Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Νοέμβριος - Πληρωμή Ιούνιος 2017

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.






Για να μπορέσετε να σχολιάσετε

δείτε ανάρτηση εδώ  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"
Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση εδώ.

Απο εδώ και στο εξής, οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα θα κόβονται, παρόλο που μπορεί να περιέχουν και μία τοποθέτηση επί του θέματος.

360 σχόλια:

  1. ......ΑΣ ΚΑΝΩ ΑΡΧΗ......ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ.....ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ........ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ....ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΑ.......Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ...ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δε πληρωθούμε τώρα με τόσα έσοδα τότε πότε;Ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ, διαβάστε εδώ:

    http://www.worldenergynews.gr/index.php/2016-09-23-09-14-04/item/10022-poy-tha-diathesei-h-deh-ta-chrhmata-poy-elabe-apo-thn-pwlhsh-toy-admhe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που θα διαθέσει η ΔΕΗ τα χρήματα που έλαβε από την πώληση του ΑΔΜΗΕ

      .....
      Πιέσεις από τους παραγωγούς ΑΠΕ

      Οι παραγωγοί των ΑΠΕ όπως φάνηκε και από τα εξώδικα προς τη ΔΕΗ το προηγούμενο διάστημα αλλά και προς τον ΛΑΓΗΕ πολύ νωρίτερα, είναι η πιο πιεστικοί αφού έχουν και τις μεγαλύτερες παρακρατήσεις.
      Ο ΛΑΓΗΕ υπό την πίεση των παραγωγών ΑΠΕ προχώρησε το δίμηνο Απριλίου - Μάιου στην κατάθεση δύο αγωγών κατά του ΑΔΜΗΕ (μία τον Απρίλιο και μία τον Μάιο) διεκδικώντας συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές 655 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 512 εκατ. ευρώ αφορούν ανείσπρακτο ΕΤΜΕΑΡ, ποσό που καταλήγει στους παραγωγούς ΑΠΕ.

      ....

      Η πίεση προς τη ΔΕΗ για την αποπληρωμή των ΑΔΜΗΕ - ΔΕΔΔΗΕ είναι διπλή, καθώς είναι σε εξέλιξη και η αυτεπάγγελτη έρευνα που διεξάγει για τα ληξιπρόθεσμα της ΔΕΗ προς τους δύο διαχειριστές η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας προκειμένου να διαπιστωθεί και το κατά πόσο παρακρατούνται πόροι των ΑΠΕ που έχουν εισπραχθεί από τους καταναλωτές μέσω των λογαριασμών ρεύματος.

      .....
      Είναι φανερό ότι τα 622 εκατ. ευρώ από το τίμημα του ΑΔΜΗΕ δεν θα προλάβουν να ζεστάνουν τα ταμεία της ΔΕΗ, η οποία δρομολογεί ήδη τις πρώτες πληρωμές προς ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου μέσω του ΛΑΓΗΕ να φτάσουν κάποια λεφτά στην αγορά και να περιοριστεί η «μαύρη τρύπα» του 1,8 δισ. ευρώ.

      Διαγραφή
    2. Το βραδυ τον ευχαριστησες η μονο εδω δινεις ευχαριστιες...? χαχαχαχα

      Τελικα δεν τη γλυτωνει την κρεβατομουρμουρα!!!

      Γρηγορα για μια προσωπικη συζητηση οπως λες και εσυ!! χαχαχαχαχ

      Διαγραφή
  4. http://www.worldenergynews.gr/index.php/ενέργεια/item/10024-kathysterei-h-ypobolh-aithmatos-apo-to-ypen-gia-thn-paratash-ths-diakopsimothtas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://energypress.gr/news/psalidi-sta-adi-toy-metavatikoy-mihanismoy-deihnei-i-meleti-toy-admie-tholo-topio-gia

      Συνδυάζοντας τα δύο παραπάνω άρθρα για την διακοψιμότητα, νομίζω η μπάλα βρίςκεται στην ΕΕ και όχι στο ΥΠΕΝ. Το γεγονός πως καθυστερει την αίτηση, μάλλον εχει να κανει με το ότι οι ξένοι κατάλαβαν από τις επίσημες καταγγελιές που κατατέθηκαν ενώπιον της ΕΕ τη μούφα του μέτρου, οπότε και τους έχουν βάλει τα δυο πόδια σ´ ένα παπούτσι για την ανανέωση που εξηγγειλαν.

      Διαγραφή
    2. Πράγματι, τις τεχνικές μελέτες που αποκαλύπτουν το ψέμα της διακοψιμοπτητας και προφανώς κατατέθηκαν στις καταγγελίες στην ΕΕ, μόνο η ΕΕ θα τις καταλάβει. Στους εδώ το σύστημα είναι σάπιο... Για να δούμε....

      Διαγραφή
    3. Καλημερα κ.Παπακυριακου υπαρχει ενημερωση αν αυξηθηκε το ποσο των 160εκ και ποτε θα βγει εντολη πληρωμης????

      Διαγραφή
  5. Με ενημέρωσε πριν λίγο ο Κος Παπακυριακού ότι το ποσό πάει στα 200 λόγω της παρέμβασης του ΕΠΗΕ!Εντολη κα μάλιστα περίπου στα 4000 αλλά μπορεί και λίγο παραπάνω θα βγει αύριο από ΛΑΓΗΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Chaos-7 γνωριζεις ποτε θα αποδοθουν τα 200εκ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδη με τα 160 η 200 μυρια τι πληρωνει ο ΛΑΓΗΕ ξερει κανεις πως θα παει η διαιρεση ..των ποσων..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με τα 160 πληρωνεται το υπολοιπο του Οκτωβριου ολοκληρος ο Νοεμβριος και μερος του Δεκεμβριου το θεμα ειναι ποτε θα γινουν οι πληρωμες αν ειναι αμμεσα η σε βαθος χρονου......οποιος ξερει ασ μας ενημερωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ. ΜΑΛΛΟΝ 232...Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΑΜΕΣΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΙΤΗ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. plhrvnetai μαλλον και ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ,,,θα ξέρω σε λιγες ωρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνάδελφοι τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Η ΔΕΗ θα ξεπληρώσει μέχρι και το Γενάρη για να κατέβει σε υπερημερία στις 120 μέρες και έτσι να γλυτώςει ο Παναγιωτάκης την υπεξαίρεση του ΕΤΜΕΑΡ και βεβαία μαζί να μπορέσει και η ΡΑΕ να βγάλει καθαρό πόρισμα. Διαφορετικά ο ΣΠΕΦ με τα τιμολόγια του ΛΑΓΗΕ που έχει πλέον στα χέρια του από τις δικογραφίες κατά ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ θα τον σκίσει στις μηνύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαθαίνω μάλιστα ότι πολύ μεγάλα δικηγορικά γραφεία πιέζουν το ΣΠΕΦ να τους δώσει τα δικόγραφα ώστε αφού πάρουν τα στοιχεία των τιμολογίων ΛΑΓΗΕ να αμολήσουν φουλ μηνύσεις και αγωγές σε όλους τους καρεκλάδεσ που μας κρατάνε τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα ρε 2 μηνες ακουμε μηνυσεις ακομα ρε λαμογια!!!! Ουστ ρε ψευτες τα κουβαδακια σας και αλλου σε αλλες παραλιες!!

      Να ναι καλα καποιοι που με ηπιους τονους και χωρις φανφαρες και με καλες διαπραγματευσεις και χωρις να εκθετουν ατομα καταφεραν να δουμε φως στο τουνελ!!!
      Γιατι οταν τον αλλον τον μαμησεις και τον φτασεις στο απροχωρητο θα σε μαμησει και αυτος!!
      Να ναι καλα ολοι αυτοι που διαχειριστηκαν την ολη υποθεση και δεν την αφησαν στον Σπεφ οπου το μονο που θα καταφερνε θα ηταν να μας καταστρεψει!!!

      Εηαλου ειναι γνωστο οτι οπου χωνει τη μυτη του ο Σπεφ δεν ξημερωνουν καλες μερες... βλεπε New Deal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Ο Δημήτρης Γ έχει δίκιο. Μίλησα πριν λίγο με τον Προεδρο του ΣΠΕΦ και αύριο κλείνει ο Νοέμβριος, μέχρι τέλος του μήνα πιθανότατα θα έχει κλείσει και ο Δεκέμβριος και στο επόμενο cach flow που είναι 5 Ιουλίου ξεκινάει ο Ιανουάριος ωςτε η υπερημερία να έχει πέσει στις 120 μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φυσικά μαζί με τα νέα αυτά, στέλνω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στις διοικήσεις των ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ για τον πολύμηνο αγώνα και θα τους παρακαλούσα να συνεχίσουν δυναμικά την προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση. Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Κε Κανάκη για την ενημέρωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ μου δυναμικά σώσανε την κατάσταση για όλους.

      Διαγραφή
    2. Συγχαριτήρια στον ΣΠΕΦ κσι στον ΠΣΑΦ για την προσπάθεια. Ήμασταν χαμένοι διαφορετικά. Προσοχή να μην χαλαρώσουν. Ο ΣΠΕΦ που παίζει τα νούμερα στα δάχτυλα, να ετοιμάζει τα επόμενα βήματα και την στρατηγική για την περαιτέρω βελτίωση της κατάστασης.

      Διαγραφή
    3.  Πολλά συγχαρητήρια στον ΨΕΦ και στον ΨΑΦ. Χρήμα δεν είδαμε ακόμη αλλά ας ευλογήσουμε τα γένια μας. Κάτι απο Τσίπρα μου θυμίζει...

      Διαγραφή
  16. Για να πάμε σε 4 μήνες υπερημερια πρέπει στις 10 Ιουλίου να έχει κλείσει και ο Ιανουάριος αλλιώς είμαστε στους 5 μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πλωρωμή Ιανουαρίου στις 10/7 σημαίνει υπερημερία 120 ημέρες. Αν εκεί πληρωθουν τα 100άρια, ο στόχος που είχαν βάλει το περασμένο χειμώνα οι δυο σύνδεσμοι για υλοποιηση μεχρι Απρίλιο, τελικά επιτυγχάνεται τον Ιούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να είμαι ακριβής από τα δελτία τύπου τους και τα e-mail που έστελναν, ο στόχος τους ήταν να επιτευχθεί σε πρώτη φάση υπερημερία "μέση" 120 ημερών μέχρι τέλος Απριλίου, οπότε αν αυτό γίνει αρχές Ιουλίου η διαφορά είναι μόλις δύο μήνες. Γρήγορα το πέτυχαν, και τους παρακαλώ να συνεχίσουν και να μην εφησυχάζουν!!!!

      Διαγραφή
    2. Τώρα που έχουν τα τιμολόγια και τα πραγματικά στοιχεία του ΛΑΓΗΕ στα χέρια τους, μπορούν να πετύχουν ακόμα περισσότερα πράγματα στην μείωση της υπερημερίας. Ο ΣΠΕΦ να υπολογίσει τα νούμερα και να μας πει και πάλι τη γραμμή.

      Διαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητοί συνάδελφοι,
    Πριν 1 ώρα τελείωσε η συνάντηση που είχα με στελέχη της Δ.Ε.Η. προκειμένου να ξεκαθαριστούν ορισμένα βασικά θέματα που αφορούν τις πληρωμές μας.

    Η ΔΕΗ εκτός από τα χρήματα της State Grid έχει εισπράξει και τα χρήματα από το Ελληνικό δημόσιο. Σύνολο 615 εκατομμύρια.
    Ο ΔΕΔΗΕΕ έχει ήδη λάβει 15 εκατομμύρια.
    ΟΑΔΜΗΕ λαμβάνει σήμερα σύνολο 160 εκατομμύρια, τα οποία αύριο το αργότερο ο ΛΑΓΗΕ θα τα έχει εισπράξει. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε ΕΤΜΕΑΡ.
    Με αυτά τα χρήματα ο ΛΑΓΗΕ αύριο θα ανακοινώσει εξόφληση Οκτωβρίου (χρειάζονταν συνολικά 30 εκατομμύρια για να κλείσει ο Οκτώβριος) και
    ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!

    Στο μέσο της επόμενης εβδομάδας η ΔΕΗ θα αποδώσει στον ΛΑΓΗΕ την χρέωση προμηθευτών του Μαϊου, σύνολο 27,9 εκατομμύρια. Επίσης ο ΛΑΓΗΕ θα εισπράξει άλλα 10 περίπου εκατομμύρια από τις αποκλίσεις, λιγνίτη κ.τλ. και άλλα 5 από την εκκαθάριση.Με τα χρήματα αυτά, όπως και του ΗΕΠ (περίπου 10), ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.
    Πιθανή ημερομηνία έναρξης πληρωμής τιμολογίων Ιανουαρίου είναι 7/7/2017.

    Νομίζω αν μετά τα σημερινά νέα ο ΑΔΜΗΕ καθυστερήσει την μεταφορά χρημάτων για καμιά μέρα δεν νομίζω ότι ενοχλεί πολλούς. Η εικόνα είναι αυτή που επιδιώκαμε. Να μειωθούν οι υπερημερίες άμεσα.

    Συμβουλή προς τους παραγωγούς : αντιλαμβάνομαι πως οι περισσότεροι έχουν οφειλές που δεν έχουν εξοφλήσει και πληρωμή Α' δόσης φόρου εισοδήματος στην εφορία. Σε κάποιους άλλους όμως θα μείνουν χρήματα. Το πρόβλημα με τις υπερημερίες δεν έχει λήξει και υπάρχει ενδεχόμενο να ξαναπάρουν την ανηφόρα, μέσα στον Σεπτέμβριο. Οπότε καλό κάνετε καλό χειρισμό των χρημάτων που θα λάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο μπλογκ για να συγχαρώ δημόσια τον ΣΠΕΦ και ιδιαίτερα τον κο Λουμάκη για την στρατηγική, τους ακριβείς πάντοτε υπολογισμούς του, αλλά και τον ρεαλισμό στην στόχευση, η οποία επιτυγχάνεται μετά από πολύμηνο αγώνα. Συγχέρω επίσης και τον ΠΣΑΦ η σοβαρότητα του οποίου στον αγώνα με εξέπληξε. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η συνεργασία ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ φέρνει πραγματική ανακούφιση στους παραγωγούς και τους παρακαλώ να μην χαλαρώσουν καθόλου, αφού οι προκλήσεις είναι πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να χαιρεσαι που μπηκαν αλλοι στο μεσο γιατι θα τα τιναζε στον αερα ολα ο βαψομαλλιας!!!

      Διαγραφή
  21. Ευχαριστώ επίσης τον συνάδελφο κο Κανάκη που μας ενημέρωσε πριν 2 ώρες σε συνέχεια επικοινωνίας του με τον Πρόεδρο για τις πληρωμές. Το Mail του ΣΠΕΦ το λάβαμε πριν μία ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως γινεται να στελνεται ενημερωτικο μετα τη συναντηση απο αλλους και εσεις ενω δε ξερετε που πανε τεσσερα να βγαινεται για ευχαριστιες στον αερα!!!

      Και εγω με τη σειρα μου ευχαριστω πολυ τη φιατ που αναγκασε τη μερσεντες να βγαζει τοσο καλα αμαξια!! χαχαχαχαχ Το εχετε τερματισει σε γελοιοτητα!!!

      Διαγραφή
  22. Κε Λουμάκη συγχαρητήρια!! Παράκληση να μην χαλαρώσετε καθόλου, γιατί Αύγουστος έρχεται και η ΔΕΗ παραδοσιακά μας βγάζει το λάδι. Και πάλι ευχαριστούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας τον να χαλαρωσει γιατι λιγο ελειψε να τα τιναξει ολα στον αερα!!!!!!

      Μακρυα και με ασφαλεια οπου χωνει τη μυτη του κατραπακια πεφτει στους παραγωγους!!!

      Διαγραφή
  23. Κε Κανάκη σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Εγώ δεν είμαι μέλος σε κάποιο σύνδεσμο, οπότε το μαθα από σας. Αύριο γράφομαι στον ΣΠΕΦ!! Το αξίζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω και 2 χρονια γραφεις υπερ του ΣΠΕΦ τωρα θα πας να γραφτεις...χχαχαχαχαχααχαχχ

      Ειστε γελιοι εντελως!!!!!!!!

      Διαγραφή
  24. Ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια, αλλά τα συγχαρητήρια ανήκουν στον ΣΠΕΦ και στον ΠΣΑΦ. Εγώ το μόνο που κάνω, είναι να μαζεύω την κατάσταση εδώ, όταν ξεφεύγει και οδηγείται η γνώμη όσων δεν γνωρίζουν σε λάθος και εντελώς επικίνδυνα μονοπάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποτε πανε μαζεψε το βαψομαλλια γιατι στο τσαφ τη γλυτωσαμε!!!

      Διαγραφή
    2. Κυριε Παπακυριακου!!! σας ευχαριστουμε για ολα γιατι εαν δεν ησασταν εσεις δεν θα βλεπαμε ευρω ευχαριστουμε....!!

      Διαγραφή
  25. Μπράβο στον ΣΠΕΦ και στον ΠΣΑΦ και από μένα.
    Mακάρι να είχαμε και έναν πολιτισμένο χώρο να μπορούμε να γράφουμε και να ανταλλάσουμε απόψεις γιατί το υβρεολόγιο το απεχθάνομαι και με αναγκάζει να μπαίνω αερά πλέον σε αυτό το forum.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλο ειναι να μπει αερα στο χωρο ο ΣΠΕΦ που με τις ενεργειες του μας καταστρεφει εντελως!!!

      Ευτυχως που βρεθηκαν καποιοι και σωσαν τη κατασταση τελευταια στιγμη!!!

      Διαγραφή
  26. Κε Λουμάκη ευχαριστούμε για την προσπάθεια σας. Συνεχίστε ακάθεκτος και μην επηρεάζεστε από τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η Ελλάδα είχε Κυβερνώντες σαν κι εσάς, θα είμασταν Ελβετία ως χώρα!

      Διαγραφή
    2. Κε Λουμάκη θερμά συγχαρητήρια αλλά μην χαλαρώνεις γιατί τα προβλήματα είναι μεγάλα. Σίγουρα δεν χρειάζεται να στα πω εγώ αφού τα ξέρεις καλύτερα από τον καθένα και μάλιστα με διαφορά. Έχεις πετύχει να είσαι σταθερά μπροστά στην σκέψη, γιαυτό να ξέρεις τα άρθρα και ΔΤ του ΣΠΕΦ που γράφεις, τα διαβάζουν όλοι, αλλά το βασικότερο είναι πως τα εφαρμόζουν κιόλας! Δεν γνωρίζω τις σχέσεις σου με την παρούσα Κυβέρνηση, αλλά από τα έργα τους που βλέπω, εκτιμώ πως έχεις απέναντι ανθρώπους που σε διαβάζουν, σε εκτιμούν και εφαρμόζουν τις σωστές ιδέες και συμβουλές σου. Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
    3. Μπράβο και στα παιδιά του ΠΣΑΦ!

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστουμε το κ. λουμακη για το New Deal για το λιγο που κοντεψε να μας καταστρεψει και φυσικα για τη πιεση του στη βελτιωση των χρωμοσαμπουαν!!!

      Διαγραφή
    5. Το σιγουρο ειναι οτι εαν η Ελλαδα ειχε κυβερνωντες σαν τον βαψομαλλια θα ειχαμε χρεοκοπησει ως κρατος απο το 12 οπως καταφερε να χρεοκοπησει τοσους παραγωγους σε μια 2ετια!!!

      Διαγραφή
    6. Για δες που βγηκε και νεο απο τα παπαγαλακια του βαψομαλλια!!! χαχαχααχ

      Θελει να κατεβει σε εκλογες και εβαλε απο τωρα τους παπαγαλους να τον επαινουν!!!

      Να κατεβει να δει ολη η Ελλαδα με τι ειχαμε μπλεξει τοσα χρονια οι παραγωγοι!!! Ασε που θα μας αφησει να λειτουργησουμε οπως πρεπει χωρις κινδυνους απο τις μακακιες του!!!!

      Διαγραφή
  27. Ευχαριστώ πολύ κύριε Παπακυριακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα και ενας πραγματικος παραγωγος αλλα και λογικος..!!

      Διαγραφή
  28. Ευχαριστούμε ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ για τις πολύμηνες προσπάθειες σας. Είναι απίστευτο το πόσες φορές πήγε να "γυρίσει" η κατάσταση αλλά τελικά τα καταφέρατε. Έχετε δύναμη, γνώση, διπλωματία, τα πάντα. Μπράβο σας! Μην επαναπαύεστε, δυναμικά μπροστά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαχαχαχαχα ρε ολοι λυγμενα παιρνεται η σας εβγαλε παγανια ολους εδω μεσα ο βαψομαλλιας!!! Ενταξει ποσοι ειστε καμια 150 μελη!! Για να δουμε θα γραψουν εδω 150 μελη η μονο εσεις παιρνεται τα ληγμενα!!!

    Ααα να μη ξεχασω και το Χρηστο που θα γραφτει αυριο οποτε 151 !!!! χαχαχαχαχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όσο για τα γνωστά "ρετάλια", απλά μην ασχολείστε!! Είναι όπως στα χωράφια που πάντα φυτρώνουν ζιζάνια. Όσο μάλιστα πιο καλός ο καρπός της δουλειάς σας, τόσο επιμένουν και τα ζιζάνια. Αλλά ο γεωργός ξέρει και τα φρεζάρει... Όλοι τον καρπό κοιτάνε, δηλαδή εσάς, οπότε μην ασχολείστε. Μπράβο και συνεχίστε έτσι δυνατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πρόεδρε συγχαρητήρια! Θυμάμαι στη ΓΣ του ΣΠΕΦ τον Ιανουάριο στο Βόλο όταν μας εξέθεσες τα δεδομένα στην παρουσίαση σου αλλά και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε, δεν πίστευα πόσο μεγαλύτερη θα ήταν η δυσκολία. Τα μάτια σου 14!!! Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν λιγο μας ελεγες οτι δεν εισαι πουθενα γραμμενος και αυριο θα γραφτεις στο ΣΠΕΦ και τωρα μας λες για συγκεντρωση τον Ιανουαριο στο Βολο... χαχαχααχχα ποιο βλακας πεθαινεις ουτε και προπαγανδα δεν ξερετε να κανετε!!!!

      Οχι οτι τη φαγαμε οτι ταχα μου δεν εχεις σχεση με το σπεφ αλλα ειναι δυνατον να ειστε τοσο ανοργανωτοι στην προπαγανδα!!!

      Αλλα τι περιμενεις απο λαμογιοσυλλογο...!!!!

      Διαγραφή
    2. Λυπάμαι που ο ΣΠΕΦ έχει πολλά μέλη και ακόμα περισσότερους φίλους, που κάποιοι έχουμε το ίδιο όνομα. Σε καταλαβαίνω..., με τα 5 μέλη που έχετε όλα κιόλα, το θεωρείς αδύνατο, αλλά εδώ μιλάμε για τον ΣΠΕΦ!!

      Διαγραφή
  32. Πάντως μπράβο που το θέμα με την άσκηση των αγωγών ΛΑΓΗΕ που πετύχατε αλλά και των παρεμβάσεων σας που λύνετε, αλλά αν χρειαστεί εμείς υπογράφουμε και Μηνύσεις! Είμαστε εδώ έτοιμοι για δράση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ευχαριστούμε κύριε Παπακυριακού για την ενημέρωση και καλα κάνετε και ενημερώνετε για την σωστή διαχείριση των χρηματων γιατί τα προβληματα δεν έχουν λυθεί λόγο του ότι θα πληρωθουμε για 3 μήνες χειμερινους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κύριε Λουμάκη διάβασα τις θέσεις σας στην διαβούλευση για τους ενεργειακούς συνεταιρισμούς. Συγχαρητήρια!. Είχα δει κι από πέρσι την πρωτοβουλία που ξεκινήσατε και νομίζω πως τώρα που το στηρίζει ενεργά η κυβέρνηση, το πράγμα θα πάει καλά. Θα πρότεινα εφόσον περάσει το νομοσχέδιο με την προτεραιότητα στις άδειες, να ξεκινήσουμε τη δική μας αδειοδότηση και να μη δώσουμε τροφή στο εμπόριο αδειών. Μπράβο και για την επίπονη εργασία σας και στρατηγική σας στο θέμα του ΛΑΓΗΕ, πραγματικά απορώ πως τα καταφέρνετε με όλα αυτά τα δικόγραφα τις μαθηματικές αναλύσεις, τις μελέτες κλπ και είστε πανταχού παρών και στο τέλος τα καταφέρνετε. Η οικονομική αυτή ανάσα που πετύχατε από το ΛΑΓΗΕ, θα μας βοηθήσει στο να στήσουμε καλύτερα και την Ενέργ Κοινότητα. Είναι κρίμα να μη συνεχίσουμε να παίζουμε ρόλο εμείς οι μικρομεσαίοι στις ΑΠΕ. Με εσάς μπροστά το εγχείρημα για εμάς τους υπολοίπους θα είναι περίπατος. Και πάλι μπράβο για τη δουλειά σας. Μπράβο και στην ηγεσία του ΠΣΑΦ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Παραγωγους ΦΒ γνησιους Ελληνες με τσιπα και αξιοπρεπεια μακρυα απο λαμογιες και φουστιες δεστε και κρινετε μονοι σας!!!

    Σχολιο 1:

    Χρήστος22 Ιουνίου 2017 - 4:37 μ.μ.
    Κε Κανάκη σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Εγώ δεν είμαι μέλος σε κάποιο σύνδεσμο, οπότε το μαθα από σας. Αύριο γράφομαι στον ΣΠΕΦ!! Το αξίζουν!!

    Σχολιο 2
    αμεσως μετα απο καποια αλλα σχολια ο ιδιος:

    Χρήστος22 Ιουνίου 2017 - 6:11 μ.μ.
    Πρόεδρε συγχαρητήρια! Θυμάμαι στη ΓΣ του ΣΠΕΦ τον Ιανουάριο στο Βόλο όταν μας εξέθεσες τα δεδομένα στην παρουσίαση σου αλλά και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε, δεν πίστευα πόσο μεγαλύτερη θα ήταν η δυσκολία. Τα μάτια σου 14!!! Ευχαριστούμε!

    Τωρα μπορειται να καταλαβετε πως φτασαμε σε αυτο το σημειο ως Ελληνες!!!
    Παντου λαμογια και προπαγανδιστες!!
    Πανω στη γκαβλα της λαμογιας και του κερδους δεν θυμουνται ουτε καν τι γραφουν και προδιδονται απο μονοι τους!!

    Τη μια δεν ειναι γραμμενος πουθενα και αυριο θα γραφτει στον λαμογιοσυλλογο και την αλλη θυμαται τη γεν. συν. του λαμογιοσυλλογου στο Βολο που συμμετεχουν μονο μελη του.

    Τα συμπερασματα δικα σας γι αυτα που θα ακολουθησουν εδω τις επομενες μερες απο πληρωμενους δοσιλογους του χωρου στη τελευταια αναλαμπη πριν την αποκαθιλωση του βαψομαλλια!!!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Χρήστος22 Ιουνίου 2017 - 6:35 μ.μ.
      Λυπάμαι που ο ΣΠΕΦ έχει πολλά μέλη και ακόμα περισσότερους φίλους, που κάποιοι έχουμε το ίδιο όνομα. Σε καταλαβαίνω..., με τα 5 μέλη που έχετε όλα κιόλα, το θεωρείς αδύνατο, αλλά εδώ μιλάμε για τον ΣΠΕΦ!!
      Διαγραφή

      Διαγραφή
    2. Οπότε ετοιμάσου για καμιά δεκαριά Χρήστους, ίσως και παραπάνω!!

      Διαγραφή
    3. Με τοσα προφιλ θα γραφεις εδω μεσα ψωνιο..? χαχαχα

      Αμα εισαι μαγκας βγαλε την αποκρυψη του προφιλ σου με τα παντα κλειστα εκτος του ποτε εγινες μελος εδω. Αν το κανεις και μπω και στα δυο προφιλ και δω διαφορετικες ημερομηνιες προφιλ εχεις δικαιο εσυ αν οχι εισαι λαμογιο του κερατα!!!!! Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα!!

      Διαγραφή
  36. ΡΕ ILIAS ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ..??? ΕΝΑΣ ΕΠΙ ΕΝΑΣ ???? ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ONOMAΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΟΥΦΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΥ ΣΠΕΦ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!!! ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κε Λουμάκη ήθελα επίσης να σας ρωτήσω σχετικά με τη χρέωση προμηθευτή πως πάνε τα πράγματα. Έχω ακούσει ότι εσείς δίνετε κάθε φορά τα στοιχεία για τα ρεπορτάζ του energypress οπότε εκτιμώ ότι το θέμα πάει καλά, εξού και η ησυχία. Διάβασα το άρθρο σας στο Greek energy 2017, την ετήσια έκδοση του energypress, αλλά εκεί τα στοιχεία για την ΠΧΕΦΕΛ που δινετε, επειδή το άρθρο είναι κάποιων μηνών, δεν είναι τα πιο πρόσφατα. Πάντως συγχαρητήρια για την μελέτη και την ιδέα σας και στο θέμα αυτό, αλλά και τις μάχες μετά που δώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μεγάλη ανακούφιση τα νέα και ο καρπός της προσπάθειας ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ. Ευχαριστώ τους δύο συνδέσμους. Με την διακοψιμότητα τι γίνεται?? Οι μελέτες του ΣΠΕΦ που είδαμε στο Energypress για την ψευτοκρίση στο ρεύμα (λόγω αερίου) του περασμένου Δεκεμβρίου-Γενάρη φαντάζομαι έχουν σταλεί προσθήκη στην Καταγγελία στην Κομισιόν. Μήπως γιαυτό το ξανασκέφτεται ο Σταθάκης, φοβούμενος μη φάει πόρτα το αίτημα για παράταση της που εξήγγειλε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κύριοι του ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ μην χαλαρώσετε με τα μπράβο. Η ευθύνη σας με τις επιτυχίες γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Επειδή πλέον δεν υπάρχει κανείς άλλος να μας προστατέψει, νομίζω το καταλαβαίνετε πως δεν υπάρχει κανείς έξω από εσάς για να βασιστείτε. Κε Λουμάκη επειδή μέσω των αριθμών βλέπετε μακρύτερα από τον καθένα, προσέξτε μην χαθεί ο έλεγχος στις ΑΠΕ με τις Εν Κοινότητες και το πιθανά δυνατό άνοιγμα των ΑΠΕ. Είστε ο μόνος που μπορεί να βάλει όρια και γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ευτυχώς Κε Λουμάκη στο net metering και το ΕΤΜΕΑΡ ήσασταν ο μόνος που κατάλαβε το θέμα στη φυσική και δικαστική (ΣτΕ) του διάσταση και σώσατε την παρτίδα! Θυμάμαι τον διάλογο σας στα Ραδιενεργά του Energypress με ΣΕΦ και Greenpeace και πως πέρασε τελικά το σωστό που λέγατε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και επειδή η αδελφή μου είναι δικηγόρος και το έχω συζητήσει, να θυμάστε πως έχετε χρονικό περιθώριο για να καταθέσετε τις μηνύσεις, αν η ΔΕΗ πράξει άλλα από αυτά που σας είπαν σήμερα. Η υπεξαίρεση εκατομμυρίων σημαίνει φυλακή και εσείς πλέον πετύχατε με πολύ κόπο να έχετε όλα τα πρωτογενή στοιχεία. Κρατάτε ατομική βόμβα, μην το ξεχνάτε και μην τους χαριστείτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχααχ και περιμενεις να κανει μηνυση για υπεξαιρεση και φυλακη...

      Μαλλον θα περιμενεις πολυ καιρο...χαχαχαχαχαχ Απο εβδομαδα σε εβδομαδα το πηγαινανε και μετα απο μηνα σε μηνα!!!

      Και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα!!

      Διαγραφή
    2. Ρε μπας και η αδελφη σου ειναι η δικηγορος τους γιατι απο τι μαθαινω γυναικα δικηγορο εχουνε οποτε τρωει ψωμακι απο τα λαμογια!! χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  42. Η μεγαλυτερη ξεφτιλα ειναι οτι καποιοι πανυγηριζουν για το αυτονοητο... να παρουμε αυτα που μας χρωσταν!!!

    Αντε ρε λεβεντες μπραβο φοβερη επιτυχια θα παρουμε αυτα που επρεπε να ειχαμε παρει!!

    Τιποτα αλλο εχετε να παρουσιασετε στο χωρο ή η ζητιανια και η ελεημοσυνη ειναι τα μονα!!!

    Αυτο ειναι καταντια να χαιρεσαι που ο αλλος κανει αυτα που επρεπε να κανει εδω και μηνες!!!

    Μπραβο λεβεντες μου αντε και εις ανωτερα απο το New Deal πηγαμε στα ψιχουλα (χειμερινοι μηνες) και βλεπω να φτανουμε ξανα στα ιδια μολις αρχισουν οι καλοκαιρινοι!!!

    Οπως ξεβρακωθηκατε με τις απειλες για φυλακη ετσι θα ξαναξεβρακωθειτε σε λιγους μηνες γιατι για αυτο ειστε πλασμενοι να φερνετε διχονοια στο χωρο και λαμογιες για τη παρτυ σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ilias22 Ιουνίου 2017 - 6:49 μ.μ.
    Προς Παραγωγους ΦΒ γνησιους Ελληνες με τσιπα και αξιοπρεπεια μακρυα απο λαμογιες και φουστιες δεστε και κρινετε μονοι σας!!!

    Σχολιο 1:

    Χρήστος22 Ιουνίου 2017 - 4:37 μ.μ.
    Κε Κανάκη σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Εγώ δεν είμαι μέλος σε κάποιο σύνδεσμο, οπότε το μαθα από σας. Αύριο γράφομαι στον ΣΠΕΦ!! Το αξίζουν!!

    Σχολιο 2
    αμεσως μετα απο καποια αλλα σχολια ο ιδιος:

    Χρήστος22 Ιουνίου 2017 - 6:11 μ.μ.
    Πρόεδρε συγχαρητήρια! Θυμάμαι στη ΓΣ του ΣΠΕΦ τον Ιανουάριο στο Βόλο όταν μας εξέθεσες τα δεδομένα στην παρουσίαση σου αλλά και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε, δεν πίστευα πόσο μεγαλύτερη θα ήταν η δυσκολία. Τα μάτια σου 14!!! Ευχαριστούμε!

    Τωρα μπορειται να καταλαβετε πως φτασαμε σε αυτο το σημειο ως Ελληνες!!!
    Παντου λαμογια και προπαγανδιστες!!
    Πανω στη γκαβλα της λαμογιας και του κερδους δεν θυμουνται ουτε καν τι γραφουν και προδιδονται απο μονοι τους!!

    Τη μια δεν ειναι γραμμενος πουθενα και αυριο θα γραφτει στον λαμογιοσυλλογο και την αλλη θυμαται τη γεν. συν. του λαμογιοσυλλογου στο Βολο που συμμετεχουν μονο μελη του.

    Τα συμπερασματα δικα σας γι αυτα που θα ακολουθησουν εδω τις επομενες μερες απο πληρωμενους δοσιλογους του χωρου στη τελευταια αναλαμπη πριν την αποκαθιλωση του βαψομαλλια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κυρία Γεωργίου μην ανησυχείτε, οι δύο συνδέσμου που το έφτασαν ως εδώ, προφανώς ξέρουνε όλες τις επιλογές τους. Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα και όλοι δικαίως είμαστε κάπως επιφυλακτικοί με όσα έχουμε περάσει. Οι μνήμες που "κάποιοι" προεξοφλούσαν και αποδέχονταν παθητικά υπερημερίες αυξανόμενες δεν είναι καθόλου μακριά και όλο αυτό για να γυρίσει τούμπα από τον ΣΠΕΦ και τον ΠΣΑΦ ήθελε Τιτάνια προσπάθεια, η οποία ευτυχώς έγινε. Ας τους αφήσουμε να συνεχίσουν την καλή δουλειά και πάνω απ' όλα μην κοιτάμε δεξιά και αριστερά στα ζιζάνια και τα τρωκτικά που πολύ πετυχημένα χαρακτηρισε ένας συνάδελφος παραπάνω.τα φαινόμενα τύπου Ilias. Καλό σας βράδυ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρωκτικα ειστε ολοι εσεις που ροκανισατε το συμβολαιο μου για την παρτυ σας!!!

      Κοπριτες και δοσιλογοι χρειαζονταν παντα!!!

      Αντε και εις ανωτερα παλιομουχριτσες!!!!!!

      Διαγραφή
  45. Μηπως μπορειται να ρωτησετε τον ειδημονα το Brown με το blue black τι χρωμα βγαζει..? χαχαχαχαχααχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Είμαι ένας ακόμα Χρήστος, μέλος του ΠΣΑΦ αυτή τη φορά και θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο αλλά και τον πρόεδρο του ΣΠΕΦ για την πολύ καλή προσπάθεια. Θα πω και σάλλους Χρήστους που ξέρω να κάνουν το ίδιο!!! Μπράβο παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χρήστος από ΜΔΝ εδώ, μπράβο στον Καλογεράκη και στον ΠΑΣΥΦ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εχει καταλαβει κανεις γιατι σημερα πανυγηριζουν οι κοπριτες...?

    Για αυτα που επρεπε να ειχαμε παρει εδω και μηνες και ειναι στις υποχρεωσεις του αλλου και οχι επιτυχια!!!!!

    Το γελιο το χοντρο ειναι οτι ουτε και αυτο το καναν αυτοι αλλα να μη τα στεναχωρησουμε τα παιδια!!

    Ποιο βλακες πεθαινουν!!!!!!!!!!!!

    Δηλαδη πεστε μου τι πιθανοτητες διαπραγματευσης θα εχουμε αυριο μεθαυριο σε καποιο προβλημα οταν εμεις χαιρομαστε και δηλωνουμε επιτυχια την υποχρεωση του αλλου απεναντι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χρήστος (Μπότσης) εδώ, μπράβο στο ΛΑΓΗΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που πανυγηριζετε τη υποχρεωση του αλλου απεναντι μας για τους χειμερινους μηνες οταν θα αρχισουν οι καλοκαιρινοι σε λιγους μηνες και αυξηθουν παλι οι υπερημεριες θα βγειτε εδω να δηλωσετε οτι ειστε ΜΑΚΑΚΕΣΣΣΣΣ ... .. .?

    Εγω εδω θα ειμαι να σας το υπενθυμισω προσεξετε να μη κανετε τον κινεζο παλι που τον κανετε συχνα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοτε θα σας απαρυθμισω εναν εναν και μαζι το δεκαπλο Χρηστο χαχαχαχαχαχ

      Διαγραφή
  51. Χρήστος από Αιολικά εδώ, εύχομαι στενότερη συνεργασία για το καλό των ΑΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε προλαβα μουχριτσα ακομα με κλειστο προφιλ!!!!!!!! χαχαχαχαχχα

      Διαγραφή
    2. Αντε να ξαναγραφτεις και εσυ αιολικε... χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  52. Χρήστος από μονάδα ΣΗΘΥΑ εδώ. Μπράβο στον ΣΠΕΦ και τον ΠΣΑΦ και παιδιά τρέξτε τους γιατί μόνο από εσάς οτι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ειναι γελιοι εντελως.... χαχαχαχαχα ληγμενα παιρνουν μεχρι εκει που δεν παιρνει!!! χαχαχαχ Ρε το βαψομαλλια τον ζηλευω τοσα κοθωνια πως μπορεσε και τα μαζεψε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Που εισαι Χρηστος Σηθυα μην ξεχασεις και εσυ με τον αιολικο να ξαναγραφτεις!!! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γιωτάκο θέλω γουρουνοπούλα στο Ναύπλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Σας τους παραδιδω ειναι τρελοι για δεσιμο και μας καταστρεφουν υπο τις οδηγιες του σουλτανου τους που τους ελεγχει απολυτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σχολιο 1:

    Χρήστος22 Ιουνίου 2017 - 4:37 μ.μ.
    Κε Κανάκη σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Εγώ δεν είμαι μέλος σε κάποιο σύνδεσμο, οπότε το μαθα από σας. Αύριο γράφομαι στον ΣΠΕΦ!! Το αξίζουν!!

    Σχολιο 2
    αμεσως μετα απο καποια αλλα σχολια ο ιδιος:

    Χρήστος22 Ιουνίου 2017 - 6:11 μ.μ.
    Πρόεδρε συγχαρητήρια! Θυμάμαι στη ΓΣ του ΣΠΕΦ τον Ιανουάριο στο Βόλο όταν μας εξέθεσες τα δεδομένα στην παρουσίαση σου αλλά και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε, δεν πίστευα πόσο μεγαλύτερη θα ήταν η δυσκολία. Τα μάτια σου 14!!! Ευχαριστούμε!


    Τη μια δεν ειναι γραμμενος πουθενα και αυριο θα γραφτει στον λαμογιοσυλλογο και την αλλη θυμαται τη γεν. συν. του λαμογιοσυλλογου στο Βολο που συμμετεχουν μονο μελη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Είχαμε θρησκεία μας στο ΠΣΑΦ τον Σπανούλη και το Γιωτάκο. Τώρα που έχουμε και επιστήμη με τον Λουμάκη, ποιος μας πιαααααααααάνει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα πιαααααασε και τα α....α σου μπας και ξελαμπικαρεις καθολου ορνιο!!!!

      Διαγραφή
    2. ΘΕΟΙ... ΣΤΗΝ ΜΑΝΑΒΙΚΗ ΓΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΕΠΟΝΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ....& ΜΥΓΔΑΛΑ!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!

      Διαγραφή
    3. Ρε ουστ από δω που μαθες και συ από ρεύμα!! Τουλάχιστον ο Σπανούλης κιο Γιωτάκος είναι με το Λουμάκη που ξέρει!! Εσύ βουρλο που είσαι με τον κομμωτή που ξέρει μόνο από τρίχες......

      Διαγραφή
    4. ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΘΑ ΦΥΓΕΙς ΝΥΧΤΑ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΛΛ@@@@@@@!!!!! ΚΑΜΕΝΟ ΒΟΥΡΛΟ.!!!!

      Διαγραφή
    5. Το πληγωμενο θηριο πριν το τελος δινει τη τελικη μαχη που παντα ειναι ανωφελη και εχει τραγικο τελος!! Φυσικα θυριο δεν ηταν ποτε οποτε ακομα ποιο ευκολο το τελος!!!

      Οποτε δεν εκνευριζομαστε με τους χαρους του Σπεφ που βγηκαν παγανια πριν το τελος τους!!!!

      Απλα τους διασκεδαζουμε να εχουν να θυμουνται κατι.... χαχαχαχααχ

      Διαγραφή
  59. Κε Παπακυριακού,
    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να και ένας αγουροξυπνημένος καθυστερημεεεεένασαααα..... Φαντάσου για να καταλάβει μόνο αυτό το μιαλό κουβαλεί.....

      Διαγραφή
    2. Μήπως αντί για την Τσιτρούλης είσαι ο Κουτρούλης???

      Διαγραφή
    3. Τόση ώρα δεν γράφω με τις εξυπνάδες που πάλι κάνετε. Τυγχάνει όμως τον κ. Τσιτρούλη να τον γνωρίζω, και επειδή είναι μιας Χ ηλικίας που το 99% δεν γνωρίζει καν να μπαίνει στο διαδίκτυο, μην τα ισοπεδώνετε όλα.

      Σας ευχαριστώ κι εγώ που ελπίζω αυτό τουλάχιστον να το σεβαστείτε.

      Διαγραφή
    4. Σε τιμά πολύ ο ilias, τόσο που δεν έχεις λόγια...

      Διαγραφή
  60. Ευχαριστουμε τον κ. λουμακη και τον σπεφ!!

    Χρηστος ο βοθροκαθαριστης!!!! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ευχαριστουμε τον κ. λουμακη και τον σπεφ!!

    Χρηστος ο μαναβης!!!! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ευχαριστουμε τον κ. λουμακη και τον σπεφ!!

    Χρηστος ο Καραγκιοζης!!! χαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Χρήστος22 Ιουνίου 2017 - 8:45 μ.μ.
    Είχαμε θρησκεία μας στο ΠΣΑΦ τον Σπανούλη και το Γιωτάκο. Τώρα που έχουμε και επιστήμη με τον Λουμάκη, ποιος μας πιαααααααααάνει!!!!!


    Βοθηστε το φτωχο μπας και πιααααασει και το τριτο το μακρ.....ρο μπας και ησυχασουμε εδω περα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΩΡΤΩΝ (ΚΟΠΗ ΧΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΣΜΑ) ΑΠΑΣΧΟΛΩ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΩ ΕΡΓΟΣΗΜΟ ΟΓΑ ΩΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΓΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 10500 ΑΝΑ ΕΡΓΑΤΗ.ΡΩΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΑΠΔ Κ.Λ.Π ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΗΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ας ελπίσουμε πως σύντομα ο διαχειριστής θα σβήσει τα υβριστικά post του ilias που δυσφημούν τον κλάδο. Είναι ντροπή για όλους μας αυτό το φαινόμενο και βέβαια όσοι το υποθάλπτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπη ειναι η υπαρξη σας μουχριτσα που θυμηθηκες να ξαναφυτρωσεις μετα απο 1 χρονο!!!

      Τα δικα μου σχολια σε πειραξαν του Χρηστου του μαναβη του μπετατση του βοθροκαθαριστη δε σε πειραξαν...

      Ξεχασες αυτα που ελεγες και ο Παπακυριακου σου ετοιμαζε μηνυση και λουφαξες ενα χρονο και τωρα αναθαρεψες!!!!

      Τοτε τα σχολια σου προς το Παπακυριακου δεν ηταν ντροπη και δεν επρεπε να σβηστουν μουχριτσα!!!

      Εισαι τυχερος που δεν εδωσα τα στοιχεια σου στον Παπακυριακου.... καλα το πας συνεχισε!!!!

      Διαγραφή
    2. Κάτι πρέπει να πίνεις και έχεις οράματα..., δεν εξηγειται αλλιώς...

      Διαγραφή
    3. Οπως τα λες ειναι συνεχισε.... καραφλοκορακα και να δεις μηνυσουλες που σου ερχονται σε λιγο!!!

      Ολα τα σχολια σου τοτε αποθηκευτηκαν και στη καταλληλη στιγμη θα το φυσας και δεν θα κρυωνει πασα μου!!!

      Ετσι μπραβο εγω με τα οραματα και εσυ με δικηγορους να εξηγεις να ανεξηγητα!!!!!

      Διαγραφή
  66. προς χρηστο 8.52
    Τουλάχιστον πρέπει να σέβεσαι αυτούς που γράφουν με πλήρες όνομα (όνομα και επώνυμο πραγματικό) και δεν αποτελούν οντότητες της συνομοταξίας σου. Του βόθρου για να γίνομαι αντιληπτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εύγε για την απάντησή σου. Απλά δείχνει το ποιόν σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ευχαριστω τον κυριο Παπακυριακού αλλα ταυτόχρονα και οποιον αλλον εργαστηκε προς αυτην την κατευθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια θα μας πείτε για ποιο ακριβώς πράγμα ή ενέργεια ευχαριστείτε τον κο Παπακυριακού;

      Διαγραφή
    2. Ξέρετε επειδή κάποια στιγμή φθάνει ο κόμπος στο χτένι και ο απαθής κόσμος που σας διαβάζει γίνεται "θηρίο" και παρεμβαίνει, μη με αναγκάσετε να ποστάρω εδώ τα προδοτικά δελτία τύπου του μορφώματος Παπακυριακού/ποσπηεφ, τα οποία το μόνο που έκαναν ήταν να στρώνουν το έδαφος στη ΔΕΗ για αύξηση υπερημεριών. Είναι ντροπή!

      Διαγραφή
    3. Θελει τροπο και οχι κοπο αλλα τοσο πορωμενος που εισαι δεν μπορεις να το καταλαβεις!!!

      Τους τα πηραν με το γαντι και οχι με τσαμπουκαδες που κανατε εσεις στον αερα!!

      Οταν κανεις τσαμπουκαδες και απειλες πρεπει να εισαι ετοιμος να τους υποστηριξεις αντιθετα με εσας που λουφαξατε οταν ειδατε οτι δεν πιασαν τοπο!!!

      Μου θυμιζετε το Τσιπρα που θα εσκιζε τα μνημονια και πουλουσε τσαμπουκαδες και μετα εβαλε την ουρα στα σκελια οπως κανατε εσεις και ακομα περιμενουμε μηνυσεις!!

      Απο την αλλη για εμενα προσωπικα παροτι με το καλο τροπο το να πληρωθουμε το πετυχαν αλλοι και οχι εσεις δεν το θεωρω επιτυχια για πανυγηρια!!!! Δηλαδη να πανηγυριζουμε επειδη αλλος κανει τη δουλεια που ειναι υποχρεωμενος να κανει και μετα απο μηνες καθυστερηση....!!!! Να λυπομαστε επρεπε οχι να πανηγυριζουμε!!!

      Αλλα βλεπεις τα πανηγυρια ειναι γι αυτους που διαθετουν χαμηλο IQ και μολις ξεκινησουνε οι καλοκαιρινοι μηνες και φθασουμε στα ιδια να μη ξεχασετε να ξαναπανηγυρισετε μουχριτσες για το τιποτα οπως κανετε τωρα!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Θέλει τρόπο... σαν να λέμε πως πετάει το αεροπλάνο χωρίς μηχανή... επειδή στον καναπέ του σπιτιού του κάποιος παριστάνει τον πιλότο, παίζοντας με τα μαξιλάρια το πηδάλιο...

      Διαγραφή
  69. Κύριε Τσιτρούλη με συγχωρείτε, αλλά για να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σας, εσείς από όσα γράφτηκαν εδώ σήμερα και από όλη την προσπάθεια που έγινε από ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ για το καλό όλων και όχι μόνο των μελών τους, εσείς αισθανθήκατε την ανάγκη να ευχαριστήσετε δήθεν μόνο τον κύριο Παπακυριακού για δήθεν την ενημέρωση, όταν ο κος Κανάκης, αν... εστιάσουμε έστω μόνο στην ενημέρωση, μας είχε ενημερώσει 2 ώρες νωρίτερα; Και θέλετε τώρα να πιστέψουμε ότι έχετε επίπεδο;; Καταδικάζω την ειρωνεία στο όνομα σας από κάποιον από τους Χρήστους, αλλά έλεος!!! Εδώ καταπίνετε τον Ilias μαζί με την δήθεν ενημέρωση του κ. Παπακυριακού. Νομίζω προκαλείται. Για σκεφτείτε το... Και καλά θα κάνετε να σβήσετε τους βόθρους και το απρεπές ύφος, εκτός και αν είστε αυτός που όλοι φανταζόμαστε (Ilias).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσυ ρε ξυπνιε για πες μας γιατι πρεπει να ευχαριστησουμε αυτους που λες..?

      Δηλαδη ακουγεται οτι θα πληρωθουμε χρωστουμενα που ειναι υποχρεωση τους γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους και εσεις βγαινεται και πανηγυριζετε...!!! Ως τι..? Που καναν αυτο που επρεπε..!! Ειναι θεμα αυτο πανηγυρισμων..??? Το IQ ορισμενων ειναι ραδικιου!!!!

      Διαγραφή
  70. Κε Παπαδογιάννη σας απάντησε ο κος Τσιτρούλης... ως ilias. Όλοι αυτοί το ίδιο πρόσωπο είναι. Γιαυτό και τους ξέρει... ο Παπακυριακου που είναι ο ίδιος!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα μαζεψτε πρωτα το δεκαπλο Χρηστο και μετα βλεπουμε ποιος ειναι ποιος!!!!! χαχαχα

      Διαγραφή
  71. Κύριε Τσιτρούλη με συγχωρείτε, αλλά για να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σας, εσείς από όσα γράφτηκαν εδώ σήμερα και από όλη την προσπάθεια που έγινε από ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ για το καλό όλων και όχι μόνο των μελών τους, εσείς αισθανθήκατε την ανάγκη να ευχαριστήσετε δήθεν μόνο τον κύριο Παπακυριακού για δήθεν την ενημέρωση, όταν ο κος Κανάκης, αν... εστιάσουμε έστω μόνο στην ενημέρωση, μας είχε ενημερώσει 2 ώρες νωρίτερα; Και θέλετε τώρα να πιστέψουμε ότι έχετε επίπεδο;; Καταδικάζω την ειρωνεία στο όνομα σας από κάποιον από τους Χρήστους, αλλά έλεος!!! Εδώ καταπίνετε τον Ilias μαζί με την δήθεν ενημέρωση του κ. Παπακυριακού. Νομίζω προκαλείται. Για σκεφτείτε το... Και καλά θα κάνετε να σβήσετε τους βόθρους και το απρεπές ύφος, εκτός και αν είστε αυτός που όλοι φανταζόμαστε (Ilias).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Κύριε Παπαδογιάννη,

    Όσον αφορά την ενημέρωση που θέλετε να εστιάσετε σχετικά με τις πληρωμές : η πρώτη δική μου δημοσιεύθηκε στις 21/06/2017 στις 10:22 το πρωί.
    Η δεύτερη πάλι δική μου στις 22/06/2017 στις 12:28 το πρωί. Προφανώς κοίταξα να ενημερώσω πρώτα τα μέλη μας και όχι ένα blog. Noμίζω ότι αυτό γίνεται αντιληπτό καθώς μέλη μας γράφουν για ποσά πριν τις 12:28
    Έπειτα έρχεται η ενημέρωση από τον Κανάκη στις 14:27.

    Συνεπώς είτε έχετε πρόβλημα στην εστίαση σας, είτε εθελοτυφλείτε.

    Όσον αφορά το ότι γίνεστε θηρίο :
    Ο σύλλογος σας ισχυρίζεται ότι με τις πιέσεις προς τον πρόεδρο του ΛΑΓΗΕ και τις αγωγές άνευ ουσίας που κατατέθηκαν γίνονται οι προαναφερόμενες εκταμιεύσεις. Τα διεκδικούμενα ποσά των αγωγών αυτών θα έχουν πληρωθεί μέχρι να εκδικαστούν! Σίγουρα είναι μια μορφή πίεσης έστω και μικρή, δεν μπορείτε όμως να χρησιμοποιείται το επιχείρημα ότι εξαιτίας των αγωγών αυτών αυτές τις μέρες θα εισρεύσουν τόσο μεγάλα ποσά στον Λ.ΑΓ.Η.Ε.

    Το παρακάτω είναι από Δελτίο τύπου μετά την συνάντηση με τον κ. Παναγιωτάκη η οποία έγινε 4 Μαϊου 2017 .

    Θέσαμε στον πρόεδρο της Δ.Ε.Η. την πρόταση μας για πλάνο πληρωμών το επόμενο 4μηνο με το οποίο θα μειωθούν οι υπερημερίες των παραγωγών Α.Π.Ε. τουλάχιστον κατά 2 μήνες. Το πλάνο των πληρωμών στηρίχτηκε στις παρακάτω παραδοχές, ενώ λήφθηκαν υπ΄ όψιν τα αριθμητικά δεδομένα του Η.Ε.Π. σε συνδυασμό με τα ιστορικά στοιχεία κατανάλωσης και το μερίδιο λιανικής της Δ.Ε.Η., με σκοπό την ρεαλιστική προσέγγιση των αναγκαίων ροών της Δ.Ε.Η. προς τον Ε.Λ.Α.Π.Ε.

    Συνοπτικά οι παραδοχές είναι:

    Εντός του Ιουνίου θα έχει υλοποιηθεί η απόσχιση του Α.Δ.Μ.Η.Ε. και θα έχουν εισρεύσει τουλάχιστον τα 320 εκ. ευρώ από την πώληση του 24%, δεν λήφθηκε υπ΄ όψιν, στο προτεινόμενο πλάνο το μερίδιο του δημοσίου το οποίο αποτιμάται στα 295 εκ. ευρώ.

    Link : http://ephe.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%ce%bf-%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85-852017-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4/

    Όπως βλέπετε ότι γράφτηκε στο δελτίο τύπου στις 4 Μαϊου 2017 τηρήθηκε σήμερα στο ακέραιο.
    Οπότε αν χαρακτηρίζετε προδοτικά δελτία αυτά που πέφτουν μέσα 100% 1,5 μήνα αργότερα, θα έπρεπε τουλάχιστον να κυνηγάτε κάποιους άλλους, που σας έταξαν μετά την συνάντηση τους με τον Υπουργό Ενέργειας πληρωμή 12.000 ευρώ την επόμενη ημέρα!!!..... και την είδατε μετά από σχεδόν έναν μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Παπακυριακού θα ήθελα καταρχήν να ποστάρετε εδώ ξανά, αν δεν σας κάνει κόπο, τις δύο δήθεν ενημερώσεις που κάνατε πριν τον κο Κανάκη, γιατί εγώ δεν τις βλέπω και δεν εθελοτυφλώ.

      Ως προς τα υπόλοιπα το μόνο προφανές είναι πως ο συνδιασμός απειλής μηνύσεων, μαζί με την πραγματικότητα της υπεξαίρεσης του ΕΤΜΕΑΡ από την ΔΕΗ, μαζί με την απειλή μηνύσεων σε βάρος του ΔΣ του ΛΑΓΗΕ για απιστία που δεν διεκδικεί τα χρήματα και τέλος οι αγωγές που αυτός έκανε για να γλυτώσει την μήνυση και τέλος τα στοιχεία που έλαβαν οι ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ από τις αγωγές αυτές (πραγματικά τιμολόγια με δηλώσεις ΛΑΓΗΕ για το πόσα και ποια ειναι ανείσπρακτα) είναι αυτά που ανάγκασαν τη ΔΕΗ να πληρώσει ώστε να μην εκτίθεται σε υπεξαίρεση.
      Εσείς αλήθεια με ποια όπλα πείσατε... τη ΔΕΗ να πληρώσει;

      Διαγραφή
    2. Μήπως Κε Παπακυριακού σερνόμενος από γραφειάκι σε γραφειάκι, κοιμίζοντας τους παραγωγούς με ψεύτικα ΔΤ τύπου νομίζετε ότι πετύχατε κάτι; Μέχρι και χθες ακόμα ούτε στον ύπνο σας δεν περιμένατε την εξέλιξη αυτή στις πληρωμές, ακόμα και όταν οι άλλοι τις προανακοίνωναν ήδη χθες στο Energypress και σήμερα από τις 08.00 το πρωί στο wordenergynews.

      Διαγραφή
    3. Μηπως ο αλλος δεν το διαφημιζει γιατι εχει καταλαβει οτι δεν ειναι λογος διαφημησης..?

      Αλλα που να το καταλαβατε με το IQ που εχετε!! Ειπαμε σας εχει επιλεξει ο αλλος με μεγαλη επιτυχια!!!

      Διαγραφή
    4. Έχετε άπλετο χρόνο να σπαταλάτε σε ψεύτικη προπαγάνδα στο μπλογκ, ενώ εγώ δυστυχώς επειδή δουλεύω δεν έχω την πολυτέλεια αυτή. Μην νομίζετε όμως ότι δεν διαβάζω τι γράφεται εδώ. Είστε λοιπόν χαρακτηριστικά εκείνος που στις πιο δύσκολες ώρες που η υπερημερία εκτοξευόταν, εσείς Κε Παπακυριακού λουφάζατε και κάνατε πλάτες στη ΔΕΗ, επειδή σας τιμούσε... που σας χρησιμοποιούσε για να πει πως δήθεν μιλάει με παραγωγούς για να μας θάψει και μόνο. Ευτυχώς οι ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ έσπασαν το απόστημα, διεμβολισαν το ψεύτικο σκηνικό που έστηνε η ΔΕΗ, ανέδειξαν τα πραγματικά προβλήματα και τις ανισορροπίες στη ΔΕΗ που ούτε εσείς ούτε κανένας επιχείρηση καταλάβει, και τέλος διεκδίκησαν δυναμικά το δίκιο μας. Δηλαδή με την στρατηγική τους είχαν στα χέρια τους το κατάλληλο φάρμακο και όλη την απαραίτητη αντιβίωση για την ασθένεια. Και έρχεστε τώρα εσείς να μας πείτε πως με νεράκι και αέρα κοπανιστό φέτατε ταχα το αποτέλεσμα και νίκησατε την αρρώστια.... Μα που τα πουλάτε αυτά επιτέλους. Έλεος!

      Διαγραφή
    5. Όλοι διαλέγουν αντιβίωση κε Παπαδογιάννη αντί αέρα κοπανιστού. Είναι προφανές από μόνο του αυτό....εκτός από τον Παπακυριακού που ειναι το νερό του καματερού... Ταχουμε δει και αυτα στην Ελλαδα, όπως και τον Σώρρα που χωρις κόπο απο το πουθενά μας έσωνε ´ολους...

      Διαγραφή
  73. 1.Ειλικρινά κε Παπαδογιάννη, τι δεν αντιλαμβάνεστε?Ο κος Παπακυριακού, ένας από τους ελάχιστους με πραγματικό όνομα και επώνυμο, έκανε στο παρόν blog μία πλήρη ενημέρωση 4:18. Κι εγώ τον ευχαρίστησα, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Δηλαδή για να καταλάβω, τι δεν σας άρεσε? Και για ποιό λόγο παρακαλώ εξάπτεσθε που κάποιος συνάδελφος φωτ/κός ευχαριστεί κάποιον άλλο συνάδελφο και μάλιστα πρόεδρο ενός συλλόγου, που επαναλαμβάνω είναι ο μοναδικός πρόεδρος που γράφει με πλήρες το όνομά του σ' αυτό το blog.Άν κάνω λάθος διορθώστε με.
    2.Να μήν επαναλαμβάνω το όνομα και επώνυμό μου είναι πραγματικό.
    3.Τις υποδείξεις στο Χρήστο 8:52 και 8:54 και όχι σ'εμένα κε Παπαδογιάννη.
    4.Περιμένω τις αποδείξεις σου ότι ο κος Παπακυριακού, όπως λέτε "έστρωνε το έδαφος στη ΔΕΗ για αύξηση υπερημεριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρίτση Τσιτρούλη δεν αισθάνεστε την υποχρέωση να απευθύνεται ευχαριστώ σε όλους αυτούς που έφεραν το αποτέλεσμα; τι μας λέτε τώρα... είναι σαν κάποιος να σας δείχνει το φεγγάρι κι εσείς να κοιτάτε το δάχτυλο με αυτά που λέτε. Όσο για το αληθινό όνομα, καλά θα κάνετε να δεχτείτε ότι ολονών τα ονόματα είναι αληθινά, εφόσον θέλετε να κάνετε διάλογο και και επίσης να αποδεχτείτε πως ο σύλλογος του ειναι πανψεύτικος. Δεν ειναι καθόλου τυχαίο πως ο Παπακυριακού ως προσωπο υπάρχει μόνο στο μπλογκ αυτό.

      Διαγραφή
  74. Να πανηγυριζεις που ο αλλος κανει τωρα ενα μερος απο αυτο που επρεπε και ηταν υποχρεωμενος να κανει πριν απο μηνες και ενω ξεκινανε οι καλοκαιρινοι μηνες..... Ποιο βλακας απο αυτο δεν υπαρχει και πεθαινεις!!!

    ΥΓ Φυσικα ουτε και αυτο κανατε απλα να ειχαμε να λεγαμε για να δικαιολογησετε την ανυπαρξια σας!!
    Καλα ρε κοθωνια δεν εχετε καταλαβει οτι αυτο σας προσβαλει να πανηγυριζετε για τετοιο λογο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπότε Κε Τσιτρούλη σας ξαναρωτάω·
      Κύριε Τσιτρούλη με συγχωρείτε, αλλά για να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σας, εσείς από όσα γράφτηκαν εδώ σήμερα και από όλη την προσπάθεια που έγινε από ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ για το καλό όλων και όχι μόνο των μελών τους, εσείς αισθανθήκατε την ανάγκη να ευχαριστήσετε δήθεν μόνο τον κύριο Παπακυριακού για δήθεν την ενημέρωση, όταν ο κος Κανάκης, αν... εστιάσουμε έστω μόνο στην ενημέρωση, μας είχε ενημερώσει 2 ώρες νωρίτερα; Και θέλετε τώρα να πιστέψουμε ότι έχετε επίπεδο;; Καταδικάζω την ειρωνεία στο όνομα σας από κάποιον από τους Χρήστους, αλλά έλεος!!! Εδώ καταπίνετε τον Ilias μαζί με την δήθεν ενημέρωση του κ. Παπακυριακού. Νομίζω προκαλείται. Για σκεφτείτε το... Και καλά θα κάνετε να σβήσετε τους βόθρους και το απρεπές ύφος, εκτός και αν είστε αυτός που όλοι φανταζόμαστε (Ilias).

      Διαγραφή
  75. Και τώρα θα σας καληνυχτισω επειδή όπως είπα αύριο ξυπνάω στις 07:00 επειδή δουλεύω, κάτι που εσείς Κε Παπακυριακού= Τσιτρούλης= Ilias δεν κάνεις και επειδή το εμπέδωσα πολύ καλά οτι απάντηση δεν πρόσκειται να πάρω. Όπως πολύ σωστά έχουν γράψει κάποια άλλοι πριν από μένα εδώ, όλα αυτά εσένα σου δίνουν λόγο ύπαρξης και εγώ πραγματικά δεν θέλω να παίξω αυτό το ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κ. Παπαδογιάννη, σας αναγράφω ακριβώς την ώρα και την ημερομηνία. Δεν χρειάζεται να τις ξαναποστάρω. Σας θυμίζω ότι άνοιξε σήμερα το πρωί από τον διαχειριστή του blog νέα ανάρτηση.
    Υπάρχει σχόλιο μου και στην προηγούμενη. Ανατρέξτε στις ημερομηνίες -ώρες που αναγράφω.

    Όσον αφορά αυτό που βλέπετε ως προφανές :
    Το 2015 ως Ε.Π.Η.Ε. απειλήσαμε τότε τον πρόεδρο του ΛΑΓΗΕ, Γκαρή, καθώς ανακαλύψαμε ότι λειτουργεί την αγορά παράνομα να ασκήσει ασφαλιστικά μέτρα κατά ΑΔΜΗΕ (Τα ασφαλιστικά κατατέθηκαν).
    Το παραπάνω είναι δημοσιευμένο σε energypress και δελτία τύπου. Αν αμφιβάλλετε, πείτε μου να σας δημοσιεύσω τα link.
    Τότε κάποιοι από τον ΣΠΕΦ έγραψαν για ανούσια δικαστήρια. Θυμίζω ότι ασφαλιστικά εκδικάζονται σε 2 μήνες. Με αναβολή το πολύ σε 3 μήνες.
    Πράξατε το ίδιο πρόσφατα, απειλήσατε τον νυν πρόεδρο του ΛΑΓΗΕ. Ακολουθήσατε δηλαδή την ίδια πεπατημένη με εμάς πριν 2 χρόνια....με μια διαφορά. Ο νυν πρόεδρος του ΛΑΓΗΕ επέλεξε την αγωγή η οποία παίρνει πολύ μεγαλύτερο χρόνο να εκδικαστεί. Αναλογιστείτε παρακαλώ γιατί το έκανε.
    ΓΝΩΡΙΖΕ ότι οι οφειλές αυτές θα έχουν εξοφληθεί, το έπραξε για να μην τον κατηγορήσετε.
    Όσον αφορά το θέμα της υπεξαίρεσης : Προφανώς αγνοείτε σημαντικό σημείο στον κώδικα ηλεκτρικής ενέργειας η οποία δίνει τον αέρα στην ΔΕΗ να εξοφλήσει μέχρι 18 Αυγούστου τα τιμολόγια ΕΤΜΕΑΡ μέχρι και Οκτωβρίου 2016. Η ίδια απόφαση ορίζει πως τα τιμολόγια από 11/2016 και έπειτα πρέπει να αποδίδονται με μ+17. (το ίδιο διάστημα ο σύλλογος σας ισχυριζόταν ότι ισχύει το μ+3 ΜΗΝΕΣ)!
    [ Αν δεν γνωρίζετε την διαφορά : μ+17 = το τιμολόγιο ΕΤΜΕΑΡ Δεκεμβρίου είναι ληξιπρόθεσμο στις 18 Φεβρουαρίου/ μ+3 μήνες. ]
    Επίσης (σχετικά με την υπεξαίρεση) : Αν θυμάστε καλά η ΔΕΗ σας απάντησε και από τότε έχει πέσει σιγή ιχθύος και στους 2 συλλόγους που σήκωσαν τόσο ψηλά το θέμα. Έχετε αντιληφθεί που στηρίζεται ο πρόεδρος της ΔΕΗ; Στο εθνικό συμφέρον. Στα δικαστήρια νομίζω γνωρίζετε πως αν έστω ακουστεί οι λέξεις εθνικό συμφέρον, είμαστε κατά 80% χαμένοι από χέρι.
    Ας πάμε τώρα στην ουσία του θέματος : Η ΔΕΗ καταρρέει και το γνωρίζουμε όλοι, όπως και τους λόγους. Η ίδια η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, το υπόλοιπα κόμματα της χώρας, η Ρ.Α.Ε. (και όχι μόνο), θα την στηρίξει. Από την άλλη πλευρά είμαστε εμείς, με όλο το δίκαιο με το μέρος μας...αλλά έχουμε μόνο αυτό. Ούτε καν ομόνοια έχουμε, λες και τα πάνελ που έχω εγώ είναι διαφορετικής τεχνολογίας από τα δικά σας.


    ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ αφού διάβασα τα τελευταία σχόλια σας :
    Επειδή βλέπω ότι πήρατε φόρα και δεν περιμένατε καν την απάντηση μου, και προφανώς δεν εκτιμάτε ότι και κάποιος άλλος μπορεί να έχει εργασία να την μεταθέτει σε άλλες ώρες,( ναι δεν είστε μόνο εσείς στην χώρα) και παρόλα αυτά ασχολείται μαζί σας, η συζήτηση τελειώνει εδώ.
    Επιλέξατε μια οδό που δεν οδηγεί πουθενά, επιλέξαμε διαφορετική. Το να σας γράψω σε ένα blog πως πιέσαμε και πότε μιλήσαμε και με ποιόν λες και οφείλω να απολογηθώ και ειδικά σε εσάς παραπάει.
    Εγώ σήμερα μπήκα στην ΔΕΗ σε μέρος που δεν έχει πατήσει παραγωγός ποτέ. Εσείς μπορείτε να ξαναπάτε και να του πείτε να μην πληρώσει τους υπαλλήλους του για 2 μήνες. Ανεγκέφαλοι! Λες και αυτό δεν θα μας γύρναγε μπούμερανγκ να μας βρίζει όλη η κοινωνία και ο κάθε δημοσιογράφος. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ψέμα του ψέματος ω ψέμα... Σήμερα μας ενημέρωσε όλους ο κος Κανάκης πρώτος. Αν ουτε σε αυτό που ειναι καταγεγραμμένο δεν μπορούμε να συννενοηθούμε, απλά δεν έχει νοημα άλλο η συζήτηση όπως πάντα άλλωστε μαζί σου. Τελικά δεν ειναι τυχαίο το δούλεμα που τρως... Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα άλλο να συζητήσει κανεις μαζίσου.

      Διαγραφή
    2. Εσύ τα έκανες και τα καταφερες όλα... κε Παπακυριακού με τον αέρα κοπανιστό.... Σε αγαπησαν... βλέπεις όλοι στηνΔΕΗ που σε βάλανε και στο,κρεβάτι τους, που δεν έχει πατήσει παραγωγός.... Να λοιπον πως τα καταφερες.... Αερας κοπανιστος και εκχυμώσεις.....

      Διαγραφή
    3. Η απάντηση Παπακυριακού στο υβριστικό εξώδικο του Παναγιωτάκη προς τον ΣΠΕΦ, ήρθε μέσα από τις αγωγές του ίδιου του ΛΑΓΗΕ. Αυτά ήταν τα καρφιά στον Παναγιωτάκη και οι μηνύσεις που ερχόντουσαν τρένο από πίσω με πραγματικά στοιχεία και τιμολόγια αν δεν πληρώσει. Δεν υπαρχει ποτέ λόγος να γίνεται πόλεμος επικοινωνίας οταν υπαρχει ουσία. Βεβαια αυτο εσύ που να το μάθεις.... Κάπως ετσι ξεφτυλίστηκες παλι!

      Διαγραφή
  77. Να και η ανάρτηση του κυρίου Κανάκη, η πρώτη που μας ενημερωσε σήμερα για τις πληρωμές.


    Νίκος Κανάκης22 Ιουνίου 2017 - 2:27 μ.μ.
    Ο Δημήτρης Γ έχει δίκιο. Μίλησα πριν λίγο με τον Προεδρο του ΣΠΕΦ και αύριο κλείνει ο Νοέμβριος, μέχρι τέλος του μήνα πιθανότατα θα έχει κλείσει και ο Δεκέμβριος και στο επόμενο cach flow που είναι 5 Ιουλίου ξεκινάει ο Ιανουάριος ωςτε η υπερημερία να έχει πέσει στις 120 μέρες.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ21 Ιουνίου 2017 - 10:22 μ.μ.
      Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε χθες αλλά και σήμερα με τον πρόεδρο της ΔΕΗ, είναι ήδη ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ 160 εκατομμύρια τα οποία θα λάβει ο ΛΑΓΗΕ.
      Με αυτά τα χρήματα κλείνει ο Οκτώβριος, πληρώνεται ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο Νοέμβριος και εξοφλούνται τα πάρκα έως 150kw.p για ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.
      Ενδέχεται να υπάρξει νέα τηλεφωνική επικοινωνία, ακόμα και συνάντηση με την διοίκηση της ΔΕΗ, προκειμένου το ποσό να διαφοροποιηθεί ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.
      Ακόμα και τώρα γίνονται ενέργειες προκειμένου να πάρουμε περισσότερα από 160 εκατομμύρια.
      • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ22 Ιουνίου 2017 - 12:28 μ.μ.
      ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ. ΜΑΛΛΟΝ 232...Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΑΜΕΣΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΙΤΗ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ
      ΑπάντησηΔιαγραφή

      ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ22 Ιουνίου 2017 - 12:28 μ.μ.
      plhrvnetai μαλλον και ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ,,,θα ξέρω σε λιγες ωρες
      Νίκος Κανάκης22 Ιουνίου 2017 - 2:27 μ.μ.
      Ο Δημήτρης Γ έχει δίκιο. Μίλησα πριν λίγο με τον Προεδρο του ΣΠΕΦ και αύριο κλείνει ο Νοέμβριος, μέχρι τέλος του μήνα πιθανότατα θα έχει κλείσει και ο Δεκέμβριος και στο επόμενο cach flow που είναι 5 Ιουλίου ξεκινάει ο Ιανουάριος ωςτε η υπερημερία να έχει πέσει στις 120 μέρες.

      ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ!

      Διαγραφή
    2. Λοιπόν κοιτα, επειδή κοιμάσαι και ορθιος και με τα τσαρούχια συνέχισε να καμαρωνεις για τη δουλιά των άλλων. Οι ´αλλοι έφεραν το αποτέλεσμα και εσύ με ότι ψευτομάθανες δεξιά αριστερά το παιζες εδώ μάγκας. Αληλθεια λυσε μου την απορία.... Πως ακριβώς βοήθησες σήμερα που κατεβηκες άρων άρων στην ΔΕΗ τις πληρωμές;;; Τι ακριβως έκανες;;; Μα καλά δεν καταλαβαινεις αργόσχολε οτι γελάνε όλοι μαζι σου και ξεφτυλίζεις τον κλάδο;;; Άκου λειε κατεβαινει στη ΔΕΗ για να πληρωθούμε με μόνο οπλο..., τον αέρα κοπανιστό......

      Διαγραφή
    3. Και τωρα Παπακυριακού θα με συγχωρέσεις αλλά θα σε καληνυχτύσω γιατι δουλευω κι εγώ αύριο το πρωί, σε αντίθεση με εσένα που ξύνεσαι.... ολημερής....

      Διαγραφή
  78. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τώρα λοιπόν κ. Παπακυριακού που αναλύσαμε όλα τα όπλα, την στρατηγική και τη μέθοδο που λειτούργησαν οι ΣΠΕΦ ΠΣΑΦ, θα μας πεις αλήθεια με ποια όπλα εσύ κατάφερες... μόνος σου...., χωρίς καμιά βοήθεια... από κανέναν αφού είπες πως οι άλλοι δεν έκαναν τίποτα, να πληρωθούμε;; αλήθεια τι μαγικό βότανο.... χρησιμοποιήσεις και τους μέθυσες... όλους στο μέρος.... που πάτησες που δεν έχει πατήσει ποτέ παραγωγος το ποδι... του στη ΔΕΗ;;;....

      Διαγραφή
    2. Καλα ρε μετα τη ξεφτιλα που σε εκανε ακομα γραφεις!!!!

      Ειπες και εβαλες σχολιο οτι πρωτος ο Κανακης ενημερωσε και αμεσως μετα ο Παπακυριακου εβαλε σχολια του που ειχε ενημερωσει πολυ ποιο μπροστα!!!

      Στη θεση σου θα εκανα τουμπεκι ψιλοκομμενο!!!! Αλλα δε νομιζω να το κανεις αφου εισαι ξεφτιλας και δεν ξερεις τι παει να πει ντροπη και ξεμπροστιασμα!!!

      ΥΓ Επισης συνεχιζω να μη βλεπω λογο πανηγυρισμων για κατι που επρεπε να γινει μηνες πριν και γινετε κατα ενα μερος ενω θα ερθουν καλοκαιρινες παραγωγες και θα εχουμε παλι τα ιδια!!
      Το να λεμε ευχαριστω και να πανηγυριζουμε στον αλλο που ακομα μας χρωσταει μας αξιους της μοιρας μας!!!

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΓΙΔΙΑ. ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΡΕ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ. ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΡΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ???? ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ - ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ - ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!! ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!

      Διαγραφή
  79. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ
    ===================

    ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
    ----------------------

    ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Χλωμή η παράταση της διακοψιμότητας λένε στις Βρυξέλλες

    http://www.worldenergynews.gr/index.php/ενέργεια/item/10091-chlwmh-h-paratash-ths-diakopsimothtas-lene-stis-bryxelles

    Εφόσον έχουν διαβάσει τις μελέτες που έστειλε και στέλνει ο ΣΠΕΦ στην Καταγγελία του, είναι φυσιολογικό να έχουν φρικάρει οι ευρωπαίοι και να αντιδρούν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Κε Παπακυριακού,
    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Κε Παπακυριακού,
    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. afo.gr Την Παρασκευή 23/6 ώρα 14.32' θα δοθεί εντολής εξόφλησης των υπολοίπων του Οκτώβρη
    Με την ίδια εντολή, θα εξοφληθεί ολόκληρος ο Νοέμβριος, για το σύνολο των παραγωγών!ΔΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. χα,χα,χα....την επόμενη φορά θα σας βάζω και την ώρα!

    Με τις κινήσεις που έγιναν μαζεύουμε 2 μήνες υπερημερία και πιθανότατα 3 και η ώρα μας μάρανε.
    Λοιπόν την Παρασκευή 30/07 θα πληρωθεί ο Δεκέμβριος στις 12:36:48
    Ως πιθανή ημερομηνία πληρωμής τιμολογίων Ιανουαρίου είναι η 7/7/2017 14:36:50

    Ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου τον ΠΣΑΦ που μετά από ότι έγινε μπόρεσε και έμαθε την ακριβή ώρα (μιας κι έγιναν της μοδός οι ευχαριστίες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάρα ΓΙΑΝΝΗ.....Μην αφήνεις τίποτε όρθιο, προχώρα και Ασε τα σκυλιά να γαυγίζουν.
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ.....

      Διαγραφή
  85. Φωτοβολταϊκά: Μέσα σε 150 ώρες, εξοφλείται όλο το υπόλοιπο του έτους 2016!
    Γονική Κατηγορία: Σύνδεσμος
    Δημιουργήθηκε Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 16:00

    Αρχής γενομένης από το απόγευμα της Παρασκευής 23/6 και μέχρι την Παρασκευή 30/6 ο Λ.ΑΓ.Η.Ε. (θα) είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την εξόφληση των υπολοίπων του έτους 2016.
    Συγκεκριμένα:
    Την Παρασκευή 23/6 ώρα 14.32' θα δοθεί εντολής εξόφλησης των υπολοίπων του Οκτώβρη
    Με την ίδια εντολή, θα εξοφληθεί ολόκληρος ο Νοέμβριος, για το σύνολο των παραγωγών!
    Την Δευτέρα 26/6 θα ξεκινήσει ο Δεκέμβρης,  του οποίου η εξόφληση θα ολοκληρωθεί στο 100% μέχρι την Παρασκευή 30/6, ημέρα που είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση του Συνδέσμου στο Ναύπλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. κ.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΦΟ,ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μπραβο σε όλους τους συλλόγους που κάνανε σωστά την δουλειά τους. Κρίμα για ανθρώπους σαν τον κύριο Ilias που δυστοιχώς μονο χολή ξέρει να βγάζεi... H ποιότητα της παιδείας ενός ανθρώπου φαινεται απο την αντικειμενική του κρίση... Σίγουρα όλοι οι σύλλογοι, οι άνθρωποι κτλ δεν τα κάνουν όλα σωστά ή όπως μας συμφέροι εμάς, αλλά δεν μπορεί να τα κάνουν ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ... Το να κατακρίνουμε και να "κράζουμε" για όλα, το μόνο που δείχνει είναι μικροπρέπεια και έλλειψη κοινής λογικής και παιδείας... Δεν μπορεί να έχετε δίκιο σε όλα εσεις και όλοι οι υπόλοιποι να είναι κορόιδα. Ξυπήστε και βοηθείστε αν θέλετε να κάνετε κατι χρήσιμο ή τουλάχιστον μην μειώνεται την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι άλλοι για εσάς. Και αν πάλι δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντάς σας μάζεψτε εσεις τους παραγωγούς που έχουν τα ίδια συμφέροντα και απόψεις με εσάς και κάντε σύλλογο... αν και νομίζω δεν θα γεμίσεις ούτε ταξί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη απο ολα αυτα τα σχολια αυτες τις μερες αυτο βρηκες να πεις παλιοτρομπα!!!
      Και να σου πω γιατι εισαι παλιοτρομπας γιατι σου ειχε μεινει αποθημενο το ξενερωμα που εφαγες οταν με ειρωνευτηκες γαι το πλυσιμο το πανελ και δεν ειχες διαβασει λεξη απο τι εγραφα και σχολιαζες... φυσικα οταν σου ειπα να κατσεις να διαβασεις τι γραφω και ειδες τη μακακια σου δεν μπορουσες να κανεις αλλιως απλα να περιμενεις τη στιγμη για να γραψεις κατι για μενα!!! Ποσο καραγκιοζακος μπορει να εισαι!!! Αντε λοιπον με τη βουρτσα σου να πλυνεις κανενα πανελ γιατι μονο για πλυστρα κανεις παλιοκοπρια!!!

      Διαγραφή
    2. Επισης ενω μιλας σε πλυθηντικο για πολλους στο τελος καταληγεις (..δεν θα γεμισεις..) η εμπαθεια σου δεν αφηνει τη σκεψη σου ελευθερη και θα εισαι εγκλωβισμενος μια ζωη στα σ...α!!!

      Διαγραφή
    3. Τοτε σου εδωσα δικιο αν θυμασαι καλα... τελος παντον με τους χαρακτηρισμους σου το μονο που κανεις ειναι να μου δινεις δικιο. Το επιπεδο σου δεν μπορεις να το κρυψεις και εγω δεν θα πεσω σε αυτο.

      Διαγραφή
    4. Αυτο λεω και εγω.. διαβασε λιγο το σχολιο σου που απο ολα τα σχολια εδω μεσα το δικο μου χαρακτηρισες!!!! Οταν υπαρχει δραση να περιμενουμε και την αντιδραση.
      Εσυ περασες στην επιθεση οποτε δεν θα πεσω εγω στο επιπεδο σου καραγκιοζακο οχι εσυ!!!

      Διαγραφή
  88. Eξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ Οκτωβρίου - Νοεμβρίου 2016
    23.06.2017
    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΛΑΓΗΕ ολοκλήρωσε την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής Η/Ε από ΑΠΕ μηνός Οκτωβρίου 2016. Παράλληλα ολοκληρώθηκε η εξόφληση του συνόλου των τιμολογίων για παραγωγή Νοεμβρίου 2016.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Εχω στείλει φορολογική εδώ και μέρες αλλά δεν έχει ενημερωθεί το site , την πληρωμή την κάνουν κανονικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνηθως κανουν καποιες μερες να τη περασουν και αν γινουν πληρωμες σε αυτες τις μερες και δεν την εχουν περασει δεν πληρωνεσαι!!!
      Οταν θα περαστει στις αμεσως επομενες πληρωμες πληρωνεσαι και εσυ με τα μεγαλυτερα τιμολογια δεν πας δηλ. στον επομενο μηνα πληρωμων.
      Υπαρχει και ακομα ενα εδεχομενο σπανιο ομως που εγινε σε μενα και ευχομαι να σου συμβει. Δεν ειχε φανει η φορολ. ενημ. στο σαιτ και πηγα στο Λαγηε επειδη καιγομουνα για πληρωμη και ειχε περαστει στα αρχεια τους ειχα μπει στις πληρωμες απλως λογω καποιων προβληματων που δεν μου εξηγησαν δεν την ειχαν αναρτησει στο σαιτ.....

      Διαγραφή
  90. Ναι, Εθνική 20αράκι μπήκαν 989 ευρώ για Νοέμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; επειδή και εγώ 20αρι έχω, πόσες kwh παραγωγή είχες για Νοέμβριο; εγώ 1494 με σταθερές βάσεις και τιμή 0,3357€/kwh. Έχεις tracker και τιμή μονάδας πολύ μεγαλύτερη μάλλον;

      Διαγραφή
    2. 20αρακι tracker στην Α. Μακεδονία 2400kwh για Νοέμβριο 2016. 2800kwh για 2015

      Διαγραφή
    3. Βασικά έναντι είναι τα 989. Το πάρκο είχε 2040 σύμφωνα με το sunny portal. Ναι, έχω τρακερ και τιμή 0,4597. Φίλε John Black πολύ καλή επίδοση. Είσαι νότια Ελλάδα μήπως; Εγώ είμαι κεντρική Μακεδονία.

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Και γω κεντρική Μακεδονία είμαι, συγκεκριμένα Επανομη Θεσ/νικης.

      Διαγραφή
  91. και μενα μπηκαν κατοσταρι 3800 για νοεμβριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους τόσο για τις προσπάθειες τους στην μείωση των υπερημεριων όσο και για την ενημέρωση σχετικά με τις πληρωμές. Ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέψουμε και το σχόλιο του Ilias για αύξηση των υπηρεμεριων οταν θα ειναι να πληρωθούν οι καλοκαιρινοί μηνες. Ειναι γνωστό δυστυχώς το παιχνίδι της ΔΕΗ το καλοκαίρι να μαζεύει της υπηρεμεριες και απο τον Αύγουστο να αρχίζουν να αυξάνονται. Ελπίζω αυτη την φορα να μην δούμε το ίδιο έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. https://energypress.gr/news/exofleitai-amesa-oktovrios-noemvrios-dekemvrios-me-ta-hrimata-tis-polisis-toy-admie-lene-oi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Η πληρωμη δεκεμβριου ποτε ξεκιναει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο Δευτερα και ακουγεται οτι θα ολοκληρωθει μεχρι το τελος της εβδομαδας.

      Διαγραφή
    2. Απο δευτερα υπαρχει πιθανοτητα να εξοφληθει 100αρι????ευχαριστω για την απαντηση εκ των προτερων.

      Διαγραφή
  95. Πληρωθηκε κανεις για Νοεμβριου απο Πειραιως? Μηπως την Δευτερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Η πλακα ειναι οτι η πληρωνωμαστε η οχι το βιολι μας εμεις....βρησιμο ο ενας στον αλλο δεν παιζεστε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα οι διαβολοι συμαχησαν.... ποιος θα το ελεγε πριν κατι μηνες οτι ο Καζακος θα διαβαζε ποστ του afo .....

      Διαγραφή
    2. κ. Κακαρούνα, έχετε διαβάσει το Link που σας βάζει ο Καζάκος;
      Παρόλα αυτά είδατε ποτέ να βρίζω; Νομίζω ότι το σχόλιο σας δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει τους πάντες.

      Διαγραφή
    3. Κ παπακυριακου μια ενημερωση για δεκεμβρη παρακαλω????

      Διαγραφή
  97. Πληρωθηκε κανεις απο Πειραιως Για Νοεμβρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Καλημερα γνωριζει κανεις ποτε ξεκιναει ο δεκεμβρης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Αρμυρά,
      αν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε το παρακάτω δελτίο, θα μάθετε.

      http://ephe.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85-2362017/

      Διαγραφή
  99. Ok από Πειραιώς πλήρωσε μόλις τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ