Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΠΣΑΦ : Στο υπεκα την Πεμπτη 27/2 12:30


Καλή επιτυχία στον ΠΣΑΦ, στους αγρότες και σε ολους οσους πανε στη συγκέντρωση.  
Ειδικα το θέμα της πηγής του ελλείματος είναι καιριο.
Προσωπικά το θεωρώ βασική προυπόθεση οποιασδήποτε περαιτέρω συζήτησης, και το εχω θέσει επανειλημμένα. Στην πηγή του ελλείματος είναι και  η αρχή της λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ολοι οι φ/β. 

Πρώτα εντοπίζεις το πρόβλημα και μετα παίρνεις μετρα... Αλλα που καιρος για να το δουμε αυτό..Θαβεται παντα κατω απο το χαλί και τσακωνόμαστε μεταξύ μας (πες το παλιοι, νεοι, αγρότες, στεγες, πληρωμές, εκτακτη εισφορα κτλ κτλ). Τυχαιο; Δεν νομίζω...   ηλιος  

Τους λόγους που οδήγησαν τους "φωτοβολταϊκούς αγρότες" σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΕΚΑ, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 12,30 το μεσημέρι, καταγράφει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (ΠΣΑΦ) σε ανακοίνωσή του.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος:
α) Η παγίωση της καθυστέρησης των πληρωμών για 7 και πλέον μήνες, καθεστώς που ισχύει για πάνω από 15 μήνες, την ώρα που το
Κράτος μας καλεί να καταβάλουμε τον ΦΠΑ για τιμολόγια που δεν πληρωθήκαμε!
β) Η συνεχιζόμενη "φημολογία" περί αυθαίρετης μείωσης των τιμών και διάλυσης των συμβάσεων. Τα "αγροτικά φωτοβολταϊκά", δεν δημιουργούν έλλειμμα στον διαχειριστή του συστήματος (ΛΑΓΗΕ), όπως βεβαιώνει επίσημα ο ίδιος ο Λειτουργός, στο πρόσφατο μηνιαίο δελτίο του.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, δεν δέχεται τη διάλυση των συμβάσεων και η όποια προσπάθεια "εκβίασης" των Μελών μας προς αυτή την κατεύθυνση, μας βρίσκει αντιμέτωπους.
Καλούμε το υπουργείο να ερευνήσει:
α) Από που προήλθε το έλλειμμα
β) Τους υπεύθυνους για τον υπερκερασμό των στόχων συγκεκριμένων κατηγοριών ΑΠΕ, όπου: έργα που θα έπρεπε να γίνουν το έτος 2020 έγιναν το έτος 2013 με υψηλότατες τιμές πώλησης!
Τα "αγροτικά φωτοβολταϊκά" δεν μπορούν συμπεριλαμβάνονται στην κατηγορία των "υπεύθυνων για το έλλειμμα", διότι όχι μόνο δεν έπιασαν το στόχο του 2014 αλλά δημιουργήθηκαν KW σε ποσοστό μόλις το 40% του συγκεκριμένου στόχου.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ
Θυμίζουμε στα Μέλη μας, ότι έπειτα από προσφυγή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, εκδικάστηκε προ μηνών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το θέμα της καταβολής υπέρογκης Έκτακτης Εισφοράς (30%) από τα "αγροτικά φωτοβολταικά". Αναμένεται η απόφαση του ΣτΕ, με συγκρατημένη αισιοδοξία από την πλευρά μας.
Θυμίζουμε επίσης ότι ο καθορισμός αυτού του ύψους της έκτακτης  εισφοράς (30%), έγινε πριν τη Δημιουργία του Συνδέσμου μας.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ
Καλούμε τους "αγρότες φωτοβολταϊκούς" να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, η οποία (γεωγραφικά) καλύπτει πάνω από 18 μεγάλες πόλεις της χώρας, όπου ο Σύνδεσμος έχει μισθώσει 12 πούλμαν για την μετάβασή μας στην Αθήνα.

 πηγη http://www.energypress.gr/news/fwtoboltaika/PSAF:-Oi-logoi-poy-prohwra-se-diamartyria-exw-apo-to-YPEKA-stis-27-2

84 σχόλια:

  1. AYTOI KATEBAINOYN ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΑ """" Α Γ Ρ Ο Τ Ι Κ Α """ ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ οτι κατεβαινουν σαν αγροτικά. Το θέμα ομως του ελείμματος και των υπευθύνων αφορά όλους...και έχει ξεχαστεί , σχεδόν απο όλους...

      Διαγραφή
    2. Και να σου προσθέσω και κατι αλλο πανω σε αυτό. Ξεκινάμε συνήθως να βλεπουμε τις διαφορές μας με τους αλλους (αυτό που αναφέρω και στο σχολιο μου πανω), γιατι δεν κανουμε μια προσπαθεια να δουμε τα κοινά μας σημεία.

      Ο χώρος ολων των φβ βαλλεται, οχι μονο των αγροτών. Οταν μας αντιμετωπίζουν εναν εναν , πετυχαινουν τη διασπαση, και φυσικά να περασουν τα μετρα τους. Θα πρεπει κατ'εμε οι συλλογοι ολοι να βρουν εναν κοινο τοπο. Και ο κοινός τοπος υπαρχει, από θέληση υπολειπόμαστε....

      Διαγραφή
  2. Τον τρόπο που το “εθελοντικό” new deal στα φωτοβολταϊκά θα αποκτήσει υποχρεωτικό χαρακτήρα αναζητά η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ από κοινού με στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που επισκέπτονται τη χώρα μας, καθώς είναι δεδομένες οι αντιδράσεις, αλλά και η απροθυμία πολλών παραγωγών να συναινέσουν.

    Εντωμεταξύ, αύριο αναμένεται να συνεδριάσει η Ολομέλεια της ΡΑΕ με αντικείμενο το αίτημα του υφυπουργού ΠΕΚΑ, Ασημάκη Παπαγεωργίου, για παράταση ενός μήνα στην εφαρμογή του μέτρου αύξησης του ΕΤΜΕΑΡ (μεσοσταθμικά 98%), ώστε να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με το new deal.

    Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η ΡΑΕ αναμένεται να δώσει το “πράσινο” φως, καθότι σε διαφορετική περίπτωση η κοινωνική πίεση από μια αύξηση στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι τεράστια.

    —Νέες αντιδράσεις για το new deal

    Παρότι τύποις εθελοντικό, το “κούρεμα” στις συμβατικές εγγυημένες τιμές που απολαμβάνουν οι παραγωγοί πρέπει να έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα καθώς δεν υπάρχει διάθεση για συμβιβασμό με το ΥΠΕΚΑ.

    Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι επικείμενες αντιδράσεις όπως αυτή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (ΠΣΑΦ), ο οποίος συνεπικουρούμενος από τον Σύλλογο Αγροτικών Φωτοβολταϊκών Ηπείρου, διοργανώνει κινητοποίηση έξω από το υπουργείο την Πέμπτη 27/2 στις 12.30.

    Ο ΠΣΑΦ ζητά “να τηρηθούν οι συμβάσεις, που απειλούνται μονομερώς από το υπουργείο ΠΕΚΑ, και να συντομευθούν οι πληρωμές, που σήμερα ξεπερνούν σε καθυστέρηση τους 7 μήνες”.

    Από την πλευρά του ο Σύλλογος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών Ηπείρου τονίζει σε επίσημη ανακοίνωσή του ότι, συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθώς συνεχίζεται ο αγώνας ενάντια στα σχέδια του υπουργείου.

    «Τονίζουμε για ακόμη μια φορά, ότι δεν πρόκειται να αποδεχθούμε κανένα κούρεμα στις συμβάσεις μας, που προσπαθεί να μας επιβάλει το υπουργείο.

    Το σχέδιο που έχει, και οι αναβολές σχετικά με την ανακοίνωση των μέτρων, μας ενθαρρύνει προσφέροντας δύναμη και θυμό. Είμαστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε με όποιο τίμημα, έτσι και αλλιώς, ότι ήταν να χάσουμε το χάσαμε. Κατάφεραν να μας κάνουν από νοικοκύρηδες ,επαίτες [για να πληρώνουμε το Φ.Π.Α κάθε φορά] και όχι μόνο.

    Τέλος καλούμε τα μέλη μας αγρότες και όλους τους συναδέλφους ιδιώτες και οικιακούς, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας συμμετέχοντας στην διαμαρτυρία της Πέμπτης. Είναι ο μόνος τρόπος, για να καταλάβουν ότι πέρασε η εποχή του καναπέ, και ότι μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ακραίες ενέργειες» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

    —Πληρώνεται ο Ιούνιος

    Τουλάχιστον ο ΛΑΓΗΕ ανακοίνωσε ότι “έδωσε σήμερα εντολή στην Τράπεζα για εξόφληση τιμολογίων εγκαταστάσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ μηνός Ιουνίου 2013, πληρωτέου ποσού έως 11.150 ευρώ”.

    Υπενθυμίζεται ότι οι πληρωμές των φωτοβολταϊκών για τον περασμένο Ιούνιο είχαν ξεκινήσει από τις 12 Φεβρουαρίου. Αφορούσε την εξόφληση συνολικά 2.600 τιμολογίων, εγκαταστάσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ πληρωτέου ποσού έως 4.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Helios αλλαξε τον τιτλο,κατα λαθος γραφεις 17 αντί 27.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτιδες το κανετε που γραφετε 5 φορες παντου 27 αντι για 17 για κατι τοσο συμαντικο????ελεοςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα ρε Γιαννη !!! μπροστα δεν εισουν !! ποτε ο ΣΠΕΦ σε συγκεντρωση για πληρωμες , προεβαλε το θεμα της παραμετροποιησης !!!!! για τον θεο σου !! ετσι θα ενωσεις !! με ψεματα και υπεκφυγες !!! εσυ μολις τωρα δεν ειπες, πως θα ειμαι εκει στον ΠΣΑΦ για τις πληρωμες !! την δικη σου ανικανοτητα να αντιληφθεις τα αυτονοητα, την χρεωνεις σε μας !!! την δικη σου αδυναμια που ταλαντευεσαι περα - δωθε, οπου φυσα ο ανεμος, την μεταθετεις σε μας !!! ντροπη, λιγο ντροπη. το ξερω πως αδιαφορεις τελειως για την βιωσιμοτητα του κλαδου, τις ταριφες σου και ολα στο διαολο, αλλα μην παιρνεις και ολους μας, στον λαιμο σου !!! λιγη ενσυναισθηση δεν βλαπτει !!! αλλα τι λεω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ COPY PASTE ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΛΟΓΚ. ΝΑ ΞΑΤΕΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΑΜΟΕΛΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ. ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Μπλα μπλα, Μπλα μπλα, Μπλα μπλα!!! δε δεχόμαστε καμιά αλλαγή στις συμβάσεις που υπογράψαμε και φυσικά στα υπόλοιπα του New Deal. Καλημέρα!

      Διαγραφή
    4. σκασε ρε Λουμακη και λιγα με τους αγροτες γιατι 8α εχεισ 8εμα ετσι οπως πας...

      Διαγραφή
  7. Ο αγροτης δεν πηρε επιδοτηση,ο αγροτης πληρωνει επιτοκιο 10,75 ,ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ξεκινησε τον 11/10/2010
    αλλα η αγροτικη δεν υπηρχε ως τραπεζα λογω της διαλυσης με αποτελεσμα επι15 μηνες να μην μας δινουν το δανειο με
    αποτελεσμα να συνδεθει το παρκο το 7/12.Ενα μονο θα σας πω σε νομο που εχει 300 και πανω αιτησεις αγροτικων φ/β
    και συνδεθηκαν πανω απο 50 στην πρωτευουσα του νομου απο την αγροτικη δοθηκε μονο ενα δανειο και αυτο μετα απο
    επιστολη τοσο στον προεδρο της πειραιως οπως και στο γραφειο παραπονων της μη υπαρχουσας αγροτικης,.το δανειο
    δοθηκε με μηδεν περιοδο χαριτος ,με επιτοκιο 10.75% .Αυτα για μερικους υβριστες του επιπεδου 8.27-8,843Αγροτης απο Κεντ.Μακεδονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μεις 12% επιτόκιο πληρώνουμε!! να πας στην τράπεζα να διαμαρτυρηθείς και όχι να ζητάς απτο υπεκα να σου πληρώνω εγώ το χαράτσι!! μου χεις και ταρίφα 420 και κόστος 170,000 το 100άρι και μιλάς. εγώ έχω 12% επιτόκιο και κόστος το 100άρι 300,000 !!!!

      Διαγραφή
    2. Δυστυχως φιλε μου, υπαρχουν και χειροτερα!!! συνδεση 2008, κοστος 550000 ευρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Παπακυριακού Γιάννης27 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:44 π.μ.

    7:57 Σε ποιόν απαντάς δεν ξέρω..στο άρθρο αυτό δεν σχολίασα ποτε.Βλέπεις γραπτό μου κείμενο που να λέει οτι ο ΣΠΕΦ συζήτησε το θέμα της παραμετροποίησης;Να μου το δείξεις να το δω κι εγώ.Ο ΥΠΕΚΑ ζήτησε (αν είναι δυνατόν) να δώσουμε εμείς λύσεις.Ο ΣΠΕΦ απάντησε με την παραμετροποίηση.Το τεράστιο λάθος του ΣΠΕΦ ήταν οτι με αυτό το τρόπο διαχώρισε τον κλάδο σε παλιούς και νέους. Το λάθος των αγροτών είναι οτι πιστεύουν οτι θα πετύχουν κάποια ευνοική μεταχείριση.ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ επιτέλους καταλαβαίνατε οτι την ίδια σύμβαση με τους υπόλοιπους κρατάτε στα χέρια σας,θα ήταν καλύτερο για όλους μας.
    Δεν υπάχει καμία ταλάντευση πέρα δώθε αλλά κάποια πράγματα δεν λέγονται σε ένα blog.Το αυτονόητα για εσάς είναι να ευνοηθούν τα παλιότερα πάρκα έναντι των υπολοίπων;Είστε επιτέλους σοβαροί;είδατε οτι σας βολεύει η παραμετροποίηση και αρχίσατε την καραμέλα "όταν η πίτα δεν έχει" πρέπει όλοι να κάνουμε πίσω.Μόνο που κάποιοι θα κάνουν πολύ πιο πίσω από εσάς.Βρίστε όσο θέλετε αλλά να λέτε και την αλήθεια.Παραγωγός που να έχει βάλει κάτω τα νούμερα και να μην φαίνεται η διακριτική μεταχείρηση δεν υπάρχει.
    ΛΑΘΟΣ να πέρνετε σαν βάση την ημερομηνία σύνδεσης "κύριοι".
    To κυριότερο πρόβλημα σας όμως δεν είναι η παραμετροποίηση.Είναι οτι δώσατε την ευκαιρία στο ΥΠΕΚΑ να αναφέρει οτι έχει την σύμφωνη γνώμη των παραγωγών.Λέτε οτι ο Χ κερδίζει περισσότερα από την Ψ.Συμφωνώ.Κάθε πάρκο είναι ιδιαίτερη περίπτωση.Σας πληροφορώ οτι δεν ανήκω στα πάρκα με μεγάλο irr,το αντίθετο μάλιστα.Στην ουσία με την παραμετροποίηση σας,ίσως και να είμαι κάπως βολευμένος.Άυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι οτι τέτοια σύμβαση δεν θα διέπεται από το αγγλοσαξωνικό δίκαιο.Αποκλείεται να το δεχτούνε.Και θα είστε για ένα χρόνο χαρούμενοι,μέχρι να μας ρίξει την επόμενη λυπητερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παραμετροποίηση είναι μια χαρά για να πληρώσουμε όλοι αναλογικά . Τα λάθη του 2012 που κοχλάζαμε όλοι μπουρδολογίες σαν τις δικές σου και την φάγαμε οριζόντια την εισφορά τέλειωσαν. Όταν έμεις μιλάγαμε τότε να μην κουρευτούν οι συμβάσεις, και κουρευτήκαμε οριζόντια 30%, τρέξανε οι πονηρούληδες μετά και κάνανε 1200 Mw γιατί το 30% τους άφηνε τεράστιο περιθώριο με κόστη που ήταν στα τάρταρα. Τώρα άμα εσύ αγράμματος και δεν μπορείς να το καταλάβεις πρόβλημα σου και βγάλε το σκασμό ηλίθιες επιτέλους Αφού λοιπον οι συμβάσει θα κουρευτούν (πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην το βλέπεις) IRR 13 - 14% για όλους και άμα σ΄αρέσει. Ο ΣΠΕΦ μια χαρά έκανε και μπράβο του και δεν εισαι εσύ σε θέση να κρίνεις, πέραν βέβαια από τον εαυτο σου. Τα λάθη του παρελθόντος και τα οριζόντια κουρέματα δεν θα επαναληφθούν όσο και αν το θέλουν τα φιλαράκια σου συνδικαλιστές αγράμματοι της ποσπηεφ για να κρατήσουν τα υπερκέρδη τους.

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστός 0 10.21 Όλοι οι μάγκες του 2013 (1000Mw) που γνώριζαν για την εισφορά, ΄ήξεραν ότι επένδυαν σε κουρεμένες συμβάσεις. Τι φωνάζουν λοιπόν τώρα??? Προφανώς γιατί στο 30% είναι μια χαρά, ενώ οι παλιαότεροι πεθαίνουν. Αλλά έννοια σας και κοντός ψαλμός αλληλούια κερδοσκόποι... θα πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!!

      Διαγραφή
    3. ΑΙΕΝΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Παπακυριακού Γιάννης27 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:47 π.μ.

    Όσο για εσένα που κάθεσαι και με βρίζεις αληταρά,να είχες τα balls να τα πεις μπροστά μου μόνο αυτά που λες πίσω από την ανωνυμία σου.
    8:21 που είστε ίδιοι ΑΤΥΧΗΣΕΣ.Το πάρκο μου έχει στοιχίσει 500.000 -αξία tracker=380.000 Γι αυτό ΣΚΑΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Το κούρεμα στο δικό σου το κεφάλι μιας και σου ανοίκει, στο δικό μας λέμε ΟΧΙ στην αλλοίωση τον συμβάσεων. Κατάλαβες!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. ΣΠΕΦ που είσαι ;;;;;; Ολα τα μέλη σου είμαστε ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!!!!!για τον Ιούνιο ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;; Ο υπουργός δεν τήρησε τις δεσμεύσεις που έκανε εσύ τι κανείς;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 60% των πάρκων μέχρι 100 Kw έχει πληρωθει (100άρια είναι τα 9 στα 10 πάρκα). Οπότε καταρχήν μην λέμε ανακρίβειες. Δεύτερον τις ευθυνες σου στον ¨ΠΣΑΦ που έκανε καπάρο την βδομάδα με την μακακία συγκεντρωση για τα αγροτικά φωτοβολταϊκά μόνο και τα ρουσφέτια τους. Ο ΣΠΕΦ στις συγκεντρώσεις για τις πληρωμές που έκανε τρεις φορές δεν έβαλε ποτέ τις ταμπέλες που θα ήθελε και σεβάστηκε όλους τους συμμετέχοντας παροτι μπορεί να διαφωνούσαν στα επιμέρους. Μάλιστα ανέβασε και απλούς παραγωγούς στον υφυπουργό. Από τον ΣΠΕΦ μόνο ο Λουμάκης ανέβαινε και οι υπόλοιποι τεσσερις ήταν απλοί παραγωγοί ή αγρότες. Τώρα βέβαια οι αγρότες του ΠΣΑΦ δείχνουν το πραγματικό φαταουλίστικο πρόσωπο τους. Ευτυχώς ο ΠΣΑΦ και η αισχρή εκπροσώπηση του δεν εκφράζει όλους τους αγρότες και υπάρχει και άλλος σοβαρότερος σύνδεσμος αγροτικών Φ/Β. όπως φάνηκε στην προηγούμενη συγκέντρωση που λέγεται ΕΣΑΦ. Όλοι λοιπόν αυτοί δεν εγκλωβίζονται από την αλητεία και το διχασμό του Σπανούλη και όχι δεν κατεβαίνουν και καλά κάνουν, για να μην καπελώσει ο ΠΣΑΦ με τις ψευτοταμπέλες του για διακριτή μεταζχείριση των αγροτών την προσπάθεια όλων. Τώρα όσο για τους γελοίους της ποσπηεφ αυτοί ούτως ή άλλως δεν έχουν μέλη γιατό και δεν μπορούν να κατέβουν. Φθάσανε μάλσιτα τις προάλλες να ζητήσουν να μην κατέβουν οι παραγωγοί στο υπεκα στις 12/2 για να μην πληρωθούμε. Και στο ενδιάμεσο βέβαια στέλνουν ευχαριστήρια που δεν πληρωνόμαστε και καλωσορίσματα στα φαστ τρακ.

      Διαγραφή
  11. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΜΕ ΟΣΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΚΕΤΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΓΙΔΕΥΙΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ Η ΑΛΛΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ (Η΄ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΔΟΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ (ΜΑΤΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ, GAME OVER... ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, ΤΑ IRR ΚΛΠ, ΟΙ ΦΛΥΑΡΙΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή Ε΄ΛΛΕΙΨΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ!!! ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΕ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιάννη αν θες την γνώμη μου σταμάτα, γιατί κάνεις ζημιά!! Διχάζεις περισσότερο και όλα αυτά που γράφονται, έστω και με θυμό εδώ εναντίον σου, έχουν δυστυχώς για σένα και με όσα μας λές στα τηλέφωνα πραγματική βάση. Διαβάζω συνεχώς όλα τα γραφόμενα και δυστυχώς όσοι σε υποστηρίζουν, εγώ σταματάω πλέον, δεν έχουν τίποτα να προτείνουν. Τους οδηγείς πρακτικά στη σφαγή και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι έφθασεσ να αντιμάχεσαι την αναλογικότητα που επιβάλλει έστω και στα χαλια μας η κοινή λογική. Δηλαδη έλεος ρε φίλε τι μας λες τώρα να βγάζει μια χαρά λεφτά το παρκάκι του 2013 για τα υπόλοιπα 19 χρόνια και εγώ να πεθαίνω στα υπόλοιπα 17??? ακόμα και να πήρα 1 χρόνο λεφτά πριν την εισφορά, πληρώνω 2 χρόνια τώρα παραπάνω απόσο μου αναλογεί βάσει IRR, και πρέπει να πεθάνω στα υπόλοιοα 17 χρόνιa με IRR αρνητικό που μου απέμεινε??? ΟΧΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ και όλα αυτά μάλιστα για να κρατήσει το παρκάκι του 2013 IRR 20% για τα υπόλοιπα 19 χρόνια του. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό,απλά ξαναπήγαινε πρώτη δημοτικού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Νιάου , νιάου , νιάου !!!

      Διαγραφή
    3. Ρε ανοητε 12:38 - 1:21, αυτα οχι σε μας, εμας που πληρωασαμε ενα σκασμο λεφτα για να ανοιξει η αγορα !!! αυτα να τα πεις ως επιχειρηματολογια στον Ασημακη, εκει να σε δω, αν και σου παει εδω που τα λεμε το ζωο !!!!!

      Διαγραφή
  13. κε Παπακυριακού σταμάτα γιατί ο 10.58 έχει δίκο. Όσοι σε στηρίζουν (δεν ξέρω πόσοι είναι βέβαια) πέρα από "γεια σου" Γιάννη, δεν έχουν τίποτα να πουν. Αντίθετα φωνές σαν του 10.58 και πολλών άλλων εδώ που σε κατακρίνουν είναι γεμάτες επιχειρήματα και ρεαλισμό επιβίωσης. Εσύ έχεις και άλλα εισοδήματα όπως έχεις ομολογήσει δημόσια και προφανώς δε σε νοιάζει. Εντάξει να πάμε στα δικαστήρια αλλά θα άρει 10 χρόνια. Μέχρι τότε η αναλογικότητα μέσω της παραμετροποίησης είναι μονόδρομος και το παράδειγμα του 10.58 είναι αποστομωτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είναι ο μπόγιας ;

      Διαγραφή
    2. Πρώτη φορά βλέπω σκύλο με φωτοβολταϊκο! Ήξερα μόνο για ανθρωποειδή τετράποδα... που ακούνε στο όνομα Σπανούλης...

      Διαγραφή
    3. Ο μπόγια υπολογίζει το IRR και μάλλον δεν τον συμφέρει να μαζεύει αδέσποτα.....

      Διαγραφή
  14. Δηλαδη παραγωγοί πολλων ταχυτήτων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν υπαρχει ουτε ενας παραγωγός που να θελει περικοπή στις ταριφες ! εκτός και αν είναι ψυχοπαθής, δηλαδή ενας στους χιλιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι δεν έχεις καταλάβει φίλε μου... To new deal θα γίνει όσο και να σκούζουν οι παραγωγοί και θα πάμε στα δικαστήρια όπως πήγαμε και για την εισφορά. Στο μεταξύ το κοψιμο στις ταρίφες πρέπει να είναι αναλογικό βάση παραμετροποίησης.

      Διαγραφή
    2. Ο Παπακυριακου εγκλωβίστηκε στη φάκα που του στήσανε οι αγρότες του ΠΣΑΦ και τωρα, απο ότι καταλαβαίνω, δεν μπορεί να ξεφύγει γιατι προφανώς υποσχέθηκε την στήριξή τους.
      Κόπτονται οι αγρότες Γιάννη ότι έχουν επιτόκια 12% και ότι δεν τους έδινε
      δάνεια το 2011 η ΑΤΕ με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να κανουν τα πάρκα τους τότε αλλά το 2013, δεν λενε όμως ότι το δάνειο που θα έπαιρναν το 2011 θα ήταν το διπλάσιο λόγω κόστους εξοπλισμού.
      Δεν μιλάμε για την ταριφα 420 που την κράτησαν 3 χρόνια, με τρίπλες και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι γιατί είναι τα καλα παιδιά των υπουργείων. Το ξέρουν καλά το παιχνίδι και το παίζουν συνέχεια.

      Διαγραφή
    3. πως το ξερεις εσυ ; εδώ το υπεκα εχει μπλεξει τα μπουτια του με τις μαλακιες που λεει, εσυ που ξερεις τι και πως ;

      Διαγραφή
    4. Το κούρεμα (new deal) θα γίνει και θα είναι υποχρεωτικό.

      Διαγραφή
    5. βλακείες λες ! και αν ηταν να γινει γιατι δεν εχει γινει τοοσο καιρο με τα κολοπαιδα που μπλεξαμε

      Διαγραφή
    6. Γαβ, Γαβ, Γαβ!!!! ΟΙ ΣΥΜΒΆΣΕΙΣ ΘΑΠΑΡΑΜΕΊΝΟΥ ως ΕΧΕΙ.

      Διαγραφή
    7. Και οι αγράμματοι επίσης .

      Διαγραφή
  17. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. Ο ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΗ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ), ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΩ ΕΓΩ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ.. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙς ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. IRR 13 - 14% ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Μην εθελοτυφλείς!! Το κούρεμα (new deal) θα γίνει και θα είναι υποχρεωτικό. Αλλιώς θα μείνουμε για πάντα απληρωτοι!!!

      Διαγραφή
    3. Ρε συ βαμενος εισαι ; Το ΕΤΜΕΑΡ διπασιαζεται ρε βλημα ! Μεχρι το τελος τοθυ χρονου θα εχουμε παρει και τα καθηστερουμενα

      Διαγραφή
    4. Γαβ, Γαβ, Γαβ!!!! ΟΙ ΣΥΜΒΆΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ως ΕΧΕΙ.

      Διαγραφή
    5. Μία φόλα επειγόντως !

      Διαγραφή
    6. Έλα ντε , τι το παιδεύουμαι ...

      Διαγραφή
    7. Γαβ, Γαβ, Γαβ!!!! ΟΙ ΣΥΜΒAΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ως ΕΧΕΙ.

      Διαγραφή
  18. ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΜΑ 17-2 Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε συ.. δεν είναι λάθος του blogger. Το έχει κάνει copy paste από το energypress.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλοι μου, τα πράγματα είναι απλά !! οι παλιοί, δεν ήξεραν τι θα ακολουθήσει, οι νέοι ήξεραν και μπήκαν, οι παλιοί δεν ήξεραν , όταν πλήρωναν 550.000 ευρώ τα 100 Kw, πως οι ταρίφες θα παραμείνουν στο 0,40 και η κατασκευή θα υποχωρήσει πέντε φορές !!! οι νέοι το ήξεραν. Με λίγα λόγια, αν λειτουργούσαν οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς, ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !!! Συνεπώς σταματήστε την καραμέλα του ¨ας πρόσεχες παλιέ, ή σε πιασαν κότσο παλιέ, ή καλά να πάθεις παλιέ κλπ¨, γιατί θα καταπέσουν όλα στο πρώτο δικαστήριο !!! Όταν χειραγωγείς την αγορά, καταλύεις τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς, δεν μπορείς να λες σ΄αυτόν που δεν το δόθηκε η ευκαιρία να αποφασίσει σωστά, γιατί επένδυσες ακριβά !!!! και ποιος σου είπε εσένα, πως αν γνώριζα εγώ πως η αγορά αυτή θα χειραγωγηθεί κρατώντας τις ταρίφες ψηλά, με υποχώρηση δραματικά της κατασκευής, πως θα επένδυα !!!! Γιατί, την στοιχειώδη οικονομική λογική αν έχεις, ξέρεις πως αργά ή γρήγορα, το σύστημα αυτό θα πτωχεύσει. Άρα , ενώ ξέρω γράμματα, δεν μου έδωσε κανένας την ευκαιρία να αμυνθώ, ΑΔΙΚΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ.
    Και για γίνω σαφέστερος στους κακοπροαίρετους, δίνουμε και οι δυο μας, παλιός - νέος, στα δυο παιδιά μας, τα ίδια χρήματα να αγοράσουν το ίδιο παγωτό, και στον δρόμο για το περίπτερο, χωρίς να το γνωρίζω, ενώ ο νέος το γνώριζε, τα λεφτά του δικού μου παιδιού , άξιζαν πέντε φορές λιγότερο !!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου τα πράγματα είναι απλά. Οι παλιοί την πατήσανε. Αν περιμένεις από τους καραγκιόζηδες του ΥΠΕΚΑ να υπολογίσουν πραγματικά κόστη, καθυστερήσεις λόγω ΔΕΗ, φουσκωμένα ή όχι κι ένα σωρό άλλα, καλύτερα πούλα το να γλυτώσεις και το εγκεφαλικό. Επειδή η μεγάλη μάζα είναι οι νεότεροι το new deal θα κοιτάξουν να είναι πιο γλυκό για αυτούς.

      Διαγραφή
    2. Τοτε φιλε μου, αφου δεχεσαι ετσι ευκολα και αβασανιστα πως εγω την πατησα, θα δεχτω το ιδιο ευκολα πως και συ την πατησες απο τα οικιακα, τα αγροτικα κλπ και αφου μας βαζεις σ΄αυτη την λογικη ! και αυτοι την πατησαν απ΄τα μεγαλα αιολικα κλπ και αυτη απο τις ΣΗΦΥΑ κλπ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ !!!! ΤΙ ΥΠΑΡΑΣΠΙΖΕΤΕ !!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΖΟΥΓΚΛΑ, ΖΟΥΓΚΛΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ !!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Καλώς ήρθες στη ζούγκλα. Τι άλλον είναι η ελεύθερη οικονομία ; Και μη μου κάνεις τώρα το σοσιαλιστή και μου περιμένεις κοινωνική δικαιοσύνη. Μάθε τουλάχιστον να είσαι σοβαρός καπιταλιστής, τρομάρα σου, και να δέχεσαι ότι κάποιοι άλλοι με το ίδιο είδος επένδυσης θα κερδίζουν περισσότερα ως και πολύ περισσότερα από σένα. Επίσης μη τσαμπουκαλεύεσαι εδώ μέσα γιατί αυτές είναι τσάμπα μαγκιές. Προφανώς τη δύναμη να επιβάλλεις αυτά που θες δεν την έχεις, γιατί αν την είχες δεν θα έγραφες εδώ, αλλά θα είχες κάνει τα κουμάντα σου κι απλά θα γέλαγες με αυτά που γράφονται. Απλά εδώ μέσα μπαίνεις να λες τον πόνο σου έστω και φωνάζοντας και για να νομίζεις ότι φοβερίζοντας νέους, αγρότες, οικιακούς κλπ κάτι κάνεις. Συνέχισε λοιπόν τις γραφικές σου φωνές. Μπορεί ο Ήλιος να τα μαζέψει στο τέλος και να τα εκδώσει.

      Διαγραφή
  21. Αγαπητέ Κύριε Παπακυριακού συνέχισε να μας γράφεις της πληροφορίες που έχεις και της απόψεις σου, είσαι μια φωνή λογικής που κάποιοι θέλουν να πνίξουν βρίζοντας με αισχρότητα, αγνοήστε τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή εσύ δεν κατάλαβες τίποτα άλλο... αλλά τι λέω, πέρα από το να επαναλαμβάνετε τα "γεια σου Γιάννη" δεν έχουμε ακούσει τίποτα μα τίποτα από τα στόμα σας!!!
      Kostas Kriti χαίρομαι που έχουμε την ίδια άποψη για τον Καλογεράκη του πασυφ. Και εγώ από Κρήτη είμαι και ξέρω ότι εδώ και καιρο τον έχουμε για κλωτσές το σύντεκνο. Μα το αστείο όμως είναι ότι η ΠΟΣΠΗΕΦ τον φώναξε να κόψει κορδέλα ως τιμώμενο πρόσωπο πέρσι τον Μάιο!!!
      Αλλά και πάλι τι λέω, αφού η ΠΟΣΠΗΕΦ διέταξε... να μην διαμαρτυρώμαστε για τις πληρωμές και μας επέβαλε στρατιωτικό νόμο ο Σαντάμ χουσείν Παναγής... στέλνοντας ευχαριστήρια στον Σουλτάνο που δεν μας πληρώνει και καλωσόρισε τους φαστ τρακ βαρβάρους να έρθουν και να μας λιώσουν... Ευτυχώς ο ΠΑΣΥΦ δεν έχει πλέον μέλη ενώ ο ¨ΠΟΣΠΗΕΦ δεν είχε ποτέ του.

      Διαγραφή

  22. κανα νέο από την συνάντηση στο υπεκα?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ola kala sto ypeka. oi agrotes den 8a ypostoun kourema giati 8a baloun megalytero stous ypoloipous! Hda k ton papakyriakou ekei na filiete me tous agrotes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάτος βρέθηκε!!!! ο 3.56 είναι!!!! Το μπόγια γρήγορα και την φόλα μετά...

      Διαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  27. εχετε πολυ πλακα ...τσιρακια του ΛΟΥΜΑΚΗ ..ΟΤΑΝ ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν βλέπω κανέναν να τρελαίνεται πλην του Παπακυριακού που βρίζει χυδαία (4.19)

      Διαγραφή
  28. να ρωτησω κατι παιδια. ειμαι σχετικα νεος επενδυτης και θελω να μαθω κατι σχετικα με το IRR. ζητατε να εχετε παραμετροποιηση, κατι λογικο γιατι κοιτατε το συμφερον σας οπως ολοι. αν συμφωνουσαμε να γινει μεσω IRR αλλα με καποιον τροπο να επιβαρυνθητε εσεις τα κερδη που εχετε βγαλει ως τωρα λογω του οτι προλαβατε να παρετε χρηματα πριν μπει η εκτακτη εισφορα θα το δεχοσασταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ´Εχουν υπολογιστεί αυτά και συμψηφίζινται με το πολύ παραπάνω που δίνουμε 1,5 χρόνο τώρα με την οριζόντια εισφορά. Η διαφορά απλώνεται (διαιρείται) στα υπόλοιπα χρόνια. Για τα πάρκα μεχρι κσι το 2009 προκύπτει να πάρουν επιστροφή, γιατί το 25% που πληρώνουν εισφορά υπερβαίνει το αναλογικό πσλρα πολύ και έτσι υπερκαλύπτει τα χρόνια που δούλεψαν χωρίς περικοπή.

      Στα παρκα του 2010 δίνει περίπου 1% επιβάρυνση ανά χρόνο κλπ κλπ


      Τα καινούργια ανάποδα πρεπει να επιβαρυνθούν με ότι γλύτωςαν από την χαμηλότερη εισφιρά ως προς αυτό που τους αναλογεί βάσει IRR στον 1,5 χρόνο της οριζόντιας εισφορας.

      Διαγραφή
    2. ευχαριστω για την απαντηση χωρις χαρακτηρισμους, κατι σπανιο σε αυτο το μπλογκ. υπαρχει καποιο site η καποιο αρθρο οπουδηποτε ωστε να ενημερωθω με ποια κριτηρια βγαινει το IRR;

      Διαγραφή
    3. είναι ολοκληρη οικονομοτεχνικη μελετη .

      Διαγραφή
    4. πειραγμενη.όπως οι δημοσκοπήσεις

      Διαγραφή
    5. το IRR ειναι πειραγμενο οπως οι δημοσκοπησεις !!!!!!!!!! τι ακουω μωρε !!!! το irr ειναι ο βασικοτερος δεικτης, ολων των επενδυτικων προγραμματων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ .

      Διαγραφή
    6. IRR. Ας πούμε πως είναι μια εκλαϊκευμένη προσέγγιση. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CF%8C%CF%82_%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7%CF%82

      Διαγραφή
  29. τσιου τσιου ο καθένας τα δικα του νούμερα και το συμφέρον του.νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΣΒΥΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΧ 10:26 ΟΣΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ Φ/Β !!!!! ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΣΚΟΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΦΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2 τινα συμβαινουν ή σβήνουν τα σχολια αυτοι που τα εγραψαν ή τα σβήνω εγω. Εγώ σβήνω οσα είναι υβριστικά και δεν εχει σε τιποτα να κανουν με το ποια ειναι η θέση τους περι αγροτικών ή αλλων θεματων.

      Διαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ