Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Πληρωμές φωτοβολταικών ΛΑΓΗΕ παραγωγής Ιουνίου - πληρωμή Φεβρουαριο !!! (5)

Eίναι η 5η ανάρτηση για παραγωγη Ιούνιο!
Ξεκίνησαν οι πληρωμες 12/2. Ες 14/2 μεχρι 4000 Ευρώ

 Για σχόλια και ενημέρωση απο την 1η αναρτηση στα σχόλια πατήστε εδώ. για τη 2η αναρτηση εδώ., για 3η ανάρτηση εδώ,
για 4η ανάρτηση εδώ.

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής, και μην ξεχνατε το ποσο.
Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση εδώ. 

 Τα σχολια δεν χανονται. Λόγω των πολλών σχολιων πρεπει να πατήστε το "φόρτωση περισσότερων" που υπαρχει κατω απο τον πινακα για πληκτρολογηση του σχολιου σας.  Αν δεν δουλευει αυτό δοκιμάστε να μπειτε με διαφορετικό προγραμμα πλοήγησης -browser e.g. explorer, mozila κτλ


ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Μήνας παραγωγής
Ιούνιος
Ημ/νια πληρωμής
Φεβρουαριος
12-13/214/2-15


Τραπεζες





Εθνική20αρια ΣΕΡΡΕΣ, Κοζάνη 4χιλ, 2,5χιλ,
20αρια Ξανθη 2,4χιλΕ
20kw Θεσ/νικη


Αλφα




Αγροτική






Εμπορική ()






ΠειραιώςΣερρες 20kw, Nιγρίτα Σερρών 20kw+40kw <4000euro, Eυοσμος Θεσσαλονίκη 20kw 2,4 χιλ, Κοζάνη 20kw, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ <4000 Ε., 20 kw  Ξάνθη, 2χ20 και 40kw Tρικαλα, 100αρι 3543 ε Αγρινιο, 5x100 Ηγουμενίτσα (-4000),  Λιβαδεια 2χ20 kw, Ηγουμενίτσα 20kw <4000, Χαλκιδική 20kw,  100KW ΚΟΡΙΝΘΟΣ < 4000


EurobankΚοζάνη 20kw, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ <4000 Ε.



Αττικής






Κύπρου




Probank





Αλλες (συνεταιριστικές)Πανελληνια 1x20 kw 2 χ 20 kw , Ιωάννινα , Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου




377 σχόλια:

  1. με το καλο και να ειναι η τελευταια αναρτηση για αυτο το μηνα! ΔΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗ ΠΛΗΡΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι ποιο ποσο η εθνική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μέχρι 4000 ευρώ είναι η ανακοίνωση, εγώ πληρώθηκα 2500 ευρώ για 20αρι πάρκο Εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει καποιος πληροφωρια ποτε θα βαλουν πανω απο 4000;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μολις γυρσισα σπιτι απο ενα 15ωρο ταξιδι για να ειμαι στην συγκεντρωση θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε οσους παρευρεθησαν και ηταν πολλοι βεβαια υπηρχαν πολλοι που δεν προσηλθαν αλλα τουλαχιστον βλεπουμε να αρχιζει να ξεκολαει ο κοσμος απο τον καναπε τωρα σχετικα με τα υποσχομενα εγω κρατω πολυ μικρο καλαθι οριστηκαν καποιες μερες για πληρωμες ιδωμεν σχετικα με ενημεροτητες και φορους ειναι ολα στον αερα και το τελευταιο και πιο σημαντικο που ειπωθηκε ειναι οτι δεν προτιθετει το υπεκα να αυξησει το ετμεαρ γιατι θα επιβαρυνει τον κοσμο και οτι εχουν σχεδον καταληξη με τις τραπεζες αρα ως φαινεται παμε για new deal και ενα τελευταιο μιλησα με ενα καλο φιλο που εχει συμμετοχη σε παρκο στη κρητη εχουν πληρωθει τιμολογιο σεπτεμβριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύμφωνα με το αφο του πσαφ τον μόνο νόμιμο αγροτικό σύλλογο Φβ με καταστατικό αφμ κ700 μέλη αγρότες από όλη την Ελλάδα που δεν δέχεται αλλαγή κούρεμα σκοντο πατσαβούριασμα της σύμβασης των αγροτικών Φβ τα μονα που δεν δημιουργούν ελλείμματα στο λογαριασμό λόγω μη επίτευξης του στόχου 500 mw 273 mw έγιναν αγροτικά φωτοβολταϊκά τελικά ειδική κατηγορία ββάσει νόμου 3851 του 2010 άρθρο2 Παρ 6 την Τρίτη θα πληρωθούν τα 100kw .Καλό κούρεμα στον σπεφ στους παλιούς με τις ταριφαρες τους τούς αναπτυξιακούς και τα mw τους.Εμείς δεν θα Πάρουμε κ αγρότες θα δείτε αν κάνουν την ανοησία να παραβιάσουν τους νόμους3851 του 2010 και τον νόμο 4043 του 2013 Ειδική αγροτική Κατηγορία με Φβ.Ο κουτσουπιας Αγρίνιο μερια Περίμενει τα σχέδια βελτίωσης ακόμαααα.οι άλλοι της Ηπείρου ούτε ταξί Εγώ είμαι από ήπειρο κ όλοι στηρίζουμε πσαφ.Λουμακη την ντουντούκα. Στο κούρεμα μην ξεχάσεις.Είμαστε αγροτικά φωτοβολταϊκά χωρίς να δημιουργούμε ελλείμματα στο λαγηε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν δημιουργείς έλλειμμα όσο πληρώνεις εισφορά 30%.

      Διαγραφή
    2. Ετσι εμαθες αγροτη τοσα χρονια οτι οι υπολοιποι ειμαστε πολιτες β κατηγοριας. Τελειωσαν τα ψεματα τωρα στην Ελλαδα της φτωχιας. Παν και οι επιδοτησεις! Ετοιμασου να την φας και εσυ μαζι με μας! Ακου ειδικη κατηγορια. Εσυ εισαι μονος σου ειδικη κατηγορια λογω βλακειας!

      Διαγραφή
  8. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ.
    ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ New deal.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστουμε Παναγη για τις ευχες σου, μας ελλειψες, ευχαριστα !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Το New deal είναι Λουμακης και σπεφ 31 .κουτσουπιας επειδή έφαγε τα σχέδια βελτίωσης 30 κ 1 χωραφι στον στανο.ποσπηεφ 32 για τα ευχαριστήρια κ 1 jack gia τον Παναγή.οι άλλοι εξαιρούνται φτάνουν τόσα χαζά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι ειναι τελικα το ελλειμα !!!!! μην ειν΄οι καμποι μην ειν΄τα ψηλα βουνα , μην΄ειν οι παλιοι, οι μεσαιοι, οι μικρο μεσαιοι, οι καινουργιοι, οι μεγαλο αγροτες, οι μικρο αγροτες !!!! Ποιο ελλειμα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανεις λαθος φιλε μου.δεν δημιουργω ελλειμα γιατι οι αγροτες βαλαμε λιγοτερα mw273 συγκεκριμενα απο τα 500mw που δικαιουμαστεεως το 2014 κ οχι γιατι πληρωνω εκτακτη εισφορα.ας μην τα περνανε τα υπολοιπα οι μεγαλοκαρχαριες που ξεπερασαν κ το στοχο του 2020. Αυτοι να κουρευτουν κ οι παλιοι με τους επενδυτικους που τα εχουν αποσβεσει.οι αγροτες ειμαστε κατω απο το νομιμο πλαφον.παραταυτα θα μας κουρεψουν 10 αλλα χωρις αλλαγη συμβασης.24 με 28 σπεφ ποσπηεφ κ λοιπους οικιακα 10.αυτη ειναι η αληθεια οσο κ να μην αρεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από οσα διαβαζω ανησυχω για τους αγροτες. Δεν μπορουν να καταλαβουν πως και αυτοι εξισου με τους υπολοιπους 'επιβαρυνουν' το λογαρισμό .. και τωρα με τα νεα μετρα θα κανουν δηλωσεις ΦΠΑ και εισοδημα και συγκεντρωτικές ;; Ας το δουμε και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παπακυριακού Γιάννης13 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:21 π.μ.

    13/2 2:58 Επειδή δεν θέλω να σχολιάσω τα γραφόμενα σου στο blog,αν θέλεις στείλε μου ένα e-mail στο i.papakyriacou@hotmail.com να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θράσος τους είναι απερίγραπτο ! Εξηγήστε του σας παρακαλώ τα φορολογικά ευεργετήματα που ήδη απολαμβάνουν καθώς και ότι διαχωρίζονται μόνο ως προς τις προϋποθέσεις υλοποίησης και κατασκευής και όχι πληρωμών και ανάληψης οικονομικών βαρών ! Ως εδώ και μη παρέκει !

      Διαγραφή
  14. Ego pantos akoma perimeno apo megalo ergo ton Maio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πότε θα πληρωθούν τα 100στάρια;Ξέρει κανένας;Έχω φ.ενημερότητα μέχρι 15/2.Προσπαθώ να επικοινωνήσω από χθες με λαγηε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω εχω μεχρι της 16 και πες οτι βρισκω την ακρη και βγαζω ποτε θα την περασουν στο συστιμα απο το λαγηε;Μαλλον θα αργησουμε να δουμε ευρο!

      Διαγραφή
  16. Πειραιως Σερρες πληρωσε 20kw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλημερα σε ολους
    ημαρτον αφηστε τη φαγωμαρα και καταλαβετε οτι πρεπει να ειμαστε ολοι μαζι
    δεν χωριζομαστε σε οικιακους ιδιωτες αγροτες παλαιους καινουργιους μικρους μεγαλους γιατι τοτε ενας ενας ξεχωριστα ειμαστε ευκολη λεια και το παιχνιδι το χασαμε
    καταλαβετε ολοι οι δηθεν συμφεροντολογοι που γραφουν εχουν σκοπο να μαε διασπασουν για να περασει αυτο που θελει το υπεκα με τιε λιγοτερες αντιδρασεις
    ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πειρεως Νιγριτα Σερρων πληρωσε 20 kw και 40 kw ποσα κατω απο 4000!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ρωτήσω κάτι φίλε? Έχεις στείλει φορολογική ενημερότητα στον ΛΑΓΗΕ? ξέρεις αν είναι απαραίτητο αυτό για να πληρωθούμε? και γω 20αρι έχω και μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
    2. Φιλε εγω στελνω ενημεροτητα ετσι και αλλιως γιατι εχω και ενα 80αρι οποτε δεν ξερω αν χρειαζεται!Αυτη την στιγμη παντος ειχα ενημεροτητα σε ισχυ που λιγη σε λιγες μερες και σημερα ξανα εβγαλα για να ειμαι μεσα και στις επομενες για τα μεγαλυτερα ποσα!

      Διαγραφή
  19. πειραιως ευοσμος θεσσαλονικης 20kw 24000 οκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριοι πριν λίγο έφυγα απο το λαγηε κ με μεγάλη μου Λύπη εμαθα οτι οι φορολογικές ενημερωτιτες με παρακράτηση θα εχουν καθυστέρηση τουλαχιστον εναν μήνα απο την ημερα της πραγ.ατικης πληρωμης λογο φόρτου (6000) για ε αν υπάλληλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 6500 einai me parakratisi.emena mou eipan enamisi mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλημερα σας............ ενημερωστε αν πλειρωθει κανενας απο πειραιως που
    ειχε φορολογηκη ενημερωτητα με παρακρατηση σας παρακαλω!!!!! ευχαριστω ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημέρα σας
    Είμαι σχετικά καινούργιος στο χώρο και έλαβα μέρος στη χθεσινή συγκέντωση.
    Θα παραθέσω τα συμπεράσματά μου και τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε .
    Πρώτα από όλα πρέπει να δεχτούμε τις παρακάτω ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ..
    --Ο τομέας μας σαν νέα δραστηριότητα στην Ελλάδα έχει νηπιακή οργάνωση.
    --Στη χώρα μας όποιος μπορεί να πιέσει το κράτος παίρνει κατά κανόνα και ότι ζητάει.
    --Ομάδα μεγάλη, δυνατή δυναμική και οργανωμένη έχει καλύτερα αποτελέσματα.
    --Οι εταιρείες μας θα έχουν δραστηριότητα ,προβλήματα και διάφορα θέματα με την εξουσία για τα ΕΠΟΜΕΝΑ 20 περίπου ΧΡΟΝΙΑ.
    --Οι κυβερνήσεις θα ΑΛΛΑΖΟΥΝ ,όπως και οι ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ των εκάστοτε κυβερνώντων.
    --Δεν είναι δυνατόν να τρέξουμε 20 χρόνια μέσα σε αβέβαιο περιβάλλον χωρίς οδηγίες και βοήθειες από το όργανό μας.Θα μας κάνουν ότι θελουν.
    --Μόνο μία δυναμική μεγάλη και δραστήρια εκπροσώπηση θα μας προφυλλάσει απο τις κακοτοπιές που θα συναντάμε στη διαδρομή μας.[Συγγνώμη αλλά η σημερινή εκπροσώπησή μας είναι πολύ μικρή σε οργάνωση, μέγεθος, δυναμική, και προβολή στην κοινωνία,για το μέγεθος των επενδύσεων και δεν αναφέρουμε στις ηγεσίες.]
    Αξιολογώντας ΟΛΑ τα παραπάνω πιστεύω ότι.
    --Άμεση προτεραιότητα.. Οργάνωση,συμμετοχή και δραστηριότητα ΌΛΩΝ των παραγωγών-επενδυτών σε συνδέσμους ,συλλόγους και ενώσεις με καταστατικά κλπ
    --Οργάνωση όλων των ενώσεων,συνδέσμων κλπ σε ένα μεγάλο και δυναμικό όργανο που θα εκπροσωπεί όλους μας σε ότι μας αφορά.
    --Συμμετοχή όλων των επενδυτών σε κάθε δραστηριότητα,συγκεντρώσεις κλπ των συλλόγων,ενώσεων.
    --Οι σημερινές ηγεσίες μας να δραστηριοποιηθούν σε δύο τομείς 1.στην οργάνωσή τους σε ένα μεγάλο και δυναμικό όργανο.2.στην εγγραφή όλων στους συλλόγους.3 στην ενημέρωση των μελών μέσα από το διαδύκτιο.

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ....Η επένδυση και τα προβλήματα θα υπάρχουν για τα επόμενα 20 ΧΡΟΝΙΑ
    Σας ευχαριστώ.


    Και μία άλλη πρόταση,δεν χρειάζεται να βρίζετε στο διαδύκτιο,πέστε τις σκέψεις σας, όποιες και αν είναι,ΟΛΕΣ έχουν ΑΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστες οι τοποθετησεις σου φιλε μου, μονο ενωμενοι , με συλογικοτητα και ομοψυχια θα βγουμε απο τα αδιεξοδα που πληττουν τον κλαδο μας, επειδη ομως εισαι νεος φιλε μου στον χωρο, δεν γνωριζεις το επιπεδο των συνδικαλιστων μας !!!! Πολυ φοβαμαι, πως θα απογοητευθεις συντομα !!!! Δυστυχως , ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη !!! Ενας ΣΠΕΦ, δεν μπορει να σηκωσει μονος το βαρος της θεσμικοτητας του κλαδου. Μελετησε τις θεσεις ολων, και θα καταλαβεις τι εννοω !!!! Δεν υπαρχει σοβαροτητα φιλε μου, επικρατει η βασικη αρχη ¨. . να ψοθησει ο γαιδαρος του γειτονα ¨!!!! Θλιβομαι απιστευτα, δυστυχως ομως, αυτη ειναι η αληθεια, απουσιαζει παντελως η εννοια ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ, η εννοια της αναλογικοτητας, της ισοτιμιας, της ισονομιας. Θα βγαλεις ομως, περισσοτερα συμπερασματα, απο τα σχολια που θα ακολουθησουν φιλε μου.

      Διαγραφή
  24. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΙΛΟΒΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΛΟΓΩ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βγηκε τα ενημερωτικα Ιανουαριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τα ενημερωτικα του ιανουαριου ειναι ειναι 2 ευρο περιπου κατω απο αυτα του δεκεμβριου!Ηρεμιστε λιγο δεν εγινε και κατι τοσο κακο μας εχουν παρει τα παντα στα 2 ευρο μεινατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος πότε χρειάζεται να προσκομίσουμε στον ΛΑΓΗΕ φορολογική ενημερότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πειραιώς και Eurobank Κοζάνη πληρώθηκαν (20kW)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παπακυριακού Γιάννης13 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:21 π.μ.

    13/2 8:51 Ύστερα από την χθεσινή συγκέντρωση που είχαμε έξω από το ΥΠΕΚΑ ο υφυπουργός δεσμεύτηκε οτι τέλος του μήνα θα πληρωθούμε τον εκκαθαριστικό του Ιουνίου.Τώρα το αν θα υλοποιηθεί αυτή η δέσμευση μένει να το δούμε.Συνεπώς όσοι έχετε φορολογική ενημερότητα που λήγει πριν τις 20 καλό θα είναι να ξαναβγάλετε.Προσοχή.Την ενημερότητα που θα πάρετε από την εφορία (και όχι από το taxis) πρέπει να την στείλετε είτε οι ίδιοι,είτε ταχυδρομικώς-ΟΧΙ με fax ή ε-mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SOS!!!!!ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΕΑΝ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ "ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΦΕΙΛΗΣ" Η "ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ" SOS!!!

      Διαγραφή
  30. Για πληρωμή εκκαθαριστικού τιμολογίου από 20άρι (ποσό 1500€) περίπου, χρειάζεται φορολογική ενημερότητα?? μπορεί να με ενημερώσει κάποιος παρακαλώ?? δεν έχω πληρωθεί ακόμη και ανησυχώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι χρειαζεται για καθε ειδους ποσο!Μεγαλο προβλημα αυτο με τις ενημερωτητες....

      Διαγραφή
  31. Παπακυριακού Γιάννης13 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:29 π.μ.

    13/2 11:04 H φορολογική σας ενημερότητα πρέπει να βρίσκετε σε ισχύ (και να την έχει περάσει ο ΛΑΓΗΕ στο σύστημα του) την ημέρα που δίνει την εντολή για πληρωμή στην εθνική (και μερικές μέρες νωρίτερα).Πλέον επειδή υπάρχει μεγάλος φόρτος του ΛΑΓΗΕ στο θέμα αυτό,καλό είναι αρκετές μέρες νωρίτερα.
    Στην ουσία οι παραγωγοί που ΔΕΝ μπορούν να βγάλουν 4μηνη ενημερότητα(θα γίνει 2μηνη) επειδή υπάρχει οφειλή,καλό είναι να πηγαίνουν 2 φορές το μήνα στην εφορία...
    Παράδειγμα...για τον ιανουάριο,ας πούμε 3 του μήνα πλήρωσα την οφειλή ιανουαρίου και πήρα φορολογική ενημερότητα,μέχρι 3 φεβρουαρίου.(σου δίνουν για 30 μέρες).Τέλος του μήνα,ας πούμε 25 ιανουαρίου ξαναπήγα στην εφορία,ζήτησα φορολογική ενημερότητα και ξαναπήρα για άλλες 30 μέρες,δηλαδή μέχρι 25 φεβρουαρίου.
    Γίνομαι λίγο αναλυτικός -κουραστικός αλλά υπάρχουν αρκετοί που δεν το γνωρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ Παπακυριακου καλα που εισται εσεις και μας ενημερωνετε σας ευχαριστω πραγματικα!Εγω τυχαινει δυστιχως ή ευτιχως δεν εχω καταλαβει ακομα να εχω 3 παρκα ενα 20 kw ενα 40 κw και ενα 80kw (τα δυο ειναι αγροτικα το 20 αρι και το 80αρι) σημερα πληρωθηκα για το 20αρι και το 40 αρι!Η ενημερωτητα που εχω στειλει λιγη στις 16 του μηνος πρεπει να ξανα βγαλω για να ειμαι μεσα στις πληρωμες για το 80 αρι?

      Διαγραφή
  32. Παπακυριακού Γιάννης13 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:31 π.μ.

    13/2 11:25 από τις φορές που το έχω επαναλάβει,αυτή τη φορά ξέχασα να το αναφέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παπακυριακού Γιάννης13 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:32 π.μ.

    Μην ρωτάτε μέχρι ποιό ποσό,υπάρχει η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΛΑΓΗΕ.Τα ποσά που θα πληρωθούν θα έιναι μέχρι τιμολόγια αξίας 4000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Aπό 0,42946 σε 0,4285 η KW και εφτά ευρώ λιγότερο το τιμολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εχουμε αρνητικο πληθωρισμο? Και επιπλεον νομιζα οτι καταργηθηκε δυστυχως η ετησια αναπροσαρμογη λογω πληθωρισμου. Δεν ψηφιστηκε, γνωριζει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ EYROBANK ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 4000 Ε.
    και κατι για τους φιλους ΑΓΡΟΤΕΣ της ειδικης κατηγοριας ανθρωπους επιχειρηματιες
    για ψαχτειτε ποσα ΑΡΓΟΤΙΚΑ παρκα που κρατησαν παρανομα την τιμη με συνδεση εως ιουνιο 2013 ΑΝΗΚΟΥΝ
    πραγματικα σε αγροτες και δεν ειναι βιτρινα ? πανω απο 70 % η αληθεια ποναει ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αυτο ειναι αληθεια !!! δηλαδη !!! παντου !!!! παντου!!!! και μετα λεμε γιατι πτωχευσαμε !!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΠΙΗΔΗ ΜΑΣ ΠΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΙΟΥΝΤΙΛ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΙΣΑΓΕΛΕΑΣ,ΝΑΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΙΜΒΑΙΝΕΙ

      Διαγραφή
    3. Πως καράτησαν δηλαδή παράνομα τη τιμή ενώ ανήκουν σε αγρότες;
      το ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν έχει αλλάξει. όλα ανήκουν σε επαγγελματίες αγρότες (και για πενταετία) όπως αυτοί προκύπτουν από τον οπεκεπε.
      έχει συμβεί όμως κάποιοι από τους πάρα πολλούς αγρότες που δε μπορούσαν να πάρουν δάνειο να πέσουν στα χέρια εταιρειών που τους έχουν δεμένους άγνωστο με τι συμφωνία η κάθε περίπτωση.
      ποσοστό περίπου 10-15%.

      Διαγραφή
    4. Φίλε, πιστεύω να καταλαβαίνεις πόσο σοβαρά πράγματα είναι αυτά που γράφεις, αν κάνεις προβοκάτσια, είναι τουλάχιστον βρώμικο και απεχθές, και θα φανεί σύντομα. Διαφάνεια σε όλα και για όλους.

      Διαγραφή
    5. ΣΥΜΦΩΝΙΩ, ΜΙΛΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΤΟ ΥΠΕΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ

      Διαγραφή
    6. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    7. δεν εχεις ιδεα τι λες,τα αγροτικα ανηκουν στους αγροτες,τραβα να γινεις κ εσυ,να δεις τι ωραια που ειναι να εισαι αγροτης!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    8. Ο 12.37 εχει απολυτο δίκιο. Οι αγροτες είναι οι αχυράνθρωποι και πισω τους κρυβονται οργανωμένα συμφεροντα που ασκουν οικονομικό ελεγχο και διοικηση.
      Είναι γεγονός.
      Ολοι το ξερουμε εκτός από αυτους που ψαχνουν συνεχως ένα συννεφο για να πεσουν!

      Διαγραφή
  37. Τιμες απο 0,42946 σε 0,4285 και απο 0,35941 σε 0,3586. Δεν βγαινει το ιδιο ποσοστο μειωσης???? Ελεξτε και τα δικα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πληρώθηκα 20 kw Πειραιώς Ξάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τα 100αρια θα πληρωθούν σήμερα αύριο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. η τιμη βασει μνημονιακου νομου Νοεμβριου 2012 ισχυε για συνδεση εως τρεις μηνες (Ιανουαριος 2013 ) τα Αγροτικα
    πηραν 2 παρατασεις???? εως ιουνιο 2013 με την εγγυημενη τιμη τις τελευταιες ημερες εγιναν .......ρωτηστε τους
    ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε, δεν καταλαβα !!!! και που φταινε οι αγροτες γι΄αυτο !!!!!

      Διαγραφή
  41. Για τιμολόγιο με πληρωτέο ποσό μέχρι 1500 ευρώ δεν χρειάζεται φορ. ενημερότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΛα ντε.........τι φταινε?...αφου ως γνωστο στο Ελλαδισταν .....για ολα φταινε ...οι γκομενες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου, εκτιμω την ευφυια σου , αλλα, βοηθησε με να καταλαβω τι συμβαινει !!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΟΣ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΦΙΛΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
      ΟΧΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
    3. Δεν γνωρίζεις ότι εχουν κανει συμφωνιες για μεταβιβαση παρκων και οι αγροτες είναι απλα οι αχυράνθρωποι για πεντε χρονια ;;;

      Διαγραφή
    4. ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ.
      ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ;
      ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΩΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ.
      ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΙΣΩΣ.

      Διαγραφή
    5. Ελληνικα καταλαβαίνεις ; Τα Αγροτικά ΔΕΝ ανοικουν σε αγροτες. Οι σχετικες συμβασεις είναι υποπτες και παραβιάζουν την ουσια του νομου.
      Αν και ιδιωτικές συμβασεις είναι δικαιωμα του καθενος να συνάπτει, δεν μπορει να το κανει για να 'ξεγλιστρά' από την νομιμοτητα.
      Οι αχυράνθρωποι νομιζουν ισως οτι δεν εχουν παρανομησει αλλα εν γνωση τους μεταβιβασαν στην ουσία ένα παρκο ενώ οι νομοι το απαγορευαν !!
      Θα γινει σε λιγο χονττρο πανηγυρι !

      Διαγραφή
    6. Κυριοι !!!! επειδη τα πραγματα εδω ειναι σοβαρα !!!! και μιλαμε για επενδυσεις πολλων εκκατομυριων, αρα για αναλογο σκανδαλο !!!! να ειμαστε προσεχτικοι σ΄αυτα που λεμε και γραφουμε !!! Δωσε μας φιλε, περισσοτερες πληροφοριες, δηλ αφου μιλας για πλεκτανη, ποια ηταν η διαδρομη της !!!!! απλα, να καταλαβουμε και μεις, , ,

      Διαγραφή
    7. ΕΣΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΓΛΩΣΣΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ;
      ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΟΔΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
      ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ;

      Διαγραφή
    8. Τα αγροτικά στην μεγαλη πλειοψηφια τους ανοικουν επι της ουσιάς σε αλλους επιχειρηματιες και όχι στους ιδιους τους αγροτές όπως επιβαλει η νομοθεσία !
      Οι αγροτες είναι αχυράνθρωποι και από πισω τους κρυβονται μεγαλοι επιχειρηματίες !
      Μην κανετε σα να πεφτετε από τα συννεφα. Ολοι το γνωρίζουμε ! Σε λιγο θα βγουν στην φορα.

      Διαγραφή
    9. Αν και το ¨σε λιγο¨ δεν με καλυπτει, θα περιμενουμε !!!!!

      Διαγραφή
  43. Από 0.3364 τον Δεκέμβριο σε 0.3357 Ιανουάριο.
    Πληρώθηκα από Alpha Bank, Δύο χ 20Kw , 1670ευρώ & 1085ευρώ αντίστοιχα.
    Θάσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Μπορώ να κάνω μια ερώτηση; Έχετε στείλει φορολογική ενημερότητα στον ΛΑΓΗΕ προκειμένου να πληρωθείτε; Εγώ δεν έχω πληρωθεί ακόμη (20kw με τις ίδιες ακριβώς τιμές κιλοβατόρας στην Θεσσαλονίκη) και αναρωτιέμαι αν χρειάζεται να στείλω.(Στον ΛΑΓΗΕ δεν απαντάει κανείς στα τηλέφωνα) Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  44. καλημερα σας............ ενημερωστε αν πλειρωθει κανενας απο πειραιως που
    ειχε φορολογηκη ενημερωτητα με παρακρατηση σας παρακαλω!!!!! ευχαριστω ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. μηπως γνωριζετε ποτε πληρωνοννται τα ανω των 4000 ευρω΄? χρσταω και στον αγεννητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. πειραιως 2χ20 και ενα 40kw στα Tρικαλα οκ αναμονη για το 100 kw σε eurobank ......panos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. παρακολουθω οτι πολλα ατομα μιλανε συνεχως προσβλητικα για τους αγροτες,για ποιο λογο? επειδη θελανε να κανουν κ αυτοι μια επενδυση.δεν μπορω να σας καταλαβω!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 20αρια, Ξανθη, Εθνικη, περιπου 2400ευρω/τιμολογιο. επιτελους ανασααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 100αρι πληρωσε πειραιως 3543 ευρω,αγρινιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η εντολη που εχει δωσει ο λαγηε παιδια ειναι για τιμολογια μεχρι 4000 ευρο οσοι εχουν τετοια τιμολογια λογικα ως αυριο θα πληρθουν αν δεν εχουν θεμα με ενημεροτητες!Για ποσα πανω απο 4000 περιμενουμε απο δευτερα ισως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλημέρα, γνωρίζει κανείς που οφείλεται η μείωση της τιμής το Ιανουάριο στα εκκαθαριστικά του ΛΑΓΗΕ σε σχέση με την τιμή του Δεκεμβρίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 3'06 Τι ειναι αυτα που λες;;;τα αγροτικα δεν ανηκουν σε αγροτες ;;;;κ σε ποιον ανήκουν;;;;σε σενα ;;;;αι.ντε σοβαρεψου...αν εχεις στοιχεια να πας στον εισαγγελλεα επωνυμα..οχι εδω να λες οτι σου κατεβει...φαγωθηκατε με τους αγροτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αγροτικά ανοικουν στους νταβατζιδες των αγροτών οι οποιοι τους εβαλαν μπροστά, αλλα από πισω τα λεφτα και την διοικηση την εχουν αλλοι.
      Αυτό είναι παραβιαση της νομοθεσίας σχετικά μα την απαγορευση μεταβίβασης των αδειών, και ολες αυτές οι αδειες θα ανακλυθουν.
      Σε λιγο θα αρχισουν τα οργανα.

      Διαγραφή
    2. 5:01 Τι ακριβώς εννοείς...εξήγησέ μας...

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  53. Ξέρει κανείς αν μπορεί να αλλάξει εκ των υστέρων τράπεζα στην οποία να τον πληρώνει ο ΛΑΓΗΕ? Υπάρχει δάνειο με ενεχυρίαση του εξοπλισμού κι όχι της σύμβασης με το ΛΑΓΗΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέβαια και μπορεί να αλλάξει η τράπεζα πληρωμής αν δεν υπάρχει ενεχυρίαση της σύμβασης με το ΛΑΓΗΕ.
      Θα πρέπει να στείλεις μια επιστολή στο ΛΑΓΗΕ με τα στοιχεία της τράπεζας και του λογαριασμού που θες να κατατίθενται οι πληρωμές στο μέλλον

      Διαγραφή
  54. Μπορεις να κανεις μεταφορα δανειου απο μια τραπεζα σε αλλη αν και εχω ρωτησει να παω σε αλλη δεν υπαρχει κανενα ενδιαφερον απο τις τραπεζες γιατι τωρα ειμαστε πολυ επικυνδυνη κατηγορια αν ομαλοποιηθουν και οι τραπεζες σιγουρευτουν θα δειτε ποσοι θα φυγουν απο πειραιως που ειναι η πιο αλητισσα τραπεζα πραγματικα δεν υπαρχει πιο ενοχλητικη τραπεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μηπως παρατήρησε καποιος αλλαγή στο ενημερωτικό σημείωμα του ΛΑΓΗΕ μηνός Ιανουαρίου ? Η τιμή ενέργειας του πάρκου μου το Δεκεμβριο του 2013 ηταν 0,40434 (στις πιστώσεις) ενω στο σημείωμα του Ιανουαρίου επεσε στα 0,40343 !!
    Ξερει κάποιος γιατί έγινε αυτο ? Εχει συμβεί και σε συναδέλφους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 5x100 Ηγουμενίτσα πληρωθηκαν (-4000) απο τραπεζα Πειραιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. μειωση εγινε σε ολουσ λογο αρνητικου πληθωρισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τα αγροτικά στην μεγάλη πλειοψηφία τους ανήκουν επι της ουσιάς σε αλλους επιχειρηματίες και όχι στους ιδιους τους αγροτές όπως επιβάλει η νομοθεσία !
    Οι αγρότες είναι αχυράνθρωποι και από πισω τους κρυβονται άλλοι !
    Μην κανετε σα να πεφτετε από τα συννεφα. Ολοι το γνωρίζουμε ! Σε λιγο θα βγουν στην φορα.

    Τα αγροτικά ανοικουν σε κάποιους ‘αγνωστους κρυμενους στο παρασκηνιο ’ οι οποιοι εβαλαν μπροστά τους αγροτες, και αυτοί από πισω διαχειριζονται τα οικονομικά και την διοικηση των παρκων.
    Αυτό είναι παραβιαση της νομοθεσίας σχετικά μα την απαγορευση μεταβίβασης των αδειών, και ολες αυτές οι αδειες θα ανακληθούν.
    Σε λιγο θα αρχισουν τα οργανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου....

      Αγρότης είμαι και δεν μου ανήκει το πάρκο μου γιατί για 9 χρόνια ακόμα ανήκει στον κύριο Σάλλα που με ξεζουμίζει.

      New Deal χωρίς μείωση επιτοκίων είναι No Deal.

      Διαγραφή
    2. έτσι όπως το θετής το θέμα κάτι μου λέει αυτό , οπός η NEON ENERGY βρήκε κάποιους φουκαράδες αγρότες (και όχι μόνο, άλλα δεν είναι επί της παρούσας συζήτησης ) τους πηρε μετρητά για ιδία συμμετοχή τους έβαλε να υπογράψουν γραμμάτια για το υπόλοιπο πόσο με ληστρικούς τόκους τούς έβαλε να υπογράψουν σύμβαση συντήρησης και εγγύησης με υπέρογκα ποσά με αποτέλεσμα μόνο η neon να επωφελείται και μόνο και τώρα που δεν βγαίνουν τα κουκιά τούς κυνηγά με διαταγές πληρωμής για να τούς πάρει τα πάρκα .

      Διαγραφή
  59. τα τιμολογια που βγηκαν σημεραμε τι ημερομηνια θα κοπουν προκειμενου να μην φαμε καποιο προστιμο απο την εφορια ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 1 μηνα μετα το ειδοποιητηριο θα ελεγα, καθως μπορει κανεις να πει ότι η ημερομηνια εκδοσης ειδοποιητηρίου ταυτιζεται με την καταμετρηση της ποσοτητας πωλησης, δηλαδή ολοκληρώνεται το Δελτιο Αποστολής.
    Τα τιμολογια κόβονται μεχρι ένα μηνα μετα την παραδοση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε αυτό συνάδελφε προσεχτικά http://www.lagie.gr/fileadmin/groups/EDRETH/RES/Ypodeigma_symplirosis_Timologioy_Polisis_Ilektrikis_Energeias_apo_FB__2012_12_18_.pdf

      Διαγραφή
    2. Λάθος για εμένα ο 1 μήνας. Κατά την άποψή μου μπορείς να τιμολογήσεις όποτε θέλεις από την τελευταία ημέρα του μήνα που αφορά το εκκαθαριστικό έως και μετά από αρκετούς μήνες.
      Ο κώδικας λέει ότι μπορείς να τιμολογήσεις ένα μήνα από το ΔΑ μέσα στην ίδια χρήση για τον λήπτη.
      Δελτίο αποστολής πλέον δεν υφίσταται για να "ολοκληρωθεί".

      Διαγραφή
  61. 5 12 εχεισ πικρα μεγαλη,γιατι αραγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. χαλαρωστε παιδια,ο αγωνασ ειναι κινοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ειχα παει στην συκεντρωση και διαπιστωσα οτι το 80 τισ εκατο ηταν αγροτεσ.γιατι ρε παιδια///πηρα αδεια αποτην δουλεια μου γιατι επρεπε να μουν στην σικεντρωση.εσεισ που ησασταν///ντροπη επαναστατεσ του καναπε,μονο να γραφετε ξερετε.ιδιωκτητησ 20 κιλοβατ βολοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. o agonas kerdizete me agona ante tempeloskila tou kanape.koprites mono 300 atoma.agrotis agrinio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ο 5 58 εχει δικιο.τα βαζουμε με τουσ αγροτεσ γιατι ετσι μασ βολευει.αν δεν ξεσηκωθουμε δεν κερδιζουμε τιποτα .ξυπνηστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. re davatzides tou kratous tifagouthikate me tous agrotes kefines kai lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. δεσμευση υπουργου΄΄οι στεγεσ δεν πειραζονται.13 02 2014.κριμα για αυτουσ πουπηιραν επιδοτιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Λιβαδεια πληρωσε η Πειραιως 2χ20 kw και η Πανελληνια 1x20 kw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. iparhi kanis poy den plirothike gia to mina maio 100ari?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι αν εχεις φορολογικη και ασφαλιστικη ενημεροτητα , ,

      Διαγραφή
  70. Και οι 35.000 οικιακές φωτοβολταϊκές στέγες στο τραπέζι του New Deal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ 35.000 φέρουν μαζί τους και 100.000 ψήφους.
      Αμ δε που θα τις πειράξουν!!!!!

      Διαγραφή
    2. ετσι και μπουν οι πολυ παραπανω φ/β στεγες στο new deal ... μου λες πως θα πληρωθουν..?? η απλα πετας φιτιλιες..??? και στο λεω αυτο γιατι δεν νομιζω η δεη να πληρωσει Ο Λ Ο το ποσο για να πας εσυ να
      πληρωσεις τον λογαριασμο μονο σου...!! και να μην σου εχει κανει και συμψηφησμο ... και να αφησει αυτο που λεει .. πληρωμη με την ληξη του εκαθαριστικου.. και να σου κοψει και την ταριφα ενω στην... " ουσια εχεισ
      προπληρωση..."" τα χρονια σου..??? και να σου βαλει και φορο ..... και να σου ζητησει και ασφαλεια...??
      ειναι σαν να μου λεσ οτι βλεπεισ τσιπρα στισ επομενεσ εκλογεσ....
      εεεεε τοτε πιστευω και γω στον αη Βασιλη....!!!!!

      Διαγραφή
  71. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ 100ΚW ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟ 2013 Η ΔΕΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 23-12-13 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΝΑΝΤΙ.ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ Η ΔΕΗ ΠΗΡΕ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΝΒΕΡΤΕΡ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΗΤΑΝ143550ΚWH Κ ΕΚΑΝΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΓΗΕ.Ο ΛΑΓΗΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 141300 ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΔΗΛ 2000Κ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ...ΜΑΙΛ.jimkats11@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα φίλε και συνάδελφε...η ΔΕΗ θεωρεί ότι (αν είναι δυνατόν) οι απώλειες από τον Inverter στον μετρητή είναι 1,5%!!!!!!!!!!!! Και επομένως αν κατέγραψε 143.550, τότε θα πληρωθείς για 141.397...Φυσικά, αυτό δεν ισχύει...Αλλά δε θα βγάλεις άκρη...Φιλικά, Τάσος...

      Διαγραφή
    2. Και τι ισχύει Φίλε Τάσο?Έχω το ίδιο πρόβλημα...

      Διαγραφή
    3. Σχετικά με το πραγματικό ποσοστό απωλειών μεταξύ Inverter και μετρητή ΔΕΗ? 0,3% max αν έχεις πολλά μέτρα απόσταση...Αν έχεις μικρή απόσταση λιγότερο...Τάσος

      Διαγραφή
    4. Οι απώλειες έχουν να κάνουν με το είδος και την ποιότητα των υλικών καθώς και με την απόσταση. Τα min και max είναι σχετικά.

      Διαγραφή
  72. σημερα ηταν να γινει συναντηση υπεκα-τραπεζων... αν καποιος εχει οποιοδηποτε νεωτερο παρακαλω να μας ενημερωσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Παρατήρησα στα τιμολόγια μείωση τιμής στην αγορά της κιλοβατώρας. Η αύξηση της τιμής με βάση τον πληθωρισμό δεν καταργήθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μήπως γνωρίζει κάποιος, τώρα με τον νέο νόμο, μπορώ να κόψω απλό αθεώρητο τιμολόγιο, αντί για τιμολόγιο-δελτίο αποστολής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Ν. 4093/2012) στην Ευρωπαική Επιτροπή

    Οι δικηγόροι ενημερώνουν τον πρόεδρο του ΠΟΣΠΗΕΦ για τα τελευταια θετικά νέα της καταγγελιας της εκτακτης εισφοράς στην Ευρωπαική επιτροπή

    ΠΡΟΣ: ΠΟΣΠΗΕΦ

    ΥΠΟΨΗ: Προέδρου κ. Γ. Παναγή
    ΘΕΜΑ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Ν. 4093/2012)

    Αγαπητέ κ. Πρόεδρε.
    Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας για το υπόψη θέμα σας κοινοποιούμε την από 08.01.2014 επιστολή της Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με την οποία
    βεβαιώνεται, για μια ακόμη φορά, ότι η καταγγελία που ασκήσαμε τον περασμένο Αύγουστο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκ μέρους δεκάδων παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά «χρειάζεται περαιτέρω εσωτερική εξέταση», προκειμένου να αποφανθεί το εν λόγω όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν το επίμαχο μέτρο (έκτακτη εισφορά) «συνιστά παράβαση του δικαίου της Ε.Ε.». Η εξέλιξη αυτή συντελείται μάλιστα παρά το γεγονός ότι στις 11.10.2013 η ίδια Υπηρεσία (Γενική Διεύθυνση Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) αποφάσισε, όπως είναι γνωστό, να θέσει, σε ό,τι αφορά την τελευταία, στο αρχείο καταγγελία ετέρου συλλογικού φορέα παραγωγών για το ίδιο ζήτημα (έκτακτη εισφορά). Έτσι, η ανωτέρω επιστολή που μας εστάλη σήμερα (08.01.2014) συνιστά, αναμφίβολα, θετική εξέλιξη, που καταλείπει ελπίδες για την έκβαση των αντίστοιχων καταγγελιών που έχουμε ασκήσει έως σήμερα εκ μέρους εκατοντάδων παραγωγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβαστε φιλοι μου, καμαρωστε ΛΑΙΚΙΣΜΟ !!!!! Οχι, γιατι ενας συναδελφος, μας μιλησε για συλλογικοτητα !!!!! το γεγονος πως «χρειάζεται περαιτέρω εσωτερική εξέταση» θεωρειται επιτυχια !!!!!!! και την ιδια στιγμη αναφερει ΦΥΣΙΚΑ πως ¨ . . .η ίδια Υπηρεσία (Γενική Διεύθυνση Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) αποφάσισε, όπως είναι γνωστό, να θέσει, σε ό,τι αφορά την τελευταία, στο αρχείο καταγγελία ετέρου συλλογικού φορέα παραγωγών για το ίδιο ζήτημα (έκτακτη εισφορά).¨ !!!!!! Καταλαβαινετε λοιπον τι μας τρωει !!!! ΝΤΡΟΠΗ

      Διαγραφή
    2. Αντι να ειμαστε ενωμενοι ΟΛΟΙ εναντιον ΟΛΩΝ, κατα οποιασδηποτε απορριπτικης αποφασης , στην διεκδικηση των συμφεροντων μας, ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ πως η δικη τους απορριφτηκε και η δικια μας «χρειάζεται περαιτέρω εσωτερική εξέταση» !!!!! Τι να πεις, τα γεγονοτα , μιλανε μονα τους !!!!

      Διαγραφή
    3. Φίλτατε 9:52
      Φοβούμαι πολύ οτι ο Λουμάκης προσέφυγε στην Ευρώπη εσκεμμένα με ελλιπή στοιχεία ωστε να χάσει και αυτό να αποτελέσει κακό δικαστικό προηγούμενο για όλους μας ευ νοώντας ξεκάθαρα τους εγκληματίες του ΥΠΕΚΑ.
      Ειλικρινά λυπάμαι αφάνταστα αν αυτός ο φόβος μου-υποψία είναι πράγματι αλήθεια...

      Διαγραφή
    4. :) :) αν ο ΦΟΒΟΣ σου, γινεται ΥΠΟΨΙΑ και τοσο γρηγορα ΑΛΗΘΕΙΑ !!!! εγω φοβαμαι τον λυκο που κρυβεται, πισω απ΄την καλοπροαιρετη προβια σου !!!!!!!! εχουσιν γνωσιν οι φυλακες Παναγη η η :)

      Διαγραφή
    5. Φίλε 11:51
      Είμαι εντελώς άσχετος με συλλόγους,Παναγήδες και πιθανούς ανταγωνισμούς των.Απλώς έχω προσωπικό κριτήριο ηλικία και αρκετή διεθνή επιχειρηματική εμπειρία ώστε να καταλαβαίνω δυστυχώς με θλίψη μερικά πράγματα...Αυτό ειναι η μόνη αλήθεια.

      Διαγραφή
    6. :) φανταστειτε λεει φιλοι μου, σε λιγο να απορριφθει η της ΠΟΣΠΗΕΦ !!!! θα βγει να πει , πως ο ΣΠΕΦ ,εστειλε ελλειπη στοιχεια, ωστε να αυτοχασει, ωστε αυτο να αποτελεσει προηγουμενο, ωστε ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΠΟΣΠΗΕΦ, στην αιτηση που θα εκανε μετα !!!! ωστε, μετα ο ΣΠΕΦ να χαιρεται !!!!!! Το ακρων αωτον της λογικης και της συλλογικοτητας !!!! :) :)

      Διαγραφή
    7. Μου γραφεις ¨Είμαι εντελώς άσχετος με συλλόγους,Παναγήδες και πιθανούς ανταγωνισμούς των.Απλώς έχω προσωπικό κριτήριο ηλικία , ,, ¨, και περιμενεις να σε παρω στα σοβαρα !!!! Κατ΄αρχας εξηγησε μου, τι διαλεκτο μιλας !!!! ακρη δεν βγαζω !!!!!

      Διαγραφή
    8. Αυτο δε με το ¨διεθνή επιχειρηματική εμπειρία ¨ !!! με τρομαξε !!!! ελα μα μιλησουμε για τον Nash και την θεωρια των παιγνιων στην Οικονομια !!!!!! αντε στην μακρο- διεθνη- οικονομια, αντε του δικου μας! του Ελληνα Δασκαλακη !!!!

      Διαγραφή
    9. 12:10 Δεν με ενδιαφέρει αν θα με πάρεις σοβαρά ή όχι.Δεν έχω κανένα συμφέρον.αλλά και ούτε και κόπτομαι στο να αποδείξω σε σένα κάτι.Πράγμα το οποίο παρατηρώ οτι δεν συμβαίνει με σένα...Είναι φανερό οτι κάνεις χρήση λόγου ιδιαιτέρως ερειστικού με τάση εμπαιγμού και προσανατολισμένο προς μία συγκεκριμένη πλευρά.Συνεπώς προτίθεμαι να διακόψω τη συνομιλία μαζί σου.Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για άλλη μια φορά.

      Διαγραφή
    10. :) ok !!! πασο! βλεπεις , οταν αντιλαμβανομαι πως ο συνομιλητης μου ειναι σε δυσμενη θεση, σταματω !!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗΔΕΣ !!!! σταματω, και σεβομαι την δυσκολη στιγμη !!!!! και οχι να γραφω ¨ Συνεπώς προτίθεμαι να διακόψω τη συνομιλία μαζί σου¨ !!!! ,'η ¨κάνεις χρήση λόγου ιδιαιτέρως ερειστικού με τάση εμπαιγμού και προσανατολισμένο προς μία συγκεκριμένη πλευρά¨ !!!!!, την ξεσκισαμε την προβια Παναγη η η η :) :)

      Διαγραφή
    11. Και μιας που εκανα μνεια στον εν ζωη John Nash, ας θεσω ενα αναλογο ΜΟΝΑΔΙΚΟ γριφο, ενα αινιγμα που μενει αλυτο για !!!!!! μπορει και τρια δευτορολεπτα !!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ I. R. R !!!!!!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΦΗΥΡΕ !!! ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΟΥ !!!! ΛΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ !!!!

      Διαγραφή

    12. Η μέθοδος του εσωτερικού βαθμού απόδοσης (EBA) (αγγλικά: internal rate of return- IRR)δείχνει την απόδοση ενός επενδυτικού προγράμματος. Ο εσωτερικός βαθμός απόδοσης είναι το προεξοφλητικό επιτόκιο το οποίο εξισώνει την παρούσα αξία των πρόσθετων ετήσιων ταμειακών ροών [1] μετά από φόρους οι οποίες προέρχονται από το πρόγραμμα, με το αρχικό κόστος του προγράμματος. Με άλλα λόγια,ο εσωτερικός βαθμός απόδοσης είναι το προεξοφλητικό επιτόκιο το οποίο μηδενίζει την καθαρή παρούσα αξία του προγράμματος. Ο εσωτερικός βαθμός απόδοσης μιας επένδυσης υπολογίζεται ως εξής: εξισώνοντας την παρούσα αξία [2] της αναμενόμενης καθαρής εισροής μετρητών με την παρούσα αξία της εκροής μετρητών.

      Διαγραφή
  76. MHPOS THA MPOROYSE KAPOIOS NA ME ENHMEROSEI OS POTE THA YPARXEI H EKTAKTH EISFORA.EIXA THN ENTYPOSH GIA TIS XRONIES 2012-2013.TORA BLEPO TIMOLOGIO IANOYARIOY PALI EKTAKTH EISFORA.PLHROTHIKA SHMERA 20KW PEIREOS SERRES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ12 ΜΕΧΡΙ ΙΟΥΝΙΟ 14

      Διαγραφή
    2. προς 10.09... εντελως φιλικα.. Απλα η εκτατη εισφορα την βλεπω να ειναι μονιμη...!!!
      με αλλο ονομα...!!!! και για παντα..?? Εξου και η περικοπη των τιμων
      που φλερταρει στα επιπεδα της εκτατης εισφορας...!!! ΕΓΩ πιστευω
      οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΘΕΙ ΤΟ 30%
      (περιπου) ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ
      ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.... Ξαναλεω οτι ειναι απλα μια γνωμη...
      .......giannis

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ 10¨27, ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΛΑ

      Διαγραφή
    4. ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΦΙΛΕ, ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ , ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ .

      Διαγραφή
    5. προς 10.33... βρε συ ................. εγω τα περιμενω ολα, απλα ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥΡΘΕΙ Η ΑΔΕΣΠΟΤΗ ... απο ΑΥΤΟΥΣ ??? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?? ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ??? Γιατι οτι κατι θα ρθει το ξερω ... το θεμα ειναι τι κανουμε..????
      .........................φιλικα giannis

      Διαγραφή
    6. εγω το εχω ξαναπει... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ..!!!!
      ...........giannis

      Διαγραφή
    7. Σου απαντω μονο και μονο επειδη ΔΙΑΚΡΙΝΩ σοβαροτητα και ΑΓΩΝΙΑ !!!! Μονο ενωμενοι, και με επιγνωση της παρουσης καταστασης !!! φαντασου πως ηρθαν οι κακοι καιροι, και πρεπει να μοιρασεις μια πιτα, ισαξια σε ολους, δεν θα μετρησεις την συνεισφορα ολων !!! δεν θα προσεξεις μηπως καποιοι τρωνε σε αναλογια, περισσοτερο απο τους αλλους!!, δεν θα ψαξεις να βρεις, ποσα εδωσε ο καθενας για να γινει η πιτα !!!! Αυτα, πιστευω να καταλαβες !!!

      Διαγραφή
  77. Τωρα που θα στειλουμε τα ενημερωτικα γραφουμε πάνω " βεβαιωση οφειλης "?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. EYXARISTO KAI KATI AKOMA GIATI NA PLHRONOYME FORO GIA THN EKTAKTH EISFORA AFOY DEN THN LAMBANOYME TI ALHTEIA EINAI AYTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Παίδες, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλ΄αέφαγε και μια μικρή μείωση η τιμή της KWh. Εκτώς και εάν έγινε λάθος στο τυπογραφείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Για τον 13 Φεβρουαρίου 2014 - 8:10 μ.μ.
    Στη δική μου περίπτωση καηκε ο μετρητής από κεραυνό και το πάρκο λειτουργούσε τρείς μέρες (100KW τράκερ) χωρίς μετρητή. Ηρθε η ΔΕΗ πήρε την ένδειξη από τους ινβέρτερ την έδωσε στον τότε ΔΕΣΜΗΕ και μου πολαπλασίασε την ένδειξη με συντελεστή 95% με αποτέλεσμα να χάσω γύρω στό ένα χιλιάρικο ευρώ.Διαμαρτυρήθηκα, έκανα κάποιες ενέργειες, αλλά στο τέλος δεν κατάφερα τίποτε.
    (Το ωραίο της υπόθεσης είναι οτι οι ινβέρτερ γράφουν 0,1% λιγότερο από
    το μετρητή της ΔΕΗ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως ηρθατε στον κοσμο του παραλογου (ο παλιος) !!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΣΤΩ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ =3*1200KWH=1500€.
      1500*0,95=1425€
      75€ ΑΠΩΛΕΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Συνάδελφε 10:38
      Είπες οτι συνδέθηκες Μάρτιο13.Μέχρι τώρα 13/2/14 πόση παραγωγή είχες συνολικά?Τράκερ έχεις?

      Διαγραφή
    4. Ας αναφέρουν οσοι επενδυτές επιθυμούν τις ετήσιες αποδόσεις τους σε KWh με σταθερες βάσεις / τράκερ Μονού άξονα / τράκερ Διπλού άξονα ανα περιοχή
      Για να ξέρουμε τι γίνεται περίπου ανα περιοχή...

      Διαγραφή
    5. 10:52 μ.μ.οι τρείς μέρες αναφέρονται ως συμβάν.
      Ο συντελεστής 0,95% αφορά την διαφορά της συνολικής ένδειξης των inverter μεχρι την ημέρα του συμβάντος μείον οι kwh του τελευταίου εκαθαριστικού λογαριασμού.

      Διαγραφή
  81. Τωρα που θα στειλουμε τα ενημερωτικα γραφουμε πάνω " βεβαιωση οφειλης "?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Δικαιο εχει ο φιλος παραπανω ξερει κανεις τι γινετε..?
    Απο 0,40434 η τιμε της Kw στα ενημερωτικα εγινε 0,40343 μικρη μεν αλλαγη αλλα γιατι εγινε? Δηλαδη κατηργησαν την αυξηση καθε χρονο λογω πληθωρισμου και τωρα σιγα σιγα θα τη μειωνουν...? Ποιος ξερει τι παιζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επισης με τα τιμολογια που θα κοβονται μετα της 10 θα υπαρχει προστιμο 1000 ευρω.. ξερεις κανεις τη ημερομηνια θα βαζουμε για να μη τρωμε προστιμο...????????????

      Διαγραφή
    2. Μα τι λες ; Ποιος ειπε ότι θα τρως προστιμο 1000 € ;

      Διαγραφή
    3. Τι είναι αυτά ρε παιδιά??Πού τα διαβάζετε?????

      Διαγραφή
    4. Μην αναπαράγετε ανοησίες !

      Διαγραφή
  83. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΦΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ???ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ??ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ???ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. απο την επομενη εβδομαδα τα μετρα για το κουρεμα για τις ταριφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Γιατι μειωθηκε η τιμη της κιλοβατωρας στο ενημερωτικο ξερει κανεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Γιατι μειωθηκε η τιμη της κιλοβατωρας στο ενημερωτικο ξερει κανεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Γιατι μειωθηκε η τιμη της κιλοβατωρας στο ενημερωτικο ξερει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. καλημέρα κυριοι βλεπω σημερινο δημοσίευμα του γνωστου site να ξαναμασα ξανα τα ιδια και τα ιδια τρομοκτρατοντας τους μικροεπενδυτες. να δω πως θα επιβαλουνε τα μετρα που λενε και πως θα τα περασουνε αυτά που αποφασιανε με της ληστικες τράπεζες κανοντας όλα τα χατηρια τους.
    δεν τους ενδιαφερει ότι υπαρχουνε ανθρωποι σημερα σε απελπιστικη κατασταση
    η αναλγησια σε ολο το μεγαλειο να παρακαλαμε για τα λεφτα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. καλωσ τα δεχτηκαμε,βλεπε energy press

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Τις καημένες τις τράπεζες τις σαπίσανε υπέρ μας, πως θα επιζήσουνε, κρίμα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΤΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΝΕRGY PRESS AΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΣ....ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ..(

    .Η τρόικα και η Κομισιόν τα ξέρουν όλα χαρτί και καλαμάρι…
    Δεν ξέρω τι ισχύει σε νομικό επίπεδο, τόσο στα εθνικά δικαστήρια όσο και στα ευρωπαϊκά και τι δυνατότητες αμφισβήτησης των όποιων αποφάσεων έχουν οι θιγόμενοι. Αλλά σε πολιτικό επίπεδο, οι κινήσεις του ΥΠΕΚΑ σχετικά με το new deal στον τομέα των ΑΠΕ έχει το πράσινο φως, τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και από την τρόικα. Μην βαυκαλίζεστε δηλαδή ότι η Κομισιόν είναι εναντίον των αναδρομικών παρεμβάσεων, ή των υποχρεωτικών αλλαγών στις συμβάσεις κ.λπ. Οι εκπρόσωποί της είναι απολύτως ενήμεροι για όλα τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και για όλα τα σενάρια για το αύριο. Το ίδιο ισχύει και με το ΔΝΤ, τον εκπρόσωπο του οποίου στο τεχνικό κλιμάκιο που ασχολείται με την ενέργεια, τον είδα αυτοπροσώπως να μπαίνει στο υπουργείο την Τετάρτη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Συναδελφοι Να ξερετε οτι αν θα φαμε κουρεμα τωρα θα φαμε και αλλα κουρεματα αργοτερα. Το σχεδιο ειναι καλα στημενο. Δεν ειδα ομως προχθες και πολυ κοσμο εξω απο το ΥΠΕΚΑ. Μαλλον δεν ενδιαφερεστε ??? Σας κουραζει το ταξιδι στην Αθηνα ??? Μηπως δεν ξερατε την διευθυνση του ΥΠΕΚΑ ??? παντως συγχαρητηρια στους αγροτες απο το Αγρινιο ( 2 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ) Μην διαμαρτυρεστε λοιπον για οτι προκειτε να γινει για σας και χωρις εσας. ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ολοι οι συλλογοι,ολοι οι επενδυτες ακομα και οι στεγες πρεπει να μαζευτουμε την αλλη εβδομαδα 5.000 κοσμος εξω απο το υπουργειο

    Βαλτε λεωφορεια,οργανωθειτε

    Την εβδομαδα που ερχεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν εχω πατεισει σε καμμια από τις συγκεντρώσεις του Λουμακη, στην προταση σου συμφωνώ απόλυτα, και θα παρω μαζι μου και ντουντουκα.
      Κατεβαίνουμε και αυριο και κατασκινωνουμε απ εξω. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !!

      Διαγραφή
    2. Ναι, σωστος, και τι θα ζητησουμε φιλε !!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Τιποτα δε θα ζητήσουμε, θα τους φτυνουμε με ροχάλες και θα τους χειροκροταμε,

      Διαγραφή
    4. Ισως παρεξηγηθηκα !!!! η ερωτηση μου ειναι σοβαρη !!!! ολοι εκει, συμφωνω, μαζι σου, τι θα ζητησουμε φιλε ; τι θα πουμε για να μας παρουν στα σοβαρα !!!!!

      Διαγραφή
  94. Πληρωσε η πειραιως στις 12/2 για 20kw κατω απο 4000 ευρω στην Ηγουμενιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Κε Παπακυριακού καλημέρα. εδώ και 2 χρονια επειδή είμαι κοντα στο λαγηε παω ο ιδιος τη φορολογικη ενημερωτητα
    από TAXIS . αλαξε κατι και δεν δεχονται από TAXIS ? η εγω καταλαβα λαθος με αυτό που γραψατε στις 13 φεβ. 11.21 .
    αν μπορειτε να μου απαντησετε . σας ευχαριστω πολύ . ...κωστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑΧΙS ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ..ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..ΑΛΛΑΞΕ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΙΣΕ ΤΗΣ ΔΟΥ....ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ..ΜΕ...ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΤΗΝ ΠΑΣ..( ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤ.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΦΕΙΛΗΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΜAIL...

      Διαγραφή
  96. Στην ανακοίνωση του για τις φορολογικες ο λαγηε αναφερει " αποδεικτικο φορολογικης ενημεροτητας" και "βεβαιωση οφειλης" η βεβαιωση οφειλης τι ειναι? Το τιμολογιο που θα στειλουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Όσοι ήταν στη συνάντηση και άκουσε μετά το Λουμάκη τον υπεύθυνο των αγροτών είπε ότι η συνάντηση είναι μία μάχη και ότι ο πόλεμος είναι στις επόμενες 15 ημέρες. Κάτι θα ήξερε... Και επειδή οι αγρότες το τραβάνε το σχοινί στις κόντρες και η κυβέρνηση το ξέρει καλό θα είναι να αρχίσουμε και εμείς οι μη αγρότες να τραβάμε το σχοινί σε κόντρες και να μην το παίζουμε ανώτεροι άνθρωποι. Ιθάγενείς μας θεωρούν...Σωστή η λύση με τα νομικά αλλά οι αγρότες πάντα τραβάνε την προσοχή από τα ΜΜΕ και πετυχαίνουν αυτό που θέλουν.
    Επίσης το πιστωτικό τιμολόγιο θα κοπεί είναι φέτος (2014) για να πληρώσουμε φόρους και προκαταβολή για το έτος (2013). Ενώ αν αυτό γινόταν πέρισυ δεν θα πληρώναμε φόρους φέτος....Δεν ξέρανε από τον Ιούνιο 2013 πόσα Φ/Β έχουν συνδεθεί?Τυχαίο? Δε νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βάλω ολη μου τη δύναμη και τη πειθώ εγώ,η οικογένειά μου και όλο μου το σόι ωστε να γκρεμίσω αυτή τη κυβέρνηση των δοσιλόγων Τσολάκογλου και στη συνέχεια έναν έναν τους υπεύθυνους πολιτικούς με τα εξωκοινοβουλευτικά καθάρματα που μας φέραν σ'αυτή τη κατάσταση. ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ !!!

      Διαγραφή
    2. Εξωκοινοβουλευτικους τυπου Παναγηδες δηλαδη, που επεμεναν στις υψηλες ταριφες ενω καταρρεαν οι τιμες κατασκευης !!!! ποιος θα πληρωσει ρε το μαρμαρο !!!! 100.000 ευρω , εκατοσταρι με αποσβεση σε δυο χρονια !!!! 18 χρονια καθαρα εσοδα !!!! που εγινε αυτο και δεν κατερρευσε !!!!!! μας πηραν στον λαιμο τους οι αλητες !!!! επενδυστε ευκαιρια !!!!!

      Διαγραφή
    3. Συγνωμη, γραψτε λαθος !!! τρια χρονια αποσβεση, για καποιους, μη με πουν και λαικιστη !!!!

      Διαγραφή
    4. Ασε που θα μπει και εισαγγελεας για τους ¨Αχυρανθρωπους αγροτες¨, οπως μας ειπε καποιος εδω, που πουλησαν την ιδιοτητα τους, για να καρδοσκοπουν μεγαλοεπενδυτες , εις βαρος παρακαλω της δικης μου ιδιοτητας !!!!! (παλιος επενδυτης και Αγροτης)

      Διαγραφή
    5. ουστ πουλημεναι, συριζα, να ψαχτουν ολα τα δανια, της πηρεωσ της εθνικης της αγροτικης , θα σας μαυρησουμεμ, και μετα ψαξται και τουςαγροτες ρε, δεν φοβωμαστε

      Διαγραφή
    6. Νε , νε , αίτσυ ήνε , πωλί σοστά τα λαίς !...

      Διαγραφή
  98. Προτού φάω όλη τη μέρα μου προσπαθώντας να βγάλω γραμμή στο ΛΑΓΗΕ, σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει σχετικά με τα τιμολόγια:
    Η ΔΟΥ πλέον δεν θεωρεί βιβλία, καταργήθηκε η θεώρηση.
    Τώρα με ένα σκέτο τιμολόγιο (αθεώρητο) αντί δελτίο-τιμολόγιο, είμαι εντάξει;
    Το έχει κάνει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΑΘΕΩΡΗΤΟ ΑΠΛΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ
    ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 1/1/2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Κύριοι Συνάδελφοι καλησπέρα ,
    στα ερωτήματα που αφορούν στην μείωση της τιμής της KWh μπορείτε να ανατρέξετε στο ΦΕΚ 235 / 01-11-2013 Νόμος 4203, άρθρο 7 , παράγραφος 1 , στο οποίο αναφέρεται ότι οι τιμές ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ σε ποσοστό 25% του Δ.Τ.Κ (δείκτης τιμών καταναλωτή) του προηγούμενου έτους.
    Ο δείκτης αυτός ορίζεται από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία και για το 2013 ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ λόγω αποπληθωρισμού.
    Εάν το 2014 ο Δ.Τ.Κ. είναι θετικός τότε οι τιμές της KWh θα αυξηθούν κατά ποσοστό 25% του δείκτη και αυτό θα εμφανισθεί στο σημείωμα Ιανουαρίου 2015 που θα εκδόσει ο ΛΑΓΗΕ.
    Σαν συμπέρασμα , για όλο το 2014 οι τιμές της KWh θα είναι αυτές που αναφέρονται στο ενημερωτικό σημείωμα του Ιανουαρίου που εκδόθηκε χθές από τον ΛΑΓΗΕ για όλους τους παραγωγούς.
    Βασίλης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Θελω να ρωτησω ενα πραγμα απο οτι φαινεται δεν ειναι δυνατον να κοψουμε πιστωτικα τιμολογια και μαλλον η λυση θα ειναι να μας αναγκσουν να μην κοψουμε τιμολογια 4-5 μηνων γιατι εμεις να εχουμε τα παρκα μας να λειτουργουν και να φθειρονται για αυτους τους μηνες και να μην κατεβασουμε διακοοπτες αν αποφασισουμε ολοι μπορουμε να τα θεσουμε εκτος για αυτο το διαστημα τοτε θα εχουμε και μια καλυτερη εικονα πως θα μεταβληθει η οριακη τιμη του συστηματος και με αυτο το τρ0πο να δουμε ποιοι και ποσο ειναι το ποσο που εχει κλαπει απο τους προμηθευτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γινεται, γιατι υπεγραψες στην συμβαση σου, πως σ΄αυτη την περιπτωση, καταγγελλεται αυτοματα. Θεωρειτε, μονομερης πραξη, εξαιρουμενης της περιπτωσεως βλαβης.

      Διαγραφή
  102. Καλησπέρα. Για απλή φορολογική ενημερότητα χωρίς παρακράτηση κτλ., αρκεί η ενημερότητα από το taxisnet να την στείλουμε με mail στο infoape@lagie.gr; ή χρειάζεται πρωτότυπη από την εφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Φιλε μου το εγκλημα ειναι τελεια σχεδιασμενο. Δεν θα κατεβασεις διακοπτες γιατι θα μας παρουν την παραγωγη μηνων που ΗΔΗ εχουμε εκδωσει τιμολογια (σεπτ-οκτ-νοε-δεκ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Φ.Π.Α. του 4ου τριμήνου που από κάποιους έχει ήδη καταβληθεί ;; Ο εκκαθαριστικός του Οκτωβρίου ;;

      Διαγραφή
  104. Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΓΚΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟ TAXINET

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Γιατι δεν μαζευομαστε ολοι να κανουμε μαζικη καταγγελια των συμβασεων και να ζηταμε 20ετης αποζημιωσεις απο το δημοσιο για καταστρατηγηση και καταπατηση ολων των ορων των συμβασεων μας τιμη (εκακτη εισφορα) τωρα παει για μονιμο μετρο , χρονικο περιθωριο αποπληρωμης τιμολογιων 20 ημερες (8μηνες)κλοπη 4-5 μηνων εχουμε ολα τα επιχηρηματα και μαλιστα εχουμε οτι τα οποιοαδηποτε μετρα πλητουν μονο μια συγκεκριμενη ταξη τα ΦΒ και το σημαντικο οτι δεν ξυπνησαμε μια μερα και αρχιζαμε και βαζαμε ΦΒ το ελληνικο κρατος αποστειλε την προσκληση και αυτο για τα οποια λαθη δεν αναλαμβανει κανενα μεριδιο ευθυνης αλλα τα μεταφερει στους επενδυτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝ ΤΟ 45% ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!!! ΜΠΑΤΙΡΙΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ !!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΜΕΑΡ !!!! ΦΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!!! ΑΣΕ . ΣΚΑΤΑ

      Διαγραφή
  106. δεν θα γλυτωσει κανενας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Φιλε 232 χθες η κυβερνηση εσβησε με μια κονδυλια χρεη του ομιλου Λαμπρακη 230000000 για το μεγαρο μουσικης δηλ για μια γ@@@@νη οικογενεια σου λεει πληρωσε τα σου λεει μαλακισμενε ελληνα πληρωσε την οικογενεια Μπομπολα αλλα να πεθανετε 14000 οικογενειες 65000 ατομα γιατι πρεπει να τακτοποιησουμε τους κολητους οχι αυτο δεν θα περασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ