Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Μεγάλη κλήρωση φωτοβολταϊκών με πλούσια δώρα

από το RunMyProject by B2Green

Οι αλλαγές στο τοπίο της ενέργειας είναι ραγδαίες καθώς ορίστηκαν οι διαδικασίες και δρομολογήθηκαν οι ημερομηνίες για τους νέους διαγωνισμούς σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ. Ταυτόχρονα, έχει θεσμοθετηθεί ο εικονικός ενεργειακός συμψηφισμός (Virtual Net Metering), ο οποίος συμπλήρωσε την προϋπάρχουσα κατάσταση του απλού ενεργειακού συμψηφισμού (Net Metering).
Οι νέες εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ θα προστεθούν στην υφιστάμενη εγκατεστημένη ισχύ των ΑΠΕ στην Ελλάδα, η οποία μόνο αμελητέα δε μπορεί να θεωρηθεί. Το B2Green.gr σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες του χώρου δίνει έμφαση στα φωτοβολταϊκά ως την κατηγορία με τη μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά εγκαταστάσεων και το μεγαλύτερο πλήθος ιδιοκτητών και αναδεικνύει την αξία της παρακολούθησης, συντήρησης, ασφάλισης κλπ. των φ/β σταθμών.
Συγκεκριμένα, από σήμερα Τετάρτη 09/05/2018 μέχρι και την Κυριακή 10/06/2018, οι ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών σταθμών μπορούν να συμμετάσχουν σε μεγάλο διαγωνισμό – κλήρωση, για τα εξής δώρα:
 •  1 τυχερός: Ετήσιο συμβόλαιο λειτουργίας και συντήρησης Φ/Β σταθμού
 •  1 τυχερός: Θερμογράφηση Φ/Β σταθμού με DRONE (≥ 500kW)
 •  2 τυχεροί: Έλεγχος φαινομένου PID σε Φ/Β Σταθμό
 •  2 τυχεροί: Έλεγχος μόνωσης Riso καλωδίωσεων DC/AC σε Φ/Β Σταθμό
 •  15 τυχεροί: Έκπτωση 20% επί των τιμών τιμοκαταλόγου, για συμβόλαια συντήρησης, εφόσον συναφθούν μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2018 (αφορά αποκλειστικά νέους πελάτες)


 •
  
1 τυχερός: Ετήσιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για μια Φ/Β μονάδα που καλύπτει μηχανικές βλάβες με επεκτάσεις καλύψεων περιουσίας και απώλειας εσόδων (έως 100kWp)


 •
 
1 τυχερός: Πλύσιμο Φ/Β σταθμού με απιονισμένο νερό (≤500kW)Επιπλέον:
Σε όλους τους συμμετέχοντες
θα αποσταλεί ηλεκτρονικά χρήσιμος οδηγός αναφορικά με το φαινόμενο PID, τις μεθόδους διάγνωσης και τους τρόπους αντιμετώπισής του.

Καταχωρήστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε τα δώρα που σας ενδιαφέρουν για να συμμετάσχετε στην κλήρωση εδώ https://www.b2green.gr/el/runmyproject/klirosi-pv-2018.php

Δείτε τους αναλυτικούς όρους της κλήρωσης, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ