Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Σεπτέμβριος - Πληρωμή Δεκέμβριος 2020/Ιανουάριος 2021

 


Καλησπέρα σας.

 

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί τράπεζα, αυτοτιμολόγηση ή όχι, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνάτε το ποσό.

  




326 σχόλια:

  1. trelamenos18 Δεκεμβρίου 2020 - 10:37 π.μ.
    Γιά πληρωμές δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ακόμα.. για πρίν τα Χριστούγεννα πολύ δύσκολο να ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος γιά μικρά ποσά. Για την εβδομάδα πρίν την πρωτοχρονιά σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεκινήσουν, εκτός απροόπτου κολλήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..... ΕΎΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ........ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΓΈΝΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ.......... ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΌΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΊ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε Τρελαμενε!Καλες Εορτές σε όλους με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, πάλι καλά που υπάρχουν και ιστό τόποι για να ακούγονται κάποιες σκέψεις! Ευχαριστώ προσωπικά όλους όσους συμβάλουν στη έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω στείλει στο email του δαπεεπ τις ενημερωτητες μου έχει ανανεωθεί η φορολογική ενηρωτητα απλά δεν μου έχουν ανανεώσει την ασφαλιστική ξέρεις κανείς γιατί?και τις δυο τις έστειλα μέσω email την ίδια μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει να στείλω με αλλο τρόπο την ασφαλιστική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΠΕΕΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2018.

    Ανακοίνωση για νέο τρόπο αποστολής φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων
    11.09.2018
    ________________________________________
    Η ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ ανακοινώνει ότι, αποκλειστικά για τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες των παραγωγών ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ που εκδίδονται ηλεκτρονικά, από τις 12/9/2018 θα γίνονται αποδεκτές μόνο στο infoape@dapeep.gr που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.
    Για την ευκολότερη επεξεργασία του email, οι παραγωγοί παρακαλούνται να εφαρμόζουν τους ακόλουθους κανόνες στη σύνταξη του email.
    SUBJECT/ΘΕΜΑ/ΤΙΤΛΟΣ: Το ΑΦΜ για το οποίο στέλνεται η φορολογική/ασφαλιστική ενημερότητα. Κάθε e-mail θα πρέπει να αναφέρεται σε ένα και μόνο ένα ΑΦΜ.
    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Το περιεχόμενο του email θα πρέπει να είναι τα σχετικά αρχεία ενημεροτήτων (φορολογική ή/και ασφαλιστική) ως συνημμένα (attachments) σε μορφή PDF.
    Η ονομασία του αρχείου για την φορολογική ενημερότητα θα πρέπει να είναι: for_τοΑΦΜσας.pdf. Έτσι π.χ. για την ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ που έχει ΑΦΜ 099936480 η ονομασία του αρχείου για τη φορολογική ενημερότητα θα είναι for_099936480.pdf
    Αντίστοιχα η ονομασία του αρχείου για την ασφαλιστική ενημερότητα θα πρέπει να είναι: asf_τοΑΦΜσας.pdf. Έτσι π.χ. για την ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ που έχει ΑΦΜ 099936480 η ονομασία του αρχείου για την ασφαλιστική ενημερότητα θα είναι asf_099936480.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει τρόπος να βγάλω ασφαλιστική ενημερότητα ηλεκτρονικά σε ΟΕ αναπόγραφη ή πρέπει να κλείσω ραντεβού. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..... ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΓΡΑΦΉ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΌΤΗΤΑ....

      Διαγραφή
    2. Επικοινώνησε με το αρμόδιο κατάστημα του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) που υπάγεται η εταιρεία. Ενδεχομένως, λόγω covid, να σου εκδώσουν την ασφαλιστική ενημερότητα και να στην στείλουν με email, εφόσον τους στείλεις με αντίστοιχο email αίτηση και τα στοιχεία έναρξής της εταιρείας από την ΔΟΥ (μπορείς να εκτυπώσεις τα στοιχεία αυτά και μέσω taxis/προσωποποιημένη πληροφόρηση).

      Διαγραφή
    3. .... ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΉ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΎΝ ΣΤΑ ΜΠΕΤΆ.....

      Διαγραφή
    4. Μπορειτε και μεσω ΚΕΠ ευκολα και γρηγορα για αναπογραφους.
      Καλες γιορτες

      Διαγραφή
  9. Εγραψα Συναδελφοι,,,

    Αίας5 Νοεμβρίου 2020 - 11:52 μ.μ.
    Συναδελφοι,,τελευταια δεχομαστε ενα ειδος επιθεσης απο ¨δεξια¨ ,,και εξηγουμαι,,ποιοι ειμαστε εμεις που διεκδικουμε μεριδιο εσοδων απο ενα παραδοσιακο κουρβανα ¨των λιγων ¨,, ποιοι ειμαστε εμεις που εχουμε το θρασος να μπαινουμε στα ποδια τους,, ποιοι ειμαστε εμεις που διεκδικουμε διαφανεια και σαφεις ορους στην αγορα ενεργειας !!!!!!! οντως τους ξαφνιασαμε !!! οταν ΑΥΤΟΙ μετεφεραν σαν ποντικοι τα λεφτα τους σε ασφαλεις οικονομικους παραδεισους ,, ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΑΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ !!!!! ΣΩΣΑΜΕ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ,,, ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,,, και μετα !!!!!! μετα φυσικα επεστρεψαν ,, ΕΚΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ,,, και τι ζητουν Συναδελφοι !!!!! μα φυσικα ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,, ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ!!! ΤΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ !!!!

    Καποτε Συναδελφοι ειμασταν 500 νοματαιοι,,μια μικρη φωλια μυρμηγκιων και ολοι στην ιδια βαρκα του ΕΛΑΠΕ, ενα βημα να εκανε η ΓΕΝΟΠ και μας ελιωνε , και αυτο εκανε με την πρωτη ευκαιρια,, να ομως που οι καιροι αλλαζουν,, σημερα Συναδελφοι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ,, 100 χιλιαδες οι επενδυτες με το στενο οικογενεικο περιβαλλον τους και πολλες χιλιαδες οι επαγγελματιες που συνδεονται με τον κλαδο μας,,, ΣΗΜΕΡΑ Η ¨ΒΑΡΚΑ¨ΤΟΥ ΕΛΑΠΕ ΤΟΥ 2008 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ,,, ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ,, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,,, ΑΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    Εκτοτε,,

    Οι ενεργειακες κοινοτητες απαξιωθηκαν,,,

    " Η διασωση της ΔΕΗ¨ και των εισηγμενων μετοχων !!! φορτωθηκε στον ΕΛΑΠΕ,,βλεπε Πτολεμαιδα 5

    Η υπερημερια εξοφλησης των παραγωγων ΑΠΕ αυξανεται,,

    Η προμηθεια θησαυριζει ,,, μην τσιμπατε με την χειραγωγημενη εικονα του target madel,,

    Η ΡΑΕ δεχεται ¨επιθεση¨ αιτησεων MGWs ,,, συμπτωματικα απο μεγαλοεπενδυτες !!!

    Η ενημερωση επι των αποτελεσματων του ΕΛΑΠΕ ειναι παντελως ανυπαρκτη,,


    ΛΟΙΠΟΝ,,,,ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ,, ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ,, ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ,, αιντε να μη πω !!!!!!













    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,, και οσοι αμφισβητουν τα παραπανω,,ας ¨χτυπησουν¨ στο Gοogle την τριαδα ,, Υφυπουργος Ενεργειας ,,, Προεδρος ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ,, Δ/ΝΩΝ ΔΑΠΕΕΠ (ΛΑΓΗΕ) ,, με τους ανάλογους του 2013 - 14,, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ !!! ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ !!!!

      Διαγραφή
  10. Άντε ΓΕΙΑ...!!!! Άρε Λουμάκη την μαλακίες σου και τα IRR πληρώνουμε τώρα!!! Θα ήμασταν πανίσχυρος κλάδος και σου πέταξαν το τυράκι και τα γάμησες όλα!!!!

    Αντί να δώσουν χρήμα στο λαό να κυκλοφορήσει στην αγορά τα δίνουν όλα στους μεγάλους και σε πετάν στα αζήτητα!!! Μετά την εικοσαετία τέρμα η ενέργεια για τους μικρομεσαίους!!! Χαρείτε το όσο μπορείτε!!!

    Καλά κρασιά!!!

    Άντε ρε σύλλογοι πάντε να διεκδικήσετε καμιά αδειούλα για τα ΔΣ σας και εμάς αφήστε μας... ξέρετε εσείς...



    https://www.in.gr/2020/12/21/economy/ependyseis-tessera-nea-erga-se-monades-paragogis-ilektrikis-energeias/

    «Φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος 1,5 GW» σε 12 Περιφερειακές Ενότητες του επενδυτικού φορέα με την επωνυμία «ΕΓΝΑΤΙΑ ΓΚΡΟΥΠ Ι.Κ.Ε.», με προϋπολογισμό 888.138 εκατομμύρια ευρώ. Το εν λόγω επενδυτικό σχέδιο αφορά στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη εγκατάστασης και λειτουργίας φωτοβολταϊκών πάρκων σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και αναμένεται να δημιουργήσει 240 νέες ετήσιες μονάδες εργασίας.


    «Ανάπτυξη, κατασκευή και λειτουργία 37 φωτοβολταϊκών σταθμών συνολικής ισχύος 830 MW» στις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Μαγνησίας & Κιλκίς του επενδυτικού φορέα με την επωνυμία «ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.» με προϋπολογισμό 421,600 εκατομμύρια ευρώ, που αναμένεται να δημιουργήσει 10 νέες άμεσες θέσεις εργασίας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΓ και αναρωτιόμουν γιατί βγήκε το καρακόλι του ΣΠΕΦ να σχολιάσει μετά απο τόσο καιρό!!!

      Διαγραφή
    2. ΥΓ 2 και εσύ περίμενε μακάκα μικρομεσαίε καμιά 2ετία και αν για να κάνεις κανένα 500αράκι για κανένα ψίχουλο που δεν θα έρθει ποτέ....

      οι άλλοι τις άδειες τις παίρνουν απο τη βουλή!!!!!

      Διαγραφή
    3. ..... ΤΑ ΚΆΣΤΡΑ ΠΈΦΤΟΥΝ ΑΠΌ ΜΈΣΑ....... Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ......200 ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ ΤΟ ΔΌΓΜΑ ΤΟΥ " ΔΙΑΙΡΕΊ ΙΑΚΑΙ ΒΑΣΊΛΕΥΕ".....ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΉ ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΚΆΛΠΗ....

      Διαγραφή
    4. ΥΓ 3 Λουμάκη πάνε ρε συ δώσε καμιά μελέτη με IRR στο υπουργείο για τα MGw που θα φτιαχτούν!!

      Έλα για το καλό του χώρου ξέρεις εσύ βγάζουν πολλά!! Έλα εσύ είσαι ποιο παλιός καραγκιοζάκο επιτρέπεται να βγάζουν ποιο πολλά απο εσένα...!!!

      Έλα πάνε να δείς πως θα πάρεις το τρίτο το μακρύτερο!! Τους έδωσες αυτά που ήθελαν το 14 και τώρα τα λουζόμαστε!!!

      Διαγραφή
    5. ΥΓ 4 Ποιος θα μου εξηγήσει πως ελλειμματικός λογαριασμός που τρώει στο κεφάλι έκτακτη εισφορά New Deal και 6% θα χρηματοδοτήσει αυτά τα έργα...????

      Μάλλον το 6% είναι η προμήθεια του Υπουργού για τα έργα αυτά!!!!

      Διαγραφή
    6. ΥΓ 5 Μαζί με τα αιολικά προϋπολογισμός 2,02 δισ. ευρώ και συνολική ισχύς 2.810,3 ΜW...!!!!!!!

      ΛΟΥΜΑΚΗ σώσε μας IRR γρήγορα!!!! Καραγκιόζη τους άνοιξες το δρόμο!!!!

      Ξεφτίλες όλοι σας κομματόσκυλα σύλλογοι υπουργοί και όλο το σινάφι!!!!!!

      Διαγραφή
    7. ΥΓ 6 ΠΟΣΠΗΕΦ και εσύ δεν είσαι αμέτοχη!!! Και εσύ σκατά τα έκανες να λέμε όλη την αλήθεια!!

      Μακάκες φαινόταν αυτό που έρχεται και εσείς 2 χρόνια κάνατε δημόσιες σχέσεις με τους υπουργούς για τις προσωπικές σας άδειες!!!

      Και εσείς στο πάρτυ με τις λέρες ήσασταν δεν είστε αμέτοχοι!! Όπως αμέτοχοι δεν είναι και οι τότε εκπρόσωποι των αγροτών!!!

      Με λίγα λόγια λαμόγια μας εκπροσωπούσαν!!!!

      Τώρα λουστείτε τα και απολαύστε το σε ποιους δώσατε δύναμη να σας εκπροσωπούν!!!

      Διαγραφή
    8. Johny, αν πιστευείς ότι με αυτό το ύφος μπορεί κάτι να αλλάξει τότε καλά να πάθουμε..
      Πρέπει όλοι να αποδοκιμάσουμε τον υπουργό που τα έχει διαλύσει όλα σε λιγότερο από 18 μήνες όπως και πρέπει να αποδοκιμάσουμε κάφρικες συμπεριφορές που στιγματίζουν τον κλάδο και τους ανθρώπους του..

      Διαγραφή
    9. Κάφρος είσαι και φαίνεσαι!!!!

      Απο πότε η αλήθειες που μας κατέστρεψαν λέγονται κάφρικες συμπεριφορές...???

      Οι συμπεριφορές των συλλόγων (κυρίως των δύο) που έδιναν το ρυθμό στα υπουργεία για μέτρα εναντίων μας δεν είναι κάφρικες εεεε...??

      Μου θυμίζεις του Συριζαίους που όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι φασίστας!!!!

      Άντε ρε απ εδώ κοιτάξτε να φτιάξετε ένα σύλλογο που να αντιπροσωπεύει κυρίως ηθικά και επάξια τους παραγωγούς και μετά να πετάτε αμπελοφιλοσοφίες σε ανθρώπους που λένε αλήθειες!!!

      ΥΓ Αυτό που πάθατε δεν είναι οι συμπεριφορές εδώ στο μπλογκ αλλά η συμπεριφορά σας να στηρίζετε κοπριές των ΔΣ συλλόγων και πολιτικούς που σας οδήγησαν εδώ!!!

      Μάθε να τα ξεχωρίζεις καπιστρωμένο γιουσουφάκι!!!

      Διαγραφή
  11. Τελευταία νέα πληρωμών σεμπτεμβριου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η απαντηση μου Συναδελφοι σ΄ αυτον τον Αναδελφο ειναι ,,, να τον χαιρεστε !!! οσοι απο σας,, αυτο διαλεγεσθαι ,,, και να σου πω ΧΡΗΣΤΟ,, Elias ,, Aias2,, Johny κλπ ,, ξερεις γιατι εισαι μικροφουτσος !!!!,, ο ΣΠΕΦ φταιει,, αιντε κανε προσευχες μπας και δεις χαρα,,,

    Υποψη πως αυτο αυτο ισχυει για ολο το συναφι σου,, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Nick Name.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και για να τελειωνουμε Συναδελφοι,, αναγνωριζω την αναγκη για ενημερωση πληρωμων,, αλλωστε αυτο το topic σ΄αυτο στηριζεται ,,σ΄αυτο επενδυει,, ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ,, ονοματα δεν λεμε,,τα γραφουν οι ιδιοι,,, τρια αιντε τεσσερα ατομα γραφουν με πεντε προφιλ ο καθενας ,, ο ¨ενας¨ γραφει και ο ¨ιδιος¨ τον συνγχαιρει ,, ¨ΜΠΡΑΒΟ, ΣΥΜΦΩΝΩ κλπ¨ ,,

    Αν θελετε να διαπιστωσετε την αληθεια του προφιλ που ¨απαντα¨ ,, ψαξτε στην ημερομηνια που δημιουργηθηκε,,, πιθανον θα εκπλαγειτε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι η προσωποποίηση της προπαγάνδας όπου το 14 έκανες καλά τη δουλειά σου εδώ υποστηρίζοντας την αναγκαιότητα να κουρευτούν συμβόλαια με το επιχείρημα ότι είναι νέοι και βγάζουν περισσότερα!!!

      Πάνε τώρα και κάνε το ίδιο χλεπονιάρι στα χιλιάδες μεγαβάτ που έρχονται... άντε τι περιμένεις!!!

      Εκπαιδεύσατε το κράτος και δώσατε λύση πως να μας βάζει χέρι!!!!!

      Η κατάντια μας οφείλετε κυρίως σε εσάς στο ΣΠΕΦ!!!

      Διασπάσατε ένα νέο κλάδο με πολλά υποσχόμενο και εννωμένο!!! Τώρα άντε γειά......

      Διαγραφή
    2. Καλά τα έργα μας σας πείραζαν τότε και λέγατε ότι σε εμάς οφείλετε το έλλειμμα!!

      Τώρα τα χιλιάδες MW που μπαίνουν δεν σας πειράζουν...?

      Δεν θα φέρουν έλλειμμα αυτά που θα μπούν...???

      Όχι ρε εσείς εσείς είστε πάλιουρες πρέπει να προτείνετε New Deal καραγκιόζηδες!!

      Δεν σε ακούω να μιλάς καθόλου για IRR τι έγινε...?

      Διαγραφή
  14. Ψαχνω πανελ panasonic 330w hit
    Αν εχει καποιος ας μου στειλει στο sc0rpion@freemail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αιας τελος,,, μονο αν κοκκινησει η υπερημερια ,,, που το βλεπω ν΄αρχεται !!!! θα το πληρωσουν ομως,, που θα παει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα κουρεματάκι στους παλιούς με τα υψηλά IRR θα μας σώσει!!! Έτσι δεν έλεγες τότε να σωθεί ο λογαριασμός να πληρωνόμαστε αλλιώς πάπαλα βαράει κανόνι ο Λαγηε όπως έλεγες και δεν ξαναπληρωνόμαστε!!

      Έτσι τρομοκρατούσατε τους επενδυτές τότε!!! Άντε τί έγινε τα ξεχάσατε..?

      Διασπάσατε ένα εννωμένο κλάδο που έτρωγε χημικά κάτω στο υπουργείο!!

      Είστε η χλέμπα των ΑΠΕ!!

      Εμείς με 1-3 χρόνια ποιο νέοι σας πειράζαμε τώρα τα χιλιάδες MW που μπαίνουν μια δεκαετία μετά δεν σας πειράζουν..??

      Λύνουμε το έλλειμμα με τη μελέτη μας δεν λέγατε..? Με ξένες πλάτες φυσικά και τελικά όχι δεν το λύσατε αλλά καταστρέψατε ένα ολόκληρο κλάδο!! Ανοίξατε το δρόμο στο κράτος και την όρεξη να μας βάζει χέρι!!

      Κοπριές θα έπρεπε να ντρέπεστε και να σχολιάσετε εδώ....!!

      Διαγραφή
  16. https://www.b2green.gr/el/post/86499/

    «Πράσινο φως» από τη διϋπουργική σε 4 έργα ΑΠΕ ύψους 2 δισ. ευρώ

    Τώρα είδαμε που θα πάει το 6% και αν θα φτάσει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πηγε 22 ο μηνας και δεν εβγαλαν σημειωματα Νοεμβριου. Κατι δεν παει καθολου καλα,,η μας εχουν γραμμενους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ..... ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ..... ΠΡΙΝ ΚΆΠΟΙΑ ΧΡΌΝΙΑ, ΤΑ ΠΟΛΎ ΔΎΣΚΟΛΑ ΧΡΌΝΙΑ...... ΥΠΉΡΞΕ Η ΠΡΌΤΑΣΗ ΓΙΑ ΈΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΣΎΛΛΟΓΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ, ΕΩΣ 100 KW.......ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΑΝ ΛΊΓΟΙ....... ΠΌΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΆ, ΑΝ ΤΟ ΘΈΛΟΥΜΕ, ΑΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΥΑΛΌ....... ΒΑΛΑΜΕ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλανε αλλά κανένας δεν κουνιέται...

      Ξέρεις πότε θα κουνηθούν..? Όταν σε 2 χρονάκια θα πέσει ο πέλεκυς θα ψάχνουν σύλλογο για ομαδικές προσφυγές γιατί απο μόνοι τους δεν θα έχουν το χρήμα!!

      Φυσικά και θα ρίξουν τα μούτρα τους και θα γίνουν υποχείρια πάλι των ίδιων συλλόγων για να πηγαίνουν τα ΔΣ και με πρόσχημα τα αίτήματα των παραγωγών να ζητάν τα προσωπικά τους!!!

      Διαγραφή
    2. Με αυτά που έρχονται είναι παραπάνω απο απαραίτητο η δημιουργία ενός τέτοιου συλλόγου με εκπροσώπους σε όλη την Ελλάδα....

      Διαγραφή
  19. Έβγαλα σήμερα ασφαλιστική ενημερότητα που έληγε στις 29/12 και να μου βγάλανε αντί για ένα χρόνο όπως τόσα χρόνια μου έχει ισχύ μέχρι τον 6 του 21 ...έξι μήνες δηλαδή..έχει πάρει άλλος πρόσφατα??? έτσι είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι για 6 μηνες τωρα Καλες γιορτες σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πλέον ειναι 6μηνο. Καλές γιορτές αν και χωρίς πληρωμες όπως φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάθε 6 μήνες είναι η ασφαλιστική ενημερότητα, εδώ και 3χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρσι πάντως την έβγαλα για ένα χρόνο από 30/12/2019 μέχρι 29/12/2020

      Διαγραφή
  23. ..... Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΉ ΕΝΗΜΕΡΌΤΗΤΑ 6 ΜΗΝΕΣ...... ΑΠΌ ΤΟ ΙΚΑ 12 ΜΗΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το ΙΚΑ Καλαβρύτων (Efka) μου την στείλανε αυτοί..κατέθεσα
      αίτηση και την βγάλανε.. και βλέπω ισχύει 6 μήνες ..τέλος πάντων το λιγότερο αυτό

      Διαγραφή
  24. Απαντήσεις
    1. 30 χρόνια πέρασαν παπάρ... έτσι σε παραμυθιαζουν ακομα

      Διαγραφή
    2. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ 5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΕ 500 ΑΛΟΓΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΕ 10 ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 1000 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΑΣΤΟ ΜΗ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

      Διαγραφή
    3. Και μετά ήρθαν ξαδέρφια βουλευτές με τζιπ χορός πινακίδες και αριστερούς με of sor

      Διαγραφή
  25. https://energypress.gr/news/dapeep-pleonasma-76-ekat-eyro-gia-ton-elape-sto-telos-toy-2021-sta-3222eutn-i-provlepsi-gia
    Ελα!!!! πλεόνασμα ο λογαριασμός τέλος του 21 λέει ο ΔΑΠΕΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. .... ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ, ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ..... ΘΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΑΎΡΙΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΔΑΠΕΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπερα
    Η ασφαλιστική ενημερότητα και από το ΙΚΑ είναι 6 μηνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπερα
    Η ασφαλιστική ενημερότητα και από το ΙΚΑ είναι 6 μηνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μας τρολάρει ο ΔΑΠΕΕΠ, δεν εξηγείται αλλιώς.
    Μόλις μου ήρθαν χριστουγεννιάτικες ευχές στο email που έχω δηλώσει για ενημέρωση πληρωμών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάχα μόλις ηρθε και σε εμένα και θα έγραφα ακριβώς το ίδιο σχόλιο. Ε ρε δούλεμα που μας ρίχνουν!!
      Και δραττωμαι της ευκαιρίας να ευχηθώ και εγω με την σειρά μου Καλές εορτές σε όλους, πρωτίστως με υγεία

      Διαγραφή
    2. Ψιλο γαζί μας δουλεύει και σε εμένα ...στο τελος με καλη ενέργεια γραφει !!!!

      Διαγραφή
    3. ουτε αυτο δε μπορουν να κανουν σωστα.να στειλουν ενα mail σε πολλους ταυτοχρονα.εγω δεν πηρα ευχες.κλαψ

      Διαγραφή
  31. Καλησπέρα σε όλους, ξέρει κάποιος ποτέ θα πάρουν το 6%? Λογικά όταν βγει και το τιμολογιο του Ιανουαρίου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το 6% θα στείλει ΔΑΠΕΕΠ μέχρι τέλους Γενάρη ενημερωτικά με τα,πόσα που θα κρατάει κάθε μήνα απο τον αντίστοιχο μήνα του 2020 σε χρέωση του ίδιου μήνα του 2021 σε δώδεκα δόσεις θα φάμε το πηδημα.....μια χαρα θα μας βγει όσο είναι το ΦΠΑ κάθε μήνα τόσο και το 6% που μας φάνε

      Διαγραφή
    2. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα έχουμε ωραία ενημερωτικά, με εισφορές με κρατήσεις και ότι άλλο σκεφτούν.

      Διαγραφή
  32. Και για να σας προλάβω να μην με κράξετε, δεν βιάζομαι, απλά θέλω να ξέρω να ρυθμίσω τις οικογενειακές μου υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Άλλη μια απόδειξη ότι είστε αχάριστοι παραγωγοί!
    Ο ΔΑΠΕΕΠ, για πρώτη φορά στην ιστορία του σας έστειλε χρόνια πολλά και εσείς γκρινιάζετε!
    Με τα παραπάνω προφανώς αστειεύομαι, με τα παρακάτω ΚΑΘΟΛΟΥ!

    Ξέχασε να μας πει ο κος. Γιαρέντης πόσα χρήματα μπήκε μέσα ο ΔΑΠΕΕΠ αυτές τις 2 εβδομάδες. Από τις δικές του αστοχίες φάγαμε 20 εκατομμύρια έλλειμμα στον ΕΛΑΠΕ μέσα σε 2 εβδομάδες παρακαλώ! Να μας εξηγήσει επίσης γιατί οι συμβάσεις των νέων έργων βρίσκονται στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ! Επίσης γιατί πλέον δεν ενημερώνει τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που τον πληρώνουν για το πότε θα πληρωθούμε...και επιτέλους ας σταματήσει την ΚΟΡΟΙΔΙΑ με το ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΛΑΠΕ, μόνο ο τοτός και η μικρή Αννούλα λείπουν από μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. .... Ο ΔΕΔΔΗΕ, ΆΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΉ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλημέρα από Πάτρα τώρα είδα στον λογαριασμό μού (Εθνική)
    ποσό 2,292€ από δύο 20αρια.
    Καλές γιορτές εύχομαι σε όλους σας με υγεία και αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία έχει πληρωθεί κάποιος άλλος από Εθνική;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το 2020 ο Χατζηδάκης έβαλε την ταφόπλακα σε όλους εμάς τους μικρούς επενδυτές στα φωτοβολταικα.
    Θα τον γράψει η ιστορία με μαύρα γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..... Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΆΛΠΗ........ ΤΌΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΜΕ......

      Διαγραφή
    2. Και τον Ασημάκη το ίδιο.. και τι έγινε..!! Αυτοί πλουσιότεροι και εμείς φτωχότεροι!!

      Αυτοί θα βγάζουν γούστα και εμείς θα μετράμε τις υποχρεώσεις. Σάμπως εκτός απο εμάς που ασχολούμαστε θα ξέρει κανείς άλλο τι λέρες είναι..

      Οπότε τι να το κάνεις!!! Κανείς δεν θυμάται τον Ασημάκη εκτός απο εμάς.... Σε λίγα χρόνια και με τον Χατζηδάκη τα ίδια. Τη φάγαμε όμως και αυτό δεν ξεχνιέται μέχρι την επόμενη φορα.. Βήμα βήμα θα απαξιώνουν τις επιχειρήσεις μας με έναν δοσίλογο υπουργό κάθε φορά.

      Διαγραφή
  38. Πληρώθηκε κανείς για 100αρια??? χρόνια πολλά και από μένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βγήκαν τα ενημερωτικά του Νοεμβρίου.Καλα Χριστούγεννα.Χρηστος..Καλαβρυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Από Πειραιώς έχει γίνει καμμία πληρωμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε σας και Στις οικογένειες σας. Μόλις έγινε κατάθεση στην Πειραιώς 1370

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Έγινε πληρωμή μέχρι 2500 περίπου.. Ενδέχεται νέα πληρωμή την άλλη βδομάδα με πιθανότητα 30%. Χρόνια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Έγινε πληρωμή στην Eurobank για 20kW 1.453 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Βγήκαν πρίν λίγο τα ενημερωτικά σημειώματα ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2020. Ακόμα και σε αυτα αυξάνετε η χρονική υστέρηση.
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εξοφλήθηκε το 100% των τιμολογίων Αυγούστου και το 44% των τιμολογίων αυτοτιμολόγησης Σεπτεμβρίου 2020
    Ο Διαχειριστής ΑΠΕ και Εγγυήσεων Προέλευσης ΔΑΠΕΕΠ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η εξόφληση των τιμολογίων των παραγωγών ΑΠΕ για το μήνα Αύγουστο και ξεκίνησε η εξόφληση των τιμολογίων της αυτοτιμολόγησης για παραγωγή Σεπτεμβρίου 2020.

    Ειδικότερα ο ΔΑΠΕΕΠ προχώρησε με σημερινές εντολές σε πληρωμές 4.150 τιμολογίων πληρωτέου ποσού έως 5.200€ που αντιπροσωπεύουν το 44% των παραγωγών της αυτοτιμολόγησης για το μήνα Σεπτέμβριο 2020.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΑΠΠΕΠ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. .... Η ΔΕΗ ΜΠΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ...... ΌΛΑ ΚΑΛΆ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ........ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ 200.000.000 ΕΥΡΏ......... ΘΑ ΈΡΘΕΙ Η ΏΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί να την αφήσουν να είναι το Ν.1 σε αυτό που ήταν καλή θα την κάνουν σαν τα μούτρα τους και θα την σβήσουν....

      Διαγραφή
  48. Καλησπέρα κ χρόνια πολλά έχει πληρωθεί κάποιος από eurobank μετά την εντολή πληρωμής της Πέμπτης ευχαριστώ πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. yiannis αύριο θα δούμε σε όλες τις τράπεζες χρήματα πλην Εθνικής που φαίνονται την ίδια μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλημέρα Πειραιώς μόλις πλήρωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ναι για αυτήν την πληρωμή μιλάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλησπέρα !γνωρίζουμε αν θα βγάλει άλλη πληρωμή αυτή την βδομάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΕΗ παιρνει 200 μυρια μεχρι 31 Δεκ προκαταβολη ρευματος απο δημοσιο ολο και καποιο κοκαλακι θα πεσει στον ΕΛΑΠΕ

      Διαγραφή
  53. https://www.kathimerini.gr/economy/local/561206527/to-elleimma-toy-eidikoy-logariasmoy-ape/

    Πρώην πρόεδρο της ΔΕΗ έβαλε η Καθημερινή για να μας κατασυκοφαντήσει για μια ακόμη φορά σε όλο το πανελλήνιο, αγνοώντας κάθε λογική της ανάπτυξης της τεχνολογίας αυτής που στηρίξαμε όλοι εμείς εδώ...
    Θα φάτε καλά κ.Χατζιδάκη και συνάφι λέμε!...
    Ο καιρός που θα μπείτε κι εσείς στο χροντούλαπο της καταστροφής της μεσαίας τάξης θα έρθει σύντομα και για σας!...
    Ανύπαρκτα πουλημένα ανθρωποειδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να καταλαβω : Γραφει αρθρο για το ελειμα του ΕΛΑΠΕ ο προηγουμενος προεδρος της ΔΕΗ τοποθετημενος απο την Προηγουμενη κυβερνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (απηχωντας προφανως τις αποψεις του ΣΥΡΙΖΑ) και λεει οτι ο χατζηδακης κακως πηρε αυτα τα μετρα γιατι επιβαρυνει τους καταναλωτες, ενω το προβλημα ειναι οι υψηλες τιμες ΦΒ πριν το 2012 και για εσενα φταιει ο Χατζηδακης.λεει οτι καλως μειωθηκε το ΕΤΜΕΑΡ, Αναφερει οτι πρεπει να λεμε και δοξα τον θεο που το κουρεμα περαστηκε σαν εξοδο !!!! (μαλλον ενοει το πιστωτικο που κοψαμε ο ασχετος) φανταζομαι αντιλαμβανεσαι τι μας περιμενε αν κυβερνουσαν οι ΣΑΝΕΛ... αλλα εσενα σου φταιει ο Χατζηδακης ΚΑΙ για το αρθρο του Παναγιωτακη.
      ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΦΒ ΠΡΙΝ ΤΟ 2012 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Για τα τριακόσια μυρια που πήγαν από τον ΕΛΑΠΕ στην ΔΕΗ δεν λεει κουβέντα ο παπαρας τον φταίνε μόνο πριν το 12 -15 ότι αφήσαν να γίνου χιλιάδες αιτήσεις μετα ...μαγκες μην τσιμπατε πανε να μας βαλουν να σκοτωθουμε....

      Διαγραφή
  54. Δεν είμαι Σύριζα...Αλλά τον πόλεμο που μας κάνει η Καθημερινή δεν τον έχει κάνει κανένα άλλο απο τα "μεγάλα" ΜΜΕ. Και συνήθως ότι γράφει η Κ μετά γίνεται νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Και περιμένω από την Κ ένα άρθρο για την αποτυχία των...δίκαιων τιμών του target model έως τώρα. Αλλά μάλλον μάταια!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Όταν σας έλεγα ότι στο συρτάρι του Υπουργείου υπήρχε απο εποχής Σαμαρά κούρεμα στις τιμές των ακούρευτων (πριν το 2012) που πήγε να ενεργοποιήσει ο Σύριζα αλλά δεν τον άφησε η τρόικα κάποιοι εδω έλεγαν μπαρούφες...

    Σας ξαναλέω μετά το 12 και την προδοσία συλλόγου είμαστε έυκολη λεία για το κάθε υπουργό. Το ότι σώθηκαν τα πάρκα πριν το 12 δεν οφείλεται στους συλλόγους αλλά στην τρόικα!!!

    Τις μαλακίες μας πληρώνουμε και αυτούς που βάζουμε να μας εκπροσωπούν!!

    Συνεχίστε το καλά τα πάτε να δείτε μια ανθηρή διετία απο εδώ και πέρα που θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει!!!

    Βγαίνει και το παιδοβούβαλο και λέει ότι παραιτείτε απο στέλεχος της ΝΔ για τα μέτρα!!!
    Μην τρελαίνεστε δεν εννοεί το 6% το πάρτυ με τις κατασκευές τον πείραξε!!!!

    Ρε κοπριά πιστεύεις ότι τη ΝΔ τη πείραξε που παραιτήθηκες..? Τους ρώτησες..? Ούτε η μάνα σου δεν σε ξέρει!! Δες κάτι τύπους που τους έδωσαν οι παραγωγοί μια θέση και ψωνίστηκαν άσχημα!!!!

    Η πλάκα είναι ότι κάνει στροφή και γεμίζει το σάιτ του συλλόγου με άρθρα υπέρ του πεθαμένου ΠΑΣΟΚ!!

    Ζεί ακόμα στη δεκαετία του 80 ή τα βρήκαν με τους άλλους 2 κολλητούς του συλλόγου να φάνε χρήμα!!!

    Έχουμε μαζέψει όλη τη κόπρο του αυγεία στα ΔΣ των συλλόγων που μας εκπροσωπούν και εσείς κάθεστε και λέτε το πόνο σας εδώ για ΝΔ και Συριζα αντί να κάτσετε και να δημιουργήσετε ένα γαμάτο σύλλογο.

    Τα Χρόνια μου Πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τα ΑΦΜ των μικρών Φ/Β οικιακά και έως και 100 kW μπορεί να είναι κάποιες δεκάδες χιλιάδες ψήφοι και δεν παίζεις μαζί τους σαν πολιτικός... Αν μπορούσαμε να ενώσουμε όλη αυτή τη δύναμη (ψήφους για πολιτικούς) τότε ο Χατζηδάκης και ο κάθε Χατζηδάκης δεν θα κουνιόταν καθόλου... Κάπως έτσι τα κατάφεραν και οι αγρότες και πήραν τιμές... Έστω και μία διαμαρτυρία προς τον πρωθυπουργό με δεκάδες χιλιάδες άτομα με λίγη δημοσιότητα θα φέρει κάποια αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εγώ πάλι λέω άνοιγμα όλων των λογαριασμών και διαφανές πόθεν έσχες υπό δικαστηρίου διεθνούς παρουσίας όλων των πρώην και νυν πρωθυπουργών, υπουργών, διευθυντών δημοσίων υπηρεσιών και εκδοτών τα τελευταία 40 χρόνια, ακόμη κι αν έχουν πεθάνει...Και μετά ας μου το παίξουν εξυγιαντές παρέα με τον Τσοχατζόπουλο και τον Παπαντωνίου! Aλλιώς να μας αφήσουν ήσυχους με τις μ@λ@κίες τους, είτε λέγονται Χατζιδάκης, είτε Παπαδήμας, είτε οπωσδήποτε...Το "μαζί τα φάγαμε" δεν το χάφτω...
    Κατάλαβες Johnako;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλα λέω και αλλα θες να καταλάβεις γιατί είσαι κολλημένος με τα κόμματα.

      Δεν είπα ότι είναι αμέτοχοι όλοι αυτοί που λες!!

      Είπα για τα σχέδια τους στα συρτάρια και απο τις δύο κυβερνήσεις (αυτό που λες και εσύ) και ότι το μοναδικό όπλο μας είναι ένα γαμάτος σύλλογος!!!

      Επειδή αφήσαμε τις τύχες μας σε κοπριές και δεν δημιουργούμε ένα γαμάτο σύλλογο τότε ναι φταίμε και εμείς που το επιτρέπουμε.... Σκέψου πως έδρασε σύλλογος το 14 πως έδρασε σύλλογος τα τελευταία 2 χρόνια που φαινόταν που πάει το πράγμα και σκοτωνόταν με τον υπουργό για τις νέες άδειας και πες μου αν δεν φταίμε και εμείς....???

      Διαγραφή
  59. ..... ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΜΕ ΈΝΑ ΝΕΟ ΣΎΛΛΟΓΟ..... ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΆ...... ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΆ Φ/Β....... ΑΚΟΎΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Απαντήσεις
    1. Θα έλεγα και εγω μέσα αλλά για ευνόητους λόγους αποκάλυψης της ταυτότητάς μου δεν μπορώ να συμμετέχω αλλά αν πραγματικά είναι καλός με αξιόλογους ανθρώπους και όχι τυχοδιώκτες ναι θα βοηθήσω τα μέγιστα απ έξω..

      Διαγραφή
  61. Χρόνια πολλά Μέχρι τη πόσο πληρώνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Απαντήσεις
    1. Τι πάει να πει ανωνυμία? Αν υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλους τότε θα καταθέσουμε ο καθένας την αίτηση του με όλα τα στοιχεία του. Ας βγει κάποιος ο οποίος θα αναλάβει τον συντόνισμο και σε πρώτη φάση πιστεύω ότι αρκεί μια εκδήλωση ενδιαφέροντος. Βήμα βήμα πρέπει να προχωτησουμε

      Διαγραφή
    2. ..... ΚΑΤΆ ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΣ, ΑΠΌ ΜΕΓΆΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΏΝ....... ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΑΚΌΜΗ ΈΝΑ ΣΎΛΛΟΓΟ......

      Διαγραφή
  63. ..... ΣΥΝΆΔΕΛΦΕ...... ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΊΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μερικές φορές λένε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Στη πρώτη συνάντηση απο κοντά με αυτά που θα λέγονται θα αποκαλυφθεί ποιός είναι ποιός...

      Διαγραφή
  64. Στην πρόταση του ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και των υπολοίπων συμμετέχω και εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. .... ΕΊΜΑΣΤΕ 5...... ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ.......ΑΝ ΤΟ ΘΈΛΟΥΜΕ.....ΔΗΛΩΝΩ ΌΤΙ Σ' ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΌΝΟ ΜΕΛΟΣ..... ΛΌΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΌΓΩ ΤΟΥ ΌΤΙ ΜΈΝΩ ΣΤΗ ΣΗΤΕΊΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλά κάνεις και δε συμμετέχεις Τζόνι γιατί άμα αρχίσουμε τα εσείς είστε παλιοί, εγώ είμαι νέος, αλλά όχι και πολύ νέος και είμαι και πρώην αδικημένος και ολίγον τι έγκυος, δεν πρόκειται να βγει άκρη.
    Όλοι μας σχεδόν εδώ μέσα χάσαμε αρκετά από το "New Deal" τότε, ανάλογα με το πόσα δώσαμε, τί και πότε το φτιάξαμε και δεν σηκώνει η υπόθεση άλλο. Αν δε συμφωνήσουμε σ'αυτό άκρη δε θα βγει ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσυ πήγαινε με το σκεπτικό αυτό και όταν θα σε πηδάνε κάποιοι παλιοί είτε για νέες κατασκευές είτε για να βγάλουν τον κώλο απ έξω όπως έμαθαν να κάνουν μην δυσαρεστηθείς!!! Να πείς και ευχαριστώ που σε πήδηξαν!!!

      Όχι τον πούστη δεν το θέλω δίπλα μου!!! Μια φορά πούστης πάντα πούστης εκτός και αν το ζητάει ο κ...... σου!!!

      Αυτή τη στιγμή μιλάμε για προβλήματα γιατί κάποιοι το 14 διαίρεσαν το χώρο και τώρα λες να το ξεχάσουμε ενω είναι η αιτία των δεινών που συζητάμε τώρα!! Αυτό λέγεται μαλάκας!!!

      Διαγραφή
  67. Πιστεύω ότι τον ΜΑΙΟ θα έχουμε βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα.
    Μετά τις εκλογές θα γίνει New Deal 2 στα φωτοβολταικα.
    Μακάρι να μην επαληθευτεί η πρόβλεψη μου.
    Όλοι μαζί ενωμένοι σε έναν πανελλαδικό σύλλογο φωτοβολταικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάνουν πρόωρες εκλογές, έχουν να χάσουν περισσότερα από αυτά που θα κερδίσουν πάντως. Θα εξοργίσουν πολύ κόσμο με την πάροδο του χρόνου, ειδικά από τα δεξιά τους, όπως ήδη έχουν κάνει σε μεγάλο βαθμό...Οι "βολεμένοι", όπως θεωρούνται πλέον όσοι ζουν με μια οικονομική αξιοπρέπεια, θα λιγοστεύουν όλο και περισσότερο.
      Για να είμαι ειλικρινής εγώ ούτε την δημοκρατία μας, βλέπω να είναι σίγουρη σε 8-10 χρόνια από τώρα και ο νοών νοείτω...Και μπορεί και να παρακαλάν τότε τον κάθε Μυτιλιναίο να τους ναυλώσει ελικόπτερα για...Βρυξέλλες.
      Εκτός κι αν επιτέλους κοιτάξουν την κοινωνία και ειδικά τους μικρομεσαίους ιδιώτες κατάματα, που δεν το νομίζω. Παραείναι κ...λόπαιδα για να το κάνουν και δεν αναφέρομαι σε ένα κόμμα συγκεκριμένα. Πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος είδε και βλέπει ίσως, σαν μια τελευταία ελπίδα τον Μητσοτάκη, όμως η πραγματικότητα που θα ακολουθήσει θα τον ξεπεράσει κι αυτόν. Και τότε τι;...
      Αυτά και σόρι για την παρένθεση...

      Διαγραφή


  68. Johny29 Δεκεμβρίου 2020 - 3:47 μ.μ.
    Θα έλεγα και εγω μέσα αλλά για ευνόητους λόγους αποκάλυψης της ταυτότητάς μου δεν μπορώ να συμμετέχω αλλά αν πραγματικά είναι καλός με αξιόλογους ανθρώπους και όχι τυχοδιώκτες ναι θα βοηθήσω τα μέγιστα απ έξω..
    Για ποιο λόγο δεν θέλεις να αποκαλυφθεί η ταυτότητά σου?
    Αυτοί που έχουν να προτείνουν κάτι εδώ μέσα και να δώσουν λύσεις σε κάποια θέματα , αν μπορούν,γράφουν με ονοματεπώνυμο.
    Εσύ??
    Η ανωνυμία σου δεν περνάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον κάνεις κήρυγμα για επώνυμα σχόλια εσύ με το vasillis..!!!

      Δεύτερον όταν σου λένε αλήθειες ακόμα και ανώνυμα να χαίρεσαι!!

      Τρίτον καπιστρωμένα γιουσουφάκια εδώ μπαίνουν ανώνυμα και κράζουν ανθρώπους που μπαίνουν επώνυμα με συνέπεια να μην μπορούν να τους απαντήσουν κατάλληλα!!
      Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Παπακυριακού που δεν μπορεί να απαντήσει όπως πρέπει κάποιους ανώνυμους εδω που τον χλευάζουν με συκοφαντίες κάθε φορά...

      Προτιμώ στο συκοφάντη ανώνυμο να τον απαντώ ανώνυμα!!!

      Οπότε συγκεντρώσου στην αλήθεια είτε είναι ανώνυμη είτε επώνυμη αλλά και σε αυτόν που την λέει και όχι σε αυτόν που μπαίνει να τρολάρει για τη πάρτυ του αφεντικού του αυτούς που τη λένε...

      Διαγραφή
  69. Πείτε μας ρε παιδιά μέχρι πιο πόσο πληρώνει αν ξέρει κάποιος υπεύθυνα γιατί λήγουν και οι ενημερωτητές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πείτε μας ρε παιδιά μέχρι ποιο πόσο πληρώνει αν ξέρει κάποιος υπεύθυνα γιατί λήγουν και οι ενημερωτητές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Προφανώς και είμαι μέσα σε έναν ενιαίο σύλλογο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. καλημέρα μόλις εμφανίστηκε ποσό 5500 στην πειραιως Κέρκυρας με αυτοτιμολογιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αφού βγαίνω με το user Vasilis δεν έχω το δικαίωμα να προτείνω κάτι τόσο σοβαρό όπως ένα ενιαίο φορέα εκπροσώπησης των φωτοβολταϊκών παραγωγών το οποίο φυσικά αποδέχομαι και είμαι μέσα.
    Για να προτείνεις λοιπόν κάτι τέτοιο πρέπει να το κάνεις επώνυμα να ξέρουν οι αναγνώστες σου ποιος είσαι.
    Όσον αφορά τους γράφοντας επώνυμα όπως τον Παπακυριακού ή τον Παπαδάκη και άλλους, βλέπω να απαντούν με επιχειρήματα και σε αυτούς μάλιστα που τους βρίζουν χυδαία... Ειδικά τον Παπακυριακού.
    Συμφωνώ μαζί σου για το 14.
    Στον ενιαίο φορέα για να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση πρέπει τα μέλη από άλλους συλλόγους να φύγουν και να μπουν στον φορέα αυτόν... Θα το κάνουν?
    Το πόσα μέλη θα έχει ο νέος φορέας εκπροσώπησης είναι σημαντικό
    Το ποιος θα ηγηθεί και τι γνώσεις τεχνοοικονομικές θα έχει είναι σημαντικό.
    Η υποβολή ενδιαφέροντος από τους παραγωγούς πρέπει να γίνει επώνυμα σε ένα mail ή με κάποιον άλλο τρόπο.
    Αυτά εν ολίγοις και αναμένω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΆ..... Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΜΟΥ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ FVPAPANIK@GMAIL.COM....

      Διαγραφή
    2. Το ανώνυμο τρολ θα το στολίσω ανώνυμα και τον επώνυμο που γράφει με επιχειρήματα (όχι προπαγανδα απο γιουσουφάκι εκάστοτε συλλόγου) θα το απαντήσω με επιχειρήματα και θα του προτείνω λύσεις όπως αυτή του ενιαίου δυνατού συλλόγου που δεν θα μετέχουν άτομα ΔΣ απο άλλους συλλόγους που απέδειξαν ότι λειτουργούν συμφεροντολογικά!!

      Δεν πιστεύω στο να απαντάς με επιχειρήματα στα τρολ!!! Τα τρολ θέλουν μπινελίκι για να σταματήσουν!! Το τρολ όταν το απαντάς με επιχειρήματα το ταίζεις για να σε αποδομήσει πίσω απο τη ανωνυμία του!! Οπότε θα λαμβάνει ο καθένας την απάντηση του σύμφωνα με αυτά που γράφει.

      Τώρα στο θέμα των μελών τν άλλων συλλόγων να σε πληροφορήσω ότι για να πάρεις μέλη απο άλλους συλλόγους θα πρέπει οι άλλοι σύλλογοι να έχουν μέλη...!!!!!

      Πιστεύεις ότι έχουν...?

      Τίποτα δεν έχουν!! Ο Σπεφ έμεινε ο Λουμάκης και κάποιοι κολλητοί του (δεν μιλάω για τους εικονικούς αλλά πραγματικούς) και η ΠΟΣΠΗΕΦ έμεινε με κάποιους που μετέχουν σε ενεργειακές κοινότητες και μετέχουν αναγκαστικά μετά τη πραγματοποίηση των έργων θα είναι μια ωραία παρέα!!

      Οπότε η σκέψη σου να είναι πως θα δραστηροποιήσεις τους χιλιάδες παραγωγούς που σιχάθηκαν τα πάντα και δεν είναι πουθενά και όχι πως θα πάρεις ανύπαρκτα μέλη απο συλλόγους!!!

      Για μένα μια καλή ενέργεια με αποδοχή (προσωπική εκτίμηση) θα είναι ένας νέος σύλλογος με υποσυλλόγους στυλ ΠΟΣΠΗΕΦ και συμμετοχή σε αυτόν και ο σύλλογος του Παπακυριακού που δεν μπορεί να καλύψει όλη την Ελλάδα. Εννοώ απο εκπροσώπηση μια και είναι παρεξηγιάρης.

      Απλά έμεινε αμόλυντος στην εκπροσώπηση μας και πιστεύω πρέπει να έχει μια θέση στη νέα κίνηση αλλά όχι πάνω του όλη την Ελλάδα. Ο καθένας θα εκπροσωπεί δημοκρατικά τη περιοχή του. Κοπριές απο ΔΣ Ποσπηεφ και Σπεφ μακρυά!!!

      Διαγραφή
    3. ΠΣΑΦ(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ).1682 ΜΕΛΗ ΕΝΕΡΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΚΑΙ 336 ΓΙΑ ΤΟ 2021.

      Διαγραφή
    4. Το λέει η λέξη αγροτικών φωτοβολταικών. Άρα αγρότες. Μιλάμε για σύλλογο που θα εκπροσωπεί τους πάντες.

      Τώρα εαν πραγματοποιηθεί ο σύλλογος που συζητιέται και θέλει ο ΠΣΑΦ να εκπροσωπεί τους αγρότες μέσω αυτού του συλλόγου προσωπικά γιατί όχι..??

      Ερωτηματικό όμως είναι η συνεργασία των τελευταίων ετών με το ΣΠΕΦ... Με κοπριές δεν συνεργάζεσαι για να έχεις καλό πρόσωπο στους παραγωγούς.

      Διαγραφή
  75. Πληρώθηκε κάποιος χωρίς αυτοτιμολογηση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΟΚ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ 6750

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Καλησπέρα μήπως έχει προς διάθεση κάνεις πλακέτα display από inverter sma 17tripower

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Το βλέπω με το νέο έτος.
    Καλή χρονιά με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ok πληρωμη eurobank 6472ευρω με αυτοτιμολογιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μόλις έγινε πληρωμή Εθνική 4.800€ ΧΩΡΙΣ αυτοτιμολόγηση.

    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά νέα!! Καλή Χρονιά!!

      ΥΓ Τα είδες χωρίς δάνειο ή με δάνειο και σου τα μετεφεραν ήδη..?

      Διαγραφή
    2. Χωρίς εκχώρηση, απευθείας στον λογαριασμό

      Διαγραφή
  81. Κάτι μου λέει ότι ενδεχομένως να μην έχουμε τον κο. Χατζηδάκη στην καρέκλα του ΥΠΕΝ για καιρό...προφανώς κάτι τέτοιο θα είναι καλύτερο για τον κλάδο μας, όποιος και αν είναι ο διάδοχος του!

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Διαφωνώ. Αν και ο Χατζηδάκης είναι ο ορισμός του ψεύτη και αντιμικρομεσαίου ΑΠΕ, με την αντικατάσταση του στο ΥΠΕΝ ο όποιος καινούργιος θα μπορεί να αρχίσει νέο παραμύθι ότι τάχαμου φταίει ο προηγούμενος και άντε πάλι να μας τα γυρίσει. Αν μη τι άλλο ο Χατζηδάκης μετά το ξύλο που έφαγε λόγω της μείωσης του ΕΤΜΕΑΡ που οδήγησε στην επιβολή της εισφοράς, δεσμεύτηκε σε όλους του τόνους και τα ΜΜΕ ότι τα πράγματα στον ΕΛΑΠΕ φτιάξανε για ορίζοντα 10ετίας!! Οπότε δεν τον παίρνει να τα γυρίσει. Αντίθετα αν έρθει καινούργιος, δεν ισχύουν αυτές οι δηλώσεις γιαυτόν γιατί ως γνωστό το Ελληνικό Κράτος και φυσικά η παρούσα Κυβέρνηση δεν έχουν συνέχεια, δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς μας αποδομούν βήμα βήμα με το κάθε υπουργό να βάζει το λιθαράκι του σε αυτό!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Και γω αυτό βλέπω...Να βάζουν κανέναν αναλώσιμο "κομμάντο" κατά των μικρών ΑΠΕ...

      Διαγραφή
  83. Απαντήσεις
    1. Μόλις πήρα μήνυμα ευχών στο κινητό μου από τον πρόεδρο ΔΑΠΕΕΠ.
      Ευπρόσδεκτες τι αλλο να πω έκπληξη!!!

      Διαγραφή
    2. Eσείς τώρα τον πιστέψατε ότι τα πράγματα έφτιαξαν και μάλιστα σε ορίζοντα 10ετίας;
      Λυπάμαι αλλά δυστυχώς το 2022, παρόλα τα μέτρα που πήρε ο ΕΛΑΠΕ θα έχει πρόσθετο έλλειμμα περίπου 300 εκ.

      Εκτός λοιπόν αν αυξήσει το ΕΤΜΕΑΡ και αυξηθεί η ζήτηση και αυξηθεί και το κόστος φυσικού αερίου και η τιμή στην χονδρεμπορική, δεν μας βλέπω καθόλου καλά.

      Διαγραφή
    3. Κανένας δεν πιστεύει τίποτα κυρίως απο πολιτικούς!!!

      Απλά λέμε τι ισχυρίζεται. Μετά στη δύσκολη τι θα πεί συγνώμη έκανα λάθος..!!

      Ο καινούργιος θα έχει άλλοθι και θα μας την λέει κι όλας!!!

      Βήμα βήμα έρχονται κάνουν την δουλειά τους και φεύγουν αφήνοντας στο νέο τη συνέχεια εξόντωσης μας!!

      Διαγραφή
    4. Να θυμίσω ότι πέρυσι επί Χατζηδάκη ο υφυπουργός του μας διαβεβαίωσε (Θωμάς) ότι παρακολουθούν τον ΕΛΑΠΕ και πως αν τυχόν προκύψει πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουν χωρίς να μας επιβαρύνουν. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ.
      Να θυμίσω επίσης ότι και κάποιος Ασημάκης στο παρελθόν μας έβαλε έκτακτη εισφορά δίνοντας την υπόσχεση ότι θα μαζευτεί το πρόβλημα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και η πραγματικότητα απέδειξει ότι φάγαμε και κούρεμα στις εγγυημένες τιμές (μετά από 1,5 χρόνο).

      Επειδή σας είπαν ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα, τι σας κάνει να τους πιστεύετε αυτή τη φορά ότι θα τηρήσουν το λόγο τους;

      Διαγραφή
    5. Μα κανένας δεν είπε ότι θα τηρήσουν το λόγο τους!!!

      Απλά λέμε ότι ο ίδιος πόσες φορές θα μας πει ψέμματα..? Μια δυο...?? Μετά ξεφτιλίζεται ενώ για τον καινούργιο θα είναι πολύ εύκολο να πει ότι παίρνω μέτρα για να σωσω τον ΕΛΑΠΕ!!

      Το τι έγινε προηγουμένως δεν τον ενδιαφέρει και δεν πρόκειται να απολογηθεί σε κανένα όπως ο Χατζηδάκης δεν απολογείται για τις μαλακίες του Ασημάκη!!!

      Διαγραφή
  84. Καλά πλάκα κάνεις έτσι..? η πραγματικη και μαζικη συμμετοχη στους υπαρχοντες

    Άντε Γειά μέρες που είναι!!! Μας πουλήσαν για τα προσωπικά συμφέροντα τους και να ξαναπάμε να τους δώσουμε δύναμη να τελειώσουν τα έργα τους που είναι υπο αδειοδότηση ή φτιάχνονται και με τις ρουφιανιές τους να μας αποτελειώσουν και να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων!!

    Αφελής είσαι ρομαντικός είσαι κάποιος απο αυτούς δεν ξέρω αλλά αυτα δεν γίνονται!!!

    Με τον βιαστή σου δεν τα βρίσκεις γιατί στην πρώτη ευκαιρία σε ξαναπήδηξε!! Ο λύκος δεν αλλάζει!!!

    Μόνο η πίθηκοι κάνουν το ίδιο πράγμα και περιμένουν διαφορετικό αποτέλεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Χρόνια Πολλά σε όλους μας και ευτυχισμένος ό καινούργιος χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ο Χατζηδάκης πρέπει να μείνει μέχρι το τέλος της θητείας της Κυβέρνησης στο πόστο του, επειδή μετά τα μπάχαλο παντού που προκάλεσε αλλά και τις υποσχέσεις που δημόσια έδωσε για τον ΕΛΑΠΕ, δεν έχει κανένα πλέον άλλοθι να επανέλθει με αρνητική ατζέντα κατά των ΑΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και με υγεία.
    31 14:00 Δεκ 2021 έγινε πληρωμή Εθνική 7.069€ με αυτοτιμολόγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
    ΕΤΕ πληρωμή 6500 χωρίς αυτοτιμολόγιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Σενάρια για Άδωνι στο υπουργείο ενέργειας αναφέρει το bankingnews.gr με τον Χατζηδάκη να έχει ήδη δηλώσει στον πρωθυπουργό εδώ και καιρό ότι θέλει το υπουργείο παιδείας.
    Εντωμεταξύ σύμφωνα με την Καθημερινή το ιδιωτικό χρέος σε δημόσιο και τράπεζες ξεπερνά τα 240 δις, ενώ το δημόσιο χρέος ξεπέρασε για πρώτη φορά στα ιστορικά το 200 τοις εκατό.
    Μεγάλα γλέντια μας περιμένουν λέμε...
    Το '20 θα μοιάζει με διακοπές στο σπίτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Mάλλον κάτι ήξερα....στα τσακίδια!

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ31 Δεκεμβρίου 2020 - 2:23 μ.μ.

    Κάτι μου λέει ότι ενδεχομένως να μην έχουμε τον κο. Χατζηδάκη στην καρέκλα του ΥΠΕΝ για καιρό...προφανώς κάτι τέτοιο θα είναι καλύτερο για τον κλάδο μας, όποιος και αν είναι ο διάδοχος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΕΚΑΣ

    ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ

    ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΤΑΓΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Όταν ζεις σε μια χώρα που το κάθε υπουργείο είναι το τσιφλίκι του υπουργού και όχι της κυβέρνησης, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει μέλλον. Μα μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του που μας έθαβε πριν τις εκλογές. Μόνο τους αγρότες χάιδευε και χαϊδεύει.
    Να ζήσει το ΠΑΣΟΚ νούμερο 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ .
    ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΕ . ΚΑΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι γινεται μ αυτον τον τυπο?Οποιος και να κυβερνα στη ΝΔ αυτος θα εχει υπουργειο!!??

      Διαγραφή
  96. Μάλλον δεν έχετε ακούσει τις απόψεις του Σκρεκα για τα φβ. Εγώ σαν τρικαλινός τις έχω διαβάσει. και δεν θα σας αρέσουν καθόλου... Δεν είναι τυχαία η επιλογή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς ας μη χαιρόμαστε!! Πρόκειται για στόκο και πολύ εγωιστή!! Αν οι σύμβουλοι του πουν κάτι κολλάει σε αυτό και δεν αλλάζει με τίποτα χωρίς να εξετάζει την άλλη άποψη!!! Επίσης πολύ κακό άτομο με χοντρά κολλήματα θα κακοπεράσουμε. Απο τη σκύλα στη χάρυβδη πήγαμε....

      Διαγραφή
    2. Η καλύτερη λύση για εμάς θα ήταν ο Βορίδης συνεργάσιμος και διαλακτικός. Άσχετος με τα αγροτικά και φεύγει ως επιτυχημένος. Αλλά τον ήπιαμε ξανά...

      Διαγραφή
  97. Ακομη δεν τον ειδαμε...Μην βγαζουμε συμπερασματα ακομα δεν εκατσε στην καρεκλα!Εδω ειμαστε θα τον δουμε κι αυτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΦΟΛΤΑΙΚΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥς...ΤΟ ΛΕΕΙ!!!
    https://energypress.gr/news/hr-kolonas-exi-kaytes-patates-gia-ton-neo-ypoyrgo-pen-kosta-skreka
    ΑΠΕ
    Η «πράσινη» ενέργεια είναι επίσης στις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης. Το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο και ο προγραμματισμός προβλέπει την περαιτέρω απλοποίηση των αδειοδοτικών διαδικασιών. Ωστόσο έντονος είναι ο προβληματισμός για το κατά πόσο μπορεί να απορροφηθεί όλο αυτό το αιολικό και φωτοβολταϊκό δυναμικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Καλή χρονιά και καλή υγεία και ευκολία σε όλους!
    Άρχισαν να πληρώνουν χωρίς ΑΥΤΟΤΙΜΟΜΟΛΟΓΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Καλημέρα...εάν μπορεί κάποιος να μου ποιο είναι το email του κυρίου Μπότση.
    Έχει μια εβδομάδα που έστειλα φορολογική ασφαλιστική και ακόμα δεν τις πέρασαν....τα τηλέφωνα βεβαίως δεν τα σηκώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ξερει κανεις αν πληρωνουν χωρις αυτοτ--ση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Καλησπέρα χρόνια πολλά καλη χρονιά ξέρει κάποιος πως θα βγάλω ασφαλιστική ενημερότητα συνήθως την έβγαζα μέσω ΙΚΑ για ένα χρόνο τους παίρνω τηλ και δεν μπορώ ν βγάλω άκρη ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Καλησπέρα χρόνια πολλά καλή χρονιά κλείσε ραντεβού με τον ΕΦΚΑ της περιοχής δώσε τα στοιχεία και το email και θα την στείλουν ή θα πας στο καθορισμένο ραντεβού να την πάρεις θα ισχύει για ένα εξάμηνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ