Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Mαϊος -Πληρωμή Αύγουστος 2018

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.




Για να μπορέσετε να σχολιάσετε  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"



Οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα κόβονται

247 σχόλια:




  1. trelamenos27 Ιουλίου 2018 - 12:53 μ.μ.

    K.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2018?? Εσένα φιλαράκι την περάσανε έστω και με αυτή την ημερομηνία


    (μελισσοκόμος25 Ιουλίου 2018 - 12:44 μ.μ.

    Η δική μου περαστηκε με ημημερομηνια 18-8-1830 τώρα τι κάνω)
    εμένα δεν την περάσανε καθόλου τι να κάνω????εκτός το να αυτοκτονήσω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΑπάντησηΔιαγραφή







    trelamenos6 Αυγούστου 2018 - 12:05 μ.μ.



    K.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2018??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

    Replies






    THEMIS MANTZANAS6 Αυγούστου 2018 - 12:49 μ.μ.

    TO AFO.... 29 ΚΑΤΣΚΕΥΑΣΤΕΣ....ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ !!!





    Απάντηση


    ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τηλ.Λαγηε σημερα ειπαν...ισως απο εβδομαδα ο Μαιος..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/08/2018

    To Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ενημερώνει τους φωτοβολταϊκούς παραγωγούς ότι η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, ως βοήθεια στους πυρόπληκτους ολοκληρώθηκε. Το ποσό ύψους 11.220 ευρώ, κατατέθηκε στο σύνολο του στον ερανικό λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα.

    Στην συνάντηση του Γ.Γ. της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ. κ. Παπακυριακού Ιωάννη με τον δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ψινάκη Ηλία και την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικών υπηρεσιών κα. Λάμπρου - Σωτήρχου Άννα, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι τα χρήματα αυτά θα αποδοθούν απευθείας στους πυρόπληκτους του Δήμου. Ο Δήμος Μαραθώνα δεσμεύτηκε ότι ο παραπάνω ερανικός λογαριασμός θα ελέγχεται και από ορκωτό λογιστή, όπως επίσης ότι θα υπάρξει επόμενη ενημέρωση για τα κριτήρια, τον τρόπο και χρόνο διάθεσης του συνολικού ποσού που συγκεντρώθηκε.

    Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ. ευχαριστεί τα Δ.Σ. των συλλόγων της,, τα μέλη των συλλόγων καθώς και τους μεμονωμένους παραγωγούς που συνέλαβαν στην πολύτιμη αυτή προσπάθεια, προκειμένου να ανακουφίσουμε όσο είναι δυνατόν τους συνανθρώπους μας στις δύσκολες αυτές ώρες.

    Για την διαφάνεια της διαδικασίας, συνημμένα θα βρείτε :
    - Το αρχείο εισφορών υπέρ των πυρόπληκτων
    - Τις 2 καταθέσεις συνολικού ύψους 11.220 ευρώ στον αριθμό λογαριασμού του Δήμου Μαραθώνα
    - Το έγγραφο επίσημης αποδοχής από τον Δήμο.

    Για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας
    Ο Γ.Γ. Παπακυριακού Γιάννης

    https://energypress.gr/news/prosfora-11220-eyro-apo-ton-pospief-gia-toys-pyropliktoys

    http://www.worldenergynews.gr/index.php/2016-09-23-09-14-04/item/24783-prosfora-11-220-eyrw-apo-ton-posphef-gia-toys-pyroplhktoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΤΟ ΔΑΠΕΕΠ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ???ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ???ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ!!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω μπηκα μολις με Mozilla κσι η τελευταια ενημερωση κατωωστον πινακα τους ελεγε 12/8 οποτε εχουν ενημερωθει οι φορολογικες

      Διαγραφή
  6. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι μέλισσες μας, ανήκουν στα ελάχιστα εκείνα έντομα που έχουν οργανώσει την κοινωνία τους με νόμους και κανόνες. Το χαρακτηριστικό τους αυτό τις κατατάσσει στα κοινωνικά είδη και τους δίνει μια σειρά από πλεονεκτήματα.
    Παράλληλα όμως τους δημιουργεί και μια σειρά από «υποχρεώσεις» που συνήθως ακολουθούν κατά γράμμα – παρά το γεγονός πως δεν έχουν ούτε επιστάτες να τις επιβλέπουν, μα ούτε και αφεντικά να τις ελέγχουν.

    Η βασική τους υποχρέωση είναι να εκτελούν μια σειρά από εργασίες που καθορίζονται πρωταρχικά ανάλογα με την ηλικία – βιολογία τους και δευτερευόντως, ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν μέσα στο μελίσσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι μέλισσες κατάλαβαν πρώτες ότι η Γη είναι στρογγυλή, και όχι ο άνθρωπος.
    Οι μέλισσες έχουν αναπτύξει μία πολύπλοκη γλώσσα για να ενημερώνουν η μία την άλλη που βρίσκεται το καλύτερο νέκταρ και χρησιμοποιούν τον ήλιο ως σημείο αναφοράς.
    Το εκπληκτικό είναι ότι μπορούν να συνεννοούνται ακόμη και τις συννεφιασμένες μέρες ή τη νύχτα, υπολογίζοντας τη θέση του ήλιου στην άλλη πλευρά του κόσμου.
    Αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να συλλέγουν και να αποθηκεύουν πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι ο εγκέφαλός τους είναι ενάμιση εκατομμύριο φορές μικρότερος από τον δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. . Μπράβο γ την ιδέα σου ν δωσης κ σ άλλους γνώσεις γ την μέλισσα. Διότι από τ ν κυνηγάμε τ χρήματα γ Ν ισορροπήσουν τις φτιαχτες ανάγκες μας δ κάνουμε τίποτε αλλο

      Διαγραφή
  9. Ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες είναι περασμένες δεν έχουν ενημερώσει όμως το σύστημα να φαίνονται στο δαπεεπ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ 30/07/18.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικα εχει δωθει σημερα εντολη πληρωμης;;;;;Στον ΛΑΓΗΕ ΔΑΠΕΕΠ η οπως αλλιως θελεται να τον πειτε δεν εχει βγει καμια ανακοινωση.....οι συλλογοι καμια ενημερωση......καλη φαση πρωχωραμε στα τυφλα τι να πω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γνωρίζει κάποιος η ασφαλιστική ενημερότητα αν βγαίνει προς ΛΑΓΗΕ ή ΔΑΠΕΕΠ;
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρχίσαμε και τα μαθήματα μελισσοκομίας εύχομαι να μην ακολουθήσουν και άλλοι με μαθήματα για πρόβατα γίδια και τα τοιαύτα. κάποιοι βρίσκονται σε αυτό το μπλοκ κατά λάθος η γράφουν ανοησίες για να περάσει η ώρα. έλεος λεβέντες έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή

    2. Οι χειρότεροι είναι αυτοί που βρίσκονται σε διατεταγμένη προπαγάνδα υπερ των αντιπάλων μας και που δεν ντρέπονται να εξαφανίζουν σχόλια που τους τελειώνουν.

      Ακολουθούν αυτοί που χαϊδεύουν τους προηγούμενους.

      Ακολουθούν οι ανεγκέφαλοι που ποτέ ή ταχαμου ποτέ δεν καταλαβαίνουν τι παίζεται και με γενικόλογα σχόλια προσπαθούν να χαϊδέψουν καταστάσεις υπέρ των παραπάνω.

      Διαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πόσο γάλα αρμέγεις την ημέρα από τα βιτούλια ξέρεις μελισσοτρόφε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνεχίζω όσο δεν βλέπω αναρτήσεις ουσίας με ποιο σημαντικά και εντυπωσιακά. Τα οφέλη του μελιού για την υγεία είναι πολλά και σημαντικά αποτελώντας μια από τις πιο παλιές γλυκαντικές ουσίες πάνω στη γη.

    Το προϊόν των μελισσών περιέχει αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές, αντισηπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, οι οποίες το καταστούν μία από τις πιο ευεργετικές τροφές. Για τους επικριτές η σιωπή μου προς απάντηση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μελισσοκόμε, ευχαριστούμε πολύ που μοιράζεσαι μαζί μας τις επιστημονικές σου γνώσεις πάνω στο αντικείμενο σου. Θα ήθελα να δω την ίδια ευσαισθήσια απο ψυχολόγους ή και σεξολόγους. Νομίζω κάποιοι εδω μέσα θα επωφελούνταν τα μέγιστα.

      Διαγραφή
  16. Καλημερα.Καποιο νεο για πληρωμες υπαρχει συναδελφοι ? Εχουμε μεινει δαντελα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΙΟΥ ΥΑΠΡΧΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Απριλίου 2018 με νέες εντολές προς τις τράπεζες. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 506 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 243.262,37 € (93 % των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Απρίλιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η την παρασκευή αν προλάβουν 18 Αυγούστου θα τελειώσει ο Απρίλιος και θα ξεκινήσει ο Μάιος για μικρά ποσά η από τρίτη - Τετάρτη 23/08/18.Καλές διακοπές ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΎ Να έΧεΙς!!!!Ενημερώνω εγώ τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έγινε και ενημέρωση ασφαλιστικών και φορολογικών ενημεροτήτων στο ΔΑΠΕΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κανένα νέο για τις πληρωμές δεδδηε υπάρχει για τον μήνα Μάιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΗΛΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΚΥΡ...ΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!1 Στόχος μου λοιπόν ειναι: Αν νομίζεις ότι γράφω για να καταλάβεις εσύ Παπακυριακού και οι τρεις. ψευτολογαριασμοί σου, εισαι μακρά νυχτωμένος. Μας εχεις πείσει πως είσαι ανίκανος για το παραμικρό. Τα δε 2-3 κολαουζα σου μπαίνουν μονο για την κασέτα με τα ευχαριστήρια. Τόσο μυαλό......
    Στόχος μου λοιπόν ειναι:

    1. Οι ανώνυμοι που μπαίνουν και διαβάζουν εδώ, να καταλαβαινουν και να μην ξεχνούν τι κουμασι είσαι. Τώρα στα υπόλοιπα για τον Φιλίππου που γραφεις δεν καταλαβαινω τι εννοείς. Μηπως νομιζεις οτι είμαι ο Φιλίππου;; Ε λοιπόν είμαι ο Ντόναλντ Τραμπ!!! και ασχολούμαι εδώ μαζί σου... Χαχαχαχα, αν αυτό κανει καλό στην αρρώστια σου......

    2. Ο άλλος στόχος μου εναι να σου χαλάω τη σούπα και το πουλημένο χαλί της απληρωσιας που εργολαβικά προσπαθείς να στρώσεις για να αισθάνεσαι κάπου χρήσιμος στους δεητζίδες, που σε έχουν γιασεμιά!!!

    Για τους πυρόπληκτους δεν θα μπω σε συζήτηση. Εσύ βέβαια που δεν έχεις όσιο και ιερό εισαι ετοιμοσ να ξεκατινιαστείς και γιαυτό ακόμα. Αν υπήρχες ως σύλλογος ή ειχες ταμείο να δώσεις και όχι να κάνεις έρανο σαν κάποιος που δεν έχει μέλη, θα ήταν η μόνη φορά που θα χαιρόμουν γιατί θα έκανες για μια φορά κάτι χρήσιμο και αληθινό. Ούτε αυτό...... όμως......

    Είσαι ένας δυστυχής, απελπιστικά μόνος, που για να ασχολούνται κάποιοι μαζί του αυτοκαταςτρέφεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  24. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΙΟΥ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ

    ΜΗΝΟΣ ΜΑΙΟΥ

    ΠΙΘΑΝΟΝ....ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ .....ΣΤΙΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΑΠΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εκδόθηκαν τα Ενημερωτικά Σημειώματα Ιουλίου 2018 από ΔΑΠΕΕΠ με ημερομηνία 13/8/2018 (?!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΙΟΥ??ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΦΟ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ.......ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πριν από δύο περίπου μήνες είχα γράψει εδώ ότι το προσωπικλο στον ΛΑΓΗΕ θέλει πάνω από 2 μήνες για να περάσει τα τιμολόγια.
    Χρήματα για την έναρξη εξόφλησης του Μαίου υπάρχουν.
    Τα τιμολόγια δεν έχουν καταχωρηθεί.
    Άρα και οι υπερημερίες δεν θα μειωθούν, όσο πλεονασματικός και ναναι ο λογαριασμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ....ΧΑΡΗΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΖΩΑ!!!!!!!!Σύντομα και (πάντως) εντός του Σεπτεμβρίου, αναμένεται -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του afo.gr- ο ...ανασχηματισμός του afo.gr

    Ο ανασχηματισμός ήδη ανακοινώθηκε στα παρευρισκόμενα Μέλη, στην ενημερωτική συγκέντρωση της Κατερίνης.

    Δεν είναι μία, ούτε δύο οι φορές που ανασχηματίστηκε το afo.gr, αφού αισίως φτάνουμε στην 6η version μέσα σε 6 χρόνια!

    Για όλες τις αλλαγές πάντα υπήρχε κάποιος λόγος, ωστόσο φέτος το afo.gr καινοτομεί ξανά, αφού μέσα στον κυκεώνα της "ελευθεριότητας" του web, επιλέγει πλέον την πλήρη πρόσβαση αποκλειστικά στα Μέλη του.ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

    Είναι μια απόφαση που θα κριθεί -και αυτή- αμείλικτα από τον ...ιστορικό του μέλλοντος, ο οποίος -μάλλον- θα έχει πολύ δουλειά με το afo.gr

    Εν αναμονή λοιπόν των ...τεχνολογικών εξελίξεων. Ο Αύγουστος έχει καθιερωθεί για μας ως ...πλήρης εργάσιμος μήνας, οπότε είμαστε συνηθισμένοι και αναμένουμε (μαζί με σας) τα τεχνολογικά αποτελέσματα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημερα σας.... ο μαιος ξεκιναει την παρασκευη μεχρι το ποσο των 5000€ περιπου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Λογικο λογο οτι τον αυγουστο κανενας δεν πλειρωνει ΔΕΗ.... Ολοι ειναι διακοπες.... Αλλα οι πληροφοριες που εχω εχουν ως εξης... Οι υπολοιποι μηνες θα κανουν να εξοφληθουν απο 20 εως 25 μερες ο καθενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πάντως αν αληθευει ότι οι πληρωμές καθυστερούν λόγω καθυστερήσεων στο να περαστούν τα τιμολόγια κι όχι λόγω έλλειψης χρημάτων, είναι τραγικό. Είμαστε στο 2018. Λίγη τεχνολογία δεν μπορεί να βρέξει εκεί στο ΔΑΠΕΕΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σωστος idv 10 μερες και βλεπουμαι......gsis μπορεις να βγαλεις ακρη με αυτους η να παρεις αληθεια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σήμερα πλήρωσαν το υπόλοιπο του Απριλίου. Είχαν πληρώσει τον Μάιο δυο φορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ποιον Μαιο ειχαν πληρωσει δυο φορες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Συγνώμη τον Μάρτιο ,είχαν πληρώσει από λάθος του ΛΑΓΗΕ,δυο φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σύμφωνα με το afo το βράδυ γύρω στις 00:00 θα αρχίσει η εξόφληση Μαΐου μέχρι τις 5000€.Ευγε στα παιδιά που δουλεύουν τέτοιες ώρες!Αυτο θα πει επαγγελματισμός..!😎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε τα καρναβάλια..Το 14 το κάνανε 24.Καλα τοοοοοοσο πολύ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μήπως υπάρχει προς πώληση κανένα SMA webbox με bluetooth?
    Αν υπάρχει αφήστε email ή τηλέφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Logic will get you from A to B

    Imagination will take you

    Everywhere





    Albert Einstein

    Η λογική θα σας φέρνει από το Α στο Β

    Η Φαντασία Σε πάει

    παντού





    Albert Einstein ΟΡΝΕΑ ΚΑΝΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ .ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑΓΑΡΙΑ???ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ!!!ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ?????
    Stergios p21 Αυγούστου 2018 - 10:08 μ.μ.
    Ήμαρτον ρε τρελαμένε, εκτός από όνομα και πράμα είσαι και μέσα στην ειρωνεία και στη βλακεία. Με κάθε ποστ σου πέφτει ο μ.ο. IQ εδώ μέσα.
    Αdmin δεν μπορείς να τον μπλοκάρεις ή να διαγράφεις όλα τα πικρόχολα σχόλια;


    Απάντηση



    DENNIS22 Αυγούστου 2018 - 1:09 π.μ.
    Χ στον τρελαμενο,ΤΕΛΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πόση φαντασία μπορεί να έχετε για το ατομό σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι από κάποιο λάθος που έγινε από τον ΛΑΓΗΕ κάποιοι παραγωγοί που είχαν λογαριασμό στην εθνική τράπεζα, είχαν πληρωθεί τότε 2 φορές! Στους περισσότερους τα χρήματα πάρθηκαν πίσω αλλά υπήρχαν και περιπτώσεις που αυτό δεν έγινε, όπως στην περίπτωση της κας. Σοφίας.
      Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ΛΑΓΗΕ έκανε συμψηφισμό με το επόμενο τιμολόγιο.

      Διαγραφή



    2. trelamenos23 Αυγούστου 2018 - 1:07 μ.μ.

      ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕΓΑΛΕ!!!ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΜΑΙΟ !!!!ΠΟΣΗ (ΣΟΦΙΑ) ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΡΑΖΩ

      Διαγραφή
  44. Συγκάτοικοι στην τρέλα
    Συναντήθηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας. Εκείνος έμπαινε, εκείνη έβγαινε. «Σας ήθελα!» του είπε και η φωνή της είχε τον αντιπαθητικό ήχο της άδικης επίπληξης. «Θα παρακαλούσα να μην κάνετε ντους μετά τις έντεκα, γιατί τα νερά με ξυπνάνε, καταλαβαίνετε...». «Εγώ σας καταλαβαίνω, πρέπει όμως να με καταλάβετε κι εσείς: Φεύγω στις 6 το πρωί για τη δουλειά μου, το μεσημέρι πηγαίνω στη δεύτερη δουλειά μου, τελειώνω στις 10 το βράδυ, επιστρέφω στις 22.30, πότε να κάνω μπάνιο; Δεν υπάρχει άλλη ώρα». «Ναι, αλλά κι εγώ δεν μπορώ να ξενυχτάω επειδή εσείς πλένεστε». «Ούτε εγώ μπορώ να βρωμάω».
    Εκ πρώτης, όπως είπα στον παθόντα φίλο μου, σκέφτομαι πως η κυρία παραλογίζεται και πως υπάρχουν ένα σωρό μικροσκοπικά χαπάκια σε διάφορα σχήματα και χρώματα που μπορούν να της χαρίσουν τον ύπνο των ονείρων της. Τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω και τα δικά της δίκια. Στο σπίτι της βρίσκεται, δικαίωμά της είναι να κοιμάται ό,τι ώρα θέλει, μπορεί οι θόρυβοι που κάνεις ενώ πλένεσαι να ακούγονται έντονα.
    «Ακούγονται», παραδέχτηκε, «την ακούω και εγώ όποτε κάνει μπάνιο. Τραγουδάει κιόλας!». «Ωραία;». «Χάλια!».

    Σε πολυκατοικία ζω και εγώ, από τις παλιές, τις χωρίς μόνωση, και καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω πόσο δυσάρεστη είναι η αίσθηση πως βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι τού άλλου. Παρατηρώ δε πως, αν και αρκετοί πάντα σε τέτοια σπίτια ζούσαμε και θα έπρεπε να είχαμε συνηθίσει, τα τελευταία χρόνια σταματήσαμε να ανεχόμαστε πολλά από όσα ανεχόμασταν. Τι φταίει; Φταίει σίγουρα και ότι η κατάσταση έχει επιδεινωθεί λόγω της γαϊδουροποίησης της κοινωνίας (η φτώχεια φέρνει και άλλα δεινά), αλλά και ότι τα νεύρα μας είναι τόσο πειραγμένα, που δεν αντέχουμε πράγματα τα οποία παλαιότερα ούτε καν προσέχαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Xpop αν θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου. Υπάρχει διαθέσιμο. Τηλ. 6976568337

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 20:04 το απόγευμα ξεκινάει ο Μάιος σύμφωνα να με το afo.Μπραβο επαγγελματισμός...😇

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ

    ΜΗΝΟΣ ΜΑΙΟΥ

    ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΛΗΡΩΜΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕΓΑΛΕ!!!ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΜΑΙΟ !!!!ΠΟΣΗ (ΣΟΦΙΑ) ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΡΑΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΑΙΟ???ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εταίρος σε οε και διαχειριστής της με αμοιβή, τι εισφορές πληρώνει για την αμοιβή σαν διαχειριστής και που είναι ασφαλισμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51.  Στον ΛΑΓΗΕ κάποιο θεματάκι έχουν με τις ενημερότητες. 16 Αυγούστου έστειλα φορολογικές ενημερότητες (οι παλιές λήγουν στις 30 Αυγούστου) για 2 πάρκα. Το ένα έχει περαστεί, ενώ το άλλο όχι, όπως ακριβώς και την προηγούμενη φορά. Αβυσσος η ψυχή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  52. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Απριλίου – Μαΐου 2018
    23.08.2018

    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ ολοκληρώνει την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής Η/Ε από ΑΠΕ μηνός Απριλίου 2018. Παράλληλα άρχισε η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Μαΐου 2018. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 5.200 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 5.466,98 € (40% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Μάιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Περισσότερες Ανακοινώσεις
    Είστε εδώ: Αρχική Περισσότερες Ανακοινώσεις Ανακοίνωση
    Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Απριλίου – Μαΐου 2018
    23.08.2018
    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ ολοκληρώνει την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής Η/Ε από ΑΠΕ μηνός Απριλίου 2018. Παράλληλα άρχισε η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Μαΐου 2018. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 5.200 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 5.466,98 € (40% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Μάιο).Παλι έπεσε μέσα η ΕΠΗΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΙΟΥ 2018 ΓΙΑ 100ΣΤΑΡΙ 4600€ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αντε να δουμε αυριο η πειραιως τι ωρα θα τα εμφανισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλημέρα, από Πειραιώς έχει πληρωθεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ EMAIL ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ infoape@lagie.gr , ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ( ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ )

      Διαγραφή
  58. Επίσης οκ από Πειραιώς πλήρωσε για 20αρι παρκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους,

    Σεχτικά με την αποστολή φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας και το πέρασμα αυτών στο πόρταλ του ΔΑΠΕΕΠ, έχω να πω ότι μόλις προχθές Τρίτη, έστειλα φορολογική ενημερότητα και βλέπω ότι σήμερα είναι περασμένη. Όποτε δεν ξέρω αν όσοι εδώ μέσα διαμαρτύρεστε ότι εδώ και καιρό εχετε στείλει και δεν έχουν περαστεί ακόμη, το κατα πόσο σωστές κινήσεις έχετε κάνει. Και ξανά λέω, η καλύτερη και πιο αποτελασμετική λύση είναι να στέλνουμε αυτά τα στοιχεία ηλεκτρονικά. Είναι πολύ απλό και νομίζω ότι διευκολύνει και αυτούς που περνάν αυτά τα στοιχεία στο σύστημα. Καλό Σ/Κ ευχομαι σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1.  Φίλε Sanas αν μου βρεις το λάθος στις κινήσεις που έχω κάνει κερδίζεις δώρο: Στέλνω στο infoape@lagie.gr δύο φορολογικές ενημερότητες ταυτόχρονα. Η καθεμία αφορά διαφορετικό ΕΔΡΕΘ και ΑΦΜ, τα οποία και αναφέρω. Τις τελευταίες δύο φορές περνιέται μόνο η μία. Χθες έστειλα ξανά συτή που δεν είχε περαστεί, και μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι (δεν θα περίμενα άλλωστε μέσα σε μια μέρα να τις περάσουν). Ισως είσαι απο τους τυχερούς.

      Διαγραφή
    2. Ναι ρεσυ gsis, δεν το λεω για να θιξω καποιον οτι κανει οποσδηποτε λαθος. Και βλεπω απο εδω μεσα τουλαχιστον εσυ το κατεχεις το θεμα. Πιθανον να επεσα στην περιπτωση οπως λες και εσυ. Αλλα και εσυ μπορει να επεσες στον λαθος ανθρωπο εκει μεσα που απλα δεν ειχε και πολυ ορεξη να ασχοληθει...λεμε τωρα. Τελος παντων, περιμενε να δεις απο βδομαδα και μετα αν μπορεις και αν εχεις κανεναν εκει κατω, Αθηνα εννοω, στειλε τον να το δει, να τους ρωτησει. Αν ανηκεις σε καποιον συλλογο , κινησου και μεσω αυτου. Για αυτο πληρωνουμε αλλωστε τις συνδρομες...νομιζω. Πληρωθηκες αυτην την φορα μόνο για το ενα παρκο που σου περασαν την ενημεροτητα?

      Διαγραφή
    3. Με τις πληρωμές δεν υπάρχει θέμα καθώς η παλιά έληγε 30 αυγούστου. Πληρωθηκα και στα δύο χθες. Απλά έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε απο το να μπαίνουμε κάθε μέρα και να βλέπουμε τις ενημερότητες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι η μία περνάει και η άλλη όχι. Αν τυχόν για κάποιο λόγο θέλουν να τις στέλνουμε σε ξεχωριστά mail, ας μας το πουν! Αλλα αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να επικοινωνήσουν μαζί σου, εδώ ούτε τηλέφωνα δε σηκώνουν ούτε σε mail απαντάνε. Είπαμε, black box. Απλά ρουφάει τιμολόγια και ενημερότητες. Το ότι πληρωνόμαστε είναι καθαρά θέμα τύχης.

      Διαγραφή
    4. Μήπως έστειλες τις δυο ενημερότητες για τα δυο σου πάρκα σε ένα Mail?? Αν το έκανες έτσι , θα έλεγα να το αποφεύγεις γιατί φαίνεται πως δεν ανοίγουν το δεύτερο συνημμένο αρχείο.

      Διαγραφή
    5. Ναι, έτσι το έκανα. Το σκέφτηκα κι εγώ, γι'αυτό και τωρα έχω στείλει την δευτερη μόνη της. Παρόλα αυτά δεν δικαιλογείται καθώς εδώ και χρόνια στέλνω και τις δύο μαζί και μόνο τους τελέυταίους δύο μήνες έχω αυτό το πρόβλημα. Άλλωστε στο mail αναφέρω ότι πρόκειται για 2 και έω 2 συννημένα. Τί να πώ....

      Διαγραφή
    6. Σήμερα λέει ότι περάστηκε η δεύτερη!

      Διαγραφή
  60. Και σ' εμένα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα εδώ και πολλούς μήνες. Τους τελευταίους μήνες ενώ στέλνω την ενημερότητα δεν την περνάνε στο σύστημα. Χρειάζεται να την στείλω 2 και 3 φορές για να την περάσουν. Έχω στείλει την ενημερότητα στις 03/08 και την ξανά έστειλα στις 22/08 αλλά ακόμα δεν την έχουν περάσει ενώ την παραλαμβάνουν κανονικά με το e-mail γιατί που έρχεται κανονικά η αναφορά παράδοσης. Προφανώς είναι φταίξιμο των υπαλλήλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ CASH FLOW ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ;;;;ΕΓΙΝΕ;;;ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΑΠΕΔΩΣΕ;;;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ CASH FLOW ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το sunnyportal. Ενώ βλέπω το webbox κανονικά και η ip είναι ενημερωμένη και στην πύλη, παρόλα αυτά δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ πύλης και webbox με αποτέλεσμα η πύλη να μην παίρνει δεδομένα από το webbox και να μην έχω ούτε report ούτε τίποτα. Κάνω reboot το router αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Έχει κανείς κάποια ιδέα τι να κάνω; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν έχεις κάνει κάποια αλλαγή γενικότερα στο δίκτυό σου, ίσως να ήταν καλύτερα να περιμένεις μια μέρα. Πολλές φορές το sunnyportal κάνει αναβαθμίσεις που διαρκούν ώρες. Βέβαια και άλλοι χρήστες θα είχαν παρόμοιο θέμα. Εγώ πχ σημερα δεν έχω. Μήπως άλλαξες το DNS server στο router σου; παλιότερα είχα ενα τετοιο θέμα.

      Διαγραφή
    2. Δεν έχω κάνει καμμία αλλαγή πουθενά. Ίσως είναι θέμα της πύλης, θα δείξει. Ευχαριστώ για την απάντηση.

      Διαγραφή
    3. Είχα παρόμοιο προβλημα πριν χρονια μετα απο μερες εφερα τεχνικο ψαξαμε τα παντα τιποτα. Τελικα αγορασα καινουργιο webbox.

      Διαγραφή
    4. TO ΠΑΛΑΙΟ WED BOX ΕΙΝΑΙ SMA ΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ??ΥΠΑΡΧΕΙ?

      Διαγραφή
  64. Αλήθεια, είσαι σίγουρος ότι έχει internet? Λές ότι βλέπεις κανονικά το webbox αλλα δεν ξέρω αν εννοείς τοπικά. Αν η σύνδεσή σου είναι μέσω κινητής τηλεφωνίας, υπάρχει περίπτωση να σου τελείωσαν τα MB? Μου έχει συμβεί με vodafone και ψαχνόμουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΤΙ ΓΙΝΑΙΤΕ ΜΕ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ PORTAL???ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΙΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ......ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΑΝΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Στειλε mail καο θα σου απαντησουν αμεσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ο ΣΠΕΦ ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει πληρωμή μεχρι περίπου 20000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Επόμενες είναι όλες οι μέρες του έτους
    Σήμερα λέγαν οτι θα πληρώσουν ΤΊΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  70. Aξιότιμοι συνάδελφοι,



    Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε την ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου Μαραθώνος, αναφορικά με την βοήθεια προς τους πυρόπληκτους που συγκεντρώθηκε από μέλη μας, τους συλλόγους μας αλλά και από παραγωγούς που δεν είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο σύλλογο.



    Όσον αφορά τις πληρωμές, ο ΔΑΠΕΕΠ θα ανακοινώσει αύριο εντολή πληρωμής έως περίπου 7.000 ευρώ για πληρωμή τιμολογίων Μαΐου. Την Παρασκευή 31/08/2018, αναμένεται νέα εντολή πληρωμής για τιμολόγια ύψους 18.000 – 20.000 ευρώ.



    Παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα στον ΔΑΠΕΕΠ σχετικά με τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες τα οποία στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν επιλυθεί. Στην ιστοσελίδα του ΔΑΠΕΕΠ εμφανίζεται ως τελευταία ενημέρωση :

    28/08/2018 και ώρα 18:30:10.



    Η ιστοσελίδα του ΔΑΠΕΕΠ αναμένεται να ενημερωθεί το αργότερο ως 29/08/2018 και ώρα 12:00. Αν υπάρχουν παραγωγοί μέλη μας, (όπως επίσης και παραγωγοί μη μέλη μας που κατέθεσαν χρήματα προς τους πυρόπληκτους) τα οποία δεν έχει περαστεί η ενημερότητα τους έως την παραπάνω ώρα, μπορούν να στείλουν στο mail: i.papakyriacou@hotmail.com την φορολογική/ασφαλιστική τους ενημερότητα έτσι ώστε να τακτοποιηθεί αυτή η εκκρεμότητα.


    Με εκτίμηση

    Ο Γ.Γ. της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΚΑΤΕΡΙΝΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Όταν υπάρχει σωστή και έγκυρη και τεκμηριωμένη πληροφόρηση χωρίς ύβρεις και περιττά σχόλια αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους τα καταθέτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Μαΐου 2018
    30.08.2018
    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ συνέχισε την εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Μαΐου 2018. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 3.250 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 6.991,84 € (65% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Μάιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Εγώ έχω 6999,08. Αλλά αύριο πληρώνουν έως 20000. Οπότε μικρό το κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καλησπερα , εχω φβ 100kw σταθερο κ με ενδιαφέρει να το κανω τρακερ.
    Γνωριζει κανεις αν χρειαζεται να κανω κατι απο γραφειοκρατικης αποψης ?
    Η αν χρειαζεται να ενημερωσω τον λαγηε κτλπ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Τρελαμένε κακώς που σου απαντάω παλιό κομπλεξικέ.Αλλα ποιος ενημερώνει για τις πληρωμές;Πρώτα στο bog και μετά στα μέλη του συλλόγου του με χρονική διαφορά λίγων λεπτών;Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ.Βλέπεις δεν είναι όλοι ίδιοι σαν και σένα παλιό ΤΡΕΛΕ!!!Και δεν έχουν όλοι την ίδια ποιότητα.ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Έχει πληρωθεί κανένας από πειραιώς με τη χθεσινή εντολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. πληρώθηκε κανείς από Πειραιώς με βάση τις χθεσινές εντολές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Μαΐου 2018
    31.08.2018
    Συνεχίζεται, με νέες εντολές προς τις τράπεζες, η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Μαΐου 2018. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 2.040 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 20.308,19€ (80% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Μάιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Χμ, λες δηλαδή μέσα σε μια μέρα να πρόλαβαν να περάσουν 2040 τιμολόγια στο σύστημά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. κατερινη.κ τρελλαμενος αν δεν μπορεις εδω μεσα να μας δωσεις την οποιοδηποτε πληρωφορια κατσε εκει που εισαι οσο για τον χαρακτηρισμο που μας αποκαλεσες ολους εμας παρτο πισω.υγ.δεν θα πεσουμε στο επιπεδοσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. πληρώθηκα από Πειραιώς 6085 ευρ σήμερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Απαντήσεις
    1. Και εγώ με ALPHA είμαι και δεν έχουν μπει χρήματα ακόμη, για δευτέρα το βλέπω μάλλον έτσι όπως πάει δυστυχώς

      Διαγραφή
  85. Και με το καλο να ερθει και ο ΙΟΥΝΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. test.Μπορουν να πληρωσουν και Ιουνιο αλλα δεν εχουν υπαλληλους να περασουν τα τιμολογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τον Μάιο το έχω αναφέρει, αλλά δεν βλέπω να απασχολεί κανέναν ούτε μεμονωμένα ούτε σε επίπεδο συλλόγων. Κάνουν όλοι σαν να μην υπάρχει θέμα, ενώ το δηλώνουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι του πρώην ΛΑΓΗΕ....

      Διαγραφή
    2. Όταν το αναφέρατε τον Μάιο έθεσα το ερώτημα στον ΛΑΓΗΕ και το διέψευσαν.
      Επίσης γνωρίζω οτι κάθε φορά προκειμένου να πληρωθούμε περιμένουμε τα έσοδα του ΗΕΠ, ρύπους, χρέωσης προμηθευτών και άλλων εσόδων και όταν ο ΛΑΓΗΕ τα εισπράττει γίνονται και οι ανάλογες πληρωμές.
      Καθώς γράφετε με ψευδώνυμο θεώρησα ότι ήταν ράδιοαρβύλα και δεν συνέχισα το θέμα.

      Αν ζητάτε να συνδράμει σύλλογος σε ένα πρόβλημα μην περιμένετε να διαβάζουν το blog, μπορείτε να στείλετε mail.

      Διαγραφή
    3.  Την τελευταία φορά πλήρωσαν δύο μέρες στη σειρά. Το θεωρώ απίθανο είτε να εισέπραξε ο ΛΑΓΗΕ δυο μέρες συνεχόμενες, είτε να πέρασε μέσα σε μια μέρα χίλια τιμολόγια. Κάτι συμβαίνει, αλλα τί....

      Διαγραφή
    4. Απολύτως τίποτα δεν συμβαίνει. Εισέπραξαν από τον ΗΕΠ τα χρήματα την Πέμπτη και από το cash flow την Παρασκευή.

      Άλλη περίπτωση που μπορεί να συμβεί αυτό είναι να έχουν εισπράξει, χωρίς να το περιμένουν, αρκετά χρήματα και να μην προλαβαίνει το αρχείο πληρωμών να τρέξει όλο το ποσό, συνεπώς να βγουν 2 πληρωμές σε 2 ημέρες.

      Μην ψάχνετε φίδια εκεί που δεν υπάρχουν. Φίδια έχουμε και μάλιστα μεγάλα αλλά σε άλλα σημεία.

      Διαγραφή
    5. Οκ, δεκτό τότε. Πιό πολύ θα ανησυχούσα αν πράγματι δεν προλαβαίνουν να περάσουν τα τιμολόγια....

      Διαγραφή
    6. Εγώ πάλι gsis, το σκέπτομαι ανάποδα. Πιο πολύ με ανησυχεί όταν δεν υπάρχουν τα χρήματα!

      Διαγραφή
  87. Καλημερα αν ισχυει αυτο ειμαστε για κλαματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Γιανης παραγωγοί μη μέλη μας που κατέθεσαν χρήματα προς τους πυρόπληκτους) τα οποία δεν έχει περαστεί η ενημερότητα τους έως την παραπάνω ώρα, μπορούν να στείλουν στο mail: i.papakyriacou@hotmail.com την φορολογική/ασφαλιστική τους ενημερότητα έτσι ώστε να τακτοποιηθεί αυτή η εκκρεμότητα.ΓΙΑΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ Ν έχεις καταντήσει πιο γραφικός και από το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, προκαλώντας ακόμη και τα πιο κουτά πρόβατα της στάνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. όταν ο θεος εριχνε μυαλα καποιοι κρατουσαν ομπρελα. ε λοιπόν σε αυτούς λεμε απλα καληνύχτα ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. καλημερα η σελιδα του ΔΑΠΕΕ λειτουργει κανονικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Πληρωμή Μαΐου 6999,08 Οκ. Σήμερα το μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Εχω στειλει φορολογικη απο την προηγουμενη Δευτερα 27/08 και δεν εχει περαστει. Αντιμετωπιζει αλλος συνάδελφος ιδιο προβλημα? Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωστό το πρόβλημα. Εγώ θα περίμενα μέχρι την Πεμπτη και θα την ξαναέστελνα.

      Διαγραφή
  93. Καλησπερα..γνωρηζει κανεις..ή καποιος συλογος αν εχει ασχοληθει ν ενοχλησει καπου..καποιον..για τα κορεσμενα δυκτια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Μαΐου 2018
    06.09.2018

    Με νέες εντολές προς τις τράπεζες συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Μαΐου 2018, οπότε και θα εξοφληθούν 600 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 73.723,31€ (85% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Μάιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Πολύ μικρή πρόοδος στις πληρωμές. Δεν είχε cash flow χτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. To email infoape@lagie.gr που στέλνουμε τις ενημερότητες ισχύει ακόμα; Γιατί έχω στείλει εδώ και 10 ημέρες και δεν φαίνεται να έχουν περαστεί στο σύστημα... (εννοείται αυτές που βγαίνουν από gsis.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ενα μηνα στελνω συναδελφε και τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι κάνουμε; Μήπως έχει αλλάξει το email; Θα χάσουμε τις επόμενες πληρωμές!!

      Διαγραφή
    2. Bell και Andreas εγω παντως οτι εχω στειλει εως τωρα περνιεται μεσα στην εβδομαδα. Αν δεν ανηκετε σε κάποιον συλλογο, ίσως πρέπει να δείτε την λυση του να πατε απο τα γραφεια του ΛΑΓΗΕ(αφου τηλεφωνο ουτε καν...) ή να στείλετε κάποιον φίλος σας, εαν εσεις δεν εχετε την δυνατοτητα. Την περιπτωση του να ανηκετε σε καποιον συλλογο την αναφερω μονο διοτι για κατι τετοιες περιπτωσεις ειναι και η υπαρξη τους.

      Διαγραφή
    3. Στην πρώτη εντολή πληρωμής του Μαίου, αν και η ενημερότητα δεν φαινόταν να είχε περαστεί στο portal, πληρώθηκα κανονικά. Προσπάθησε και στο espentzou@lagie.gr.

      Διαγραφή
    4. Sanas αν νομίζεις οτι αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης των συλλόγων, δηλαδή να σου κάνουν τον κλητήρα, είτε στον σύλλογο που είσαι δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4, είτε δεν έχεις επικοινωνήσει ποτέ μαζί τους, είτε δεν παρακολουθείς τι συμβαίνει στην ρυθμιζόμενη αγορά που κειτουργούν οι επιχειρήσεις μας.

      Διαγραφή
    5. Οκ, λάθος μου και θέλω να το διορθώσω. Κ. Παπακυριακου, καταλαβαινω ότι αυτό που έγραψα το εκλάβατε ως οτι η ύπαρξη των συλλόγων είναι για κάτι τετοιες περιπτώσεις και μόνον. Όχι φυσικά και το διορθώνω. Λέω λοιπόν ότι για το συγκεκριμένο προβλημα που έχουν οι παραπάνω συνάδελφοι θα πρέπει να απευθυνθούν, εάν ανήκουν , στον σύλλογο τους διότι οι σύλλογοι σε κάτι τετοιες περιπτώσεις μπορούν να βοηθήσουν. Ελπίζω να έγινα κατανοητός πλέον.

      Διαγραφή
    6. κ. Sanas συγχωρείστε το ύφος μου και ευχαριστώ για την διόρθωση που κάνατε.
      Όπως όλοι έχω κι εγώ τις μέρες μου και κάποιες είμαι πιο ευέξαπτος.

      Διαγραφή
  98. Καλησπέρα , μήπως υπάρχει webbox προς πώληση ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ-ΕΧΕΙ CASH FLOW ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. cash flow είχε 5/9 θα έχει πάλι 9/9.
    Με κοινή λογική και όντας στο 85% του Μαίου, στις 20/9 πιθανόν να μπορεί να ξεκινήσει ο Ιούνιος με μικρά ποσά.
    Η έγκυρη ενημέρωση για πληρωμές συνεπάγεται εγγραφή σε σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Παπακυριακού αν γραφτώ στο σύλλογό σου θα μου περνάς τις φορολογικές ενημερότητες στο δαπεεπ γιατί τώρα δεν γίνετε τίποτα!!! δεν τις περνάνε τώρα θέλω μέσον να γίνει κάτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ?????????????
    Sanas7 Σεπτεμβρίου 2018 - 6:16 μ.μ.
    Bell και Andreas εγω παντως οτι εχω στειλει εως τωρα περνιεται μεσα στην εβδομαδα. Αν δεν ανηκετε σε κάποιον συλλογο, ίσως πρέπει να δείτε την λυση του να πατε απο τα γραφεια του ΛΑΓΗΕ(αφου τηλεφωνο ουτε καν...) ή να στείλετε κάποιον φίλος σας, εαν εσεις δεν εχετε την δυνατοτητα. Την περιπτωση του να ανηκετε σε καποιον συλλογο την αναφερω μονο διοτι για κατι τετοιες περιπτωσεις ειναι και η υπαρξη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ....Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ.....ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ;;;;;;;;;;;

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΞΟΛΟΓΟΙ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ;;;;;

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Tο καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αδιαφορούμε για αυτά που γράφει. Πολύ απλά βλέπεις το συγκεκριμένο όνομα και κατευθείαν προσπερνάς και το κείμενο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. .....ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ......Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ.......ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ........ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Θα παρακαλούσα ο διαχειριστής όποια σχόλια είναι υβριστικά και προσβλητικά και επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια να κόβονται.Μας έχουν κουράσει έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. .....ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ......ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ......ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕΝ.......ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ο τρελλλλλλαμενοσ κ παπαδακη μαλον το προβλημα του πρεπει να ειναι σεξουαλικο,για αυτο ο κ γιαννης παπακυριακου εχει δικιο αυτον δεν πρεπει να τον δωσεις σημασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ......ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.....ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ......ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ......ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ
      ΑΠΟΨΕΙΣ.......,..,..........,.......Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ε Ν Α....

      Διαγραφή
  111. Αυτό παντως συνάδελφοι ειναι απορίας άξιο. Πως δηλαδή ο διαχειριστής αυτου του blog αφήνει τέτοιους σχολιασμούς. Και δεν μιλάω μονο για τον trelamenos, γιατι υπάρχουν κι αλλα φηντανια στο παρελθον που έχουν όμοιες και ισως χειροτερες συμπεριφορες. Αν δουμε τις επιθεσεις προς ενα συγκεκριμενο ατομο εδω μεσα θα καταλαβουμε ολοι τι εννοω. Ειναι ομως θεμα του διαχειριστη αυτο και δεν μπορουμε να επέμβουμε. Μονο να αποχωρησουμε απο το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Οι πληρωμές δεδδηε ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ

      ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ.....ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.....ΣΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ......ΑΥΡΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ....

      Διαγραφή
  113. ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παπακυριακού αν γραφτώ στο σύλλογό σου θα μου περνάς τις φορολογικές ενημερότητες στο δαπεεπ γιατί τώρα δεν γίνετε τίποτα!!! δεν τις περνάνε τώρα θέλω μέσον να γίνει κάτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΟΡ. ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ 9 (INFOAPE@LAGIE.GR) ΑΠΟ 5/8 , ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 4/9 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ . ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Σε πιο τηλ θα επικοινωνήσω με τον σύλλογο αγροτικών φωτοβολταϊκών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. καλημερα σας
    Την βοηθειά σας.Σε πάρκο εχω εγκαταστήσει ρουτερ για on line λήψει δεδομένων και παράλληλα ειναι συνδεδεμένο και το weeb box sma ,.Εχω κάρτα με 2,5gb και μέχρι΄τώρα εδω και τρια χρόνια οι καταναλώσεις μου δεν ξεπερνούσαν τα 550mb .Απο 29 Αυγουστου έκανα προσθετη αγορά τρεις φορές και αναλώνονται αυθημερόν .Σήμερα μπήκανε 2,5gb και τώρα εξαφανίσθηκαν.Μίλησα με το τεχνικό τμήμα και δεν μπορούν να μου δώσουν λύση.Θέλω να αποκλείσω την υποκλοπή απο κάποιο τρίτο αλλα δεν εχω και τις αναλογες γνωσεις να το αντιμετωπίσω.Μήπως "κολάει" το weeb box ή το ρούτερ.Εχει κάποιος την εμπειρία και την γνωση να με κατευθύνει?
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει κλαπεί ο αριθμός σου από παράνομα ιντερνετικά κυκλώματα που ούτε οι πάροχοι ξέρουν να τα αντιμετωπίσουν. Η μόνη σίγουρη λύση είναι η αλλαγή αριθμού και κάρτας sim.

      Διαγραφή
    2. ΜΧ ΗΛΙΟΝ11 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:52 π.μ. εαν ειναι παλιο το συμβολαιο με τον παροχο
      σε ιντερνετ το κανουν για να πας σε καινουργιο συμβαολαιο τα ιδια κανανε και σε μενα η cosmote ειχα 1giga παλια συνδεση και μολις εβαλα και τις καμερες online πηγαν τις χρεωσεις στο θεο απο 20 ευρω το μηνα πηγε ο λογαριασμος στα 1350 εκανα εγραφο παραπονο στη cosmote γιατι καναν φραγη στα 1350 και οχι πχ στα 100 τα πηρα πισω και εκανα τελικα συμβολαιο 10giga 35 ευρω τον μηνα και τωρα βλεπω το ιδιο με τις 4 καμερες και μια ρομπτικη καμερα επιπλεον συν τα δεδομενα και οι χρεωσεις ειναι καμια 700 με 1000MB αντε και λιγο παραπανο ...η λυση να πας σε καινουργο συμβολαιο θα ειναι λιγοτερες σιγουρα οι χρεωσεις σε ΜΒ !!

      Διαγραφή
    3. Αν τυχόν έχουν χακάρει το καταγραφικό, η αλλαγή καρτας sim δεν θα είναι η λύση, καθώς το domain name θα είναι το ίδιο. Βασικά κοίτα αν βλέπεις τις κάμερες σου κανονικά. Χακάρουν τα καταγραφικά για να κάνουν bitcoin mining (έγινε σε μένα). Μια λύση είναι να πας σε p2p καταγραφικό το οποίο δεν χρειάζεται dyndns και port forwarding. Σχετικά με τις καταναλώσεις του ίντερνετ (και την ταχύτητα) εγώ πήγα σε δορυφορικό ιντερνετ. Έχει ένα αρχικό κοστος (τωρα νομίζω είναι περίπου 150-200 ευρώ) αλλα με 10-20 ευρώ το μήνα έχεις γρήγορο ιντερνετ και και αν τελείωσουν τα gb δεν σε αφήνει ξεκρέμαστο, απλά μειωνεται η ταχύτητα.

      Διαγραφή
    4. @ΜΧ ΗΛΙΟΝ
      ΕΞΑΡΤΆΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ROUTER που έχεις εγκαταστήσει και τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει καθώς και απο τον πάροχο.
      Ο ΠΟΤΕ είναι συνηθυσμένο να χρεώνει κίνηση που δεν έχει γίνει. Αν το ρουτερ που έχεις δεν καταγράφει κίνηση έχασες. Πετα το και πάρε σωστό ρουτερ, λιγότερο θα σου κοστίσει μακροπρόθεσμα.
      Στις ρυθμίσεις τώρα αν έχεις ανοιχτές πόρτες ή αν το router απαντάει σε ping μπορεί η κίνηση να οφείλεται σε προσπάθεια απο bot να σε χακάρουν. Είναι συνηθυσμένο και χιλιάδες bot σκαναρουν καθημερινά όλες τις δ/νσεις στο internet. Σου προτείνω λοιπόν να κλείσεις όλες τις πορτες και να ρυθμίσεις το ρουτερ να μην απαντάει σε ping. Για να μπαίνεις μεσα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιου ειδους vpn.
      Τέλος αν έχει χακαριστεί ηδη το καταγραφικό σου, πετα το και πάρε ένα με 50-80 ευρώ με δυνατοτητα cloud.

      Διαγραφή
    5. @gsis
      Ποιος δίνει δορυφορικό με 10-20ευρω/μηνα, μπορεις να μας πεις?

      Διαγραφή
    6. http://www.datafast.gr/ Εγώ πληρώνω 14 ευρώ για 8 gb (Datafast 8 flat) χωρίς static ip (το καταγραφικό μου είναι p2p και δεν χρειάζομαι). Βγάλανε και καινούρια προγράμματα (μου τα στείλανε με mail δε νομίζω να αναφέρονται online) με static ip. 1gb 12 ευρώ (+ΦΠΑ εννοείται), 10gb 20 ευρώ (+ΦΠΑ)

      Διαγραφή
  117. https://energypress.gr/news/nees-dikastikes-apofaseis-epidikazoyn-tokoys-yperimerias-se-paragogoys-ape-logo-kathysterisis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ανακοίνωση για νέο τρόπο αποστολής φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων
    11.09.2018

    Η ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ ανακοινώνει ότι, αποκλειστικά για τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες των παραγωγών ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ που εκδίδονται ηλεκτρονικά, από τις 12/9/2018 θα γίνονται αποδεκτές μόνο στο infoape@dapeep.gr που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.

    Για την ευκολότερη επεξεργασία του email, οι παραγωγοί παρακαλούνται να εφαρμόζουν τους ακόλουθους κανόνες στη σύνταξη του email.

    SUBJECT/ΘΕΜΑ/ΤΙΤΛΟΣ: Το ΑΦΜ για το οποίο στέλνεται η φορολογική/ασφαλιστική ενημερότητα. Κάθε e-mail θα πρέπει να αναφέρεται σε ένα και μόνο ένα ΑΦΜ.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Το περιεχόμενο του email θα πρέπει να είναι τα σχετικά αρχεία ενημεροτήτων (φορολογική ή/και ασφαλιστική) ως συνημμένα (attachments) σε μορφή PDF.

    Η ονομασία του αρχείου για την φορολογική ενημερότητα θα πρέπει να είναι: for_τοΑΦΜσας.pdf. Έτσι π.χ. για την ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ που έχει ΑΦΜ 099936480 η ονομασία του αρχείου για τη φορολογική ενημερότητα θα είναι for_099936480.pdf

    Αντίστοιχα η ονομασία του αρχείου για την ασφαλιστική ενημερότητα θα πρέπει να είναι: asf_τοΑΦΜσας.pdf. Έτσι π.χ. για την ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ που έχει ΑΦΜ 099936480 η ονομασία του αρχείου για την ασφαλιστική ενημερότητα θα είναι asf_099936480.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Κυριε τσακαλε ειναι ρητη η ανακοινωση μονο μεσω meil!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ

    ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΠΙΘΑΝΟΝ....ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ.....ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ.....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.......ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Καλησπέρα!Να ρωτησω;Έχει κάποιος εδώ μέσα κινηθεί δικαστικά για τους τόκους υπερημερίας;Και αν ναι τι κατάληξη είχε;Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Chaos-7 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ MAIL andre13aig@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Για ποιό λόγο δεν αποφασίζουν να δέχονται και τα τιμολόγια ηλεκτρονικά?.. Αφού έτσι και αλλιώς είναι αθεώρητα. Θα περιμένουμε 4-5 χρόνια να πάρουν και αυτη την απόφαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ποιος το λέει ότι δεν τα δέχονται;
    http://www.lagie.gr/systima-eggyimenon-timon/ape-sithya/plirofories-logistirioy/
    "ΠΡΟΣΟΧΗ αποδεκτά γίνονται μόνο πρωτότυπα παραστατικά. Μην αποστέλλετε τιμολόγια με FAX.

    Εναλλακτικά εάν τα παραστατικά έχουν εκδοθεί με μηχανογραφικό τρόπο και δεν φέρουν χειρόγραφη υπογραφή ή σφραγίδα μπορούν να αποσταλούν με μορφή pdf στο email: info@lagie.gr"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Εστειλα ενημερότητες στο infoape@dapeep.gr και μου ηρθε αυτοματα απαντηση
    Email Received from InfoAPE
    ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΚΕ Ή ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015. Πρόσφατα και μετα απο πολές αναβολές εκδικάστηκε η αγωγή .Ο δικηγόρος του ΛΑΓΗΕ προέβαλε πλήθος ενστάσεων και αντιρήσεων. Υποβλήθηκαν εκ μέρους μας απαντήσεις και αιτιολογήσεις και αναμένουμε την οριστική απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΜΧ ΗΛΙΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Σε πιο faxμπορούμε να στείλουμε φορολογική ενημεροτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ