Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Aυγουστος - Πληρωμή Ιανουαριος 2018 - Αναρτηση 2

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.




Για να μπορέσετε να σχολιάσετε

δείτε ανάρτηση εδώ  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"
Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση εδώ.




Οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα κόβονται

124 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρτορίχτρες και γάτες χρόνια πολλάαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά εύχομαι ο αγιασμός των υδάτων να μας φωτίσει και να αρχίσουμε να καταλαβαινόμαστε και να συνεννοούμαστε χωρίς ύβρις και κοσμητικά επίθετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμήν, πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχαμε εμποράκους ανάμεσα μας.

      Πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν όσοι με τίποτα δεν στροφάρουν, σταματούσαν να μας δηλητηριάζουν και να μας εκθέτουν επειδή μας θέλουν όλους στο Μικρούτσικο μπόι τους.

      Και επειδή αυτά είναι ιδανικές καταστάσεις μονο για να κάνουμε ευχές κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, αφήνουμε στην άκρη τους εμποράκους και τα μικρουτσικα μυαλουδάκια τους στο Μικρούτσικο κοσμάκο τους...

      Διαγραφή
    2. Εμένα πάλι συνάδελφε δεν με ενοχλούν αυτοί που προσπαθούν να εμπορευτούν τίμια ένα προϊόν, αρκεί βεβαίως αυτό να είναι στο μπόι τους. Οι χειρότεροι για μένα είναι οι έμποροι τρόμου που μέσα από αυτό προσπαθούν να καλύψουν την άγνοια και ανεπάρκεια τους για να πουλήσουν μετά τα σκουπίδια τους μέχρι και την μασέλα του παππού στα θύματα τους.
      Αυτούς πρέπει να προσέχουμε, επειδή κακά τα ψέματα ο τρόμος έτσι αόριστα προσελκύει θύματα. Κάτι σαν τις αρνητικές ειδήσεις στα δελτία ένα πράμα...
      Μοναδικό ξόρκι η γνώση, τίποτα άλλο! Άντε χρόνια πολλά μας!!

      Διαγραφή
  4. καλη χρονια σε ολους τους συναδελφους. παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. το λαμπακι της ενδειξης net.com του webbox ειναι κοκκινο εδω και τρεις ημερες. του εκανα επανεκκινηση αλλα τα ιδια. ενημερωση παραγωγης απο το sunnyportal ασφαλως δεν υπαρχει. τα inverter δειχνουν κανονικη παραγωγη. ξερετε τι μπορει να φταιει? και δεν υπαρχει περιπτωση να μιλαμε για απωλεια παραγωγης σωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραγωγή δεν χάνεις. Έλεγξε τώρα το καλώδιο της rs485 που συνδέει τα inverter με το webbox για να σου φέρει τα data.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα και καλή χρόνια. Επανεκκίνηση έκανες το router η μόνο το webbox? Εγώ οπότε συμβαίνει αυτό κάνοντας restart το router ανανεώνεται η ip (μεσω του dyndns) και αποκαθίσταται η επικοινωνία.

      Διαγραφή
  5. σ ευχαριστω Αλεξ θα το τσεκαρω κι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκετες φορες μου το εχει κανει και μενα τις 2 απο αυτες ηταν απο το D link ενα κουτακι που ερχονται ολα τα καλωδια του Ethernet απο τους ινβερτερ.20 ευρω αντικατασταση μονος .Σωστος ο αλεξ γιατι παιζει και αυτο .

      Διαγραφή
  6. Βαγγέλης Βασιλείου3 Ιανουαρίου 2018 - 9:32 μ.μ.
    Εγώ δεν έχω ψώνιο να είμαι πρόεδρος αγόρι μου, γι’ αυτό και είμαι ευχαριστημένο απλό μέλος του ΣΠΕΦ.Να σε χαίρετε ο ΣΠΕΦ γίδι το έχεις και καμάρι πανίβλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλεξ το καλωδιο της rs485 το ελεξγα απλα οτι δεν εχει φυγει απο την θεση του αλλα ηταν οκ. υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κοιταξω σ αυτο? Γιωργο μιλας για webbox?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρέπει μέσα στους inverter να δεις τις επαφές του καλωδίου. Το καλώδιο αυτό περνάει από όλους τους inverter στη σειρά και κουμπώνει στο piggy pack τους, δηλαδή σε μια πλακετούλα στην περιοχή της οθόνης του inverter οταν ανοίξεις το καπάκι τους.

    Πριν φτάσεις εκει, έλενξε ξανά τα καλωδιάκια στην φυσά που πάει στο webbox. Επίσης πριν ανοίξεις inverter δοκίμασε στο webbox να στους ξαναβρεί με search.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης έλεγξε το καλώδιο απο τον πιο κοντινό inverter μέχρι το webbox μήπως στο έχει δαγκώσει ποντίκι. Για να μην βλέπεις κανένα inverter αν υπάρχει κόψιμο καλωδίου πολύ πιθανό να είναι εκεί.

      Διαγραφή
  9. Αλεκ το ποντικι το αποκλειουμε επειδη τα inverter ειναι μεσα σε οικισκο. οταν λες να ελεγξω τα καλωδιακια στην φυσα τι εννοεις? απλα να δω μηπως εχουν φυγει απο τη θεση τους? για να ανοιξω τα inverter φοβαμαι μονος μου και αν φτασω εκει θα φερω ηλεκτρολογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτό εννοώ για τη φύσα. Το καλώδιο πάλι έλεγξε το γιατί τα ποντίκια μπαίνουν και μέσα στους οικίσκους πολλές φορές.

      Διαγραφή
    2. Προσωπικά θεωρώ απίθανο να είναι στους ινβέρτερ. Στον πίνακα πρέπει να επικεντρωθείς. Επίσης μπορεί να έχει πρόβλημα το Web box και να θέλει αλλαγή. Εγώ το άλλαξα σε παρόμοιο πρόβλημα και δεν είχα πρόβλημα. Τώρα σε μένα μετά απο χρόνια που άλλαξα το web box πριν λίγο καιρό σταμάτησε να μου δίνει δεδομένα το ανεμόμετρο για 5-6 ημέρες και διορθώθηκε μόνο του.

      Διαγραφή
  10. Καζακο μπορει να σχετιζεται ο πινακας με το webbox? ποσο περιπου κοστιζει ενα καινουργιο webbox?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Baggelis εγώ μόλις το καλοκαίρι είχα θέμα και βρήκα ένα webbox μετά από πολύ αγώνα. Βλέπεις, δεν βγαίνουν πλέον. Το βρήκα σε έναν τύπο, μεταχειρισμένο με 430 ευρώ. Τώρα δεν ξέρω αν μπορούσα να το βρω σε καλύτερη τιμή. Το θέμα είναι ότι καινούργιο, δύσκολα θα βρεις. Εκτός αν έχει κάποιος προμηθευτής στοκαρισμενα και σε βολεψει., Πράγμα δύσκολο γιατί ποιος στοκαρει τέτοια πράγματα υψηλού κόστους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα να αναφέρω ότι και εμένα το πρόβλημα ήταν ακριβώς το ίδιο με το δικό σου Baggelis. Οπότε θεωρώ ότι το πιθανότερο είναι να τα έχει παίξει το webbox. Λυπάμαι αλλά θα βάλεις το χέρι στην τσέπη....

      Διαγραφή
  12. Sanas δεν υπαρχει περιπτωση να φτιαχνεται? κι αν πουμε οτι το πεταμε και δεν βρισκουμε ουτε μεταχειρισμενο τι κανουμε? μπορουμε να βαλουμε κατι αλλο η ξεμειναμε απο τηλεμετρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ξεχασα να αναφερω οτι ουτε καμερες δεν μπορω να δω. ετσι συνεβαινε και μ εσενα Sanas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι οι κάμερες δεν είχαν σχέση. Το ότι δεν βλέπεις και κάμερες, είναι θέμα καταγραφικό υγεία ή θέμα ρούτερ μάλλον. Όσο για το ινβερτερ δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν δεν βρεις webbox μεταχειρισμένο ή όπως σου είπα στοκαρισμενο , τότε πρέπει να κινηθείς σε άλλες λύσεις. Μπορείς να έχεις τηλεμετρία απλά θα βάλεις άλλο σύστημα. Αν γνωρίζει κάποιος από το μπλογκ να σε καθοδηγήσει θα ήταν καλό. Μίλα με κάποιον ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό που ασχολείται με πάρκα. Θα γνωρίζει σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βαγγελη για web box μιλαω φιλε αλλα αν καταλαβα καλα εχετε διαφορετικη συνδεσμολογια στα παρκα σας .εμενα ερχεται απο καθε inverter ενα καλωδιο στον οικισκο οπου κουμπωνει σε ενα κουτακι d link το οποιο συνδέεται με το ρουτερ.εκεινο λοιπον καηκε και οπως σου ειπα οκ με 20 ευρω .ακουω το συναδελφο παραπανω για 430 και μου φαινεται φαρμακι.οσο για τος καμερες δεν νομιζω να εχει σχεση .καταγραφικο μαλλον ισως απο ταση η κεραυνο η φυσιολογικη φθορα .(αλλαξα απο skroytz με 50 ευρω ) αλλα καμμια φορα ισως χρειαζεται απεγκατασταση και εγκατασταση το προγραμμα που βλεπεις .εγω εχω οθονη στον οικισκο και μου το εκανε .ενω εκει εβλεπα κανονικα καμερες στο σπιτι και στο κινητο οχι. Εκανα τα παραπανω και οκ .τωρα για τηλεμετρια γενικοτερα παρατησα την refusol και εχω pvlog μια εταιρια απο θεσσαλονικη .πρωτο ετος δωρεαν και μετα 80 ετησιο .κανενα προβλημα με τα παιδια εξυπηρετικοί και πληρης σαν εφαρμογη.αν θες τηλ τους μπορω να στο στειλω .ασε που βοηθαν και σε τετοιες καταστασεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Sanas υποψιαζομαι οτι μαλλον φταιει το ρουτερ για να μην βλεπω ουτε παραγωγη ουτε καμερες, αν και οταν το τσεκαρα ηταν μια χαρα. Γιωργο εγω δεν εχω δει να υπαρχει καποιο κουτι d link οποτε πιθανοτατα εχουμε διαφορετικη συνδεσμολογια οπως λες. Τωρα να φταιει μονο το καταγραφικο οπως λες παλι δε νομιζω γιατι τοτε δεν θα εβλεπα καμερες αλλα θα εβλεπα παραγωγη. Εν τω μεταξυ παιζει να αλλαξει την ip που στελνει τα δεδομενα απο μονο του το webbox και να πρεπει να την ξαναφτιαξω? γιατι κατι τετοιο διαβασα στο manual.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. baggelis μήπως δεν έχεις ίντερνετ?? γιατί εγώ όταν δεν έχω ίντερνετ τέτοια θέματακια έχω το έχεις τσεκάρει? ??

      Διαγραφή
    2. Ναι παιζει .εγω εχω ενα φιλο κομπιουτερα που τα χειρίζεται αυτα εχει και αυτος παρκο. θα ρωτησω το πρωι και θα σου πω .την τελευταια φορα παντως αυτοι της τηλεμετριας με βοηθησαν μεσω τηλεφωνου και το εκανα μονος.πηγα σε εναν εναν στους ινβερτερ.νεοτερα αυριο το πρωι .Για ιντερνετ δεν ρωταω οπως σωστα αναφερει ο θεμης φανταζομαι εχεις εκτος αν εχει θεμα το ρουτερ τελικα και παιδευεσαι αδικα .

      Διαγραφή
  17. Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιάννηδες και στον κύριο Παπακυριακού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. THEMIS για δωσε μου τα φωτα σου πως θα καταλαβω αν δεν εχω ιντερνετ? τοσα χρονια που δουλευει το παρκο δεν μου εχει προκυψει ποτε αυτο. το router που το τσεκαρα παντως ηταν οκ.
    Γιωργο οκ περιμενω νεα σου αυριο σ ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έαν έχεις κινητό μπαίνεις και απο κοντά και από μακριά στο ρουτερ εάν δεν έχει ίντερνετ δεν μπαίνει απλάτα τα πράγματα εγώ μπαίνω και με κινητό καιε λαπτοπ και από Αθήνα καί κοντά στο πάρκο Αχαΐα

      Διαγραφή
  19. Καλησπέρα σας baggelis το ποιο απλό για να δεις αν έχεις ίντερνετ πάρε ένα laptop και σύνδεσε το με το ρουτερ και δοκίμασε να μπεις σε μια σελίδα αν δεν το στην ανοίξει κάποιο πρόβλημα με το ίντερνετ έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σωστος ο A.c. Ab μπορεις να πας στο παρκο να κανεις αναζητηση με το κινητο να βρεις το ρουτερ να μπεις με τους κωδικους που γραφει το ρουτερ απο πισω και να δεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ναι ενταξει αυτο το ειχα σκεφτει. απλα ελεγα μηπως υπηρχε κατι απλο απο το να κουβαλαω το laptop στο παρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. baggelis αν δεν με σταθερή γραμμή το ίντερνετ και το ρουτερ έχει κάρτα σιμ βγάλε την κάρτα και βαλτή στο κινητό σου άνοιξε τα δεδομένα και κοίτα αν λειτουργεί αλλά έτσι δεν θα μπορείς να δεις αν έχει πρόβλημα το ρουτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για μενα κάνε δύο απλά πράγματα να δεις αν έχεις ίντερνετ και αν λειτουργεί το ρουτερ κάρτα σιμ στο κινητό σου και αν λειτουργεί και έχεις σύνδεση λαπτοπ και σύνδεσε το με το ρουτερ αν λειτουργεί και στην δύο περιπτώσεις δεν έχεις πρόβλημα ούτε με ίντερνετ ούτε με το ρουτερ από εκεί και πέρα μπορεί να έχουν χάσει την ip

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. οκ Ac . το εχεις παθει αυτο? να μην εχεις ιντερνετ για πολλες μερες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επειδή το πάρκο μου είναι 10 λεπτά από το σπίτι μου αν δω πρόβλημα πάω αμέσως και τσεκάρω να δω τι παίζει οπότε έχω γλιτώσει από αυτά.. Τσέκαρε μην έχεις κάποιο καλώδιο κομμένο στο τέλος γιατί σε σένα δεν λειτουργούν όλα..... Να σε ρωτήσω σε ποιο πορταλ είναι η τηλεμετρία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καταρχάς δεν ξέρουμε εαν τα δεδομένα τα στέλνει το web box της SMA η το ρουτερ του συναργερμού? Εαν παιρνει καποια δεδομένα η στέλνει σήματα το ρούτερ στο σεκιουριτά τότε δεν είναι θέμα ρούτερ αλλά του web box της SMA. Εαν το πρόβλημα είναι στα δεδομένα του πάρκου και σήματα του συναργερμού φεύγουν κανονικά κοίτα μόνο το Web Box της SMA η το κουτάκι D Link που ονομάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Από τη στιγμή που το netcom είναι κόκκινο το πρόβλημά σου είναι στη σύνδεση με το διαδίκτυο (internet), δηλαδή το webbox δεν μεταφέρει τα δεδομένα στο SunnyPortal. Άρα το πρόβλημα σου είναι: ή στο router ή στη σύνδεση (πχ φραγή). Κατά 99% το webbox σου δεν έχει κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημέρα σας γνωρίζει κανείς αν θα βγει εντολή πληρωμής παραγωγής Αυγούστου σήμερα και μέχρι τι ποσό περίπου;;;; Ευχαριστώ σε όποιον απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όσον αφορά τα ανταλλακτικά πχ
    Dataloger η κάρτες. ..
    Ρίξτε κ μια ματιά στ ebay.de
    Καινούργιο ή μεταχείρισμενο.
    Υπάρχει πιθανότητα ν βρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=webbox&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XSMA+webbox.TRS0&_nkw=SMA+webbox&_sacat=0

      Διαγραφή
    2. https://www.photovoltaik4all.de/pv4all-netz/zubehoer/datenlogger/138/sma-sunny-webbox-mit-bluetooth

      https://www.ebay.de/itm/202151610367?clk_rvr_id=1411572536326&rmvSB=true

      Διαγραφή
  30. Βαγγελη αυτο που λεει ο ντεμος μου ειπε ο κομπιουτερας.ξεκινα απο κει .
    Κυριοι εχουμε κανα νεο ? Θα πληρωσουν η θα φαμε φακες παλι σημερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  31. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ
    ==================

    ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η SMA μας γ...σε... και εγω ψαχνω webbox bluetooth. όποιος ξέρει που μπορώ να βρώ ας στείλει μήνυμα... ούτε στην Αμερική δεν βρίσκω. Ασε που άρχισα να αλλάζω μετατροπείς με fronius γιατι η εγγυηση τελός και το service ανυπαρκτο πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και καλή Χρονιά....Η SMA έκανε την δουλειά της και έφυγε, συμφωνώ ότι θα μπορούσε να το κάνει με πιο επαγγελματικα. Τώρα στο θέμα του Webbox-BT αν σε ενδιαφέρει έχω κάποια τελευταία τεμάχια. επικοινώνησε μαζί μας στο info@pvsolutions.gr

      Διαγραφή
    2. εδώ επίσης θα βρεις.. κ. Γκίνης 6972002561

      Διαγραφή
  33. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.......ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΗΣΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μπραβο κι εγω συμφωνω με τον ntemos. αυτο συμπερανα απο τις οδηγιες του webbox που τις κοιταξα λιγο. οτι μαλλον φταιει το ρουτερ. μακαρι να μην εχει τιποτα το webbox γιατι τη βαψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρίξε κ μια ματιά στο ebay.de
      Αν μου δώσεις όνομα κ τύπο τ μηχανήματος μπορώ ν κοιταξω.
      Το μηχάνημα που είναι. ..χαλασμένο. ..το δε ηλεκτρονικός στην Ελλάδα?
      6938289617

      Διαγραφή
    2. Αν δεν έχει ιντερνετ το πάρκο, υπάρχει πρόβλημα με τον πάροχο ή το router.
      Αν έχει ιντερνετ το πάρκο, ελεγξε το καλώδιο δικτύου (ιντερνετ) που μπαίνει κάτω απο το webbox και στο router η/το switch. Μπορεί να φταίει το καλώδιο η το switch αν υπάρχει. Βγάλε router & switch από την πρίζα. Μου έχει τύχει να κολλάει switch από κατεστραμένο καλώδιο.
      Από το manual:
      LED name
      NETCOM
      glowing red
      The most recent data transmission to Sunny Portal/
      FTP push failed. The Sunny WebBox will attempt to
      transmit the data again according to its settings. The
      Sunny WebBox internal memory can retain the
      accumulated data for approximately 2 days.

      Διαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αύριο θα υπάρξουν νέα για τις πληρωμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Chris. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου για webbox. Υπάρχουν διαθέσιμα.
    6976568337.
    Καλή χρονιά με υγεία σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλημερα γνωριζει κανεις τι γινεται με τις πληρωμες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Συναδελφοι μιλησα πρωι με λαγηε γιατι ειχα βεβαιωση πληρωμης που εληγε χθες .Μου ειπαν οτι ετρεξε χθες πληρωμη και θα φανει σημερα .τωρα φανταζομαι δεν ελεγε μπουρδες αλλα θα επιβεβαιωσω αυριο που υποτιθεται θα σταλει στην εφορια μου .η τραπεζα μου παντως δεν εχει εμφανισει ακομα τα υπολοιπα απο την βεβαιωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει δοθεί εντολή πληρωμής χτες με όσους έχω μιλήσει δεν έχουν μπει χρήματα στην τράπεζα... Κάποιος που να έχει πληροφορία ενημέρωση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μπαραουφες σου ειπανε πηρα την Εθνικη δεν εχουν μπει χρηματα,αν ειχε γινει πληρωμη χτες θα ειχε φανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εθνικη ειναι ελπιζω να μην ειναι μπαρουφα γιατι θα πρεπει να στειλω νεα βεβαιωση και να περιμενω επομενη πληρωμη μιας και αποκλειεται να την παρουν μεχρι αυειο που υποτιθεται ειναι η πληρωμη η και καλα σιγουρη.αυτα μου ειπαν αυτα εγραψα .Θα επιβεβαιωσω αυριο που μου ειπε οτι θα πανε οι βεβαιωσεις εφορια .ελπιζω να μην ειναι μπαρουφα παντως .σοβαρος μου φανηκε και δεν νομιζω να παιζουν με τον πονο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Οσο για την εθνικη εγραψα οτι δεν φαινονται χρηματα παραπανω .!και εγω μιλησα με την τραπεζα οπως ειπα παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οταν πραγματοποιειται πληρωμη στην εθνικη φαινονται τα χρηματα την ιδια στιγμη αρα το σιγουρο ειναι οτι χτες δεν εγινε πληρωμη(Θα ειχαν παρουσιαστει).Τωρα αν ειχαν δρομολογηθει απο χτες οι πληρωμες και σε περιλαμβανει δεν το ξερω παντως μεχρι τις 12 σημερα δεν ειχε δοθει εντολη πληρωμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αν καποιος διαθετει online banking στην Εθνικη ας ενημερωσει για ενδεχομενη πληρωμη φημολογειται οτι εχει δοθει εντολη σημερα,παντως μολις τωρα (2 η ωρα) δεν ειχε γινει πληρωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εγινε καταθεση στις 14:54 μηνός Αυγουστου. Εθνικη τραπεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  47. 09 01 2018 | 14:32




    Με νέες εντολές του ΛΑΓΗΕ προς τις τράπεζες, συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2017, οπότε και θα εξοφληθούν 5.800 πάρκα με πληρωτέο ποσό τιμολογίου έως 10.428,07€ (78% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα, αυτο συναδελφε KostasEnergy απο που το βρηκες? Διοτι ειδα το site του Λαγε και δεν υπαρχει καμια σχετικη ανακοινωση.

      Διαγραφή
    2. καλησπέρα, το διάβασα στο energypress

      Διαγραφή
  48. Εσυ το είχες πει!Απλα οι σύνδεσμοι δεν ενημέρωσαν κανένα!Να είναι καλά το energypress που μας ενημέρωσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. πληρωσανε μεχρι 10.428,εγω εθνικη πληρωθηκα κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. To πρόβλημα με την ιστοσελίδα του ΛΑΓΗΕ παραμένει, γι αυτό και ενημέρωσαν το energypress

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλη μερα

    γνωριζεις κανεις ποτε θα δωθει η επομενη εντολη πληρωμης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  52. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ9 Ιανουαρίου 2018 - 5:28 μ.μ.

    To πρόβλημα με την ιστοσελίδα του ΛΑΓΗΕ παραμένει, γι αυτό και ενημέρωσαν το energypress
    ΕΣΕΝΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΠΕΤΟΥΓΕΣ!!!!ΓΙΑΤΙ ΚΕΤΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Εάν το πρόβλημα με τις ανακοινώσεις του Λ.ΑΓ.Η.Ε. παραμείνει (αντιμετωπίζουν τεχνικό πρόβλημα με την ιστοσελίδα τους όσον αφορά την ανάρτηση ανακοινώσεων), θα σταλεί από τους συλλόγους προς τα μέλη νέα ενημέρωση σχετικά με τις ημέρες εξόφλησης.ΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΔΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΛΑΓΗΕ???ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. θα βγει ?σημερα εντολη πληρωμης γνωριζει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kiriakos : To παρακάτω είναι από την ανάρτηση του ΛΑΓΗΕ στην ιστοσελίδα του.


      Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Αυγούστου 2017
      10.01.2018

      Με νέες εντολές προς τις τράπεζες, συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2017, οπότε και θα εξοφληθούν 5.800 πάρκα με πληρωτέο ποσό τιμολογίου έως 10.428,07€ (78% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο).

      Διαγραφή
    2. γιαννη καλησπερα

      δε πληρωθηκα με αυτη ,μηπως γνωριζεις εαν υπαρξει αλλη εντολη ?

      Διαγραφή
  55. Sorry φίλε kriakos για την απάντησή μου το πρωί.Το σίγουρο είναι αν όχι αύριο σίγουρα την Παρασκευή έως 50.000€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Chaos-7 καλημερα, φαινεται οτι εχεις πληροφορηση αλλα οχι ακριβης. Σημερα πληρωμη εως 70.000 περιπου, ανακοινωση Λαγηε στο πορταλ του. Παλι καλα, τετοια θελουμε, ευχαριστες εκπληξεις!!!

      Διαγραφή
    2. "Συνεχίζεται, με νέες εντολές προς τις τράπεζες, η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2017. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 1.485 πάρκα με πληρωτέο ποσό τιμολογίου έως 73.263,21€, οπότε έχει πλέον εξοφληθεί το 90% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο. "

      Διαγραφή
  56. Κύριοι καλημέρα δεν ξέρω αν εχει συμβεί σε κανέναν σας αλλα επειδή δεν πληρώθηκα με την τελευταία εντολή προχθές ενώ είχα όλες τις ενημερότητες μέσα στα χρονικά όρια πήρα τηλέφωνο στο Λαγηε να μάθω πιο ειναι το προβλημα και μου είπαν οτι δεν εχω ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ την οποία είχα στείλει με email και είχε περαστεί κανονικά στο σύστημα μέχρι 22/01 το θέμα ήταν το οποίο ουτε εγω είχα προσέξει οτι είχαν περάσει 22/01/2017 και όχι 18 .Εγω φυσικά είχα δει το 22/01 και δεν κοίταξα απο κάτω το έτος αλλα αυτός ο υπάλληλος που την πέρασε ειναι δυνατόν να του έστειλα ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ληγμένη ενός χρόνου?το θέμα ειναι οτι με άφησαν απλήρωτο χωρίς δίκη μου υπαιτιότητα και αν ξέρετε θα πληρωθώ με την επόμενη εντολή μιας και με διαβεβαίωσαν οτι το διόρθωσαν στο σύστημα .Το ιδιο ακριβώς είχε πάθει και συγγενείς μου τρεις μηνες πριν γι αυτο το νου σας να τσεκάρετε καλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καλημέρα Ευάγγελος θα πληρωθείς με την επόμενη εντολή πληρωμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Ac Ab Ελπιζω να ειναι πριν λήξη η ενημεροτητα .Παντως αυτά ειναι ανεπίτρεπτα πράγματα δεν φτάνει που είμαστε υποχρεωμένοι να στέλνουμε ενημερότητες για τιμολόγια που έπρεπε να εχουν ήδη πληρωθεί αλλα να μην πληρωνόμαστε ενώ είμαστε εντάξει λογω απροσεξίας του κάθε υπαλλήλου που η κοινή λογική λέει οτι δεν μπορει αφού η προτελευταία ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ήταν τον προηγούμενο μηνα η καινούργια θα ειναι περσινή???

      Διαγραφή
  58. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΗΣ ,ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΑΝ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕ ΕΡΓΑ

      Διαγραφή
    2. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ MW ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ!!!!

      Διαγραφή
  59. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ11 Ιανουαρίου 2018 - 1:08 μ.μ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΗΣ ,ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΑΝ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 πουλάω 80kw se tracker 4 των 20kw 320.000 και τιμη 0,418

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου για αγορά Στείλε μειλ για να έρθετε σε επικοινωνία
      ept.pvgroup@gmail.com

      Διαγραφή
  60. ΑΓΡΟΤΗ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ11 Ιανουαρίου 2018 - 1:08 μ.μ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΜΕΧΡΙ 10 ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΑΡΙΦΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. trelamenos Καλημερα, βλεπω βαρεθηκες και θελεις να τα ξεφορτωθεις ε? Μπορεις να μου πεις αν θελεις πως τα κοστολογισες σε αυτη τη τιμη που ζητας? Οποια και ειναι η απαντηση σου , ευχαριστω παντως.

      Διαγραφή
  61. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Αυγούστου 2017
    11.01.2018
    Συνεχίζεται, με νέες εντολές προς τις τράπεζες, η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2017. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 1.485 πάρκα με πληρωτέο ποσό τιμολογίου έως 73.263,21€, οπότε έχει πλέον εξοφληθεί το 90% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. καλησπερα.
    ενδιαφερομαι για αγορα φωτοβολταικου σταθμου απο 20kw μεχρι 100kw με αγορα παγιου.
    Παρακαλω να αναγραφουν τα τεχικα στοιχεια (πανελ,ινβερτερ , σταθερο/τρακερ)καθως και ημερομηνια συνδεσης.
    email : ept.pvgroup@gmail.com

    Παρακαλω μόνο σοβαρές προτάσεις

    ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αν ενδιαφέρεστε αγρότη απο Χαλκιδική πουλαω κατοσταρι αγροτικό παρκο με τιμή 0.37,8 σύνδεση το 2012.τηλ 6947830482

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Νεα αναρτηση για Σεπτεμβριο http://fotoboltaika.blogspot.com/2018/01/pliromesfotoboltaikaparkalagieseptembripos.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Βγήκαν τα ενημερωτικά Δεκεμβριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ......ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 2 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.......ΕΞΟΔΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ 4 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.......ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Καλημέρα κ. Παπαδάκη. Τα έξοδα αποστολής λογαριασμού μπορείτε να τα αποφύγετε (αν καταργήσετε την αποστολή λογ.).
    Έξοδα εμβάσματος (αν εννοείτε την πληρωμή του Λ.ΑΓ.Η.Ε.) δεν χρεώνομαι. (αν θυμάμαι καλά η χρέωση αυτή μπαίνει ανάλογα με το ύψος κατάθεσης- δεν είμαι σίγουρος).

    Στην ίδια τράπεζα τηρούμε λογαριασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. .....ΓΙΑ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ....ΝΑΙ.....ΧΡΕΩΝΕΙ 4 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ......ΚΑΙ 60 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ......ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ......132 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ......ΑΛΛΟΙ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ 900 ΕΥΡΩ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Οι τράπεζες χρεώνουν ό,τι να’ναι!Εμενα ετήσια έξοδα 300€ με απόδειξη που το βάζω και στα έξοδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Να ρωτήσω;Έχει πληρωθεί κανείς με τη χθεσινή εντολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ναι έχουν πληρωθεί παραγωγοί και σε άλλες τράπεζες εκτός εθνικής. Η Πειραιώς χθες καθυστέρυσε να κάνει εκκαθάρισει, έγινε μετά τη 1 το μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ