Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Ioυνιος - Πληρωμή Νοεμβριος 2017 - Αναρτηση 2

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.



Για να μπορέσετε να σχολιάσετε

δείτε ανάρτηση εδώ  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"
Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση εδώ.



Οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα κόβονται

117 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε κύριε Γιάννη Παπακυριακου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε Παπακυριακου ευχαριστω πολυ για την πληροφορια που μου εδωσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ΔΟΥ κοβουν τα τιμολογια φυτοφαρμακων αν δεν υπαρχει πιστοποιηση χρησης.

    Οσοι βαζετε στα εξοδα τα τιμολογια απο τα φαρμακα για ραντισματα αγριοχορτων μπορει να βρεθειται προ εκπληξεων..!!!

    Δηλαδη με τοσα εξοδα θα παιρνουμε και υπαλληλους για ραντισμα...

    https://www.e-ea.gr/2017/11/%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%AF%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B4%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CF%86%CF%85%CF%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ilias κατά την άποψη μου και πολύ καλά έκαναν. Όποιος ρίχνει φυτοφάρμακα αλόγιστα διαπράττει έγκλημα.
    Όταν οι υπερημερίες είχαν φτάσει τέλος του 2013 αρχές 2014 στα ύψη, αγόρασα χορτοκοπτικό βενζινοκίνητο με 130 ευρώ και τα έκοβα ο ίδιος.(βέβαια με τράκερ, δεν χρειάζεται να προσέχεις και ιδιαίτερα αν έχει ύψος -δεν είναι ρόδα-μπαλαρίνα). Αν έχεις τον σταθμό σου κοντά και έχεις χρόνο, δεν είναι πρόβλημα.
    Βέβαια αν το πάρκο σου είναι σε περιοχή που τα χόρτα χρειάζονται κόψιμο 3 και 4 φορές τον χρόνο, το έδαφος δεν είναι επίπεδο και ειδικότερα έχεις βλάστηση κοντά και κάτω από τα πάνελ, τότε ναι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι στη δευτερη περιπτωση και εχει και πολλες πετρες με συνεπεια τη λεπιδα του χορτοκοπτικου να τη τσακιζεις. Δοκιμασα και με το τρακτερ με καταστροφεα αλλα πετουσε πετρες που επιανε. Μονη περιπτωση ραντισμα. Δηλαδη εχω τρακτερ με ραντιστικο και στολη με μασκα 3M και μου λενε τωρα θα πρεπει να πληρωσω υπαλληλο... μη τρελαθουμε ελεος!!! Αυτο που λες μπορει να υσχυει για τους αγροτες που χρησιμοποιουν ευρεως φυτοφαρμακα σε συχνη χρηση οχι για εμας που θα χρειαστει 2-3 φορρες το χρονο και με ολες τις προφυλαξεις στη μεση του πουθενα!!!

      Διαγραφή
  5. ΛΑΓΗΕ
    Ελλ ΕλληνικάEn English
    Sitemap|Επικοινωνία
    Υποβολή
    Συχνές Ερωτήσεις
    Εταιρεία
    Αγορά
    Σύστημα Εγγυημένων Τιμών
    Εγγυήσεις Προέλευσης (GO)
    Ρυθμιστικό Πλαίσιο
    Δικαιώματα Εκπομπών
    REMIT

    Περισσότερες Ανακοινώσεις
    Είστε εδώ: Αρχική Περισσότερες Ανακοινώσεις Ανακοίνωση
    Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Ιουνίου 2017
    08.11.2017
    Με νέες εντολές προς τις τράπεζες, συνεχίζεται η εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Ιουνίου 2017. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν επιπλέον 2.150 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 40.043,25€, οπότε έχει εξοφληθεί πλέον το 87% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιούνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ.κ Ι. Παπακυριακού για ακόμη μια φορά είστε μέσα στα πράγματα για τις πληρωμές, Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη ενημέρωσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πειραιώς Αργολίδα οκ με την χθεσινή εντολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ EΓΙΝΕ ΤΟ CASH FLOW ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕ???ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδια ερωτηση. για να ειμαστε καλυμμενοι με την ασφαλιστικη και με την τραπεζα θα πρεπει ο τεχνικος που κανει την συντηρηση να εχει οπωσδηποτε πιστοποιηση ISO η δεν ειναι απαραιτητο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγρότες και επιχειρήσεις του αγροτικού τομέα διαμαρτύρονται για υπερβολική επιβάρυνση από το Ασφαλιστικό και τη φορολόγηση της δραστηριότητάς τους αλλά τις προηγούμενες δύο δεκαετίες έγιναν τεράστιες διαγραφές αγροτικών δανείων, οι οποίες αντανακλώνται στα βιβλία της υπό εκκαθάριση Αγροτικής τράπεζας.

    Παρά τις αλλεπάλληλες διαγραφές χρεών αγροτικών επιχειρήσεων και μεγάλων μονάδων μεταποίησης του αγροτικού τομέα την προηγούμενη 20ετία, η εικόνα του πρωτογενούς τομέα -με βάση στοιχεία που εξασφαλίσαμε από την υπό εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα -δείχνει μια διευρυμένη πρακτική χορήγησης δανείων χωρίς εγγυήσεις την προηγούμενη 10ετία. Ανώτατη τραπεζική πηγή -υπό τον όρο της ανωνυμίας- μας είπε ότι «καμία πολιτική δύναμη δεν επιθυμούσε και δεν επιθυμεί να αγγιχτούν αυτά τα δάνεια…».




    Τι προκύπτει από τα υπό εξέταση στοιχεία; Κατ' αρχήν ότι το σύνολο των μη εξυπηρετούμενων δανείων ξεπερνά τα 5 δισ. (5.090.443.225), χωρίς στις περισσότερες περιπτώσεις να έχουν τηρηθεί τραπεζικά κριτήρια. Για παράδειγμα, στις καλύψεις: Ενδεικτικά αναφέρεται ότι συνεταιρισμός της Στερεάς Ελλάδας εμφανιζόταν με συνολικό χρέος 3.609.614 ευρώ με κάλυψη ακινήτου 2 εκατομμυρίων. Ένας άλλος συνεταιρισμός της βορειοανατολικής Ελλάδας έχει συνολικό χρέος 4 εκατ. χωρίς καθόλου διασφάλιση! Μία Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών της Θράκης, που χρωστάει 31 εκατ. και έχει πληρώσει για τελευταία φορά δόση το 2012, έχει δώσει ως ασφάλεια ακίνητο αξίας 1,5 εκατ. ευρώ!

    Ο συνεταιρισμός του αγροτικού νομού της χώρας στην κεντρική Ελλάδα παίρνει δάνειο 93 εκατ. ευρώ για την κατασκευή εμπορικού κέντρου που κατασκευάζει. Δεν πληρώνει το παραμικρό, η υπόθεση έχει πάρει για τους υπεύθυνους του συνεταιρισμού τον δρόμο της ποινικής δικαιοσύνης, η Τράπεζα μένει στο τέλος με το ακίνητο των 19 εκατομμυρίων ως εξασφάλιση, αλλά με αποτίμηση της περιόδου κατά την οποία δόθηκε το δάνειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δώσε trelamenos...... Μήπως ξέρεις αν έγινε το Cash Flow.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μη , μη σας παρακαλω πειραζετε την ραχοκοκαλια της ελληνικης επικρατειας, αυτον το σημαντικο τομεα που εχει τοσα πολλα προσφερει στην χωρα, ειδικα τις τελευταιες δεκαετιες, τα περιφημα αγροτικα γειρατεια!!! Και εννοειται δεν μιλαμε για τους μικροεπιχειρηματιες αλλα για τους μεγαλοκαρχαριες του καμπου και αλλων περιοχων που διαμαρτηρονται κι απο πανω ότι ο τομέας τους έχει τσακιστει....ειμαστε αθλιοι σας λαος και καταντησαμε στα σκατα! Δεν θα ήθελα όμως να ανοιχτει και αλλη μια τετοιου είδους κουβεντα εδω μεσα, αρκετα έχουμε με τους κυριους κυριους του μπλοκ που ''αλληλοκατασπαραζονται''....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,Κ.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ CASH FLOW ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΕΔΩΣΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπερα σας.....τι εχει γινει κανεις δεν γνωριζει αν εγινε το cash flow????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tί έχει γίνει με την Υποψηφιότητα Λουμάκη ; Ηθελε με το ζόρι να είναι Υποψήφιος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επόμενο Cash Flow Κ. Παπακυριακου;;; Όχι πολλή μεγάλο το σημερινό Cash Flow.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται ορισμένοι, μέχρι τώρα κάποιοι βρίζανε τον Παπακυριακού τώρα κάποιοι αρχίσανε να βρίζουν τους αγρότες. Δεν καταλαβαίνετε κύριοι ότι μας έχετε κουράσει, έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σχετικά με το cash flow, στην προηγούμενη ανάρτηση μου, είχα γράψει ακόμα και την πρόβλεψη σχετικά με την πορεία των πληρωμών. Στην πρόβλεψη μου είχα υπολογίσει 35 και μπήκαν 31. Δεν αλλάζει σε τίποτα λοιπόν η πρόβλεψη μου.
    Μάλιστα αναμένεται ο μήνας να κλείσει ίσως και νωρίτερα.

    Καθώς κατέρχομαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Μίχαλου και ακόμα δεν έχω προλάβει να γράψω καν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου (και έχω καθυστερήσει υπερβολικά), όπως και την ενημέρωση μελών για τις πληρωμές, δεν μπορώ να γράψω κάτι περισσότερο εδώ, παρακαλώ σεβαστείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κ. Παπακυριακου ευχαριστούμε για την ενημέρωση και δεν είναι αιχμή προς εσένα και την πρόβλεψη σου το ότι έγραψα ότι είναι σχετικά χαμηλό το σημερινό Cash Flow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν την εξέλαβα για αιχμή. Θα ήταν παράλογο καθώς στην πρόβλεψη μου, έκανα συγκεκριμένη υπόθεση. Θα πρέπει επιτέλους οι παραγωγοί να μάθουν ποιά χρέωση αποδίδει πόσα και πότε αυτά αποδίδονται. Αυτός είναι και ο λόγος που παρουσιάζω το σκεπτικό μου και δεν αναγράφω μια απλή ημερομηνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είσαι σωστός πρέπει να ξέρουν όλοι ποιος πληρώνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κ.κ Ι. Παπακυριακού για ακόμη μια φορά είστε μέσα στα πράγματα και πάντα ενημερωμένος για τις πληρωμές, cash flow,κλπ. Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη ενημέρωσή σας,καλή επιτυχία στην υποψηφιότητά σας με τον συνδυασμό του κ. Μίχαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα. Η πειραιώς μου ζήτησε στο άσχετο να υπογράψω σύμβαση εκχώρησης των ασφαλιστικών αποζημιώσεων. Δηλαδή αν κάτι πάθει το πάρκο και πάρω αποζημίωση από την ασφ. εταιρεία να έχει το δικαίωμα να απλώσει το χεράκι της να αφαιρέσει ποσά για τυχόν απλήρωτες δόσεις.
    Εχει συμβεί σε κάποιον άλλο συνάδελφο αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχουν ζητήσει και σε άλλους και σε μένα, αλλά δεν το κάναμε, δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα, οπότε γείωσε τους!

      Διαγραφή
    2. Ναι έχει ξανασυμβεί. Στις περισσότερες συμβάσεις που έχετε υπογράψει με τις τράπεζες υπάρχει αυτός ο όρος ====== με βάση την δανειακή σύμβαση που έχετε υπογράψει είστε υποχρεωμένοι να υπογράψετε εκχώρηση.

      Υ.Γ. Οι δανειακές συμβάσεις δεν είναι ίδιες για όλους τους παραγωγούς. ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι ακριβώς αναγράφετε στην σύμβαση δανείου.

      Διαγραφή
    3. souks, οι δανειακές συμβάσεις συνήθως γράφουν να αναγράφεται η τράπεζα στο ασφαλιστήριο ως ενυπόθηκος δανειστής. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σου ζητάνε δηλαδή να τους εκχωρίσεις τις τυχόν αποζημιώσεις και που αν πάθεις ζημιά αντί να πάρεις αποζημίωση, η τράπεζα με τα λεφτά αυτά θα μπορούν να μειώσουν το δάνειο και εσύ θα μείνεις με το υπόλοιπο δάνειο αλλά χωρίς πάρκο να δουλεύει για να το πληρώνεις!! Πρόσεχε!!

      Διαγραφή
    4. Ενυπόθηκος αυτό σημαίνει. Το ίδιο πράγμα είναι. Απλά πρέπει η Πειραιώς να την έπαθε από κάποιο πάρκο που καταστράφηκε και υπήρχε άλλη Τράπεζα "μπροστά" της με υποθήκη (λογικά ΦΒ σε στέγη θα ήταν όπου η Πειραιώς χρηματοδότησε το πάρκο και άλλη τράπεζα είχε υποθήκη στο κτίριο) και με αυτό τον τρόπο μπαίνει πρώτη στην σειρά (ασχέτως αν τα πάρει για να αποπληρώσει το δάνειο ή όχι).
      Με τα κόκκινα δάνεια εκεί που είναι, αν δεν έχει λόγο, ΔΕΝ συμφέρει την τράπεζα να προεξοφλεί δάνεια φωτοβολταϊκών μιας και είναι από τα λίγα πράσινα που της γράφουν κέρδη...

      Διαγραφή
    5. Η κάθε τράπεζα πιστεύω ότι το έκανε προκειμένου μην βγει καμιά μεγάλη αποζημίωση σε σταθμό και ο δανειστής αντί να επισκευάσει τον σταθμό, πάρει την αποζημίωση της ασφαλιστικής και εξαφανιστεί.
      Αν η τράπεζα, άνευ λόγου και αιτίας, εισπράξει την αποζημίωση και το πάρκο δεν επισκευαστεί, συνεπώς μειώνεται η απόδοση του ανοίγουν ζητήματα νομικής φύσεως. Και όπως πολύ σωστά ειπώθηκε παραπάνω, καμία τράπεζα δεν έχει κανέναν λόγο να εισπράξει αποζημίωση προκειμένου να μειώσει δάνειο φ/β.

      Διαγραφή
    6. Stergios P είναι άλλο πράγμα το ενηπόθηκος δανειστής και άλλο η εκχώρηση. Με το ενηποθηκος δανειστής τα χρήματα της αποζημίωσης πάνε στην τράπεζα αλλά με το σκοπό αποκλειστικά να πληρωθεί η ζημιά.

      Η εκχώρηση αντίθετα δίνει άλλες δυνατότητες στην τράπεζα, γενικότερης διαχείρισης των χρημάτων αυτών σε ότι έχει να κάνει με τη συνολικότερη οικονομική σχέση σου με την τράπεζα και βέβαια σύμφωνα με όσα θα βάλει στη ως λόγους στη σύμβαση εκχώρησης. Επαναλαμβάνω όμως πως δεν υπάρχει λόγος να συνεναίσει ο souks.

      Διαγραφή
    7. Κατ αρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις. Για το θέμα αυτό με είχε πάρει τηλ μια υπάλληλος της πειραιώς η οποία μέσες άκρες μου είπε αυτά που σας ανέφερα. Δεν έχω περάσει ακόμα από το κατάστημα γιατί ήθελα ναμαι πιό διαβασμένος. Παρ όλα θεωρώ ότι το θέμα το προσέγγισε περισσότερο το σχόλιο του Δήμήτρης Γ. 10:08.

      Διαγραφή
  28. Αμφισβήτηση λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας σε φωτοβολταικο πάρκο.
    Υπάρχει ένα πρόβλημα με παροχο κινητής τηλεφωνίας και θα ήθελα την βοήθεια σας εάν μπορείτε και γνωρίζεται κάτι σχετικά.
    Σε πάρκο 20 KW μόνο για μεταφορά δεδομένων χωρίς κάμερες συναγερμό για 7 χρόνια είχα ένα πακέτο της cosmote για 500 MB με 10 ευρώ το μήνα, για χρήση που δεν περνούσε τα 100 MB. Από πέρυσι τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο μου ήρθε λογαριασμός 2000 ευρώ σύνολο για χρήση 9000 MB το Νοέμβριο και 10300 ΜΒ το Δεκέμβριο χωρίς να έχει αλλάξει η εγκατάσταση. Τον Ιανουάριο μου έκαναν έκπτωση 1000 ευρώ και ζήτησαν να πληρώσω τα υπόλοιπα .Εγώ αρνήθηκα και συνέχιζα να πληρώνω τα πάγια μου μέχρι τώρα και προληπτικά από τον Ιανουάριο άλλαξα πακέτο πήγα στα 2 GB έκτατε η χρήση δεδομένων δεν πέρασε τα 150 ΜB. Τον Μάιο μου έκαναν διακοπή της γραμμής, και εγώ αξαξα παροχο για να έχω έλεγχο της εγκατάστασης χωρίς η χρήση δεδομένων να περνά την παλιά χρήση μέχρι σήμερα.
    Πριν λίγες ημέρες μου έστειλε μια επιστολή ένα δικηγορικό γραφείο με την απειλή ότι εάν δεν πληρώσω την οφειλή θα στραφούν εναντίον μου δικαστικά. .Τι μπορώ να κάνω και τι μπορούν κα μου κάνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι μεγαλο προβλημα το περασα και εγω. χακερς μπαινουν στο ρουτερ και κανουν κλησεις και στελνουν παιρνουν sms. οι καρτες στα φωτοβολταικα ειναι ευκολα ανιχνευσιμες γιατι εχουν ενεργοποιημενο VPN και συγκεκριμενα dns. συνηθως οι χακερς τα χρησιμοποιουν για στοιχημα. εαν ο ρουτερ σου εχει καταγραφη θα δεις μηνυματα τυπου Σεβιλλη- Σαραγοσα 0-0 κλπ. Ξεκινα ως εξης: αμα παρεις χρεωση λογαριασμου θα δεις οτι οι χρεωσεις γινονται συστηματικα π.χ. καθε ενα λεπτο. αρα αυτο δειχνει οτι εγινε απο ρομποτ. επισης υπαρχει η εξης λεπτομερεια: μεχρι πριν δυο χρονια οι εταιρειες δεν εδιναν την δυνατοτητα να βαλεις φραγη στα data καθως και στα εισερχομενα εξερχομενα σε τετοιου τυπου καρτες. Για να σου δωσω να καταλαβεις τετοιες καρτες πριν 5 χρονια εαν την εβαζες στο κινητο ειχες μονο ιντερνετ. στην πορεια εδωσαν την δυνατοτητα να παιρνεις και να στελνεις sms καθως και να δεχεσαι κλησεις. Εσυ ομως αυτο που να το ξερεις! και αυτο ειναι το επιχειρημα σου για να ζητησεις διαγραφη των χρεων. Θελει υπομονη και επιμονη. και καλυτερα να μιλησεις με την εταιρεια κατευθειαν. εχει γινει και σε αλλους να τους πεις ειναι γνωστη ιστορια για φωτοβολταικα.
      συμβουλη προς ολους: αλλαξτε το default password του ρουτερ, βαλτε φραγη σε εισερχομενα/εξερχομενα sms, φραγη σε εισερχομενες κλησεις και φραγη στο οριο κινησης δεδομενων π.χ. εαν εχετε προγραμμα 500mb βαλτε οριο 500mb.
      Ελπιζω να σε βοηθησα

      Διαγραφή
  29. Καλησπέρα σας,,, ποιος γνωρίζει ποτέ έχουν σκοπό να μας επιστρέψουν τα χρήματα από τέλος διακοψιμοτητας;;;; Σε ποία φάση βρίσκεται η διαδικασία;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ενημέρωση ΛΑΓΗΕ:
    << Κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 130 του Ν.4495/2017 (ΦΕΚ 167/3.11.2017, τεύχος Α΄), οι δηλώσεις των κατ' επάγγελμα αγροτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας για τη διατήρηση ή μη της ιδιότητας του κατ' επάγγελμα αγρότη, οι οποίες προβλέπονται στην περίπτωση 1.α της υποπαραγράφου ΙΓ.1 της παραγράφου ΙΓ του άρθρου πρώτου του Ν. 4254/2014, ειδικά για το έτος 2016 μπορεί να υποβληθούν, έως και την 3η Ιανουαρίου 2018. >>

    https://psaaf.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. παιδια ερωτηση. για να ειμαστε καλυμμενοι με την ασφαλιστικη και με την τραπεζα θα πρεπει ο τεχνικος που κανει την συντηρηση να εχει οπωσδηποτε πιστοποιηση ISO η δεν ειναι απαραιτητο?ετσι μου ειπε η τραπεζα γι αυτο σας ρωταω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συζητήθηκε στο ΣτΕ η προσφυγή παραγωγών ΑΠΕ κατά το new deal που «κούρεψε» τις ταρίφες !!!
    ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟ ENERGYPRESS ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το κατεβάσανε, εκεί είναι η είδηση. Είναι του Μεταξά η προσφυγή στο ΣτΕ. Αλήθεια ο Κολύρης ακόμα στα λαθός αστικά δικαστήρια βολοδέρνει....

      Διαγραφή
    2. Την διαβασα αλλα δεν μπορεσα να την ξαναδω για αυτο εγραψα ..μακαρι να βγει κατι καλο υπερ μας η αποφαση
      ....

      Διαγραφή
  33. Παπακυριάκο τι θέλει να πεί ο ποιητής εδώ??? Συζητήθηκε στο ΣτΕ η προσφυγή παραγωγών ΑΠΕ κατά το new deal που «κούρεψε» τις ταρίφες https://energypress.gr/news/syzitithike-sto-ste-i-prosfygi-paragogon-ape-kata-new-deal-poy-koyrepse-tis-tarifes . ΓνωρίζεΤΕ ποτέ έχουν σκοπό να μας επιστρέψουν τα χρήματα από τέλος διακοψιμοτητας; Σε ποία φάση βρίσκεται η διαδικασία;Αν ξέρετε και θέλετε μας ενημερώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καταρχήν λέγεται Παπακυριακού Γιάννης.Και κατά δεύτερο δεν είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει ένα blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλα ρε παιδια ο διαχειριστης του μπλογκ δεν βλεπει τι γραφεται εδω μεσα??? Ελεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τα καλα νεα Συναδελφοι,, πριν μιση ωρα, ανακοινωθηκε επισημα δια στοματος Πρωθυπουργου, πως η ΔΕΗ θα εισπραξει 370 εκατομ απο το 1,4 δις του πλεονασματος για τις οφειλες των ΥΚΩ,, δηλ Συναδελφοι,, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ,,Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΕΣ 90 ΚΑΙ 120 ΗΜΕΡΩΝ !!!!,, μετα τις τελευταιες ανακοινωσεις και με μηδενικο ελλειμμα στον ΕΛΑΠΕ,, η υπερημερια που μπορει να ¨δικαιολογησει¨ η ΔΕΗ, ειναι max 45 ΗΜΕΡΩΝ για τα ληξιπροθεσμα !!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλ οχι απλα ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ,,
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ,,,
      ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ.

      Διαγραφή
  37. ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑ.......ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΧΤΕΣ......ΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΨΙΜΟΤΗΤΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συναδελφε, διαβαζω την ιδια ερωτηση εδω και μερες !!! δεν σου κανει εντυπωση πως κανεις δεν απαντα !! και πως να απαντησεις σε μια ερωτηση που Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ειναι ο ΛΑΓΗΕ!!! (και οχι μονο) ,,, ναι, πρεπει να επιστρεψει τα υπολοιπα στους παραγωγους, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, εμεις σαν Συλλογος φτασαμε μεχρι το ΣτΕ, εξαντλησαμε στο maximum ολα τα μεσα πιεσης που ειχαμε στην διαθεση μας, κατα του μετρου της Διακοψιμοτητας,,τα αποτελεσματα ειναι γνωστα.
      Θελω να πιστευω πως συντομα, μεσα στο 2017, θα ανακοινωθουν τα σχετικα στο site του ΛΑΓΗΕ,,.

      Διαγραφή
  38. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ.........ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,,διακρινω ενα υφος ειρωνειας Συναδελφε ή και παλι εχασα τον χρονο μου απαντωντας σε ¨ρητορικες¨ (στημενες) ερωτησεις !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  39. ΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΠΕΦ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΡΩΧΟΡΗΣΕ Ο ΣΠΕΦ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΦΟΡΗΣΗ......ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.....ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΔΙΩΡΘΩΣΕΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οκ, ολα καλα Συαναδελφε.
      Τα χρηματα θα επιστραφουν, το πως και ποτε, ΑΠΟΛΥΤΑ, με υπογραφη, δεν το γνωριζει κανεις μεχρι και σημερα.

      Διαγραφή
  40. ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. μηπως ναλλαξουμε το στυλ συζητησης κ ενημερωσης????????

    Οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα κόβονται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Συνάδελφοι ο επαγγελματικός λογαριασμός τράπεζας μας αφορά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΗΛΩΣΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  44. H ΔΗΛΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΩΝ ( POS ) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ14 Νοεμβρίου 2017 - 10:15 π.μ.
      Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΗΕ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ Η ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??

      Διαγραφή
  45. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  47. Δήλωση του επαγγελματικού λογαριασμού στο Taxisnet

    ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Υποχρεούνται να δηλώσουν τον επαγγελματικό τους λογαριασμό στο Taxisnet οι επιχειρήσεις και επαγγελματίες που έχουν εγκαταστήσει POS.

    Με αυτό τον τρόπο εκτιμούν από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ότι θα περιορισθεί αισθητά η φοροδιαφυγή, ενώ θα «κλείσουν» και τα παράθυρα σύνδεσης των POS με τραπεζικούς λογαριασμούς σε Βουλγαρία ή άλλες χώρες με χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές.

    Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, οι επιχειρήσεις που είναι υποχρεωμένες από τον νόμο να αποδέχονται πληρωμές με «πλαστικό χρήμα» και έχουν εγκαταστήσει POS, εφεξής θα πρέπει να δηλώνουν ηλεκτρονικά τον επαγγελματικό τους λογαριασμό (έναν ή περισσότερους) κάνοντας χρήση των κωδικών του Taxisnet.

    Στον επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό οι υπόχρεοι επιχειρήσεις και επαγγελματίες αποδέχονται συναλλαγές που πραγματοποιούνται με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής όπως, ενδεικτικά, μέσα πληρωμής με κάρτα, εντολές άμεσης χρέωσης, μεταφορές πίστωσης, πάγιες εντολές, καθώς και συναλλαγές με μετρητά. Οι συναλλαγές που διενεργούνται μέσω του επαγγελματικού λογαριασμού αφορούν αποκλειστικά την εμπορική, επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα του υπόχρεου. Πάντως, για τη δήλωση του λογαριασμού δεν ορίζεται συγκεκριμένη προθεσμία. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

    H είσοδος του χρήστη στην εφαρμογή πραγματοποιείται από τον δικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) μέσω του Taxisnet με τα διαπιστευτήρια που διαθέτει για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ. Κατά την πρόσβαση, επιβεβαιώνεται ότι ο χρήστης είναι επιχείρηση ή επιτηδευματίας.

    Στην αρχική σελίδα ο χρήστης έχει τις ακόλουθες επιλογές:

    • Διαχείριση επαγγελματικού τραπεζικού λογαριασμού - ΕΤΛ.

    • Ιστορικό μεταβολών.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ14 Νοεμβρίου 2017 - 1:44 μ.μ. H ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ???? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ??

      Διαγραφή

  48. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Ιουνίου 2017
    14.11.2017

    Συνεχίζεται, με νέες εντολές προς τις τράπεζες, η εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Ιουνίου 2017. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν επιπλέον 580 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 335.875,38€, οπότε έχει εξοφληθεί πλέον το 91% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιούνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. παιδια ερωτηση. για να ειμαστε καλυμμενοι με την ασφαλιστικη και με την τραπεζα θα πρεπει ο τεχνικος που κανει την συντηρηση να εχει οπωσδηποτε πιστοποιηση ISO η δεν ειναι απαραιτητο?ετσι μου ειπε η τραπεζα γι αυτο σας ρωταω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι εξαρτάται απο το συμβόλαιο. Δες τους όρους του συμβολαίου σου.

      Διαγραφή
  50. το συμβολαιο της ασφαλιστικης δεν λεει κατι σχετικο αλλα ουτε και η συμβαση της τραπεζας λεει κατι , ωστοσο η τραπεζα το ζηταει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστους να κουρευονται. Στην ανάγκη ζήτα να σου στείλουν γραπτώς το αίτημα εξηγώντας πού βασίζονται.

      Διαγραφή
  51. Καλημέρα κ.Παπακυριακού έστειλα με Μάιλ ενημρωτητα ηλεκτρονική στο λαγηε θα πληρωθω και τους δυο μηνες που μου οφείλουν ή πρέπει να στείλω και τα τιμολογια. Εφόσον δε χρωστάω βέβαια ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προκειμένου να πληρωθείτε θα πρέπει η ενημερότητα που στάλθηκε με email να έχει βγει από το taxis και όχι από την εφορία.
    Τα τιμολόγια τα είχατε στείλει παλαιότερα; Αν ναι, θα πρέπει να πληρωθούν όλα όσα σας οφείλουν έως και τον Ιούνιο του 2017 που έχει ανακοινώσει εντολή πληρωμής ο ΛΑΓΗΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. εσεις κ Παπακυριακου εχετε καποια αποψη επι του ερωτηματος μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλησπέρα κ. Βαγγέλη,
    Λάβετε υπ΄ όψιν σαν ότι είμαι συνεργάτης εταιρείας συντήρησης η οποία κατέχει ISO 9001, 14001 και 18001, συνεπώς θα με συνέφερε να σας πω πως είναι απαραίτητο.
    Θα ελέγξετε όλα τα χαρτιά που έχετε υπογράψει με την τράπεζα, κάποια πρόσθετη πράξη κ.τ.λ. (το αποκλείω να γράφει για ISO).
    Στο ασφαλιστήριο σας ΟΠΩΔΗΠΟΤΕ ορίζονται συγκεκριμένες προϋποθέσεις, οι οποίες αναγράφονται σε ξεχωριστή παράγραφο. (ενδεικτικά προϋποθέσεις ισχύος συμβολαίου, κ.τ.λ.). (σχεδόν το αποκλείω να γράφει για ISO).

    Όσον αφορά την ουσία :
    Ο σταθμός πρέπει να συντηρείται; Οπωσδήποτε ναι και για πολλούς λόγους.
    Στον χώρο, όπως και παλαιότερα που κατασκευαστής έγινε ο κάθε άσχετος έτσι και τώρα υπάρχουν πολλοί. Συνεπώς τί θέλετε από τον συντηρητή σας ;

    α) να είναι αξιόπιστος και να κάνει όλους τους απαραίτητους ελέγχους και ενέργειες ανά 6μηνο ή έτος.
    β) Στις επεμβατικές να έχει άμεση ανταπόκριση
    γ) Να παρακολουθεί τον σταθμό και να ενημερώνει σε περίπτωση βλάβης τουλάχιστον την ίδια μέρα.
    δ) Να μην δίνει μια εξαιρετικά φτηνή τιμή για την συντήρηση και όταν προκύψουν ανταλλακτικά -- ζημιές να χρεώνει στον Θεό.
    ε) Να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό και να μην μπαίνει στο πάρκο με ένα κατσαβίδι, ένα άλεν και ένα πολύμετρο.
    ζ) Να λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.
    και από τα πιο βασικά : όταν τον χρειάζεσαι να τον βρίσκεις και να μην τον κυνηγάς για να σηκώσει τηλέφωνο.
    Σας καλύπτει τα παραπάνω;
    Υ.Γ. ποιά τράπεζα και συγκεκριμένα ποιό κατάστημα ζητάει κάτι τέτοιο; Σωστά σας έγραψαν παραπάνω να ζητήσετε να σας το δώσουν εγγράφως
    Υ.Γ. 2. Στην αγορά υπάρχουν αρκετές εταιρείες. Κάποιες έχουν καλή φήμη κάποιες όχι. Επίσης η κάθε εταιρεία στις περισσότερες περιπτώσεις παρέχει και διαφορετικές/ επιπρόσθετες υπηρεσίες οι οποίες διαφοροποιούν το τελικό κόστος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Κ. Παπακυριακου κάποιο νέο για πληρωμές αν υπάρχει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ευχαριστω κ. Παπακυριακου. ολες οι προϋποθεσεις που αναφερετε υπαρχουν. Η τραπεζα προφανως ειναι η Εθνικη. η χειροτερη. για μια ακομα φορα αυθαιρετει οπως και μια αλλη φορα που μου ζητουσε με το ζορι να υπογραψω μια συμβαση καταπιστευματος την οποια φυσικα δεν υπεγραψα και δεν μου εκαναν και κατι. οπως και μια αλλη φορα που προσπαθησαν να με χρεωσουν με ποινη επειδη εξοφλουσα τις δοσεις του δανειου μου προωρα που φυσικα ουτε αυτο τους περασε
    γιατι απαντησα με εξωδικα. οι ανθρωποι στην εθνικη δεν παιζονται. μακρια συναδελφοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σοκ και δέος τα ληξιπρόθεσμα της ΔΕΗ

    https://energypress.gr/news/synehizetai-sok-kai-deos-sta-2405-dis-oi-anexoflites-ofeiles-pelaton-tis-dei-dyskolo-ergo-toy

    περιπου δηλαδή στα 3,4 δις συνολικά τα ληξιπρολθεςμα από 3 δις πέρυσι. Κατά τα άλλα οι υπερημερίες των ΑΠΕ μειώθηκαν κατά 450 εκατομμυρια επειδή έτυχε..., επειδή πήγαν καλυτερα (μάλλον χειρότερα) οι εισπράξεις της ΔΕΗ...., επειδή μας αγάπησαν ξαφνικά..., επειδή...., επειδή....., αλλά προς Θεού, όχι επειδή οι ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ τους εβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συναδελφε, ο ΣΠΕΦ δεν εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο κανενος,, ΑΠΛΑ ΣΠΕΦ απεδειξε - τεκμηριωσε , με την συμβολη των Νομικων μεσων και ανεξαρτητων αρχων (ΡΑΕ),, πως η ΔΕΗ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ επι σειρα ετων τα χρηματα που κατεβαλαν οι Ελληνες Πολιτες υπερ ΑΠΕ (ΕΤΜΕΑΡ),,
      Με λιγα λογια, ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ, ΤΟ ΕΒΑΛΕ Η ΙΔΙΑ Η ΔΕΗ,, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ,,
      Εμεις απλα το ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ δηλ το βγαλαμε στο μειντανι !!!, στοχος μας παντα, η μειωση της υπερημεριας, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.

      Διαγραφή
  58. Καλημέρα σε όλους μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει ποτέ είναι προγραμματισμένο το επόμενο Cash Flow;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ!!
    https://energypress.gr/news/ypopsifios-stis-ekloges-toy-evea-o-gg-toy-pospief-i-papakyriakoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....ΤΟ ΑΦΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ 22/11 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΕΩΣ 6500 ΠΕΡΙΠΟΥ.....ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ????Κ.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. κ.κ Ι. Παπακυριακού για ακόμη μια φορά είστε μέσα στα πράγματα και πάντα ενημερωμένος για τις πληρωμές. Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη ενημέρωσή σας και ένα έχετε κατι συγκεκριμένο για τις επερχόμενες πληρωμές ιουλίου. Καλή επιτυχία στην υποψηφιότητά σας με τον συνδυασμό του κ. Μίχαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ναι μολις το διασταυρωσα απο τον ιδιο τον κυριο Μποτση.....θα ανοιξει ο ιουλιος μεχρι περιπου 6500 ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  63. Ειδήσεις στο λεπτό, από το afo.gr :
    Α.Π.Ε. : Ξεκινά την Τετάρτη η εξόφληση της παραγωγής Ιουλίου. Δείτε στο afo.gr για τις πληρωμές Ιουλίου άνω των 6.500€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια μια απορια γιατι μπαινει οπως γραφει το ΑΦΟ μισο τελος διακοψιμοτητας υπαρχει πουθεμα κατι τετοιο που πρεπει να μπει δεν τελειωσε τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ???

      Διαγραφή
  64. Βγήκαν τα ενημερωτικά Οκτωμβριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Υπάρχει ένα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ενδεχόμενο οι πληρωμές να ξεκινήσουν Τρίτη. Κατά 99% θα ξεκινήσουν την Τετάρτη να πληρώνονται τιμολόγια Ιουλίου έως 6.500 ευρώ.

    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ : Στα ενημερωτικά (από το portal του Λ.ΑΓΗ.Ε.)εκτός από το ενημερωτικό παραγωγής μηνός Οκτωβρίου, θα βρείτε ένα δεύτερο pdf, το οποίο αφορά μεγάλο μέρος της επιστροφής που πρέπει να λάβουμε από το μεταβατικό τέλος ασφάλειας εφοδιασμού (γνωστό ως διακοψιμότητα).
    Για το pdf της διακοψιμότητας ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΤΕ! ΠΡΟΣΟΧΗ!
    το ποσό αυτό θα πληρωθεί ΜΑΖΙ με τα τιμολόγια ΙΟΥΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχαμε μιλησει πριν 3 χρονια στο τηλεφωνο για την αγορα ενος παρκου(ηθελα τη βοηθεια σου για ενα θεμα αν θυμασαι) και απο τοτε δεν εχει αλλαξει η αποψη μου για σενα . Εισαι παντα ενημερωμενος και με αυτο τον τροπο βοηθας αυτο το μπλογκ .Καλη επιτυχια στην υποψηφιοτητα σου !

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Kώστα αν θυμάμαι καλά θα πήγαινες στρατό.

      Διαγραφή
    4. Πολύ καλα θυμασαι Γιαννη ! Θα μιλησουμε ξανα στο μελλον ,θελω τη βοηθεια σου για μια δουλεια . Και παλι καλη επιτυχια !!

      Διαγραφή
  66. Κ.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΣΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (ΜΤΑΕ) ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 - 1η ΕΚΔΟΣΗ
    17.11.2017
    Βάσει του προσωρινού ισοσκελισμού του Ειδικού Λογαριασμού Αποθεματικού Ασφαλείας Εφοδιασμού για το έτος 2016 από τον Διαχειριστή του Συστήματος (ΑΔΜΗΕ ΑΕ), επιστρέφεται αναλογικά στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ συνολικό ποσό ύψους 8.429.496,12 €.

    Τα Ειδικά Ενημερωτικά Σημειώματα που αναγράφουν το αντίστοιχο ποσό επιστροφής ΜΤΑΕ για το έτος 2016 ανά παραγωγό (τα ονόματα των αρχείων αυτών καταλήγουν σε _m) αναρτήθηκαν μαζί με τα ενημερωτικά σημειώματα μηνός Οκτωβρίου 2017.

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τα εν λόγω Ειδικά Ενημερωτικά Σημειώματα επιστροφής ΜΤΑΕ για το έτος 2016 δεν απαιτείται η έκδοση παραστατικού από τους Παραγωγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αυτές είναι οι επενδύσεις που έχουμε κάνει, μηδενικού ρίσκου όπως λένε κάποιοι έξυπνοι.

    https://energypress.gr/news/pospief-katastrofes-se-fotovoltaika-parka-logo-tis-theominias



    Ακόμα δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση της ζημιάς καθώς απαγορεύεται η πρόσβαση στον σταθμό, λόγο ύψους υδάτων.
    Με πρόχειρη εκτίμηση, η ζημιά ξεπερνάει τα 40.000 ευρώ.

    Ο συγκεκριμένος σταθμός (100kw.p) της φωτογραφίας (είναι 2) υπάγεται στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης. Ας δούμε αν τελικά ο παραγωγός θα αποζημιωθεί στο ακέραιο ή όχι.
    H αποζημίωση θα βγει στην ιστοσελίδα της ΠΟΣΠΗΕΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλησπέρα σας.. Εχω στείλει ενημέρωση τα με παρακρατηση όπου με την προηγούμενη εντολή αποδοθηκε κανονικά το ποσό στην εφορία και έγω πληρωθηκα κανονικά. Αν προλάβω την εντολή που θα βγει ισχύει η ίδια ενημεροτητα η πρέπει να εκδοθεί άλλη. Λήξη ενημεροτητας τέλος του μήνα. Ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,bk1980 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. το ειδικο ενημερωτικο σημειωμα μαλλον πρεπει να το δωσουμε στο λογιστη για να μπει στα εσοδα του 17 μιας και το μταε εκπιπτει απο τα εσοδα του 16.αν καποιος ξερει στα σιγουρα ας μας πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Το ΜΤΑΕ τελειώνει 15 Οκτωβρίου γιαυτό στα εκαθαριστικά μας βάλανε 1,8%?(ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
    ΜΕΤΑΒ.ΤΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛ.ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ 1,8% (€) 29,27)Tί έγινε αρχίσανε εκπτώσεις τα καρναβάλια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. κ.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ τι έγινε και μας χρεώσανε 1,8% ΜΤΑΕ για Οκτώβριο? Τον επόμενο μήνα θα έχει ΜΤΑΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Νεα αναρτηση για Ιουλιο http://fotoboltaika.blogspot.com/2017/11/io-2017_19.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ