Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Σχόλια μονο με "Ταυτότητα"

Καλημέρα σε ολους,

λογω των πολλών και ανούσιων υβριστικών σχολίων, για να σχολιάσετε χρειάζεται να δηλώσετε ταυτότητα στο κουτακι που σας εμφανίζεται.
Αν δεν γνωρίζετε αν έχετε ταυτότητα παρακαλώ δείτε αλλη αναρτηση εδώ.

Ελπίζω να μην αποτελέσει μεγάλο εμπόδιο για την επικοινωνία την μεταξύ μας και τον ελεύθερο σχολιασμό και ροή πληροφόρησης.

Ας το δοκιμάσουμε για λιγες ημέρες να δουμε πως θα παει..

ηλιος

44 σχόλια:

  1. ξερει κανεις γαιτι δεν πληρωνουν τα 100αρια εως 8.000ε ακομα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Γιαννη Παπακυριακου ενημερωσε μας σε παρακαλω για τα αποτελεσματα της χθεσινης συγκεντρωσης,τι ειπωθηκε αν ειχαμε καποιο αποτελεσμα γιατι λογω αποστασεως δεν μου ειναι ευκολο να παρεβρισκομαι σε ολες τις συγκεντρωσεις .Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ αν μπορεί καποιος να μας ενημερώσει για την χθεσινή συγκέντρωση.
    Παραβρέθηκα αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να μείνω μέχρι τέλος.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΕΦΑΝΟΣ τσέκαρε την φορολογική σου ενημερώτητα μήπως έχει λήξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους να σταματήσει αυτός ο κανιβαλισμός εδώ μέσα και το αισχρό λεξιλόγιο. Αν και πιστεύω ότι οι κάφροι κάποιο τρόπο θα βρουν να γράψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επιτέλους ήλιε αν και βέβαια θα δεις τα σχόλια να γίνονται ελάχιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω απολυτα με την αποφαση σου Ηλιε . Το μονο προβλημα ειναι πως η ενημερωση ( πχ οταν θα γινονται πληρωμες ) θα ειναι και αυτη ελαχιστη... Δεν ξερω εαν υπαρχει δυνατοτητα σε καποια blog να ειναι ελευθερη η προσβαση και σε καποια αλλα θεματα οχι ωστε οσοι θελουν να διαβαζουν σοβαρες αποψεις να μην χρειαζετε να παρακαμψουν αναρτησεις "γαβ γαβ.." κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα έλεγα κι εγώ εδώ και καιρό, επιτέλους ο ΗΛΙΟΣ μας άκουσε...Η απόφαση είναι προς την σωστή κατεύθυνση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο ΛΑΓΗΕ έβγαλε ανακοίνωση :
    Ο ΛΑΓΗΕ έδωσε σήμερα 28.2.2014 νέα εντολή στην Τράπεζα για εξόφληση τιμολογίων εγκαταστάσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ μηνός Ιουνίου 2013, πληρωτέου ποσού έως 14.400€. Με τις μέχρι σήμερα πληρωμές, έχει εξοφληθεί το 60% των τιμολογίων εγκαταστάσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ μηνός Ιουνίου 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΙΟ ΑΓΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ....ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΟΛΟΙ ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο ΗΛΙΟΣ. Αφού κάποιοι δεν σέβονται τους εαυτούς τους πρέπει εσύ που μπορείς να προστατέψεις το site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γνωριζει κανείς την διαδικασία που ακολουθούν στον ΛΑΓΗΕ για πληρωμή τιμολογίων με βεβαίωση οφειλής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γνωρίζει κανείς την διαδικασία πληρωμής εαν υπάρχει βεβαίωση οφειλής σε ασφαλιστικό φορέα.
    Θα έπρεπε να έχω πληρωθεί για τον Ιούνιο (περίπου 8000€ ) για αγροτικό 100KW και δεν έχω ακόμη πληρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. mphkan xrimata meta thn entolh eos 14400
    plhrothike kaneis????????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οταν δινουν εντολες πληρωμης , τα χρηματα φαινοντε στην Εθνικη μετα τις 5 το απογευμα και σε ολες τις υπολοιπες τραπεζες την επομενη εργασιμη ( απο Τριτη δηλαδη ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παρακληση στον παροχο, κατ΄αρχας, χαιρετιζω την επωνυμια, μονο ας ελεγχονται παρακαλω διεξοδικα και οι IP, μην εχουμε 8 λογαριασμους σε gmail κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπάρχουν πολλοί που δεν πληρώθηκαν για 100άρια και είναι Ο.Κ από ενημερώσεις; Με ποια κριτήρια πληρωνόμαστε; Περιοχή; Παλαιότητα;.... Ποιος ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αυτο το 14400 πως προκυπτει ,με ποια λογικη ρε παιδια?εχω να παρω 14700και περιμενω υπομονετικα οπως ολοι τοσο καιρο.θα περιμενω αλλες 10 μερες να πληρωθω επειδη το οριο δεν ειναι ας πουμε 15000 οπως θα ηταν λογικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το 14400 προκύπτει απο τα ποσα λεφτά έχει στο ταμείο ο ΛΑΓΗΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. HELIOS ήταν καιρός να γίνει κάτι τέτοιο.Φυσικά ψεωδώνυμα πάλι θα χρησιμοποιούνται από οτι κατάλαβα.
    Ο ΛΑΓΗΕ πληρώνει ανάλογα με τα λεφτά που έχει κοιτάζοντας μέχρι ποιό ύψος τιμολογίου μπορεί να φτάσει.Όποτε εισρέουν χρήματα στον λογαριασμό ανεβάζει και το ύψος του τιμολογίου που πληρώνει.

    KIPAP δυστυχώς δεν ξέρω τη διαδικασία αλλά μπορώ να σου δώσω πληροφορίες για το που θα απευθυνθείς για να σε ενημερώσουν. Στείλε μου μήνυμα στο i.papakyriacou@hotmail.com

    ΄Οσο για τα αποτέλεσματα της συγκέντρωσης (συνοπτικά)
    1.Υποσχέθηκαν οτι θα πληρωθούν άμεσα τα 100kw/p (στην προτελευταία συγκέντρωση του ΣΠΕΦ είχαν υποσχεθεί πως οπωσδήποτε θα πληρωθεί ο εκκαθαριστικός ιουνίου μέσα στον φεβρουάριο-δηλαδή το υπεκα μας κορόιδεψε κανονικά)
    Μένει να δούμε αν θα υλοποιήσουν αυτή τη φορά τις δεσμεύσεις τους.
    2.Οτι θα μπούνε μέσα στον επόμενο μήνα 283 εκατομμύρια από οφειλές.Με αυτές θα μπορέσουν μέσα στο μάρτιο να πληρωθούν και τα τιμολόγια ιουλίου και αυγούστου (για να δούμε)
    3.Έχει σχέση με το συμψηφισμό οφειλών (ΦΠΑ,φόρος εισοδήματος).Αυτό φυσικά αφορά και το υπουργείο οικονομικών αλλά έχουν γίνει κινήσεις προς αυτή τη πλευρά.Μένει να δούμε αν θα υπάρξει τροποποίηση στο νέο φορολογικό για την περίπτωση μας.Λογικά (και μην αρχίσουν πάλι τα παρατράγουδα-αν δεν υλοποιηθεί κάτι τέτοιο) δεν είμαι εγώ υπεύθυνος.Τα παράπονα σας στο υπουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σημερα ηταν τα ασφαλιστικα μετρα του λαγηε προς δεη, δεδδηε,αδμηε ευτυχως δεν πηραν παραταση και θα υπαρξει αποφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Aυτό φοβόμουν.Μην πάρει παράταση....πάλι καλά.Και επειδή πρέπει και τα σωστά που κάνει ο κάθε ένας να αναγνωρίζονται το συγκεκριμένο είναι κάτι που επεδίωξε ο ΣΠΕΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλή εξέλιξη, και από μόνο του αυτό μπορει να μειώσει την υπερημερία μερικούς μήνες

      Διαγραφή
  25. ποτε περιμενουμε να βγει η αποφαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα υπομνήματα των δικηγόρων θα κατατεθούν από τους δικηγόρους μέχρι 5-10 Μαρτίου και από εκεί να υπολογίζουμε 2-3 μήνες για να βγεί η απόφαση.
    Έμαθα ότι στις αρχές Φεβρουαρίου βγήκε νέος Κώδικας Συναλλαγών απο την ΡΑΕ και διαχωρίζει το Ηπειρωτικό -Διασυνδεδεμένο Δίκτυο από το Νησιωτικό-Μη Διασυνδεδεμένο Δίκτυο οπότε δίνει την δυνατότητα στον Δεδδηε να έχει δικό του Ειδικό Λογαριασμό ΑΠΕ για τους παραγωγούς που έχουν συνάψει συμβάσεις μαζί του!!! Το οποίο είναι κατά παράβαση του 4001 που αναφέρει για έναν ειδικό λογαριασμό που ο διαχειριστής του είναι ο ΛΑΓΗΕ αρ. 143 παρ 1 ". Η ΛΑΓΗΕ ΑΕ και η ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ανακτούν πλήρως τα ποσά που καταβάλλουν στους αντισυμβαλλόμενους κατά τις διατάξεις της περίπτωσης θ΄ της παραγράφου
    2 του άρθρου 118 και της περίπτωσης η΄ της παραγράφου 2 του άρθρου 129 αντίστοιχα, μέσω του ειδικού διαχειριστικού Λογαριασμού, όπως αυτός δημιουργήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 40 του ν. 2773/1999, τον οποίο
    διαχειρίζεται η ΛΑΓΗΕ ΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μένει να δούμε τα αποτελέσματα.Κοινώς η ΡΑΕ ως ανεξάρτητη αρχή θεωρεί οτι έχει εξουσίες υπεράνω του νόμου..
    Υ.Γ. Σπύρο εδώ και μερικές μέρες δεν μας έχει βρίσει κανείς...ανησυχώ!Τι έγιναν όλοι αυτοί οι ανώνυμοι;έχασαν τη μιλιά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά, το μπινελικι το τραβαει ο οργανισμό σου, παλιοκοπανε, που πηγες κατω από την σημαια των αγροτών, αυτων που λενε ότι είναι ξεχωριστή κατηγορία και θελουν διαφορετ8κή μεταχειρηση.
      Η ανοησια δεν εχει ορια. Καλυτερα βουλωσε το αν είναι να προκαλεις με τις μαλακιες σου.

      Διαγραφή
  28. Γιάννη, οι αθυρόστομοι αναλώνονται στα πανηγύρια των ημερών-καρναβάλι- . Πιστεύω πως θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και πάλι μετά την Δευτέρα και αφού ξεσουρώσουν. μετά θα χρειαστεί να μπαίνουμε στο blog με ΚΩΔ. ΕΔΡΕΘ.
    Δ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Gioris αυτό ακριβώς θα κάνουμε.

    Έχουμε και λέμε..Μάνος Ανδρέου,αντώνης αντωνίου,σπύρος σπύρου κ.τ.λ... μα ποιός βλάξ σκέφτηκε οτι γράφοντας με ονόματα κυπρίων δεν ξέρουμε ποιοί είστε;έχετε και ψευδώνυμα,τρομάρα σας!
    Καθ' ότι ο δείκτης νοημοσύνης σας έχει άμεση σχέση με το πάτωμα θα το ξαναπώ να το εμπεδώσετε.Ναι οι αγρότες είναι ξεχωριστή κατηγορία βάση νόμου.Από εκεί και έπειτα αν μιλάμε για οποιοδήποτε έκτρωμα έχει ως σκοπό να σπάσει τη σύμβαση μου,σε στιγμή που ΔΕΝ ΘΙΓΕΙ τα οικονομικά συμφέροντα των υπόλοιπων παραγωγών το αποδέχομαι.Το αν αυτό θίγει τα δικά σου συμφέροντα ανθυρόστομε δεν πάει να πει οτι προκαλεί όλους τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άδικο σε όλα να είχα Ανδρέου,σκοπιμότητες να εξυπηρετούσα, δεν φαντάζεσαι πόσο χάνεις με το τρόπο που γράφεις.Και πόσο κόσμο εκνευρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εμένα πάλι δεν με καίει που οι αγρότες είναι ειδική κατηγορία και παλεύουν για ξεχωριστή και καλύτερη αντιμετώπιση. Με καίει που εμείς δεν λέμε να μαζευτούμε και να οργανωθούμε και να παλέψουμε κι εμείς για τα δικά μας συμφέροντα. Σταματήστε να κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι και κοιτάξτε τι δεν κάνετε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Kalimera,
    Paroti plirwse o LAGIE, 13600 (gia 100kW) kai paroti i trapeza -Eurobank- pire ta xrimata tis (tokoi pleon kegalaiou) ypirxe ena ypoloipo gia na apeleytherwthei peripoy 12500 Euro. Den xrwstaw se eforia , oute se IKA. Apo auta mou eleytherwnoun mono ta 3500 kai ta ypoloipa 9000 ta desmeuoun gia tin epomeni dosi pou einai se 3 mines. Exei kaneis antistoixes empeiries or mporei na me sumbouleusei ti na kanw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το δάνειο μου είναι ανα 3μηνία. Είχα προφορική συμφωνία με την τράπεζα μου να δεσμεύουν το 1/3 της δόσης του δανείου κάθε φορά που ο ΛΑΓΗΕ πλήρωνε.Αν έφτανε η ημερομηνία πληρωμής του δανείου και έλειπαν χρήμματα (π.χ. ο ΛΑΓΗΕ δεν πλήρωσε για ένα μήνα) το κάλυπτα με δικά μου κεφάλαια.Μέχρι τώρα δεν είχα καθυστερήσει ούτε 3 μέρες το δάνειο μου,με εξαίρεση την τελευταία δόση.
    Το δάνειο μου έπρεπε να πληρωθεί στις 15/2 (σύνολο 9700) πλήρωσα τότε τα 5500 και έλειπαν 4200.Χθες που πληρώθηκα η τράπεζα φυσικά και κράτησε τα 4200 + τους τόκους υπερημερίας.Λογικά θα έπρεπε να μου κρατήσει και το 1/3 από το μάρτιο αφου η επόμενη μου δόση είναι 15/5.Μου κράτησε 2!Για πρώτη φορά.Από άλλους έχω ακούσει ακριβώς το ίδιο με εσάς κύριε Δημήτρη.Κρατάνε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την επόμενη δόση.Προφανώς έχει πέσει τέτοια εντολή στα τμήματα διαχείρησης δανείων των τραπεζών.
    Κοιτάζοντας τη σύμβαση μου,υπάρχει σημείο που αναφέρει οτι η τράπεζα κατά την κρίση της,άσχετα αν δεν υπάρχει ποσό ληξιπρόθεσμο,μπορεί να προβεί σε δεσμεύσεις ποσών προκειμένου να έχει εξασφαλισμένη την πληρωμή του δανείου.Κάποιος φίλος που έχει ρωτήσει γνωστό δικηγόρο πήρε την απάντηση οτι κινείται στα "όρια του νόμου"
    Άλλοι έχουν την άποψη οτι αυτό είναι παράνομο και έχουν κινηθεί νομικά.Εξελίξεις θα υπάρχουν στο θέμα αυτό εντός ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εμένα πάντως στην εθνική υποστήριζαν ότι στη σύμβαση υπάρχει ο όρος ότι πρέπει να μένουν 2 μήνες μέσα. Δεν υπήρχε και πήγαν να μου το περάσουν στη ζούλα μήνες αργότερα με κάποια ανανέωση ασφαλιστηρίου. Και βέβαια αρνήθηκα και την πρώτη φορά που δοκίμασαν να κρατήσουν παραπάνω από τη δόση, ένα τηλεφώνημα του δικηγόρου και τα αποδέσμευσαν αμέσως. Από τότε βέβαια δεν έχουν μπει ποτέ λεφτά περισσότερα από τα χρέη κι έτσι δεν το ξανατσέκαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ενημέρωσε μας Ήλιος για νεα ανάρτηση σε θερμό παρακαλω δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ