Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Aυγουστος -Πληρωμή Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2018

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.




Για να μπορέσετε να σχολιάσετε  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"



Οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα κόβονται

100 σχόλια:

  1. Καλημερα !! Καποιος γνωστης να μας ενημερωσει για τις εξελιξεις ?? Ποτε εχει cash flow συναδελφοι μηπως δουμε κανα φραγκο??παιζει μεχρι αυριο καμμια εντολη ?? Και αν ναι μεχρι τι ποσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να ξεκινήσουν οι πληρωμές και ας είμαστε ποιο ευγενικοί στα σχόλια που κάνουμε όλοι μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αύριο πληρωμές συνάδελφοι για μεγαλύτερα ποσά εως 5000 περίπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Παναγιώτης Φωτόπουλος14 Νοεμβρίου 2018 - 2:37 μ.μ.

    Ευχαριστουμε κ Παπακυριακου για τις πληροφοριες περι πληρωμον. Οσο για μερικους εδω μεσα που δεν γνωριζουν τιποτα κανενος θεματος καλο θα ητανε να μην βριζουν Λιγο επιπεδο ρε παιδια .οι γονεις σας τιποτε δεν σας μαθανε?.

    Παναγιώτης Φωτόπουλος15 Νοεμβρίου 2018 - 2:42 μ.μ.

    Ο διαχειριστης εδω μεσα πρεπει να διαγραψει τον τρελαμενο και τους παρατρεχαμενους του με το ιδιο ονομα .Ελεος καθε μερα ολο μπουρδες.Οσο για μενα που με ειπατε οτι ειμαι ζητιανος να ζηταω ενημερωση ενοχλειστε κυριοι γιατι δεν εχετε να δωσετε την παραμικρη πληροφορια.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ!!!!!!!!!!!ΑΦΑΝΤΟΣ!!!!ΠΑΠΑΡΑ..ΜΥΘΑΝΤΖΗ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΚΟΥΣ!!!!!Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the universe!
    Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος Άλμπερτ Αϊνστάιν.Η βλακεία κύριοι είναι αήττητη γιατί οι βλάκες αναγνωρίζουν την απειλή, όταν την συναντήσουν εξαφανίζονται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΟΣ ΜΑΘΕ !!!!Είναι εύκολο για ένα έξυπνο να κάνει τον κουτό, αλλά είναι αδύνατο σε ένα κουτό να κάνει τον έξυπνο .Η βλακεία είναι μεταδοτική η εξυπνάδα όχι !!!Και αν δεν υπήρχαν οι βλάκες,οι έξυπνοι δε θα'χαν καμιά τύχη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σας μέχρι πόσο θα είναι εντολή πληρωμής παραγωγής Αυγούστου σήμερα;; Με το cash flow της 21/11 τι έγινε ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γύρω στις πέντε χιλιάδες(5000)τέτοια πληροφορία είχα από την περασμένη τρίτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Αυγούστου 2018
    23.11.2018
    Με νέες εντολές προς τις τράπεζες, συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2018. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 3.000 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 5.901,30 € (41% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΜΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 4700€ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ 100ΣΤΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απο τα ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ!!!!!!!!!!!!!
    Ο φόβος netting της ΔΕΗ στον ΕΛΑΠΕ ανησυχεί τις ΑΠΕ
    Άναψε η συζήτηση και οι ερωτήσεις μετά τις ομιλίες Παναγιωτάκη και Φιλίππου στο συνέδριο του ΙΕΝΕ. Μια ενδιαφέρουσα ωστόσο παρατήρηση που άκουσα αργότερα στα πηγαδάκια από τον Πρόεδρο του ΣΠΕΦ Στ. Λουμάκη, ήταν το να μην οδηγήσει η συγχώνευση ΔΕΗ με την ΔΕΗ Ανανεώσιμες σε πρακτικές netting της επιχείρησης στον ΕΛΑΠΕ. Σε απλά λόγια όπως μου το περιέγραψε ο κος Λουμάκης, ο φόβος είναι μήπως κατά παράβαση των Κωδίκων, μέσω συμψηφισμών (netting) των οφειλών ΕΤΜΕΑΡ της ΔΕΗ ως Προμηθευτή στον ΕΛΑΠΕ με τις πληρωμές που οφείλει να λαμβάνει από αυτόν ως παραγωγός για τα έργα ΑΠΕ που πλέον στη συγχωνευμένη της μορφή θα διαθέτει, βάζει τον εαυτό της σε προνομιακή θέση ως προς τους υπόλοιπους παραγωγούς ΑΠΕ. Δηλαδή μήπως σπρώχνει επιλεκτικά σε αυτούς το ταμειακό έλλειμα στο ΕΤΜΕΑΡ που αφορά τους απλήρωτους λογαριασμούς της από τους καταναλωτές και έτσι τα δικά της έργα πληρώνονται μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα ποιος γνωρίζει να μας ενημερώσει πότε θα βγει νέα εντολή πληρωμής παραγωγής Αυγούστου ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα
    Γνωρίζει κανείς αν το ηλεκτρονικό τιμολόγιο είναι υποχρεωτικο???
    Και αν ναι απλά σκαναρουμε το χειρογραφο και το στέλνουμε σαν pdf???
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ano ka27 Νοεμβρίου 2018 - 9:16 π.μ.
      προς το παρον οχι δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα το χειρογραφο στελνετε κανονικα ΔΑΠΕΕΠ πρεπει να εχει τα χερια του το λευκο του εκαστοτε τιμολογιου!!

      Διευκρινήσεις επί της Ανακοίνωσης για νέο τρόπο αποστολής ηλεκτρονικών τιμολογίων από Παραγωγούς ΑΠΕ
      19.11.2018
      Η ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ ανακοινώνει ότι, τα ηλεκτρονικά τιμολόγια, από τις 19.11.2018 θα γίνονται αποδεκτά μόνο στο timape@dapeep.gr που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό. Για την ευκολότερη επεξεργασία του email, οι παραγωγοί παρακαλούνται να εφαρμόζουν τους ακόλουθους κανόνες στη σύνταξη του email.
      SUBJECT/ΘΕΜΑ/ΤΙΤΛΟΣ: Το ΑΦΜ για το οποίο στέλνεται το τιμολόγιο. Κάθε e-mail θα πρέπει να αναφέρεται σε ένα και μόνο ένα ΑΦΜ.
      ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Το περιεχόμενο του email θα πρέπει να είναι το σχετικό τιμολόγιο σε μορφή PDF.
      Η ονομασία του αρχείου θα πρέπει να είναι: tim_τοΑΦΜσας.pdf. Έτσι π.χ. για την ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ που έχει ΑΦΜ 099936480 η ονομασία του αρχείου θα είναι tim_099936480.pdf
      Εάν ένα ΑΦΜ έχει να στείλει περισσότερα του ενός τιμολόγια θα πρέπει για κάθε τιμολόγιο να στείλει ένα email, προσθέτοντας στην ονομασία του αρχείου τον κωδικό ΕΔΡΕΘ. Έτσι π.χ. για το ΑΦΜ 123456789 με κωδικό ΕΔΡΕΘ 12345 η ονομασία του αρχείου θα είναι tim_123456789_12345.pdf
      Διευκρινίζεται ότι ηλεκτρονικά είναι τα τιμολόγια που έχουν εκδοθεί και ληφθεί σε ηλεκτρονική μορφή, τα τιμολόγια δηλαδή που με κάποια εφαρμογή (πχ excel) έχουν παραχθεί και όχι αυτά που συμπληρώνουμε χειρόγραφα σε μπλοκάκια και των οποίων το πρώτο (λευκό) φύλλο προορίζεται για τον ΔΑΠΕΕΠ άρα πρέπει το πρωτότυπο να βρίσκεται στο αρχείο του ΔΑΠΕΕΠ.
      Σας υπενθυμίζουμε και την ανακοίνωση που έχει δημοσιευτεί για τον νέο τρόπο αποστολής φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων στις 11.9.2018.
      http://www.lagie.gr/anakoinoseis/anakoinoseis/anakoinosi/article/1662/

      Διαγραφή
  13. ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓ/ΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμένα μου είπε ο λογιστής να τον δηλώσουμε και τον δήλωσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2. Eρ. Όλοι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις της χώρας που διαθέτουν έναν από τους ανωτέρω Κ.Α.Δ. πρέπει να δηλώσουν στην Α.Α.Δ.Ε. τον ή τους επαγγελματικούς λογαριασμούς που διαθέτουν;
    Aπ. Όχι, μόνο όσοι είναι υπόχρεοι αποδοχής μέσων πληρωμής με κάρτα πρέπει να προβούν στη δήλωση των επαγγελματικών τους λογαριασμών. Συνεπώς, όσοι δεν υποχρεούνται στην προμήθεια και εγκατάσταση μηχανημάτων POS ή λοιπών συσκευών, μεθόδων ή εφαρμογών, όπως είναι οι επιχειρήσεις (ελεύθεροι επαγγελματίες, ατομικές, εταιρείες) που δεν έχουν συναλλαγές με ιδιώτες, αλλά συναλλάσσονται αποκλειστικά με άλλες επιχειρήσεις —ακόμη κι αν διαθέτουν έναν από τους εν λόγω Κ.Α.Δ.— δεν υποχρεούνται προς το παρόν σε δήλωση των επαγγελματικών λογαριασμών.

    Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/38836

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν εχω καταλάβει ποιο ειναι το προβλημα δήλωσης του επαγγελματικού λογαριασμού αφού ετσι και αλλιώς ειναι γνωστός στην εφορία και στις τράπεζες και εχουν άμεση πρόσβαση οι ελεγκτικές αρχές εκει πληρωνόμαστε εξάλλου και τα τελευταία 1-2 χρονια ολες οι χρηματικές συναλλαγές φαίνονται άμεσα .Ειδικα στο δικό μας επάγγελμα που δεν έχουμε συναλλαγές με τρίτους στην πώληση εκτος του Δαπεεπ δεν νομίζω οτι επηρεάζει σε κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πλήρωσε ο λαγηε δεν γνωρίζω όμως μέχρι τι ποσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Αυγούστου 2018
    28.11.2018
    Συνεχίζεται, με νέες εντολές προς τις τράπεζες, η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2018. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 3.240 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 7.897,52 € (66% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  19. ΘΕΜΑ : «Διευκρίνιση επί της ΚΥΑ 45231/17 ‘Ρύθμιση Υποχρέωσης Αποδοχής Πληρωμών με Κάρτα, σύμφωνα με το άρθρο 65 του ν. 4446/2016 (Α’240)’»
    Σχετ. : Το από 01-06-2017 e-mail του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

    Επί του ανωτέρου σχετικού, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 1 της ΚΥΑ 45231/17 Β’ 1445, «οι δικαιούχοι πληρωμής της περ. γ’ του άρθρου 62 του ν. 4446/2016 (Α’ 240), οι οποίοι διαθέτουν τους παρακάτω κύριους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (εφεξής Υπόχρεοι) υποχρεούνται να αποδέχονται μέσα πληρωμής με κάρτα κατά την ολοκλήρωση των πράξεων πληρωμής που πραγματοποιούν καταναλωτές της περ. α’ του άρθρου 62 του ν. 4446/2016 (Α’240)». Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 62 ως καταναλωτής ορίζεται «κάθε φυσικό πρόσωπο το οποίο ενεργεί για λόγους οι οποίοι δεν εμπίπτουν στην εμπορική, επιχειρηματική, ή επαγγελματική του δραστηριότητα σύμφωνα με την περίπτωση 3 του άρθρου 2 του Κανονισμού (ΕΕ) 2015/751».
    Όσον αφορά την τροποποίηση της παρ. 1 του άρθρου 65 του ν. 4446/2016, αυτή δεν αναστέλλει την υποχρέωση εγκατάστασης POS και τις ημερομηνίες συμμόρφωσης στους υπόχρεους της ΚΥΑ 45231/17. Με την ανωτέρω τροποποίηση καθορίζεται ως μέγιστη διάρκεια τα τρία (3) έτη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας με την οποία μελλοντικά θα συμπεριληφθούν νέοι υπόχρεοι με τους αντίστοιχους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας τους (ΚΑΔ).

    Ακριβές Αντίγραφο Η Τμηματάρχης


    Κορβέση Καλλιόπη
    Γ.Γ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ : Β’
    Ταχ. Δ/νση : Πλ. Κάνιγγος Ταχ. Κώδ. : 101 81 Πληροφ. : Χρ. Γκαλάκου Τηλέφωνο : 210 3893206 e-mail : chgalakou@gge.gr
    Αθήνα, 09-06-2017 Αρ. Πρωτ. : 64759 Σχετ. : 61970/01-06-2017


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. . Η βλακεία κύριοι είναι αήττητη τελικά...……… και οι βλάκες "μύριο騨!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με νέες εντολές προς τις τράπεζες, συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2018, οπότε εξοφλούνται επιπλέον 1.530 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 10.050,80 € (77% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απαντήσεις
    1. Τοσο νωρις πληρωσε η πειραιως?????μακαρι αυτο να συνεχιστει απο δω και περα

      Διαγραφή
  23. Η εντολή, προφανώς βγήκε από Παρασκευή. Απλά στο site την ανακοίνωσαν Δευτέρα.
    Εγώ πληρώθηκα 8000+ στην Πειραιώς Δευτέρα μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνώ γιατί η ημερομηνία του εμβάσματος ήταν 03-12-2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 05.12.2018
    Συνεχίζεται, με νέες εντολές προς τις τράπεζες, η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2018, οπότε θα εξοφληθούν επιπλέον 1.020 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 20.124,97 € (85% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γνωρίζει κάποιος αν οι φορολογική ενημερότητα την στέλνουμε μόνο μέσω μέιλ, ή μπορούμε να την στείλουμε και μαζί με τα σημειώματα όπως γινόταν;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η ενημεροτητα ειναι βγαλμένη απο το taxis net μονο με email στο infoape@dappep.gr ή φαξ στο 211-8806841σε περιπτωση που εχει εκδοθεί απο την ΔΟΥ τότε μονο με ΕΛΤΑ ή κούριερ .Οταν στέλνεις με email έρχεται email επιβεβαίωσης απο Δαπεεπ οτι παραλήφθηκε

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ. Απλά από το καλοκαίρι που άλλαξε το σύστημα δεν έχω στείλει ξανά με κούριερ αλλά μόνο με μέιλ. Την γνωρίζω την διαδικασία. Μήπως όπως βάζαμε στον ίδιο φάκελο παλιά την ενημερότητα μέσω taxis κο το σημείωμα τα έστελνα μαζί. Ευχαριστώ και πάλι.

      Διαγραφή
  27. Συνάδελφοι καλησπέρα. Χρήματα στην πειραιως δεν έχουν φανεί ακόμα ως αυτήν την ώρα από την χθεσινή εντολή. Ισχύει και για άλλους αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Αυγούστου 2018 07.12.2018
    Με νέες εντολές προς τις τράπεζες συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2018. Με τις εντολές αυτές θα εξοφληθούν επιπλέον 700 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 54.677,79 € (90% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. trelamenos έχεις πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσει η πληρωμή παραγωγής Σεπτεμβρίου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει.εχουμε πνιγεί στις υποχρεώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η Πληρωμη του σεπτεμβριου εξαρταται αποκλειστικα απο το επομενο cash flow που ειναι προγραμματισμενο στις 19 με 20 δεκεμβριου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή η ερχόμενη εβδομάδα θα περάσει χωρίς καμμία πληρωμή; δεν φαίνεται πολύ πιθανό.

      Διαγραφή
  32. Καλημέρα σας.

    Όταν στέλνουμε την φορολογική ενημερότητα ηλεκτρονικά λαμβάνουμε με e-mail απόδειξη παραλαβής.

    Επίσης, τώρα μπορούμε να στείλουμε και τα τιμολόγια ηλεκτρονικά, το οποίο και έκανα τον προηγούμενο μήνα χωρίς όμως να λάβω επιβεβαίωση ληψης.

    Εάν γνωρίζει κάποιος ή εάν έχει στείλει τιμολόγιο ηλεκτρονικά μπορεί να μου πει εάν προβλέπεται η αποστολή επιβεβαίωσης λήψης από τον ΔΑΠΕΕΠ;

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. paparatsi8 Δεκεμβρίου 2018 - 8:20 π.μ.Σου στελνει επιβεβαιωση παραλαβης του email και οχι αποδειξη ..καιΕΓΩ το εστειλα ηλεκτρονικα το τελευταιο τιμολογιο δεν πηρα επιβεβαιωση και μαλλον ετσι ειναι ..αλλα καποια στιγμη ο ΔΑΠΕΕΠ θα φτιαξει την φορμα που θα τα στελνουμε κατευθειαν..υπομονη

      Διαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η πληρωμές δεδδηε ποτεθα ξεκινήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ..... ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ.. .. ΜΕΤΆ ΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τί μας ζαλίζετε με τα δεκαράκια στις στέγες?????Τα έχετε ρεεε αφορολόγητα και εμείς πληρώνουμε ένα σκασμό φόρο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τρέχει πάλι κάτι στον ΔΑΠΕΕΠ και δεν καταχωρούνται οι ενημερότητες; Το σύστημα κόλλησε εκεί:"Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2018 18:30:05"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. To καραγκιοζιλίκι στο μεγαλείο του : να προκύπτουν χαμηλότερες τιμές στον μικρό διαγωνισμό απ΄ότι στον μεγάλο! Σαν δεν ντρέπονται.

    Κατά τα άλλα το υπουργείο μας έλεγε ότι θέλει στο παιχνίδι και τους μικρούς και τους μεγάλους!


    https://energypress.gr/news/diagonismoi-ape-poly-hamila-oi-times-gia-ta-mikra-fotovoltaika-kalyteres-gia-ta-megala-sta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ παραμύθια τους μεγάλους θέλουν στο υπουργείο. ..τους μικρούς μας έχουν χε@@@@@@ εκεί Γιάννη στους μεγάλους πουλάνε και εξυπηρέτηση. ..!!! Και έχουν λόγο με υπόσταση.. σε μας μάζα. ..

      Διαγραφή
  39. Για να δουμε ποιος τον εστησε τον διαγωνισμο. Σιγουρα ολοι μαζι αυτοι που πηραν εργα στο 71,90 οταν η τιμη εκκινησης ηταν 71,91. Σε μια σοβαρη χωρα θα ακυρωνονταν ο διαγωνισμος. Εδω ουτε ενας δημοσιογραφος δεν το σχολιασε. Δεν τους πονηρεψε καθολου το αποτελεσμα. Οποτε ας σταματησουμε να διαβαζουμε πορταλς του υπουργειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλησπέρα.Με την δήλωση του επαγγελματικού λογαριασμου τι κανουμε, Λήγει αυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Βρέχει λεφτά συνάδελφοι πριν τα Χριστούγεννα
    Θα δούμε καμία σταγόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλησπέρα ξερει κανεις αν πρεπει να δηλωσουμε τον τραπεζικο λογαριασμο που μπαινουν τα λεφτα απο το 100αρι παρκο μας ως επαγγελματικο λογαριασμο ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eχεις πάρκο μεγάλε 100αρι και δεν δήλωσες επαγγελματικό λογαριασμό;κατι τελος πάντων να μπαίνουν τα λεφτά σου;Πάει τα έχασες και βάφτα μαύρα τώρα ……...Η βλακεία ανίκητη!!!!

      Διαγραφή
    2. Πάνο τέτοιες ερωτήσεις να τις απευθύνεις καλύτερα στον trelameno. Εκτός απο γιδοβοσκός και επενδυτής φωτοβολταϊκών είναι και λογιστής.

      Διαγραφή
  43. ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ????ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΓΙΔΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΟΣΟΧΗ : (αφορά τα αγροτικά πάρκα)
    Αναμένεται στο νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στην βουλή, να δοθεί η δυνατότητα στους αγρότες που δεν δήλωσαν στον ΔΑΠΕΕΠ την αγροτική τους ιδιότητα στο α΄τρίμηνο 2018 να το πράξουν, συνεπώς να πάρουν την διορθωμένη τιμή για όλο το 2018. Από την ενημέρωση που είχαμε από τον ΔΑΠΕΕΠ, (αφορά περίπου 150 περιπτώσεις) το χρονικό διάστημα θα είναι εξαιρετικά περιορισμένο. Προτείνουμε να ελέγχετε καθημερινά την ιστοσελίδα του ΔΑΠΕΕΠ για την σχετική ανακοίνωση.
    Πιθανή ημερομηνία : 20/12/2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ! ΑΛΛΙΩΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  48. gsis13 Δεκεμβρίου 2018 - 11:55 π.μ.
    Πάνο τέτοιες ερωτήσεις να τις απευθύνεις καλύτερα στον trelameno. Εκτός απο γιδοβοσκός και επενδυτής φωτοβολταϊκών είναι και λογιστής ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ ΞΑΝΑ ΟΡΝΙΟ!!!!!Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΚΟ, ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!να δοθεί η δυνατότητα στους αγρότες που δεν δήλωσαν στον ΔΑΠΕΕΠ την αγροτική τους ιδιότητα στο α΄τρίμηνο 2018 να το πράξουν, συνεπώς να πάρουν την διορθωμένη τιμή για όλο το 2018. Από την ενημέρωση που είχαμε από τον ΔΑΠΕΕΠ, (αφορά περίπου 150 περιπτώσεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Διαρκώς το παίζεις ξερόλας και ειρωνεύεσαι παραγωγούς οι οποίοι θα διατυπώσουν κάποια ερώτηση. Τώρα επειδή ξέρω περισσότερα από εσένα θες να κάνω το ίδιο;

    Είσαι ιδιώτης που έχεις πάρκο τόσα χρόνια και δεν μπήκες ποτέ στον κόπο να διαβάζεις το ριμαδιασμένο δελτίο που εκδίδει κάθε μήνα ο ΔΑΠΕΕΠ. Στο ίδιο δελτίο αποτυπώνεται και η λογιστική κατάσταση και η πρόβλεψη για την πορεία του ειδικού λογαριασμού που σε πληρώνει.

    Στην σελίδα 22 αναγράφεται ότι τα αγροτικά φωτοβολταϊκά είναι 287mw.p άρα 2.870 αγροτικά πάρκα.

    Το ποστοστό λοιπόν είναι 5,2% των αγροτών οι οποίοι κατά την δική σου άποψη είναι ζώα. Ξέρεις πόσοι ιδιώτες δεν έχουν υποβάλει την δήλώση κόστους και ο ΔΑΠΕΕΠ τους τιμολογεί σαν να έχουν πάρει επιδότηση;
    Ξέρεις πόσοι δεν έχουν βάλει τηλεμετρία και νομίζουν ότι το πάρκο τους πάει μια χαρά;
    Ξέρεις πόσοι από αυτούς πήραν είδηση ότι π.χ. ένας μετατροπέας δεν δούλευε μετά από 1 και 3 μήνες;
    Ξέρεις πόσοι έχουν κάνει λογιστικά λάθη κραυγαλέα;
    Ξέρεις πόσα πάρκα υποαποδίδουν και ο παραγωγός δεν γνωρίζει στοιχειώδη πράγματα έτσι ώστε να διορθώσει το πρόβλημα;
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ;

    Κοίτα λοιπόν τι κάνεις εσύ και μην ασχολείσαι με τους άλλους. Εφόσον είσαι γνώστης (λέμε τώρα) κοίτα να βοηθήσεις αν μπορείς, αλλιώς επιτέλους μην γράφεις τίποτα. Κατηγορώντας και χλευάζοντας παραγωγούς, το μόνο που αποδεικνύεις είναι ότι είσαι κομπλεξικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Κύριε παπακυργιακου γνωρίζετε σε ποιο νομοσχέδιο θα μπει το άρθρο για την δήλωση τον αγροτών???Δυστυχώς εκ παραδρομής του λογιστή μου δεν έγινε η δήλωση το πρώτο τρίμηνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δεν έχει κατατεθεί ακόμη.
    Η ίδια ακριβώς περίπτωση έχει συμβεί και σε άλλους. Δεν είναι δουλειά του λογιστή σας η συγκεκριμένη δήλωση. Είναι δική σας υποχρέωση και πάντα πρέπει να ελέγχετε- διασταυρώνετε ότι έγινε η δήλωση αν την κάνει άλλος για λογαριασμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας.εαν έχετε κάποιο νεότερο θα σας παρακαλούσα να με ενημερώσετε με ένα email στο adspap@gmail.com..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ13 Δεκεμβρίου 2018 - 10:04 μ.μ.
    Διαρκώς το παίζεις ξερόλας και ειρωνεύεσαι παραγωγούς οι οποίοι θα διατυπώσουν κάποια ερώτηση. Τώρα επειδή ξέρω περισσότερα από εσένα θες να κάνω το ίδιο; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ολα αυτά που λες βλάκα ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ γράψει 1000 φορές από το 2010 και μετά!!!Το ποσοστό λοιπόν του 5,2% δεν είπα ότι είναι ζώα, ηλίθιους τους χαρακτήρισα !!!!!!πόσες φορές έγραψες εσύ για τον ακατάσχετο λογαριασμό!!!!!πόσες φορές για τα pos!!!πόσες για την τηλεμετρία, για τα inverter,πόσες για την επιδότηση !!! Τώρα αν τα πάρκα υποαποδίδουν και ο παραγωγός δεν γνωρίζει στοιχειώδη πράγματα να τα συντηρήσει ,και δεν ήξερε και να διαβάζει , τότε καλέ μου να μην τα έφτιαχνε ποτέ ο ηλίθιος!!!!! Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος.Αινστάιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. (Ασύνετος όστις εν φόβω μεν ασθενής, λαβών δε μικρόν της τύχης φρονεί μέγα).
    – Είναι άμυαλος όποιος είναι ανήμπορος όταν φοβάται, ενώ όταν του χαμογελάσει λίγο η τύχη, παίρνουν τα μυαλά του αέρα.

    Ευριπίδης, 480-406 π.Χ., Αρχαίος τραγικός (Τημενίδαι)
    ΚΑΙ Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα.
    – Άπειρη η γενιά των ηλιθίων.

    Σιμωνίδης ο Κείος, 556-468 π.Χ., Αρχαίος ποιητής & συγγραφέας επιγραμμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. γνωριζει κανεις τι συμβανει με τις ενημερωτητες στο λαγιε ,υπαρχει προβλημα?δε βλεπω να ενημερωνεται ο πινακας παροτι περασαν 10 μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλημέρα σας τελικά θα ξεκινήσει την άλλη εβδομάδα η πληρωμή παραγωγής Σεπτεμβρίου η θα κάνουμε μαύρα Χριστούγεννα ; ; Ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΡΟΣΟΧΗ : (αφορά τα αγροτικά πάρκα)
    Αναμένεται στο νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στην βουλή, να δοθεί η δυνατότητα στους αγρότες που δεν δήλωσαν στον ΔΑΠΕΕΠ την αγροτική τους ιδιότητα στο α΄τρίμηνο 2018 να το πράξουν, συνεπώς να πάρουν την διορθωμένη τιμή για όλο το 2018. Από την ενημέρωση που είχαμε από τον ΔΑΠΕΕΠ, (αφορά περίπου 150 περιπτώσεις) το χρονικό διάστημα θα είναι εξαιρετικά περιορισμένο. Προτείνουμε να ελέγχετε καθημερινά την ιστοσελίδα του ΔΑΠΕΕΠ για την σχετική ανακοίνωση.
    Πιθανή ημερομηνία : 20/12/2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πολυ πιθάνον να μην ειναι ο πινακας ενημερος αλλα να εχει καταχωρηθει η ενημεροτητα .εχουν 15000 ενημεροτητες να καταχωρησουν οποτε φανταζεσαι τι γινεται.πληρωμη σημερα λιγο αργοτερα ισως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τι πληρωμή θα ανακοινωθεί Γιώργος Μπατζιος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Αυγούστου 2018
      14.12.2018
      Συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2018 με νέες εντολές προς τις τράπεζες, οπότε και θα εξοφληθούν επιπλέον 320 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 141.911,58 € (93% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο).

      Διαγραφή

  62. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Αυγούστου 2018
    14.12.2018

    Συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2018 με νέες εντολές προς τις τράπεζες, οπότε και θα εξοφληθούν επιπλέον 320 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 141.911,58 € (93% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Απαντήσεις
    1. Μου είχατε στείλει παλαιότερα ένα mail. Επειδή θυμάμαι το πρόβλημα επικοινωνήστε ξανά μαζί μου.

      Διαγραφή
  64. Στην βουλή η παράταση υποβολής δήλωσης επαγγελματία αγρότη έτους 2017 .....
    https://psaaf.blogspot.com/2018/12/9-3132018-3112.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Θα πληρωθουμε ή δεν πληρωθουμε πριν τα Χριστούγεννα;; Θα κάνουμε μαύρα ή άσπρα Χριστούγεννα;; ; ιδού η απορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Kαλημέρα σας, νεα αναρτηση για Σεπτεμβριο http://fotoboltaika.blogspot.com/2018/12/2018-2019.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ