Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Σεναρια πεφτουν στο τραπεζι για το new deal ....ακομα!





Χωρίς σχεδιο και χωρίς σωστες μελετες...ολα τα σεναρια ειναι στο τραπεζι! Μπραβο στο ΥΠΕΚΑ και στα μακροχρόνια πλανα του! Παιγνίδι νομίζεται οτι ειναι το new deal και το ελλειμμα;; ηλιος
 Ο φόβος των αντιδράσεων εκ μέρους των χιλιάδων παραγωγών ΑΠΕ από φωτοβολταϊκά, αλλά και κάποιων βουλευτών της επαρχίας από τα δύο κόμματα της κυβερνητικής πλειοψηφίας, οι οποίοι έχουν διαμηνύσει ότι δεν μπορούν να ψηφίσουν «την
καταστροφή των επενδυτών», έχει κάνει το ΥΠΕΚΑ να μελετά εξαρχής τον τρόπο με τον οποίο θα μειώσει το έλλειμμα του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ του ΛΑΓΗΕ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του energypress, το Σαββατοκύριακο τα στελέχη του υπουργείου με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα κ. Μαθιουδάκη έκαναν υπολογισμούς και σενάρια προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Στη συνέχεια θα σταλεί επιστολή στη ΡΑΕ με την οποία το ΥΠΕΚΑ θα δηλώνει τα έσοδα που θα εισρεύσουν στον ειδικό λογαριασμό με τα νέα μέτρα, ώστε να προχωρήσει η Ανεξάρτητη Αρχή στην απόφασή της για τον καθορισμό του ΕΤΜΕΑΡ.

Όπως έχει αναφέρει το energypress, έχει επανέλθει στο τραπέζι η παλιά πρόταση για λογιστική διαχείριση του ελλείμματος με το πάγωμα έκδοσης τιμολογίων εκ μέρους των παραγωγών ΑΠΕ. Ο χρόνος κατά τον οποίο δεν θα κόβουν τιμολόγια δεν θα είναι ίδιος για όλες τις τεχνολογίες ΑΠΕ. Θα είναι ανάλογος του βαθμού που επιβαρύνει η κάθε τεχνολογία τον ειδικό λογαριασμό. Έτσι, για παράδειγμα, μπορεί οι φωτοβολταϊκοί να μην κόψουν τιμολόγια 5 μηνών, οι αιολικοί 1 μήνα κ.λπ.

Στο τέλος θα υπάρχει και κούρεμα, αλλά μικρότερο από το αρχικά σχεδιαζόμενο (μεσοσταθμικό 43% για φωτοβολταϊκά και 10% για τις υπόλοιπες ΑΠΕ). Σύμφωνα με κάποιους υπολογισμούς θα πάει γύρω στο 25% για τα φωτοβολταϊκά και γύρω στο 5% για τους άλλους.
Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι οριστικές αποφάσεις δεν είχαν ληφθεί μέχρι και χθες, και τα εξεταζόμενα σενάρια είναι περισσότερα του ενός.

Πηγη  http://www.energypress.gr/news/Senaria-gia-logistikh-diaheirish-ths-trypas-toy-LAGHE-se-syndyasmo-me-to-new-deal

115 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να δεχτούμε κούρεμα ή πιστωτικά τιμολόγια κλπ. Να πληρωθούμε απο το "πρωτογενές πλεόνασμα", διαφορετικά...αίμα..Μέχρι εδώ!

      Διαγραφή
  2. Είναι εγκλωβισμένοι περισσότερο από ποτέ. Βλέπουν ότι οι υστερόβουλες προθέσεις τους πλέον δεν ικανοποιούνται εύκολα (… εως καθόλου δηλαδή). Απλά προσπαθούν να μας σπάσουν το ηθικό μιας και βλέπουν ότι οποιοδήποτε νέο σχέδιο αναγκαστικά περνά απ τα χέρια μας. Απλά θα πετάξουν μια άτοπη φωτοβολίδα για να κερδίσουν χρόνο μπας και φοβηθούμε περισσότερο τη θηλιά που σφίγγει σιγά σιγά στο λαιμό μας.

    Ελπίζουν να μας καταφέρουν να αυτοκτονήσουμε πριν αποδειχτεί ότι ΔΕΝ μπορούν να μας σκοτώσουν.

    Όλα τα λεφτά για όλες τις κιλοβατώρες
    … και με υπερημερίες

    …Κι ας τα πάρω έστω μια μέρα πριν πεθάνω να τα κάνω κουρκουμπινια για τα δισέγγονα μου

    Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα πια. Είναι θέμα τιμής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο 9.46.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με τον 9.46 εχουμε ολα τα δικια και αυτοι καταρρεουν. Επανω τους τωρα που μας φοβουνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη φοβουντε τιποτα αυτοί. Δικά τους λεφτα διαχειρίζονται ;
      Εγω θα προτεινα για οποια υποχωρηση κανουμε να ζητησουμε ως ανταλαγμα αυξηση της αναπροσαρμογής της ταρίφας με τον μέσο όρο του πληθωρισμού στην ευρωζωνη. Μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα κερδισουμε και θα προφυλαχτούμε από δυσαρεστες χρημοτοοικομομικες εξελιξεις

      Αν ζητησουν να μην κοψουμε τιμολογια 5 μηνων θα πρεπει να παραταθεί η συμβαση για τουλάχιστον 2 χρονια.

      Μειωση της ταρίφας 25% είναι παρα πολύ, και παλι δεν μπορει να θεωρηθεί η επενδυση αποδοτική.

      Αυτοί λενε ότι θα λαβουν υποψη τους το IRR της επενδυσης να είναι 10 εως 12%. Αυτό παλι δεν λεει τιποτα. Και υπαρχουν δυο θεματα σε αυτό !
      1. Αυτό που θα πρεπει να υπολογισουν να είναι το IRR των επεδενδυμενων κεφαλαιων(equity) και όχι του έργου (project) μόνο. Θα πρεπει δηλαδή και τα δυο να ικανοποιουν την απαιτηση του 12%.
      2. Στο αρχικό κοστος της επενδυσης να λαβουν υποψη τους και το κοστος αγοράς οικοπέδου και τα κοστη αδειδοτησης των εργων, τα οποια στις περισσοτρες περιπτώσεις είναι πολύ σημαντικά και φτανουν και τα 50.000 €.

      Αν πανε με τις 2 παραπανω απαιτησεις να υπολογισουν IRR τοτε θα πρεπει να κανουν ΑΥΞΗΣΗ στις ταριφες και όχι μειωσεις που σχεδιαζουν !!!!!

      Όλα τα δεινα που περνάμαι είναι διοτι δεν εχει γινει κατανοητό στο ΥΠΕΚΑ η πραγματική αποδοση των ΦΒ, που αν ξεραμε όταν επενδύαμε τα σημερινά προβήματα σιγουρα δεν θα ασχολούμασταν καθόλου, και επισης διοτι καποιοι εκμεταλευομενοι την αγνοια των υπευθυνων πιεζουν στο ΥΠΕΚΑ τους καταλληλους ανθρώπους ωστε να φωρτοθουμε εμεις ολο το βαρος.

      Διαγραφή
  5. Συναδελφοι μη λησμονειτε οτι ο
    Ασημακης μας εχει κοροιδεψει αρκετες φορες μεχρι σημερα οσο αφορα το ελλειμα και τις πληρωμες . Ειναι συνηθισμενος σε ψεματα και υποσχεσεις αλώστε δεν πληρωνει και τιποτε για οτι λεει αναφορικα με το ελλειμα του λαγηε και συνεχως η πραγματικοτητα τον διαψευδει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάστε και φτύστε στα μούτρα τη ΠΟΣΠΗΕΦ και τα νέα ευχαριστήρια της... Καλά πόσο ξεφτυλισμένοι ειναι ?? με εφτάμηνη καθυστερηςη λένε κσι ευχαριστώ??? στο διαόλο αλήτες!!!!

    http://www.energypress.gr/news/H-POSPHEF-eyharistei-gia-tis-plhrwmes-twn-paragwgwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε φτανει που πηγαν στη βουλη και απετρεψαν την προταση για 43% κουρεμα,καθεσαι και βριζεις!;;;; Σε πολλους δεν αρεσουν πολλοι συλλογοι,αλλοι δε χωνευουν τον Παναγη,αλλοι τα "χωνουν" στο ΣΠΕΦ επειδη εκανε μελετη τ καλοκαιρι για κουρεμα...Ηρεμηστε λιγο!!! Ολοι εχουμε θυμο μεσα μας για αυτη την κατασταση που μας εφεραν!! Βαλτε τα μαζι τους και οχι μεταξυ μας!!

      Διαγραφή
    2. Ποια βουλή ρε καραγκιόζη!! Στο opengov για διαβούλευση θα βγει το οποίο σχέδιο και όχι στη βουλή. Αλλά τόσο βόδια που είναι τέτοιες μαλακίες λένε!!!

      Μην πιστεύεις τίποτα από ποσπηεφ!!! Ειναι για κλωτσές και ευχαριστήρια μόνο!!! Αλήθεια πότε θα καλωσορίσουν κανά ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ ???

      Διαγραφή
    3. Να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει στην Αθήνα όταν θα έρθουν για διαμαρτυρία…. Γιατί θα γίνει κι αυτό αργά ή γρήγορα

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΟΣΠΗΕΦ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ??? ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΦΙΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το χωράφι……. στο ράφι …….είναι οι άνθρωποι σαν τα μπιζέλια……
      Τι να κάνουμε άλλο αφού τους έδωσαν και δικαίωμα ψήφου

      Διαγραφή
  8. Αλήθεια ,ο ΣΠΕΦ και ο κ. ΛΟΥΜΑΚΗΣ που εξαφανίστηκαν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Μήπως ασχολείται με τη σύνταξη του new deal;;;;;;;;;;;;
    Τουλάχιστον ο ΠΟΣΠΗΕΦ κατάφερε:
    1" στη Βουλή να συγκροτηθεί μια ομάδα 40 Βουλευτών που διεμήνυσαν στο ΥΠΕΚΑ ότι δεν μπορούν να ψηφίσουν «την καταστροφή των επενδυτών», με αποτέλεσμα το ΥΠΕΚΑ να μελετά εξαρχής τον τρόπο με τον οποίο θα μειώσει το έλλειμμα του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ του ΛΑΓΗΕ και
    2) με εντολή του κ. Μαυραγάνη να εκταμιευτούν τα 80 εκατ. του ΦΠΑ του '12 ώστε να εξοφληθεί άμεσα το υπόλοιπο Απριλίου και να πληρωθούν και τα μικρά πάρκα τον μήνα ΜΑΪΟ.
    Οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ αγαπητέ Συνάδελφε τις εφηβικές σου συνήθειες (που στα Κρητικά αποκαλούνε Γρόθο)

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  9. O LOUMAKIS EINAI DROMOLOGIMENOS .... EINAI STO STOXASTRO EXOUN KATALAVEI MEXRI KAI OI HLITHIOI TI ROLO PAIZEI....MHN KANOUN KAI ALLOI PROIDROI TETOIA LA8OI.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως τα ξερεις εσυ όλα αυτά συνάδελφε, γραμματέας τους ε'ισουναι η είσαι ακόμη...!!!!!

      Διαγραφή
  10. Συναδελφοι συνελθετε!! Ειδατε τι ψηφισανε στην βουλη τις τελευταιες μερες?? Αποδεσμευτηκε η δοση απο την τροικα, γινεται η επιστροφη φπα για να παρουμε τα ψιχουλα και αυτοι ψηφισαν μετρα 5δις!!! Χωρις ακομα να εχει ερθει το νεο φορολογικο νομοσχεδιο!!!!! Ας μην ειμαστε τοσο ευκολοπιστοι για τις υποτιθεμενες ενεργειες των συλλογων θυμηθειτε οτι τους δυο τελευταιους μηνες ηταν σε καταστολη για το new deal. Μην μας πιανει παλι το αλτσχαιμερ!!!!
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από ότι όλοι μας γνωρίζουμε….. οι εμφύλιοι πόλεμοι εξυπηρετούσαν πάντα κάποιων τα συμφέροντα. Στην περίπτωση μας…… ο εμφύλιος μεταξύ των φωτοβολταϊκών που πάει να δημιουργηθεί με τα ευχαριστήρια του ΠΟΣΠΗΕΦ, ας φανταστούμε ποιους εξυπηρετεί ειρηνικοί συνάδελφοι.
    Προτείνω:
    1. Στον ΠΟΣΠΗΕΦ να είναι λίγο πιο φειδωλός στις ευχαριστίες του (για πληρωμές που δεν έγιναν ακόμη),
    2. Σε εμάς τους υπολοίπους ψυχραιμία.
    Πριν πούμε όλοι μας σε αλλήλους……. συλλυπητήρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάθε φορά που η ΠΟΣΠΗΕΦ "υλοποιεί" μία ακόμα μαλακία, αρχίζει και βρίζει τους άλλους έτσι για ξεκάρφωμα... Καλά, να λένε φχαριστώ για δεύτερη φορά που πληρωνόμαστε ψίχουλα και να βρίζουν τους υπολοίπους που κατέβηκαν δύο φορές στο ΥΠΕΚΑ,για τις πληρωμές νομίζω θέλει ψυχίατρο! Τουλάχιστον γελάμε... και πάντως οι ποσπηφ παραγωγοί αποκλείεται να είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον μαζορέτες είναι με τα κοντά τους φουστανάκια….

      Διαγραφή
  13. Παπακυριακού Γιάννης24 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:21 π.μ.

    http://www.energypress.gr/news/fwtoboltaika/Refene-kalypsh-ths-trypas-toy-LAGHE-kai-sth-syneheia-koyrema-stis-tarifes-twn-APE

    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!
    Δείτε αυτό το δημοσίευμα στο energypress!!Δεν φτάνει που τρώμε την έκτακτη εισφορά στο τζίρο,τώρα σχεδιάζουν να μας κουρέψουν και τα χρήματα που μας χρωστάνε,ΣΥΝ το κούρεμα στην τιμή!
    Δηλαδή (σύμφωνα με το δημοσίευμα) οι τράπεζες,ενώ σε επιτόκια και κούρεμα δανείων δεν συμμετέχουν,μια χαρά προτείνουν σχέδια στη ΠΛΑΤΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!Στη σύμβαση μας με τον ΛΑΓΗΕ είδατε πουθενά υπογραφή της τράπεζας;γιατί εγώ δεν την είδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παπακυριακού Γιάννης24 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:22 π.μ.

    Που να μου κοπεί το χέρι και να μου πάρουν και το σπίτι,εγώ πιστωτικό τιμολόγιο με τέτοιους όρους και χωρίς καμία εξασφάλιση δεν κόβω!ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΟΛΛΟΙ,ΣΤΟΝ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΟΙΜΑΤΩΣ.ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩΝΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝΕ, ΟΛΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ 10% ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ.ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΠΡΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.

      Διαγραφή
  15. Το ειχα ξαναγραψει πριν 1,5 μηνα οτι υπαρχει αυτο το σεναριο και το οποιο ειχε προτεινει ο κ. Γκαρης σε συναντηση μας. Ειχα γραψει τοτε να παει ο καθε παραγωγος και να κλειδωσει με δικαστηριο τα οφειλομενα του αλλα καποιοι τοτε με κατηγορησαν οτι τα "παιρνω" απο δικηγορους-κατασκευαστες...... Ελπιζω να μην γινει αυτο το σεναριο με πιστωτικα τιμολογια γιατι θα εχει αναδρομικη ισχυη και θα αναγκαστουν πολλοι να πανε στα δικαστηρια κατοπιν του νομου και να την φανε οπως την φαγαμε με την εκτακτη εισφορα. Συγνωμη για την προσωπικη αναφορα αλλα το κανω για να καταλαβουν καποιοι οτι πλεον αποδεικνυεται ποιος ηταν ο ρολος τους και που αποσκοπουσαν με τα γραφομμενα τους.
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eσυ ρε καραγκιοζη δεν εισαι που προτεινες τον Κολυρη ; Ασυναρτητε καραγκιοζη

      Διαγραφή
  16. ΜΕ ΤΑ ΤΟΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ Π.Χ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΨΙΦΙΣΜΟ ΣΕ Φ.Π.Α ΣΕ ΦΩΡΟ,ΣΕ ΤΕΒΕ,ΣΕ 2ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙ ΤΟΥ ΕΛΕΙΜΑΤΟΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ,ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς 11:21 δεν προτεινα ποτε δικηγορο αυτο που ειπα ειναι να κινηθειτε νομικα για τα οφειλομενα αλλα μαλλον εσυ δεν εχεις προβλημα γιατι πληρωνεσαι κανονικα. Ακομα δεν εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται.... κανε ψυχοθεραπεια βριζε και θα παρεις λεφτα!!! Μηπως δεν θελεις να κινηθουν νομικα οι συναδελφοι γιατι θα φερουν σε δυσκολη θεση τον Λαγηε και το Υπεκα και θα χασεις το μεροκαματο???
    Αλλα επειδη δεν υπαρχει χρονος για προσωπικα στειλε μου στο mail μου που ειναι αναρτημενο στο block οτι νομιζεις.
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Ουτε ξερεις τι ειπες, ουτε τι λες. Το 100% από οσα εχεις γραψει είναι ένα ματσο μαλακιες, μονο σε απασχολει να πανε σε δικηγόρους.
      Τωρα καραγκιοζη μιλαμε για το NEW DEAL και όχι αν θα παμε σε δικηγόρους.
      Και πανηλιθιε αγω ειμαι παραγωγος. Εσυ εισαι υπαλληλος και παιρνεις προμηθεια πουλωντας νομικες υπηρεσιες.

      Διαγραφή
    2. Κανένα NEW DEAL.καμία διακοπή έκδοσης τιμολογίων,κανένα κούρεμα...Απλώς δώστε μας τα λεφτά μας εδώ και τώρα και μάλιστα έντοκα,ψεύτες,απατεώνες,παλιοτόμαρα,δοσίλογοι,αναξιοπρεπείς.κλέφτες.
      Εσύ Μανιάτη μη κάνεις όρεξη για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ...θα δαγκώσω οποιον τολμήσει και αναφέρει εστω το όνομά σου...ξέρουμε καλά τι ρόλο παίζεις.
      Να πας στο Κοπελούζο να σε προτείνει...

      Διαγραφή
    3. Θέλουν να τσακίσουν την επενδυτική ραχοκοκαλιά της πατρίδας.
      Οι μέρες σας είναι λίγες προδότες.Τις εορτές των Χριστουγέννων σας περιμένουμε εσας του ΥΠΕΚΑ,ΥΠΟΙΚ,οπως και τους βουλευτές στις περιφέρειές τους...Για ελάτε να σας πούμε και μείς τα κάλαντα...

      Διαγραφή
    4. Τιιιιιι?δε θα κόβω τιμολόγια για 5 μήνες?
      Θα κόβω και θα τα στέλνω μαζί με εξώδικο στο ΛΑΓΗΕ.
      Τα λεφτά θα τα πάρω όλα και έντοκα μάλιστα,είτε σε ευρώ,είτε σε δραχμές,είτε σε ρούβλια...Αν δε προλάβω εγώ τότε τα παιδιά η τα εγγόνια μου.
      Και τα λεφτά μας θα πάρουμε και θα σας κυνηγήσουμε προσωπικά έναν-έναν υπεύθυνοι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ !
      Μας ταλαιπωρήσατε,μας κατακλέψατε,μας κάνατε με το ζόρι να χρωστάμε οι περισσότεροι για πρώτη φορά στη ζωή μας,εμμ μας κατασυκοφαντείτε και στη κοινή γνώμη κιόλας με εσκεμμένη παραπληροφόρηση.Εχετε λοιπόν διαπράξει εις βάρος μας σωρεία αδικημάτων τα οποία καταγράφονται τώρα που μιλάμε με λεπτομέρεια για το καθέναν σας...Απολαύστε λοιπόν τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας σας όσο καιρό έχετε ακόμα (όπως ξέρουμε οτι κάνουν οι προδότες ανα εποχή) εναγκαλιζόμενοι και γλύφοντας τώρα τον φυσικό προιστάμενό σας τον Ράιχενμπαχ μήπως και σας δώσει καμια καλύτερη θεσούλα ωστε να ξεκοκκαλιζετε με μεγαλύτερη άνεση τον ιδρώτα των Ελλήνων,παίρνωντας προμήθεις απο τη Siemens,τη Daimler τη Ferostal,τη Man... Αντε μοιράστε τα όλα τα υπάρχοντά μας με τους Γερμανούς κατακτητές.
      Α! η Μέρκελ σήμερα ομολογεί σαρκαστικά οτι μπλόφαρε με το Grexit προκειμένου να φοβηθούμε ως λαός για να ψηφίσουμε πάλι Σαμαρά,ενώ συνεχίζει λέγοντας οτι η αποχώρηση της Ελλάδας
      απο το ευρώ θα υποχρέωνε σταδιακή αποχώρηση απ'αυτό ολες
      τις χώρες της ΟΝΕ.

      Διαγραφή
    5. 1:31 συμφωνω.
      Αλλα θα μπορούσαμε να κανουμε μια ξεχωριστη δανειακή συμβαση με επιτόκια βεβαια, που να φενεται ότι τον δανειζουμε τους 4 προηγουμενους μηνες που δε μας εχει πληρωσει.
      Με ανταλαγμα να καταργησει αμεσα την εκτακτη εισφορά, αυξανοντας το ΕΤΜΕΑΡ κατά 3 ευρω.

      Διαγραφή
  18. Μοναδικός σκοπός τους, είναι να μας καταστρέψουν οικονομικά, για να γίνουμε άλογα υποκείμενά τους,ώστε αυτοί να συνεχίζουν το πάρτυ της αρπαγής των χρημάτων του ελληνικού λαού και με of-shor να τα αποταμιεϋουν σε τραπεζες του εξωτερικού.Ασχολήθηκαν με την πολιτική για την παρτυ τους ,έγιναν πάμπλουτοι και ακόμη και σήμερα κυβερνούν για να διαφυλάξουν τα κλεμμένα.Αν νομίζετε οτι θα γλυτώσετε κάνετε μεγάλο λάθος.Οργή λαού ,οργή θεού.Επιτέλους,εμείς ας πρέπει να αφήσουμε τουσ καναπέδες και να βγούμε στο δρόμο με μια ψυχή για να διαφυλάξουμε το σύνταγμα και τη Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 1:24
      Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο σε οτι λές.
      Επίσης έχωνα πώ οτι η δική μας δουλειά δεν είναι να προτέίνουμε τι πρέπει να γίνει με το ΕΤΜΕΑΡ ή με οτιδήποτε άλλο...αυτά είναι θέματα που αφορούν άλλους.Η δουλειά μας είναι να απαιτήσουμε απόλυτο σεβασμό στις συμβάσεις που υπογράψαν προκειμένου να επενδύσουμε οτι είχαμε και δεν είχαμε προκειμένου η Ελλάδα να απολαμβάνει την υψηλότερης ποιότητας και καθαρότερη ενέργεια του κόσμου.
      Αν χρειαστεί (που βλεπω να χρειαστεί) θα τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τους πολιτικούς και τους συνεργάτες τους που συντελούν για τη καταστροφή μας καθε ώρα και κάθε στιγμή το επόμενο διάστημα χωρίς λήξη χρόνου της δίωξής τους.Δηλαδή η επερχόμενη πτώση της κυβέρνησης δε πρόκειται να σας γλιτώσει Κύριε Υπουργέ,Υφυπουργέ
      και βουλευτές.Αν πιστεύετε οτι το θέμα μας είναι μικρής σημασίας για σας το αμέσως επόμενο διάστημα θα σας δώσουμε να καταλάβετε οτι τα πράγματα δεν είναι έτσι.Δηλαδή πιθανόν μια παραίτηση σας τώρα (για τη στήριξη του δικαίου μας) ισως να είναι προτιμώτερη και πιο οφέλιμη απ'τη παραμονή σας...
      Οι ναζί του 3ου Ράιχ γονείς του Ράιχενμπαχ,της Μέρκελ και του Σόιμπλε σκοτώσαν όλους του κουκουλοφόρους Έλληνες προδότες αφού πρώτα έκαναν τη δουλειά τους...εξαιρουμένων βέβαια μερικών δοσιλόγων-προδοτών που ανήκαν στην οικογένεια πρώην υπουργού (σ'αυτούς μάλιστα οι ναζί χάρισαν και την λιγνιτική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής της Πτολεμαίδος) οταν έφευγαν απο την Ελλάδα.Του Χριστοφοράκου επίσης την οποία οικογένεια προστάτευαν και προστατεύουν ακόμα και τώρα.Κρατάνε βλέπετε εφεδρείες και για το μέλλον.
      Εσείς νυν Υπουργοί &Υφυπουργοί και ανθρωπάκια βουλευτές έχετε την εντύπωση οτι θα καλυφθεί η προδοσία σας και θα σας παρέχουν προστασία οι τωρινές δυνάμεις του 4ου Ράιχ???

      Διαγραφή
  19. Προς 12:07
    Δεν εχεις ακομα καταλαβει οτι το new deal θελουν να στο περασουν ως υποχρεωτικο και θα εχει και αναδρομικη ισχυη το κουρεμα??? Αν ψηφιστει 'η περασει νυχτα απο την βουλη που θα πας να βρεις το δικιο σου..... στον αγ Βασιλη???? Ξυπνα πηγαινε κλειδωσε τα χρηματα σου με δικαστηριο για να τα προστατευσεις μεχρι να γινει η δικη απο ενδεχομενο αναδρομικο κουρεμα. Θα σου χρειαστει ο χρονος για να επιβιωσει η επενδυση σου απο τυχον τραπεζικες νομικες ενεργειες εκτις αν τα "παιρνεις" τα ψιλα σου και δεν εχεις προβλημα!!!
    Προφανως ακομα δεν εχεις καταλαβει παροτι εχουμε ζησει εκτακτη εισφορα οτι οσο τα χρηματα σου ειναι στον αερα 'κουρευονται"!!''!!
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Ή εισαι βλακας ή εισαι πανηλιθιος.
      Ολοι λενε οτι οι συμβασεις δεν μπορουν να αλλαξουν μονομερώς, αλλα εσυ επιμενεις σε μια προσπαθεια τρομοκρατησης.
      Αν μπορουν να κανουν το new deal υποχρεωτικό και να εχει αναδρομική ισχύ τοτε γιατι δεν το εχουν κανει μεχρι τωρα και γιατι δεν το εκαναν εξαρχής αντι για την εκτακτη εισφορά.
      Και αν μπορουν να αλλαζουν συμβασεις με νομο τι προστατευει γενικά τις συμβασεις και ποια η χρησιμοτητα των δικαστικών διεκδικήσεων, αφου οπως λες μπορουν να κανουν νεες ρυθμισεις με αναδρομική ισχύ.
      Αλλα συνεχιζεις εσύ τον βρωμικο ρολο σου. Και σε καθε ευκαιρια προσπαθεις να στειλεις κοσμο σε δικηγορους από τους οποιους χαρτιλικονεσαι για τις υπηρεσιες σου.

      Διαγραφή
    2. Δεν γίνεται σε καμμία περίπτωση μονομερής αλλαγή σύμβασης.Οποιοδήποτε τέτοιο ατυχές συμβάν είναι απολύτως βέβαιο σε βάθος χρόνου οτι θα καταπέσει απο τα δικαστήρια τα Ελληνικά ή στα σίγουρα απο τα Ευρωπαικά.Διότι ως γνωστόν η Ελληνική δικαιοσύνη δεν είναι πάντα τυφλή ως θα όφειλε απο τον όρκο που έδωσαν κάποτε οι λειτουργοί της !
      Συνεπώς να σταματήσουν οποιεσδήποτε τέτοιες υποθέσεις αναφερόμενες ως νόμιμο ενδεχόμενο διαφόρων δήθεν επενδυτών στο Blog.
      Οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά πέρα απ'τη (διεκδίκηση της απόλυτης τήρησης των συμβάσεων και την έντοκη επιστροφή των κλεμμένων απο τον Ιούλιο 2012) δεν υπάρχει περίπτωση να μην εμπεριέχει δόλο.

      Διαγραφή
  20. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΔΥΝΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφοι αναλογίζομαι τι επιτέλους συμβαίνει σ'αυτό το τόπο.
      Τόσοι πολλοί εθελοντές πολιτικοί για δοσιλογισμό και προδοσία?Τι φταίει άραγε?
      Μάλλον φταίει το ότι οι προδότες δεν τιμωρήθηκαν ποτέ κατά το παρελθόν σ'αυτό το τόπο.
      Μήπως πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή:Δηλαδή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και οτι αυτό συνεπάγεται..?

      Διαγραφή
    2. Οι βουλευτές των διαφόρων περιφερειών ας μη πάνε να τη βγάλουν καθαρή σωπαίνοντας μπροστά στη πρωτοφανώς άδικη καταστροφή μας.Δεν θα αναγνωρισθεί πλεον κανένα ελαφρυντικό.Είστε άριστα πλεον ενημερωμένοι.
      Κύριοι βουλευτές σας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΓΡΥΠΝΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ, ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ και επιφυλλασσόμεθα για τα περαιτέρω...
      Παρακαλώ λοιπόν για τις δίκαιες,καθαρές και άδολες ενέργειές σας...

      Διαγραφή


    3. 6:36 Γαμησε τους τους συλλογους και τους συνδεσμους. Μαζώξεις και και συγκεντρωσεις ειναι για προβατα, το πεζοδρομιο για τις πουτανες.
      Οτι ειναι να γινει θα γινει απο λιγους και αποφασισμενους. Οι αλλοι καλυτερα να το βουλωσουν και να μην ανακατώνονται.

      6:48 Οι εθελοντες πολιτικοί δεν εχουν καταλαβει ακομα που μπλεξανε, και αν δεις ολοι τους ειναι και γελοιοι. Ποτε η Βουλη δεν ηταν γεματη με τοσο εμετικούς τυπους.

      6:59 Καλυτερα χαμηλωσε τους τονους. Οτι ειναι να γινει θα γινει διχως ελεος. Ο ενας ειπε οτι ειχε δουλεια και δεν διαβασε το μνημονιο, ο αλλος δε παιρνει πολλα λεφτα στις επιτροπες και γιατι να ασχοληθει. Ολοι αυτοί θα λαβουν την πληρωμή τους σιγουρα. Και οι τυποι στο ΥΠΕΚΑ ΛΑΓΗΕ ΡΑΕ μαζι τους. Και ορισμενοι παραγωγοί και συνδικαλιστές.


      Διαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παρακαλώ πολύ,αν κ'αποιος έχει ακούσει κάτι σχετικά αξιόπιστο γι` αυτούς που έχουν επενδύσει με ίδια κεφάλαια,ας το παραθέσει.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοι που εχουν επενδυσει με ιδια κεφαλαια θα ελεχθεί το πόθεν έσχες τους της τελευταίας 10 ετίας.

      Διαγραφή
    2. Φίλε , ο 8 31 είμαι .

      Πλάκα κάνω , ειναι γιορτες μην πάθεις και τίποτα .............

      Διαγραφή
  23. Συναδελφοι αφου στην χωρα που ζουμε ολα οσα εχουν ψηφιστει τα τελευταια 4 χρονια, τουλαχιστον, ειναι νομιμα και συνταγματικα και δεν αποτελλουν μονομερης ενεργειες του κρατους κατα πολιτων.... παω πασο εχετε δικιο. Οποτε τωρα που δεν πληρωνομαστε ....καπου θα το γραφει στην συμβαση μας που οι αντισυμβαλλομενοι την εχουν διαβασει και την τηρουν στο ακεραιο!!
    ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΙΣ 11/12.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ. ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Σας ευχαριστω πολυ καλες γιορτες!!!!
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βουλωσε το πια ! Βουλωσε το πια καραγκιοζη.
      Διοτι η μαλακια εχει και τα ορια της. Εσυ τα εχεις ξεπερασει από καιρό.

      Διαγραφή
  24. Συνάδελφοι το υπουργείο έχει μαζευτεί, δεν θα μπορέσει να αλλάξει τις συμβάσεις είναι ενάντια στο Ευρωπαικό Δίκαιο.
    Γι΄αυτό άλλωστε και αργούν. Μάλλον προσανατολίζονται μόνο στη πρόταση της Πειραιώς γιά να μην κόψουμε τιμολόγια γιά 4-5 μήνες να τηρηθεί η δεσμευση προς τη τροικα για μηδενησμό του ελλήματος του ΛΑΓΗΕ και αυτό είναι όλο. Να δω πως θα μας το φέρουν όμως. Ίσως με τη μορφή εκβιασμού. Ψηλά το κεφάλι δεν μπορούν να αλλάξουν τις συμβάσεις μας ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ENERGYPRESS «Ρεφενέ» κάλυψη της τρύπας του ΛΑΓΗΕ και στη συνέχεια κούρεμα στις ταρίφες των ΑΠΕ
    Για μετά τα Χριστούγεννα φαίνεται ότι μετατίθεται η παρουσίαση της πρότασης του ΥΠΕΚΑ για τον μηδενισμό του ελλείμματος του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ. Η συνεδρίαση της ολομέλειας της ΡΑΕ για τον καθορισμό του ΕΤΜΕΑΡ είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι το υπουργείο έχει στη διάθεσή του δύο εργάσιμες, σήμερα και την Παρασκευή, για να στείλει επιστολή στη ΡΑΕ με την οποία να δηλώνει τα έσοδα που θα εισρεύσουν στον ειδικό λογαριασμό με τα νέα μέτρα, ώστε να προχωρήσει η Ανεξάρτητη Αρχή στην απόφασή της για τον καθορισμό του ΕΤΜΕΑΡ.
    Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, μαζί με την επιστολή θα ανακοινωθεί και το συνολικό σχέδιο για κλείσιμο της «τρύπας» του ΛΑΓΗΕ, βασικό μέρος του οποίου είναι η μείωση των εγγυημένων τιμών στα εν λειτουργία έργα ΑΠΕ.
    Στο μέτωπο αυτό, χωρίς να έχει αποκλειστεί το αρχικό σενάριο της μεσοσταθμικής μείωσης κατά 43% στα φωτοβολταϊκά και 10% στις υπόλοιπες ΑΠΕ, τα στελέχη του υπουργείου δούλεψαν πάνω στο ενδεχόμενο να υπάρξει μια άμεση κάλυψη εκ μέρους των παραγωγών του σωρευμένου από το παρελθόν ελλείμματος και στη συνέχεια να κουρευτούν οι ταρίφες σε ποσοστό τέτοιο που να μην δημιουργούνται νέα ελλείμματα. Πρόκειται για πρόταση των τραπεζών, μετεξέλιξη της παλιάς τους πρότασης για «λογιστικό» μηδενισμό του ελλείμματος που θα επιτυγχάνετο με το να μην κόψουν οι παραγωγοί τιμολόγια για κάποιους μήνες.
    Η τωρινή πρόταση, πάνω στην οποία δούλεψαν τα στελέχη του υπουργείου έχει σε γενικές γραμμές ως εξής:
    Κάθε παραγωγός κόβει πιστωτικό τιμολόγιο προς τον ΛΑΓΗΕ για κάποιο ποσό, και συνολικά το ύψος των πιστωτικών τιμολογίων μηδενίζει το έλλειμμα. Για να καθοριστεί το ποσό για το οποίο κόβει κάθε παραγωγός πιστωτικό τιμολόγιο (άρα και το ποσό με το οποίο συμμετέχει ο καθένας για την κάλυψη της τρύπας) εφαρμόζεται παραμετροποίηση τόσο ανάμεσα στις τεχνολογίες ΑΠΕ όσο και στο «εσωτερικό» των παραγωγών φωτοβολταϊκών. Κατά μέσο όρο στα φωτοβολταϊκά θα πρέπει να κοπεί πιστωτικό (δηλαδή να χαριστούν) τιμολόγια τεσσάρων μηνών. Όμως με βάση την παραμετροποίηση που είχε δεχθεί το υπουργείο όσον αφορά το κούρεμα (ανάλογα από το χρόνο κατασκευής, την κλειδωμένη ταρίφα, το αν υπάρχει ενίσχυση από αναπτυξιακό κ.λπ.) θα επιμεριστεί και το βάρος στους παραγωγούς φωτοβολταϊκών. Κάποιοι θα χάσουν ένα μήνα, κάποιοι περισσότερους από τέσσερις. Αντίστοιχα τα αιολικά θα «προσφέρουν» πολύ λιγότερο από τα έσοδα των τεσσάρων μηνών.
    Με βάση αυτή την πρόταση, στη συνέχεια θα πρέπει να οριστεί το κούρεμα στις ταρίφες των εν λειτουργία σταθμών, κατά τέτοιο ποσοστό που να μην δημιουργούνται ελλείμματα. Πρακτικά, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, αυτό σημαίνει μέση μείωση 25 – 27% για τα φωτοβολταϊκά, περιλαμβανομένων και των οικιακών, και περίπου 5% για τα αιολικά και τα υδροηλεκτρικά.
    Είναι άγνωστο πάντως σε ποιο μοντέλο θα καταλήξει η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ η οποία, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, θα συζητήσει σε υψηλότερο πολιτικό – κυβερνητικό επίπεδο τις τελικές αποφάσεις πριν τις ανακοινώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ (ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ) ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ 300 ΓΙΑ ΤΟ 2014


    https://www.youtube.com/watch?v=BA9CtJ_qoeM


    Υ.Γ.: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΜΙΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


    ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΙΑΤΙΚΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΟΤΟΣ.ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ.....

      Διαγραφή
    2. TO PISO APO TO PROSOPO EINAI GIA TA KLARINA.
      PREPI NA DOUME MIAMISI ORA PAPARIES DILADI GIA NA SE SXOLIASOUME ARNHTIKA;

      Διαγραφή
    3. Κάθε έμμεση προσπάθεια απο δήθεν "Συναδέλφους" στο BLOG που μ'άλλα λόγια θέλουν να μας πούν οτι δεν θα ήταν και καταστροφή ένα κούρεμα αναδρομικά στις ταρίφες μας,λαμβανομένου υπ'οψιν την γενική οικονομική κατάσταση...
      Ολα αυτά συντείνουν για να είμαστε πιο δεκτικοί στα προτοφανώς ύπουλα και αρπακτικά σχέδια του υπουργείου.
      Οι φωνές και οι συμπεριφορές αυτές λοιπόν δεν είναι καθόλου μα καθόλου φυσιολογικές.
      Πώς είναι δυνατόν κάποιος να έχει επενδύσει τα πάντα του και να έχει τόσο Μεγάάάλη Ανοχή στη ουσιαστική υπεξαίρεση των εισοδημάτων επιβίωσής του? Είναι ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ,ειδικά την κρίσημη αυτή ώρα.
      Πραγματικοί συνάδελφοι:Παρακαλώ απομονώστε προσεκτικά,έξυπνα και γρήγορα την όποια προσπάθεια ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ υποπίπτει στην αντίληψή σας.
      Το σύστημα μας χτυπά ύπουλα με το σύστημα της 5ης Φάλαγγας.
      Αν οι νεώτεροι συνάδελφοι δε γνωρίζουν τι ήταν η 5η Φάλαγγα των ναζί...πρέπει να πληροφορηθούν γι'αυτό τάχυστα.Θα τους βοηθήσει να καταννοήσουν τη πραγματικότητα που ζούμε εμείς σήμερα,Ωαγνωστόν πλεον:Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ και οι προδότες στη χώρα μας ηταν πάντα σε αφθονία.

      DO NOT INVEST in GREECE

      Διαγραφή
    4. 12:06 Μονο ο Λουμακης ελεγε κατι παρομοιο.
      Επι της ουσιας ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ δεν μπορει να γινει τροποποιηση συμβασης.
      Μηπως εισαι ο φιλος του Σπυρου Μ ; Και βλέπεις φαντάσματα ; παππου

      To DO NOT INVEST τι νοημα εχει ρε βλακα ; Θα τους τιμωρησεις ; πανηβλακα ; ποιους ρε μαλακα θα τιμωρησηεις ;



      Διαγραφή
    5. 12:13 είμαστε πλεον βέβαιοι για το ποιόν σου και για το διασπαστικό ρόλο που παίζεις,μετά απ΄αυτή σου την απάντηση,παριστάνοντας στην ουσία οτι δε κατάλαβες το κείμενο του 12:06. Καταλαβαίνεις τι απάντησες???

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμε 12:13
      Ξεσκεπάστηκες αμέσως...

      Διαγραφή
    7. ΠΡΟΣ 12:13
      ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ.ΤΟΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΜΑΚΗ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΠΑΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο 12:06.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Σ'ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ...

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  27. ρε λούγκρες ελληναράδες του πληκτρολόγιου χρόνια πολλά σε όλους επειδή δεν έχετε μόνο εσείς φωτοβολταικά αλλά και εμείς η φτοχολογιά και επειδή με τις κούκλες δεν παιζουμε εμεις αφιερώνω ένα τραγουδάκι στον ΑΣΗΜΑΚΗ και να το βάλει καλά στο μυαλό του.

    https://www.youtube.com/watch?v=6QAiNqCogMg

    σε σας όχι ρε κότες λυράτες δεν αξίζεται τραγούδια εσεις αλλά οπισθοφυλακή όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το βίντεο του 10.48 και συγκεκριμένα του Καζάκη είναι εξαιρετικό. Λυπάμαι όσους χωρίς να το δουν βρίζουν. Δυστυχώς αποδεικνύει πόσοι ανεγκέφαλοι ή εγκάθετοι ή βκακωδώς βολεμένοι με ψέμματα επισκέπτονται το blog.

    Για μένα είναι σίγουρα ότι στο εξάμηνο που έρχεται θα αντιμετωπίσουμε ακραίες καταστάσεις που ευτυχώς όμως θα μας οδηγήσουν εκτός ευρώ, γιατί μόνο εκεί θα υπάρξει σωτηρία κάποια στιγμή,

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!! ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνεται δεν γνωρίζεις τι λές. Με τη δραχμη εχουμε τελειώσει όλοι. Με το ευρώ μπωρούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
      Ο Καζάκης σκέφτεται μόνο τον ευατόν του και τους ημετέρους που έχουν βαύρο χρήμα σε ευρώ. Φιλικά ΚΑΚ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό σε έχουν κάνει να πιστεύεις για να μη βγεις από τη φυλακή του ευρώ... και της χούντας που μας επιβάλσνε ίσα για να έχουμε ευρώ, χωρίς τίποτα δικό μας όμως!!

      Ξανά σκέψου το χωρίς παρωπίδες...

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ (ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ 25%) ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΙΚΙΑ 30-35% ?

      ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ? ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ , ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

      ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΝΑΣ INVERTER ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ , ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΣΟ ΟΛΗ Η ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

      ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ,ΜΑΛΑΚΕΣ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ?

      Διαγραφή
    4. 808 Πολύ σωστός και αναλυτικός.
      Εγω θα παω λιγο παρακατω. Και εντος ευρω μπορει να δεις επιτόκια 35%, όταν ζοριστουν οι Τράπεζες, και χρεωσεις τρελες.
      Επισης Φορολογικές επιβαρυνσεις στο Θεο.

      Τι κανεις τοτε ; Το καις ;

      Διαγραφή
    5. Ρε συ 8. 15 .

      Μη λες πραγματα που δεν συμβαίνουν . Ηδη η Πειραιώς θα μειώσει το επιτόκιο 0,25%.

      Φορολογικές επιβαρύνσεις ? Τι εννοείς ? Θα γίνει ο φορολογικός συντελεστής απο 26% σε 30% ?

      Δεν ειναι μείζον πρόβλημα .

      Διαγραφή
    6. Ενώ φετος τα εσοδα από νομικα προσωπα είναι 1 δις, το 14 θε είναι 3,5 δις συμφωνα με τον προυπολογισμό. Και βεβαια υπαρχει συνεχεια.

      Όταν η Πειραιως κανει μειωσεις στο επιτικιο επιχ. δανειων τα ξαναλέμε.

      Διαγραφή
  29. Επίσης το βίντεο ξεσκεπάζει με ιστορικά στοιχεία το ρόλο των δικαστηρίων που ποτέ δεν δικαίωσαν κανέναν σε αγώνα εναντίον του κράτους. Ξεφτυλίζει επίσης το ρόλο των φτηνών συνδικαλιστών που σε πρώτη ευκαιρία βαρανε τεμενάδες και περιττά ευχαριστώ για τα ψίχουλα. Ξεφτυλιλζει επίσης με στοιχεία τον Θεοχαρη του Υπ´. Οικονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΜΕΝΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ´ΜΗ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ". ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στα Ιμια είχαμε τον προδότη το Σημίτη που είπε φχαριστώ στους αμερικανούς και κατ´εβασε τη σημαία, ενώ στα επόμενα οκτώ χρόνια κατα χρέωσε τη χώρα, ακριβώς στη ρότα των προηγούμενων του. Σήμερα η χώρα ξεπουλιέται.

    Είναι τραγικό να ανεχόμαστε σήμερα διοριςμένους αλήτες που μοιράζουν φχαριστώ στον Μαυραγάννη επειδή είμαστε 7 μήνες απλήρωτοι. Πρέπει να τους φτύνουμε στα μούτρα σε κάθε ευκαιρία.

    Αλήθεια ποιος ψήφισε τη ποσπηεφ??? πολίτες έχουν ως πρόσωπα εκλογές???? Ποτέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΗΕΦ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΑΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΟΛΕΜΑΓΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΟ. ΤΕΛΟΣ ΣΕ Κ´ΑΘΕ ΕΥΚΑΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΒΟΣΙΛΟ ΣΤΟ ΧΟΡΟ, ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΩΣ ΚΟΙΝΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΛΗΤΕΣ!!!!

    ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ 100ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΛΟΥΜΑΚΗ !! ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έλα Παναγή σε πήραμε χαμπάρι... Ξέρεις είσαι μόνος σου στα ευχαριστώ στο υπουργάκο σου και είμαστε χιλιάδες οι απλήρωτοι που σε βράζουμε και δεν λεγόμαστε λουμάκης.

    Συνήθησε το το μπινελίκι αγόρι μου... Άλλωστε κάνεις ότι μπορείς για να το προκαλέσεις...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για τον 12:13
    Να τι σημαίνει 5η Φάλαγγα,Είσαι το λαμπρότερο παράδειγμα 5Φαλαγγίτη.Αποκαλύφθηκες! Τότε με ΚΟΥΚΟΥΛΑ,Τώρα ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΣ
    Συνάδελφοι υποδεχθείτε τον...

    DO NOT INVEST in GREECE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  39. TON PANAGI TON XEROME OI AGROTES APO TA AGROTOSINDIKALISTIKA MAS. MAKRIA TOU!!!! FITRONEI PANTA XORIS EKLOGES!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συνάδελφοι, το σχέδιο για κούρεμα των οφειλόμενων έχει κλειδώσει μέσω τραπεζών από καιρό. Το ξέρουν τα επιμελητήρια, γιαυτόμκαι η ΠΟΣΠΗΕΦ αμολάει ευχαριστώ που δεν θα πληρωνομασταν κάθε φορά. Όσο περισσότερους μήνες απλήρωτοι ειμαστε, τόσο βαθύτερο το κούρεμα και μάλιστα με τις συμβαςεις θεωρητικά... ανέπαφες. Καταλάβατε τώρα που βοηθάνε τα ευχαριστώ της ποσπηεφ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΗΕΦ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ???
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΤΕ.... ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΑΡΓΕΙΤΕ... ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε χρειάζεται ρε φιλε να φτιάξετε ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ φωτοβολταϊκά. Θα αγοράστε τσάμπα κσι πιο ΦΑΣΤ τα πτωχευμένο δικά μας... Η Ποσπηεφ αγωνίζεται να μη πληρωνόμαστε για να πτωχεύσουμε κσι να παραδώσουμε τα κλειδιά. Κανά δυό ευχαριστώ ακόμα δρόμος είναι...

      Και μάλιστα με τις συμβάσεις ακέραιες ώστε οι αγοραστές μας να μην χάσουν τίποτα....

      Διαγραφή
  43. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΚΕΡΑΙΕΣ. ΕΚΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΟ ΤΖΙΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αντιφωτοβολταικός speaking.


    ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ.

    http://www.youtube.com/watch?v=BMI20Pg7Wpc&list=PL92vCae7rJHPQrTbdFzknYEioAZDcGhix&index=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού κολάει αυτό το βίντεο ρε φίλε μου... Άσχετο τελείως!

      Διαγραφή
    2. Αντιφωτοβολταικός speaking.

      Προφανώς ή δεν το είδες ή δεν στροφάρεις.

      Όλο το σύστημα (καναλάρχες,μεγαλοεργολάβοι,εφοπλιστές,τα τηλεοπτικά κανάλια κ.τ.λ)
      χρωστάνε δισεκατομμύρια στις τράπεζες,κοινώς είναι χρεοκοπημένοι απο το 2012

      ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ
      ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑ.

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ


      ΟΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

      Διαγραφή
    3. Είστε οι μαλάκες τις δραχμής Τσους.

      Διαγραφή
    4. Είσαι ο κλασικός ρουφιάνος της κυβέρνησης. Ευχαριστώ από εμάς δεν πρόκειται να ακούσεις για την κατάντια μας και τα ψίχουλα που μας απέμειναν. Να πας στο διάολο και συ και το ευρώ σου.

      Διαγραφή
    5. Ρε αντι παπάρα,

      Δεν φανταζόμουνα οτι θα ήσουνα κατι άλλο εκτος απο λάτρης της δραχμής .....

      Ρε βλάκα , τα επιτόκια θα είναι 35% με την δραχμή.
      Αμόρφωτε , βλαξ !!!!

      Διαγραφή
  45. Είδα το πρώτο βίντεο στο

    https://www.youtube.com/watch?v=BA9CtJ_qoeM

    και είναι εξαιρετικό. Πρέπει να αποποινικοποιήσουμε την φυγή από το ευρώ, γιατί αλλιώς θα πεθάνουμε για χαρη του ευρώ και μάλιστα χωρίς να μας έχει μείνει σεντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Είμαι και γω πολύ προβληματισμένος με το πόσο πλασματικός είναι ο ψευτομονόδρομος του ευρώ. Νομίζω έχει έρθει η ώρα να υπάρξει ένα σοβαρό πλάνο εκτός ευρώ. Και για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να ξεφύγουμε από τη λάθος σκέψη ότι δήθεν όποιος μιλάει για εθνικό νόμισμα είναι προδότης. Το αντίθετο πλέον ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοψτε τις ηλιτηότητες με τη δραχμή μη σας παρασέρνουν άνθωποι σαν τον αντιφωτοβολταικό. Και μόνο η δήλωσή του αντοφωτοβολταικός τα λέει ολλα.

      Διαγραφή
  47. Οι ρουφιάνοι του υπουργείου και της βρωμοκυβέρνησης τρέμουν τον ξεσηκωμό μας κατά του ευρώ!!!! Είναι πλέον εμφανές τι παίζει. Θέλουν να τα πάρουν όλα για να τα ξεπουλησουν και αυτό το σχέδιο θα χαλάσει με τη δραχμή. Έτσι βριζουν και συκοφαντούν όποιον διαθέτει γνώση και σχέδιο. Θέλουν μόνο τσιράκια, αγράμματους και άξεστους που σε καθε ευκαιρία θα δηλώνουν υποταγή και θα λένε και ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλον με τα γραφόμενά σου δεν έχεις γνώσει έχεις σχέδιο βεβαίως την καταστρογή μας..

      Διαγραφή
  48. Η ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΤΗΣΘΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ 100% ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΣΝ ΣΕ ΕΥΡ´Ω ΑΛΛΑ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ. Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ. Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΑΖΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΣΤΟ 100% ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΔΕ ΘΑΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡ´Ω ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΠΛΗΡΩΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:44 Συμφωνούμε απολύτως.Αυτό είναι η μόνη λύση για μας ,αλλά και για την Ελλάδα γενικότερα.
      Οι πολυεθνικές ομως συμφωνούν μ'αυτό ? Πώς θα βγάζουν τον κλεμμένο ιδρώτα μας στις πατρίδες τους...?σε δραχμές ??? Δε τις σκέφτεσαι καθόλου?

      Διαγραφή
    2. Για λιγο ψυχραιμια !!!
      Εδώ δεν είναι μερος για πολιτικές συζητήσεις. Ποιος πρεπει να εκλεγει ή τι θα γινει με το ευρω, δεν εινα το θεμα μας.
      Εμεις πρεπει να ψάχνουμε τροπους ώστε να διασφαλισουμε τις συμβασεις μας και τις επενδύσεις μας.
      Ο πληθωρισμός είναι ένα θεμα και σιγουρα πρεπει να το εχουμε στο νου μας. Αν μας δωθεί η ευκαιρία να αλλαξει η σχετική ρυθμιση θα ηταν πολύ καλό, αλλα διχως να αλλαξουν οι αλλοι οροι των συμβασεων μας.

      Διαγραφή
    3. Εμεις που δανιστήκαμε σε ευρώ και αυτό στα παπαρ...α σου.
      Ο καθένας τον εαυτούλητου φροντίζει εδω μεσα. Έτσι φίλε δεν καταφέρνουμε τίποτε, μια ζωή μόνη και ανεπρόκοποι θα μείνουμε.

      Διαγραφή
    4. Οι αντιφωτοβολταικοί και οι Καζάκιδες σύγουρα δεν με ενδιαφέρουν.

      Διαγραφή
    5. ΚΑΛΑ ΡΕ 11 44 .

      ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ? Η ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ .

      ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ 100% ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ? ΧΑΖΌΣ ΕΙΣΑΙ ?

      ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...............

      Διαγραφή
  49. Η παπαρολογια καλα κρατει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. εδώ δεν είναι μερος για απολυμενους δημοσιους υπαλληλους, πικραμένους συνταξιούχους, αστεγους, απορους, και λοιπους δυστυχισμένους της κοινωνιας,
    Οι παραγωγοι φβ δεν είναι το φιλοπτωχο ταμειο

    οποιος εχει πολιτικες ανυσηχιες να παει να γραφτει σε κομματα, εδωμεσα γραφουν οι παραγωγοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εδω ο κοσμος καιγεται και αλλοι την εχουν δει ευρωυποστηρικτες και αλλη δραχμουποστηρικτες!!! Πατε καλα;;;Με αυτα που κανετε εδω μεσα ειναι να μην αναρωτιεται κανεις γτ μας π@δανε;;;;Εχετε χασει τα λογικα σας;;;Μη λαικιζετε μεσα σε μια δημοσιευση που ο αλλος μπαινει να ενημερωθει!!Οι παραπανω τυπου συζητησεις ειναι για τα καφενεια!!! ΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Όποιος δανείστηκε από Ελλάδα για να φτιάξει το πάρκο του, δηλαδή το 98% των παραγωγών, δεν θα χρωστάει σε ευρώ αλλά σε δραχμές οπότε και δεν θα έχουν πρόβλημα. Όσοι το παίξανε μάγκες και δανειστήκανε από το εξωτερικό απευθείας σε ελβετικό φράγκο ή ευρώ με επιτόκιο 2% ας πρόσεχαν... Δεν γίνεται να χεις και 2% επιτόκιο και την ασφάλεια της εθνικής συναλλαγής. Και στο κάτω κάτω δεν θα κοιτάξουμε το 2% αλλά το 98%!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμμία διαφορά δεν θα εχει απο που δανείστηκες.

      Αν είμαστε στην δραχμή με τιμή KW 0,40 / kwh X 340,75 = 136 δρχ , τότε όλοι θα πληρωνόμαστε σε δραχμές απο τον ΛΑΓΗΕ και θα πληρώνουμε τις τράπεζες σε δραχμές με επιτ'οκιο 30%.
      Χαμένα τα πάρκα τα σπίτια και οτιδ'ηποτε αάλλο φανταστείς.
      Τα ίδια θα ισχύουν και με αυτόν που πήρε δάνειο με 2% .
      Αυτός θα έχει επιτόκιο 2% αλλά - με μία νέα ισοτιμία 1 € = 800 δρχ - θα πρέπει να μαζεύει τριπλάσιες δραχμές.

      Παναγιά μου ... να μην φτάσουμε εκεί ..........

      Διαγραφή
  53. Οι συμβάσεις μας σε καθεστώς ευρώ είναι ξοφλημένες από χέρι, αφου δεν θα πληρώνονται. Τώρα μάλιστα που ο Μανιατης χαρίζει ρεύμα και επανασυνδέει τα κομμένα ρολόγια, κανείς δεν πρόκειται να ξαναπληρώσει λογαριασμό ρεύματος. Και βέβαια αυτά τα φέσια θα πέσουν πάνω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εδω προκυπτει πως το ΥΠΕΚΑ δε ξερει τι να κανει πλεον!!Γνωριζεις πως το new deal δεν στεκεται με τπτ νομικα και μετα τις φωνες βουλευτων πως δε ψηφιζουν κατι τετοιο,αρχιζει και ιδρωνει μη ξερωντας τι να κανει!!Αν προχωρησει σε παγωμα του Ετμεαρ η ΡΑΕ και δε πραξει αυτο που οριζει ο νομος θα εχει συνεπειες!! Δε καταλαβα δλδ,γτ εμεις οι μ@αλακες πολιτες πρεπει να ειμαστε ενταξει με τους νομους και αυτοι να τους καταπατουν;;;; Αυτο σημαινει ισονομια και αξιοκρατια;;;;;; energypress.gr/news/Steneyoyn-ta-perithwria-gia-ETMEAR-New-Deal.-Dyo-oi-taseis-sto-YPEKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Οριστικη απόρριψη του 43% οπως διαβαζω εδω http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=161649

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Για να κλεισει το ελλιεμα πρεπει αν υπαρξει δανεισμός ειτε από ΤΡΑΠΕΖΑ ειτε από τους παραγωγούς με επιτοκιο και μηνιαίες δοσης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ