Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Aπρίλιος -Πληρωμή Ιούλιος 2018

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.




Για να μπορέσετε να σχολιάσετε  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"



Οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα κόβονται

326 σχόλια:

  1. Καλημέρα ξέρει κανείς αν πληρωσε η Πειραιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας,
    η ερώτησή μου είναι για όποιον ξέρει και μπορεί να βοηθήσει:
    τον περασμένο μήνα δεν τον πληρώθηκα διότι ενώ είχα στείλει φορολογική ενημερότητα πάρα πολλές φορές, δεν την είχαν περάσει. Με τις πληρωμές που γίνονται τώρα θα πληρωθώ και τους 2 μήνες ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. tolis16 Ιουλίου 2018 - 10:26 π.μ. να τους παρεις τηλεφωνο η να γινεται να απς απο εκει !!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ,
      Έχει κάποιον άλλο τηλεφωνικό αριθμό διότι καλό στο 2118800700 και μετά το 2 αλλά τόσην ώρα δεν απαντάει κανένας.
      και πάλι ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    3. Εφόσον περαστεί η ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ θα πληρωθείς και τα δυο ποσά μαζί οταν φτάσει το ύψος της πληρωμής που ειναι να λάβεις και απο τα δυο τιμολόγια .Τωρα αν η ενημετοτητα δεν ειναι απο το taxis και την στέλνεις με ταχυδρομείο ή κούριερ να ζητήσεις να υπογράψουν με ονοματεπώνυμο ποιος ειναι ο παραλήπτης αν ειναι ηλεκτρονική φαίνεται στο Mail η ημερομηνια αποστολής και μπορεις να βρεις εύκολα την άκρη εφόσον σου απαντήσουν ήπιας απο εκεί

      Διαγραφή
    4. Προς Tolis : Πότε περάστηκε η φορολογική ενημερότητα; Δεν είχε περαστεί ούτε στις 12/7; Αν ναι, έπρεπε να έχετε πληρωθεί με την τελευταία πληρωμή.
      Υπάρχει όμως και η περίπτωση για κάποιο λόγο ο ΛΑΓΗΕ να μην παρέλαβε το τιμολόγιο ή να μην το πέρασαν στο σύστημα.
      Αν θέλετε μπορείτε να με καλέσετε στο 6939513778, προκειμένου να σας βοηθήσω.

      Διαγραφή
    5. Μην ξεχάσεις μαζί με τη βοήθεια να του πουλήσεις συμβόλαιο συντήρησης και ασφάλεια.

      Διαγραφή
    6. Δώσε λοιπόν το δικό σου τηλέφωνο και βοήθησε τον εσύ!
      Εάν όμως δεν το κάνεις, να μην γράφεις γελοία σχόλια.

      Αντιλαμβάνομαι ότι σου έχουν δώσει εντολή όποτε γράφω να πετιέσαι και να γράφεις ότι σου κατέβει, αλλά πρέπει να καταλάβεις και πότε γίνεσαι γραφικός.

      Διαγραφή
    7. Γιατί προσβάλλεσαι, η πώληση ασφαλειών και συμβολαίων συντηρησης επί προμηθεία δεν ειναι ντροπή. Το να κρύβεις τον πραγματικό σου ρόλο / ιδιότητα είναι κακό. Αν μάλιστα για τις προμήθειες κόβεις φορολογικό παραστατικό και φορολογείσαι, όλα καλά...!!!

      Διαγραφή
    8. Μάλιστα επισκέφτηκα το προφίλ σου στο facebook και είδα πως επίσημα δηλώνεις πρώην ιδιοκτήτης της εταιρείας Παπακυριακού ΜΕΠΕ, ενώ ως επίσημη επαγγελματική σου δραστηριότητα τώρα δηλώνεις πως εργάζεσαι στην εταιρεία Voltalia. Αν πράγματι έχεις πουλήσει την εταιρεία και δεν έχεις καν φωτοβολταϊκό πάρκο, είναι ντροπή να δίνεις εδώ συμβουλές. Το πιθανότερο ωστόσο είναι να μεταβίβασες την εταιρεία σε συγγενή σου Κύπριο στην Κύπρο, ώστε να μη φορολογείσε εδώ πλήρωσε αλλά και να μην πληρώνεις ασφαλιστικές εισφορές. Σε ότι αφορά τη Voltalia τώρα, γνωρίζω πως κάνει συντηρήσεις πάρκων. Επειδή μηχανικός δεν είσαι, δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο κάνεις γιαυτήν πέρα από πωλήσεις συμβολαίων. Υπάρχει κάτι σε αυτό που σε κάνει να ντρέπεσαι και γίνεσαι επιθετικός εναντίον μου;;;

      Διαγραφή
    9. Η φαντασία σου για άλλη μια φορά οργιάζει. Υπάρχει λόγος που με ψάχνεις και στο facebook; Σε τρώει η περιέργεια;

      1. Έστω ότι πούλησα την εταιρεία, αυτό με κάνει να μην μπορώ να δώσω συμβουλές; Δεν έχω π.χ. κάποια νομιμοποίηση; Και αυτό θα το κρίνεις εσύ;
      2.Όχι δεν πούλησα τον σταθμό, ακόμα και να το είχα κάνε, το εισόδημα του σταθμού φορολογείται στην Ελλάδα, συνεπώς και σε εσκιμώο να το πούλησα πάλι 29% φόρο θα έχει και αν υπάρχουν διανεμόμενα άλλα 15% (σε ΑΕ,ΕΠΕ κ.τ.λ.) Υπάρχει μήπως κάποιος λόγος που εσύ το έχεις στο όνομα της γυναίκας σου; Προφανώς επειδή έχεις δίπλα την Βουλγαρία και το έκανες θεωρείς ότι το κάνουν όλοι;
      3. Το τί κάνω και τί όχι για την Voltalia άσε να το κρίνει ο πρόεδρος της εταιρείας που συνεργάζομαι από το 2014. Την τελευταία φορά έγραψες ότι ζημίωσα την εταιρεία και πως γι αυτόν τον λόγο της πλήρωσα το ΣΤΕ για την διακοψιμότητα! Επίσης ότι πληρώνομαι με μαύρα. Πίσω από την ανωνυμία που σου δίνει αυτό το blog (κακώς) με την κάθε ευκαιρία πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα και λες ¨ ότι πιάσει¨. Για κακή σου τύχη έχεις πέσει σε άνθρωπο που θέλει να κοιμάται ήσυχος τα βράδια, οπότε τα παραπάνω ανήκουν στην σφαίρα της δικής σου φαντασίας και μόνο.
      Επειδή προσπαθείς να μπεις πάλι στο παιχνίδι να γράφουμε κατεβατά που δεν ενδιαφέρουν κανέναν, δεν θα σου κάνω την χάρη.
      ΔΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (tolis) ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ

      Διαγραφή
    10. Εγώ απλά συνέθεσα αυτά που γράφεις δημόσια στο Facebook με αυτά που προσπαθείς να πουλήσεις εδώ. Δηλαδή ότι είσαι ΠΡΩΗΝ ιδιοκτήτης του ΦΒ σταθμού σου και πως τώρα δηλώνεις εργαζόμενος στη Voltalia. Αν δεν απασχολείσαι στις πωλήσεις συμβόλαιων συντήρησης, ως ανειδίκευτος τι άλλο μπορείς να κάνεις εκεί; Εγώ δεν αναφέρθηκε σε ξεχορτάριασμα κλπ...

      Διαγραφή
    11. Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις Παπακυριακού, τον ΕΦΚΑ τον εκανες γαργάρα πουλώντας εικονικά την εταιρεία σε συγγενή σου στην Κύπρο. Δεν πληρώνεις ΕΦΚΑ για το εισόδημα που ρέει στην τσέπη σου από το ΦΒ. Οπότε αν π.χ. αρρωστήσεις ή χτυπήσεις και χρειαστείς πχ νοσοκομείο, περίθαλψη, φάρμακα κλπ, εμείς οι υπόλοιποι οι Έλληνες θα σε πληρώνουμε και εσένα και την οικογένεια σου (προστατευόμενα μέλη) από τις εισφορές μας.

      Διαγραφή
  3. το site των ενημερωτικων ειναι ακομα κατω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ14 Ιουλίου 2018 - 10:23 π.μ.
    ΠΑΝΤΩΣ trelamenos ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ????ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ????
    Απάντηση
    Απαντήσεις


    trelamenos16 Ιουλίου 2018 - 12:17 μ.μ.
    AΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΣΕ ΕΙΚΟΣΑΡΑΚΙΑ ΚΙΝΗΤΑ(10) ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. tolis16 Ιουλίου 2018 - 10:26 π.μ. Αν η φορολογική σου ενημερότητα είναι από το taxisnet και την στέλνεις στο infoape@lagie.gr και δεν την έχουν περάσει ακόμα είναι να πας από κει και να τους πάρει(ο διάολος) και να τους σηκώσει....αν πάλι δεν πληρωθείς γράψε μου ένα μαιλ να σου πω τι να κάνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα. Πειραιώς πλήρωσε επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για δεδδηε ξέρει κανείς πότε θα ξεκινήσουν οι πληρωμές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πειραιώς πλήρωσε σήμερα.
    Με τον Απρίλιο δεν είχαν πει ότι θα πλήρωναν και το μεταβατικό τέλος?
    Δεν είδα κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον λαγηε λέτε ότι πλήρωσε η δεδδηε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για δεδδηε λέτε ότι πλήρωσε η λαγηε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ SIDE ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ ΠΟΥ ΛΑΜΑΒΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΕΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΚΤΛ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ 6/6/2018 ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ Κ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΒΑΖΕ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O παρών ιστότοπος έχει μεταφερθεί στο https://ape.dapeep.gr. Η πρόσβαση γίνεται με:



    - τις τελευταίες εκδόσεις των Internet Explorer, Mozilla Firefox

    - τους ίδιους κωδικούς (δεν χρειάζεται να γίνει νέα εγγραφή)



    This site has been moved to https://ape.dapeep.gr. Please use Internet Explorer or Mozilla Firefox and the same credentials

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ακριβως αλλα το συστημα με τις ενημερωσεις στα ενημερωτηκα δεν ειναι ενημερωμενο εμενα εχει τη παλια ημερομενια ληξης τη καινουργια που ειχαν περασει πριν το νεο σαιτ δεν την εχουν δεν ξαναβαλει !!!!

      Διαγραφή
  14. ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ -ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ https://ape.dapeep.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπαίνετε κανονικά στα εκαθαριστικα σημειώματα? Προσπαθώ από Internet Explorer και Mozilla αλλά τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι από mozilla/Firefox. Πρώτα όμως σου βγάζει ότι δεν είναι ασφαλής η ιστοσελίδα, οπότε πρέπει να επιλέξεις να προχωρήσει σε μη ασφαλή σύνδεση.

      Διαγραφή
  16. https://ape.dapeep.gr/ords/f?p=103:LOGIN_DESKTOP:::::: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ!!!!ΑΦΟ ΕΙΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. AYTH KAI AN EINAI ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥΣ Ο Λ.ΑΓ.Η.Ε.
    Δημιουργήθηκε : Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 15:00

    Διαβάστε το μεσημέρι της Τρίτης 17/7 στο afo.gr :
    Για ποιο λόγο ο Λ.ΑΓ.Η.Ε. ετοιμάζεται να μην ξαναπληρώσει τους παραγωγούς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
    Ποιος είναι ο καινούργιος φορέας με τον οποίο θα εμπλακούν οι παραγωγοί
    Ποια είναι η νέα διεύθυνση παραλαβής των σημειωμάτων παραγωγής
    Τι αλλάζει στο σύστημα ανάγνωσης της καταχωρημένης ενημερότητας
    Ποιο βατό το σύστημα ανάκτησης παλαιότερων ενημερωτικών σημειωμάτων
    Διαθέσιμες πλέον σε όλους τους παραγωγούς, οι πληροφορίες που έχουν ήδη τα Μέλη του Π.Σ.Α.Φ. και οι SUPPORTED εδώ και μία εβδομάδα...! ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ!!!!!!ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΔΑΦΝΙ ΜΕΡΙΑ!!!!!!!!ΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!!!!!!!!!ΠΟΣΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ!!!!!ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΡΜΕΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αξιότιμοι συνάδελφοι,


    Όπως θα έχετε παρατηρήσει η ιστοσελίδα του Λ.ΑΓ.Η.Ε. από την οποία έχουμε πρόσβαση στα ενημερωτικά σημειώματα και στον πίνακα ενημεροτήτων (ασφαλιστικές- φορολογικές), δεν λειτουργεί από την Παρασκευή 13/07/2018.

    Η νέα σελίδα από την οποία ο παραγωγός έχει πρόσβαση σε ενημερωτικά σημειώματα και στον πίνακα ενημεροτήτων είναι : https://ape.dapeep.gr/ords/f?p=103:LOGIN_DESKTOP::::::


    Σημαντικό :

    Mέχρι και τις 10:30 σήμερα, στον πίνακα ενημεροτήτων εμφανίζεται ως ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης : 28/06/2018 18:30:13

    ​Πλέον έχει διορθωθεί και η τελευταία ενημέρωση είναι : 16/07/2018 18:30:38

    Η επόμενη πληρωμή θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, ακόμα δεν είναι γνωστό το ποσό πληρωμής.

    Θα σταλεί νέα ενημέρωση.


    Με εκτίμηση,

    Ο Γ.Γ. της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.

    Παπακυριακού Γιάννης

    κιν. 6939513778

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Στα 6,000 - 6,500 θα είναι η πληρωμή της εβδομάδας και το επόμενο cash flow τη Δευτέρα στις 23/7. Οπότε μη σκιάζεσαι Παπακυριακού και τζους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οπότε Παπακυριακού η εισφοροαπαφυγή σου στον ΕΦΚΑ είναι καραμπινάτη, αφού η πώληση της εταιρείας σου είναι μαϊμού. Σε ότι αφορά την φοροαποφυγή, ερευνάται το θέμα του αν γλυτωνεις το 15% του φόρου μερισμάτων. Εσύ όμως ζεις εδώ και εισπράττεις τα χρήματα από τις πωλήσεις ρεύματος του ΦΒ σου από τους Έλληνες Καταναλωτές και επιπλέον καρπώνεται τις υπηρεσίες που πληρώνουν με αίμα οι έλληνες όπως άμυνα, υγεία, κράτος, διοίκηση κλπ. Και μη μου πεις πως δεν σου αρέσουν και τις βρίσεις, γιατί τότε πάρε τα κανέλα σου και πήγαινε τα στην Κύπρο για να μην είσαι μαιμουδιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Το ποσό πληρωμής δεν το ξέρει ούτε ο ΛΑΓΗΕ αλλά το ξέρεις εσύ
      2. Το cash flow απ΄ όσο γνωρίζω είναι για τις 26/07 και όχι 23
      3. Σου έγραψα οτι δεν έχω πουλήσει το πάρκο, εσύ τον ΧΑΒΑ σου
      4. Πως ερευνάται ποιό θέμα καμάρι μου; Για να γλυτώσω το φόρο στα διανεμόμενα θα έπρεπε να ρίξω τα κέρδη στο αποθεματικό, ΧΑΙΒΑΝΙ.Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
      5. Αν πλήρωνε ο μέσος Έλληνας αυτά που πληρώνω εγώ από τα 18 μου, η χώρα δεν θα είχε μπει σε μνημόνιο
      6. Επιπλέον έχω ιδιωτική ασφάλιση
      7. Θα γράψεις και άλλες μπαρούφες;

      ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ;

      Διαγραφή
    2. Την μαϊμουδιά με την εταιρεία σου, την φοροαποφυγή, την εισφοροαποφυγή όσο και να χτυπιέσαι και να βρίζεις δεν την σκεπάζεις. Αν υπήρχαν μέλη στον ψευτοσύλλογο σου, φυσιολογικά θα έπρεπε να δώσεις εξηγήσεις στο αν έχεις πάρκο. Αλλά οταν όλα είναι μούφα, τι να λέμε τώρα.....

      Διαγραφή
    3. Το cash flow είναι 23/7 και πας για νέα φόλα!! Όσο για τα βρισίδια σου τα αφήνω στη κρίση του διαχειριστή.

      Διαγραφή
    4. To cash flow είχε αποφασιστεί να γίνει στις 26/7 και η ημερομηνία άλλαξε για τις 23/07.

      Διαγραφή
    5. Εαν αυτό κατάλαβες επειδή είχες μια πιο πρόσφατη πληροφόρηση, ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ!

      ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ!

      Διαγραφή
  22. Εγώ Παπακυριακού προσπαθώ και είμαι αντικειμενικός, βασιζόμενος μονο πάνω σε όσα εσύ δημόσια στη σελίδα σου στο Facebook γράφεις ή έχεις εδώ γράψει και ειλικρινά δεν σου χρεωνω τίποτα που δεν κατανάλωσες, όπως για παράδειγμα δημόσια εκπαίδευση. Όπως πάλι εσύ γράφεις, πήγες σε ιδιωτικό σχολείο (Ιόνιος σχολή) και μετά σε ιδιωτική σχολή κομμωτικής. Οπότε για την εκπαίδευση σου αντικειμενικά δεν πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι γιαυτό και δεν την ανέφερα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. βγαζει σε κανεναν την παρακατω εικονα:

    http://prntscr.com/k7eyi6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nωρίτερα δεν έβγαινε η εικόνα αυτή σε αντίθεση με τώρα. Προφανώς η μηχανογράφηση το δουλεύει ακόμα, κάντε υπομονή.

      Διαγραφή
    2. και στον πίνακα ενημεροτήτων έχουν διαγραφεί τα πάντα αυτή τη στιγμή.

      Διαγραφή
  24. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ17 Ιουλίου 2018 - 10:53 π.μ.

    Αξιότιμοι συνάδελφοι,


    Όπως θα έχετε παρατηρήσει η ιστοσελίδα του Λ.ΑΓ.Η.Ε. από την οποία έχουμε πρόσβαση στα ενημερωτικά σημειώματα και στον πίνακα ενημεροτήτων (ασφαλιστικές- φορολογικές), δεν λειτουργεί από την Παρασκευή 13/07/2018.

    Η νέα σελίδα από την οποία ο παραγωγός έχει πρόσβαση σε ενημερωτικά σημειώματα και στον πίνακα ενημεροτήτων είναι : https://ape.dapeep.gr/ords/f?p=103:LOGIN_DESKTOP::::::


    Σημαντικό :

    Mέχρι και τις 10:30 σήμερα, στον πίνακα ενημεροτήτων εμφανίζεται ως ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης : 28/06/2018 18:30:13

    ​Πλέον έχει διορθωθεί και η τελευταία ενημέρωση είναι : 16/07/2018 18:30:38

    Η επόμενη πληρωμή θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, ακόμα δεν είναι γνωστό το ποσό πληρωμής.

    Θα σταλεί νέα ενημέρωση.


    Με εκτίμηση,

    Ο Γ.Γ. της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.

    Παπακυριακού Γιάννης

    κιν. 6939513778
    ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα. Σχετικά με το νέο site, βλέπετε κανονικά τα ενημερωτικά σημειώματα και τις ενημερωτητες; γιατί σε μένα δεν εμφανίζονται, παρα3 μόνο γράφει errorxxxxxxxxxxxxxxx.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδια υπομονη το πρωι το site δουλευε μαλλον ειχαν καποια λαθη και ισως και καποιες ενημερωσεις ακαταχωρηστες υπομονη !!

      Διαγραφή
  26. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ
    ================

    ΠΙΘΑΝΟΝ....ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ....23 ΙΟΥΛΙΟΥ....ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. παπα -κυριάκο ξύπνησες αργά καμάρι μου....έχασες πελατεία...………..ρεεεεεεεεεεεε ο βλάχος είναι ποιο τίμιος από τον μιζαπάρε -παπαρε αγορίνα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εσύ να μπεις με πραγματικό όνομα και ΑΦΜ και μετά γράψε ότι θέλεις.
    Πίσω από την ανωνυμία σου είναι βολικό να γράφεις ότι κατέβει στο βλαχοκέφαλο σου. Αφού είσαι άντρακλας λοιπόν (και δέρνεις κι όλας) βάλε τα στοιχεία σου να σε δω. Επειδή (για να μιλήσω και στην γλώσσα σου που καταλαβαίνεις) είσαι κότα λυράτη δεν πρόκειται να το κάνεις ποτέ. Τρελαμένος λοιπόν...με λατινικά παρακαλώ.
    Αλήθεια στο χωριό έτσι σε φωνάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έτσι με φωνάζουν και στο χωριό και στην στάνη εμένα ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΆΡΙ ΜΟΥ, Η ονομασία Βλάχος είναι ασαφής με γενικό κανόνα να σημαίνει τον λατινόφωνο,γιαυτο είμαι τρελαμενος(trelamenos) με λατινικα γίδι,hairdresser .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  30. Αργησες !!!!!!!!!!!δες τι ενημέρωση έχει παπα-κυριάκο ο βλάχος hairdresser

    trelamenos17 Ιουλίου 2018 - 9:57 π.μ.

    O παρών ιστότοπος έχει μεταφερθεί στο https://ape.dapeep.gr. Η πρόσβαση γίνεται με:



    - τις τελευταίες εκδόσεις των Internet Explorer, Mozilla Firefox

    - τους ίδιους κωδικούς (δεν χρειάζεται να γίνει νέα εγγραφή)



    This site has been moved to https://ape.dapeep.gr. Please use Internet Explorer or Mozilla Firefox and the same credentials

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Trelamene κι εγώ που νόιμιζα οτι σε λένε Γιάννη Μαύρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ
    =================

    ΆΡΧΙΣΕ Η ΠΛΗΡΩΜΉ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ !! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπέρα , τα ενημερωτικά του Ιουνίου έχουν αναρτηθεί , δεν γνωρίζω αν είναι για όλους η τα περνούν λίγα λίγα , πριν 5 λεπτά που μπήκα το νέο site δούλευε κανονικά και οι ενημερότητες ήταν περασμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλησπέρα, ξέρει κανείς το τιμολόγιο θα το κόψουμε στον ΛΑΓΗΕ ΑΕ ή στην νέα επωνυμία ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ όπως γράφει πλέον το ενημερωτικό σημείωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε.

      και στην περιγραφή (επειδή δεν χωράει ολόκληρο) αρκεί το :
      Διαχειριστής Α.Π.Ε.

      Διαγραφή
    2. Τα τιμολόγια θα αποστέλλονται παντα στην ίδια διεύθυνση ετσι δεν ειναι?Μονο ο τίτλος αλλάζει

      Διαγραφή
    3. Ευαγγελος18 Ιουλίου 2018 - 1:46 π.μ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΑΠΕΕΠ ΚΑΣΤΟΡΟΣ 72 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΚ 185 45

      Διαγραφή
    4. Καλημέρα σας στο επάγγελμα τι γράφουμε ? συνεχίζει το ΝΠΔΔ?

      Διαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στο νεο σιτε δεν μπαινουμε απο google chrome. Βγαζει error.
    Απο explorer ολα κανονικα με τους εν ισχυ κωδικους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το παρακάτω αφορά τους παραγωγούς σε Μύκονο, Πάρο και Σύρο :

    Σήμερα υπάρχει το παρακάτω δημοσίευμα στο energypress :

    https://energypress.gr/news/sti-dikaiodosia-toy-lagie-pernane-oi-ape-syroy-paroy-mykonoy-kratane-tis-tarifes-toy-mi

    "Παρόλα αυτά, στο κρίσιμο ζήτημα της αποζημίωσης (ταρίφας), οι ήδη εγκατεστημένοι σταθμοί ΑΠΕ, αιολικά και φωτοβολταϊκά, θα συνεχίζουν να έχουν την αντιμετώπιση που είχαν."

    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
    Στην υπουργική απόφαση αναγράφεται ότι οι αιολικοί σταθμοί θα πάρουν την αντίστοιχη τιμή (ν.4254) για το διασυνδεδεμένο σύστημα, συνεπώς η τιμή τους αλλάζει, σε αντίθεση με τους σταθμούς φ/β που κρατάνε την ίδια τιμή. Επίσης θα τους επιβληθεί (και στις 2 τεχνολογίες), το μεταβατικό τέλος ασφάλειας εφοδιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να ρωτήσω. Εμείς που έχουμε δάνειο για τα φωτοβολταϊκά στην Πειραιώς ποσες μερες πριν έχει δικαίωμα η τραπεζα να σου δεσμευσει τα χρήματα. Γιατί με την τράπεζα δεν βγάζω άκρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλλιόπη Παπαμαρκακη18 Ιουλίου 2018 - 11:48 π.μ.
      ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΛΛΑ Η ΜΕ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Η ΜΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕς ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩς

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Διότι εμείς έχουμε τέλος του Αύγουστου την δοση του δανείου μας και μας τα δεσμεύουν από τώρα γι αυτό ήθελα να δω αν γίνεται κάτι ανάλογο και σε άλλους

      Διαγραφή
    4. Καλλιόπη Παπαμαρκακη18 Ιουλίου 2018 - 12:31 μ.μ.στην εθνικη που ειμαι εγω δεν γινεται εχω καλη σχεση με το καταστημα και ειναι πιο λασκα τα πραγματα οπου ειναι συμφερον και για του δυο και για μενα και για το καταστημα οπου το δανειο φαινεται ενημερο οταν ειναι η δοση !! η πειραιως κανει οτι γουσταρει !!

      Διαγραφή
    5. 1. Εφόσον έχετε διανειοδοτηθεί από την Πειραιώς, πιθανότατα πληρώνετε το δάνειο ανά τρίμηνο. Σε αυτήν την περίπτωση και ανάλογα το ποσό του δανείου, ναι μπορούν να σας δεσμεύσουν ποσά (αν το ποσό στον δεσμευμένο δεν επαρκεί).
      2. Στους περισσότερους παραγωγούς γίνεται δέσμευση ποσού. Ανάλογα με την εικόνα του κάθε παραγωγού και η αντιμετώπιση της τράπεζας διαφέρει. Επίσης σε κάποιες δανειακές συμβάσεις, υπάρχει πρόσθετο παράρτημα σχετικά με τις δεσμεύσεις (σε ελάχιστους). Στους περισσότερους ισχύει το 3
      3. Στις περισσότερες συμβάσεις με την Πειραιώς αναγράφεται (στο τέλος της πρώτης σελίδας), ………..ανεξάρτητα αν το Χρέος είναι ληξιπρόθεσμο ή όχι η τράπεζα..... Το οποίο είναι αόριστο και προφανώς καταχρηστικό. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 αποφάσεις δικαστηρίων σχετικά με αυτό. Θα σας συμβούλευα σε καμία περίπτωση να μην εμπλακείτε σε δικαστική διαμάχη με τράπεζα για το συγκεκριμένο θέμα. Πλέον οι υπερημερίες έχουν μειωθεί κατά πολύ, οπότε προσαρμόστε τα οικονομικά σας ανάλογα.

      Σε μεγάλο μέρος των παραγωγών η Πειραιώς δεσμεύει το ποσό της επόμενης δόσης και αποδεσμεύει τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή
  40. Ο ΛΑΓΗΕ παραμένει ή πλέον μετονομάστηκε σε ΔΑΠΕΕΠ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Andreas18 Ιουλίου 2018 - 11:49 π.μ.
      ΝΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΧΘΕς
      Η νέα σελίδα από την οποία ο παραγωγός έχει πρόσβαση σε ενημερωτικά σημειώματα και στον πίνακα ενημεροτήτων είναι : https://ape.dapeep.gr/ords/f?p=103:LOGIN_DESKTOP::::::

      Διαγραφή
  41. Στο νέο site σε συσκευές Apple δεν μπορώ να μπω γνωρίζει κανείς με ποιον browser μπορώ να μπω;;

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγκατέστησε τον Firefox. Κι εγω Mac έχω και εχψ προβλημα με Chrome. Με Safari δεν δοκιμασα ακόμη

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
      Εγκατέστησα τον Mozilla Firefox και τα ίδια προβλήματα έχω και δεν μου δουλεύει ούτε στο iPhone παρόλο που είμαι πλήρως αναβαθμισμενος. Δεν ξέρω τί να πω. Όποιος έχει καμία ιδέα ας μου απαντήσει

      Διαγραφή
    3. Explorer ή Microsoft edge. Safari και chrome δεν δουλεύουν.

      Δεν είμαι ηλεκτρονικός αλλά :
      1. Γιατί δεν αποκτάται πρόσβαση στα ενημερωτικά σημειώματα από υπολογιστή (να μπορείτε να τα αποθηκεύετε κι όλας)
      2. Κάπου διάβασα ότι τα iphone έχουν κάποιο πρόβλημα συμβατότητας με τον mozilla

      Διαγραφή
  42. Το email που στέλνουμε τις ενημερότητες (infoape@lagie.gr) άλλαξε ή παραμένει το ίδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Για την ώρα παραμένει το ίδιο. Όταν αλλάξει θα υπάρξει ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας στο επάγγελμα τι γράφουμε ? συνεχίζει το ΝΠΔΔ?

      Διαγραφή
    2. TH17 Ιουλίου 2018 - 5:36 μ.μ.

      Καλησπέρα, ξέρει κανείς το τιμολόγιο θα το κόψουμε στον ΛΑΓΗΕ ΑΕ ή στην νέα επωνυμία ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ όπως γράφει πλέον το ενημερωτικό σημείωμα;
      Απάντηση
      Απαντήσεις

      ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ17 Ιουλίου 2018 - 7:53 μ.μ.

      ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε.

      και στην περιγραφή (επειδή δεν χωράει ολόκληρο) αρκεί το :
      Διαχειριστής Α.Π.Ε.

      Διαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο Mozilla fiefox ακόμα δεν αναγνωρίζεται στα προϊόντα τη apple στην Ελλάδα!Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλησπέρα έχω θέμα και δεν μπορώ να μπω στην σελίδα , σας το κάνει και εσάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αξιότιμοι συνάδελφοι,



    Το ποσό πληρωμής για τιμολόγια παραγωγής Απριλίου 2018 θα ανακοινωθεί πιθανότατα αύριο (το αργότερο την Παρασκευή), πληρωτέο ποσό: 6.260 ευρώ.

    Η ημερομηνία του επόμενου cash flow της Δ.Ε.Η. μεταφέρθηκε από τις 26/07 για τις 23/07.



    Πληροφορίες σχετικά με τον ΔΑΠΕΕΠ (Διαχειριστής Α.Π.Ε. & Εγγυήσεων Προέλευσης) :



    H νέα ιστοσελίδα ( https://ape.dapeep.gr ) πλέον λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Πρόσβαση μπορείτε να έχετε από τους εξής browser : Microsoft Edge, Internet Explorer και Firefox Mozilla.

    2. H ηλεκτρονική διεύθυνση που οι παραγωγοί θα στέλνουν φορολογικές/ασφαλιστικές ενημερότητες, για την ώρα παραμένει η ίδια : infoape@lagie.gr

    Στο προσεχές διάστημα θα αλλάξει, συνεπώς καλό είναι προτού στέλνετε νέες ενημερότητες να ελέγχετε και τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα : http://www.lagie.gr/

    3. Για την συμπλήρωση τιμολογίων, στην θέση επωνυμία : ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε. Στην θέση Επάγγελμα : Διαχειριστής Α.Π.Ε.

    4. Η διεύθυνση για την αποστολή τιμολογίων παραμένει η ίδια (Κάστορος 72, Πειραιάς, Τ.Κ. 18545).



    Με εκτίμηση,

    Ο Γ.Γ. της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.

    Παπακυριακού Γιάννης

    κιν. 6939513778

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ευχαριστουμε πολυ κυρ.παπακυριακου για την σωστη και εγκυρη ενημερωση,να εισαι παντα καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ να είστε καλά να τον ευχαριστείτε ο γ.γ της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Απο εναν ιδιοκτητη φ/β 100kw (GMAK A.E.) ευχαριστω για την ενημερωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ευαχαριστω πολυ τρελαινομαι....................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μετά την ωρίμανση των ΑΠΕ ο ΠΟΣΠΗΕΦ εξελίσσεται στο καλύτερο σύλλογο για την εκπροσώπησή μας. Συγχαρητήρια συνεχίστε την ενημέρωση και την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Απριλίου 2018
    20.07.2018
    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Απριλίου 2018. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 2.920 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 6.386,32 € (53% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Απρίλιο).

    ANTE NA ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέμη έχεις πάρει ενημέρωση σχετικά με το πότε θα γίνει το επόμενο cash flow. Εφόσον η ΔΕΗ τα αποδόσει εντός 2 ημερών, τότε η επόμενη πληρωμή θα γίνει 25/07, εκτός αν ο ΔΑΠΕΕΠ αποφασίσει με τα έσοδα της εβδομάδας που θα λάβει να βγάλει 1 πληρωμή, οπότε θα πάμε για τις 26/07.

      Δεν είναι τυχαίο που σας γράφω την ημερομηνία του cash flow :)

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ20 Ιουλίου 2018 - 5:53 μ το ξερω απλως η ερωτηση ειναι καθαρα υποθετικη με δοση ευχης!!!!!

      Διαγραφή
  55. Έχει πληρωθεί η επιστροφή του μεταβατικού τέλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Μαρία20 Ιουλίου 2018 - 3:02 μ.μ.
      Η επιστροφη του μεταβατικου τελους εχει πληρωθει σε μενα και νομιζω σε ολους τους συναδλεφους με την πλητωμη των τιμολογιων του Φλεβαρη που ηταν στο τελος ΜΑΗ η αρχες ΙΟΥΝΗ εκτος και αν δεν ειχες ενημερωτητα την συγκεκριμενη στιγμη !! παρτους τηλεφωνο

      Διαγραφή
    2. Στους περισσότερους πληρώθηκε μαζί με τα τιμολόγια Φεβρουαρίου, ενώ σε κάποιους άλλους μαζί με τα τιμολόγια Μαρτίου

      Διαγραφή
  56. Έχει πληρωθεί η επιστροφή του μεταβατικού τέλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κύριε THEMIS MANTZANAS και ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
    Αναφέρομαι στα ενημερώτικα σημειώματα που είχαν αναρτηθεί μαζί με το τιμολόγιο του απριλίου.
    Αυτά δεν ήταν να πληρωθούν με τον απρίλιο?
    THEMIS MANTZANAS17 Μαΐου 2018 - 10:22 π.μ.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΤΑΕ

    ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (ΜΤΑΕ) ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 - 2η ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017- 1η ΕΚΔΟΣΗ
    17.05.2018
    Βάσει του προσωρινού ισοσκελισμού του Ειδικού Λογαριασμού Αποθεματικού Ασφαλείας Εφοδιασμού από τον Διαχειριστή του Συστήματος (ΑΔΜΗΕ ΑΕ), επιστρέφεται αναλογικά στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ συνολικό ποσό ύψους 3.211.464,13 € για το έτος 2016 και συνολικό ποσό ύψους 6.284.729,43 € για το έτος 2017.

    Τα Ειδικά Ενημερωτικά Σημειώματα που αναγράφουν το αντίστοιχο ποσό επιστροφής ΜΤΑΕ ανά παραγωγό για το έτος 2016 (τα ονόματα των αρχείων αυτών καταλήγουν σε _k) και για το έτος 2017 (τα ονόματα των αρχείων αυτών καταλήγουν σε _l) αναρτήθηκαν μαζί με τα ενημερωτικά σημειώματα μηνός Απριλίου 2018.

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τα εν λόγω Ειδικά Ενημερωτικά Σημειώματα επιστροφής ΜΤΑΕ δεν απαιτείται η έκδοση παραστατικού από τους Παραγωγούς.
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία21 Ιουλίου 2018 - 10:13 π.μ.ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΤΕΛΗ ΜΑΗ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΗ ΔΕΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ ΤΟΤΕ !!!

      Διαγραφή
  58. Ρε λεβέντες συνεχίζεται πάλη τα ίδια με τον Παπακυριακού ο άνθρωπος γράφει το τηλέφωνο του πάρτε τον να του τα πείτε να τελειώνουμε, μας έχετε κουράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ευχαριστώ THEMIS MANTZANAS.Θα το δω πάλι,μάλλον έχω μπερδευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καζάκος Κ21 Ιουλίου 2018 - 9:43 π.μ.
    Καζάκος Κ21 Ιουλίου 2018 - 10:16 π.μ.
    Καζάκος Κ21 Ιουλίου 2018 - 4:53 μ.μ.
    Καζάκος Κ21 Ιουλίου 2018 - 4:59 μ.μ.
    Καζάκος Κ21 Ιουλίου 2018 - 5:17 μ.μ.
    Καζάκος Κ21 Ιουλίου 2018 - 8:58 μ.μ.
    Καζάκος Κ21 Ιουλίου 2018 - 8:59 μ.μ.
    Καζάκος Κ21 Ιουλίου 2018 - 9:03 μ.μ.
    Καζάκος Κ21 Ιουλίου 2018 - 9:08 μ.μ.
    Καζάκος Κ21 Ιουλίου 2018 - 9:20 μ.μ.

    Έχεις κάνει 10 σχόλια μέσα σε 1 ημέρα. Όλα άνευ ουσίας. Με προκαλείς να σου απαντήσω σε πράγματα που έχω ήδη απαντήσει. Δεν θα τα καταφέρεις να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Αλήθεια όλο το Σάββατο δεν είχες τίποτα καλύτερο να κάνεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ στο blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις πάρκο ναι ή όχι;;; Αυτό μονι απάντησε αν τολμάς, ώστε να αναλάβεις και τις συνέπειες μετά!!

      Διαγραφή
  61. Το παρακάτω είναι αντιγραφή από το δημόσιο προφίλ σου στο Facebook Παπακυριακού. Το διαψεύδεις;;;;

    Πρώην ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ - OWNER στην εταιρεία ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ Μ.Ε.Π.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ποιές συνέπειες θα αναλάβω ακριβώς εξήγησε μου...
    Τι λες! Βρήκες στο facebook ότι λέει ΠΡΩΗΝ;; Α,πα,πα! Με έπιασες στα πράσα!
    Οπότε αν βρεις στο facebook ότι ελέγχω το 60% της εγκατεστημένης στις ΑΠΕ θα το πιστέψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα λοιπόν που το διόρθωσα, είσαι ευχαριστημένος; όλα καλά;
      Ούτε εγώ δεν το είχα προσέξει ότι εμφανιζόμουν ως πρώην ιδιοκτήτης, προφανώς έγινε όταν πρόσθεσα το 2014 την Voltalia.

      Διαγραφή
    2. Όσο για τη Voltalia, και το ξεχορτάριασμα που κάνεις εκεί Παπακυριακού, πάλι στο Facebook στο προφίλ σου γράφεις πως είσαι εκεί απο 30 Νοεμβρίου 2017 και μετά, και όχι από 2014 που τσαμπουνάς εδώ.... Μήπως το μεροκάμματο για το ξεχορτάριασμα από το 2014 το έπερνες μαύρο;;;;; Οπότε και άλλο δημόσιο ψέμα... με άρωμα φοροδιαφυγής!!!

      Διαγραφή
  63. Ωραία το σαββατοκυριακο που δεν τρέχουν πληρωμές γίνεται πσιδική χαρα εδώ μέσα με βρισιές και κόντρες που κανέναν μας δεν ενδιαφέρουν. Ας ασχοληθούμε με τα προβλήματα του κλάδου κύριοι. ...Έχετε κουρασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Δεν μπορώ να καταλάβω εγώ και πολλοί συνάδελφοι μάλλον τι μας νοιάζει εμάς τους υπόλοιπους για τις προσωπικές σας κόντρες. Εδώ υποτίθεται ότι γράφουμε για θέματα που αφορούν όλους μας πχ πληρωμές καθυστερήσεις και άλλα θέματα που αφορούν τον κλάδο. Έλεος κάποιοι εδώ μέσα με τις προσωπικές σας κόντρες. ....Δεν μας αφορούν έχετε κουράσει. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν υποθέσουμε ότι έχεις δίκαιο για το κ. Παπακυριακού έχεις να μας προτείνεις κάποιο άλλο σύλλογο που θα είναι αντάξιος της εμπιστοσύνης μας η απλά σε τρελαίνει η επιτυχία του κ. Παπακυριακού?

      Διαγραφή
    2. Το περίμενα οτι απλά έχεις εμπάθεια χωρίς να αιτιολογείς και ρίχνοντας λάσπη. Απο προτάσεις όμως δεν έχεις καμία απολύτως γιατί του χαρακτήρα σου είναι απλά να κατηγορείς.

      Διαγραφή
    3. Συνεχίζεις να μη μου δίνεις λύση πάνω σε αυτά που λες. Μπαίνεις μόνο να κατηγορήσεις τίποτα παραπάνω.

      Διαγραφή
  65. Καζάκος Κ.
    Προφανώς χάνεις πελατες και συνδρομές εξ αιτίας της ΠΟΣΠΗΕΦ
    Αλήθεια ποιός είσαι?
    Μίλα επώνυμα
    Ο Παπακυριακού το κάνει.
    Εσύ όχι
    Γιατί άραγε?
    Τόσο πολύ αγαπάς τους παραγωγούς πού θέλεις να τούς προφυλάξεις απ' τον Παπακυριακού?
    Καταντάς γραφικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Πολλα ζορια τραβατε με τον παπακυριακου ρε παιδια ελεος.Ο ανθρωπος
    να βοηθησει θελει δεν τον καταλαβαινουν μαλον πολυ εδω μεσα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Πολλα ζορια τραβατε με τον παπακυριακου,ρε παιδια ελεος να βοηθησει ο ανθρωπος θελεις.Τελεια και παυλα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Γιατί μου θυμίζεις την γυναίκα που χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα της Αττικής δεν ξέρω...νομίζω ότι για την ώρα την έστειλαν στο Δαφνί για ψυχολογική αξιολόγηση. Οδεύεις στα βήματα της, πρόσεχε.
    Σχετικά με την εικονική πραγματικότητα :
    Λες ότι έγραφα πως είμαι πρώην ιδοκτήτης φ/β στο FACEBOOK!!! και έτσι φοροδιαφεύγω;;
    Αντιλαμβάνεσαι πόσο γελοία επιχειρήματα χρησιμοποιείς; Προσοχή προς τους φωτοβολταϊκούς παραγωγούς : να γνωρίζετε πως ανάλογα με το δημόσιο προφίλ σας στο facebook ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ! (ή τουλάχιστον έτσι νομίζει ο ψευτοκαζάκος).

    Το ότι έχεις λάβει εντολή από το αφεντικό, όποτε γράφω να μπαίνεις και να λες μπαρούφες έτσι ώστε το κείμενο μου να μένει πίσω, το έχουμε καταλάβει. Τέτοιο επίπεδο έχει και αυτός (και μυαλά), τόσα κάνει.

    Υ.Γ. Να πεις και ένα ευχαριστώ που θα πληρώνεις το κόστος ΔΑΠΕΕΠ με βάση την Kw/h και όχι τον τζίρο, όπως ήθελαν οι αιολικοί και ο πρόεδρος του ΛΑΓΗΕ και μην μιλάς πολύ.
    Υ.Γ.2: Μήπως στο facebook είδες ότι κάνω windsurf με αγωνιστικό εξοπλισμό ο οποίος είναι πανάκριβος; Λες να είναι κλεμμένος; ΟΡΜΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Όσο για τα υπόλοιπα για ΔΑΠΕΕΠ και κιλοβατώρες κλπ που γράφεις, πάνε χρόνια που δεν ψωνίζω μπαρούφες από πλανόδιους σαν και σένα. Προτιμώ τα καταξιωμένα μαγαζιά, πόσο μάλλον τώρα που πήρες νέο πτυχίο στο ψέμα επίσημα και πάλι. Οπότε μην κουράζεσαι.... Ο ψυχίατρος είπε να σου λένε ναι.., όλα εσύ τα έκανες...., χωρίς κείμενα....., χωρίς θέσεις......, χωρίς γνώσεις....., μόνο με βασιλόπιτες και τσουρέκια....

      Διαγραφή
  69. Ο Διαχειριστής γιατί επιτρέπει όλες αυτές τις αντιπαραθέσεις ;;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Διαχειριστής γιατί επιτρέπει ψεύτες και κομπογιαννιτες να οικειοποιούνται συστηματικά το blog για να προβάλλονται;;

      Διαγραφή
  70. Από την παρέμβαση της ΠΟΣΠΗΕΦ στην διαβούλευση για τον Κώδικα ΔΑΠΕΕΠ

    https://www.pospief.gr/protaseis-sti-diavouleusi-nlagie/

    Βρες μου ποιος άλλος το ανέφερε στην διαβούλευση….. ΚΑΝΕΝΑΣ…. Οπότε αποδεδειγμένα με κείμενο, με θέσεις αλλά και αποτέλεσμα το κόστος του ΔΑΠΕΕΠ, αφού δεν καταφέραμε να το αποφύγουμε, φροντίσαμε ως ΠΟΣΠΗΕΦ τουλάχιστον να μην το πληρώσει πάλι στο κεφάλι ο φ/β παραγωγός. Και επειδή είσαι και “γνώστης” μάθε και εσύ τι έγινε στην ημερίδα της ΡΑΕ για το Χρηματιστήριο (προχθές), για το κόστος του ΔΑΠΕΕΠ, και μετά να μιλάς!! Μάλλον ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι σου πουλάνε μούφες !!
    ΑΡ 33
    «….Σε κάθε περίπτωση, είναι γνωστό της πάσης ότι το προϊόν που συναλλάσονται οι Παραγωγοί ΑΠΕ – ΣΗΘΥΑ με τον ΛΑΓΗΕ (ΔΑΠΕΕΠ) είναι η παραγόμενη ενέργεια σε KWH και το αντίτιμο αυτής της συναλλαγής είναι σε ευρώ. Συνεπώς, η μεθοδολογία επιμερισμού των εν λόγω εισροών του ΔΑΠΕΕΠ θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα την παραγόμενη ενέργεια και όχι των τζίρο των επιχειρήσεων, όπως εξάλλου λειτουργεί όλη η χονδρεμπορική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Σε συνέχεια και οι επιβολές τελών στον υπο διαβούλευση Κώδικα (βλ. αρ 31) υπολογίζονται με βάση το συναλλασσόμενο προϊόν και όχι με την αξία του, συνεπώς διακρίνουμε μια διαφορετική προσέγγιση στον υπολογισμό των βαρών με δεδομένη στόχευση την ασύμμετρη επιβάρυνση της τεχνολογίας των φωτοβολταϊκών.……………………
    …….. Στην βάση των ανωτέρω, θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο Τέλος δεν πρέπει επ΄ ουδενί να επιβληθεί στους Παραγωγούς ΑΠΕ-ΣΗΘΥΑ.
    Εφόσον όμως αποφασίσετε την επιβολή του βάση του αρ. Γ, τότε είναι επιβεβλημένη η κατάργηση του MCR, καθώς προκύπτει διαφοροποιημένη χρέωση για την απόδοση από τον ΔΑΠΕΕΠ των ίδιων ακριβώς υπηρεσιών. Προτείνουμε την αντικατάσταση του MCR με το μέγεθος της Ποσότητας της Ενέργειας που πίστωσε ο ΔΑΠΕΕΠ, με την μηνιαία εκκαθάριση, τους σταθμούς ΑΠΕ – ΣΗΘΥΑ της παρ Γ του αρ. 31. Με την εν λόγω τροποποίηση θα υφίσταται, τουλάχιστον, ίση μεταχείριση και πραγματικά αναλογική χρέωση σε σχέση με τις υπηρεσίες που αποδίδει ο ΔΑΠΕΕΠ μεταξύ των Παραγωγών ΑΠΕ-ΣΗΘΥΑ…»
    Πλέον στο αρ. 22 του Κώδικα ΔΑΠΕΕΠ (ΦΕΚ Β’ 2307 18/06/2018) έχει αντικατασταθεί το MCR (χρέωση επι του τζίρου) με το MQ (εγχυθείσα ενέργεια MWH).


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  71. Ο Διαχειριστής γιατί επιτρέπει ψεύτες και κομπογιαννιτες χωρίς καν πάρκο να οικειοποιούνται συστηματικά το blog για να προβάλλονται;;

    Σου έρχεται το ΣΔΟΕ και ο ΕΦΚΑ τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Όλα τα παραπάνω να βγεις με επώνυμο και ΑΦΜ γελοίε και θα δεις για πότε θα σε τρέχω στα δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Όταν το στείλουμε το τιμολογειο με ταχυδρομείο στον φάκελο σαν παραλήπτη γράφουμε ΔΑΠΕΕΠ Η ΛΑΓΗΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ευτυχώς που με την ποιότητα των απαντήσεων σου, αντιλαμβάνονται όλοι με πόσο χαμηλού επιπέδου άνθρωπο έχουν να κάνουν. Είναι περιττό να σου απαντάω.

    Να εύχεσαι να μην αλλάξει ποτέ το νομικό πλαίσιο που τώρα σε προστατεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα πάντως το νομικό πλαίσιο της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής για την εταιρεία που πούλησες σε Κύπριο αλλά εισπράττεις τα έσοδα με έμβασμα εξωτερικού, θα σε χώσει πολύ βαθιά!!! Τελειωμένος είσαι!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Προς Γιώργος Κ.24 Ιουλίου 2018 - 2:10 μ.μ.

      1. Σχετικά με το ότι έχω πουλήσει τον σταθμό μου. Το έχω γράψει και σε προηγούμενη δημοσίευση πως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Αυτά είναι συμπεράσματα του Καζάκος Κ. από..το facebook! Συνεπώς δεν τίθεται ούτε ζήτημα πονηριάς, ούτε ηθικής!
      2. Λέτε πως έχω κάνει αγωγή για τόκους (σωστό και το έχω δημοσιεύσει άλλωστε) αλλά δεν γνωρίζετε αν έχει εκδικαστεί ή όχι. Εφόσον ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, πως γνωρίζετε το πως έχει συμπεριφερθεί ο ΛΑΓΗΕ; Με κάποιον τρόπο σας έχει πληροφορήσει το νομικό τμήμα του ΛΑΓΗΕ; Προς πληροφόρηση σας λοιπόν, δεν έχει γίνει ακόμα εκδίκαση η οποία αναμένεται τέλος του έτους. Τις προτάσεις του ΛΑΓΗΕ στην αγωγή μου επίσης τις έχω δημοσιεύσει, οπότε και πάλι εικάζετε ότι τυγχάνω ευνοϊκής μεταχείρισης!
      3. Γράψατε παραπάνω “Ο Παπακυριακού περίμενε όπως δεν περίμενε γνωστή εταιρία που το έχασε γι αυτο το λόγο? Όσοι γνωρίζουν θα κατάλαβαν.”
      ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ!
      4. Για το new deal δεν ξεσήκωσα ΚΑΝΕΝΑΝ. Όποιος με ρώτησε του απάντησα πως στην θέση του, αν είχε κουρευτεί η τιμή μου, οπωσδήποτε θα είχα κινηθεί δικαστικά (εγώ προσωπικά έκανα μόνο για το πιστωτικό τιμολόγιο).
      5. ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑ; ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΤΕ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑ; Εγώ ο ίδιος το δημοσίευσα σε αυτό το blog!
      6. Aν είχα κερδίσει την αγωγή για τόκους τότε σαφώς θα ενημέρωνα παραγωγούς. Εφόσον όμως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΔΙΚΑΣΗ και μάλιστα θετική τι να ενημερώσω;

      Διαγραφή
    5. Προς Καζάκος Κ24 Ιουλίου 2018 - 5:53 μ.μ.

      Σου απάντησα την προηγούμενη φορά ότι δεν πρόκειται να αναλωθώ στις ηλιθιότητες που γράφεις.

      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 70, και επειδή ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ αλλά και ως Κύπριος (που λες ότι είμαι) θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

      Διαγραφή
    6. Την εταιρεία Παπακυριακού την έχεις πουλήσει. Φαίνεται στο ΓΕΜΗ!! Όσο για το Facebook, δεν είδα το γεγονός της πώλησης κάπου άσχετα, αλλά εσύ το εγγραψες στο προσωπικό σου δημόσιο προφίλ προφανώς για να είσαι «συμβατός» με την πώληση. Επειδή ομως δεν περίμενες τις εξελίξεις και τις συνέπειες που έρχονται, το έσβησεσ άρων άρων!!

      Διαγραφή
    7. Ότι πεις! Την πούλησα στον ύπνο μου και δεν το ξέρω.

      Διαγραφή
    8. Το ξέρεις μια χαρά και το ανακοινωσες και επίσημα στη σελίδα σου στο Facebook, πλασάροντας τον εαυτό σου μονο ως εργαζόμενο στη Voltalia. Οπότε σταμάτα να περνάς τους υπόλοιπους για ηλιθίους, επειδή είσαι εσύ!

      Διαγραφή
    9. Για τη πώληση του πάρκου δεν μπορώ να πάρω θέση γιατί δεν γνωρίζω απλά αν δεν είναι συκοφαντίες δεν μπορείς να ανήκεις σε σύλλογο και λόγου καταστατικού.
      Σε αυτά που γνωρίζω χρόνια τώρα εδω κάποιοι ρωτάν για τις υπερημερίες. Ενώ καθημερινά έγραφες για τις πληρωμές σε αυτό πάνω δεν μιλούσες ποτέ. Πότε μίλησες? Οταν πλέον είχε διαδοθεί στις τάξεις των ΑΠΕ ότι κινήθηκες δικαστικά και αναγκάστηκες να μιλήσεις και ενώ εσύ είχες ηδη κινηθεί και ήδη τραβήξει το δρόμο της η κίνηση σου. Για να σου το αποδείξω αυτό να σου πω ότι στην ενημέρωση που έκανες κατόπιν εορτής έλεγες ότι οι επενδυτές δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα παλιά λόγω 5ετίας. Εσύ πως τα διεκδίκησες? Γιατί πολύ απλά είχες κινηθείς αθόρυβα πολύ πριν την 5ετία. Και φυσικά καλά έκανες κοιτώντας το συμφέρον σου αφού μαζικές νομικές ενέργειες θα μειώναν τις πιθανότητες επιτυχίας σου αλλά δεν κολλάει το συμφέρον σου με την εκπροσώπηση του κλάδου. Τώρα για την εταιρία που τάχα μου δεν γνωρίζεις να πούμε ότι μεγάλη εταιρία κινήθηκε δικαστικά και έχασε τη δίκη γιατί δεν έδωσε το χρόνο στην άλλη πλευρά που ήταν απαραίτητος για να δώσει τις υπερημερίες. Βλέπεις οι νομικές ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και μια αλλαγή αντιμετώπισης απο το δημόσιο αλλάζει αποφάσεις. Εσύ έδωσες το χρόνο που απαιτείται η κάνουν τα στραβά τα μάτια σε σένα. Εδω θα είμαστε και θα δούμε ποιος τελικά θα δικαιωθεί απο τις υπερημερίες και ποιος όχι. Τώρα δεν νομίζω να το παίζεις κινέζος και να μη καταλάβεις για ποια υπόθεση μιλάω όταν εσύ σε κλειστούς κύκλους ΑΠΕ των Αθηνών τα έλεγες.

      Διαγραφή
    10. Για να δεις πόσο λάθος κάνεις :
      1. Κατέθεσα αγωγή με ημερομηνία 27/12/2017. Συνεπώς πρόλαβα τον Ιανουάριο του 2012
      2. Δεν διαδόθηκε οτιδήποτε στις τάξεις των ΑΠΕ εν αγνοία μου και δεν θα μπορούσε άλλωστε εκτός αν το είχε διαδώσει το νομικό τμήμα του ΛΑΓΗΕ (που έχει να κάνει και πολύ πιο σοβαρές δουλειές).
      3. Οτιδήποτε κάνω για την επιχείρηση μου, προφανώς και δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω σημαία, σωστά; Παρόλα αυτά το έκανα και μάλιστα σε blog. Το ίδιο blog που οι περισσότεροι μπαίνετε με ψευδώνυμα. Το ότι σου δίνεται η δυνατότητα να μπορείς να με κατηγορείς είναι επειδή εγώ το επιλέγω, γράφωντας επώνυμα. Προφανώς επειδή σε αντίθεση με άλλους δεν έχω κάτι να κρύψω, κάνω αυτήν την επιλογή.
      4. Σχετικά με την "άλλη εταιρεία" γράφεις "για να δώσει τις υπερημερίες" , το οποίο δεν το καταλαβαίνω. Και επειδή το μπλέκεις πολύ, εξηγώ : το να κάνω αγωγή για τόκους το είχα στο μυαλό μου από τότε που έμενα 8 μήνες απλήρωτος. Ακόμα και να χάσω, ηθικά τουλάχιστον το πολέμησα και δεν κάθισα στα αυγά μου. Σαφώς και λόγω του ότι τα ψάχνω, γνώριζα τα επιχειρήματα του ΛΑΓΗΕ και πως χάθηκαν ανάλογα δικαστήρια και πρόσεξα στην δική μου αγωγή να αποφύγω τα στραβοπατήματα.
      5. Παρόλο που η αγωγή μου είναι προσεγμένη κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί πως θα την κερδίσω. Καθώς δεν γνωρίζω παραγωγό που να έχει κερδίσει αντίστοιχο δικαστήριο και επειδή η συγκεκριμένη αγωγή έχει πολύ δουλειά και σε αυτούς που έχουν δάνειο πρέπει να τους εκχωρήσει η τράπεζα τα δικαιώματα, αντιλαμβάνεσαι ίσως ότι δεν θα το έκανα βούκινο παρά μόνο όταν έχω στα χέρια μου θετική εκδίκαση.
      6. Ειδικότερα όταν υπάρχει ενεχυρίαση το κόστος είναι κάπως μεγαλύτερο (πολλές επιδόσεις). Δεν θα κάτσω να βρεθώ υπόλογος στον κάθε ένα επειδή έχασε το δικαστήριο.
      Αν έσπρωχνα τους παραγωγούς να κάνουν αγωγή θα μου λέγατε ότι παίρνω μαύρα.
      Αν δεν το κάνω πάλι με κατηγορείτε. Να ασχοληθείτε σοβαρά με τις επιχειρήσεις σας και να είστε υπόλογοι των πράξεων και κινήσεων σας.
      7. Αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο, οπότε αντί να γράφεις όλα τα παραπάνω (ίσως και για δημιουργία εντυπώσεων) κάλεσε με να μου τα πεις ευθέως.

      Διαγραφή
    11. 1) Δεν σου είπα να σπρώξεις τους παραγωγούς αλλά να τους ενημερώσεις όπως κάνεις γι άλλα θέματα.
      2) Δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις βούκινο όταν είσαι επενδυτής. Εκπροσωπείς έναν κλάδο και κάνεις βούκινο πολύ εύκολα άλλα πράγματα.
      3) Πρόλαβες τον Ιανουάριο του 12 λες. Τώρα μας δουλεύεις αφού απο τον Ιούλιο του 12 ξεπεράσαμε τους 2 μήνες που είναι καλυμένος ο ΛΑΓΗΕ σύμφωνα με τις συμβάσεις μας.
      4) Μιλάς για εν αγνοία μου ενω σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τόσα χρόνια δεν ισχύει. Τι δουλειά έχει το νομικό τμήμα του ΛΑΓΗΕ με την ενημέρωσή μας για κάλυψη των συμφερόντων μας.
      5) Λες σαφώς και λόγω το ότι τη ψάχνω γνώριζα τα επιχειρήματα του ΛΑΓΗΕ κάτι που δεν φρόντισες να το γνωρίζουν και τα μέλη του συλλόγου που εκπροσωπείς. Λες γνώριζες τα στραβοπατήματα αλλά δεν φρόντισες να τα γνωρίσουν και αυτοί που εκπροσωπείς.
      6) Λες εαν έσπρωχνα τους παραγωγούς. Σου το είπα ποιο πάνω ότι δεν σου είπα να τους σπρώξεις απλά να τους ενημερώσεις για τα δικαιωματά τους αφού τους εκπροσωπείς και έπειτα ο καθένας θα έκανε το λογαριασμό του εάν κινηθεί νομικά η όχι.
      7) Εδώ είμαστε και όπως λες ότι χάθηκε το δικαστήριο του καθενός να δούμε εάν θα χαθεί και το δικό σου. Οι γνώσεις σου όπως λες δεν μεταδόθηκαν στα μέλη που εκπροσωπείς ενώ σε όλα τα άλλα πολύ εύκολα τις μετέδιδες.
      8) Αυτα είχα να πω και δεν θα ασχοληθώ παραπέρα και ούτε έχω καμιά διάθεση να μιλώ στο τηλέφωνο μαζί σου. Οι επενδυτές καταλαβαίνουν πολλά και δεν είναι αρνιά και ίσως γι αυτό οι σύλλογοι μας είναι σε αποσύνθεση και δεν έχουν μέλη. Και βάζω στο κάνδρο τους πάντες και όχι μόνο το σύλλογο που εκπροσωπείς.
      ΥΓ Θα σου πρότεινα αντί να μου λες: Να ασχοληθείτε σοβαρά με τις επιχειρήσεις σας και να είστε υπόλογοι των πράξεων και κινήσεων σας.. να είσαι εσύ υπόλογος των πράξεων σου γιατί εγώ δεν εκπροσωπώ κανένα παρά μόνο τον ευατό μου ενώ εσύ εκπροσωπείς και δεν αρμόζει να μιλάς έτσι. Φυσικά απο εκεί φαίνεται ότι σε ενδιαφέρει μόνο η πάρτυ σου και η ενημέρωση των πληρωμών που κάνεις είναι απλά για να πετυχαίνεις τα συμφέροντα της επιχείρησής σου αφου η ενημέρωσή σου είναι αλα καρτ.

      Διαγραφή
    12. 1-2 : Ως εκπρόσωπος σου εξήγησα ότι πρέπει να κρίνεις πότε θα κάνεις κάτι βούκινο και πότε όχι. Επειδή δεν έχει υπάρξει έως τώρα θετική εκδίκαση, επέλεξα να μην παροτρύνω τους παραγωγούς για άσκηση αγωγών. Ενημέρωσα όμως σχετικά στο blog.
      3. Τα έχεις μπερδέψει. Τον 12/2017 μπορούσες να συμπεριλάβεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το 2012, αντίστοιχα τον 12/2018 μπορείς να συμπεριλάβεις όλο το 2013. Αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πότε είναι ληξιπρόθεσμο το τιμολόγιο με βάση την σύμβαση μας.
      4. Έγραψες ότι διέρρευσε πως ασκώ αγωγή. και σου απάντησα ότι μόνο από το νομικό τμήμα του ΛΑΓΗΕ θα μπορούσε να διαρρεύσει, κάτι που το αποκλείω. Ο μόνος λόγος που διέρρευσε είναι επειδή το ανέφερα εγώ. Οπότε δεν με έπιασε κανείς στα πράσσα όπως άφησες να εννοηθεί.
      5. Η απάντηση σου παραπάνω (1-2).
      6. Η απάντηση σου παραπάνω (1-2).
      7. Η απάντηση σου παραπάνω (1-2).
      8. Οι σύλλογοι δεν έχουν μέλη γιατί είτε οι παραγωγοί αδιαφορούν, είτε οι σύλλογοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Για να ενημερωθούν όμως για τα λογιστικά τους, τις πληρωμές, να πάρουν ασφαλιστήριο χωρίς να ανήκουν σε σύλλογο, για την διακοψιμότητα,τον ΕΛΑΠΕ, το κόστος ΔΑΠΕΕΠ, για το ότι δεν περάστηκε η ενημερότητα, δεν πληρώθηκαν και 100 τόσα άλλα ξέρουν μια χαρά να απευθύνονται σε συλλόγους.

      Υ.Γ. θα σου πρότεινα κι εγώ με την σειρά μου, να φροντίζεις πρώτα να μαθαίνεις (αν έχω σταθμό, αν τον πούλησα, αν κέρδισα αγωγή ή όχι), και ύστερα να κατηγορείς, όπως έκανες τις προηγούμενες ημέρες. Όταν λοιπόν θα με κατηγορείς για απάτη και άλλα πολλά που υπονόησες, να χαίρεσαι που κράτησα το επίπεδο μου και δεν σου έγραψα σε διαφορετικό ύφος. Επίσης σου έγραφα σε πληθυντικό αριθμό και εσύ το γύρισες σε ενικό. Συνεπώς όπως μου μίλησες, στο ίδιο ύφος σου απάντησα, δεν θα έπρεπε να ενοχλείσαι.
      Όσο για το αν κρίνομαι ή όχι, το γνωρίζω πολύ καλά. Στο τηλέφωνο σε 10 λεπτά θα είχες πάρει όλες τις απαντήσεις, αλλά προτιμάς να αναλώνεις στον γραπτό λόγο τον χρόνο σου.
      Επειδή όμως κι εγώ τρέχω κι άλλα πράγματα εκτός από το να απαντάω στο blog σεβάσου και τον δικό μου. Και αν δεν θέλεις/δεν μπορείς να καταθέσεις χρήματα για τους πληγέντες βρες έναν τρόπο να βοηθήσεις (εκτός αν το έχεις ήδη κάνει).

      Διαγραφή
    13. Διέρρευσε απο ανθρώπους των ΑΠΕ που σε κλειστές συζητήσεις μαζί τους έκανες φιγούρα και οχι απο σένα το ίδιο εδω. Κατόπιν εορτής και αφού πολλοί το γνωρίζαν ενημέρωσες εδω.
      Τα σκέφτεσαι αυτά που λες? Λες ότι διεκδικείς όλο το 12. Μα δε σου είπε κανείς το αντίθετο απλά ότι κάποιοι δεν γνώριζαν και το έχασαν όλο το 12 που λες ενώ εσύ δεν το έχασες.
      Λες δεν το έκανες βούκινο διότι δεν υπήρχε θετική εκδίκαση. Γιατί υπήρχε στο New Deal? Το blog καθώς και τα μέλη τα ενημέρωσες κατόπιν εορτής και αφού πήρε το δρόμο της η δική σου περίπτωση κανείς δε λέει ότι δεν ενημέρωσες.
      Λες οτι απευθύνονται σε εσάς για ενημερότητες κ.α. αυτό έλειπε να πληρώνουν συνδρομή και να μη ζητάν ενημέρωση. Εσυ τους εκπροσωπείς και πας κάθε λίγο στο ΛΑΓΗΕ όχι αυτοί. Ας αλάξετε πόστα αφού παραιτηθείς και κλείσουν οι πόρτες του ΛΑΓΗΕ για σένα και να δούμε εαν θα ζητάς και εσύ ενημέρωση.
      Τελευταία να σου πω επειδή πάντα προτρέχεις δεν σε κατηγόρησα ποτέ το εαν έχεις σταθμό. Είπα ότι αυτά που λέει κάποιος εδώ εαν δεν είναι συκοφαντίες και είναι αλήθεια οφείλεις να παραιτηθείς. Στο θέμα των υπερημεριών ναι σε κατηγόρησα και είναι φως φανάρι η στάση σου αλλά ας περιμένουμε την απόφαση να είσαι εντελώς τυχαίως μέσα στα 1-2 άτομα που κέρδισαν. Μη με αναγκάσεις να μιλήσω ποιο είναι το άλλο άτομο μαζί σου που μάλλον θα κερδίσει. Το μάλλον το βάζω τυπικά αφού για μένα είναι τελειωμένο.

      Διαγραφή
    14. Eίτε με έχεις μπερδέψει με άλλον είτε δεν ξέρεις τι λες. Ποιές κλειστές συζητήσεις; Η μόνη συζήτηση που είχα ήταν με το Δ.Σ. της ΕΠΗΕ στην έδρα του συλλόγου και το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΗΕΦ στο skype!
      Για την 5ετία έχει βγει επανειλλημμένα και στο blog αλλά και σε αναρτήσεις δικηγορικών γραφείων στο energypress. Δεν ήταν κάτι που κάποιος/οι κρατούσαν κρυφό!

      Ενημερότητες = φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, ΟΧΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (δεν το κατάλαβες).
      Σου είπε κανείς ότι επειδή τους εκπροσωπώ θα γίνω κλητήρας; Είσαι με τα καλά σου;

      Με τον ΛΑΓΗΕ την επαφή φρόντισα να την δημιουργήσω πριν καν ιδρυθεί ο σύλλογος μου. Ο σύλλογος ιδρύθηκε 11/2014. Ας σου που οι αναγνώστες του blog πόσους βοήθησα τον Απρίλιο και Μαϊο του 2014, όταν ο ΛΑΓΗΕ λάμβανε 30.000 με 40.000 κούριερ το μήνα και χανόντουσαν πολλά. Εαν δεν πιστεύεις αυτά που γράφω πήγαινε στο αρχείο του blog και ΔΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.

      ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ.

      Και ξαναλέω, στο τηλέφωνο δεν μπορείς να μιλήσεις, χρόνο να γράφεις κατεβατά έχεις. Δες την τελευταία μου ανακοίνωση. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, τουλάχιστον στείλε mail στο i.papakyriacou@hotmail.com

      Διαγραφή
    15. Κύριε Γιάννη γιατί ασχολείστε με τέτοια άτομα; Είναι φανερό απο το όνομα που χρησιμοποιεί και τον τρόπο που γράφει ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που δεν έχει τί να κάνει και όλη μερα με σας ασχολείται.

      Διαγραφή
    16. Είσαι ή τον παριστάνεις απο ανάγκη. Όταν κάποιος στέλνει ασφαλιστική ή φορολογική ενημερότητα και δεν τη βλέπει και πλησιάζουν πληρωμές αγχώνεται γιατί έχει και μια οικογένεια να ταίσει. Αν δεν είναι απο Αθήνα και όπως συνήθως δεν απαντάει κανείς στα τηλ. του ΛΑΓΗΕ τότε ψάχνει ενημέρωση. Αυτή την ενημέρωση ξερόλα τη δίνεις εσύ και την εκμεταλλεύεσαι επειδή λόγω του συλλόγου έχεις τα τηλ. κάποιων στο ΛΑΓΗΕ και τους τηλεφ. να μάθεις. Αυτό λέγεται ενημέρωση ξερόλα και οχι φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Επίσης σε αυτές τη περιπτώσεις κάνεις το κλητήρα πολύ ευχαρίστως οποτε και εκεί αερολογείς. Μη μου τσαμπουνάς εμένα ότι καλλιέργησες κλίμα πριν φτιάξεις το σύλλογο γιατί εμείς οι ίδιοι σε βάλαμε και πιέσαμε να μπεις στο υπουργείο στο NEW DEAL που μας έγλυφες ασύστολα γι αυτό και μετέπειτα το ίδιο έκανες στις πλάτες τις δικές μας στο ΛΑΓΗΕ. Μη ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι οπότε εκμευταλεύτηκες τη δική μας παρουσία και ανοχή και δεν καλλιέργησες κανένα κλίμα ψωνάρα. Άμα δεν είμασταν εμείς όλοι και η ανοχή μας απέναντι σου ούτε η μάνα σου δεν θα σε ήξερε. Οπότε σοβαρέψου αλαζόνα και κάνε την αυτοκριτική σου ρομπέν των δασών της κακιάς ώρας. Λες θα κάνω εγώ το κλητήρα και αμέσως πιο κάτω δηλώνεις ότι τον έκανες βοηθώντας Απρίλιο Μάιο του 14 πάρα πολλούς... Τρείς λαλούν και δύο χορεύουν είσαι.
      ΥΓ Για το άλλο άτομο δεν θα μιλήσω γιατί το σέβομαι. Έχει προσφέρει πολλά στο χώρο χωρίς να επιζητά τη δημοσιότητα όπως εσύ και ποτέ δεν εκμεταλεύτηκε το σύλλογο για προσωπικές επαφές με πολιτικούς και προσωπικά ωφέλη όπως εσύ.

      Διαγραφή
  75. Πληρώθηκε κανείς από την εντολή της Παρασκευής σε Πειραιώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Γιάννης PV Θεσσαλονίκη μολις τωρα πληρωσε η Πειραιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Απο τις 11/07 έχω στείλει με mail δύο ενημερότητες. Καμία δεν φαίνεται στο σύστημα (ape.dapeep.gr). Η μία θεωρώ όμως ότι έχει περαστεί καθώς το ενα πάρκο πληρώθηκε με την εντολή στις 13.07 ενώ το άλλο δεν πληρώθηκε (παρόμοιο ποσό) ούτε στις 20.07. Αναρωτιέμαι μήπως είναι θέμα τιμολογίου. Ξέρει κανείς κανένα τηλεφωνο στο λογιστήριο που να απαντά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Μας έχετε κουράσει με τις προσωπικές επιθέσεις,ο άνθρωπος έχει αφήσει το κινητό του ότι θέλετε πάρτε τον τηλ.
    Δεν τον ξέρω τον Παπακυριακου αλλά αυτό
    που γίνετε εδώ μέσα έχει καταντήσει για παιδάκια νηπιαγωγείου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Θα παρακαλούσα τον διαχειριστή να κόβει κάποιους λεβέντες που δεν συμβάλουν στην ενημέρωση επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια.Όποιος έχει ψυχολογικά προβλήματα ας πάει σε έναν γιατρό να τα λύση.Έλεος μας έχετε κουράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ......ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ;;;;; ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ;;;;; 'Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΑΛΟΣ 'Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ.......ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ........ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ......ΑΛΛΑ ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Λαγηε με ενημέρωσε οτι η επόμενη εντολή πληρωμής θα γίνει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 26/7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. K.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2018??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Καλησπέρα σας,
    Εχω ένα Φ/Β πάρκο στη Σύρο και μόλις έστειλα το πρώτο τιμολόγιο (ηλεκτρονικά στο info@lagie.gr)) προς ΔΑΠΕΕΠ. Το τιμολόγιο περιλαμβάνει την παραγωγή Απριλίου, Μαίου και Ιουνίου. Αρα πληρωμή... κατά το Σεπτέμβριο.Τηλεφωνώ στο λογιστήριο , αλλά δεν απαντά κάποιος. Εχω κάποιες απορίες :από τη στιγμή που στέλνει κάποιος ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα στο infoape@lagie.gr, πότε θα περαστούν στο σύστημα ; Μετά από πόσες μέρες θα πρέπει να υποθέσω ότι κάτι πάει στραβά; Με τις συμβάσεις που έχουν ενεχυριαστεί από την τράπεζα λόγω δανείου τι γίνεται; Θα αρκεστούν στα στοιχεία που θα πάρουν από ΔΕΔΔΗΕ ή θα πρέπει να στείλουν οι τράπεζες τις συμβάσεις; Προς το παρόν οι τράπεζες δεν έχουν ενημερωθεί. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.... Ευχαριστώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου έχουν πει ότι λαμβάνουν τιμολόγιο με email ??Γιατί είναι από το 2011 και άλλοι νωρίτερα τα στέλνουν με courier η ταχυδρομείο. .Νομίζω αν δεν κάνω λάθος μόνο φορολογική ενημερωτιτα και ασφαλιστική στέλνεις με email. .

      Διαγραφή
    2. Μου έχουν πει ότι λαμβάνουν ηλεκτρονικά τιμολόγια μεσω ηλ. ταχυδρομείου. Συγκεκριμένα ο κος Χρήστος Μπότσης - Διευθυντής οικονομικού τμήματος.

      Διαγραφή
    3. ......επίσης το γράφει στις "πληροφορίες λογιστηρίου" του ΛΑΓΗΕ

      Διαγραφή
    4. flora xagorari24 Ιουλίου 2018 - 3:36 μ.μ.
      ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ???


      Τα τιμολόγια αποστέλλονται ταχυδρομικώς στην διεύ

      Κάστορος 72

      185 45 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

      Υπόψη Λογιστηρίου

      ΠΡΟΣΟΧΗ αποδεκτά γίνονται μόνο πρωτότυπα παραστατικά. Μην αποστέλλετε τιμολόγια με FAX.

      Εναλλακτικά εάν τα παραστατικά έχουν εκδοθεί με μηχανογραφικό τρόπο και δεν φέρουν χειρόγραφη υπογραφή ή σφραγίδα μπορούν να αποσταλούν με μορφή pdf στο email: info@lagie.gr

      Διαγραφή
    5. flora xagorari24 Ιουλίου 2018 - 3:36 μ.μ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΔΙΔΩ ΣΕ EXEL KAI TO ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ !!

      Διαγραφή
    6. Όταν αποθηκεύεις το Excel έγγραφό σου (το τιμολόγιο) επέλεξε "Αποθήκευση ως" γράφεις το όνομα που θέλεις να έχει το αρχείο σου και αποκάτω επιλέγεις τον τύπο του αρχείο που θέλεις να έχει . Το προεπιλεγμένο είναι φύλλο εργασίας του Excel.Πατάς το βελάκι που βρίσκεται δεξιά στο παράθυρο και αναδύεται ένα νέο με κατάλογο τύπων αρχείων. Επιλέγεις αρχείο pdf , μετά επιλέγεις αποθήκευση και είσαι έτοιμος. Αυτός ο τύπος αρχείου είναι αποδεκτός για αποστολή μέσω mail.

      Διαγραφή
    7. Σε ευχαριστω τον ξέρω αλλά δεν ειχα υπόψιν ότι τα δέχεται ο Λαγηε έτσι θεωρούσα μόνο τις ενημερωτιτες. .δεχόταν μου είχε διαφύγει αυτή η παράγραφος με ηλεκτρονικά αν και κόβω τα τιμολόγια από το 13 έτσι με exel ..σε ευχαριστώ πάντως! !

      Διαγραφή
    8. Καλημέρα Φλώρα και το δικό μου στην Σύρο είναι. Γενικά η πληροφόρηση μας είναι ελλειπής. Αν δεν δούμε την πρώτη πληρωμή, που την βλέπω για Οκτωβρη, δεν θα είμαστε σίγουροι, ότι όλα λειτουργουν.

      Διαγραφή
  84. ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.....ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Προσπαθω να μπω για να δω τα τιμολογια κ δεν μπορω,μονο εγω εχω το προβλημα η δοκιμασε κ αλλος κ δεν μπορει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο καινούργιο σαιτ του Δαπεεπ μπαίνεις Γιάννη? ?Αν μπαίνεις εκεί που γράφει Παραστατικά λογιστήριου δεν λειτουργεί η φόρμα ακόμη !!!

      Διαγραφή
  86. Συναδελφοι ποσες μερες κανει η πειραιως να αποδεσμευση τα χρηματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Τις ενημερότητες μπορεί να τις δει κάποιος στον ΔΑΠΕΕΠ; Λειτουργεί η φόρμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1.  Ο πίνακας ενημεροτήτων (αν αυτό εννοείς) φαίνεται. Απλά παρόλο που η τελευταία ενημέρωσή του φαίνεται προσφατη (χθεσινή) δεν περιλαμβάνει ενημερότητες που έστειλα πριν απο 15 μερες.

      Διαγραφή
    2. Ούτε και οι δικές μου ενημερότητες, που έστειλα τη Δευτέρα, φαίνονται. Γι αυτό ρώτησα. Ευχαριστώ πολύ!!

      Διαγραφή
    3. Επισης , ουτε η δικη μου ασφαλιστικη που εστειλα πριν 10 μερες δε φανηκε ακομη!

      Διαγραφή
  89. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Η δική μου περαστηκε με ημημερομηνια 18-8-1830 τώρα τι κάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Έκκληση Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ. για βοήθεια στους πυρόπληκτους


    Aξιότιμοι συνάδελφοι,


    Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες της εθνικής τραγωδίας που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες ώρες. Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τις ζωές των συνανθρώπων μας αλλά και γι αυτούς που έχασαν όλα τα υπάρχοντα τους μέσα σε μια στιγμή. Ο κάθε ένας από εμάς θα μπορούσε να βρίσκεται στην θέση τους.



    Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, να καταθέσουν χρήματα για την προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν (εντός 10 ημερών) θα διατεθούν στο δήμο Μαραθώνα.

    O λογαριασμός της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.) είναι στην τράπεζα Πειραιώς :



    IBAN: GR96 0172 2530 0052 5307 1625 625

    Παρακαλείσθε στο καταθετήριο να αναγράψετε ως αιτιολογία : έκτακτη εισφορά και επωνυμία εταιρείας ή ονοματεπώνυμο.

    Προκειμένου να λάβετε την απόδειξη για την εισφορά σας, θα πρέπει το αντίγραφο του καταθετηρίου να το αποστείλετε στο mail :

    i.papakyriacou@hotmail.com



    Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να καλέσετε στο 6939513778 (Παπακυριακού Γιάννης).



    Mε εκτίμηση,

    Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.


    Eνημέρωση σχετικά με τις πληρωμές :


    Από τις πληροφορίες που έχουμε, ο ΔΑΠΕΕΠ θα ανακοινώσει εντολή πληρωμής για τιμολόγια μηνός Απριλίου την Παρασκευή 27/07/2018, ύψους περίπου 8.900 ευρώ. Υπάρχει περίπτωση ο ΔΑΠΕΕΠ να εισπράξει ένα μικρό έσοδο το οποίο θα αλλάξει το ύψος πληρωμής, όχι όμως αισθητά. Το επόμενο cash flow της ΔΕΗ έχει οριστεί για τις 7/08/2018.


    Με εκτίμηση,

    Ο Γ.Γ. της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.

    Παπακυριακού Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Έχουν αρχίσει οι πληρωμές? Μην γράφετε άσχετα σχόλια μόνο πληρωμές...λύσετε αλλού τις διαφορές σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Κενός ο πίνακας ενημεροτήτων. Και τα παραστατικά λογιστηρίου όπου υποθέτω θα έπρεπε να φαινεται το τιμολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ