Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Aπρίλιος - Πληρωμή Ιούλιος 2019

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.




Για να μπορέσετε να σχολιάσετε  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"



Οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα κόβονται

265 σχόλια:

  1. Για πληρωμές....Εν οίδα ότι ουδέν οίδα!..
    Ένα γνωρίζω, ότι τίποτα δεν γνωρίζω
    αναγκαίο ουν έστι περιμένειν, έως αν τις μάθη ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά έχουν πρόβλημα με όλα.. Με τιμολόγια ,προσωπικό, άδειες, με ενεργοποίηση εφαρμογής αυτοτιμολόγησης, με ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες!!!! Οψόμεθα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ. ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ

      Διαγραφή
    2. ναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε όχι όμως για μένα!!!!ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
  3. Με πληρωμές δεδδηε κανένα νέο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προεξόφληση δανείου κείμενομενο επιτόκιο εθνική .Υπαρχει ποινή προεξόφλησης;γνωρίζει κανείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην συντριπτική πλειοψηφία τα επιχ. δάνεια δεν έχουν ποινή προεξόφλησης. Σίγουρα θα το δεις γρεμμένο στη σύμβαση σου. Αν δεν την έχεις με ένα απλό τηλεφώνημα στην τράπεζα.

      Διαγραφή
  5. Aυτό που γνωρίζω είναι ότι ποινή προεξόφλησης έχουν τα δάνεια με σταθερό επιτόκιο. Αυτά που είναι συνδεδεμένα με π.χ. euribor είναι κυμαινόμενα. Συνεπώς καμία ποινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτα πρέπει να διαβάσεις τι λέει η σύμβασή σου. Θεωρητικά δάνειο με κυμαινόμενο επιτόκιο το εξοφλείς όποτε θελήσεις, όπως λένε και οι προηγούμενοι, αλλά στη σύμβασή μου γράφει ότι έχω ποινή αν το εξοφλήσω πριν την 3ετία. Ο όρος είναι παράνομος και καταχρηστικός αλλά έτσι και αλλιώς δεν μπορούσα να το εξοφλήσω μέσα σε 3 έτη. Επίσης γράφει το συμβόλαιο ότι αν δώσω κάποιες δόσεις αυτές μετράνε από τις τελετυταίες άρα πρέπει να έχεις όλο το ποσό για την προεξόφληση, εκτός και αν έχεις leasing.
    Αν έχεις χρήματα ίσως σε συμφέρει να σπρώξεις το δάνειο αλλά αν χρειαστείς χρήματα σε 1 έτος θα πληρώσεις έξοδα δανείου και ίσως σου έρθει ακριβότερα από το να είχες κρατήσει το παλιό δάνειο... Βέβαια δεν ξέρω τι κερατιάτικα σε χρεώνει η Εθνική.
    Βάλτα όλα αυτά στο χαρτί και βλέπεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά μια ερώτηση. Οταν με το καλο τελειώσει ο χρόνος των συμβάσεων θα έχουμε το δικαίωμα στην αναβαθμίση της ισχύος του πάρκου από 100kw σε 200; η θα παραμείνει έτσι εφόρου ζωής με τις νέες τιμές τιμολόγησης;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O 4254/2014 που μας έκανε το κούρεμα, μας έδωσε ως "αντάλλαγμα" επέκταση των συμβάσεων κατά 7 έτη, με τιμή πώλησης 0,09€/KWh και ταβάνι στην παραγωγή 1500KWh ανά εγκατεστημένο KW.
      Πρακτικά και μετά την παραπάνω 7τία πάλι θα μπορείς να παράγεις. Θεωρώ ότι κάπου τότε θα γίνουν μεγάλα σχήματα με πολλά Φ/Β πάρκα και θα μπαίνουν στη διαγωνιστική διαδικασία, ή ενδεχομένως να προβλεφθεί κάτι σαν αυτοδίκαιη επέκταση της σύμβασης με τιμή πώλησης την ΟΤΣ

      Διαγραφή
    2. Η επέκταση των συμβάσεων έγινε μόνο σε αυτούς που κουρευτηκαν, σωστά; Τα δικά μου πάρκα είναι του 2010 και δεν κουρευτηκαν. Δεν θυμάμαι να έλαβα καμια καινούρια συμβαση.

      Διαγραφή
    3. Στέλιο σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Σωστό να προβλεφθεί κάτι σαν αυτοδίκαιη επέκταση της σύμβασης με τιμή πώλησης την ΟΤΣ αλλά δεν θα ήταν και σωστότερο να διεκδικήσουμε την αύξηση της ισχύος του πάρκου σε όσους μπορούν (έχουν τον χώρο και θέλουν να συνεχίσουν να επενδύουν).

      Διαγραφή
  8. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ

    ..... ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΛΗΡΩΜΉ ΤΟΥ ΜΆΙΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΟΡΘΩΣΗ

    ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ

    ..... ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΛΗΡΩΜΉ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ενημερωτικά εάν δεν αναρτηθούν σήμερα κακό το μαντάτο!!!!Δεν έχει ξαναγίνει ανάρτηση στις 18 π ο τ έ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τίποτα από ενημερωτικά σημειώματα ακόμα...

    Υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τα ενημερωτικα βγηκαν.και βγηκαν και στο παραστατικα λογιστηριου.κοβουμε τιμολογιο η οχι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είδα έτοιμο τιμολόγιο με την παραγωγή μου αλλά μετις χρεώσεις του ΔΑΠΕΕΠ. Οπότε κόβω κανονιθκά τιμολόγιο για την παραγωγή κι γράφω έξοδο το τιμολόγιο με την προμήθεια ΔΑΠΕΕΠ

      Διαγραφή
  14. ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1. Για να δείτε τιμολόγιο για την παραγωγή σας θα πρέπει να αποδεχτείτε την αυτοτιμολόγηση. Θα υπάρχει σχετικό πεδίο με την υπεύθυνη δήλωση και κουτάκι το οποίο θα πρέπει να επιλέξετε (check).
    2. Όταν ΘΑ πληρωθείτε το τιμολόγιο Απριλίου τότε θα περάσετε και στις λογιστικές εγγραφές σας το κόστος για τα λειτουργικά έξοδα του ΔΑΠΕΕΠ (με την ίδια ημερομηνία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  16. Αυτομόλησε με την αυτοτιμολόγηση από πότε θα ισχύει Γιάννη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα αν έχει γίνει λάθος στην μέτρηση kWh από δεδδηε τι μπορώ να κάνω .εχω διαφορά γύρω στις 4000 kwh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  18. Sakis, αφορά το Γ τρίμηνο του 2018, μήπως έλεγξες λάθος τιμολόγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοώ για τα καινούργια ενημερωτικά του Ιουνίου που αντί για 18.000 περίπου κιλοβατώρες που έγραψε το πάρκο το τιμολόγιο λέει γύρω στις 14.000

      Διαγραφή
  19. ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ...
    ΠΕΡΙ Σφουγγοκωλάριου ο λόγος σήμερα.....
    Ο αχρείος, ο τιποτένιος, ο γλείφτης που προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανέβει επαγγελματικά.Ο καριερίστας δημόσιος υπάλληλος που πατά επί πτωμάτων, ο ανεπαρκής δημοσιογράφος που αναζητεί τα δεκανίκια των πολιτικών για να επιβιώσει, ο φιλόδοξος νέος που εγκλώβισε τη ζωή του σε ένα lifestyle, με αυτοσκοπό την απόκτηση με κάθε τρόπο τίτλων «επαγγελματικής και πολιτικής ευγενείας», ούτως ώστε όταν βγαίνει από το σπίτι του να αυτοϊκανοποιείται με την εντύπωση ότι είναι επώνυμος, άρα σπουδαίος.
    Έταξαν στη ζωή τους να «ανέλθουν», άνθρωποι οι οποίοι ακόμη και με το ντύσιμό τους ή όταν συστήνονται αισθάνονται την ανάγκη να δηλώνουν το κοινωνικό και επαγγελματικό τους καθεστώς. Στην πραγματικότητα, όμως, θρασύδειλοι καιροσκόποι, αχθοφόροι της αναξιοπρέπειας και μεταπράτες της αθλιότητας.Μήπως γνωρίζετε κανέναν,μήπως σας θυμίζουν κάτι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι θα πρέπει να το διεκδικήσουμε αυτο από τώρα.Τουλαχιστον 200.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ενημερότητα σε 2 πάρκα την πέρασαν σε 5 ημέρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το πρώτο χαράτσι του κούλη.
    Ανακοινώσεις
    Εκδηλώσεις
    Διαγωνισμοί (προσλήψεων/προμηθειών)
    Είστε εδώ: Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Ανακοίνωση
    Ανακοίνωση
    Τιμολόγια λειτουργικών δαπανών ΔΑΠΕΕΠ
    17.07.2019
    Σύμφωνα με το άρθρο 22 του Κώδικα Διαχείρισης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εγγυήσεων Προέλευσης (ΚΔΑΠΕΕΠ), οι παραγωγοί ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ είναι υπόχρεοι καταβολής τέλους για την κάλυψη των Λειτουργικών και Επενδυτικών δαπανών του Διαχειριστή ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης. Σε εφαρμογή του ανωτέρω, ο ΔΑΠΕΕΠ προχώρησε στην έκδοση των τιμολογίων λειτουργικών και επενδυτικών δαπανών του από την ημερομηνία λειτουργίας του, ήτοι από τον 7ο 2018, για κάθε ένα από τα εν λειτουργία πάρκα (ΕΔΡΕΘ). Τα εν λόγω τιμολόγια θα αναρτηθούν σταδιακά στο portal του κάθε πάρκου και θα συμψηφισθούν ως ακολούθως:

    Με την πληρωμή της παραγωγής του Απριλίου 2019 θα παρακρατηθεί το τιμολόγιο των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου 2018 (3ο 3μηνο '18).

    Με την πληρωμή της παραγωγής του Μαΐου 2019 θα παρακρατηθεί το τιμολόγιο των μηνών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου 2018 (4ο 3μηνο '18).

    Με την πληρωμή της παραγωγής του Ιουνίου 2019 θα παρακρατηθεί το τιμολόγιο των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου 2019 (1ο 3μηνο '19).

    Με την πληρωμή της παραγωγής του Ιουλίου 2019 θα παρακρατηθεί το τιμολόγιο των μηνών Απριλίου, Μαΐου, Ιουνίου 2019 (2ο 3μηνο '19).

    Με την πληρωμή της παραγωγής του Αυγούστου 2019 θα παρακρατηθεί το τιμολόγιο των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου 2019.

    Από την πληρωμή της παραγωγής του Σεπτεμβρίου 2019 και μετά, το τιμολόγιο του μήνα θα παρακρατείται από την πληρωμή του αντίστοιχου μήνα. Μικρό μεν χαράτσι δε. Άλλο κακό μην μας βρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το νέο χαράτσι θα εκτυπώνεται και θα καταχωρείται στα έξοδα, τώρα υπάρχει το ανάλογο παραστατικό στο side του ΔΑΠΕΕΠ με ημερομηνία 30-06-2019 το οποίο πρέπει να καταχωρηθεί στα έξοδα του 2ου τριμήνου που υποβάλλεται έως τέλος του μήνα, δηλαδή στην περιοδική δήλωση ΦΠΑ του τρέχοντος τριμήνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προφανώς το χαράτσι το αποφάσισε ο Αλε6ς αλλά εισπράττετε από τον Κούλης.
    Κουλές προβλέπονται οι εξελίξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν δεν παρακολουθούμε την αγορά, τους ψηφισμένους νόμους,αλλαγές στον κώδικα κ.λ.π. καθώς και την ημερομηνία ψήφισης τους,οδηγούμαστε και σε λάθος συμπεράσματα.

      Διαγραφή
  25. Πότε θα ξεκινήσει η πληρωμή Απριλίου;;; Ποιος γνωρίζει να μας ενημερώσει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ξέρεις μέχρι τι πόσα θα ξεκινήσει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εαν τον καλο που εχει στον εγκεφαλο τον ειχε στα ποδια θα κουτσαινε ..που να τον καταλαβει ο δολιος ............ισως επουρανια του το θυμισει ο μπαρμπα Πετρος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ζώο μάθε να γράφεις και μετά να μιλάς, ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικέ εραστή

      Διαγραφή
  29. Σαν τρελός του χωριού μπορείς να σκούζεις όσο θες Μαμάκας γεννήθηκες Μαμάκας θα πεθάνεις Μόλις δεν σε σβήνει ο sideman ξεψάρωσες ποιμενοτρόφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έξω κίναιδε εκ της οικίας θα κάνεις και υποδείξεις!!!!!!Λάβε πέντε, ω αυνανιστά μελισσοτρόφε να μην σου τα χρωστάω χοντρομα..ακα!!!!!



      Διαγραφή
    2. Με τον τρελό του χωριού ασχολούνται μόνο οι υπηρεσίες πρόνοιας χα χα χα χα χα

      Διαγραφή
  30. 23/7 Αναμένεται να αναρτηθεί από τον ΔΑΠΕΕΠ η αποδοχή της αυτοτιμολόγησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έχουν αναρτηθεί ήδη τα τιμολόγια λειτουργικών δαπανών. Είναι στο portal -> παραστατικά λογιστηρίου. Για 3 μήνες 5 ευρώ για 20αράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Υπεύθυνη για την επίλυση του προβλήματός σας είναι η κατασκευάστρια εταιρία των πάνελ και εν προκειμένω η S-ENERGY. Αυτό που περιγράφετε είναι κατασκευαστικό πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό και ΠΟΛΥ επικίνδυνο.

      Θα πρέπει να συνταχθεί τεχνική έκθεση που θα συμπεριλαμβάνει υλικό τεκμηρίωσης του προβλήματος και να αποσταλεί στην S-ENERGY για την διεκδίκηση της απαίτησης στο πλαίσιο της εγγύησης υλικού ή απόδοσης.

      Διαγραφή
  33. Ασφαλιστικη για αποζημειωση και εξωδικα στην εταιρεια των πανελ και μετα δικαστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θα βγει σήμερα εντολή Ου θα αρχίζει ο Απρίλιος.Ποσο δε ξέρω.Γυρω στα 6000€που είπε και ο Γιάννης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 4:50 και κανενα νεο. Ελπιζω να μην εχουμε επιστροφες στο παρελθον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ειναι και ο σεισμος υπηρχαν δθακοπες ρευματος και ιντερνετ μπορει να παει απο δευτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. αρα καμια εντολη σημερα για πληρωμη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο Σαμαράς μας πλήρωνε μια φορά το δίμηνο τους καλούς μήνες...Άντε να δούμε τί θα κάνει ο Κούλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κάποιος που να γνωρίζει τι έχει συμβεί και δεν δόθηκε εντολή πληρωμής σήμερα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Σαμαράς φταίει ....ο άλλος ο κακομοίρης ήξερε και το ποσό 6000 τρομάρα του το γίδι!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. και ο Αλέξης που δεν είπε στον Κούλη ότι μας πλήρωνε κάθε μήνα!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 60000€ Είπα και όχι 6000€παλιοξεκωλιαρη μουλοσπερμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λούγκρα πόσο ανόητος, βλάκας, ηλίθιος, μαλάκας, ξεκωλιάρης, σαπιοκωλάκιας, είσαι...!

      Διαγραφή
  43. Τρομάρα σου από ποτέ οι βλαμμένοι έχουν και άποψη, πούρτσε.
    Τον Κούλη τον ρώτησες που τον ψήφισες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 6000 €.ΕΑΝ ΛΥΘΕΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Chaos-719 Ιουλίου 2019 - 1:49 μ.μ.
    Θα βγει σήμερα εντολή Ου θα αρχίζει ο Απρίλιος.Ποσο δε ξέρω.Γυρω στα 6000€που είπε και ο Γιάννης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. αν τελικα υπάρχει κατι νεοτερο για σημερα παρακαλω ενημερωστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πάει και σημερινή πληρωμή ακόμη τίποτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΡΕΛΑΜΕΝΕ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εγω παιδιά άκουσα ότι απο το σεισμό χύθηκε μια φραπεδιά πάνω στο πληκτρολόγιο και κάηκε το PC που είχε όλους τους κωδικούς για το e-banking του ΛΑΓΗΕ. Απο το πρωί είναι ενας υπάλληλος του ΛΑΓΗΕ στο γκισέ στην Εθνική με το βιβλιάριο και περιμένει στην ουρά να κάνει τις πληρωμές μία μία. Σημερα λογικά θα πληρώσει τους πρώτους 40-50 παραγωγούς. Η εξόφληση του μήνα αναμένεται τέλος του έτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. βλακειες.απλα λογω του σεισμου χαλασε το gpti του λαγηε και το pwetug του λογισμικου της εθνικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν έχουν ανταλλακτικά η προγραμματιστη για να το διορθώσουν το όλο θέμα εδώ και δύο εργάσιμες ??? Θα πάει το θέμα καμία βδομάδα ακόμα ?

      Διαγραφή
  51. Κάποιος που να γνωρίζει τι θα γίνει με τις πληρωμές υπάρχει ρε συνάδελφοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  52. Που είσαι κ. Παπακυριακού να μας πείς που είναι οι 6000 που τσαμπούναγες την προηγούμενη εβδομάδα και …..τώρα κάνεις τον Κινέζο για τις πληρωμές????

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ18 Ιουλίου 2019 - 9:57 μ.μ.
    6000
    Απάντηση
    GA13TE19 Ιουλίου 2019 - 12:21 π.μ.
    Ευχαριστώ Ιωάννη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. κ. Παπακυριακού πες Αλεύρι !!!!ο φίλος σου ο κατάδικος σε γυρεύει!!!!Δεν θα τον κάνεις παρείτσα τώρα που έχει μοναξιές και ρήμαξε ότι διοικούσε!!!! 22 πήγε ο μήνας και ακόμη τίποτα ρέεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ενημέρωσε κ. Παπακυριακού το ποίμνιο που σε ακολουθεί!!!!Σε έχει ανάγκη κ. Γιάννη με δυο νι/και όλα στη μι καρα...ιοζάκο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η αξιοπρέπεια δεν έγκειται στο να κατέχεις περίοπτη θέση αλλά στο να αισθάνεσαι πάνω απ’ όλα ελεύθερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πότε οι βλαμμένοι έχουν αξιοπρέπεια και κάνουν και υποδείξεις;;;; ουστ ΚΊΝΑΙΔΕ πούρτε,

      Διαγραφή
  57. Σταμάτα επιτέλους μας έχεις κουράσει εδώ μπαίνουμε για να ενημερωθούμε για τις πληρωμές φτάνει μας κούρασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. H ενημέρωση που είχα από τον ΔΑΠΕΕΠ ήταν για την Παρασκευή ποσό έως 6.000 ευρώ και μπήκα και το έγραψα.
    Για κάποιον λόγο η εντολή δεν έγινε. Θα απολογηθώ σε εσένα γι αυτό ή σε κάποιον άλλο; Εκπροσωπώ τον ΔΑΠΕΕΠ και δεν το ξέρω; Άκου κάνω τον Κινέζο!

    Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει είδηση αλλά είσαι ο γραφικός του blog.
    Aν είμαι καραγκιόζης ή όχι άσε να το κρίνουν οι άλλοι. Είμαι δεν είμαι όμως έχω επώνυμο, δεν κρύβομαι πίσω από τα φουστανάκια της μαμάς όπως κάνεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. σημερα που μιλησα με το λογιστηριο μου χαν πει οτι αν οχι αργα σημερα το μεσημερι θα πληρωσουν αυριο λογω τεχνικου πριβληματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μόλις ο Χατζηδάκης ανακοίνωσε μεγάλη μείωση στο ΕΤΜΕΑΡ...
    Περαστικά μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που δεν καταλαβαίνει (ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει) είναι ότι η μείωση των υπολοίπων χρεώσεων μεταφέρεται σε όλους τους παρόχους όχι μόνο στην ΔΕΗ.
      Άρα την κάνει λιγότερο ανταγωνιστική γιατί θα αυξάνει τα τιμολόγια του ρεύματος της ΔΕΗ (χωρίς να επιβαρύνεται ο καταναλωτής αφού θα μειωθούν οι υπόλοιπες χρεώσεις) αρα θα είναι ακόμη πιο ακριβά από των υπόλοιπων παρόχων.
      Τρομερή επιχειρηματική σκέψη...

      Διαγραφή
    2. Επιχειρηματική σκέψη, σε αυτή την ηλικία, από τον τύπο που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του ;

      Διαγραφή
  61. Κάτω στο ΔΑΠΕΕΠ μου φαίνεται το παίζουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αφού ρε φίλε Stergios p δεν επιβαρύνεται ο καταναλωτής τι αναλύσεις από σχολές προβατά είναι αυτές;Τι νοιάζουν τα περαιτέρω;Μάλλον ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που στενονχωριουνται που μειώνονται οι φόροι επειδή τους μειώνει ο Κουλης!!!Ρε τι να πω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς δεν υπάρχει πουθενά πολιτικό σχόλιο στην ανάρτηση μου, και δεν ασχολούμαι με τέτοιους οπαδισμούς, που αν κρίνω από το δικό σου σχόλιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι.
      Τα περαιτέρω με νοιάζουν γιατί δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που λένε ότι θα λύσουν με τέτοιες κινήσεις. Τώρα εσύ chaos κοίταξε το δέντρο και αγνόησε το δάσος.
      Η ΔΕΗ μπορεί να σωθεί με το να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα (παχυλούς μισθούς, δαπάνες που την αιμορραγούν δεκαετίες τώρα κ.α.) και όχι να αυξήσει τα τιμολόγια της σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Έτσι όχι το 50% δεν θα κρατήσει της πελατείας, ούτε το 5%. Και το αποτέλεσμα θα είναι να δοθεί για ένα κομμάτι ψωμί όπως ο ΟΤΕ πριν 20χρόνια. Τώρα αν εσένα δεν σε πειράζει να χαρίζεται περιουσία του καταναλωτή που λες παραπάνω, εμένα με πειράζει.

      Διαγραφή
  63. Σήμερα θα δοθεί εντολή πληρωμής παραγωγής Απριλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Άντε μα δούμε την πληρωμή γιατί ο ΦΠΑ μας περιμένει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Εσυ φίλε μου stergio p ποιος σου είπε ότι θα αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ειπε ο Χατζηδακης. Ο Stergio εχει απολυτο δικαιο και εκανε μια παρατηρηση σπανιας σοβαροτητας για το επιπεδο του blog!
      Σκεφτειτε πριν γραψετε και μην πεταγεστε.

      Διαγραφή
  66. Καλησπερα , η Υπεύθυνη Δήλωση Ανάθεσης Τιμολόγησης είναι ανοιχτή στο PORTAL του ΔΑΠΕΕΠ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αυτοτιμολόγηση
    23.07.2019
    Σύμφωνα με τον Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (ν.4093/2012), ο ΔΑΠΕΕΠ δύναται, με την προηγούμενη και ρητή σύμφωνη γνώμη του παραγωγού ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ (ο οποίος είναι και υπόχρεος απεικόνισης συναλλαγών), να εκδίδει για λογαριασμό του τελευταίου τα τιμολόγια αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας (αυτοτιμολόγηση) για την παραγόμενη ενέργεια του σταθμού ή των σταθμών του, αντί για το μέχρι σήμερα εκδιδόμενο τιμολόγιο πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας από τον παραγωγό προς τον ΔΑΠΕΕΠ.

    Για την εφαρμογή της ανωτέρω ρύθμισης, απαιτείται το ΑΦΜ που επιθυμεί να ενταχθεί στο καθεστώς της αυτοτιμολόγησης, να υποβάλει προηγουμένως τη σχετική Δήλωση Ανάθεσης Αυτοτιμολόγησης που έχει ήδη αναρτηθεί στο portal του κάθε παραγωγού. Η οριστική υποβολή της εν λόγω Δήλωσης, η οποία θα γίνεται ηλεκτρονικά, συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη ανάθεση έκδοσης τιμολογίου αγοράς από τον ΔΑΠΕΕΠ για λογαριασμό του παραγωγού για αόριστο χρονικό διάστημα. Η μορφή, ο τρόπος απεικόνισης και το περιεχόμενο του τιμολογίου αγοράς καθορίζεται ελεύθερα από τον ΔΑΠΕΕΠ, τα δε αριθμητικά μεγέθη κάθε τιμολογίου θα βασίζονται αποκλειστικά στα εκάστοτε ενημερωτικά σημειώματα που αναρτώνται για κάθε ΕΔΡΕΘ. Παραγωγός που έχει ενταχθεί στο σύστημα της αυτοτιμολόγησης δεν θα μπορεί να προβάλλει επιφυλάξεις για τα αριθμητικά μεγέθη των εν λόγω τιμολογίων.

    Η πρώτη έκδοση θα γίνει από την επόμενη περίοδο εκκαθάρισης που ακολουθεί την υποβληθείσα Δήλωση και θα διαρκεί μέχρι την έγγραφη αίτηση του παραγωγού στο πρωτόκολλο του ΔΑΠΕΕΠ για ανάκλησή της.

    Τα τιμολόγια αγοράς θα εκδίδονται εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την επομένη της ανάρτησης των ενημερωτικών σημειωμάτων στο portal του παραγωγού. Ο παραγωγός θα πρέπει με αποκλειστικά δική του ευθύνη να εκτυπώσει αντίγραφα των εν λόγω τιμολογίων του προκειμένου να τα καταχωρήσει στα φορολογικά του βιβλία και για να τηρήσει τις λοιπές φορολογικές υποχρεώσεις του (απόδοση ΦΠΑ κλπ). Ο ΔΑΠΕΕΠ ουδεμία απολύτως ευθύνη φέρει για την από μέρους του παραγωγού μη έγκαιρη ή μη προσήκουσα συμμόρφωση με τις φορολογικές, λογιστικές και γενικότερα οικονομικές υποχρεώσεις του.

    Αν το ΑΦΜ του παραγωγού είναι ενταγμένο στο καθεστώς καταβολής ΦΠΑ ή απαλλαγής ΦΠΑ, το ίδιο αυτοδικαίως θα ισχύει και για το τιμολόγιο αγοράς που θα εκδίδει ο ΔΑΠΕΕΠ.

    Για τις περιπτώσεις παραγωγών που επιθυμούν να εκδίδουν τα τιμολόγια τους με επιφύλαξη, συνιστάται όπως ο παραγωγός συνεχίσει να εκδίδει ο ίδιος τιμολόγιο πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας, να μην ενταχθεί δηλαδή στο καθεστώς αυτοτιμολόγησης, δεδομένου ότι όπως αναφέρεται ανωτέρω δεν προβλέπεται η διατύπωση επιφυλάξεων επί των εν λόγω τιμολογίων αλλά ούτε και καθ’ άλλον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΔΕΗ: Πώς θα γίνει η αύξηση στα τιμολόγια, χωρίς αύξηση στους λογαριασμούς


    Η αύξηση στα τιμολόγια ωστόσο δε θα συνδυάζεται με αύξηση στους λογαριασμούς ρεύματος αφού θα αξιοποιηθούν ως "ισοδύναμα” που θα ισοσκελίσουν το επιπλέον κόστος, η μείωση του ΦΠΑ που έχει εξαγγελθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση χωρίς ακόμη να έχει εφαρμοστεί αλλά και η "κάβα” των 200 εκατ. ευρώ από τον ειδικό λογαριασμό ΑΠΕ, όπου καταλήγει το ΕΤΜΕΑΡ (τέλος μείωσης αερίων ρύπων) και πληρώνονται οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

    https://www.capital.gr/epixeiriseis/3373171/dei-pos-tha-ginei-i-auxisi-sta-timologia-xoris-auxisi-stous-logariasmous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΓΙΑ ΠΑΜΕ... ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. τι γίνεται μεχρι 6000 ειπανε ψιλο γαζι μας δουλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Μαρτίου – Απριλίου 2019
    23.07.2019
    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ ολοκλήρωσε την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής Η/Ε από ΑΠΕ μηνός Μαρτίου 2019. Παράλληλα άρχισε η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Απριλίου 2019. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 4.000 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 3.898,78 € (30% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Απρίλιο). Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, με την πληρωμή της παραγωγής του Απριλίου 2019 θα παρακρατηθεί το τιμολόγιο λειτουργικών δαπανών ΔΑΠΕΕΠ του 3ου 3μήνου 2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλησπέρα Συνάδελφοι δεν καταλαβαίνω το παρακάτω από την αυτοτιμολόγηση:
    Η πρώτη έκδοση θα γίνει από την επόμενη περίοδο εκκαθάρισης που ακολουθεί την υποβληθείσα Δήλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα το κάνεις σήμερα ή μέχρι πριν βγει το εκκαθαριστικό Ιουλίου, θα εφαρμοστεί στη περίοδο Ιουλίου (ο Ιούνιος βγήκε ήδη). Αντίστοιχα αργοτερα...

      Διαγραφή
  74. Απο 6000 πήγαμε στα 3900.Ρε σεις εκεί μήπως θέλετε νά σάς δώσουμε καί τά ρέστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δε ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εμένα με κολλάει πολύ αυτή η παράγραφος.
    "Παραγωγός που έχει ενταχθεί στο σύστημα της αυτοτιμολόγησης δεν θα μπορεί να προβάλλει επιφυλάξεις για τα αριθμητικά μεγέθη των εν λόγω τιμολογίων. "
    Πραγματικά θα ήθελα την άποψή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει λογος να παραιτηθεις μελλοντικων απαιτησεων, οπως το ΜΤΑΕ. Μια φορα το μηνα γραψε ενα τιμολογιο. Τοσο δυσκολο ειναι?

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ φίλε, σου πάει στο μυαλό ότι μπορεί να χάνεται το δικό μου τιμολόγιο μέχρι να αποδεχτώ την αυτοτιμολόγηση;

      Διαγραφή
    3. Πως χανεται? Αφου παιρνεις απαντηση οτι εληφθη.

      Διαγραφή
    4. Ένα τιμολόγιο το έστειλα 3 φορές για να το εξοφλήσουν και το εξόφλησαν με συνολική καθυστέρηση 1 μήνα και αφού μου είχαν σπάσει τα νεύρα γιατί έψαχνα χρήματ για το δάνειο... Πάντως γιατί αν προωτοκολλήσω ένα έγγραφο στο πρωτόκολλο του ΛΑΓΗΕ μία φορά και είναι κατάλληλα διατυπωμένο, να μην ισχύει για κάθε τιμολόγιο στο μέλλον;

      Διαγραφή
  76. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. εχει κανεις καμια πληροφορια ποτε θα πληρωθουν τα 100αρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. O Stergio έκανε μια πολύ λογική παρατήρηση.
    Υπάρχει όμως και μια δεύτερη εκδοχή. Εφόσον τελειώσουν τα ΝΟΜΕ, οι ιδιώτες δεν θα μπορούν να κρατήσουν τις προσφορές τους τόσο χαμηλά.

    Προσωπική μου άποψη είναι πως όλοι περιμένουν την ΔΕΗ να αυξήσει τα τιμολόγια της και με κάποια εύλογη καθυστέρηση (προκειμένου να πάρουν κι άλλους πελάτες) θα ακολουθήσουν και οι ιδιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ,ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ, ΝΤΟΚΤΟΡΑΔΕΣ, Τι λέτε για την αυτοτιμολόγηση? Θα πάμε μπροστά με το μέτρο η μας την φυλάνε στην γωνία και πρέπει να πηγαίνουμε τοίχο-τοίχο!!! Λέω εγώ τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Καλημέρα. Από Πειραιώς έχει πληρωθεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Επίσης η αυτοτιμολόγιση είναι υποχρεωτική για όλους τους παραγωγούς ή για όποιον επιλέξει να το κάνει; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Εθνική Κατερίνης μόλις τώρα για τιμολόγιο Απριλίου από 100στάρι σταθερό πάνω από 4000€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Εθνική 5350 ok. Παρακράτησαν τα 18 ευρώ που είχε χρεώση ο ΔΑΠΕΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Καλημερα ..εχει βγει εντολη και δεν αναρτηθηκε ?? Βλεπω καποιοι ανεβαζουν πληρωμες με παραπανω ποσο των 3800 .καποιος να μας ενημερωσει ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι έγινε δόθηκε εντολή περίπου στις 6000€ χωρίς κάποια ανακοίνωση.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα , ναι έχει δοθεί μέχρι 5900 από χθες ,δεν το έγραψαν στο σαιτ, το κάνουν συχνά.Το Ρομπέρτο τι τον έχετε?

      Διαγραφή
    3. Δεν γνωρίζω κάποιον με αυτό το όνομα.

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστω κ.Κακουλιδη.σε μενα απευθυνοταν αστειευομενος προφανως ο Dimzer

      Διαγραφή
  88. Πρωτο ξαδερφο απο ξαδερφοκουνιαδοσυμπεθερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Απριλίου 2019
    25.07.2019
    Με νέες εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ συνέχισε την εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Απριλίου 2019. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 3.744 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 5.868,15 € (59% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Απρίλιο). Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, με την πληρωμή της παραγωγής του Απριλίου 2019 θα παρακρατηθεί το τιμολόγιο λειτουργικών δαπανών ΔΑΠΕΕΠ του 3ου 3μήνου 2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΤΡΕΛΑΜΕΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Σε 2 με τρείς ημέρες τις περνάνε.Φορολογικές και αναπόγραφες Ασφαλιστικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Πωλείται inverter SMA SMC 7000TL SERIAL NO 200166....Σε άριστη κατάτασταση από αντικατάσταση αγορά τέλος του 2012, τιμή 1050 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  95. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Απριλίου 2019
    26.07.2019

    Συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Απριλίου 2019, νέες εντολές προς τις τράπεζες, οπότε και θα εξοφληθούν επιπλέον 2.752 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 18.773,99 € (79% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Απρίλιο). Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, με την πληρωμή της παραγωγής του Απριλίου 2019 θα παρακρατηθεί το τιμολόγιο λειτουργικών δαπανών ΔΑΠΕΕΠ του 3ου 3μήνου 2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. καλησπερα σε ολους.γιατι δε μου ανοιγει το ενημερωτικο του δαπεεπ στο τηλεφωνο οταν παταω προβολη.εχετε καποια εφαρμογη να μου προτεινετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Πωλείται inverter SMA SMC 7000TL SERIAL NO 200166....Σε άριστη κατάτασταση από αντικατάσταση αγορά τέλος του 2012, τιμή 1050 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Είμαστε, μια ομάδα ιδιωτικών επενδυτών, με νόμιμη φιλοδοξία να επενδύσουμε σε όλους τους κερδοφόρες περιοχές.
    Θα χρειαστείς βοήθεια; Σου δίνω την ευκαιρία.
    psoloukas@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Δεν ισχυει εξαιρεση για χωραφια υψηλης που απεζουν 200 μετρα απο εθνικο και 150 απο δημοτικο δρομο? Στις περιπτωσεις αυτες βγαζεις κανονικα αδεια δομησης για Φ/Β, σωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΏΝΕΙ ΤΗΛ. ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή καταλαβαίνω την απόγνωσή σου - έχω φτάσει κι εγώ σ'αυτό το σημείο κάποιες φορές- θα σου προτείνω μερικούς τρόπους αλλα η αποτελεσματικότητα δεν είναι δεδομένη, καθώς επίσημος τρόπος αμφίδρομης επικοινωνίας με τον ΛΑΓΗΕ δεν φαίνεται να υπάρχει:
      α) υπάρχει κάποιος κύριος - Αντωνίου- νομίζω λέγεται. Στο blog έχει γραφτεί κατα καιρούς το mail του και το τηλέφωνό του. Μάλλον είναι ο πιο φιλότιμος εκει μέσα και απαντά. Αν έχει πάει όμως διακοπές...
      β) Βρίσκεις κάποιον γνωστό στην Αθήνα, να πάει επι τόπου και να ρωτήσει.
      γ) γράφεσαι σε κάποιον σύλλογο και προσπαθείς μέσα απο εκεί να εξυπηρετηθείς. Απ'οτι φαίνεται οι Σύλλογοι έχουν καθημερινή εκ των έσω επικοινωνία με τον ΛΑΓΗΕ.
      δ) Παρακαλάς τον κ. Παπακυριακού εδω μέσα ο οποίος έχει προσφερθεί πολλές φορές να εξυπηρετήσει και μή μέλη του συλλόγου του

      Διαγραφή
  102. Aγαπητέ gsis,

    Το δ ίσχυε παλαιότερα, πλέον δεν το κάνω γιατί ο χρόνος μου είναι ελάχιστος.
    Πλέον ισχύει για εμένα ότι και για το γ.
    Είπα να βοηθήσω παραγωγούς τότε που το πρόβλημα ήταν πολύ μεγάλο, όχι όμως να γίνω και κλητήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη δεν ήθελα να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Να βοηθήσω το φίλο ήθελα. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο οτι δεν υπάρχει επίσημο κανάλι αμφίδρομης επικοινωνίας των παραγωγών με το ΛΑΓΗΕ

      Διαγραφή
  103. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Απριλίου 2019
    30.07.2019
    Με νέες εντολές προς τις τράπεζες συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Απριλίου 2019, οπότε και θα εξοφληθούν επιπλέον 526 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 54.329,82 € (83% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Απρίλιο). Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, με την πληρωμή της παραγωγής του Απριλίου 2019 θα παρακρατηθεί το τιμολόγιο λειτουργικών δαπανών ΔΑΠΕΕΠ του 3ου 3μήνου 2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΛΑΓΗΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΠΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΣ 20 ΔΗΛΑΔΗ 19 ΜΑΙΟΥ.ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ infoape@dapeep.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Kαταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι το οποίο έχω αντιληφθεί πως πολλοί παραγωγοί το κάνουν λάθος :

    Την παραγωγή κάθε μήνα, την τιμολογούμε την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ημέρα του μήνα παραγωγής.
    Δηλαδή η παραγωγή ΑΠΡΙΛΙΟΥ τιμολογείται με ημερομηνία 30/04/2019
    Η παραγωγή ΙΟΥΛΙΟΥ τιμολογείται με ημερομηνία 31/07/2019.

    ΟΥΤΕ ΗΜΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΗΜΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
    ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ που αφορά την παραγωγή.

    Σταματήστε να τιμολογείτε όποια ημέρα σας κατέβει. Δημιουργούνται προβλήματα χωρίς λόγο.

    AHELLAS Σχετικά με την περίπτωση σας : Προφανώς για την παραγωγή Απριλίου τιμολόγησατε μετά τις 20/5. Είχε όμως αλλάξει ο νόμος για το Φ.Π.Α. στην ενέργεια. Γι αυτόν τον λόγο ο ΔΑΠΕΕΠ είχε βγάλει και ανακοίνωση.
    Συνεπώς τα τιμολόγια που οι παραγωγοί εκδόσαν μετά τις 20 και είχαν λάθος συντελεστή Φ.Π.Α. δεν πληρώθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Έχει κανείς άλλος συνάδελφος inverter Refusol/Siemens στο Γερμανικό πόρταλ AE Sitelink???? Για άλλη μια φορά δεν λειτουργεί εδώ και μέρες και έχω τρελαθεί να πηγαίνω στο πάρκο κάθε μέρα. Ήθελα να δω αν γνωρίζει κανείς πότε θα επανέλθει γιατί οι Γερμανοί μάλλον κάνουν διακοπές στην Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω συνάδελφε, από καιρό σε καιρό οι Γερμανοί κάνουν κάποιο σέρβις. Σήμερα το σύστημα λειτουργεί κανονικά μετά από τη χθεσινή ολιγόωρη διακοπή. Αυτό που δε λειτουργεί ακόμη είναι το ap στο κινητό.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα συνάδελφε, σέρβις βαφτίζουν οι Γερμανοί το πρόβλημα τους!!!!!. Κάθε λίγο και λιγάκι δεν λειτουργεί, το έχω από το 2012.

      Διαγραφή
  107. Με τον ΔΑΠΕΕΠ για τις ενημερότητες και τα τιμολόγια μπορείτε να επικοινωνείτε και με τον κ. Μπότση Χρήστο στα παρακάτω τηλέφωνα :

    2118806716
    2118806721

    Ο άνθρωπος είναι ευγενέστατος και αν δεν ήταν αυτός, πολλοί από εσάς δεν θα είχαν πληρωθεί. Να είστε ευγενικοί και όσο το δυνατόν πιο σύντομοι, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε.

    Τα παραπάνω δεν είναι τα βασικά τηλέφωνα του ΔΑΠΕΕΠ, επομένως όσοι από εσάς έκαναν την δουλεία τους με άλλον τρόπο μην επιβαρύνετε άσκοπα αυτό το τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως Παπακυριακού είχαμε κάποιον που αν θέλαμε κάτι μας εξυπηρετούσε ,τώρα τον έκαψες και αυτόν.Κρίμα γιατί με τέτοια όρνεα που να πρωτομιλήσει ο άνθρωπος!!!

      Διαγραφή
  108. Πωλείται inverter SMA SMC 7000TL SERIAL NO 200166....Σε άριστη κατάτασταση από αντικατάσταση αγορά τέλος του 2012, τιμή 1050 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ποιός κατάλαβε τι θέλει να πεί!!!AHELLAS31 Ιουλίου 2019 - 10:37 π.μ.
    ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΛΑΓΗΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΠΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΣ 20 ΔΗΛΑΔΗ 19 ΜΑΙΟΥ.ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ infoape@dapeep.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΔΑΦΝΙ....ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ..........ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ!!!!Logic will get you from A to B

    Imagination will take you
    Everywhere
    Albert Einstein

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Απριλίου 2019
    02.08.2019
    Συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Απριλίου 2019 με νέες εντολές προς τις τράπεζες, οπότε και θα εξοφληθούν επιπλέον 214 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 84.835,83 € (85% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Απρίλιο). Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, με την πληρωμή της παραγωγής του Απριλίου 2019 θα παρακρατηθεί το τιμολόγιο λειτουργικών δαπανών ΔΑΠΕΕΠ του 3ου 3μήνου 2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ