικα τσελιγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαυτό να σε γυρίσουν net metering για μην επιβαρύνεις την κοινωνία!!!

      Διαγραφή
    2. και εσυ να πληρωσεις το φπα που δεν πληρωσες και να δωσεις πισω την επιδοτηση γρηγορα

      Διαγραφή
    3. Φίλε μη χαλάς το χρόνο σου, αυτοί είναι οι αβανταδόροι του κουρέματος. Ίσως και κανείς απο αυτούς δεν έχει επενδύση σε Φ/Β

      Διαγραφή
  35. Τωρα εχει τοποθετηθει το θεμα του new deal στη πραγματικη του βαση απο τους επενδυτες. Με τον χειμαρο των επιχειρηματων που διαβασα θεωρω οτι δεν χρειαζεται πλεον να προσπαθουμε να λυσουμε το θεμα. Γιατι με τρεις γκιονιδες και μια χαιδω γυριζουμε τσοντα και τα βγαλαμε τα λεφτα μας και αμα λαχει guest star ερχεται και ο φπα. Ειστε πολυ μπροστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο γκιονης ειναι ο δικος μου και η χαιδω ειναι του 10:47 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕς , ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 100αριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιατί το New Deal κινδυνεύει να γίνει NO DEAL!! ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΜΈΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Σύμφωνα με στοιχεία ο αριθμός φ/β σε στέγες είναι περίπου 35.000.. Πιστεύω ότι ο λόγος που κολλάει το New Deal είναι ότι πρέπει να κουρευτούν και οι στέγες.. Πράγμα που αν γίνει σκέψου τι θόρυβος θα γίνει στα ΜΜΕ.. Περι αναξιωπιστης κυβέρνησης.. Απατεώνες.. Κλπ. Και όλα αυτά εν όψει εκλογών. ΕΚΕΊ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ NEW DEAL!
    Φον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΟΛΑ!!!

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΤΑ ΟΙΚΙΑΚ´Α ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΑ! !!!

      Διαγραφή
  39. Περα απο τους τσακωμους , σοβαρα να σε ρωτησω τωρα , αντε και πες οτι ερχετε η στιγμη
    που σου λενε υπεγραψε αυτο το λεγομενο νεο ντιλ και εσυ δεν αποδεχεσε τι θα σου κανουν ;
    Ποιος ξερει τι γινεται τοτε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .......................μαλλον δεν κατεχει το θεμα κανενας.

      Διαγραφή
  40. Εκετι εκετι χαζοχαρουμενοι προκαρυωτικοι οργανισμοι "επενδυτες " της φακης και αλλων οσπριων. Την πατησατε αλλη μια φορα μεσα στη δεκαετια με το νεο κολπο γκροσσο της πολιτικης( παρκα κτλ) και περασε μονο τοσο λιγος καιρος απο την φολα που φαγατε ,γνωστες των επενδυσεων, απο το μεγα κολπο γκροσσο του ανυπερβλητου βληττου που ονομαζοταν σημηταρας. Εννοω το χρηματιστηριο σαινια επενδυταραδες. Και τοτε θυμαμαι και μειδιω ,διαβαζατε τις κοκκινες σελιδες των εφημεριδων και η κομπορυμοσυνη σας μας ταρρατε την γαληνη. Καλα ξεμπερδεματα επεδυτες-παρκακηδες . Βρητε που θα παρκαρετε με την οποισθεν. Εις υγειαν τρομπαρχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  41. Είμαι ο Παοακυριακού και σας ευχαριστώ πολύ που με βρίζετε γιατί σημαίνει πως σας είμαι χρήσιμος... Το χρειάζομαι ψυχολογικά αυτό γιατί κατά βάθος είμαι αχρηστος... Μπορώ μόνο να σας γλυφω τις πληγές μέχρι να γαγγρενιασουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Γιάννη, πες τα Γιάννη, ο ίδιος ο Γιάννης μονολογεί για να φτιάχνεται μόνος του...
      Α! Ξέχασα να σας πω με πόσους μίλησα σήμερα...

      Σας αγαπώ, Μαρία Αλιφέρη !!!

      Διαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. πρεπει να ειναι πραγματηκα καποιος οικιακος ηλι8ιος αν νομιζει οτι με το 10αρακι του 8α περνει 8000 το χρονο και ο αλλος με το 100αρι και 250.000 επενδηση να μπαινει μεσα.... αν τωρα αναφερεται και σε κατσικες και απληρωτους φπα.... τι να πω....και η ηλι8ιοτητα πρεπει να εχει καποια ορια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι σχεση εχεις εσυ με επαγγελματικο και ενα οικιακο που συμψηφιζεται με το ρευμα που καει? αλλα εχουμε γεμισει μςε κατσικες.

      Διαγραφή
  45. Ολα τα 100 αρια εχουν Ετησια Αποδοση γυρω στο 35% με 40% του ποσου της αρχικης επενδυσης.

    Ολα τα αλλα ειναι "αλλα λογια να αγαπιωμαστε" ! σε 2,5 - 3 χρονια κανουν αποσβεση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΩΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ..........

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  46. Αιντε σε καμια βδομαδα τρεξτε , ερχεται νεα επενδυση(βρητε τραπεζα για νεο δανειο-επενδυση) αφοραωτο νεο επιδοτουμενο προγραμμα στο νεο αναπτυξιακο για μετατροπη του "φ/β παρκου σε λουνα παρκ" μοσχαρια παρκακηδες. Παρτε μανικες να τα γυαλιζετε να αποδοσουν κιαλλο. Μωρε πολυ γελασα σημερα.. εχετε πολυ πλακα humanoids

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλα βρε κελεκια παρκακηδες , αντιλαμβανομαι οτι το τελευταιο σχολιο μου ειναι ανυπερβλητο , αλλα μην κανετε ετσι ,πητε κατι ,εστω μια χαζομαρα απο αυτες που σας βρισκονται ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος25 Φεβρουαρίου 2014 - 12:14 π.μ.

    Ολα τα 100 αρια εχουν Ετησια Αποδοση γυρω στο 35% με 40% του ποσου της αρχικης επενδυσης.

    Ολα τα αλλα ειναι "αλλα λογια να αγαπιωμαστε" ! σε 2,5 - 3 χρονια κανουν αποσβεση !

    εγω να σε ρωτησω κατι απλο....
    εκλεισα 1,5χρονο λειτουργιας με 4 παρκα αρα επρεπε σχεδον να ειχα κανει το 50% με τα λεγομενα σου αποσβεση .....σωστα ????

    ρε τι π@π@ρας εισαι.........

    με εκτακτη εισφορα και καθυστερησεις στις πληρωμες εχω κανει το 19%...

    1.εαν δεν ξερεις σιγουρα μην παραπλανεις εκτοςκ εαν προασπιζεσε αλλα συμφεροντα.
    2. τον παπακυριακου δεν τον ξερω αλλα πιστευω σε αυτον μιας κ αιτιολογει παντα την αποψη του.
    3.δεν χρωσταω πουθενα και εαν γουσταρω τα καιω και παιρνω τα λεφτα της ασφαλειας.
    4.ναι θα υπογραψω newdeal εαν και εφοσον θα ειμαστε οκ απο εκει και περα.δηλαδη πληρωμες καθε μηνα κ οχι νεο υπολοιπο στον λαγηε.
    5.βαρεθηκα να σας βλεπω να τσακονεστε για τις στεγες...τα λεφτα φαγωθηκαν απο τα μεγαλα εργα..εκει εγιναν οι κομπινες φιλαρακια και οχι απο εμας.

    υγεια και συνεση απο ολους σας..σας ευχομαι καλη συνεχεια
    φιλακια πολλα και ξυπνηστεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Παπακυριακού Γιάννης25 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:12 π.μ.

    24/2 10:46 11:46 11:53 κ.τ.λ.
    Αν είχες το θάρρος να γράψεις επώνυμα ίσως να σε λάμβανε και κανείς σοβαρά υπ΄ όψην του.Από την ώρα που έγραψα για το ΥΠΕΚΑ λύσσαξες,αναρωτιέμαι γιατί....Έχεις τόσο άρρωστο μυαλό προκειμένου να με διαβάλλεις, που από την μανία σου,ούτε καν το επίθετο μου δεν μπορείς να γράψεις σωστά,πόσο μάλλον να επιχειρηματολογήσεις σε τι διαφωνείς με όσα έχω γράψει κατά καιρούς.
    Για πολλοστή φορά,είτε έχεις την εντύπωση οτι γράφω και απαντώ στον εαυτό μου(τακτική που συνηθίζεις εσύ),είτε δεν μπορείς να με αντικρούσεις με λογικά επιχειρήματα και επιστρατεύεις οτι περιέχει το άρρωστο μυαλό σου απλά και μόνο για να γράψεις κάτι..
    Αν και είσαι μορφωμένος άνθρωπος δεν καταλαβαίνεις τίποτα για την ψυχολογία του κόσμου.Όσο συνεχίζεις αυτή τη τακτική,τόσο κακό στον εαυτό σου κάνεις,όχι σε εμένα.
    Μπορείς επίσης να έρθεις στο ΥΠΕΚΑ (αφού είσαι παραγωγός) στις 27/2 12:30 να...με φτύσεις όπως λες..έχω και εγώ την περιέργεια αν κολλάω.
    Υ.Γ. Μπες πάλι και γράψε με το χαρακτηριστικό σου ύφος..μην ξεχάσεις το κουτάκι που λέει ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας κούρασες ρε φίλε, δηλαδή τι περίμενες να μην στην λέει κανένας με τόσες μακακίες που γράφεις εδώ κάθε μέρα;; Δεν τον ξέρω αυτόν που στην είπε, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχεις ούτε άποψη ούτε προοπτική στη λύση του προβλήματος. Όπου γάμος η Βασίλω πρώτη έχεις καταντήσει... Κόψει λίγο... γιατί προκαλείς και προφανώς αγνοείς την ψυχολογία όσων χρωστάνε. Εσύ βέβαια έχεις κιάλλα εισοδήματα όπως έχει ομολογήσει, δανεισμό στο 50%, οπότε βγαίνεις με την απληρωσιά. Δεν είναι καθόλου έτσι για τους υπόλοιπους.

      Διαγραφή
  51. ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΕΗ ΚΕΡΔΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΗΜΑΚΗ

    Εάν το ρεκόρ είναι λίγο μικρότερο…
    Το 2004 τα EBITDA της ΔΕΗ ήταν 1,2 δις ευρώ και έκτοτε η εταιρεία δεν έχει επαναλάβει αυτά τα κέρδη. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα βρίσκεται σταθερά κάτω από το 1 δις ευρώ, ενώ δεν έλειψαν και οι ζημιογόνες χρήσεις. Οι αναλυτές της Wood & Company ωστόσο βλέπουν ότι η πορεία αλλάζει και μέσα στο 2014 η κερδοφορία θα ξεπεράσει το 1 δις, ενώ το 2015 θα φτάσει το 1,4 δις ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ. Εάν τα νούμερα είναι σωστά, η βιομηχανία ζητεί 70 εκατ. ευρώ (10 ευρώ μείωση στο μεσοσταθμικό τιμολόγιο της ΥΤ μεταφράζονται σε 70 εκατ. κόστος). Δηλαδή ακόμη και εάν δώσει στη βιομηχανία ΥΤ τη μείωση που ζητείται, η ΔΕΗ θα μπορέσει και πάλι να «γράψει» κέρδη ρεκόρ (1,314 δις ευρώ). Με τη διαφορά ότι θα έχουν σωθεί χιλιάδες θέσεις εργασίας στη βιομηχανία…
    25 | 02 | 2014 09:34

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Παπακυριακού Γιάννης25 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:51 π.μ.

    25/2 9:33
    Προφανώς δεν έχεις διαβάσει καν τι έχω γράψει πάνω σε αυτά τα θέματα.Έχω αναφερθεί στις στρεβλώσεις του συστήματος,στα πενιχρά ποσά που πληρώνει η ΔΕΗ για το τέλος λιγνίτη κ.α που δεν έχεις μπει καν στο κόπο να κοιτάξεις.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι οτι δεν είναι δική σου υποχρέωση να βρεις τη λύση.Δεν πηγάζει κάτι τέτοιο από κανένα άρθρο της σύμβασης σου.Εκτός αν είσαι από αυτούς τους βαθεία νυχτωμένους που πιστεύεις οτι θα δώσεις λύσεις για τον ειδικό λογαριασμό που θα θίγουν άλλους και το υπεκα θα σε ακούσει.
    Όσο για το οτι προκαλώ μάλλον έχεις μπερδευτεί.Το δάνειο μου είναι απλήρωτο,οι λογαριαμοί μου επίσης,το πάρκο μου έχει βλάβη και αδυνατώ να πάω να την διορθώσω.
    Εγώ τουλάχιστον όσο μπορώ παλεύω να διορθώσω την αδικία,με όσες δυνάμεις έχω.Επειδή καταλαβαίνω την ψυχολογία του κόσμου,όπως και όλους αυτούς που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με ΛΑΓΗΕ ενημερώνω εδώ και 1 χρόνο για τις πληρωμές.Αν τον τελευταίο καιρό έγιναν λάθη δεν είναι από δική μου υπαιτιότητα και το ξεκαθάριζα κάθε φορά (το τι συνέβηκε).Για ορισμένους πήγα στον ΛΑΓΗΕ να μάθω τι έχει συμβεί με τις φορολογικές τους ενημερότητες και επίσης τους ενημέρωσα τηλεφωνικά.
    Εσύ λοιπόν που με κατηγορείς οτι λέω μαλακίες,ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;και επώνυμα παρακαλώ,να γνωρίζω και ποιός είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  54. Όλοι εσείς, που τα βάζετε με τις στέγες, και είστε βέβαιοι ότι θα πληρώσουν κι αυτές, θα εξαφανιστείτε και πάλι, όπως είχατε εξαφανιστεί και πριν καιρό που πάλι θεωρούσατε σίγουρο ότι θα πληρώσουν οι στέγες.

    Είστε λίγοι, είστε κομπλεξικοί, και κάποιοι από εσάς μάλλον βαλτοί.

    Θα πάρετε την απάντηση που σας χρειάζεται σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα δεν ντρεπεσαι !!!!! τι σχεση εχει ο ΣΠΕΦ με ολο αυτο το καρακατσιουλιο!!!! προσβαλεις συλληβδην μια μεγαλη ομαδα συναδελφων , ντροπη σου. Λοιπον αφηστε τον ΣΠΕΦ εκει που ειναι και ασχοληθειτε με τον αλλο πολο, με τα οικιακα σας !!!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  56. Για να δειτε ποσο ανοητε ειστε !!!! τοσο καιρο την πεφτετε στους παλιους !!!!! Ε ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΤΑΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΜΑΣ ¨ΠΑΛΙΟΙ ¨, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ !!!!! . ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ !!!!! ΗΛΙΘΙΟΙ, ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ IRR !!! ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ , ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΕΡΑ, ΨΩΝΙΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γιαννη Παπακυριακου, εμπλεξες !!!!! οποιος σπερνει ανεμους, θεριζει θυελες, στο ελεγα !!!! φαε τωρα το παραλογο των οικιακων , οπως τρωω εγω τοσο καιρο το δικο σου. ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ speaking.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεστα φιλεω αν λεει τα οικιακα δεν φανε 10% θα πληρωσουμε εμεισ 7 μοναδες παραπανω τι ναπουμε και μεις που χτυσιμα 100 παρκο με 600000 και ηρθαν αυτοι με 150000, οχι 7 μοναδες 77 μας χρεωσαν, και εχουν μουτρα να λενε για τα οικιακα οι πουλημενη, τι να πουμε και μεισ

      Διαγραφή
  58. Κε Γιάννη Παπακυριακού κουράγιο είμαστε πολοί που σου χρωστάμε ευγνωμωσύνη για την ΤΙΤΑΝΙΑ προσπάθειά σου για ενημέρωση μας . Σου εύχομε να αντέξεις , σε έχουμε ανάγκη εμείς απο την επαρχία , είσαι ο μόνος συμπαραστάτης μας. Προχώρα δυνατά , μπορεί να φένετε ότι είμαστε λίγοι, όμως είμαστε παρα πολοί , απλά πρέπει να βγούμε απο το καβούκι μας για να υπερασπιστούμε το δίκιο μας. Πιστεύω ότι θα σε εμπιστευθούμε όλοι για να δώσουμε αγώνα για το δικαίωμα μας να ζήσουν οι οικογένειές μας. Κλείσε τα αυτιά σου στους υβριστές.Σε ευχαριστώ και περιμένω την τελική σου ανακοίνωση για να κατέβω Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ????? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΩΤΩ ???? ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΠΕΣ ΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ??

      Διαγραφή
    2. Ειναι πραγματικά απίστευτο το τι μπορεί να γράψει ή να πράξει ο Ελληνας όταν ξέρει οτι δε τον βλέπουν...
      Κύριοι λυπάμαι και ντρέπομαι πολύ που έτυχε λόγω της επένδυσής μου αυτής να λέγομαι "Συνάδελφός σας"

      Διαγραφή
    3. Παπακυριακού έχουν πετάξει τα σκυλιά για να σε φάνε.Γνωστή Ελληνική πρακτική.Δεν έχουν επιχειρηματολογία που να αντέχει...Να ξέρεις ομως οτι είμαστε όλοι εδώ δίπλα σου συμπαριστάμεθα και καταλαβαίνουμε τα πάντα.

      Διαγραφή
    4. Γιαννη, σταματα να γραφεις εσυ για τον εαυτο σου , φαινεται, ευδιακριτα πλεον

      Διαγραφή
    5. Ο Παπακυριακού είναι κλασική περίπτωση ανόητου και ανίκανου συνδικαλιστή, που επειδή έχει επίγνωση της ανικανότητας του προσπαθεί με τα συγνώμη να αναρριχηθεί... ως καλό παιδί.
      Δυσκόλεψαν οι συνθήκες κε Παπακυριακού και αυτός ο τρόπος ξέφτισε. Η εκπροσώπηση ακόμη και των πιο ταπεινών απαιτεί δουλειά και σχέδιο, που δεν γίνεται στα τηλέφωνα. Ο τρόπος σου θυμίζει ξεφτισμένους πολιτικούς που η θητεία τους εξαντλείται στα τηλεοπτικά παράθυρα ενώ η χώρα πνίγεται!!

      Διαγραφή
  59. Παπακυριακού Γιάννης25 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:55 μ.μ.

    Θα σας παρακαλέσω όλους,όσο είναι δυνατόν να σταματήσετε της κατηγορίες είτε προς εμένα και ειδικότερα προς συλλόγους.Είτε λέγετε ΣΠΕΦ,ΠΣΑΦ,ΠΑΣΥΦ,ΘΕΣΙΦ κ.τ.λ.
    Με αυτό το τρόπο προκαλούμε περισσότερη διχόνοια μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Για να δειτε ποσο ανοητε ειστε !!!! τοσο καιρο την πεφτετε στους παλιους !!!!! Ε ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΤΑΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΜΑΣ ¨ΠΑΛΙΟΙ ¨, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ !!!!! . ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ !!!!! ΗΛΙΘΙΟΙ, ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ IRR !!! ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ , ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΕΡΑ, ΨΩΝΙΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο Παπακυριακού είναι κλασική περίπτωση ανόητου και ανίκανου συνδικαλιστή, που επειδή έχει επίγνωση της ανικανότητας του προσπαθεί με τα συγνώμη να αναρριχηθεί... ως καλό παιδί.
    Δυσκόλεψαν οι συνθήκες κε Παπακυριακού και αυτός ο τρόπος ξέφτισε. Η εκπροσώπηση ακόμη και των πιο ταπεινών απαιτεί δουλειά και σχέδιο, που δεν γίνεται στα τηλέφωνα. Ο τρόπος σου θυμίζει ξεφτισμένους πολιτικούς που η θητεία τους εξαντλείται στα τηλεοπτικά παράθυρα ενώ η χώρα πνίγεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3: 02 κόψ' του το μισθό του Παπακυριακού, να μάθει να μην μας κάνει το μάγκα.
      Επίσης πες και στ' άλλα παιδιά να μην τον παίζουν, να μαθει αυτός.
      Ααα.. και στο τέλος ρίξτου και μια απόλυση από την δουλειά που του έδωσες.
      Δ. Γ.

      Διαγραφή
    2. Γιαννη, σταματα να γραφεις για σενα. φαινεται λεμε

      Διαγραφή
  62. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασεμε ρε με το φλύαρο τον Παπακυριακού που μας ζάλισε το σαββατοκύριακο με τις δήθεν πληροφορίες του,, μέχρι ποσοστά κουρέματος ο γελοίος μοίραζε, που τουχαν τάχα δωσει εμπιστευτικά σοβαρές (γελοίες) πηγές σαν και δαύτον!!! Ουστ!!!

      Διαγραφή
    2. Οχι ρε συ εξυπνε !!! κουναει την βαρκα που ειμαστε ολοι μαζι πανω, και θα πνιγουμε ΟΛΟΙ, γιατι αν θελατε να πνιγειτε μονοι σας, τουλαχιστον, θα σεβομουν το δικαιωμα της αυτοδιαχειρισης !!!! ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΩ, ΑΚΟΥΤΕ.

      Διαγραφή
  63. ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΦΤΟΥΣ
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΑΞΤΕ ΒΑΡΚΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ,

      Διαγραφή
  64. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  65. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η ενορχηστρωμένη επίθεση στη φωνή λογικής του Παπακυριακού καλά κρατεί.Επιδιώκουν να τον κάνουν να ρίξει το επίπεδό του απαντώντας με ανάλογο τρόπο στις ύβρεις ή πές πές κάποια λάσπη θα κολλήσει επάνω του απ'αυτές που του πετάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Οι επιδοτήσεις κεφαλαίου, μέσω των αναπτυξιακών-περιφερειακων ενισχύσεων, αν αθροίζονται με τις λειτουργικές (FIT's) συνιστούν υπεραντιστάθμιση που αντιβαίνει προς το κοινοτικό δίκαιο, βλέπε κατευθυντήριες γραμμές για τις κρατικές ενισχύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, http://europa.eu/legislation_summaries/competition/state_aid/ev0003_el.htm (οι ισχύουσες)

    Και οι νέες υπό διαμόρφωση, είναι εδώ : http://ec.europa.eu/competition/consultations/2013_state_aid_environment/index_en.html

    Διαβάστε προσεκτικά τι ετοιμάζουν. Να θεωρούνται οι υποστηρικτικοί αεριοστρόβιλοι ως μέρος του συστήματος ΑΠΕ και να χρηματοδοτούνται από τους λογαριασμούς τύπου ΛΑΓΗΕ και όχι μόνο. Τους περιβαλλοντικούς φόρους (ετοιμάζονται αν και ήδη ισχύουν σε κάποιες χώρες της Ευρώπης, πρόκειται για φόρο έντασης άνθρακα σε όλα τα ενεργειακά προιόντα) και τα "ΕΤΜΕΑΡ" των ενεργοβόρων βομηχανιών μέσης και υψηλής τάσης θα τους πληρώνουν οι καταναλωτές χαμηλής τάσης όπως εσείς κύροι, επειδή λέει, βλ. 5.7 : Ενισχύσεις υπό μορφή μειώσεων στη χρηματοδοτική στήριξη για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, βλ.(181) "Καταρχήν, όλοι οι καταναλωτές ενέργειας θα πρέπει να αναλαμβάνουν το κόστος της χρηματοδότησης της στήριξης της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Ωστόσο, ενδέχεται να απαιτηθούν ορισμένες μειώσειςγια τη διασφάλιση επαρκούς χρηματοδοτικής βάσης για τη στήριξη της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Προκειμένου οι επιχειρήσεις που πλήττονται ιδιαίτερα από τη χρηματοδότηση της στήριξης της ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές να μην περιέλθουν σε δυσχερή ανταγωνιστική κατάσταση, τα κράτη μέλη ενδέχεται να θελήσουν να χορηγήσουν μερική αποζημίωση για το πρόσθετο κόστος, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η συνολική χρηματοδότηση της στήριξης για την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και να αποφευχθεί η διαφυγή διοξειδίου τουάνθρακα. Χωρίς την παροχή αποζημίωσης στις επιχειρήσεις που θίγονται περισσότερο, ενδέχεται να περιοριστεί η δημόσια αποδοχή της θέσπισης φιλόδοξων μέτρων στήριξης για την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές"

    Για να σας ανοίξω και τα μάτια όμως, επικεντρωθείτε σε αυτό:

    (230) Η Επιτροπή προτείνει στα κράτη μέλη, βάσει του άρθρου 108 παράγραφος 1 της Συνθήκης, τα ακόλουθα κατάλληλα μέτρα για τα υφιστάμενα καθεστώτα ενισχύσεων στουςτομείς του περιβάλλοντος και της ενέργειας:
    Τα κράτη μέλη πρέπει να τροποποιούν, όπου είναι αναγκαίο, τα εν λόγω καθεστώτα ώστε να τα ευθυγραμμίσουν με τις παρούσες κατευθυντήριες γραμμές εντός [12] μηνών από τη δημοσίευσή τους, με τις ακόλουθες εξαιρέσεις:
    Εφόσον κρίνεται αναγκαίο, τα καθεστώτα που αφορούν ενισχύσεις λειτουργίας για τη στήριξη της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές πρέπει να τροποποιούνται μόνο όταν τα κράτη μέλη αλλάζουν τα υφιστάμενα καθεστώτα τους. Εάν η εν λόγω αλλαγή πραγματοποιηθεί εντός 12 μηνών από τη δημοσίευση των παρουσών κατευθυντήριων γραμμών, τα κράτη μέλη πρέπει μόνο να ευθυγραμμίσουν τα εν λόγω καθεστώτα με τις παρούσες κατευθυντήριες γραμμές εντός μηνών από τη δημοσίευσή τους. Ωστόσο, οσάκις ο δικαιούχος έχει λάβει επιβεβαίωση από κράτος μέλος ότι θα επωφεληθεί από κρατική ενίσχυση στο πλαίσιο ενός τέτοιου καθεστώτος για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, η εν λόγω ενίσχυση είναι δυνατό να χορηγηθεί για ολόκληρη την περίοδο, υπό τους όρους που καθορίζονται στο καθεστώς κατά τη χρονική στιγμή της επιβεβαίωσης.

    ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ-ΑΙΟΛΙΚΑ-ΜΕΓΑΛΑ Φ/Β>ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ>ΞΥΠΝΑΤΕ !!

    ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ