Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Μάϊος/Ιούνιος - Πληρωμή Νοέμβριος

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής, και μην ξεχνατε το ποσο.


Για να μπορέσετε να σχολιάσετε 

δείτε ανάρτηση εδώ - εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"

 Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής, και μην ξεχνατε το ποσο.

Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση εδώ. 

95 σχόλια:

  1. καλη αρχη. αν και ο τιτλος ειναι λαθος: Οι πληρωμες ειναι Ιουνιος/Ιουλιος. Ο Μαιος εχει τελειωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε εδώ: Αρχική Περισσότερες Ανακοινώσεις Ανακοίνωση
    Εξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ μηνός Ιουνίου 2015
    04.11.2015
    Συνεχίζεται, με νέες εντολές που έδωσε σήμερα ο ΛΑΓΗΕ προς τις τράπεζες, η εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Ιουνίου 2015. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν επιπλέον 1.620 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 18.651,51€ οπότε θα έχει πλέον εξοφληθεί το 84% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιούνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ 'χοντρικα' ειμαστε 10 μερες πισω σε σχεση με τον προηγουμενο μηνα. Τον Μαιο τα αντιστοιχα ποσα/ποσοστα τα ειχαμε πληρωθει 25/9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε Ήλιος για ενημέρωση της ανάρτησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πειραιώς Αργολίδα οκ πριν από μισή ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πειραιώς Καλαμάτας ok.8.353 € πριν 1ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπερα σας κύριοι συνάδελφοι. Το ago αναφέρει ως πιθανή ημερομηνία πληρωμής του Ιουλίου την 3/12....... Δεν είναι κάπως μακριά αν υποθέσουμε οτι μέχρι σημερα εχουν πληρώσει το 84% των εγκαταστάσεων; Και αν συμβεί κάτι τέτοιο πως θα πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας τέλος του μήνα; Είναι μαλακές στον λαγηε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Antony o ΛΑΓΗΕ εισπράττει και ο ΛΑΓΗΕ αποδίδει. Αν οι εισπράξεις είναι μειωμένες στα σίγουρα δεν φταίνε οι ίδιοι.
    Ο Ιούνιος για εμάς είναι περίπου 126 εκατομμύρια. Δεν έχω μιλήσει με τον ΛΑΓΗΕ αλλά χονδρικά υπολογίζω να έχουν εισπράξει περίπου 40. Απομένουν άλλα 86 για να κλείσει ο μήνας.
    Κάπως απλοϊκά ισχύει το εξής... 84% των εγκαταστατών εισέπραξε έως 18.000 ευρώ. Το υπόλοιπο 16% των εγκαταστατών αντιστοιχεί σε πολύ μεγαλύτερα ποσά. Οπότε αν η ΔΕΗ καταφέρει να τα αποπληρώσει γρηγορότερα, θα ανοίξει και ο ΛΑΓΗΕ τον Ιούλιο πιο γρήγορα.
    Υ.Γ. Θα σε συμβούλευα να υπαχθείς στο ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α. αν δεν το έχεις κάνει ήδη. (ειδικότερα αν έχεις εταιρεία χωρίς άλλους επιλέξιμους ΚΑΔ σε αυτήν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε Παπακυριακού μπορείτε να μας πείτε βάση ποιού νόμου ισχύει αυτό το ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α? Που μπορούμε να ανατρέξουμε να το βρούμε? Ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
    2. http://www.gsis.gr/gsis/export/sites/default/gsis_site/Services/documents_epixeiriseis/pol1214.pdf

      Από το taxis ,επιλέγετε επιχειρήσεις, και βρίσκετε στην 8η επιλογή. Προτού προβείτε στην διαδικασία ενημερώστε και τον λογιστή σας. Κάποιοι θα σας φέρουν αντιρρήσεις καθώς γι αυτούς έχει κάποιο μεγαλύτερο φόρτο εργασίας.
      Προσοχή :
      1.μπορούν να υπαχθούν επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών έως 500.000. Επίσης θα πρέπει να τηρούν κάποιο αρχείο πληρωμών με.. " εύλογο τρόπο"... (προσωπικά τα κρατάω σε ένα excel).
      2. θα πρέπει να αναγράφετε κάθε φορά που εκδίδετε τιμολόγιο στον ΛΑΓΗΕ οτι υπάγεστε στο ειδικό καθεστώς.
      Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον λογιστή σας. Το συγκεκριμένο καθεστώς φτιάχτηκε ακριβώς για την δική μας περίπτωση, όπου το τιμολόγιο πληρώνεται στο ακέραιο και όχι τμηματικά κ.τ.λ.
      Περιπλέκεται περισσότερο αν στην ίδια επιχείρηση έχετε και άλλους ΚΑΔ - άλλη ενασχόληση.

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιάννη μου Ο Λαγηε πληρώνει οπότε γουστάρει δεν μπορεί να πληρώνει στις 29/9 και μετά 2/11μας χώνει σιγά σιγά μέσα ξανά μανα και πως να προυπολογησεις πληρωμές όταν οι Τράπεζες οι φόροι τα φπα έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες. Για αυτό δεν χρειάζονται τους χαϊδεύουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου Θέμη, ο ΛΑΓΗΕ πληρώνει όποτε γουστάρει γιατί με τη σειρά του τον πληρώνει η ΔΕΗ όσο και όποτε θέλει. Όποτε αυξάνουν τα ληξιπρόθεσμα της ΔΕΗ,όποτε έχει να πληρώσει ομόλογο,δάνειο και όποτε προσπαθεί να μαζέψει κανένα φράγκο για να κάνει καμιά επένδυση (πχ. Πτολεμαϊδα) μάντεψε ποιός τρώει την καθυστέρηση πληρωμών....ο τελευταίος τροχός της άμαξας, δηλαδή εμείς.
      Ξέρεις πολύ καλά πως ως σύλλογος, έχουμε κάνει παρέμβαση για το δίμηνο και έχουμε έρθει σε αντίθεση με τον πρόεδρο του ΛΑΓΗΕ. Αν ανατρέξεις στις επιστολές θα το διαπιστώσεις, οπότε κάθε άλλο παρά χαϊδεύω.

      Διαγραφή
    2. Γιάννη μαζί σου αλλά δεν μίλησα σε πρώτο ενικό. ..μίλησα για όλους μας....Όσο αφορά για το σύλλογο ξέρεις ότι μαζί σας αλλά το θέμα είναι ότι βγαίνουμε εκτός προυπολογισμου και όποιος έχει καλη σχέση με το διευθυντή της τράπεζας μπορεί και το κοντρολάρει. ...δεν έχω κάτι μαζί...αντιθέτως

      Διαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γνωριζει κανεις τι ειναι το feed in premium ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε πολύ απλά ελληνικά σημαίνει κυμαινόμενη ταρίφα με βάση την ΟΤΣ συν ένα ποσοστό προσαύξησης. Οπως ακριβώς ισχύσει για τα νέα φωτοβολταϊκά που συνδέθηκαν μετά την 1/1/15 και αποζημιώνονται με ΟΤΣ x 1,1 ή 1.2.

    Κάτι ανάλογο συζητούν να βάλουν και για τα νέα αιολικά αλλά και για τις υπόλοιπες νέες ΑΠΕ που θα συνδέονται από 1/1/16.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και ειμαστε σιγουροι οτι θα ισχυσει μονο για τα καινουργια ?
    γιατι ακουσα τον σκουρλετη να λεει οτι μπορει να αλλαξει κ για τα υφισταμενα εργα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα ισχύσει μόνο για τα καινούργια και ο Σκουρλέτης δεν ειπε ποτέ και τίποτα για εφαρμογή του στα παλαιότερα. Για όσους μάλιστα παρακολουθούμε διαχρονικά τις εξελίξεις, υπήρξε πέρυσι ημερίδα στο Υπουργείο εξωτερικών όπου παρουσιάστηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές τις ΕΕ και μαζί και αυτό το θέμα και εγγράφως στην παρουσίαση αρμόδιου για τα ευρωπαϊκά θέματα αναφέρθηκε. Για τα Φβ μάλιστα που το μοντέλο feed in premium έχει θεσμοθετηθεί από το 2009 με τον ν. 3734 για εφαρμογή από το 2015 στα νέα εργα, τα πράγματα ειναι πεντακάθαρα και πολύ πιο αυςτηρά από τις Γραμμές της ΕΕ που προβλεπει να συνεχιςτει το feed in tariff και στα νέα εργα μεχρι 500kw.
    Από εκεί και περα όποιος θελει να τρολάρει τον κλάδο ή ως άςχετος να βλέπει φαντάσματα εκεί που δεν υπαρχουν, δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις ανακρίβειες φόβου τρολάροντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προφανως κ εχεις προβληματα κοινωνικης συμπεριφορας αλλα δε θα σταθω εκει γιατι δε με ενδιαφερει κιολας .
    Οσο για τις πληροφοριες ευχαριστω για το χρονο κ τις απαντησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα σας, πληρωθήκατε όλοι για ποσά εως 7.500 ευρώ? Γιατί σε μένα δεν εμφανίστηκε τίποτα ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχουν πληρωθεί μεγαλύτερα ποσά, τελευταία πληρωμή μέχρι 18.600+.
    Η πληρωμή εως 8.100 έγινε στις 3/11/2015 οπότε έπρεπε να την είχατε δει πριν τις 5 του μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κανένα νέο για το ποτέ θα αρχίσει ο Ιούλιος υπάρχει; Θα μπορέσουμε να πληρώσουμε. Τις υποχρεωσεις του Νοεμβρίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με τα ποσα που εχουν δωσει μεχρι σημερα και με την ασφυξια της ΔΕΗ κατεπεκταση και του ΛΑΓΗΕ , θα ειναι μεγαλη εκπληξη να ξεκινησουν μεσα στον Νοεμβριο. Το afo γραφει σαν εκτιμηση 3 Δεκεμβριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ μηνός Ιουνίου 2015
    11.11.2015
    Με νέες εντολές που έδωσε σήμερα ο ΛΑΓΗΕ προς τις τράπεζες, συνεχίζεται η εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Ιουνίου 2015. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν επιπλέον 620 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 32.301,72€ οπότε θα έχει πλέον εξοφληθεί το 89% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιούνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Διαβασα οτι θα μπει ενα ετησιο τελος για διατηρηση αδειας παραγωγης ΑΠΕ
    που αντιστοιχει σε 1ευρω/kw (δλδ αν εχουμε 100kw πληρωνουμε 100ευρω/χρονο ), και οτι πρεπει να πληρωνεται τους πρωτους 4μηνες καθε ετους.
    και αν δεν πληρωθει μπορουν να αναστειλουν τη αδεια λειτουργιας......
    γνωριζει καποιος κατι πανω σε αυτο ? κ αν ισχυει δεν πρεπει να μας ενημερωσει ο λαγηε ?

    παρακατω ειναι ο συνδεσμος που το διαβασα..
    http://www.b2green.gr/el/post/29543/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω την εντύπωση ότι αφορά μεγάλα πάρκα(νομίζω άνω των 500kw) τα οποία έχουν πάρει άδεια παραγωγής από την ΡΑΕ αν δεν κάνω λάθος. Τα μικρά και τα μεσαία πάρκα δεν έχουν τέτοια άδεια οπότε δεν επηρεάζονται από αυτό.

      Διαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δίκαια πράγματα είτε έχεις 20kw είτε 1mw 3.6 μείον και για κάτι που δεν φταίμε κιόλας. Ωραία πράγματα και καθόμαστε εμείς και μαλώνουμε εδώ μεταξύ μας. http://www.econews.gr/2015/10/13/diakopsimotita-reuma-ape-125909/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να πω ορισμενα πραγματα για οσους εχουν ρωτησει για τις νεες τιμες και το κοστος διακρατησης αδειας.

    - Οι νεες τιμες που θα ψηφιστουν θα αφορουν αποκλειστικα και μονο ! τα νεα εργα που θα συνδεθουν για πρωτη φορα απο τον νεο χρονο.
    - Το κοστοσ διακρατησης αφορα αδειες παραγωγης που εκδοθηκαν απο τη ΡΑΕ. Τα φβ κατω απο 1mw ή 0,5mw κατα περιπτωση εξαιρουνται της αδειας παραγωγης. Επισης αφορα αποκλειστικα οσους εχουν αδεια παραγωγης και δεν εχουν κατασκευασει το εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ετσι πρεπει να ειναι γιατι στα ενημερωτικα που βγηκαν σημερα (σαν κατοχος 100ριου) , ειδα πανω πανω αριστερα που γραφει για τα στοιχεια του παρκου κ στο πεδιο αδεια παραγωγης ΑΠΕ ειναι κενο δε γραφει αιρθμο.

      Διαγραφή
  26. «Κλείδωσε» η διακοψιμότητα στη βιομηχανία εις βάρος των ΑΠΕ
    http://www.econews.gr/2015/10/13/diakopsimotita-reuma-ape-125909/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. To άρθρο είναι με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου... το τί κλείδωσε και τί όχι θα φανεί σε λίγες μέρες.

    Άδεια παραγωγής έχουν τα πάρκα πάνω από 100kw.p.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κύριε Παπακυριακού εμένα το πάρκο μου ειναι 100 και γράφει πάνω αριστερά αριστερά εξαίρεση ΡΑΕ/2663/2009 και ισχύς άδειας(ΜW)0,09828.Πρεπει να κανω κατι;Σας παρακαλω υποχρεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρέπει να κάνετε απολύτως τίποτα, όλα είναι σωστά. Έχετε πάρει άδεια εξαίρεσης από τη ΡΑΕ το 2009.

      Διαγραφή
  29. Επειδη εχει δημιουργηθει θεμα με τις αδειες, ισχυει το εξης:
    - Στην α φαση αδειοδοτησης φβ, 2006-2010 ολες οι αιτησεις πηγαιναν στην ραε. Μετα τα κατω των 100kw περναν εξαιρεση απο αδεια παραγωγης και τα πανω περναν αδεια παραγωγης. Η διαδικασια για οσους θυμουνται ηταν πολυ χρονοβορα.
    - Στην β φαση (νομος μπιρμπιλη) 2010-εως σημερα,για τα φβ κατω του 1mw καναμε αιτηση στην περιφερειακη διευθυνση της δεη και ερναμε ορους συνδεςης στην μτ. Για πανω απο 1 , αιτημα ραε και αδεια παραγωγης.

    Η διακρατηση επαναλαμβαμω αφορα οσους εχουν Αδεια παραγωγης , οχι εξαιρεση, οχι ορους συνδεσης κτλ. Δηλαδη εχουν αδεια παραγωγης και για διαφορους λογους δεν εχουν κατασκευασει το εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλημερα και καλη εβδομαδα:
    Να και κατι αισιοδοξο , σε σχεση παντα με αυτα που διαβαζαμε μεχρι τωρα.
    Εαν , τωρα , ηταν επικοινωνιακο παιχνιδι (τους λεω μεγαλο φορο και οταν τους βαλλω μικρο ειναι ολοι ευχαριστιμενοι) , το εχουν παιξει καλα...
    http://energypress.gr/news/sta-malaka-ta-mikra-fotovoltaika-tha-plirosoyn-ligotera-gia-ti-diakopsimotita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κανενα νεο για τις πληρωμες ιουλιου υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πάντως οι ενέργειες του ΕΠΗΕ μάλλον δε θα πανε χαμένες περί διακοψιμοτητας.Οσο για πληρωμές Ιουλίου το Afo γράφει οτι ξεκινούν 03-12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. οποτε τα ποιο μεγαλα τιμολογια,αφου ο ιουλιος εχει καλες αποδοσεις,μετα τις 20,πρωτη φορα αριστερααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οι άνθρωποι εκτός από ψευταραδες είναι και υποκριτές.Τελος πάντων αυτο επέλεξε ο Ελληνικός λαός.Η Πλακα η μεγάλη ειναι οτι ψηφίσαμε το οχι και τα κατσίκια χόρευαν στο Σύνταγμα ενώ οι ξένοι ρωταγαν για ποιο λόγο χορεύουμε.No comments.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ημουν και εγω απο τα κατσικια με το οχι,μονο που εγω δεν χορευα,χααχαχαχαχ,αλλα ειπαμε ασε την αριστερα να κυβερνησει για λιγους μηνες και μετα θα την ξαναδεις μετα απο αιωνες.η ανπρωποι δεν υπαρχουν,το μονο καλο που κανανε ηταν να φυγει ο σαμαρας

      Διαγραφή
  35. Βγήκαν τα ενημερωτικά του Οκτωβρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μετά από συνάντηση με τον κύριο Μπότση σήμερα το πρωί έχω να μεταφέρω ότι οι πληρωμές για τον Ιούλιο πολύ πιθανόν να ξεκινήσουν προς το τέλος της εβδομαδας. Αύριο μετά από την συνάντηση για το cash flow με την ΔΕΗ θα ξέρει σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. μακαρι να ειναι ετσι vigla like,25 ληγει η φορολογικη μου ενημεροτητα,και δεν υπαρχει σαλιο να πληρωσω εφορια και φπα για να παρω αλλη,και μιλαω ειλικρινα,για να δουμε θα προλαβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εχει αλλαξει και στο afo η πιθανη ημερομηνια εναρξης Ιουλιου σε 19/11 τα μικρα και 26/11 τα αγροτικα (και προφανως η πλειοψηφια των 100αριων). Το κυριοτερο ειναι να τελειωσει ο Ιουνιος απο τα "μεγαλα" που εχουν απομεινει. Θα το δουμε στο τελος της εβδομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ξερει κανεις αν δε πληρωθεις λογω φορολογικης ενημεροτητας και στειλεις ενδιαμεσα των πληρωμων πληρωνεσαι με τα μεγαλυτερα τιμολογια τον ιδιο μηνα η πας στις πληρωμες του επομενου..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πληρώνεσαι με τα μεγαλύτερα τιμολόγια. Απλά υπολόγισε και το χρόνο που θέλουν να σου καταχωρήσουν την φορολογική ενημερότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ευχαριστω Κωστα για την απαντηση. Για το χρονο το εχω υποψη αλλα δεν μπορεις να υπολογισεις αφου παλιοτερα μου ειχαν περασει την ενημεροτητα στις τρεις μερες και μια αλλη στις δωδεκα μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλησπερα σας....... Τι προέκυψε και δεν βγήκε ανακοίνωση ακόμα για πληρωμή από τον λαγηε; Τι συμβαίνει; Θα δίνει κάτι λευτα η ΔΕΗ την τρίτη τς έδωσε; Έχει κάποιος σίγουρες πληροφορίες να μας μεταφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο Ιούλιος θα ανοίξει για μικρά ποσά την επόμενη εβδομάδα. Δεν πιστεύω να πληρωθεί 100ρι πάρκο, μόνο 20ρια. Εκτός αν υπάρξει κάποια αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ μηνός Ιουνίου 2015
    19.11.2015
    Συνεχίζεται η εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Ιουνίου 2015 με νέες εντολές που έδωσε σήμερα ο ΛΑΓΗΕ προς τις τράπεζες,. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν επιπλέον 495 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 223.072,27€ οπότε θα έχει πλέον εξοφληθεί το 92% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιούνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το αλλαξαν :

    Εξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ μηνός Ιουνίου 2015
    19.11.2015

    Συνεχίζεται η εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Ιουνίου 2015 με διαδοχικές εντολές που έδωσε ο ΛΑΓΗΕ προς τις τράπεζες. Με τις εντολές αυτές θα εξοφληθούν επιπλέον 600 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 267.013,67€ οπότε θα έχει πλέον εξοφληθεί το 93% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιούνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. εχει μεινει ομως απληρωτο , μεγαλο μερος. Πολυ δυσκολα θα ανοιξει την ερχομενη εβδομαδα ο Ιουλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προσπαθώ εδώ και 3 ημέρες να στείλω fax τη Φορολογική Ενημερότητα στο ΛΑΓΗΕ, όμως φαίνεται πως έχουν πρόβλημα. Δείχνει ότι διαρκώς μιλάει, όμως θεωρώ ότι δεν μπορεί να μιλάει 24 ώρες. Έστειλα και με email προ 3 ημερών αλλά δεν έχουν περαστεί ακόμα. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Το fax που το στέλνω είναι: 211-8806841

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το Fax δε γνωριζω αλλα με e-mail δεν τη δεχονται αν την εχεις παρει απο ΔΟΥ. Αν τωρα την εχεις βγαλει εσυ απο το taxis επρεπε να την ειχαν περασει ηδη απο το e-mail.

      Διαγραφή
  48. Οταν εχει καποιος νεα για την συναντηση που τελειωσε πριν λιγο για την Διακοψημοτητα , μας ενημερωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. http://energypress.gr/news/diakopsimotita-monon-ta-oikiaka-fotovoltaika-peftoyn-telika-sta-malaka-paramenei-i-eisfora-sta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. aiwalees

    Τελικά οι πράσινες επενδύσεις μας έγιναν για τους παρακάτω λόγους :

    -Για να δουλέψουν οι τράπεζες !

    -Για να μπαλώσει τρύπες οι ΔΕΗ

    -Για να επιδοτηθεί η ενεργοβορα βιομηχανία

    Δεν ξέρω τι άλλο θα φανταστούν να βάλουν πάνω μας . Οι άνθρωποι είναι

    ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ . Η ΟΡΓΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Κύριε Παπακυριακού θα μπορούσα σας παρακαλώ να έχω το τηλ σας . Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλημέρα κ Παπακυριακού, μπορειτε σας παρακαλω να μας ενημερώσετε αν το 3,6% νέα εισφορά επί του τζίρου είναι οριστικό?? καθώς και γενικά για τις διαθέσεις του σκουρλέτη απέναντι μας? ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kύριε Χρήστο, τίποτα δεν είναι οριστικό μέχρι να βγει η υπουργική απόφαση.
      Δυστυχώς, την δεύτερη ερώτηση σας δεν μπορώ να την απαντήσω στο blog

      Διαγραφή
  53. καλησπέρα σε όλους.
    Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποια αρχή ή φορέας που να μπορεί να κρίνει αν αυτά που χρεώνει η δεη για σύνδεση πάρκου είναι υπερβολικά ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αγαπητοί συνάδελφοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η εταιρεία μας είναι ο μόνος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της REFUSOL AEI POWER GmbH για την κεντρική και βόρεια Ελλάδα παρέχοντας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε όλους τους παρακάτω Inverters που έχουν κατασκευαστεί από αυτήν : REFUSOL, ADVANCED ENERGY, SIEMENS , SCHUCO.

    Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε στον φωτοβολταϊκό σταθμό σας σχετικά με τους inverters oι οποίοι είναι εντός ή εκτός εγγύησης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 0030-6973344555 και email. info@s-power.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλημέρα σας ...... Κάποιο νέο για τις πληρωμές Ιουλίου υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Το αφο αλαξε την ενημέρωση στο σαιτ.....αναφέρει έναρξη πληρωμών Ιουλίου στις 4/12 με ποσά μέχρι 7500 ευρώ.....δηλαδη άκυρο για Αρχη του Ιουλίου αυτήν την εβδομάδα; Δεν έχει κάποιος ενημέρωση για να μας ενημέρωσει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Mallon afora ta agrotika parka. Logika auti tin ebdomada 8a arxisoun na plironontai ta mikra parka, kato apo 100kw. Ektimisi kano den exw kapoia pliroforisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κ ΠαπαΚυριακού εσείς έχετε κάποια πληροφόρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 3,6% και χωρίς να εκπίπτει! δεν εχουν τον θεο τους οι αχριστεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αν δεν πληρώσουν αύριο όλα θα μείνουνε απληρωτα ΤΕΒΕ εφορία δώσεις τράπεζας......τα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Οποίος μπαίνει στο σαιτ νιώθει οτι έχει σταματήσει ο χρόνος. μήπως πεθαναται όλοι ρε παιδιά;;;;; Άρχισε να μυρίζει ΕΔΩ μέσα. Κανένας ζωντανός υπάρχει να γράψει ένα ΓΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλησπέρα. Κανένα αισιόδοξο νέο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ μηνός Ιουνίου 2015
    25.11.2015

    Συνεχίζεται η εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Ιουνίου 2015 με διαδοχικές εντολές που έδωσε ο ΛΑΓΗΕ προς τις τράπεζες. Με τις εντολές αυτές θα εξοφληθούν επιπλέον 150 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 658.810,85€ οπότε θα έχει πλέον εξοφληθεί το 94% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιούνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μετά. Γιατι δεν μπορούν να μασουν λευτα....όλα απληρωτα μένουν .....έχει ο θεός......... μα εμείς δεν έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Το afo αναφέρει 3/12/2015 έναρξη πληρωμών Ιουλίου και αυτή θα είναι η πληρωμή και για τα Χριστούγεννα αφού η επόμενη θα είναι 7/1/2016 κατά afo.Ελπίζω να είναι αρκετά για τράπεζα,ΦΠΑ,ΤΕΒΕ,τέλη κυκλοφορίας κτλ.Καλά Χριστούγεννα με γεμιστά, παξιμάδια και ελιές !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΛΑΓΗΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μπες στο afo gr τα αγροτικά πάρτους τηλέφωνο και ζητα τους να σε βοηθήσου! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλησπέρα σας, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με τη δήλωση διατήρησης ή μη της ιδιότητας του κατ’ επάγγελμα αγρότη, όπως διαβάζω στο http://www.agronews.gr/green-report/fotovoltaika-parka/arthro/135378/dimini-paratasi-stis-diloseis-agroton-gia-fv/ Ποιοι υποχρεούνται να κάνουν αυτή τη δήλωση και που;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αγρότες που έχουμε και φωτοβολταικα πάρκα στην σελίδα του Λαγηε μιλά τον Afo gr είναι σαιτ των αγροτών με παρκα. .

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Ωραία. Πού ακριβώς κάνω τη δήλωση;

      Διαγραφή
  70. Εκεί που λέει Εκαθαρισεις ΑΠΕ πατάς και μπαίνεις στα εκαθαριστηκα της παραγωγής. .από πάνω έχει τρεις κατηγορίες δηλώσεις η πρώτη είναι τους αγρότες. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Kαλημέρα, νεα ανάρτηση για Δεκέμβριο
    http://fotoboltaika.blogspot.com/2015/11/pliromilagheioyliosdekembrios2015.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ