Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Πληρωμές φωτοβολταικών ΛΑΓΗΕ παραγωγής Ιουνίου - πληρωμή Φεβρουαριο !!! (4)

ΥΠΑΡΧΕΙ 5Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ
Eίναι η 4η ανάρτηση για παραγωγη Ιούνιο!

 Για σχόλια και ενημέρωση απο την 1η αναρτηση στα σχόλια πατήστε εδώ. για τη 2η αναρτηση εδώ., για 3η ανάρτηση εδώ
Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής, και ποσο.
Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση. 

 Τα σχολια δεν χανονται. Λόγω των πολλών σχολιων πρεπει να πατήστε το "φόρτωση περισσότερων" που υπαρχει κατω απο τον πινακα για πληκτρολογηση του σχολιου σας.  Αν δεν δουλευει αυτό δοκιμάστε να μπειτε με διαφορετικό προγραμμα πλοήγησης -browser e.g. explorer, mozila κτλ


ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Μήνας παραγωγής
Ιούνιος
Ημ/νια πληρωμής
Φεβρουαριος





Τραπεζες





Εθνική




Αλφα




Αγροτική






Εμπορική ()






Πειραιώς




Eurobank




Αττικής






Κύπρου




Probank





Αλλες (συνεταιριστικές)






457 σχόλια:

  1. Καμια νεα πληροφορια για πληρωμες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι μαζι την τεταρτη στο υπεκα
    εγω θα ερθω απο αγρινιο
    δεν παει αλλο να ειμαστε ολοι εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΣΟΦΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτωχοί μου συνάδελφοι επενδυτές λίγα τα ψωμιά του Ασημάκη. Μας τελείωσε εμάς και πολλούς άλλους, σε λίγο στην φυλακή που θα τον ανταμώσουμε όλοι, θα τον έχουμε στην σφαλιάρα. http://www.makeleio.gr/?p=56105

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5:36 Καλά λες ο Χίος μπορεί να βοηθήσει,έχει τηλ. καταγγελιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το προβλημα κυριοι ειναι οτι εχουμε να κανουμε με τυχωδιωκτες σαν τον Παπαγεωργιου. Εγω θα προτεινα να παμε αιφνιδιαστικα και στο σπιτι του να νην αφησουμε τιποτα ορθιο. Γιατι σε εναν τυχωδιωκτη οπως ο Παπαγεωργιου τετοια μεταχειρηση θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και λεφτα εχουν αλλα τα δινουν οπου θελουν. Ποσοι κοπριτες δουλευουν στις ελληνικες πρεσβειες στο εξωτερικο με διπλο μισθο και το μονο που παραγουν ειναι κοπρια.. ποσα λαμογια δουλευουν στον ΕΟΤ στο Εξωρικο ποσοι αργομισθοι δουλευουν στον ΟΑΣΑ και σε καθε ενα κωλοκρατικο οργανισμο...? Εκει βρισκουν λεφτα για μπονους και διπλους μισθους. Να βρει και ο τυχωδιωκτης ο Παπεγεωργιου αυτη η κωλοφατσα λεφτα να μας πληρωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στο site των αγροτικων φωτοβολταικων αναφερει για πληρωμες την παρασκευη 14/02/2014 απο που πηγαζει αυτη η πληροφορια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που το είδες αυτό που γράφεις!!!

      Διαγραφή
    2. το βγαλανε τι να πω πριν 15 λεπτα το ειχαν .....

      Διαγραφή
    3. ΙΣΧΥΕΙ….ΛΕΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΙΟΥΝΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ Ε ΜΕΡΕΣ…. ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΡΑΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  9. Το site των αγροτών το κάνει συστηματικά αυτό, αλλά δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Πριν δέκα μέρες ελγραφε ως ημερομηνία πληρωμής του Ιουνίου την 4/2/14. Επειδή πέρασε η ημερομηνία αυτή, απλά το έκανε 14/2/14. Αν δεν ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ να φωνάξουμε για τα λεφτά μας, θα γίνει 34 του μηνός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φοβαμαιι συναδελφε οτι εχεις δικιο

      Διαγραφή
    2. Γνωρίζει κάποιος ότιμε τα λεφτά μας πληρώνουν πρώτα το ρεύμα που αγοράζουν από Βουλγαρία με 0'80λεπτα; και εμάς μας αφήνουν απλήρωτους....

      Διαγραφή
  10. Δεν είμαι αγρότης αλλά στην πληρωμή Μαιου είχαν την σωστή πληροφορία πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπέρα σωστη είναι η πληροφορια των αγροτικων τεταρτη 12/2/14 θα ξεκινήσουνε και πεμτη με παρασκευη θα δουμε πληρωμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μακαρι συναδελφοι, να είναι οπως τα λετε αλλα απο που πηγαζει αυτη η πληροφορια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. giati sbistike ena sxolio autos pou to egrapse na to ksanagrapsi itan poli simantiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. στο site του αφο (αγροτικα φωτοβολταικα) υπαρχει και τωρα 23,10/7-2-2014 η πληροφορια οτι θα αρχισει η πληρωμη
    14-2-2014.στην δεξια πλευρα προς την μεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ακουστηκε οτι η σελίδα του energypress σταματισε.ξέρετε κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. από τον λαγηε είναι η πληροφορια εγκυρη και αργησανε της πληρωμες. κανονικα επρεπε να πληρωθούμε δεκαμβριο.

    υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι εγινε ρε παιδια !!!!! τι ¨αγροτικοι¨ λαικισμοι ειναι αυτοι !!!! τι Θρασος ασυστολο ειναι αυτο !!!! ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ 14/2, ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ !!!!!!!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΣΚΑΣΕΙ !!!! Αιντε που να παρει με την κουτοπονηρια σας !!! ασχετοι, παιζεται με τον πονο μας , ανοητοι !!!!! φτανει !!! νομιζετε πως εχετε να κανετε με κρετινους !!!! με απελπισμενους μιλατε, αιντε ψωνια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πιστευεις Ασημακη, πως με τετοια κολπακια, τυπου ¨δες το site ταδε , , , ¨, θα μειωσεις την συμμετοχη μας στις 12/2 στο ΥΠΕΚΑ, γελιεσαι οικτρα !!!!! Φτανει το δουλεμα και ο εμπαιγμος, φτανουν τα συντεχνιακα κολπακια του ¨διαιρει και βασιλευε¨, τα παρταλια που παιζουν το παιχνιδι σου, σιγα - σιγα ξεσκεπαζονται !!!!

      Διαγραφή
    2. Σωστος, ας βγει να μας το πει επονυμα πως θα πληρωθουμε 14/2, να μην κανουμαι και εξοδα !!!!!

      Διαγραφή
    3. μάλιστα κυρ κύρου.ότι πεις ότι πεις ότι θες

      Διαγραφή
    4. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΙΤΕ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ Κ ΠΟΥ…..ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ 12/2

      Διαγραφή
  18. Δεν ακούμε κανένα παπαγαλάκι, κανένα πουλημένο site κοιμώμενων αγροτών, και τίποτα το ανεπίσημο για τις πληρωμές μας. Όλα αυτά γίνονται απο τα κοματόσκυλα του Ασημάκη για να σπάσει η συγκέντρωση. Αν είναι να μας πληρώσουν στις 12 ή στις 11/2 να βγάλει ο ΛΑΓΗΕ επίσημη ανακοίνωση. Τα υπόλοιπα είναι του κώλου, σαν τα ψέμματα που μας τάιζαν όλο το Γενάρη για δήθεν διπλή πληρωμή το Φλεβάρη. Όλοι στο ΥΠΕΚΑ στις 12/2 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ´ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ. ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΝΙΘΕΙΕΣ ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρε τον Ασημάκη πανικό, αφού είδε οτι με το να μας βρίζει δεν μας σταματά, το ρίξε στο ΡΑΔΙΟ αρβύλα μπάς και μασισουμα φόλα παραπληροφόρηση... Όλο ΚΑΤΩ την Τετάρτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παπακυριακού Γιάννης8 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:23 π.μ.

    Γιατί υπάρχει κανείς που να πιστεύει οτι ακόμα και να πληρώσουν την παραγωγή Ιουνίου δεν θα έπρεπε να γίνει συγκέντρωση για τις πληρωμές μας;Το αντίθετο μάλιστα.Σε στιγμή που είναι εκκαθαριστικός, θα πρέπει να είμαστε και περισσότεροι σε στιγμή που τα έξοδα μετακίνησης στην αθήνα θα είναι πιο εύκολο (σχετικά) να πληρωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ Ο ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12/2 ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΕΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΣΗΜΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ. ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗ Σ΄ ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ Μ΄ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ γελοίε καλά θα κάνεις να μην κατέβεις και να στείλεις με τον ξεφτύλα τον Παναγή της ΠΟΣΠΗΕΦ από τώρα ευχαριστήριο τηλεγράφημα για τις άοκνες μαλακίες τους και που δεν πληρωνόμαστε. Εμείς οι παραγωγοί κατεβήκαμε και το φθινόπωρο και το χειμώνα για να σώσουμε τα σπίτια μας. Το ιδιο θα κάνουμε και στις 12/2. Τώρα βέβαια από τον αγώνα μας ποτίζονται και κάτι σκουλικια σαν και σένα...

      Διαγραφή
    2. Πες τα Χρυσοστομε !!!!!!!!!!!!!! πες τα γιατι μας πριξαν τα παπαρ . . .α οι ανευθυνοι !!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Σπεηφ Σερρων ως την Παρασκευη πληρωμαστε καυ Αυγουστο!Μας κοροιδευουν ολοι!Καλημερα ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) :) σωστος φιλε, για να θυμουντε μερικοι - μερικοι, ποιους ακολουθουν !!!!!!! καλη ωρα σαν τον 11:01 :)

      Διαγραφή
  24. Και ο ανόητος 11:01, Λούζερ και φαντασμενος, τον χαβά του !!!!!! Εδω ο κοσμος χάνετε και το μου . . ι χτενιζεται !!!!!! Ο καθε πικραμενος με τα κομπλεξ του, εδω μεσα !!!! σεναρια συνωμοσιολογιας και παπαριες !!!! Παντως Γιάννη, δεν σε τιμουν τετοιοι υποστηρικτες, εμενα θα με προβληματιζε πολυ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλοι αγρότες ο Σπανούλης σας κοιμίζει!!! Ο άνθρωπος είναι παιδί του κομματικού σωλήνα και τους κάνει εκδούλευση... Σας κρατάει σπίτια σας για να πευάνετε από την απληρωσιά εκεί!!! Ξυπνήστε και κατεβείτε στο ΥΠΕΚΑ στις 12/2 για να πληρωθούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλα πλακα αυτω φενεται και σε μενα, μπορι να ειμε αγροτης αλα δεν ειμε και βλακας

      Διαγραφή
  26. http://www.capital.gr/News.asp?id=1953969 Θα βρούν 900.000.000 ευρώ για καινούργιους μετρητές με τους παραγωγούς απλήρωτους. (Μήπως πάει το μυαλό σας στις μίζες;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα δεν το ειδαμε, Γιαννη τον ειπαμε !!!!!! καινουργιοι μετρητες !!!! κατσε ρε Φιλε να δουμε τι θα γινει με το χάλι μας, εδω δεν μπορουμε να ξυθουμε !!!!!! 12/2 ολοι στο ΥΠΕΚΑ.

      Διαγραφή
    2. ακριβώς γι αυτό το έβαλα. Που θα βρούν χρήματα για αυτό το έργο που κατα πάσα πιθανότητα θα υπερκοστολογηθεί ενώ δεν μας έχουν πληρώσει. ρητορικό το ερώτημα

      Διαγραφή
    3. Παίρνουν μίζες οι πολιτικοί????? Φτού φτού

      Διαγραφή
  27. Ξερω για οσους μενουμε εκτος Αθηνων ειναι ενα κοστος που παρα πολλοι παραγωγοι δεν εχουμε πρεπει ομως να κανουμε οτιδηποτε ωστε να ειμαστε εκει και ας πληρωσουν τον Ιουνιο η συγκεντρωση γινεται για ολες τις πληρωμες για ενημεροτητες για φπα ανεισπρακτων ποσων για φορους ανεισπρακτων και το ειχα θεσει σε προηγουμενη αναρτηση μηπως βγει ανακοινωση πληρωμης για να σπασουν την συγκεντρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις απολυτο δικαιο Φιλε μου, αλλα νομιζω πως οποιοι θελουν να σπασουν ετσι την συγκετρωση μας, υποτιμουν οχι τοσο το μυαλο μας, αλλα το θυμο μας !!!!!!!!!

      Διαγραφή
  28. Σε αυτη την φαση ολοι οι εμπλεκομενοι στα ΦΒ ολων των κατηγοριων πρεπει να ειναι εκει ασχετως των ατζεντων καθε κατηγοριας πρεπει να δουν την οργη μας ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ αν ειναι ανικανοι να πανε σπιτακια τους αν ειναι δολιοι να πανε φυλακη επειδη καποιος ειχε την επιθυμια να επενδυση στα ΦΒ να εχει τωρα ασκηση καθημερινης βιας απεναντι του απο τραπεζες απο ασφαλιστικους οργανισμους απο εφοριες κτλ. ΓΙΑΤΙ??????? και οι κοντομηναδες εξω οι μιζαδοροι εξω οι πρωθυπουργοι εξω ολα τα λαμογια και τις κλεψιες αυτων τις πληρωνουμς εμεις ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!!!! εχουμε συμβαλει εμεις οι ΑΠΕ 549.84 εκ σε εισορες για το ελλειμμα πια ειναι η εισφορα του κρατους σε αυτο μονο εμεις πληρωνουμε ολες οι αλλες ΑΠΕ επειδη δεν εχουν εμπλακει μικροεπενδυτες (ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ ΜΗΤΗΛΙΝΑΙΟΣ κτλ)πληρωνονται κανονικα δεν μπορουν να χαλασουν τα χατηρια των αφεντικων τους οι μονοι σε αυτη την κατασταση εξαθλιωσης ειναι ΦΒ του διασυνδεμενου ΤΕΡΜΑ!!!!!!!! την τριτη παιζεται η ζωη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε μου φιλε, διαβασα επισταμενως και με πολυ προσοχη την αναρτηση σου, εκ προοιμιου σου γραφω πως με βρισκει 100% συμφωνω, ΑΝ !!! και λεω αν, γιατι ενιωσα πως στο κειμενο σου υπαρχουν και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ προεκτασεις !!!!! Γνωριζεις και γνωριζω πως η Εθνικη οικονομια, αφου αυτος ειναι ο κλαδος της ενεργειας, με την πολιτικη, συνδεονται αμεσα, μονο που καλε μου Φιλε, δεν ειναι, ουτε η στιγμη , ουτε ο καταλληλος χωρος να μπουμε σε τετοια διελκυστιδα !!!!! Το μονο που θα καταφερουμε ειναι να μπερδεψουμε και να αποπροσανατολισουμε, ανθρωπους που υποφερουν ΠΑΡΑΛΟΓΑ !!!! Εχω ομως τις επιφυλαξεις μου, γιατι μπορει και να παρερμηνευσα την αναρτηση σου, Φιλικα.

      Διαγραφή
  29. Αγαπητε μου φιλε, διαβασα επισταμενως και με πολυ προσοχη την αναρτηση σου, εκ προοιμιου σου γραφω πως με βρισκει 100% συμφωνω, ΑΝ !!! και λεω αν, γιατι ενιωσα πως στο κειμενο σου υπαρχουν και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ προεκτασεις !!!!! Γνωριζεις και γνωριζω πως η Εθνικη οικονομια, αφου αυτος ειναι ο κλαδος της ενεργειας, με την πολιτικη, συνδεονται αμεσα, μονο που καλε μου Φιλε, δεν ειναι, ουτε η στιγμη , ουτε ο καταλληλος χωρος να μπουμε σε τετοια διελκυστιδα !!!!! Το μονο που θα καταφερουμε ειναι να μπερδεψουμε και να αποπροσανατολισουμε, ανθρωπους που υποφερουν ΠΑΡΑΛΟΓΑ !!!! Εχω ομως τις επιφυλαξεις μου, γιατι μπορει και να παρερμηνευσα την αναρτηση σου, Φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα προσπαθησω να σου απαντησω με πολυ ηρεμια , ακριβως στον τονο που εκανες το σχολιο σου, στο 1:38μμ.
      ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ............ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΤΥΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΔΙΧΩΣ ΒΙΑ.
      "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.......ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" (Στεφαν Εσσελ)
      Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ σημερα νομιζω οτι ειναι οτι οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ "ΘΥΜΟ"
      αρχ.
      1. η ψυχή, το πνεύμα, το στοιχείο τής ζωής, τής αισθήσεως ή τής σκέψεως, ιδίως τών ισχυρών αισθημάτων και παθών («θυμὸν έκπνέων», Πλάτ.)
      3. το θάρρος, η ζωτική δύναμη τού ανθρώπου («τείρετο δ' ἀνδρῶν θυμός» — λιγόστευε το θάρρος, η δύναμη, η διάθεση τών ανδρών, Ομ. Οδ.)
      4. η καρδιά («πάτασσε θυμός» — χτυπούσε δυνατά η καρδιά, Ομ. Ιλ.)
      5. «θυμός εγγίγνεται» — έχω διάθεση να..., Ιπποκρ.)
      6. ιδιοσυγκρασία
      7. φρόνημα
      8. τόλμη, θάρρος

      Και επειδη η περιπτωση μας μοιαζει με το Ελληνικο Δανεισμο του Μνημονειου, διοτι εμεις καθε χρονο συνεισφερουμε στο ελλειμμα 510- 550 εκατομμυρια και το ελλειμμα μεγαλωνει, ..............ακριβως οπως ο δανεισμος της Ελλαδος................... καποιοι καποτε σε αυτον τον τοπο πρεπει να "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ" και να βγουν στον δρομο..........για να αλλαξουν τα πραγματα, αλλοιως δεν εχει σωτηρια.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω 3:01 !!!!! αλλα επειδη διαβασα μια γνωστη ¨Συριζεικη¨εκφραση πχ ¨μνημονιο¨ !!!!! και επειδη, εδω εμεις, δεν παλευουμε για εξουσιες και μη πω τι !!!! και επειδη ,δεν ειμαστε μακακες να μας βγαλατε με κουκουλες να πεταμε μολοτοφ !!!! ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SITE, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!!!! Αν θελεις πολτικη κλπ, πηγαινε και βρες τον Ασημακη, εμεις τραμπουκοι και βιολατρες ΤΣΑΜΠΑ, δεν γινομαστε !!!! επιχειρηματιες ειμαστε και θελουμε το δικιο μας ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Oute kano politikh oute me endiaferoun oi politikoi. To fotoboltaiko mou me endiaferei. Esu pandos vges prota apo tin anonymia sou kai meta syzhtame. Lambis

      Διαγραφή
  30. Μόνο την οργή του λαού φοβούνται.Ανεξάρτητα αν βγάλουν η όχι ανακοίνωση πρέπει όλοι να κατεβούμε ενωμένοι στην Αθήνα στις 12/2.Και κάθε μήνα όταν βλέπουμε ότι καθυστερούν αυτό πρεπει να κάνουμε.
    Δυστυχώς αν δεν διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δεν πρόκειται να μας σεβαστεί κανένας. (ΣΟΦΑΔΕΣ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Περιπου τα 2/3 απο την πλωρωμή του Ιουνίου αντιστιχεί με τα λεφτά από
    τον ΦΠΑ που έχουμε αποδώσει και δεν έχουμε εισπράξει.Ετσι όπως πάει
    σιγα -σιγα θα μας πληρώνουν μια φορα το χρόνο με αυτά που μας πήραν.
    Ισως μερικοί που δεν πληρώνουν ακόμη ΦΠΑ να μην το καταλαβαινουν και
    να αντιδρούν γιατι την συγκέντρωση την κάνει ο ΣΠΕΦ και όχι ο ΠΑΣΥΦ και η ΠΟΣΠΗΕΦ και δεν ξέρω ποιος άλλος
    Πάρτε το χαμπάρι συνάδελφοι και ελάτε όλοι στο ΥΠΕΚΑ στις 12/2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ελα ρε Βασιλη, μονο οι ανοητοι και οι κοντοφθαλμοι, αντιδρουν σε τετοια συγκεντρωση !!!!!!!! α! με αρχηγους τους χαμενους αρχισυνδικαλιστες που τους εχουμε γραμμενους !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψεματα !!!! φανταζεσαι 3:25, τι θα γινοταν τωρα, αν οσο μας ελεγαν , γινοταν πραγματικοτητα !! ο ενας, αφηστε να μπουν ολοι στο συστημα !!! ο αλλος, κρατηστε τις ταριφες στο θεο !!! οχι ενα δις !!! τρια θα ειχαμε τωρα και θα βλεπαμε λεφτα του αγιου φουτσου !!!!!! κι΄ολα αυτα για την καρεκλα !!!! ντροπη !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΝΕΝΑΣ να μην παει σε τέτοιες συγκεντρώσεις προδοτων χαρτογιακάδων υπαλληλων του Υπεκα !

      Διαγραφή
    3. :) α ρε φουκαρα !!!! α ρε κιοτή !! αρε κλωσα του κερατα !!!!! στον 4:30 αναφερομαι, σ΄αυτον τον γλοιωδη , μοιξιαρη τυπο, σ΄αυτο το αποβρασμα που πεταει λασπει, Δεν θα μας διαιρεσεις ρε παρταλι, ξερω ποιανου συμφεροντα εξυπηρετεις !!! του Ασημακη ε!!! χιλιοι τουλαχιστον θα ειμαστε εξω απ΄το γραφειο σου Ασημακιη!! φτανει το δουλεμα, οσους εγκαθετους και να βαλεις να γραφουν εδω μεσα, τα λεμε την ΤΕΤΑΡΤΗ 12/2 ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !!!!!!

      Διαγραφή
  33. Οι αγροτες προειδοποιουσαν οτι θα κανουν κινητοποιησεις αν δεν αρθουν τα μετρα οι κυβερνωντες στα αρ@@@@δια τους μολις βαλανε μπροστα τα τρακτερ και βγηκαν στους δρομους αρχισαν τις επικυψεις αν δεν κινητοποιηθουμε και κανουμε βροντερο παρων την τριτη δυστυχως εμεις θα υποστουμε τις επικυψεις οποιος του αρεσει ας κατσει στον καναπε και το πληκτρολογιο ηρθε η ωρα μας αν δεν το εχετε καταλαβει η θα αντιδρασουμε ΤΩΡΑ η ξεχαστε τα παρκα ξεχαστε τις θυσιες που υποστεικαμε να τα φτιαξουμε ξεχαστε το μελλον γιατι σε λιγο θα παψουμε να υπαρχουμε θα ειμαστε μια καινουργια κοινωνικη ομαδα οι πενητες ΦΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/2 ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ

      Διαγραφή
    2. 3:34 Μονο που οι αγροτες κανουν κινητοποιήσεις διαρκειας, και όχι πικ νικ

      Διαγραφή
    3. Ελα ρε μεγαλε !!!!!!!! σωπα ρε θηριο !!!!!! εγω αλλου βλεπω ψησταριες , λουκανικα, παντσετες κλπ !!!! σε κατι αλλες κινητοποιησεις !!!!! ε Γιγαντα !!!!

      Διαγραφή
    4. μαλλον δεν εχεις κανει αγωνα διαρκειας 6:30... εσυ αν θελεις παρε ταπερ απ το σπιτι... το θεμα ειναι μπορεις να πας στο υπεκα στις 12/2 και να φυγεις στις 20/2 η οσο χρειαστει;

      Διαγραφή
    5. Εχεις δικαιο, μακαρι ρε μεγαλε να μπορουσα !!!!! ξερω πως αυτο θα επρεπε να κανω αλλα Φιλε μου, δεν με νοιαζει να πειναω εγω, θα πεινασει ομως οι οικογενεια μου, εδω μας φτασαν !!!! μεροκαματο και πιατο φαι !!! την ξεφτιλα μου !!!! για το ταπερ δεν θα σου πω !! το ζω καθε μερα.

      Διαγραφή
    6. κουραγιο... αλλα οσοι πιο πολλοι τοσο πιο πολυ θα φανει η δυναμη μας...

      Διαγραφή
  34. Ναι θα παμε παλι θα μας πει οτι μεχρι τελος Φλεβαρη θα πληρωσει 3 μηνες και θα φυγουμε....καθε φορα αυτο θα κανουμε για να περνουμε κανενα φραγκο??? Αν ειναι να του τραβιξουμε 5-6 σκαμπιλια για παραδειγματισμο να παμε αλλιως γινομαστε γραφικοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς ετσι ! Αλλιως ειμαστε γελοίοι !

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. 6:36 σκαμπίλια όχι μονο στον υπουργό και του Λουμακιδες αλλα και σε παραγωγους του ειδου σου.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Για γέλια και για κλάματα ....

      Διαγραφή
  35. Όπου φτώχεια και γκρίνια έλεγαν στο χωριό μου.
    Καιρό τώρα γίνονται επιθέσεις μεταξύ παλιών - νέων, υψηλής – χαμηλής ταρίφας Λουμάκηδες – Παναγήδες και για διάφορους άλλους λόγους. Η αιτία της γκρίνιας όμως είναι το ότι δεν μας πληρώνουν και στερούμαστε βασικά είδη διαβίωσης. Ποιός είναι υπεύθυνος γι αυτή την κατάσταση;
    Το Φθινόπωρο του 2012 οι φωστήρες - ιδιοκτήτες – διαχειριστές του ΛΑΓΗΕ (που δεν είναι άλλοι από την κυβέρνηση) αφού μελέτησαν το πρόβλημα ρευστότητας, αποφάσισαν ότι η λύση για μηδενισμό του ελλείματος ήταν να βάλουν το χέρι στη τσέπη μας και να μας πάρουν για τρία (3) χρόνια το 25 ως 30% του τζίρου (σε ποιό άλλο κλάδο μπόρεσαν να κάνουν κάτι ανάλογο;). Το τραγελαφικό της περίπτωσης είναι ότι πληρώνουμε και φόρο για τα χρήματα που δεν θα πάρουμε ποτέ και αναφέρομαι στην έκτακτη εισφορά.
    Ένα χρόνο μετά άρχισαν να μιλάνε για New Deal γιατί ο λογαριασμός παράγει έλλειμα. Θα μας περάσουν αυτό που θέλουν. Για πόσο χρόνο θα ευημερούν οι αριθμοί για να φτάσουμε και πάλι στην ίδια κατάσταση; Θα τους εμπιστευτούμε γιατί τους θεωρούμε πετυχημένους;
    Μια μικρή ανάλυση της οικονομικής κατάστασης του 2012.
    Πληρωμένα τιμολόγια 16177,58 Απλήρωτα τιμολόγια 48532,72
    Πληρωμένος ΦΠΑ 10134,63
    Δόσεις δανείων 22400,00
    Ασφάλεια 600,00
    ΔΕΗ – Τηλέφωνο 650,00
    ΟΑΕΕ 3900,00
    Εφορία (Περίπου) 9000,00
    ΣΥΝΟΛΟ ΕΞΟΔΩΝ 46684,63
    Όχι μόνο δεν πήραμε χρήματα. Πληρώσαμε και 30.000€. Ακόμη και τα δανεικά τελείωσαν. Κάπως έτσι είστε όλοι.
    Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Όλοι πρέπει να είμαστε παρόντες στη συγκέντρωση στις 12/2.
    Να δείξουμε στους συλλόγους ότι η δύναμη είναι σε μας και όχι στις καρέκλες των προέδρων.
    Πρέπει να είμαστε εκεί δυναμικά και με κάποια βασικά αιτήματα.
    - Να πληρωθούν τιμολόγια.
    - Να μην προπληρώνουμε ΦΠΑ.
    - Με κάποιο τρόπο πρέπει να δημοσιοποιηθεί η κατάσταση. (π.χ. Πρόκληση εκπομπής σε τηλεοπτικό κανάλι με καλεσμένο υπουργό και παραγωγούς).
    Και άλλα που έχουν αναφερθεί πολλές φορές.
    Συνάδελφοι πρέπει να αντιδράσουμε. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!! 12/2 όλοι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν νομιζω οτι τα λες καλα τις προηγουμες φορες εδωσαν τουλαχιστον μια δοση τον Ιανουριο που δεν εγινε τιποτα φαγαμε επιπλεον ενα μηνα αν δεν αρχισουμε να κινητοποιουμαστε συνεχως ωστε να καταλαβουν οτι το παιγχνιδακι τους ελαβε τελος θα φτασουν στο χρονο σε λιγο χρονο.Δεν ειναι γελοιος κανενας που ζηταει τα λεφτα του.Αν εσυ δεν αγωνιστεις για αυτα κανενας αλλος δεν θα το κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φιλε Βαγγελη ξεχασες να βαλεις κατι σημαντικο στα γραφομενα σου ποσο ειναι το ποσο της εκτακτης εισφορας λοιπον για ετος 2013 (οχι Ιαν 2014) εκτ εισφορα 24543, πληρωμενα 15940 οφειλομενα 37743 δηλ μου εκλεψαν κοντα 25000 και απο αυτα μου εδωσαν 16000 δηλ μου εχουν δωσει σαν πληρωμη το 65% της εισφορας ο Λαγηε δεν μας εχει δωσει ουτε cent μεχρι στιγμης


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε παιδια ο στουρναρας ετοιμαζει εκπληξη στην τροικα με το πλεονασμα. Θα τριβουν τα ματια τους λεει. Εμεις μετα περιμενουμε λεφτα;; δεν πληρωνουν πουθενα και κανεναν για να βγει οσο μεγαλυτερο γινεται το πλεονασμα. Ειναι η λογικη της ελλαδας χρωσταμε παντου μεν αλλα εχουμε πλεονασμα δε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά θα δώσουν 900.000.000 για νέους μετρητές.
      Μίζεεεεεεεεες ???

      Διαγραφή
    2. Κατά σύμπτωση στο ebay http://www.ebay.com/itm/EMF-Smart-Meter-Band-gives-you-piece-of-mind-from-your-electric-SmartMeter-/180780634298 ο μετρητής κάνει για ένα τεμάχιο 30 ευρώ και με τιμή λιανικής, τα πεντέμιση εκατομμύρια κοστίζουν 165 εκατομμύρια ευρώ. Mέχρι τα 900 εκατομμύρια έχουμε μια διαφορά 700 + εκατομμυρίων.Αυτό και μόνο έφτανε να μηδενίσει τα χρέη του λαγηε. Πιστεύει κανείς ακόμη ότι θέλουν να λύσουν προβλήματα???

      Διαγραφή
    3. Καλό θα ήταν να περιμένουμε το σχόλιο του Ασημάκη Παπαγεωργίου σχετικά με τη τιμή αγοράς των μετρητών...
      ο οποίος παρίστατο προσωπικά για το λόγο αυτό.
      Θεωρεί λογικό το κόστος των 900.000.000 ευρώ???
      Ο κύριος Μανιάτης τι λέει γι'αυτό ???

      Διαγραφή
  39. καποιος να γραψει στην EUROSTAT οτι το πλεονασμα ειναι τα οφειλομενα σε μας. καποιος να ξερει αγγλικα. ολοι στο υπεκα στις 12/2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλοι μου, επειδη γνωριζω καλα τα οικονομικα, λογο επαγγελματος, μην ξεγελιεστε, Τα δικα μας ποσα, δεν αφορουν στο πλεονασμα, ουτε αλλα ωφειλομενα απ΄το Δημοσιο !!! μη τρελαθουμε, ή πιστευετε πως ειναι ηλιθιοι οι της EUROSTAT!!!!!! μια Ελληνικη εφημεριδα ν΄ανοιξεις, το γραφει καθε Κυριακη !!! εμας αλλα μας αυτωνουν, με πρωτη και καλη την ΔΕΗ!!!! και ενα σωρο αλλες στρεβλωσεις, αλλα νυσαφι, φτανει, Οταν η υπομονη μας λαμβανεται, αδυναμια, αυτο πρεπει να τελειωσει !!!!! ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ.

      Διαγραφή
  40. ολοι την τεταρτη στο υπεκα.πρεει να απαιτησουμε πληρωμες και να λυσουμε το προβλημα του φπα
    ειναι αδιανοητο να πληρωνουμε στο δημοσιο για χρηματα που μας χρωσταει τι ιδιο το δημοσιο
    ο ασημακησ πληρωνεται 8000 ευρω το μηνα και εμαις τρωμε τα σωθικα μας
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΓΡΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ""Στάση Πληρωμών"" : είναι η στάση που αρέσκεται να χρησιμοποιεί το κράτος κατά την διάρκεια του SEX με τους πολίτες του.
    D.Y.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Tην Τετάρτη σκεφτείτε τι θα κάνουμε κάτω από το ΥΠΕΚΑ.Υπάρχουν ιδέες για να δημοσιοποιηθεί το θέμα μας;
    Θέλουν επενδύσεις οι αναξιόπιστοι.Τους επενδυτές από νοικοκύρηδες τους κάναν ζητιάνους,να χρωστούν παντού,να μην έχουν να ζήσουν.
    Διεκδικούμε ΟΛΑ όσα μας χρωστάνε ,να κόψουν το λαιμό τους να τα βρουν.Βρήκαν τόσα δις για της τράπεζες.
    Για τον Στουρνάρα καλά θεωρεί ότι όλοι μέσα έξω από το κράτος τρώνε κουτόχορτο.
    Το μισό πλεόνασμα που εμφανίζει μας το χρωστάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό και σας έχει γραμμένους εκεί που ξέρετε. Γιατί είσαστε νοικοκύρηδες - κακομοίρηδες. Τίποτα δεν είστε γι αυτούς και το μόνο που σας σώζει μέχρι τώρα είναι που δεν έχουν βρει, ακόμα, τη νομική φόρμουλα και να σας ξετινάξουν και να μην κάνουν ζημιά στα αφεντικά τους στις τράπεζες.

      Διαγραφή
    2. Και μετα ηρθαν οι εξωγηινοι, που ζουν αναμμεσα μας, ελεγχουν το παγκοσμιο οικονομικο συστημα, τα βρηκαν με τους Νεφελιμ, και ετοιμαζουν μεσω του Στουρναρα, την καταστροφη μας !!!!!! Ρε αιντε απο δω !!!! ΕΙΠΑΜΕ , ΑΥΤΟ ΤΟ SITE, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!! Αφηστε μας, μπας και βρουμε σοβαρη λυση στις πληρωμες μας , βλαμμενα !!! Αιντε απο δω !!!!

      Διαγραφή
    3. Ξεχάσατε το διεθνή σιωνισμό , τη C.I.A. , τα ντόπια και ξένα μονοπώλια , την ολιγαρχία του πλούτου , τη λέσχη Bildemberg κλπ ... Οι σκοτεινές δυνάμεις συνωμοτούν εναντίον μας , όμως ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία θα νικήσουν ! Με τέτοια μυαλά είμαστε σε θέση να προτείνουμε σοβαρές λύσεις ;; ...

      Διαγραφή
    4. :¨) ευχαριστω φιλε που με συμπληρωσες, αλλα τουλαχιστον, οσοι μειναμε με ενα δραμι μυαλο, πρεπει να βρουμε, σοβαρη λυση !!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Έτσι - έτσι και στις εκλογές ξέρετε εσείς. Πάλι τα κόμματα των νυκοκοιραίων ψηφίζουμε, αντωνάκη, βαγγελάκη, άντε και λίγο αλέξη να το παίξουμε μοντέρνοι. Αν βάλουν και 2-3 μαζεμένες δόσεις, όλο τυχαία λίγο πριν τις εκλογές, δαγκωτό. Δυστυχώς φίλοι και φίλες όλα είναι πολιτική. Ακόμα και το γάλα που ψωνίζεις από το μπακάλικο. Αλλά εσάς τι σας νοιάζει ? Το θέμα είναι να σας ελεήσουν με καμιά δόση και να είσαστε πάλι νοικοκυραίοι. ΖΩΑ !!!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμε 10:14
      Εχεις απόλυτο δίκιο...δυστυχώς !

      Διαγραφή
  43. Παραθέτω και την τιμή της μετοχής της ΔΕΗ στο Χρηματιστήριο Αθηνών στις 5/6/12 (1,18€) και χθες 7/2/14 έκλεισε στα 10,76€...Ενώ στις 9/1/14 έφτασε τα 11,93€ ανά μετοχή. Ας ρευαστοποιήσει μέρος των μετοχών που κατέχει ως ΔΕΗ Α.Ε μετά από τέτοια άνοδο και να πληρώσει τις υποχρεώσεις τις προς τους προμηθευτές της. Γιατί οι ΑΠΕ της παρέχουν σχεδόν το 1/6 της ενέργειας που αγοράζει...Έχουμε δύναμη...Η ισχύς εν τη ενώσει...Διπλωματία στο maximum και όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος...Ασημάκη, ως εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ
    ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΘΑΡΘΩ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ολοι αθηνα την τεταρτη θα γινει χαμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Oσοι ερθετε απο επαρχεια φερτε οσους πιο πολλους μπορειτε μαζι σας, το φιλο σας, το θειο σας τη γκομενα σας.
    Πρεπει να ειμαστε ογκος. Εγω θα ερθω με αλλους 3. Στον εναν μαλιστα του χρωσταω αλλα ειναι κολλητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Όλοι στο ΥΠΕΚΑ τη Τετάρτη 12/2 για να διεκδικήσουμε την μαζεμένη πληρωμή 2-3 μηνών, εντος Φεβρουαρίου όπως εξήγγειλαν το Γενάρη. Η πληρωμή μόνο του Ιουνίου δεν λύνει σχεδόν τίποτα αφού θα πάει στις τράπεζες, την εφορία και στα χρωστούμενα λειτουργικά μας. Επιπλέον δεν πρέπει να επιτρέψουμε την αύξηση της υπερημερίας, που συνεπάγεται η πληρωμή μόνο του Ιουνίιου. Πληρωμή 2-3 μηνών τώρα για να ζήσουν και οι οικογένειες μας!!! Εγώ θα έρθω από Σέρρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μάλλον το δεύτερο μισό του μήνα θα πληρώσουν τον Ιούνιο.
    Δυστυχώς, οι πληροφορίες που δίνει ο ΛΑΓΗΕ είναι λίγες και όχι στιβαρές.
    Απορώ, πως είναι δυνατόν, ένα τόσο σημαντικό θέμα,
    που αφορά τόσους παραγωγούς, να το χειρίζονται με τόσο λάθος τρόπο.
    Θα έπρεπε, οι σύλλογοι μας, να ασχοληθούν,
    με τέτοιου είδους θέματα (πληροφόρηση για πληρωμές,φορολογηκή ασφαλιστική ενημερώτητα κ.λ.π.)
    για να μπορούμε να προγραμματίσουμε τις ενέργειές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Για άλλη μια φορά το ελληνικό κράτος (στην περίπτωση μας με την μορφή της ΔΕΗ και των θυγατρικών της), αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος κλέφτης και απατεώνας, αθετώντας κάθε σύμβαση και συμφωνία που έχει συνάψει με όλους μας... Πραγματικά μετανιώνω που πίστεψα ότι κάτι έχει αλλάξει και επένδυσα σε αυτό τον κλάδο με συνέταιρο το κωλοκράτος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2:22 Ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι κι'εγώ !
      Δεν το περίμενα αυτό...
      Μας διέλυσαν !

      Διαγραφή
  50. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ
    ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    Μ Α Σ Χ Ρ Ω Σ Τ Α Ν Ε
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
    ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 30%ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΙΚΤΑ ΕΣΟΔΑ+25% ΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ =55% .ΔΟΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 2800Χ12 ΜΗΝΕΣ
    33000 ΕΤΗΣΙΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΔΕΗ,ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ?ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 100.ΟΟΟΕΥΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΒΕΣΗ?
    ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΠΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ρε παιδια εγω δεν εχω πληρωθει ακομη τον μαιο, ειναι κανεις αλλος? τους παιρνω τηλ και δεν το σηκωνουν τα λαμογια να μου πουν μηπως εχω καποιο θεμα, φορολογηκη και ασφαλιστικη ενημεροτητα τους ειχα στειλει, απλα η φορολογικη ηταν με παρακρατηση , αν μπορει καποιος να βοηθησει, ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ φίλε μου. Επίσης τα πολύ μεγάλα έργα δεν πρέπει να έχουν πληρωθεί όλα. Δεν θα τους κάνω την χάρη όμως, γουστάρω κάθε μέρα και παιρνώαω τέλεια. Όλα τα χρήματά μου εκτός χώρας τα τρώω και δεν θα πάρει κανείς σας φράγκο κρατικοί.

      Διαγραφή
  53. NA MHN ΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ
    ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. κουραγιο φιλε, ολοι μαζι ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ, Τωρα, αμα σου πω για την δικη μου απελπιστικη κατασταση, μπορει και να νιωσεις , ευνοημενος !!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ !!!. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΜΗΝ, ΟΧΙ ΛΙΠΟΣ !!! ΠΙΑΣΑΜΕ ΜΕΔΟΥΛΙ !!!!! Μιλαμε, περπατω και παραμιλαω !!! δεν γινεται ρε να ρυθμιζω ΦΠΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ !!!!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΩ ΦΟΡΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ !!!! ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ !!! ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ !!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΥΔΑΣ ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ !!!!! ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2014 !!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η , ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΝΙΓΕΤΑΙ !!!! ΛΕΦΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΑ, ΟΧΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ !!!! ΛΕΦΤΑ ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ, ΜΙΣΘΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ !!! ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ !!!! ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/2 ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Την Τριτη περασα απο το ΛΑΓΗΕ να ρωτησω τι γινεται. Η απαντηση του διευθυντη λογιστηριου ηταν οτι δεν εχει ιδεα για το ποτε θα πληρωθει ο Ιουνιος. Αγροτης απο Φθιωτιδα, Εκτος απροοπτου θα ειμαι κι εγω Αθηνα την Τεταρτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Και μην ¨τσιμπατε¨ Συναδελφοι. ¨ελα μωρε, μια μικρη ομαδα ειναι , , ,¨, Επενδυσαμε σε εποχη κρισης 2.5 δις ευρω, μας ωφειλουν 1 δις ευρω !!!! Ποια επιχειρηματικη ομαδα εκανε ρε τετοια επενδυση !!!! εδω παρακαλαμε τον Σειχη του Καταρ, για το εν τριτο !!!! ξεφτιλιζομαστε στην Κοσκο για το εν τεταρτο !!!! δινουμε γη και υδωρ για επενδυση εκατο εκατομμυριων και εδω μιλουμε για 2,5 δις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΦΤΑ !!!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝ ΕΝΑ ΔΙΣ !!!! Ε!! ΕΛΕΟΣ !!!! ΕΛΕΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχει ο 12:29
      Μεγάλο έγκλημα εις βάρος του πιο υγιούς τμήματος επιχειρηματικού τομέα της χώρας.
      Ο Παπαγεωργίου θα πληρώσει ακριβά για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει...Ο καιρός πλησιάζει!

      Διαγραφή
  58. Επ φιλε !!! ειμαι ο 12:29, συνγχαιρω την σταση σου, εκτιμω την συμπαρασταση σου, ΑΛΛΑ, παρακληση !!!! οχι ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ σ΄αυτο το SITE !!! ειμαστε πολυ κουρασμενοι ανθρωποι για τετοια !!!!!! Δεν ειμαστε ρεμβασιστες, ουτε πιστευω, υποστηριζουμε, κομματικες χρωματικες ανταυγειες !!!! ΔΙΚΑΙΟΣΥΜΗ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΖΗΤΑΜΕ !!! ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΠΕΙΣ Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για να μην παρεξηθω ως α- πολιτικος !!!! για μενα η πολιτικη.αρχιζει και τελειωνει πισω απο το παραβαν στο εκλογικο μου κεντρο, εκει ασκω, το μεγιστο πολιτιακο μου καθηκον, εκει συμμετεχω στα κοινα. Εδω, παλευω σα σκυλι για τον επιουσιο !!!! Ας μεινουμε σ΄αυτο.

      Διαγραφή
  59. Φίλε 8.15 9 Φεβ,
    κι εγώ δεν έχω πληρωθεί τον Μάιο. Επίσης τα πολύ μεγάλα έργα δεν πρέπει να έχουν πληρωθεί όλα. Δεν θα τους κάνω την χάρη όμως, γουστάρω κάθε μέρα και παιρνάω τέλεια. Όλα τα χρήματά μου εκτός χώρας τα τρώω και δεν θα πάρει κανείς σας φράγκο κρατικοί. Και ψάξτε τώρα IP να με βρείτε στα άχυρα. Καυμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Παπακυριακού Γιάννης10 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:06 π.μ.

    Κύριε Μαρθάρη αν δεν βρήκατε κάποιο τρόπο να ενημερωθείτε στείλτε μου ένα e-mail στο i.papakyriacou@hotmail.com μήπως μπορέσω να σας βοηθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η ανακοίνωση της ποσπηεφ ειναι για φτύσιμο. Λογάριασα να κστέβω στην συγκέντρωση στις 12/2. Τώρα όχι μόνο θα κατέβω αλλα θα φέρω και όσους περισσότερους μπορώ.!!!! Την Τετάρτη 12/2 όλοι κάτω για τα λεφτά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπη της ΠΟΣΠΗΕΘ, ειχα ανειλλημενες υποχρεωσεις για 12/2 αλλα μετα απο αυτην την ανακοινωση, θα ειμαι και γω εκει κυριε Παναγη, αυτες οι συντεχνιακες παπαρολογιες μας εφτασαν εδω που ειμαστε, τι περιμενες ρε συ οκτω μηνες !!!! ε! , ξεφτιλες, αιντε παρατατε μας. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/2 ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΣΥ ΠΑΝΑΓΗ, ΤΑΚΙΜΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΗΜΑΚΗ Ε! ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ !! ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ 12/2 ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΕΤΕΡΑΚΙΑ !!!

      Διαγραφή
  62. καλημερα σε ολους
    οπως οι περισσοτεροι φανταζομαι ετσι και εγω ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση,
    ηδη τρεχουν 2 δοσεις τριμηνιαιες στην τραπεζα,χρωσταω το φπα του τεταρτου τριμηνου 2013 ενηνεροτητα δεν μπορω να παρω χρωσταω 2 ενοικια στο παιδι μου που ειναι φοιτητης στην ξανθη χρωσταω 3 μηνες τα φροντιστηρια του μικρου γιου μου που ειναι β λυκειου και πολλα πολλα αλλα
    δεν αντεχω αλλο εμενα προσωπικα με εχουν διαλυσει οπως φανταζομαι και τους περισσοτερους απο εμας
    πρεπει να αντιδρασουμε με καθε τροπο κια οχι να καθομαστε και να δεχομαστε τα παντα μοιρολατρικα
    πρεπει να απαιτησουμε πληρωμη 3 τουλαχιστον μηνων
    τεταρτη ολοι στο υπεκα να απαιτησουμε τα χρηματα μας
    πρεπει να ξυπνησουμε ειναι θεμα επιβιωσης
    εγω θα ειμαι εκει ερχομαι απο δομοκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΗΕΦ
    ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Την Τετάρτη κατεβαίνουμε για να διεκδικήσουμε πληρωμή τριών μηνών μέσα στο Φλεβάρη όπως μας έταξαν. Ο ένας μήνας δε κάνει τίποτα αφού θα τον φάνε η εφορία και οι τράπεζες. Δεν επενδύσαμε για εισπράττουμε μόνο για δαύτες. Όλοι κάτω την Τετάρτη 12/2 14:00μμ. Εγώ κατεβαίνω από Τρίκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΠΟΣΠΗΕΦ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΗΜΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!
    ΠΡΩΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΑΝ, ΜΕΤΑ ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!!!!
    ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ !!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΟΣΙΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΠΛΙΣΟΜΑΣΤΕ. ΕΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΕΤΙΑ ΚΑΝΗ. ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΠ@ΡΙ@ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΤΕΒΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αδιαφορώ για τους προβοκάτορες της ποσπηεφ και κατεβαίνω στο ΥΠΕΚΑ για να σώσω την περιουσία και την οικογένεια μου. Απλά τώρα ξέρουμε ξεκάθαρα ποιον να αποφεύγουμε.
    Συναλδελφοι, όλοι στο ΥΠΕΚΑ την Τετάρτη 12/2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. τον αλητη τον παναγη ολοι κατω να ειμαστε η τωρα η ποτε δεν θα φυγουμε μονο με υποσχεσεις απο δαυτες χορτασαμε μην λειψει κανεις ειναι ζητημα επιβιωσης ολοι μαζι απο οπου και εαν βρισκομαστε εαν δεν το κανουμε τελειωσαμε για παντως δεν εχουμε να χασουμε τιποτα θελουν να τα χασουμε ολα και πανω απο ολα την αξιοπτρεπεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Εμης οι αγρότες τον πετάξαμε στα σκουπίδια τον Παναγή όταν πηγε να ανακατευτή με την εκπροσοπηση μας στα φωτοβολταϊκά. Πρέπη να κάνετε και σεις το ιδιο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασχετως αν συμφωνω η οχι με τη σταση των αγροτων οφειλω να αναγνωρισω πως ειστε οι πρωτοι που γνωριζατε το ποιον του παναγη και φωναζατε εναντιον του...

      Διαγραφή
  70. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΣΙΜΑΚΗ ΠΑΠΑΛΑΜΟΓΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ολοι κατω παιδια να παλεψουμε για την επιβιωση μας και να μην φυγουμε αν δεν πληρωθουμε. Ερχομε απο Λαρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ολοι κατω την τεταρτη!!!! Δε μπορουν να μας εμπαιζουν με τα λεφτα μας ορισμενοι κυριοι απο το ΥΠΕΚΑ..Πως θα ενοιωθαν αν δεν μπορουν να κοιταξουν τα παιδια τους καταματα;;;; Δεν ζηταμε τπτ παραλογο!! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΜΟΝΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε 11:19
      Εγώ απο τον εγκληματία και στυγνό εκβιαστή Παπαγεωργίου δε ζητώ μόνο τα χρήματα που μου οφείλει,αλλά και την έντοκη επιστροφή μετά μεταμελείας όλων των κλεμένων δια της ανήκουστης έκτακτης εισφοράς.Αυτό δε πρόκειται να το καταπιώ ποτέ όσα χρόνια και να περάσουν.Να είναι βέβαιος οτι στο μέλλον θα συναντηθούμε...
      (Στερεά Ελλάδα 100KWp x2)

      Διαγραφή
  73. και ο θεσιφ αποφασισε να κατεβει την τεταρτη.... και η ποσπηεφ τον πουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ο ΘΕΣΙΦ κατεβαίνει στην συγκέντρωση της Τετάρτης 12/2 στο ΥΠΕΚΑ.

    Μόνο τα πουλημένα σκουλίκια της ποσπηεφ κάνουν προβοκάτσια! Αλλά αυτοί ούτως ή άλλως δεν έχουν μέλη οπότε καλύτερα...

    http://www.energypress.gr/news/Kalesma-THESIF-gia-symmetohh-sth-sygkentrwsh-diamartyrias-ths-Tetarths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ετσι μπραβο λεβεντες ολοι κατω να παρουμε τους τρεις μηνες και μετα να κουρευτουμε κανενα 45% απο προταση Λουμακη αφου θα εχει καταστει δυνατος με τη παρουσια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι προτεινεις συναδελφε ;

      Διαγραφή
    2. αν δε θελεις να κατεβεις με τον σπεφ μπορεις να κατεβεις με τον θεσιφ, αν δε γουσταρεις παλι μπορεις να πιεσεις το συλλογο σου, κι αν δε θελει ο συλλογος σου μπορεις να κατεβεις ως ανεξαρτητος... εγω θα επιλεξω το τελευταιο αλλα ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ!!

      Διαγραφή
    3. Προτεινω ολοι οι συλλογοι να σταματησουν τους εγωισμους και το θεατρο και να κατεβουν απο κοινου με ιδιες προτασεις που να μη βλαπτουν οι προτασεις του ενως συλλογου τα μελη του αλλου συλλογου.Δε μπορει να κατεβαινει ο ενας συλλογος και να δεχεται κουρεμα μονο στους καινουργιος επειδη τα μελη του ειναι παλια και ο αλλος συλλογος μεχρι στιγμης να αερολογει επιτελους ας τα βρουνε και εγω θα ειμαι σε καθε συγκεντρωση ακομα και για ξυλο με τα ΜΑΤ αλλα να παω και μετα να φαω κρυαδα οτι καποιος που ανεβηκε προτεινε τη καταστροφη μου ενω εγω κατω μου εβγαινε η φωνη και με βαρουσαν τα ΜΑΤ εεε οχι δε το ανεχομαι χωρις βεβαια να λεω οτι θα μας σωσει κανενας αλλος συλλογος αφου ολοι απο μικροσυμφεροντα και εγωισμους αλλο τιποτα απλα επιτελους επειδη η ολοι θα καταστραφουμε ας επιτελους τα βρουνε μεταξυ τους για το καλο ολων. Ενταξει η καρεκλα ειναι γλυκια αλλα μακροπροθεσμα θα χασουμε ολοι. Αυτος ειναι και ο κυριος λογος που δε γραφτηκα σε κανενα συλλογο ενω ημουν ετοιμος πολλες φορρες και τελευταια στιγμη κατι καναν και με ξενερωνε η σταση τους.

      Διαγραφή
    4. Να ! αυτα τα σκουληκια κουβαλαμε στον κορφο μας, σαν τον 11:47 !!!! αυτα βλεπει και ο Ασημακης και μας εχει απληρωτους οκτω μηνες !!!! τι να λεμε μωρε , παρταλια, παρτακιδες !!!!

      Διαγραφή
    5. 11:47 Οι περισσότεροι σαν ανεξάρτητοι θα κατέβουμε,πρέπει επιτελούς να δώσουμε ενα βροντερό παρόν.Ο ΠΟΣΠΗΕΦ επιτέλους μας έδειξε ξεκάθαρα οτι μεσολαβεί για την διάσπασή μας.Ολοι ενωμένοι .να τους ταρακουνησουμε!!

      Διαγραφή
    6. 12:14 Εγραψα και το 12:05 διαβασε το αν με θεωρεις διασπαστικο και παρτακια...... ακριβως αυτο δε θελω να κατευθηνει μια ομαδα παραγωγων τις τυχες ολου του κλαδου. Μαλλον το εργο δε το εχεις ξαναζησει αλλα επειδη τυγχανει να ημουν αναπληρωτης καθηγητης και καθε φορρα που κατεβαιναμε στο υπουργειο και ανεβαιναν αυτοι που μας εκπροσωπουσαν στον υπουργο πως τυχαινε τη αλλη χρονια να ειναι διορισμενοι και εμεις να παρακαλαμε οχι για να δουλεψουμε ως ανπληρωτες αλλα εστω ως ωρομισθιοι δε ξερω αλλα βλεπω να το ξαναζω στα ΦΒ. Γι αυτο και για να κατεβω θελω να δω εννιαια αντιμετωπιση απο αυτους που θα μας εκπροσωπησουν στο υπουργειο. Και για να μη γραψει καποιος ανοησιες το παρκο το εφτιαξα Φεβρουαριο του 12 συνδεθηκα Ιουλιου ενω ολες οι τιμες και οι παραγγελιες κλειστηκαν τον Οκτωμβριο του 11.

      Διαγραφή
    7. Καθως επισης η αιτηση στη ΔΕΗ κατατεθηκε το 10 και ναι δε λαδωσα κανεναν για να τη παρω αμεσως οπως καναν πολλοι και ειδα πολλα οποτε πηγαινα στη ΔΕΗ και αν μπορουσα να τα αποδειξω με χαρτια θα ειχα κανει καταγγελια απλα μονο τα ειδαν τα ματια μου και τα ακουσαν τα αυτια μου.

      Διαγραφή
    8. Φιλε μου 12:45, επικροτω τα λεγομενα σου, και καταλαβαινω τους προβληματισμους σου , ΜΟΝΟ !!!! που οπως εσυ ειπες παραπανω, βρισκατε λυσεις !!!! εμεις ειμαστε στον καιαδα !!! και θα μεινω στο αν καποιος ! παρει κατι! κλπ εδω φιλε μου χανομαστε !!! ασε που η ολοκληρωμενη και τεκμηριωμενη και προφυλαγμενη αντισταση, ειναι ο φερετζες του ¨μην κανεις αντισταση¨!!!!!!

      Διαγραφή
  76. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 14.00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ερχωνται εκλογες τον πουλο σαμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Όποιος είναι κοντόφθαλμος βλέπει μόνο την πληρωμή του Ιουνίου πίσω από αυτή τη συγκέντρωση. Θα τσακιστούν να τα βρουν τα λεφτά για τον Ιούνιο επειδή φοβούνται την δημοσιότητα και είναι προεκλογική περίοδος.
    Σκοπός είναι να γίνει ντόρος με πανό στα ΜΜΕ και να φανεί ότι είναι ψεύτες και ανίκανοι! Αυτό το φοβούνται.
    Έτοιμα πράγματα που αποδεικνύονται από τα βιβλία μίας ενδεικτικής επιχείρησης έχουμε να δείξουμε ώστε να τους ξεφτιλίσουμε στην τηλεόραση εντός και εκτός Ελλάδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Μας βλεπω για κουρεμα 45% για οσους εκαναν τα παρκα το 12 και 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι΄αυτος τον χαβα του !!!!!!! κρατα ρε το 45% σου, και μεινε απληρωτος 20 μηνες !!!! θα τρωμε ολοι τα σκ . . τα μας!!! ανοητοι!!!

      Διαγραφή
    2. Καλα ειναι να ξοψουν απο μας 45% και να μην πειραξουν εσενα και τον Λουμακη ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ. Να μην μας κοψουν τιποτα. Οι συμβασεις ειναι συμβασεις και δεν μπορουν να τις παραβιασουν μονομερος και οποιος ΑΝΤΕΞΕΙ

      Διαγραφή
    3. Ρε ψωνιο, που ηδη με κιολας με κατηγοριοποιησες, νεος ειμαι και γω, αλλα καταλαβα πως απο το μηδεν ή 0% εχω ή 40%, θα παρω μηδεν, βλακα !!!

      Διαγραφή
    4. Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα ναι 60%, βασικά τώρα που το ξανασκεφτομαι λέω για 80%.

      Διαγραφή
    5. Εγω παλι τωρα που σε καλοβλεπω, λεω να αλλαξεις φυλο !!!!!!

      Διαγραφή


  80. Ο κλάδος των παραγωγών ΑΠΕ στη χώρα μας αντιπροσωπεύει επενδύσεις αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ από πλειάδα εταιρειών και ιδιωτών, αφορά έργα συνολικής ισχύος σχεδόν 5.000 MW και απασχολεί δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους κυρίως στην ελληνική περιφέρεια. Παρ’ όλα ταύτα, παρατηρείται το εξής μοναδικό φαινόμενο στη χώρα μας: την ίδια ώρα που πλήττεται ολόκληρος ο κλάδος των παραγωγών ΑΠΕ και σχεδιάζονται και νέα πλήγματα εναντίον του, η Πολιτεία (ΡΑΕ και κυβέρνηση) επιδοτούν, και μάλιστα σε υπέρμετρο βαθμό, τις 5 ιδιωτικές μονάδες ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο το φυσικό αέριο, διακινδυνεύοντας με αυτό τον τρόπο την κατάρρευση όλης της ενεργειακής αγοράς της χώρας μας, λόγω των σχετικών ποσών.

    Το συνολικό ποσό των επιδοτήσεων που έχει δοθεί σε αυτές τις 5 μονάδες την τελευταία 3ετία μέσω δύο μηχανισμών «εγχώριας πατέντας» (τον μηχανισμό κάλυψης μεταβλητού κόστους και τα ΑΔΙ) ανέρχεται στα 1,15 δισ. ευρώ. Μόνο το προηγούμενο έτος, οι επιδοτήσεις έφθασαν το ποσό των 500 εκατ. ευρώ! Δηλαδή, για να εξυγιάνουν δήθεν τα οικονομικά της ενεργειακής αγοράς, ΥΠΕΚΑ και ΡΑΕ το 2013 έκοψαν από τις ΑΠΕ με την έκτακτη εισφορά το ποσό των 425 εκατ. ευρώ και από την άλλη μεριά έδωσαν στις 5 ιδιωτικές μονάδες 500 εκατ. ευρώ.

    Ο λόγος χορήγησης των επιδοτήσεων αυτών, οι οποίες δημιουργούν το τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας στην ελληνική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, παραμένει ένα ερωτηματικό, αφού οι μονάδες αυτές δεν είναι απαραίτητες για την ασφάλεια και ομαλή λειτουργία του συστήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εγκατεστημένη ισχύς του ηλεκτρικού μας συστήματος χωρίς τις μονάδες αυτές ξεπερνάει τα 15.000 MW, τη στιγμή που η μέση ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας μας είναι περίπου 6.000 MW και η μέγιστη δεν ξεπερνά τα 9.500 MW.

    Τι λένε οι αριθμοί

    Για να βάλουμε και λίγο τα πράγματα σε αριθμούς, πρέπει να αναφέρουμε τα εξής: Το 2013 οι 5 αυτές ιδιωτικές μονάδες παρήγαγαν 8.200.000 MWh και πληρώθηκαν με 345 εκατ. ευρώ που πήραν από την χονδρεμπορική αγορά και άλλα 500 εκατ. ευρώ από τις –εκτός χονδρεμπορικής αγοράς– επιδοτήσεις. Δηλαδή, η παραγωγή των ιδιωτικών μονάδων πληρώθηκε συνολικά με την τιμή των 103 ευρώ/MWh!

    Αντίστοιχα, η παραγωγή των 1.810 MW αιολικών πάρκων της χώρας μας πληρώθηκε το προηγούμενο έτος 2013 με ταρίφα 80 ευρώ/MWh (μετά την επιβολή έκτακτης εισφοράς 10%), δηλαδή κάθε κιλοβατώρα από αιολική ενέργεια κόστισε στον καταναλωτή 20% λιγότερο σε σχέση με τις μονάδες φυσικού αερίου! Παρ’ όλα ταύτα, οι ΑΠΕ είναι που κατηγορούνται για το κόστος του ρεύματος, οι ΑΠΕ είναι που στοχοποιούνται και απειλούνται μέσω του New Deal με νέα χαράτσια και «κουρέματα».

    Για το τρέχον έτος 2014 και μέσα σε περίοδο κρίσιμης οικονομικής συγκυρίας, ενόσω η ζήτηση ηλεκτρισμού έχει σημειώσει πτώση και ενώ όπως προαναφέρθηκε υπάρχει υπερεπάρκεια ισχύος στο ελληνικό σύστημα, η ΡΑΕ αποφάσισε τον διπλασιασμό του ποσού-επιδότησης που καταβάλλεται για τη διαθεσιμότητα των μονάδων φυσικού αερίου (δηλαδή για τα ΑΔΙ, τη μία από τις δύο επιδοτήσεις που έπαιρναν μέχρι τώρα). Έτσι, με βάση τις συνθήκες που αναμένεται να διαμορφωθούν φέτος, οι ιδιωτικές μονάδες φυσικού αερίου αναμένεται να αμείβονται με τιμή άνω των 120 ευρώ/MWh!

    Δηλαδή, από τη μία περικόπτουμε τις ταρίφες των ΑΠΕ και ιδίως των αιολικών των οποίων το καύσιμο είναι ο αέρας και η παραγωγή είναι ανταγωνιστικότατη, και από την άλλη επιδοτούμε αχρείαστες –σε μεγάλο βαθμό– μονάδες ιδιωτών, οι οποίες χρησιμοποιούν εισαγόμενο φυσικό αέριο και οι οποίες θα μας κοστίζουν φέτος 50% παραπάνω από το ρεύμα από την αιολική μας παραγωγή.

    Μετά από αυτά, εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί δεν έρχονται οι επενδυτές και η ανάπτυξη στη χώρα μας και γιατί δεν πέφτει το κόστος του ρεύματος στη βιομηχανία και στα νοικοκυριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Η προσπηεφ αν ηθελε να δειξει οτι εχει δυναμη θα εκανε και αυτη καλεσμα για τις 12/2 ωστε μεσα στο πληθος το οποιο θα υπαρχει( και ειναι πολυ σιγουρο πλεον οτι θα υπαρχει)απο οτι βλεπω ολοι οι φιλοι ΦΒ απο οπου και αν βρισκονται εχουν εξεγερθει και ειναι πλεον ετοιμοι για αγωνες δηλ τερμα το πληκτρολογιο και ο καναπες η θεσιφ ειναι τωρα υπερ αρα η κινηση αυτη της προσπηεφ μονο διασπστικη και δολια μπορει να χαρακτηρισθει επειδη εκει θα βρισκομαστε πολλοι που δεν ανηκουμε στον σπεφ και τα αιτηματα μας διαφερουν απο αυτον θα πρεπει εκει καθως θα ειμαστε να ορισουμε μια επιτροπη ανεξαρτητων παραγωγων που θα ανεβει πανω με τα δικα μας αιτηματα και με τις υπογραφες μας ωστε να εχει και νομιμοποιηση για αυτο πρεπει ολοι ασχετως που ανηκαν μικροι μεγαλοι βοριοι νοτιοι αγροτικοι η μη διασυνδεμενοι η μη να ειμαστε εκει και μπορουμε μεσα απο το blog να ετοιμασουμε αυτες τις κοινες θεσεις μας σαν προσχεδιο και να οριστικοποιηθει εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Mην σας φανει παραξενο αν μεχρι αυριο το βραδυ ο λαγηε βγαλει ανακοινωση για τις πληρωμες και την τεταρτη το πρωι δουνε καποιοι και χρηματα!Αυτο ειναι δικια μου αποψη και πιστευω οτι θα το κανουν για να σπασουν την συγκεντρωση!ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 2 2013 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. απ την στιγμη που θα υπαρχουν διαφορετικοι συλλογοι με διαφορετικα συμφεροντα που δε νομιζω να προλαβουν να συμφωνησουν σε αυτα θα πρεπει να επικεντρωσουμε τα αιτηματα μας σε αυτα που μας ενωνουν και ειναι ουκ ολιγα!
    μερικα απ αυτα ειναι οι καθυστερησεις στις πληρωμες, φορολογικα θεματα, συμψηφισμος φπα, αρση στρεβλωσεων, συνεισφορα τραπεζων και πολλα πολλα αλλα!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο αυτην την ωρα πρεπει να διεκδικισουμε ολοι τα κοινα μας συμφεροντα ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!αν πληρωνουν οπως πρεπει ολα τα αλλα βγαινουν!

      Διαγραφή
  84. Αν θυμαστε το ιδιο εγινε και τον Δεκεμβριο και τοτε ο σπεφ μετακινουσε την μερα πιστευω και γω οτι κατι τετοιο μπορει να συμβει εκεινο που εχει σημασια οτι και μια δοση να παρουμε παραμενει καταστοφη και δυο να δωσουν παραμενουμε στους 6 μηνες απληρωτοι αρα οτι και να υποσχεθουν ακομα και αν ο σπεφ αλλαξει ημερομηνια εμεις πρεπει να βρισκομαστε εκει στις 12 καμμια διασπαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ?
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ ΒΑΜΜΕΝΗ ΑΣΠΡΗ
    ΚΑΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?
    ΜΟΝΑ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΑΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Θα ξεκινήσω από Θεσσαλονίκη. Είμαστε 3 άτομα και ψάχνουμε ακόμη έναν για να μοιραστούμε τα έξοδα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας αφήσει τα στοιχεία του να επικοινωνήσω μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Συμμετοχή και των αγροτών του ΕΣΑΦ στην συγκέντρωση για τις πληρωμές. Δείτε ανακοίνωση στο site του ΣΠΕΦ στο www.spef.gr

    Συνάδελφοι επικεντρωνόμαστε στις πληρωμές, τον ΦΠΑ και τις τράπεζες που μας ενώνουν και δεν διασπαζόμαστε με άλλα διχαστικά θέματα. Όπως σωστά έχει γραφτεί, αν δεν πληρωνόμαστε έχετε γεια βρυσούλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθως και αν πληρωθεις και μετα φας κουρεμα 45% εχετε γεια βρυσουλες.....

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Σαν τις γριες πουτα . . . τσες, πατε απο πισω και ψιθυριζεται, ¨κι αν πληρωθεις και μετα φας κουρεμα . . . ¨!!! ρε αιντε , την προβοκατσια σας, να πειναμε θελετε, παρταλια !!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Το κουρεμα δε το ψιθυρισαμε εμεις σαν τις γριες πουτα....τσες οπως λες αλλα το ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ ο Λουμακης στο υπουργειο οταν ανεβηκε καθως και σε προτασεις που κατεθεσε. Ξυπνηστε οταν θα πατε και να ειναι κι αλλοι πανω αμα ανεβει αντιπροσωπεια γιατι θα χαρειται 2 μηνες και μετα θα κλαιτε. Κοιτατε το δενδρο αλλα οχι το δασος. Και χρωσταω τους παντες δεν εχω στην ακρη λεφτα απλα μηπως εσεις εχετε παρκακια πανω απο 100KW η πολυ παλια παρκα...?

      Διαγραφή
    5. Σκάσε ρε γελοίε ψεύτη!! Καθε φορά ανεβαίνουν 10 άνθρωποι και ποτέ δεν συζητήθηκε αυτό. Αι σιχτιρι πια παπαγαλάκι!! Εσύ και η κωολοΠοσπηεφ σου τελικα το θέλετε και λυσσάτε για να βάλετε τα φαστ τρακ να μας τα πάρουν τσάμπα.. Αντε να στείλετε κανά φχαριστώ γελοιόι!.

      Διαγραφή
    6. Απαντω στον 2:15, ακου καραγκιοζη, σου ευχομαο να μην βρεθεις ποτε στην δεινη οικονομικη μου θεση, οσες ανοησιες και να πεις, αν βλεπω το ενα δενδρο και αυτο θα ταισει την οικογενεια μου, θα θεωρησω τον εαυτο μου τυχερο ρε !!!! γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις, τι σημαινει να ΠΕΙΝΑΣ, βλαμενε και συ κανεισ πολιτικη για την ΠΟΣΠΗΕΦ !!!! Το θρασσος δεν εχει ορια, ρε σεις!! σιγουρα ειστε παραγωγοι ή μας δουλευετε !!! ρε μπας και ζειτε σε αλλη Χωρα !!!!! που σκατα βρισκετε τα λεφτα και εξυπηρετειτε τις υποχρεωσεις σας !!! λαμογια του κερατα !!!!!!!!!! λαομπαιχτες !!!! θα σας πνιξει ο θυμος μας, ακους Ασημακη με τα τσιρακια σου !!!!

      Διαγραφή
    7. Εγω ψευτης και παπαγαλακι.. η εσυ ασχετος!!! Πανε σε παλιοτερα αρθρα εδω η και σε αλλα σαιτ με ΦΒ να διαβασεις τη τοποθετηση του Λουμακη εκεινες τις μερες και τις αντιδρασεις ακομα και απο μελη του.. Και θα σου κανω ενα ερωτημα αμα ειμαι ψευτης οπως λες και εσυ λες αληθειες: Γιατι ο Λουμακης δε δεχεται για μελος καινουργιους επενδυτες.? Αποτι ξερω οι συλλογοι αμαν κανουν για καινουργια μελη!!!

      Διαγραφή
    8. Μια χαρά νέα μέλη δέχεται ο ΣΠΕΦ!!. Εσένα μάλλον σε ταίζουν κουτόχορτο οι παναγήδες για να σου πάρουν την συνδρομή βούρλο.!!!

      Διαγραφή
    9. 2:46 εγω βλεπω πως θα λυσω το προβλημα μου για ολα τα χρονια και οχι μονο για σημερα και μετα φυλακη.. δεν ειμαι αυτο που λενε τη βγαλαμε και σημερα αυριο να δουμε.. γιατι αυτο το αγχος σε μενα προσωπικα με εχει διαλυσει. Τωρα αν εσυ σου αρεσει να πηγαινεις γαμιωντας 20 χρονια και να ζεις μονο με το σημερα καθε μερα ευχαριστω δε θα παρω!!!

      Διαγραφή
    10. 2:52 για πες και για τη τοποθετηση εκεινες τις μερες και προσεχε τι θα πεις γιατι θα ανατρεξω σε παλιοτερα αρθρα θα τα βαλω και θα σε ξεβρακωσω.

      Διαγραφή
    11. Και για ολους εσας που ζειτε μονο το σημερα διαβαστε και αυτο: http://www.energypress.gr/news/Dramatikh-epistolh-LAGHE-sto-YPEKA:-Kindyneyei-me-katarreysh-h-agora-hlektrismoy2

      με λιγα λογια η βαραμε κανονι η κοψτε ταριφες απο τους επενδυτες εμμεσα το λεει αλλα μας καταλαβαινει οπως λεει!!!!!!!!!!!
      Να σας δω τη χαρα ολων σας να πληρωθειται τον Ιουνιο και μετα να φατε το κουρεμα της αρκουδας και να βγαινει μονο η δοση της τραπεζας και ολα τα αλλα απο τη τζεπη σας αν εχετε!!! Εγω παντως δεν εχω και αγωνιω για τα 20 χρονια και οχι για τον Ιουνιο!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    12. Βρηκες ρε ανοητε μερα και ωρα , να κανεις Αντιπολιτευση !!!!! ξυπνησε μετα απο οκτω μηνες απληρωσιας, ο Παπαφλεσας μεσα σου και μιλας και λες και γραφεις !!!! και τι αξιζει το σημερα αν χασω την Αιωνιοτητα !!!! Ελα ρε εξυπνε και πες τα αυτα στον γυιο μου !!! εφηβος, σπουδαζει με απληρωτα ενοικια, με δυο ευρω την ημερα για φαι !!! ελα και πες του τις παπαριες σου !!!! κραταμε τις ταριφες μας και οπου παει !!! ελα ρε τσουτσεκι, με την σκατοπολιτικη σας , ΠΟΣΠΗΕΦ κι΄αρχιδια , ανοητοι, κουτοπονηροι, γαμ . . την καρεκλα σας , να μην εχω λεφτα να σας αγορασω δεκα, να κατσετε ολοι οι αναπηροι !!!! αει στο διαολο , παρταλια !!!

      Διαγραφή
    13. Οσο για σενα σκατοπαλικαρα 2:52, που βρηκες τον τροπο . . .. να πας στην φυλακη !!!! ακου μακακες που ζουν γυρω μας, εμεις δεν εχουμε τετοια πολυτελεια, εχουμε βλεπεις μικρα παιδια που θα πεθανουν στην πεινα ανοητε !!! επαναστατη του κωλου !!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    14. Ελα 3:04, πες τα στον Διαχειριστη σου, που πας και παρακαλας να πληρωθεις καθε μηνα , κοτα !!!!! http://www.energypress.gr/news/Dramatikh-epistolh-LAGHE-sto-YPEKA:-Kindyneyei-me-katarreysh-h-agora-hlektrismoy2.

      Διαγραφή
  88. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ ΤΟΥ ΕΣΑΦ!!

    Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΣΑΦ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?? ΜΙΠΟΣ ΘΕΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΜΕ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΧΟΡΙΣ ΑΥΤΟΝ??? ΜΕΤΑ ΟΜΟΣ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ ΚΩΣΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Μηπως για να μην τον αρχισουν με τις ντοματες τα οποια μελη της προσπηεφ να αλλαξει την ανακοινωση της οταν σιγα σιγα ολοι οι συλλογοι που καταλαβαινουν το προβλημα περνουν μερος στην συγκεντρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. O Aσημάκης θα φέρει ΜΑΤ για προστασία ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. να φροντισει ο καθενας μας οπως μπορει μεγαλυτερη διμοσιευση στα ραδιο-Tv εημεριδες site κλπ δεν πρεπει να χαθει αυτη η μερα ολοι μαζι παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Επαναλμβάνω για να μην χαθεί η δημοσίευση μου:

    Θα ξεκινήσω από Θεσσαλονίκη. Είμαστε 3 άτομα και ψάχνουμε ακόμη έναν για να μοιραστούμε τα έξοδα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας αφήσει τα στοιχεία του να επικοινωνήσω μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουνηθειτε ρε, περιμενει ο ανθρωπος !!!! αν το΄ξερα δεν θα΄βγαζα εισιτηρια, Φιλε μου, στην αλλη καθοδο, που ευχομαι να μην χρειαστει, μαζι !!!!

      Διαγραφή
  93. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ο Ιωαννίδης και ο Κικίλιας έβγαζαν τα χρήματα στο εξωτερικο και εμεις τα επενδύαμε στα φωτοβολταικα. Πόσο βλακες είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Την τετάρτη όλοι στο υπεκα γ@αμώ το κέρατο τους!! Θα μας πληρώσουν θέλουνε δε θέλουνε!! Πεινάμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Με εντυπωσιασε ομως η υπευθυνη, σταρατι και παλικαρισια θεση του ΠΟΣΠΗΕΦ !!!!!! παιδια !!! ακυρωστε την συναντηση σας 12/2, ( σ΄ευχαριστω Παναγη, εγω Ασημακη), να κανουμε μια αλλη, ολοι μαζι !!!!!! ρε σεις !! εχετε ακουσει κατι ποιο αστειο !!!! υπαρχει εξαγγελθεισα συγκετρωση απο 4/2 !!! μπορουμε να ειμαστε ολοι μαζι , και μας ξανακαλει, να ειμαστε ολοι μαζι, σε μια αλλη συγκεντρωση, και αυτη να ανακληθει !!!!! και ποιο ειναι το μηνυμα που θα περασουμε ρε Παναγη !!!!ποσο βλακες ειμαστε !!!! Και μετα λεμε, γιατι ο συνδικαλισμος στην Χωρα μας , πασχει !!!! Αφηνω σε σας , τις εντυπωσεις !!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανακοινωση Λαγηε http://www.energypress.gr/news/Dramatikh-epistolh-LAGHE-sto-YPEKA:-Kindyneyei-me-katarreysh-h-agora-hlektrismoy2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ο ΠΟΣΠΗΕΦ δεν έχει μέλη. Είναι όλος μούφα και προσπαθεί ο Παναγής με ψευτοκόλπα να καπελώσει τους υπόλοιπους!! Αφού ρε άσχετε δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα.γιατί δεν το βουλώνεις ε??? Μήπως επειδή είσαι τσιράκι του Ασημάκη... στείλε κανα ευχαριστήριο γελοίε πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ 1 Ή 2 ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ.(ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να βαλουν μονο οι αγροτες συσπηρωνονται και κατεβαινουν ολοι μαζι!!! Οταν κανεις πανελλαδικο καλεσμα ερχεσε σε επαφη ζητας συμετοχη με εισητηρια μπροστα και κλεινεις πουλμαν για μεταβαση και οχι ετσι αοριστα ολοι κατω η πανω...

      Διαγραφή
  100. Συναδελφοι τελειωσαν τα ψεματα ολοι στο υπεκα 12/2 οποιος δεν ερθει αξιος της μοιρας του δεν θα υπαρξει αλλη ευκαιρια για εμας δυναμικη κινητοποιηση αλλιως τελειωσαμε. Ολοι απο ολοι την ελλαδα εκει τελος η κοροιδια. Παρτε οσους περισσοτερους μπορειται και ελατε. Εγω απο πατρα θα ειμαι εκει με αλλους με αλλους 10. Πρεπει να ακουστουμε τωρα που απ'οτι φαινεται αν παρευρεθουμε ολοι θα ειναι η πιο δυναμικη συγκεντρωση που εχουμε κανει ποτε. Κρινονται η ζωες μας βαλτε το καλα στο μυαλο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Α ΡΕ ΞΗΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΟΥ 300 ΚΑΙ
    ΜΠΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. http://www.energypress.gr/news/Dramatikh-epistolh-LAGHE-sto-YPEKA:-Kindyneyei-me-katarreysh-h-agora-hlektrismoy2
    Τόσο καιρό έπαιζε πολιτική απόφαση για να μην γίνει κάτι και απλά ο ΛΑΓΗΕ έστειλε εξώδικα στη ΔΕΗ δηλαδή δεν έκανε τίποτα στην πράξη. Όπως καταλαβαίνετε η πίεση με νομικά μέτρα ή άλλους τρόπους προς ΛΑΓΗΕ άρχισε να αποδίδει. Μπράβο σε όσους έκαναν μηνύσεις ή πιέζουν με οποιοδήποτε τρόπο. Τα ψέματα τελειώνουν. Όσοι μπορούν να παρευρεθούν στη συνάντηση για να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι θα υπάρχει συνεχεία για 20 χρόνια κάθε φορά που κάποιος γελοίος νομίζει ότι θα μας κοροϊδεύει προκειμένου να προωθήσει τα συμφέροντά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Για τους 3:23 και 3:25 !!!! ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ, ΜΗ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΛΕΜΕ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΜΑΚΑΚΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ