Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άνοιξε εχθές η διαδικασία για κατάθεση αιτήσεων στη δεη στα μη διασυνδεδεμένα νησιά. Και διαβάζω οτι ο κόσμος περίμενε απο την προηγούμενη μέρα το μεσημέρι !! Και επίσης οτι υπάρχουν διαφορετικά μετρα και σταθμά.

1) Οι αγρότες αυτή τη φορά δεν έχουν προτεραιότητα. Γιατί παρακαλώ; Πώς γίνεται αυτό; Υπάρχει ενιαία πολιτική η οχι;  Δηλαδή οι αγρότες στα νησιά αυτά εχουν διαφορετικά δικαιώματα; Ανάφέρομαι στο οξύμωρο της όλης λογικής.

2) Στην Κεφαλλονιά, άτομο-εταιρία με αριθμό σειράς εξυπηρέτησης απο τα 2 πρώτα νούμερα κατέθεσε το φάκελο για πάνω απο 30 άτομα! Επίσης στο Αλιβέρι Εύβοιας οι 2 πρώτοι κατέθεσαν για πάνω από 20 άτομα! Υποθέτω οτι δεν είναι απλά φήμες. Το ερώτημα είναι άν είναι σωστό να γίνεται αυτό και πως ένας ιδιωτης μπορεί να στηθεί απέναντι στις εταιρίες αυτές και να υλοποιήσει το φωτοβολταικό του με αξιόπιστα κριτήρια και αξιολόγηση.

3) Και η ΔΕΗ πώς ειναι δυνατόν να βγάζει ανακοινώσεις μια εβδομάδα πριν την έναρξη; Άν κάποιος είχε προγραμματίσει ταξίδι δηλαδή να το κόψει; Τι οργάνωση ειναι αυτή βρέ παιδιά; Χάθηκε ο κόσμος να γίνεται η ανακοίνωση 3 εβδομάδες ή ένα μήνα πριν ώστε ολοι οι υποψήφιοι επενδυτές να είναι έτοιμοι, να ψάξουν την αγορά, να πάρουν τιμές και να έχουν τα ίδια δικαιώματα; Μπάχαλο αλλη μια φορά. ΜΠΑΧΑΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ